646 online! | Sidvisningar idag: 69 742 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Domkyrkan bjuder in till koranstudier

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444842169-koranstudier.jpg
Bild: Dagen.

Under rubriken "kurs i kristen tro" öppnar domkyrkoförsamlingen i Stockholm dörrarna till... Koranstudier.

S:t Jacobs kyrka har bjudit in den kvinnliga muslimska föreläsaren Shiraf Sebaie, lärare på Kista folkhögskola, att tala över ämnet "Handlar Koranen om hat och våld eller kärlek och förlåtelse?"

Meningslös frågeställning

Detta är en helt meningslös frågeställning, eftersom Koranen är emot frälsningen i Jesus Kristus. Föreläsningen kommer att vara fylld av lögner och propaganda för islams tro som kommer leda människor bort från frälsningen i Jesus Kristus. Och det på kristen mark!

De värsta motståndarna

De värsta motståndarna mot kristen tro är de kristna själva! Eller i varje fall de som kallar sig kristna men inte har livet i Jesus Kristus.

Måtte Herren Jesus Kristus komma tillbaka snart och rädda oss från denna förförelse som pågår i världen idag!


Källa: Domkyrkan bjuder in till koranstudier


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 14 oktober 2015 19:03 | #islam #förförelse #shiraf sebaie #kista folkhögskola #koranen #s:t jacobs kyrka #stockholm domkyrka | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


24 kommentarer

Karin

Ja, Herre Jesus, kom och rädda oss!

Svara -   - 14/10-15 21:12 -


William

Konstigt! ska inte kyrkan vara kyrkan och moskeér moskeér?

Svara -   - 14/10-15 21:20 -


ekoo

Jag funderade här om dagen. Och det slog mig nåt som kanske redan är uppenbart för andra. Men det slog mig att vi som är pånyttfödda andedöpta kristna måste sätta igång och be för svenska kyrkan.

Jag tror att många kristna ber för myndigheter, allt och alla men att man just glömmer att dom tros svaga i statskyrkan behöver mycket hjälp och stöd. Annars kommer dom cancersvulstarna som andligen växer där att bli för stora och svåra att ta bort.

Jag påminner mig själv och uppmanar här mina syskon i Herren till bön för svenska kyrkan. Dessa fästen är andliga och kan med enkelhet rivas i bön. Kanske kan svenska kyrkan på sina håll bli en plats för sundhet och väckelse igen. Åtminstonde kan man avstyra det från att bli monstret som det nu är på väg att bli.

MVH

Svara -   - 14/10-15 21:32 -


Roine

Den som inte blir förförd är redan räddad Jesus är redan här i form av den Helige Ande !vi är hans tempel ! Varför stirrar ni er blinda på vågorna? Fäst blicken på Jesus så sjunker ni inte med de andra ! Bevara er tro på vår underbare återlösare Jesus Kristus! Annars är det fara värt att inte hålla ut till slutet! Det vi ser nu är bara början till de stora avfallet som skall komma ! Allt som sker i världen låter Herren ske ,han som har all makt i Himlen och på Jorden ! Vila i Honom, i hans frid!

Gud bevare er alla ! Amnen

Svara -   - 14/10-15 21:39 -


ulf

Svenska Kyrkan ar JUDAS ISKARIOT!

Svara -   - 14/10-15 21:40 -


Bänkpressarn 200+

Bort med islam från Sverige!

Svara -   - 14/10-15 21:40 -


ulf

Svenska Kyrkan ar helt infiltrerad av Ateister(socialister+liberalteologer) och Luciferianer(frimurare) som vill Urota kristen tro.

Svara -   - 14/10-15 21:46 -


ulf

EMIL! skall EBBA vara kvar som partiledare, maste ni byta namn till AKD. Anti-Krist Demokraterna.

Svara -   - 14/10-15 22:02 -


nils

Ja Christer,du har rätt,men inte förvånande,då det var det religiösa etablissemanget som var Jesu största motståndare redan då!--Det hjälpte inte ens vad GUDS EGEN SON,gjorde och sade.-- Det som nu sker och ÄR,banar väg för det Avfall som Bibeln varnat och talat om!--ETT TYDLIGT TIDSTECKEN ÄR DETTA,att Jesus ankomst ÄR NÄRA!!--Men det ruskiga är HUR FORT detta AVFALL SKER.--Varje ny vecka,kommer ständigt dåliga nyheter,hur det sprider sig även i olika KRISTNA SAMMANHANG!--Om ej Herren SJÄLV griper in,här i VÅRT LAND,blir det JESU ÅTERKOMST vi får se fram mot,och göra oss redo för.--Säger så då just det som nu sker,är ett MYCKET ALLVARLIGT TIDSTECKEN.MVH.nils

Svara -   - 14/10-15 22:57 -


mist-islam

När koranen skrevs av mohammed han var i euforisk tillstånd och när han var normal stillstånd tittade efter vad han har skrivit i boken och fattade ingeting själv och blev helt vimsig i skallen,hur en svensk präst ska kunna förstå den, undrar jag?

Svara -   - 14/10-15 22:58 -


Nina😄

Fy skäms ta in Koranen i våra kyrkor Herrens vår älskade Jesus tempel Vad har Koranen och islam där och göra Undra om vi skulle få komma in i en moské och föreläsa om Bibeln

Vakna upp era sovande kristna slöfockar ta in världens synder

Fattar vi nu att vi måste gå in i bön för vårt land och våra församlings ledare

Jesu frid

Svara -   - 14/10-15 23:29 -


Per

Enligt domkyrkan så skall man lindra folks rädsla för islam genom att bjuda in utvalda imamer att man kan visst tolka koranen så att den inte blir skrämmande.

Det är ungefär som om man skulle få dödshot från mördare som löpande gör verklighet av sina hot mot andra, och man går till polisen som då pratar med mördaren och sedan lägger ner fallet då mördaren sagt att det feltolkats. Därmed säger polisen att det inte är någon fara, istället för att oskadliggöra mördare.

Låter ju helt rubbat i mina öron.

Svara -   - 14/10-15 23:45 -


Johan II

Inte är jag förvånad. Jag hade en debatt med Ulf Lindgren från Stockholms Domkyrkoförsamling. Dom har börjat flumma om att det finns andra vägar till Gud. Jag frågade honom helt öppet om Joh 14:6 har spelat ut sin roll, att Jesus friköpt oss.. Hans svar till mig var att det är Gud som är vägen sanningen och livet. Han berörde inte ens Jesus. För om han gjort det hade de målat in sig i ett hörn med sin nya syn. Det är oroväckande, jag är bedrövad över hur vilsna de är.

Svara -   - 15/10-15 00:43 -


Johan II

Tillägg: Jag tog en print screen på hans svar (Har en JPG) Han skrev ordligen i svaret att Gud är vägen, sanningen och livet, inte kristendomen. Jag kan bara tolka det som att han tagit avstånd från den kristna tron.

Svara -   - 15/10-15 00:59 -


Andy Svensson

Du land vart är du på väg? Sverige du blodköpta nation. Gud har betalt priset med offerlamets blod dvs Jesus Kristus det felfria lammet har offrat sitt liv för Sverige. Men landet har valt att gå andra vägar. Präster som förnekar Jesus Kristus som Herre och Pastorer som förkunnar upplevelsekristendom och sockervads evangelium till folket. Sverige mitt älskade land hör Herrens ord till dig! OMVÄND DIG!

Svara -   - 15/10-15 08:09 -


William

Svar till Johan II.

Det är klart och tydligt, Ingen kommer till Fadern ( himlen ) utom genom mig ( Jesus ).

Svara -   - 15/10-15 10:23 -


Anne-Sofie

Vilken religion tillhör Domkyrkoförsamlingen i Stockholm? Vore det inte bättre att undervisa om hur man finner muslimer för Kristus? Detta förutsätter att man själv tror på och följer Jesus.

Svara -   - 15/10-15 11:11 -


Karin

Svar till Roine.

Om jag är en av de du riktar dig till med ditt inlägg så kan jag säga att jag menar naturligtvis inte att Jesus ska komma och rädda enbart oss som är trygga i Honom. Jag menar att Han ska komma och rädda oss genom att övertyga de som är oss nära och kära, men som ännu inte har tagit emot Honom i sina hjärtan och sina liv. Så att de inte blir förförda av dessa villoläror. Ingen vill väl titta på när andra sjunker.

Svara -   - 15/10-15 12:58 -


christina ekman

Svar till nils.

Jag håller med dig Nils!!! fruktansvert.hur blind får man var, när vi ser hur många kristna får gå i döden för islamsk lära.vi vet ju sanningen om att islam är våldet själv och är emot Jesus. men vi lever nu i denna sista tid som bibeln talar om, falska läror förvillelse. Dom som blir förvillade har aldrig upplevt vem Jesus är och vad han har gjort på korset för oss. Våra synder, det talar inte muslimerna om utan motsatsen. vad vi kristna ska göra nu att vara redo och vara i hans vilja med våra liv.när vi har den Heligeande, kan vi aldrig komma fel ut i falska läror.christina ekman

Svara -   - 15/10-15 15:27 -


nils

Att tala om GUD accepteras oftast. Även de onda andarna tror på Gud,OCH BÄVAR.--Men att tala om JESUS KRISTUS,GUD kommen i KÖTTET,det är svårsmält.--Men här går SKILJELINJEN,mellan Ljuset och Mörkret,mellan Sanningen och Lögnen.--Däri ligger det bedrägliga,att ha ett SKEN av Gudsfruktan,men ej vilja veta av dess KRAFT.--Kraft till vadå,undrar du?? Jo,till att först bliva FÖDD PÅ NYTT,att bliva omskapad,och sedan ett avstånd från synd till att leva ett HELIGT LIV.--UTAN HELGELSE FÅR INGEN SE GUD!--Här är det BIBELNS KLARA BESKED,om VI VILL vinna det EVIGA LIVET.--Allt annat är FÖRFÖRELSE och BEDRÄGERI!--Har själv sedan länge lämnat Svenska Kyrkan.

Svara -   - 15/10-15 17:05 -


Magnus N.

Jag vet att en muslim får ljuga för de otrogna om man kan dra fördel av det. Denna text har jag hämtat från en sida på nätet som heter:

ISLAM - Allt du behöver veta. (En beskrivning av varför Islam är ett verkligt hot mot alla frihetsälskande icke-muslimer)

Här är texten:

Kan man lita på en muslims ord? Svar nej. Flera hadither återger att Muhammed sagt att löften inte behöver hållas, om man senare anser sig kunna dra fördel av ett löftesbrott. (se Sahih Muslim Book 015 nr 4058)

Detta kompletteras av citat från Al Ghazali(1056-1111), som anses som en av islams största filosofer. Han utvecklade begreppet ”Taqija”, som på arabiska betyder ’försiktighet’. I detta fall innebär det rent konkret att muslimer har rätt att ljuga för ”otrogna”, om det gagnar den ljugande muslimen eller islams sak:

”Nu och då är det din plikt att ljuga … vi bör ljuga, när sanningen leder till obehagliga resultat, men säga sanningen när den leder till goda resultat.”

Svara -   - 15/10-15 22:11 -


Magnus N.

Vi ska inte som kristna vara naiva och godtrogna. Som det står i Hosea 4:6 "Mitt folk går under i brist på kunskap". Självklart ska vi älska muslimerna men inte Islam. Men vi måste veta hur de tänker och var vi har dem, annars blir vi duperade. Som kristna ska vi vara listiga:

Matt 10:16 "Se, jag sänder er som får in bland vargar. Var därför listiga som ormar och oskyldiga som duvor".

Det är en paradox att vara kristen. Vi ska samtidigt vara stor men ändå liten, stark men ändå svag.

Svara -   - 15/10-15 22:37 -


Magnus N.

Det är så det ofta är. Man är så kärleksfull och tolerant. Man gör tröskeln så låg att en "orm" kan krypa in och dörren så bred att en "elefant" kan klampa in. Man tänker att man gör det av kärlek men gör att man undergräver sig sjäv och blir bedragen

Svara -   - 16/10-15 17:54 -


Daniel

Jag kollade upp Shiraf Sebaie, han är biträdande studierektor på "institutet för islam och arabiska studier i Sverige". Så det lär bli en hel del taqiyya i kyrkan. Jag har inget emot att man lär ut islams sanna budskap, men skall man lära sig om det så skall man lära sig från Kristna apologeter. De finns på youtube, sök på: James White, Mike Licona, David Wood, Ravi Zacharias, Sam Shamoun.

Snälla, lyssna inte på en muslim som förespråkar koranens våld framför Jesus kärleksbudskap. Det är aldrig rätt att angripa någon som är skapad till Guds avbild vilket islam förnekar.

Svara -   - 17/10-15 22:18 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Konungen har fört mig in i sina kammare

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

3

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

11

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

27

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Annons


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 07:57

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 502 462 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 702 bloggartiklar, 85 406 kommentarer och 57 056 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp