628 online! | Sidvisningar idag: 70 221 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Dröm: Sverige under krigshot

Sverige under krigshot

Jag drömde att Sverige var under krigshot. Anfallet kunde komma när som helst och folket väntade sammanbitet i fruktan med böjda huvuden.

Jag drömmer ganska mycket. Inatt drömde jag en hel del. Men den dröm som satte sina spår i mig var denna:

Sverige under krigshot

Jag drömde att Sverige var under krigshot. Anfallet kunde komma när som helst och folket väntade sammanbitet i fruktan med böjda huvuden.

Atmosfären fylld av krigshot

Hela atmosfären var fylld av krigshot. Då säger jag till en vän:

"Jag, tror att Holger Nilsson har rätt. Ryssland kommer att anfalla. Och vi som har gjort oss roliga över Holger."

Min vän sa inget och drömmen slutade så.

Endast hos Jesus finns frälsning

Min vän, ta emot Jesus om du inte redan har gjort det. Han är den enda räddningen och tryggheten. Endast hos Jesus finns frälsning.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg sändag 27 maj 2018 13:59 | #krigshot #dröm #ryssland #christer Åberg #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


9 kommentarer

David Ström

Det stämmer att Sveriges självvalda närmande och samarbete med Nato ökar risken att vårt land blir ett strategiskt mål för Ryssland. Men betänk att vår nuvarande försämrade relation med Ryssland är självvald. Vi har valt att fördöma Ryssland. Fruktar vi att en missil ska slå ner under Riksdagens öppnande så kan vi väl be för förbättrade relationer med Ryssland. Nu när USA hotar med handelstullar så kanske det inte är fel att sälja till en marknad med 150 miljoner ryska kunder. Man brukar ju som bekant inte bomba någon som man gör affärer med.

Svara -   - 27/5-18 16:21 -


Ann-Marie A.

Ja Jesus är vår enda riktiga trygghet nu och alltid!
(Nog har Sverige haft stor anledning att fördöma somligt som Ryssland gjort.)

Svara -   - 27/5-18 17:16 -


Roger T. W.

Jag vet inte vad som kommer att hända, eftersom jag inte är profet, men jag har svårt att tänka att Ryssland har lust att skaffa sig fler problem. Ledarna är pragmatiska och politiken just nu är att rida ut stormen. Det görs med hårda budgetmetoder och rätt bra utrikespolitik. Försvarsbudgeten minskas med 20 procent. Budgeten kan räddas av ett mycket högre oljepris, men det kommer att ta tid.

Jag kan tänka mig att vi kommer i krig på något sätt, men den utvecklingen ser jag inte ännu. Efter Putin 2024 kan saker och ting hända om en hök kommer till makten. Vi vet inte om motsättningen mellan stormakterna förvärras i framtiden. Putin försöker att rida ut stormen, han som vet vad krig innebär. Han växte upp med krigsminnen och familjeförluster. Han har också sagt att Sovjet begick misstag och jag tror att han talade om Finland.

Ryssarna går alltid i försvarsställning när de känner sig hotade. Nyligen sköt en eller flera ubåtar missiler tvärs över det stora Ryssland i en takt inget annat land mäktar med. Den och tidigare demonstrationer syftar till att säga, rör oss inte. Det problem vi har är NATO.

Svara -   - 27/5-18 23:10 -


David Ström

Hur oroliga ska vi vara? Man hånar preppers för att de är beredda. Vi har ingen livsmedelsberedskap i det här landet. Malaki vill inte ha sina förrådshus tomma. Borde vi som tillhör en kristen församling se till att det finns mat om krisen kommer? Borde vi se till att det finns förråd med mat är frågan, speciellt till Holger på Flammor.com

Svara -   - 28/5-18 17:50 -


Alf

Profetian från Valdres är ju klar och tydlig och återgavs av gudsmannen Emanuel Minos, varför tvivlar man på den? Den är tydlig, kriget kommer.

Svara -   - 28/5-18 19:09 -


Holger

Visst David, vi skall självfallet skaffa förråd, det här har jag framhållit både i ord och det jag har skrivit. Det framkommer till exempel i dessa två artiklar som jag la upp förra veckan:

http://www.flammor.com/?p=1185

http://www.flammor.com/?p=1186http://www.flammor.com/?p=1186

Svara -   - 28/5-18 19:13 -


Maria Eliasson

Jag fick en profetia för 3 år sedan då Gud visade mig 3 flygande gäss som flög tätt efter varandra och efter dem flög en vit duva. Jag frågade Herren vad gässen betydde och även vad den vita duvan symboliserade. Herren svarade: den vita duvan är freden som försvinner bort från Sverige, men först kommer 3 varningar, den första är Bibelns profetior, den andra är profetior som Gud ger sitt folk i den sista tiden och den tredje är tidningsrubriker, men då är det försent att förbereda sig, sa Herren.

Svara -   - 28/5-18 19:48 -


Tommy

Visst. Har också haft dröm om Rysskt intagande av Sverige. Men dröm är dröm, vet en till som hade likadan dröm ja träffa i kyrkan Caféer. Men jag tänker ibland så här, varför kommer massor av Profetior ifrån USA?, Skulle de aldrig kunna tänkas komma ifrån jätte Landet Ryssland några Profetiska budskap till oss, De är ju Troende Där borta också, det verkar nästan mer gåtfullt om de inte hade Helgade personer med sådana gåvor. jätteland. När jag hade drömmen om Ryssland, och att en annan Kristen hade likadan, ja då skämta vi och sa. Det kanske är Ryssen som skall Kristna Sverige.

Svara -   - 4/6-18 03:01 -


Lina

Jag hade en liknande dröm hösten 2016 som hade en sådan tyngd och allvar över sig. I drömmen gick jag på ett typiskt svenskt småstads torg och så såg stora järnformationer nerkörda i marken. De så ut som roter bladen i en matmixer fast typ en meter stora. Jag frågade i drömmen varför det satt sådana här överallt och någon svarade att de är ditsatta för att ryska stridsvagnar inte ska kunna köra in på torget. I drömmen så minns jag som att det var som en slöja föll, känslan av att det aldrig skulle kunna ske något i Sverige men att ingen är säker. Tänker att vi ska be för beskydd över vårt land i vilket fall. Inte ta det som att det nödvändigtvis ska ske utan att vi har makt i våra böner att förändra saker och ting.

Svara -   - 5/7-18 18:30 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Konungen har fört mig in i sina kammare

Christer Åbergs livesändning från Facebook: Konungen har fört mig in i sina kammare. Bland annat om uppryckandet i Höga Visan och att samlag inte är att jämföra med en vigsel.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

3

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

11

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

27

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Annons


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 08:01

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 502 940 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 702 bloggartiklar, 85 406 kommentarer och 57 056 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp