848 online! | Sidvisningar idag: 19 307 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Donald Trumps hela tal efter masskjutningen i Las Vegas

Donald Trump: Till offrens familjer ber vi för dig och vi är här för dig. Och vi ber Gud att hjälpa dig att se dig igenom den här mörka perioden. Skriften lär oss att Herren är nära de brutna hjärtan och räddar dem som är krossade i ande. Vi söker tröst i dessa ord, för vi vet att Gud lever i hjärtat av dem som sörjer. 

Polisen har identifierat skytten som Stephen Craig Paddock. Han begick förmodligen självmord efter attacken som dödade minst 58 och skadade över 500.

Här är hela Donald Trumps tal på svenska efter den fruktansvärda masskjutningen i Las Vegas.:

Donald Trumps hela tal

Mina medamerikaner, vi förenas idag i sorg, chock och sorg.

I natt öppnade en vapenman eld på en stor folkmassa vid en countrymusik konsert i Las Vegas, Nevada. Han mördade brutalt mer än 50 personer och skadade hundratals mer.

Det var en handling av ren ondska.

FBI och Department of Homeland Security arbetar nära med lokala myndigheter för att hjälpa till med utredningen och de kommer att ge uppdateringar om utredningen och hur den utvecklas.

Jag vill tacka Las Vegas Metropolitan Police Department och alla de första respondenterna för deras modiga insatser och för att hjälpa till att rädda livet för så många. Hastigheten med vilken de agerade är mirakulös och förhindrade ytterligare förlust av liv. Att ha hittat skytten så snabbt efter det att de första skotten var avfyrade, är något som vi alltid kommer att vara tacksamma för. Det visar vad sann professionalism handlar om.

Hundratals medborgare ryser nu den plötsliga förlusten av en älskad, en förälder, ett barn, en bror eller syster. Vi kan inte fatta deras smärta, vi kan inte föreställa oss deras förlust. Till offrens familjer ber vi för dig och vi är här för dig. Och vi ber Gud att hjälpa dig att se dig igenom den här mörka perioden.

Skriften lär oss att Herren är nära de brutna hjärtan och räddar dem som är krossade i anda. Vi söker tröst i dessa ord, för vi vet att Gud lever i hjärtat av dem som sörjer. Till de sårade som nu återhämtar sig på sjukhus, ber vi för din fulla och snabba återhämtning och lovar dig vårt stöd från denna dag framåt.

Till minne av de fallna har jag styrt att vår stora flagga hissas på halv stång. Jag kommer att besöka Las Vegas på onsdagen för att möta brottsbekämparna, first responders och offrens familjer. I ögonblick av tragedi och skräck kommer Amerika gå samman som en. Och det har de alltid gjort.

Vi uppmanar de obligationer som förenar oss, vår tro, vår familj och våra gemensamma värderingar. Vi uppmanar medborgarskapet, samhällets band och den gemensamma mänsklighetens tröst. Vår enhet kan inte splittras av ondska, våra förbindelser kan inte brytas av våld, och även om vi känner så stor ilska, vid det meningslösa mordet på våra medborgare, är det vår kärlek som definierar oss idag. Och alltid vill. Evigt.

I tider som dessa vet jag att vi söker efter en slags mening i kaoset, något slags ljus i mörkret. Svaren kommer inte lätt. Men vi kan få tröst och veta att även det mörkaste utrymmet kan bli ljusare av ett enda ljus och till och med den mest hemska förtvivlan kan lysas upp av en enda stråle av hopp.

Melania och jag ber för varje amerikan som har skadats, skadats eller förlorat de som de älskade så dyrt i denna hemska, hemska attack. Vi ber för hela nationen att finna enighet och fred, och vi ber för den dag då ondskan är förvisat och oskyldiga är säkra från hat och rädsla.

Må gud välsigna själarna i de förlorade liven, Gud kan ge oss nådens helighet och Gud kan ge de sörjande familjerna styrka att fortsätta. Tack. Gud välsigna Amerika. Tack

Donald Trump


Läs också:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 2 oktober 2017 23:53 | #donald trump #tal #las vegas #masskjutning | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


44 kommentarer

Sam G Ö

Massmedia tiger om Trumps tal, det nådde inte över nyhetströskeln, var antagligen för andligt?

Svara -   - 3/10-17 09:59 -


Christer Åberg

Svar till Sam G Ö.

Sonald Trumps tal var helt fantastiskt! Var det en själavårdande pastor som talade eller var det en president?

Svara -   - 3/10-17 10:26 -


Svenn

Svar till Sam G Ö.

Du har rätt, Sam G Ö.

Det som är andligt får inget utrymme i svenskt media. Det ska tystas ned till varje pris.

Därför gjorde SVT en alldeles för kort återgivning av Trumps tal och undvek nogsamt att nämna att han och hans hustru bad för de sörjande. Hans tal VAR för andligt.

Svara -   - 3/10-17 10:49 -


BrorK

Större delen av den svenska kristenheten hade föredragit Hillery framför Trump. Vilket typ av tal tror ni att hon skulle hållit?

Trump är den enda moderna presidenten som besökt katastrofområden efter orkaner. Obama ansåg att hans golfrundor var viktigare och Bush junior flög över och återvände hem.

Tyvärr, har Trump hela eliten och dess hantlangare emot sig, men hitintills har Gud bevarat hans liv, vilket bara det är ett mirakel.

Be för alla drabbade i Vegas och be för att Gud bevarar och beskyddar Trump!

Svara -   - 3/10-17 10:49 -


BrorK

Svar till Sanna.

Fast Sanna, oavsett vem som skrivet talet så är det genom Trumps mun som den framförs. Det är det som räknas.

Svara -   - 3/10-17 12:48 -


Erik S

Svar till Sanna.

Håller absolut inte med dig. Trump är långt mer andlig än vad vi förstår. Mycket möjligt att han haft hjälp av talskrivare-det har alla politiska ledare-oavsett det, så kan han vägra hålla ett tal han inte "tycker om". Han har en personlig relation till Gud. Han är insatt på denna post för speciella uppgifter, under en mycket speciell tid.

Varför går jag inte in på här och nu. Tror någon att islamisten Obama skulle ha hållit ett sånt tal? Eller den genomkorrupta H Clinton? Clinton är misstänkt för flera allvarliga saker, medhjälp till mord, korruption, penningtvätt, utlämnande av sekretessbelagda uppgifter. Hon förekommer i utredning om pedofili, ja även angående satanism. En vedervärdig människa, egentligen. Skulle hon ha hållit ett sånt tal? Finns inte en chans.

Ett tecken på att Trump har fått en "högre uppgift" än bara vara president, är att hela den amerikanska vänsterliberalismen-innefattande MSM, hbtq-rörelsen, radikalfeminismen, BDS och BLM-rörelserna, Antifa, antisemitiska grupper samt även kyrkor/församlingar som anammar liberalteologin och synkretism-fullständigt har gått i taket. En sån oerhörd reaktion hade aldrig kommit, om inte Trump, varit insatt på ett andligt plan.

Kravallerna och förstörelselustan i olika städer talar också sitt tydliga språk. Bibeln och tron på Gud har åter kommit i ropet-detta retar dessa pöbelhopar till vansinne. Soros, Obama och Clinton ligger bakom en del av dessa protester. Men sånt sägs aldrig i dom vinklade nyhetsmedierna-MSM-precis som i Sverige!

Hade Obama fortsatt eller Clinton vunnit hade det varit "ganska lugnt" i USA. För då hade allt rullat på, mot en fullständig katastrof. Men nu, är djävulen mäkta vred, för han har fått kraftigt motstånd från evangelikala grupper och troende. Han mobiliserar all makt han har. Ockultismen, djävulsdyrkan och you name it, har fått ett uppsving. Dom onda andemakterna är i full verksamhet, som kanske aldrig förr. Häxor i tusentals samlas med jämna mellanrum, för att uttala förbannelser över regeringen, Trump och hans familj. Vad tror du det beror på? Naturligtvis kommer dom inte att lyckas, men djävulen har intalat dom det. Stackars människor.

Se på vad som hänt-och händer-i The Supreme Court, och jämför de profetior som uttalats om detta. Gud vet nog vad han ska göra. Det har han alltid vetat, tack och lov!

USA står inför stora katastrofer p.g.a avfallet från Gud och att USA har vänt Israel ryggen i många år. Det kan inte Trump hindra, men han kan lindra skadeverkningarna något. Nu däremot har relationerna blivit allt bättre med Israel. Vilket dom också skall vara. Bönegrupper samlas över hela USA, det har en enorm betydelse. Tacka för om den onda sidan blir galen.

Nej, alla presidenter är inte lika onda/dåliga. Men du kanske är vänsterliberal och då förstår jag din reaktion. Ta nu inte illa upp, om jag har en annan åsikt. Men vi måste vara andligt vakna, för vad som händer.

Ha nu en fin dag och God bless! MVH

Svara -   - 3/10-17 13:49 -


Sam G Ö

Erik S mycket bra skrivet, ha du också en bra dag and God Bless!

Svara -   - 3/10-17 14:06 -


Erik S

Svar till Sam G Ö.

Tack för det. Och välsignelse till dig, broder. Gud är god!

Svara -   - 3/10-17 14:20 -


bengt

hillary var inte särskilt bra

på.många sätt hade det blivit sämre än med trump

och obama införde homoäktenskap

clinton hade gått på samma liberala väg

Svara -   - 3/10-17 16:25 -


Balkis

Trump har använt hårdare ord mot det orkan drabbade folket i Karibien.

Han har fått mycket kritisk från många håll och till och med från sin egna partikamrater.

Han säkert blev påtvingad för rätta till.

Så därför tror jag den här smörjelsen kommer fram.

Jag har hört också att Trump har en personlighetsstörning som gör honom att han beter sig väldigt konstigt på många sätt.

Men kvitt det samma och han är bara en människa som alla andra än inget annat.

Svara -   - 3/10-17 21:57 -


BrorK

Svar till Sanna.

Det verkar som om du inte hänger med vad som händer i US, Sanna.

Svara -   - 4/10-17 00:17 -


J.J.

Det som är intressant är att samtliga presidenter är släkt med kung Johan av England som slöt Manga Charta 1215. De härstammar alltså från samma blodlinje!

Trump är släkt med Hillary och även med Obama.... t o m Martin Van Buren (som sades vara den enda som inte var släkt har även han visat sig tillhöra samma blodlinje genom släktskap med kung Johans mor... vilken slump ?! 🤔 ...

Svara -   - 4/10-17 09:16 -


JL

Hursomhelst ett mycket fint tal. Det kan nog alla här hålla med om.

Svara -   - 4/10-17 09:16 -


per

Och inte ett ord i media att det var en vänsterextremist.

Svara -   - 4/10-17 09:18 -


J.J.

Sedan använder Gud vem han vill, när han vill, hur han vill.

Dan 2:20-21 ”Lovat vare Guds namn från evighet till evighet, ty visheten och makt tillhör honom. Han låter tider och stunder skifta, han avsätter kungar och tillsätter kungar, han ger de visa deras vishet och de förståndiga deras förstånd.”

Ord 21:1: ”Kungens tankar är som vattenbäckar i HERRENS hand, han leder dem vart han vill.”

Svara -   - 4/10-17 09:35 -


AnnMarie

JJ

"Sedan använder Gud vem han vill,när han vill,hur han vill"

Hur då?Menar du att Gud använde denna galning för att utföra det han gjorde ??

Svara -   - 4/10-17 10:57 -


J.J.

Svar till AnnMarie .

Ser du inte att syftningen är kungar dvs regenter av olika de slag. Jag har aldrig nämnt GM.

Svara -   - 4/10-17 11:04 -


Kaj Östholm

Svar till Erik S.

Det gäller för oss alla att ha respekt för sanningen ! Oavsett om du är vriden till vänster eller höger eller mitt emellan. Bra skrivet och sant i många stycken.

Vad som gäller för oss alla nu, som anser oss vara kristna, är att dagligen be för President Donald Trump och hans stab och familj. Vi behöver också binda de andemakter som reser sig upp mot Guds Plan med Amerika och regeringen där. Vi har makt i Namnet Jesus att binda dessa onda makter och nollställa deras böner till Satan. Det är såååå viktigt för hela världen och även för oss själva att Donald Trump är ledd av Herren i allt ! Låt oss komma överens om att Satan inte skall få något inflytande över honom.

Låt oss skriva upp detta böneämne och lägga fram lappen där vi vaknar upp på morgonen, för att börja dagen med vår hyllning till Herren !

Gud välsigne oss alla !

Svara -   - 4/10-17 11:08 -


AnnMarie

JJ

Jo nu ser jag ,blev lite fundersam.

Svara -   - 4/10-17 11:15 -


Balkis

Donald trump älskar rika länder, fattiga länder han förnekar, diktatorer Saudiarabien är också väldigt populär hos honom.

Han är väldigt egoistiskt och väldigt rik så för mig är det han inte från Gud.

Svara -   - 4/10-17 12:02 -


JL

Svar till Balkis.

Ja Trump har sidor som inte är vackra. Det har jag med. Kanske du också Balkis?

Det viktigaste är egentligen vem som är Herren, vem man i slutändan arbetar för. I detta fallet tycker jag mig redan nu förstå hur det ligger till kring skjutandet.
Galningen som sköt är vänsterextremist det backas även av det faktum att infowars gick ut med detta istället för det förväntade islam. Mördaren finns på antitrumpmöten på youtube. Mördaren sköt på en artists spelning som var trumpsupporter och de allra flesta på det stället var trumpanhängare. Hatet emot Trump och hans anhängare är enormt.
I detta läget lägger myndigheter locket på. Det skulle bli inbördeskrig på nolltid om det hela kom fram. Istället blir det att det är en galen mördares handlingar. Men hur skulle det kunna vara det? Det var genomtänkt och planerat in i minsta detalj.

Svara -   - 4/10-17 12:39 -


bengt

hillary hade varit lika illa

ja värre på många sätt

nu har tydligen trump kommit med förslag

på fem års fängelse för abort

det kan. Vara bra

för abort är ju mord

Svara -   - 4/10-17 13:44 -


J.J.

Svar till Sanna.

Hej Sanna! Har du sett att det är flera profetior om att Trump kommer vara delaktig i att bygga upp templet i Jerusalem? Sök gärna på internet och pröva detta. Trump beter sig mycket märkligt men Gud styr honom bäst han så önskar.

Kanske blir Trump den nye Koresh (Kyros II) (en perserkung, ingen man av Gud, att utfärda dekretet om att judarna skulle återvända hem och bygga upp staden och templet.)

Gvd!

Svara -   - 4/10-17 15:16 -


Sanna

Det är resultat och handling som ska ses inte bara massa prat som presidenter är så flitiga på. Det går ju bara dåligare för dom.

Svara -   - 4/10-17 16:45 -


Balkis

Svar till JL.

Jag har aldrig sa att jag har vackra sidor eller du har dåliga sidor. För vi känner inte varandra, heller hur?

President of United States Donald Trump och honom vet vi nog många. Eller?

Det klart att trump visar sympati mot sina egna men Om de har varit hans motståndare då?

Jag bryr aldrig om Vänsterextremism eller högerextremism och dom alla är idioter.

Hitler var ju också en högerextremis och tror du att en jude kan respektera honom bara för att han var en höger?

Svara -   - 4/10-17 16:50 -


J.J.

Svar till Sanna.

Ja huvudsaken är att Guds vilja sker.

När det blir tal om fred och säkerhet så står inte allt väl till. Det gäller att vara vaken! Får jag tipsa dig om Ingvar Harknäs bok "Världens sista dagar. Mkt mkt intressant! ☺

Svara -   - 4/10-17 17:01 -


JL

Svar till Balkis.

Vad jag menade är att en människa är inte god rakt igenom. Alla är defekta på ett eller annat sätt.

Svara -   - 4/10-17 17:19 -


bengt

ja enligt bibeln är vi ju alla onda i oss

själva

Svara -   - 4/10-17 17:29 -


bengt

det är ju det som är skillnaden mot i

religionerna

där ska man bli godare genom gärningar

Svara -   - 4/10-17 17:31 -


Bettan

Svar till J.J..

Ja, och alla de där presidenterna är väl också på sätt och vis släkt med dig och mig, eller hur? Vi brås väl alla på Adam och Eva, hoppas jag. ;) Vi är ju blott människor skapade av Herren Gud, där Adam och Eva var de första människorna.

Det du skriver blir lite väl konspiratoriskt och skulle ogiltigförklara all demokrati om alla politiker tillhör någon viss släkt val är förutbestämda.

Svara -   - 4/10-17 17:52 -


Bettan

Däremot tror jag att President Trump fick hjälp med detta tal. Vanligen uttrycker han sig genom korta tweets som inte är särskilt diplomatiska och oftast saknar han medkänsla, vilket syns tydligt vad gäller den materiella och humanitära katastrofen efter orkanerna som drabbade bland annat Puerto Rico.

Svara -   - 4/10-17 17:57 -


J.J.

Svar till Bettan.

Det är ju redan fastställt genom släktforskning. Kan klistra in flera medier från bl.a. USA där det står att de är släkt. Alla är vi ättlingar från Noas barn och barnbarn. Vissa är Guds barn och andra djävulens barn.

Konspiratoriskt - döm själv.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2183858/All-presidents-bar-directly-descended-medieval-English-king.html

http://thehill.com/blogs/in-the-know/251943-trump-hillary-are-distant-relations-experts-sayhttp://thehill.com/blogs/in-the-know/251943-trump-hillary-are-distant-relations-experts-say

Svara -   - 4/10-17 18:23 -


Sanna

Svar till J.J..

Tack, vad snällt ska kolla in den! :)

Svara -   - 4/10-17 18:56 -


Sanna

Svar till bengt.

Ja vi alla är onda på olika nivåer. Men det finns skillnad på att vara satanist och vara frälst och ha Lite ondska.

Svara -   - 4/10-17 19:00 -


Sanna

Svar till J.J..

Precis. Vissa är djävulens barn. Det är därför de växer upp som satanister. Bush, Obama och ända sedan Rotchild är satanister från djävulen.

Svara -   - 4/10-17 19:07 -


Balkis

Svar till JL.

Ja det har du rätt.

Trump kastar toalettpapper till dom orkan drabbade öborna.

Och sen nämnde han att orkan Maria var inte så farlig katastrof eftersom den har bara tagit sexton människors liv.

Vem har skrivit åt honom det här talet, undrar man.

Ojdå! sådant tal kommer ifrån hans eget förråd.

Svara -   - 4/10-17 19:11 -


Sanna

Som Bettan sa, han saknar medkänsla. Tror inte ett smack på hans tal. Kan man inte se igenom falskhet längre.

Svara -   - 4/10-17 19:12 -


Sanna

Svar till Balkis.

Det är sådant jag vet om honom och som Självklart inte står med på vanliga nyheter.

Svara -   - 4/10-17 19:21 -


Sanna

Det är de som regerar (presidenter, Nwo, secret society, Nasa, Fbi) i Amerika som ligger bakom alla dåd och mord. Dem måste orsaka så mycket kaos dem kan för att slutligen kunna introducera "mirakellösningen" chippet. "Lösning på alla brott/inbrott, på alla försvinnande barn/vuxna mm. Hur skulle annars människor acceptera ett litet batteri inuti sin hand.

Svara -   - 4/10-17 19:33 -


J.J.

Svar till J.J..

Såg att länk nr 2 ej fungerar. Prövar igen.

http://thehill.com/blogs/in-the-know/251943-trump-hillary-are-distant-relations-experts-say

Svara -   - 4/10-17 19:39 -


bengt

all godhet kommer ju från Gud

vi kan få del av Guds godhet

präglas av honom

Svara -   - 4/10-17 20:34 -


bengt

har för mig att nästan alla usas presidenter

varit med i skulls and bones

en frimurarorganisation

Svara -   - 4/10-17 20:37 -


Sanna

Svar till bengt.

Stämmer bra.

Svara -   - 4/10-17 21:20 -


bengt

samtidigt har väl nästan alla svenska kungar varit frimurare

om jag inte minns fel

Svara -   - 5/10-17 10:45 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:17

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 452 026 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp