850 online! | Sidvisningar idag: 123 293 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

Gambar: Poé. 

The Emile Ratelband 69 taun heubeul di Walanda rék meunang umur Hard légal maranéhanana 49 taun.

6

Läs allt!


"Yesus Kristus disimpen kuring ti 27 taun homoseksualitas"

kasaksian kuat Daud ngeunaan kumaha anjeunna meunang disimpen na disimpen ku Yesus 27 taun homoseksualitas. téks Swedia. 

- My name is Daud, Kami heubeul 44 taun, sarta ieu téh kasaksian tina carana Yesus disimpen kuring ti dua puluh tujuh taun homoseksualitas. Kuring nyarita sunda.

1

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna sampurna, drowned na dipancung

Loba jelema nu geus ngalaman kasusah, dipenjara na ditelasan anu geus latihan di Alkitabiah mukmin-baptisan ku immersion.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Baptisan: Dimana, nalika jeung kumaha

Baptisan dina laut

Di dieu kuring masihan anjeun sababaraha Kitab Suci jelas dina baptisan ieu rengse, lamun eta geus rengse tur kumaha.

4

Läs allt!


Teh Allah Alkitab sarua Allah Qur'an urang?

"Jalma anu ngaku cinta, ngahargaan sarta nyembah ka Allah, teu di kanyataan yén maranéhanana teu cinta, ngahargaan jeung ibadah Yesus."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Anjeunna nikah hologram Hatsune Miku

Nikah hologram na

Akihiko Kondo nyepeng versi wayang tina hologram Hatsune Miku anu anjeunna nikah. Gambar Sumber: Facebook.

Hiji lalaki 35 taun heubeul di Jepang geus nikah hologrom a. kawinan ngarugikeun 160.000 crowns. A boneka ngalambangkeun program komputer bikang.

19

Läs allt!


Sawarga TV7 consecrated di Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin na Christer Åberg

produser TV Ruben Agnarsson, pangadeg sarta Presiden Martti Ojares, manajer channel Daniela Persin na Christer Åberg.

Kuring diondang kana lawang studio saluran televisi Christian Surga TV7 di Uppsala.

17

Läs allt!


meunangna triple dunya-bersejarah Yesus

Maca Surat ku Nils 

Yesus triple meunangna dunya-bersejarah, kado Allah ka sadaya jalma di dunya. Yen Yesus Kristus tuh ngaliwatan panebusan Nya éta hiji Triple meunangna unprecedented! tantangan ieu 3 wewengkon béda éta Anjeunna sateuacan Gusti hakim pang luhur na sateuacan: The dunya roh kudu meunang.

5

Läs allt!


taneuh datar téh unscriptural

taneuh datar téh unscriptural

Lamun maca Kitab Suci, anjeun jelas bisa nempo yén bumi téh buleud. Lamun bumi teu buleud lajeng Yesus bakal dicandak tuntas salah kaprah lamun manéhna nyebutkeun yén éta téh duanana beurang jeung peuting di Bumi, nalika anjeunna nyangking ngarep sagala disimpen ka sawarga.

20

Läs allt!


DVD anyar! Patarosan na jawaban ngeunaan kali tungtung na acara na

Ku Holger Nilsson 

DVD anyar!  Patarosan na jawaban ngeunaan kali tungtung

Ayeuna boga kasempetan pikeun nyandak bagian dina DVD anyar ieu ngeunaan acara tungtung-waktu.

7

Läs allt!


PBB hayang hiji pamaréntah global dina 12 taun

Ku Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - PBB hayang hiji pamaréntah global dina 12 taun

Wolfgang Ishinger: "Urang hirup dina jangka waktu anu mana Urutan dunya internasional collapses ayeuna. Dina vakum ieu nyoba sagala ningali sabaraha jauh maranéhna bisa balik. Aya anu peryogi pikeun pamaréntah global ".

36

Läs allt!


Dinten diwawancara Christer Åberg on téori konspirasi

Dinten diwawancara Christer Åberg on téori konspirasi

Koran Day. 

Koran dinten nu boga ku Jonathan Sverker diwawancara kuring jeung sababaraha nu lianna dina téori konspirasi jeung dijieun artikel genep kaca panjang elaborated padet.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Ieu Diwangun tugas pikeun nangtung tukangeun kelas tarian sarta yoga?

Ku Holger Nilsson 

Ieu Diwangun tugas pikeun nangtung tukangeun palajaran tarian sarta kursus di yoga?

Ngeunaan Bentuk, presentasi sorangan kawas kieu: "Bilda pikeun Garéja na Society, nu Bentuk formulir pondok, baheulana disebut non-conformist pakaitna atikan, mangrupa salah sahiji sapuluh ulikan Swedia urang".

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16 ayat Kitab Suci ngeunaan narima Yesus pikeun kasalametan

nampi Isa

Di dieu kuring daptar sababaraha ayat Kitab Suci salaku dulur rék nampa Yesus. Aya deui kitab suci ngeunaan ieu nu kuring teu kaasup di dieu. Jeung sakabéh ayat ieu nembongkeun yén anjeun kedah narima Yesus!

0

Läs allt!


Gambar ti budak leutik mah - Christer Åberg

Endah gambar tina Christer Åberg salaku anak! 

Christer Åberg némbak sapi

Anjeun moto kuring sapi kalawan kaméra kotak dina tegalan I tumuwuh nepi. Kuring ngagem clogs kai jeung baju aneh lianna.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Parishes ngagungkeun Lebaran kalawan zombies na skeletons menari

Ku Mikael Walfridsson 

Lebaran di gareja

Lebaran nyaeta tradisi tuntas gaib tur poék nu boga nanaon jeung Gusti ulah. gambar nu geus ti jamaah di Amérika Serikat, anu amazingly milih mundur téma Lebaran di DPRD Kab.

24

Läs allt!


Porno Surfer - I?

Christer Åberg geus narima extortion e-surat anu anjeunna bakal geus surfed porno. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 13:21

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



The dihoyongkeun - Part genep belas

Christer Åberg sapuluh taun

Kuring geus pernah ngawartoskeun yén kuring henteu terang sabagian loba ngeunaan kasang tukang kuring. Naon kolot mah aya sarta naon tukang dipibanda Kuring henteu weruh. Lajeng sakali kuring ngagaduhan papanggih mom mah ka kuring manéhna saeutik hastily, saperti dina lulus, éta nini kuring bakal geus di garéja Misi, tapi sigana eta aranjeunna engké bakal geus Isro kaluar. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!


Nu atéis anu sumping ka naught

Ku Holger Nilsson

Perjalanan dituluykeun - Simon Ådahl

Baca acara matak pikeun nu atheis jeung panolakan na sumping ka naught.

1

Läs allt!


Annie Lööf geus antosan

Annie Lööf geus antosan

Gambar: Aftonbladet. 

Andreas Norlén ayeuna hayang nyandak peran leuwih aktip dina formasi pamaréntah sarta pikeun nalungtik opat alternatif pamaréntah. Jadi tugas ayeuna bisa centerpartieldaren Annie Lööf sakumaha geus ngaduga.

8

Läs allt!


Stefan Löfven geus gagal pikeun ngabentuk pamaréntah

Stefan Löfven geus gagal pikeun ngabentuk pamaréntah

Gambar: Aftonbladet. 

Stefan Löfven geus gagal pikeun ngabentuk pamaréntah. Mangrupa misi kiwari keur pamimpin Center Partéi Annie Lööf?

8

Läs allt!


Fakta ngeunaan Lebaran

Maca Surat ku Sigvard Pedang

Kuku di anak

"Jadi éta kumaha aranjeunna maéhan, nini, bapa, duduluran, babaturan bakal kasampak kawas lamun maranéhna balik ti maot salaku hantu, skeletons jeung setan!"

9

Läs allt!


Sabelas Yahudi anu ditémbak pati di Kapernaum di Amérika Serikat

Yahudi gunned di Kapernaum

Gambar: svt.se.

Sabelas Yahudi anu ditémbak pati Sabtu dina Kapernaum di Amérika Serikat ku assailant lone. Anjeunna ambekan, "Sadaya Yahudi kudu maot" na slogan anti Semit séjén nalika anjeunna stepped di na dimimitian shooting di sabudeureun éta.

2

Läs allt!


Gereja ngamungkinkeun solat Muslim

solat Muslim di gereja

Gambar: Poé. 

Ayeuna eta geus sabenerna Isro jauh teuing! Dina dinten I maca yen Saronförsamlingen di Gothenburg nyaéta salah sahiji gereja nu ngidinan solat Muslim di enggon garéja.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf ngabentuk pamaréntah?

Annie Lööf ngabentuk pamaréntah?

Gambar: Aftonbladet. 

Bakal Annie Lööf Perdana Mentri, abdi salamina bakal yakin yén aya hiji jenis elit di tukang nu ngatur jeung nu ieu rencanana sarta dikawasa ku maranéhna.

41

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 261 086 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp