Surfar nu: 632 www.apg29.nu

Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

Evangelisten Rodolfo Acevedo Hernandez från Dominikanska Republiken, vittnar om hur Jesus visade honom olika saker. Han var i fasta och bön i 8 dagar med Herren Jesus, där Herren sagt: "Rodolfo, det är tid att du sätter tiden för Mig. " Efter 7 dagar av min förpliktelse sa jag: Herre jag kan ej bära mer, min kropp är svag. Herre, var snäll hjälp mig, förlåt mig ge mig styrka.

Plötsligt kände jag någon gående bakom mig och talade: "Rodolfo, överge inte din förpliktelse innan vi visar de saker du skall få se. " Jag blev då uppmuntrad och styrkt.

Nästa dag under kvällssamlingen kände jag som andningen lämnade mig, och plötsligt kände jag min själ lämna kroppen. Jag kände en extrem hetta och såg 2 illaluktande svarta dörrar. Det var Helvetet och det var fruktansvärt.

Herren Jesus förde honom till olika platser där demoner på olika sätt plågade människor efter hur de hade syndat under jordelivet som Prostitution, Aborter, Idoldyrkan mm.

Rodolfo såg hur en kvinna som tillåtit Abort blev svårt plågad av en demon, och på frågan till Jesus varför straffet var så hemskt sade Jesus: "Bibeln säger att mördare skall inte komma In I Guds Rike (Gal. 5:20). "De som aborterar tror att det de gör är som att döda ett djur, men vad de Verkligen gör är att Döda en Människa som har Själ och Kropp!

JEHOVAS VITTNENS GRUNDARE CHARLES RUSSELL I HELVETET! Vi fortsatte gå och Herren visade en vit man vars händer var utsträckta. Det förvånande med mannen är att han hade ett mycket fint svärd inne i sin tunga, och detta svärd genomkorsade hans huvud och kom ut ur hans kropp. Hans fötter var fastkedjade och hans rygg full av knivar i olika positioner på ett sätt, att oavsett hur han rörde sig skulle han bli skuren.

När jag såg mannen i detta tillstånd sa jag till Jesus: Herre, var snäll hjälp honom, gör något Herre. Se på den hemska smärta denne man går igenom. Herren frågar mig: "Vet du vem denne man är?" Nej Herre sade jag. Jag såg hur knivarna gick genom hans skinn, sedan genom benen och hur de kom ut ur hans kropp.

Mannen bara skrek i smärta, och Herren sade: "Domen mot denne man är fastställd! Nu skall Jag säga dig Identiteten av denne man!" På grund av denna Uppenbarelse sade Herren: "Du skall springa från stad till stad, för detta skall orsaka dig en stor förföljelse, men Jag skall vara med dig!"

Han fortsatte säga: "Rodolfo, denna man är Charles Russell. " Jag sade: Herre, vem är han? Herren sa: "Denne man är grundaren av Jehovas Vittnen. " Jag bönade: Herre var snäll, hjälp honom!

Herren sade: "Nej Rodolfo!" Och när Herren rörde sina händer såg jag omedelbart att många själar föll ned i helvetet på alla möjliga sätt. De föll med huvudet först, fötterna först, magen först etcetera. Herren sade: "Rodolfo, för denne Förbannade man kommer alla dessa själar till helvetet.

Denne man lärde att Gud var Endast en Gud av Kärlek. Bibeln lär att Gud är en Förtärande Eld. Denne Charles Russell tog ordet Helvetet från Bibeln och han tog bort alla orden, Sheol och Abbadon.

Han Förnekade också Jesu Gudom och Förnekade Gudomen av Den Helige ande. Och han satte bara ordet Jehova i Bibeln. Han tog bort Jesus och Den Helige Ande.

För denna Förbannade man faller alla dessa själar till Helvetet. ( Upp. 22: 18-19) Sedan sade Herren: "Jag Förbannar denne man!" (Om någon förkunnar evangelium för eder i strid mot vad ni undfått så vare han Förbannad säger Guds ord. Gal. 1:9) 

Var snäll Jehovas vittnen som lyssnar till mig nu, Jag vill inte förolämpa dig. Lämna denna Sekt och kom till Jesus fort, jag hatar dig inte och inte din religion, men du är i en fars: Kom till Jesus, Han väntar på dig med Öppna händer! Charles Russell är i Helvetet för han lärde Lögner, följ inte hans Lögner.

När vi lämnade denna plats stängdes fängelsedörrarna och kastade Eld. Charles Russell grät och ropade och upprepat Förbannade Jesus för Jesus sade: "Domen är fastställd för denne man!" Konsensus: "Om en Blind leder en Bind, falla de Båda I Gropen." Matt. 15:14. "SUMMAN av Ditt Ord är Sanning." Ps. 120:160. och inte bara vissa Delsanningar!


NILS

Läsarmejl

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29. nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 16 februari 2019 00:51 | #läsarmejl #nils #jehovas vittnen | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

46 kommentarer

Nisse 16/2-2019, 09:30

Varför publicerar ni ens sånt här? I vilken Bibel står det att helvetet är en tortyrkammare där satan och hans demoner partajar och roar sig med att sticka knivar och svärd i förtappade människor, och utmäta straff enligt Guds önskemål? Värsta sortens dynga uppgrävd ur medeltidskatolicismens djupaste kloakbrunnar.

Satan och demonerna är Guds fiender, inte Guds bödlar, och de ska straffas tillsammans med alla de dömda, det står inte att det är de som ska straffa de dömda. Straffet är detsamma för alla dömda, människor såväl som fallna änglar.

Svara


nils 16/2-2019, 10:12

Svar till Nisse. Broder Nisse,ge mig Bibelord som bekräftar din Åsikter,Annars Är du Vilseförd!
Varför talade då Jesus om den rike mannen i Dödsriket så Plågad av HETTAN att Endast en droppe vatten var hans önskan?? Luk.16
Och sade att ett SVALG Hindrade honom att undfly denna plats.
¤¤¤
Varför sade Jesus till getterna på Hans vänstra sida i Matt.25;41."Gån bort Ifrån mig I Förbannade till Den EVIGA ELDEN,som är Tillredd åt djävulen och hans änglar??
¤¤¤
Varför talar Jesus i Matt.5;22,29.-10;28,-18:9.-23;15.-23;33 om Gehenna Inte som en Soptipp,utan talar om ETT BRINNANDE GEHENNA!
¤¤¤
Varför talar Mark.9:43-9;45.-9:47 om Varningar för GEHENNA?
¤¤¤
Varför säger Upp.20;13-15;"Och dessa blev Dömda var och en efter sina Gärningar.
Och döden och dödsriket blevo kastade I Den Brinnade Sjön;Detta Den BRINNANDE SJÖN,är den Andra Döden.
Och om Någon ICKE fanns skriven i Livets Bokså Blev Han Kastad I DEN BRINNANDE SJÖN!"
¤¤¤
Varför Varnar Upp.14;9-11 för att tillbedja eller taga Vilddjurets märke,att de som så gör
"Skall och han få dricka av Guds Vredesvin,det som är iskänkt;och han skall bliva PLÅGAD MED ELD OCH SVAVEL i heliga änglars och Lammets åsyn.
Och när de så Plågas,uppstiger Röken därav I EVIGHETERNAS EVIGHETER,och de har INGEN RO,VARKEN DAG ELLER NATT"!
Lår Ej själafienden Bedraga dig med sina LÖGNER,,Nisse! Mvh/nils

Svara


Lasse 16/2-2019, 10:18

Citat:(gud av kärlek.) Nej det står Gud är Kärleken💗💗 denna profetia stämmer inte, jag håller med Nisse om detta, Gud är Helig Gud är Ljus ☝till sist är Han jorden och himmelens Skapare. Tack Jesus Kristus att du tog våra synder upp på korset så att vi får förlåtelse och frihet genom dina sår 🙏 Nils jag önskar dig en välsignad helg min broder. Jag vet att ditt hjärta är rätt inställt till Jesus 😍

Svara


Nisse 16/2-2019, 10:20

Svar till nils.

Nu begrep jag ingenting. Vem är bedragen? Det är ju precis det du skriver som jag menar. Straffet är den brinnande sjön. Det står ingenstans att straffet består i att små demoner sticker eldgaffeln i ändan på folk.

Svara


Lasse 16/2-2019, 10:21

Svar till nils.

https://youtu.be/NoPJbw3u2CQ En underbar sång till dig Nils och Nisse. 😘

Svara


Stefan Jonasson 16/2-2019, 10:26

You tube är fullt av galningar.. Det gäller att sila avskrädet... Hollywood versionen av helvetet horn per och hans demoner som plågar och torterar människor..

Svara


Lasse 16/2-2019, 10:36

Jesaja 41:10 Var inte rädd, jag är med dig. Ängslas inte, jag är din Gud. Jag ger dig styrka och hjälper dig, stöder och räddar dig med min hand.

Svara


Stefan Jonasson 16/2-2019, 12:02

Två grundpelare i den lagiska religiösa kristendomen 1 GUD har givit djävulen uppdraget att tortera syndare i helvetet..2 kristna som inte anstränger sig tillräckligt eller syndar för mycket förlorar sin frälsning... Och kommer att pinas och torteras av djävulen.... Lycka till med att förkunna detta glädjebudskap....

Svara


Bengt 16/2-2019, 12:23

Men vi ska inte vara kristna i egen kraft

Svara


Tomas N 16/2-2019, 12:39

Jag förstår inte varför många fastnar på specifika saker som gör att man förkastar detta. Helvetet är ju på ett eller annat sätt verkligt ,vilket Bibeln bekräftar. Likaså är JV en varning till alla hur allvarligt det blir med en avfälliga lära.

Och det vore ju inte fel om det kunde ske ett växande i den urskiljning och kunskap som skiljer mellan mindre skiljaktigheter och större som ligger långt bortanför den gräns som vår treenigheten Gud dragit en linje.

Visioner och drömmar och syner är svåra att bedöma och skall ses som detta och inte profetior. Jag ser inget i denna upplevelse och dess innehåll. Jag har inte grävt i de här olika delarna av dödsriket och känner ingen amning att göra det heller. Jag tror och accepterar förekomsten av ett evigt straff. Varför skulle man inte göra det om nu Gud skapat människan till sin avbild och sedan gett oss alla andliga välsignelser genom sin Son Jesus.

Man får ta det onda med det goda och välja det goda helt enkelt. Och även förstå de allvarliga varningarna i falska profeter och deras läror som leder till fördärv fast de har en viss likhet med orginalet

Svara


nils 16/2-2019, 12:56

Stefan,Gör som Herren en gång i en profetia sade till mig,som både Läste och Trodde på Hans ord i ett tältmöte; "BÖJ DIG FÖR ORDET!"
Där var Svaret som behövs,när varken förnuft och tankat förstår; Böj Dig För Ordet!
¤¤¤
I Helvetet är frånvaron av Gud Total,varför satan där har fritt spelrum för sin ONDSKA och sin ONDA NATUR genom att Plåga och Tortera sina offer.
Detta är en NJUTNING för honom som ju är Ondskans källa!
När han Ej kan röra Gud,och Ej kan utlösa sin vrede mot Gud,gör han det genom att angripa Guds skapelse,Människan.
¤¤¤
Jesus som är satt till att Döma alla, säger angående de olika straffen i Luk.12:47-48;
"Och den tjänare som hade fått veta sin Herres vilja,men Icke redde till eller Gjorde efter Hans Vilja,han skall bliva Straffad med Många slag.
Men den som utan att ha fått veta Hans vilja,han skall bliva Straffad med allenast få slag.
Var och en åt vilken mycket är givet,av honom skall mycket varda utkräft,Och den som har blivit betrodd med mycket,av honom skall man fordra dess mer!"
¤¤¤
I olika vittnesbörd jag tagit del av har jag läste dessa ord från Jesu mun till själar i Helvetet,som Gud givit makt att döma;"Domen är Fastställd!"
Detta innebär då att den är Slutgiltig och Ej går att ändra för den som fått den Domen över sitt lv!
I detta Vittnesbörd förklarar Jesus TYDLIGT och KLART Domens Orsak.Läs Den!

Svara


nils 16/2-2019, 13:04

Svar till Lasse. Tack Lasse.Har sakna din närvaro på Apg. Lasse,roligt se att du Lever och dyker upp igen.
" Allenast För Sanningen,förmår vi något." varför jag Frimodigt vill stå upp för den i denna Tid när Sannigen endast Lyser Med Sin Frånvaro!! Mvh/nils.

Svara


nils 16/2-2019, 13:16

Svar till Lasse. Lasse, gör mig den Glädjen att förklara Alla de ord som Jesus själv sagt om Elden i Gehenna,Dödsriket och "Den Eviga Elden" som getterna blir kastade till i Matt.25:41.
Han som ju är kärleken,men också den som skall Döma Världen.
Förklara orden i Upp.6;16 där människor säger;"Fallen över oss och döljen oss för dens ansikte som sitter på tronen,och FÖR LAMMETS VREDE!"
Frågan är om vi VILL Återvända till Sanningarna i Bibeln,annars är vi Förvillade!! /nils

Svara


Nisse 16/2-2019, 13:24

Svar till nils.

Att satan och demonerna skulle kunna njuta av något i helvetet innebär att sin version av helvetet är felkonstruerad. Satan och demonerna ska straffas där. Inte jobba som några koncentrationslägervakter åt Jesus.

Svara


Stefan Jonasson 16/2-2019, 13:25

Räcker det inte med det som står i bibeln om det eviga straffet måstae man lägga till en massa hopdiktade detaljer... Orden som kommer från JESUS mun finns i skriften.... Tex den brinnande eldsjön som är tillredd åt djävulen och hans änglar... Änglar i bibeln betyder budbärare.. Dom som hamnar där är motståndarna och dom som är djävulens budbärare...

Svara


SA 16/2-2019, 13:39

Helvetet , när Gud hämtar hem alla troende , och hans ande inte längre finns kvar , det kan inte bli värre , då kommer ogräset växa med väldig hast ,som det redan ser ut nu , våld mord och all onska , hur blir det ? Än värre än vi någonsin kan ana .

Svara


nils 16/2-2019, 14:20

Svar till Tomas N. Tack Tomas för dina sunda Bibelförankrade kommentarer,när så mycket "tyckande åsikter"" tycks få utrymme,som Helt saknar förankring i Sanningens Ord!
Blir Dessutom Bibelsanningar Bekräftade genom Visioner,Uppenbarelser må man väl än mer inse Sanningen.
¤¤¤
Är det inte Stort att Herren Jesus i denna Sista Tid, tillåter människor i sin Gudomliga Nåd,att få besöka både Himmel och Helvetet och låter den ridån att öppnas!
I Denna Tid ,när människor bara vill höra det som Kliar i öronen,varför fältet då är öppet för all sköns Villfarelser och Lögner.
Jag lider av detta Tillstånd värför jag Ej kan tiga,då ju människans Eviga Väl står på spel!
¤¤¤
Bibeln säger att denn brist på kärlek till SANNINGEN,i sista Tiden gör att människorna kommer att bliva Bedragna;"Till STRAFF för att de Ej gav Kärleken till SANNINGEN rum,( inte till NÅDEN rum),så att de Kunde Bliva Frälsta!" 1Tess.2:10
Åter,Tack Tomas,du en av få som vill stå upp för SANNINGEN!" Mvh/nils

Svara


SA 16/2-2019, 14:40

SV till Nils så BRA skrivit , helt RÄTT.

Svara


Stefan Jonasson 16/2-2019, 16:45

Jag finner ingen större glädje i att argumentera om detta spörsmål... Men jag står fast i min övertygelse att alla dessa helvetes resor och himlafärder är fantasier.. Ingenstans i bibeln står det om någon som varit i dödsriket och kommit tillbaka.. Så är det...paulus var i paradiset men han kunde inte förklara vad han såg... Ej heller fick han inte säga det...

Svara


nils 16/2-2019, 17:04

Svar till Nisse. Nisse,låt oss se vad Guds ord säger i denna fråga om Guds Dom över satan!
¤¤¤
Vi börjar med Domen över Vilddjuret och den falske Profeten i Upp.19:20;
"Båda blevo de Levande kastade i Eldsjön som brann med Svavel!" efter att Guds Vredesdom hade skett.
¤¤¤
I Upp.20:2-3 beskrivs hur satan blev fängslad för tusen år och blev kastad i avgrunden.
Men Först Efter de tusen åren släpps han lös och förvillar folken vid jordens fyra hörn.
(Syftet är att alla människor födda under 1000-års riket,också de får Välja sin Gud!)
¤¤¤
Upp.20;9-10 beskriver sedan Guds Dom över djävulen;"Och djävulen som förvillade dem,bliver Kastad i Samma Sjö av Eld och svavel,dit vilddjuret och den falske Profeten hade blivit Kastad;Och De Skola Där Plågas Dag och Natt i Evigheternas Evigheter!"
¤¤¤
Guds Dom över satan HAR EJ ÄNNU SKETT,varför han NU Tillåts att i Helvetet få utöva sitt Ondskans Herravälde,att Plåga själarna.
Och glöm ej ordet i Joh.5:27."Och Han (Gud) har givit Honom (Jesus) makt att hålla Dom.eftersom Han är Människoson."
¤¤¤
Men Jesus säger i V 24 de Underbara Frälsande orden;
"Sannerligen,sannerligen säger Jag eder;Den som hör Mina ord och Tror Honom som sänt mig,han har Evigt Liv och Kommer ICKE UNDER NÅGON DOM utan har Övergått från Döden till Livet!"
¤¤¤
Glöm Ej Ordet i 1Joh;5:19;"Vi veta att vi äro av Gud och att Hela Världen är i den ONDES VÅLD!" vilket innebär att Satan Fortfarande UTÖVAR SITT ONDA VÄLDE över oss människor och endast genom Tron på Jesu Blods Segerkraft kan vi Segra.
Han är Ej ännu Dömd,och därför Existerar också Helvetet som hans Domän. Mvh/nils

Svara


nils 16/2-2019, 17:44

Svar till Stefan Jonasson . Uppskattar om du i ödmjukhet lämnar det du ej förstår eller Upplevat
Beskriver här 2 upplevelser som gör att jag Respekterar och Tror de som har Syner och Uppenbarelser,dock med rätten att Pröva allt inför Guds Ord!
¤¤¤
Som " nyfrälst" 20 åring sökte jag Andedopet,som jag visste var Nödvändigt i Tro,Bön,
Längtan och Tvivel under 8 månader.
Var då i bön ett Tältmöte ,när jag plötsligt såg mig vara i Himlen.
Såg där Gud Fadern sitta på sin Tron,med Herren Jesus sittande på sin högra sida.
Denna upplevelse blev mitt överväldigande Andedop då jag fick Tungomålstalet som en Bekräftelse.
¤¤¤
Senare när jag som nyandedöpt under arbetet i en syn fick se Jesus levande hänga på Korset.
Han talade där med Kärlek,trots sitt lidande rakt in i mitt Hjärta;"Detta har Jag gjort för Dig!"
Därefter ställde Han den Fråga som penetrerade mitt Innersta;"Vad Har Du Gjort För Mig?"
Just denna Fråga avslöjade mitt Innersta,själviska Tillstånd,och blev början på en djupare Omvändelse KRIS,som pågår Livet Ut!
¤¤¤
Det räckte Ej för mig att bara bliva "frälst",i bön i en Pingstkyrka utan den Inre Djupare förvandling som ju GUDS ORD TALAR OM!
Utifrån mina olika erfarenheter sedan har jag en Ofta här en Stötande Attityd,och ser här hur många brottas med de olika SANNINGARNA i Guds Ord.
Mitt tidigare råd gäller;BÖJ ER FÖR ORDET,och låt bli att Diskutera och Dissekera allt!!
Mvh/nils

Svara


Lasse 16/2-2019, 18:00

Svar till nils. Tack för att du saknat mig😍 om helvetet existerar? Absolut detta i enlighet med Bibeln! Alla som inte aktivt väljer Jesus Kristus som frälsare kommer att hamna där, men precis som inte satan fått sin dom har ju inte domedagen då alla ska dömmas varit än. Så alla avlidna är nu i dödsriket och väntar på att bli väckta när Jesus skall döma levande och döda, en gång delade du en dröm någon hade sett att det stog en rullstol i helvetet, vem hade ställt den där? Jag tycker det är bra att du varnar för helvetet Nils och antikrist samt vilddjurets märke, en del tror ju felaktigt att det redan har kommit,, så den förkunnelsen är bra att lyfta nils, vi får kämpa trons kamp till slutet Nils, hälsar lilla jag dig 😊 allt gott Nils 🙏😘

Svara


AnnMarie 16/2-2019, 18:05

Svar till nils.

Du såg dig alltså vara i himlen och Gud samtalade med dig.Är det kanske därför du tror på alla dessa berättelser som du lägger ut här och desdutom tror på dem.(Du har ju själv erfarenhet)

Finns många frälsta människor som aldrig någonsin haft någon syn eller haft någon märklig dröm,besökt himlen eller helvetet och hur ska de kunna tro på alla dessa berättelser tror du??🤔

Svara


Nisse 16/2-2019, 18:11

Problemet när man broderar ut bibelordet med fria fantasier som inte stämmer med det som står skrivet, så sänker det trovärdigheten också för det som är sant. I min Bibel står det, såvitt jag kan förstå det, att satan ska straffas i helvetet, inte att han ska regera där som något slags sadistisk diktator.

Svara


Lasse 16/2-2019, 18:38

Svar till nils.

Jag hoppas innerligt att Jesus ger dig ljus över alla dessa lögner från människor som reser till himmelen och helvetet, med berättelser att demoner sticker spjut i underlivet på kvinnor, demoner som plågar människor, Michael Jackson dansar baklänges, grävda gropar för specifika människor, önskar att du blir befriad från detta nils🙏💗 så får vi följa vår kung o vän Jesus Kristus och söka mer av Honom. Jesus älskar dig 💖 Nils

Svara


Lasse 16/2-2019, 18:55

Svar till nils.

https://youtu.be/YKENjebBCMI

Svara


Stefan Jonasson 16/2-2019, 19:55

Nils jag menar inte att nervärdera dig på något sätt din tro och din upplevelse... GUD är tillräckligt stor för att ge oss alla en individuell vision av tron som är personlig... Men min livsväg har varit svår.. Jag har aldrig tvivlat på att JESUS finns och hans gärning... Men det fanns en period när allting chrashade för mig och jag fann mig omgiven av superandliga karismatiska profeterna de kristna som bara tjatade om att man. Skulle bli helad från allt möjligt möten där folk stod och vrålade och befallde i tungotal... Det hjälpte inte mig i den nöd jag gick igenom i mitt liv... Jag lämnade allt.. Gick nästan under.. Trodde att jag var fördömd av GUD och bortom All frälsning.. Men så var det inte jag var inte förutbestämd till att gå förlorad han kom till mig och gav mig tro att nåden räcker.. Det gjorde att jag vände om från det destruktiva i mitt liv... Nu är jag försonad med mig själv även den karismatiska delen av Kristi kropp... Men jag sätter ingen tilltro till sk profetiska tilltal... Bibeln är skriven så att vi kan lita på dess sanning.. Människan är full av lögner och fantasifulla filosofier.. Därför tror jag bara på GUDS ORD..

Svara


Leif 16/2-2019, 22:49

Svar till Stefan Jonasson .

Men jag sätter ingen tilltro till sk profetiska tilltal...

Jag förstår ganska väl vad du menar Stefan, och det är tragiskt att många har satt käppar i hjulet för din tro på det viset. Jag har också någon gång fått en del tilltal på liknande sätt en gång i tiden och även hört "profetiska" budskap från s.k karismatiska personer som inte alls var korrekta! Men då har jag i.o.f sig ändå på något sätt ganska klart förstått skillnaden mellan rätt och fel utan problem eftersom Gud aldrig talar till mig genom någon annan före det att Han har talat till mig personligen om ungefär detsamma.

Talar profeten liknande det du redan har hört, eller i alla fall anat så blir det lätt att förstå att Gud är inblandad, och då blir ju det profetiska budskapet till en bekräftelse där man bara säger - Halleluja och Amen!

Sådana ggr har ju till skillnad från de felaktiga gett mig en oerhörd styrka och kraft i livet.

Men jag vill ändå inte att du förkastar allt profetiskt för att det finns det som är fel, då missar man mycket som kan vara till en livslång trygghet, glädje och kraft.

Det är ju lite likadant som att förkasta all mat för att mycket mat har möglat eller ruttnat. Den bra maten måste vi lära oss att ta vara på!

Jesu frid....

Svara


Kalle 16/2-2019, 22:49

Sättet helvetet beskrivs på liknar mer en människas fantasier än något vi finner i bibeln.

Svara


PT 16/2-2019, 23:06

Har man fastat i 7-8 dagar är det inte konstigt att man börjar se i syner o fantisera. Det här är inget att sätta sin tilltro till, bara en förvirrad människas snurriga fantasier efter en lång fasta.

Svara


Roger T. W. 17/2-2019, 00:47

Svar till Lasse.

Jag ber för dig varje dag, Lasse, och jag är nog inte ensam. Jag fick mycket stryk när jag blev frälst och förstår dig. Det ligger bakom mig nu.

Helvetet kan jag inte uttala mig om säkert och jag tror inte att vi döms för vår okunnighet, vi döms för olydnad om vi har tagit emot evangelium. I helvetet finns ingen gudskontakt och den tanken är hemsk för den som har fått känna Herrens närvaro, det är allt jag kan säga.

Vi ska förmana varandra och Nils gör vad han kan. Vi förstår saker och ting på olika sätt, men vi vandrar alla tillsammans. Jag ser till det som förenar oss.

Svara


Lasse 17/2-2019, 01:30

Svar till Roger T. W..

Absolut min vän 💗💗, tack för din omsorg om mig🙏 helvetet existerar i allra högsta grad! Ingen tvekan om detta, att leva en evighet i saknad av Gud som ÄR Kärleken blir hemskt precis som du säger, exakt det du säger i slutet stämmer tack käre broder 💖

Svara


Thomas Winberg 17/2-2019, 11:18

Svar till nils. Om man då är eller har varit så kallad "kristen" Socialdemokrat, som är en ond ande makt från helvetet och som i allra högsta grad förnekar allt vad Gud har att göra med. Socialdemokrati sjunger i sin 1:a Maj tåg (att inga andra gudar hava över oss, utan att vi själva förlitar oss på).
Är dessa "kristna", Är dom i helvetet för deras tro skull och vad deras munnar sagt...???

Svara


nils 17/2-2019, 13:31

Svar till Stefan Jonasson . Tack käre broder för ditt fina vittnesbörd att du fann Nåden Som Räcker,även om vi finner den på så olika sätt. Herren må fortsätta att Välsigna och Bruka dig Stefan,/nils

Svara


nils 17/2-2019, 14:03

Svar till Bertil Rosenius. Tack Bertil för din undersökning vilket jag dock ej har funnit bekräftelse på.
Det Viktigaste i ett Vittnesbörd är Ej Budbäraren utan Budskapet Budbäraren förmedlar.
Jag instämmer i den Sanningen,att Brevbäraren kan ej Anklagas för Posten han Pliktskyldigas delar ut,vilket även C.Åberg anser.
¤¤¤
Om vi nu granskar de Ord som Jesus säger ang. Jehovas vittnen i detta Vittnesbörd,(och bortser från de fasor som beskrivs) vilket är då Fel och Falskt av de sagda Orden från Jesu egen Mun?
Medveten om mitt Ansvar,har jag studerat och satt mig in i Deras Lära innan,varför jag Frimodigt kunde dela Rodolfos Vittnesbörd som Bekräftar deras Läror.
¤¤¤
Tendensen jag märker bland Kristna i vårt land,är en stark Reservation mot det Övernaturliga och de Andliga gåvorna utlovade i Apg.2:17-18,som Syner,Drömmar och Profetior !
I den Tid vi nu tror är den sista,tycks Herren låta Ridån till den osynliga Världen Öppnas vilket Dock medför ett STORT ANSVAR att inför Guds Ord pröva Budskapen!
Är inte risken att vi Blockerar och Utestänger Den Helige Andes verk när våra Hjärtan stängs av Fruktan och Försagdhet? Mvh/nils

Svara


nils 17/2-2019, 18:45

Svar till Bertil Rosenius. Tack Bertil för ditt klargörande som visar att vi är på samma Troslinje i de viktigaste frågorna.
Önskar att det också skulle förkunns mer om de Eviga straffen vilket Herren Jesus gjorde,och som jag kallar det Allvarligaste budskapet i Bibeln.
Det är varför jag Medvetet har velat lyfta fram denna Sanning på Apg.29!
Tack Bertil för din klara varning för J.V. vilken jag såg Herrens ledning att lyfta fram till prövning inför Gufd Ord.
Önskar dig Herrens fortsatta Nåd och Välsignelse i ditt Liv och Uppdrag. Mvh/nils

Svara


Ann-Britt 20/2-2019, 01:00

Svar till Lasse.

Det var ju för att du ska slippa hamna på denna hemska plats som Jesus dog på korset! Vi behöver bli födda på nytt! Dö med Kristus och uppstå till en ny skapelse för att kunna komma in i himlen!

Svara


Anna Ivar 25/2-2019, 18:32

Svar till Lasse.

Vi behöver i sanning pröva oss själva så att vi inte är eller blir bedragna. Många vittnar om att de varit på andra sidan. Alltså har dött men kommit tillbaka. Några vittnar om fruktansvärda upplevelser. Den Sonen gör fri är verkligen fri.

Det finns en anledning till att Gud kom ner till oss och friköpte oss från döden. Plågan för Jesus var inte enbart den han genomled på korset och natten och morgonen han förhördes och misshandlades och senare korsfästes.

Jesus gick på jorden i hela 33 år. Det var också plågsamt då han var helig och fullkomlig utan synd. Han hade medlidande med alla som var sjuka och utsatta.

Det varnas för det brinnande Gehenna. Den som kallar din broder för dåre ärr dömd till Gehenna. Hades på grekiska. Paulus blev misshandlad många gånger och blev fängslad under långa tider för att han berättade om den smala Vägen/ Jesus, som är enda vägen till himlen enligt Guds eget Ord.

Vi behöver be att Guds ljus och Sanningens Ande lyser upp våra sinnen och låser upp våra hjärtan att själva lyda och lära andra att gå den smala stigen och trånga vägen till himlen genom den Helige Andes ledning. Ödmjuka och förkrossade hjärtan älskar Gud. Må Herren Jesus ge oss nåd och hjälp i rätt tid.

Svara


Anna Ivar 25/2-2019, 18:32

Svar till Lasse.

Vi behöver i sanning pröva oss själva så att vi inte är eller blir bedragna. Många vittnar om att de varit på andra sidan. Alltså har dött men kommit tillbaka. Några vittnar om fruktansvärda upplevelser. Den Sonen gör fri är verkligen fri.

Det finns en anledning till att Gud kom ner till oss och friköpte oss från döden. Plågan för Jesus var inte enbart den han genomled på korset och natten och morgonen han förhördes och misshandlades och senare korsfästes.

Jesus gick på jorden i hela 33 år. Det var också plågsamt då han var helig och fullkomlig utan synd. Han hade medlidande med alla som var sjuka och utsatta.

Det varnas för det brinnande Gehenna. Den som kallar din broder för dåre ärr dömd till Gehenna. Hades på grekiska. Paulus blev misshandlad många gånger och blev fängslad under långa tider för att han berättade om den smala Vägen/ Jesus, som är enda vägen till himlen enligt Guds eget Ord.

Vi behöver be att Guds ljus och Sanningens Ande lyser upp våra sinnen och låser upp våra hjärtan att själva lyda och lära andra att gå den smala stigen och trånga vägen till himlen genom den Helige Andes ledning. Ödmjuka och förkrossade hjärtan älskar Gud. Må Herren Jesus ge oss nåd och hjälp i rätt tid.

Svara


Lasse 25/2-2019, 19:12

Svar till Anna Ivar.

Vi tror. https://youtu.be/OUaJcpJJtk0 allt gott önskar jag dig Anna

Svara


Lasse 25/2-2019, 19:16

Svar till Ann-Britt.

https://youtu.be/KIRbVMqQq9E önskar dig en välsignad kväll Ann Britt

Svara


Lasse 25/2-2019, 19:21

Svar till Leif.

https://youtu.be/eLqTZ07ja7g vi ses framöver min vän 💗 en sång att öva in kanske 👌

Svara


Lasse 25/2-2019, 19:25

Svar till nils.

https://youtu.be/CkEou4QfIpY en sång till dig min vän 💗

Svara


Lasse 25/2-2019, 19:25

Svar till nils.

https://youtu.be/CkEou4QfIpY en sång till dig min vän 💗

Svara


Lasse 25/2-2019, 19:30

Svar till Anna Ivar.

Den sonen gör fri. https://youtu.be/lKw6uqtGFfo

Svara


Leif 25/2-2019, 21:34

Svar till Lasse.

Fin låt, kanske skulle behöva träna lite falsettsång om jag skulle försöka mig på den😘

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 01:11

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 24 augusti 2019 17:00

JESUS HJÄLP M ATT HON BLIR FRÄLST OCH TAR EMOT DIG OCH HELAD ,FÖR LÄKARNA VET INTE VAD DET ÄR FRÅGAN OM NGT I HENNES HJÄRTA MEN TACK JESUS DU KOMMER ATT GÖRA MÄKTIGA TING VID M.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp