581 online! | Sidvisningar idag: 106 203 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Domkyrkan bjuder in till koranstudier

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444842169-koranstudier.jpg
Bild: Dagen.

Under rubriken "kurs i kristen tro" öppnar domkyrkoförsamlingen i Stockholm dörrarna till... Koranstudier.

S:t Jacobs kyrka har bjudit in den kvinnliga muslimska föreläsaren Shiraf Sebaie, lärare på Kista folkhögskola, att tala över ämnet "Handlar Koranen om hat och våld eller kärlek och förlåtelse?"

Meningslös frågeställning

Detta är en helt meningslös frågeställning, eftersom Koranen är emot frälsningen i Jesus Kristus. Föreläsningen kommer att vara fylld av lögner och propaganda för islams tro som kommer leda människor bort från frälsningen i Jesus Kristus. Och det på kristen mark!

De värsta motståndarna

De värsta motståndarna mot kristen tro är de kristna själva! Eller i varje fall de som kallar sig kristna men inte har livet i Jesus Kristus.

Måtte Herren Jesus Kristus komma tillbaka snart och rädda oss från denna förförelse som pågår i världen idag!


Källa: Domkyrkan bjuder in till koranstudier


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 14 oktober 2015 19:03 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Karin

Ja, Herre Jesus, kom och rädda oss!

Svara -   - 14/10-15 21:12 -


William

Konstigt! ska inte kyrkan vara kyrkan och moskeér moskeér?

Svara -   - 14/10-15 21:20 -


ekoo

Jag funderade här om dagen. Och det slog mig nåt som kanske redan är uppenbart för andra. Men det slog mig att vi som är pånyttfödda andedöpta kristna måste sätta igång och be för svenska kyrkan.

Jag tror att många kristna ber för myndigheter, allt och alla men att man just glömmer att dom tros svaga i statskyrkan behöver mycket hjälp och stöd. Annars kommer dom cancersvulstarna som andligen växer där att bli för stora och svåra att ta bort.

Jag påminner mig själv och uppmanar här mina syskon i Herren till bön för svenska kyrkan. Dessa fästen är andliga och kan med enkelhet rivas i bön. Kanske kan svenska kyrkan på sina håll bli en plats för sundhet och väckelse igen. Åtminstonde kan man avstyra det från att bli monstret som det nu är på väg att bli.

MVH

Svara -   - 14/10-15 21:32 -


Roine

Den som inte blir förförd är redan räddad Jesus är redan här i form av den Helige Ande !vi är hans tempel ! Varför stirrar ni er blinda på vågorna? Fäst blicken på Jesus så sjunker ni inte med de andra ! Bevara er tro på vår underbare återlösare Jesus Kristus! Annars är det fara värt att inte hålla ut till slutet! Det vi ser nu är bara början till de stora avfallet som skall komma ! Allt som sker i världen låter Herren ske ,han som har all makt i Himlen och på Jorden ! Vila i Honom, i hans frid!

Gud bevare er alla ! Amnen

Svara -   - 14/10-15 21:39 -


ulf

Svenska Kyrkan ar JUDAS ISKARIOT!

Svara -   - 14/10-15 21:40 -


Bänkpressarn 200+

Bort med islam från Sverige!

Svara -   - 14/10-15 21:40 -


ulf

Svenska Kyrkan ar helt infiltrerad av Ateister(socialister+liberalteologer) och Luciferianer(frimurare) som vill Urota kristen tro.

Svara -   - 14/10-15 21:46 -


ulf

EMIL! skall EBBA vara kvar som partiledare, maste ni byta namn till AKD. Anti-Krist Demokraterna.

Svara -   - 14/10-15 22:02 -


nils

Ja Christer,du har rätt,men inte förvånande,då det var det religiösa etablissemanget som var Jesu största motståndare redan då!--Det hjälpte inte ens vad GUDS EGEN SON,gjorde och sade.-- Det som nu sker och ÄR,banar väg för det Avfall som Bibeln varnat och talat om!--ETT TYDLIGT TIDSTECKEN ÄR DETTA,att Jesus ankomst ÄR NÄRA!!--Men det ruskiga är HUR FORT detta AVFALL SKER.--Varje ny vecka,kommer ständigt dåliga nyheter,hur det sprider sig även i olika KRISTNA SAMMANHANG!--Om ej Herren SJÄLV griper in,här i VÅRT LAND,blir det JESU ÅTERKOMST vi får se fram mot,och göra oss redo för.--Säger så då just det som nu sker,är ett MYCKET ALLVARLIGT TIDSTECKEN.MVH.nils

Svara -   - 14/10-15 22:57 -


mist-islam

När koranen skrevs av mohammed han var i euforisk tillstånd och när han var normal stillstånd tittade efter vad han har skrivit i boken och fattade ingeting själv och blev helt vimsig i skallen,hur en svensk präst ska kunna förstå den, undrar jag?

Svara -   - 14/10-15 22:58 -


Nina😄

Fy skäms ta in Koranen i våra kyrkor Herrens vår älskade Jesus tempel Vad har Koranen och islam där och göra Undra om vi skulle få komma in i en moské och föreläsa om Bibeln

Vakna upp era sovande kristna slöfockar ta in världens synder

Fattar vi nu att vi måste gå in i bön för vårt land och våra församlings ledare

Jesu frid

Svara -   - 14/10-15 23:29 -


Per

Enligt domkyrkan så skall man lindra folks rädsla för islam genom att bjuda in utvalda imamer att man kan visst tolka koranen så att den inte blir skrämmande.

Det är ungefär som om man skulle få dödshot från mördare som löpande gör verklighet av sina hot mot andra, och man går till polisen som då pratar med mördaren och sedan lägger ner fallet då mördaren sagt att det feltolkats. Därmed säger polisen att det inte är någon fara, istället för att oskadliggöra mördare.

Låter ju helt rubbat i mina öron.

Svara -   - 14/10-15 23:45 -


Johan II

Inte är jag förvånad. Jag hade en debatt med Ulf Lindgren från Stockholms Domkyrkoförsamling. Dom har börjat flumma om att det finns andra vägar till Gud. Jag frågade honom helt öppet om Joh 14:6 har spelat ut sin roll, att Jesus friköpt oss.. Hans svar till mig var att det är Gud som är vägen sanningen och livet. Han berörde inte ens Jesus. För om han gjort det hade de målat in sig i ett hörn med sin nya syn. Det är oroväckande, jag är bedrövad över hur vilsna de är.

Svara -   - 15/10-15 00:43 -


Johan II

Tillägg: Jag tog en print screen på hans svar (Har en JPG) Han skrev ordligen i svaret att Gud är vägen, sanningen och livet, inte kristendomen. Jag kan bara tolka det som att han tagit avstånd från den kristna tron.

Svara -   - 15/10-15 00:59 -


Andy Svensson

Du land vart är du på väg? Sverige du blodköpta nation. Gud har betalt priset med offerlamets blod dvs Jesus Kristus det felfria lammet har offrat sitt liv för Sverige. Men landet har valt att gå andra vägar. Präster som förnekar Jesus Kristus som Herre och Pastorer som förkunnar upplevelsekristendom och sockervads evangelium till folket. Sverige mitt älskade land hör Herrens ord till dig! OMVÄND DIG!

Svara -   - 15/10-15 08:09 -


William

Svar till Johan II.

Det är klart och tydligt, Ingen kommer till Fadern ( himlen ) utom genom mig ( Jesus ).

Svara -   - 15/10-15 10:23 -


Anne-Sofie

Vilken religion tillhör Domkyrkoförsamlingen i Stockholm? Vore det inte bättre att undervisa om hur man finner muslimer för Kristus? Detta förutsätter att man själv tror på och följer Jesus.

Svara -   - 15/10-15 11:11 -


Karin

Svar till Roine.

Om jag är en av de du riktar dig till med ditt inlägg så kan jag säga att jag menar naturligtvis inte att Jesus ska komma och rädda enbart oss som är trygga i Honom. Jag menar att Han ska komma och rädda oss genom att övertyga de som är oss nära och kära, men som ännu inte har tagit emot Honom i sina hjärtan och sina liv. Så att de inte blir förförda av dessa villoläror. Ingen vill väl titta på när andra sjunker.

Svara -   - 15/10-15 12:58 -


christina ekman

Svar till nils.

Jag håller med dig Nils!!! fruktansvert.hur blind får man var, när vi ser hur många kristna får gå i döden för islamsk lära.vi vet ju sanningen om att islam är våldet själv och är emot Jesus. men vi lever nu i denna sista tid som bibeln talar om, falska läror förvillelse. Dom som blir förvillade har aldrig upplevt vem Jesus är och vad han har gjort på korset för oss. Våra synder, det talar inte muslimerna om utan motsatsen. vad vi kristna ska göra nu att vara redo och vara i hans vilja med våra liv.när vi har den Heligeande, kan vi aldrig komma fel ut i falska läror.christina ekman

Svara -   - 15/10-15 15:27 -


nils

Att tala om GUD accepteras oftast. Även de onda andarna tror på Gud,OCH BÄVAR.--Men att tala om JESUS KRISTUS,GUD kommen i KÖTTET,det är svårsmält.--Men här går SKILJELINJEN,mellan Ljuset och Mörkret,mellan Sanningen och Lögnen.--Däri ligger det bedrägliga,att ha ett SKEN av Gudsfruktan,men ej vilja veta av dess KRAFT.--Kraft till vadå,undrar du?? Jo,till att först bliva FÖDD PÅ NYTT,att bliva omskapad,och sedan ett avstånd från synd till att leva ett HELIGT LIV.--UTAN HELGELSE FÅR INGEN SE GUD!--Här är det BIBELNS KLARA BESKED,om VI VILL vinna det EVIGA LIVET.--Allt annat är FÖRFÖRELSE och BEDRÄGERI!--Har själv sedan länge lämnat Svenska Kyrkan.

Svara -   - 15/10-15 17:05 -


Magnus N.

Jag vet att en muslim får ljuga för de otrogna om man kan dra fördel av det. Denna text har jag hämtat från en sida på nätet som heter:

ISLAM - Allt du behöver veta. (En beskrivning av varför Islam är ett verkligt hot mot alla frihetsälskande icke-muslimer)

Här är texten:

Kan man lita på en muslims ord? Svar nej. Flera hadither återger att Muhammed sagt att löften inte behöver hållas, om man senare anser sig kunna dra fördel av ett löftesbrott. (se Sahih Muslim Book 015 nr 4058)

Detta kompletteras av citat från Al Ghazali(1056-1111), som anses som en av islams största filosofer. Han utvecklade begreppet ”Taqija”, som på arabiska betyder ’försiktighet’. I detta fall innebär det rent konkret att muslimer har rätt att ljuga för ”otrogna”, om det gagnar den ljugande muslimen eller islams sak:

”Nu och då är det din plikt att ljuga … vi bör ljuga, när sanningen leder till obehagliga resultat, men säga sanningen när den leder till goda resultat.”

Svara -   - 15/10-15 22:11 -


Magnus N.

Vi ska inte som kristna vara naiva och godtrogna. Som det står i Hosea 4:6 "Mitt folk går under i brist på kunskap". Självklart ska vi älska muslimerna men inte Islam. Men vi måste veta hur de tänker och var vi har dem, annars blir vi duperade. Som kristna ska vi vara listiga:

Matt 10:16 "Se, jag sänder er som får in bland vargar. Var därför listiga som ormar och oskyldiga som duvor".

Det är en paradox att vara kristen. Vi ska samtidigt vara stor men ändå liten, stark men ändå svag.

Svara -   - 15/10-15 22:37 -


Magnus N.

Det är så det ofta är. Man är så kärleksfull och tolerant. Man gör tröskeln så låg att en "orm" kan krypa in och dörren så bred att en "elefant" kan klampa in. Man tänker att man gör det av kärlek men gör att man undergräver sig sjäv och blir bedragen

Svara -   - 16/10-15 17:54 -


Daniel

Jag kollade upp Shiraf Sebaie, han är biträdande studierektor på "institutet för islam och arabiska studier i Sverige". Så det lär bli en hel del taqiyya i kyrkan. Jag har inget emot att man lär ut islams sanna budskap, men skall man lära sig om det så skall man lära sig från Kristna apologeter. De finns på youtube, sök på: James White, Mike Licona, David Wood, Ravi Zacharias, Sam Shamoun.

Snälla, lyssna inte på en muslim som förespråkar koranens våld framför Jesus kärleksbudskap. Det är aldrig rätt att angripa någon som är skapad till Guds avbild vilket islam förnekar.

Svara -   - 17/10-15 22:18 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

2

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:46

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 762 091 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 707 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp