Surfar nu: 540 www.apg29.nu

Domkyrkan bjuder in till koranstudier

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1444842169-koranstudier.jpg
Bild: Dagen.

Under rubriken "kurs i kristen tro" öppnar domkyrkoförsamlingen i Stockholm dörrarna till... Koranstudier.

S:t Jacobs kyrka har bjudit in den kvinnliga muslimska föreläsaren Shiraf Sebaie, lärare på Kista folkhögskola, att tala över ämnet "Handlar Koranen om hat och våld eller kärlek och förlåtelse?"

Meningslös frågeställning

Detta är en helt meningslös frågeställning, eftersom Koranen är emot frälsningen i Jesus Kristus. Föreläsningen kommer att vara fylld av lögner och propaganda för islams tro som kommer leda människor bort från frälsningen i Jesus Kristus. Och det på kristen mark!

De värsta motståndarna

De värsta motståndarna mot kristen tro är de kristna själva! Eller i varje fall de som kallar sig kristna men inte har livet i Jesus Kristus.

Måtte Herren Jesus Kristus komma tillbaka snart och rädda oss från denna förförelse som pågår i världen idag!


Källa: Domkyrkan bjuder in till koranstudier


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 14 oktober 2015 19:03 | #islam #förförelse #shiraf sebaie #kista folkhögskola #koranen #s:t jacobs kyrka #stockholm domkyrka | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

24 kommentarer

Karin Wed, 14 Oct 2015 20:22:00 +020

Ja, Herre Jesus, kom och rädda oss!

Svara


William Wed, 14 Oct 2015 20:30:02 +020

Konstigt! ska inte kyrkan vara kyrkan och moskeér moskeér?

Svara


ekoo Wed, 14 Oct 2015 20:42:03 +020

Jag funderade här om dagen. Och det slog mig nåt som kanske redan är uppenbart för andra. Men det slog mig att vi som är pånyttfödda andedöpta kristna måste sätta igång och be för svenska kyrkan. Jag tror att många kristna ber för myndigheter, allt och alla men att man just glömmer att dom tros svaga i statskyrkan behöver mycket hjälp och stöd. Annars kommer dom cancersvulstarna som andligen växer där att bli för stora och svåra att ta bort. Jag påminner mig själv och uppmanar här mina syskon i Herren till bön för svenska kyrkan. Dessa fästen är andliga och kan med enkelhet rivas i bön. Kanske kan svenska kyrkan på sina håll bli en plats för sundhet och väckelse igen. Åtminstonde kan man avstyra det från att bli monstret som det nu är på väg att bli. MVH

Svara


Roine Wed, 14 Oct 2015 20:49:40 +020

Den som inte blir förförd är redan räddad Jesus är redan här i form av den Helige Ande !vi är hans tempel ! Varför stirrar ni er blinda på vågorna? Fäst blicken på Jesus så sjunker ni inte med de andra ! Bevara er tro på vår underbare återlösare Jesus Kristus! Annars är det fara värt att inte hålla ut till slutet! Det vi ser nu är bara början till de stora avfallet som skall komma ! Allt som sker i världen låter Herren ske ,han som har all makt i Himlen och på Jorden ! Vila i Honom, i hans frid! Gud bevare er alla ! Amnen

Svara


ulf Wed, 14 Oct 2015 20:50:51 +020

Svenska Kyrkan ar JUDAS ISKARIOT!

Svara


Bänkpressarn 200+ Wed, 14 Oct 2015 20:50:54 +020

Bort med islam från Sverige!

Svara


ulf Wed, 14 Oct 2015 20:56:48 +020

Svenska Kyrkan ar helt infiltrerad av Ateister(socialister+liberalteologer) och Luciferianer(frimurare) som vill Urota kristen tro.

Svara


ulf Wed, 14 Oct 2015 21:12:15 +020

EMIL! skall EBBA vara kvar som partiledare, maste ni byta namn till AKD. Anti-Krist Demokraterna.

Svara


nils Wed, 14 Oct 2015 22:07:37 +020

Ja Christer,du har rätt,men inte förvånande,då det var det religiösa etablissemanget som var Jesu största motståndare redan då!--Det hjälpte inte ens vad GUDS EGEN SON,gjorde och sade.-- Det som nu sker och ÄR,banar väg för det Avfall som Bibeln varnat och talat om!--ETT TYDLIGT TIDSTECKEN ÄR DETTA,att Jesus ankomst ÄR NÄRA!!--Men det ruskiga är HUR FORT detta AVFALL SKER.--Varje ny vecka,kommer ständigt dåliga nyheter,hur det sprider sig även i olika KRISTNA SAMMANHANG!--Om ej Herren SJÄLV griper in,här i VÅRT LAND,blir det JESU ÅTERKOMST vi får se fram mot,och göra oss redo för.--Säger så då just det som nu sker,är ett MYCKET ALLVARLIGT TIDSTECKEN.MVH.nils

Svara


mist-islam Wed, 14 Oct 2015 22:08:01 +020

När koranen skrevs av mohammed han var i euforisk tillstånd och när han var normal stillstånd tittade efter vad han har skrivit i boken och fattade ingeting själv och blev helt vimsig i skallen,hur en svensk präst ska kunna förstå den, undrar jag?

Svara


Nina😄 Wed, 14 Oct 2015 22:39:45 +020

Fy skäms ta in Koranen i våra kyrkor Herrens vår älskade Jesus tempel Vad har Koranen och islam där och göra Undra om vi skulle få komma in i en moské och föreläsa om Bibeln Vakna upp era sovande kristna slöfockar ta in världens synder Fattar vi nu att vi måste gå in i bön för vårt land och våra församlings ledare Jesu frid

Svara


Per Wed, 14 Oct 2015 22:55:29 +020

Enligt domkyrkan så skall man lindra folks rädsla för islam genom att bjuda in utvalda imamer att man kan visst tolka koranen så att den inte blir skrämmande. Det är ungefär som om man skulle få dödshot från mördare som löpande gör verklighet av sina hot mot andra, och man går till polisen som då pratar med mördaren och sedan lägger ner fallet då mördaren sagt att det feltolkats. Därmed säger polisen att det inte är någon fara, istället för att oskadliggöra mördare. Låter ju helt rubbat i mina öron.

Svara


Johan II Wed, 14 Oct 2015 23:53:08 +020

Inte är jag förvånad. Jag hade en debatt med Ulf Lindgren från Stockholms Domkyrkoförsamling. Dom har börjat flumma om att det finns andra vägar till Gud. Jag frågade honom helt öppet om Joh 14:6 har spelat ut sin roll, att Jesus friköpt oss.. Hans svar till mig var att det är Gud som är vägen sanningen och livet. Han berörde inte ens Jesus. För om han gjort det hade de målat in sig i ett hörn med sin nya syn. Det är oroväckande, jag är bedrövad över hur vilsna de är.

Svara


Johan II Thu, 15 Oct 2015 00:09:20 +020

Tillägg: Jag tog en print screen på hans svar (Har en JPG) Han skrev ordligen i svaret att Gud är vägen, sanningen och livet, inte kristendomen. Jag kan bara tolka det som att han tagit avstånd från den kristna tron.

Svara


Andy Svensson Thu, 15 Oct 2015 07:19:24 +020

Du land vart är du på väg? Sverige du blodköpta nation. Gud har betalt priset med offerlamets blod dvs Jesus Kristus det felfria lammet har offrat sitt liv för Sverige. Men landet har valt att gå andra vägar. Präster som förnekar Jesus Kristus som Herre och Pastorer som förkunnar upplevelsekristendom och sockervads evangelium till folket. Sverige mitt älskade land hör Herrens ord till dig! OMVÄND DIG!

Svara


William Thu, 15 Oct 2015 09:33:13 +020

Svar till Johan II. Det är klart och tydligt, Ingen kommer till Fadern ( himlen ) utom genom mig ( Jesus ).

Svara


Anne-Sofie Thu, 15 Oct 2015 10:21:25 +020

Vilken religion tillhör Domkyrkoförsamlingen i Stockholm? Vore det inte bättre att undervisa om hur man finner muslimer för Kristus? Detta förutsätter att man själv tror på och följer Jesus.

Svara


Karin Thu, 15 Oct 2015 12:08:11 +020

Svar till Roine. Om jag är en av de du riktar dig till med ditt inlägg så kan jag säga att jag menar naturligtvis inte att Jesus ska komma och rädda enbart oss som är trygga i Honom. Jag menar att Han ska komma och rädda oss genom att övertyga de som är oss nära och kära, men som ännu inte har tagit emot Honom i sina hjärtan och sina liv. Så att de inte blir förförda av dessa villoläror. Ingen vill väl titta på när andra sjunker.

Svara


christina ekman Thu, 15 Oct 2015 14:37:26 +020

Svar till nils. Jag håller med dig Nils!!! fruktansvert.hur blind får man var, när vi ser hur många kristna får gå i döden för islamsk lära.vi vet ju sanningen om att islam är våldet själv och är emot Jesus. men vi lever nu i denna sista tid som bibeln talar om, falska läror förvillelse. Dom som blir förvillade har aldrig upplevt vem Jesus är och vad han har gjort på korset för oss. Våra synder, det talar inte muslimerna om utan motsatsen. vad vi kristna ska göra nu att vara redo och vara i hans vilja med våra liv.när vi har den Heligeande, kan vi aldrig komma fel ut i falska läror.christina ekman

Svara


nils Thu, 15 Oct 2015 16:15:41 +020

Att tala om GUD accepteras oftast. Även de onda andarna tror på Gud,OCH BÄVAR.--Men att tala om JESUS KRISTUS,GUD kommen i KÖTTET,det är svårsmält.--Men här går SKILJELINJEN,mellan Ljuset och Mörkret,mellan Sanningen och Lögnen.--Däri ligger det bedrägliga,att ha ett SKEN av Gudsfruktan,men ej vilja veta av dess KRAFT.--Kraft till vadå,undrar du?? Jo,till att först bliva FÖDD PÅ NYTT,att bliva omskapad,och sedan ett avstånd från synd till att leva ett HELIGT LIV.--UTAN HELGELSE FÅR INGEN SE GUD!--Här är det BIBELNS KLARA BESKED,om VI VILL vinna det EVIGA LIVET.--Allt annat är FÖRFÖRELSE och BEDRÄGERI!--Har själv sedan länge lämnat Svenska Kyrkan.

Svara


Magnus N. Thu, 15 Oct 2015 21:21:09 +020

Jag vet att en muslim får ljuga för de otrogna om man kan dra fördel av det. Denna text har jag hämtat från en sida på nätet som heter: ISLAM - Allt du behöver veta. (En beskrivning av varför Islam är ett verkligt hot mot alla frihetsälskande icke-muslimer) Här är texten: Kan man lita på en muslims ord? Svar nej. Flera hadither återger att Muhammed sagt att löften inte behöver hållas, om man senare anser sig kunna dra fördel av ett löftesbrott. (se Sahih Muslim Book 015 nr 4058) Detta kompletteras av citat från Al Ghazali(1056-1111), som anses som en av islams största filosofer. Han utvecklade begreppet ”Taqija”, som på arabiska betyder ’försiktighet’. I detta fall innebär det rent konkret att muslimer har rätt att ljuga för ”otrogna”, om det gagnar den ljugande muslimen eller islams sak: ”Nu och då är det din plikt att ljuga … vi bör ljuga, när sanningen leder till obehagliga resultat, men säga sanningen när den leder till goda resultat.”

Svara


Magnus N. Thu, 15 Oct 2015 21:47:14 +020

Vi ska inte som kristna vara naiva och godtrogna. Som det står i Hosea 4:6 "Mitt folk går under i brist på kunskap". Självklart ska vi älska muslimerna men inte Islam. Men vi måste veta hur de tänker och var vi har dem, annars blir vi duperade. Som kristna ska vi vara listiga: Matt 10:16 "Se, jag sänder er som får in bland vargar. Var därför listiga som ormar och oskyldiga som duvor". Det är en paradox att vara kristen. Vi ska samtidigt vara stor men ändå liten, stark men ändå svag.

Svara


Magnus N. Fri, 16 Oct 2015 17:04:01 +020

Det är så det ofta är. Man är så kärleksfull och tolerant. Man gör tröskeln så låg att en "orm" kan krypa in och dörren så bred att en "elefant" kan klampa in. Man tänker att man gör det av kärlek men gör att man undergräver sig sjäv och blir bedragen

Svara


Daniel Sat, 17 Oct 2015 21:28:39 +020

Jag kollade upp Shiraf Sebaie, han är biträdande studierektor på "institutet för islam och arabiska studier i Sverige". Så det lär bli en hel del taqiyya i kyrkan. Jag har inget emot att man lär ut islams sanna budskap, men skall man lära sig om det så skall man lära sig från Kristna apologeter. De finns på youtube, sök på: James White, Mike Licona, David Wood, Ravi Zacharias, Sam Shamoun. Snälla, lyssna inte på en muslim som förespråkar koranens våld framför Jesus kärleksbudskap. Det är aldrig rätt att angripa någon som är skapad till Guds avbild vilket islam förnekar.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 21, söndag 26 maj 2019 kl. 05:33

Jesus söker: Vilhelmina, Vilma!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 25 maj 2019 23:32

Bed för vännen! Har misst sin far, hustru, själv sjuk, bytt knä, sjukskrivning med utförsäkring! Börjar arb. Med gamla jobbet! Insjuknar med 41 gr. feber, vill ge upp! Helt ensam! Jag finns bara!!Tack

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp