Surfar nu: 424 www.apg29.nu

Du skall driva ut onda andar

Mark 16:17

Tecken skall följa dem som tror detta. I mitt namn skall de driva ut onda andar. De skall tala med nya tungor.

Tror du på Jesus så skall du driva ut onda andar. Lägg märke till att det inte är Jesus som skall driva ut dem, utan det är du!

Du driver ut de onda andarna i Jesu namn.

I mitt namn skall de driva ut onda andar.

Hur det går till praktiskt att driva ut en ond ande i Jesu namn?

Apg 16:18

Så gjorde hon i flera dagar. Men Paulus blev upprörd och vände sig om och sade till anden: "Jag befaller dig i Jesu Kristi namn att fara ut ur henne." Och i samma ögonblick for den ut.

Du talar direkt till den onde anden i Jesu namn. När du på detta sätt befaller en ond ande i Jesu namn att fara ut ur en människa så kan den ingenting annat än att lyda dig.

Lägg märke till att befrielsen skedde ögonblickligen. Det var ingen lång och utdragen kamp. Inte heller användes det vapen, våld eller några hot. Det skedde av kraften och auktoriteten i Jesu namn. 

Lägg också märke till att det var Paulus som drev ut den onde anden, inte Jesus, men det skedde i Jesu namn.

Tecken skall följa dem som tror...

För att du ska kunna kasta ut en ond ande måste du tro. Vad ska du tro på? Du ska tro på evangeliet! Vad är evangeliet?

1 Kor 15:1-4

Bröder, jag vill påminna er om evangeliet som jag predikade för er, som ni tog emot och står fasta i, och genom vilket ni blir frälsta. Jag vill påminna er om orden som jag förkunnade, om ni nu håller fast vid dem. Annars var det förgäves att ni kom till tro. Jag meddelade er det allra viktigaste, vad jag själv hade tagit emot, att Kristus dog för våra synder enligt Skrifterna, att han blev begravd, att han uppstod på tredje dagen enligt Skrifterna.

Evangeliet är att Jesus har dött för våra synder, blivit begraven och uppstånden.

Då du tror på evangeliet kan du driva ut onda andar. Lägg märke till att du ska tilltala demonerna. Du ska inte be till Jesus att han skall kasta ut dem. Det är du som skall kasta ut dem.

Matt 12:28

Men om det är med Guds Ande jag driver ut de onda andarna, då har Guds rike kommit till er.

Du driver ut de onda andarna med Guds Ande och i Jesu namn. Du driver inte ut dem i din egen kraft. Det fungerar inte. Men driver du ut dem med Guds Ande och i Jesu namn så fungerar det.

Mark 5:2

När Jesus steg ur båten, kom en man emot honom från gravarna. Han hade en oren ande.


Mark 5:6

När han nu på långt håll fick se Jesus, sprang han fram och föll ner för honom.

Jag måste jag säga en viktig sak. Det går inte att kasta ut en ond ande ur en person mot den personens vilja. Han måste vara med på det. Detta ser vi tydligt med exemplet med mannen från gravarna.

När mannen från gravarna såg Jesus på långt håll så sprang han fram till Jesus och föll ner för honom. Han hade kunnat springa bort ifrån Jesus, men istället sprang han fram till honom för att han ville bli befriad.

Du kan alltså inte kasta ut en ond ande genom att våldsföra sig på en person. Det måste ske i samförstånd och med kärlek.

- Du skall driva ut onda andar. Det sker i Jesu namn med Guds Ande. Personen som har den onde anden måste vilja bli fri.

 
Andeutdrivning har blivit uppmärksammad efter att en 12-årig flicka i Borås, som nu är 14 år, har blivit misshandlad i samband med andeutdrivning som media kallar för exorcism.

Dagen skriver att den 12-åriga flickan i Borås ska enligt åtalet bland annat ha bränts med glödgad kniv i syfte att driva ut demoner ur hennes kropp. Rättegången pågår och styvmamman, pappan och två pastorer misstänks för inblandning i misshandeln.

Dessutom uppmärksammas eorcism och andeutdrivning åter igen i en ny skräckfilm som heter "The Devil Inside".

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 13 mars 2012 13:00 | #demoner #onda andar #befrielse #exorcism #the devil inside | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

30 kommentarer

Lena herrera 1/3-2016, 19:36

Jag har en fråga någon som känner någon som har kraft att driva ut onda andar i lägenheten behöver det

Svara


Eva 29/3-2016, 13:28

Är det någon som har provat att driva ut onda andar ur en människa?

Svara


Andy Svensson 29/3-2016, 13:50

Svar till Eva . På din fråga svarar jag ja

Svara


susse 29/3-2016, 13:55

Svar till Andy Svensson. Hur gick d till o va hände? Ja ha försökt fråga en annan förut o han ville inte svara.

Svara


Andy Svensson 29/3-2016, 14:07

Svar till susse. En man som skulle döda mig på min födelsedag när jag skulle fylla 25 år. Vi bad för honom och han blev nykter. Jag bad ut Guds ord dvs sa bibelord det står skrivit. Jesus sa det står skrivit satan. Guds ord är kraftfullt när vi tror på det och proklamerar ut det i andevärlden. Den onde fruktar kristna som tror på Guds ord. Därför är det idag lite bibelundervisning i kyrkorna, satan har lyckas splittra Kristna så dem inte tar Bibeln på allvar tyvärr. Mina tankar här som jag delar med mig. Har några gånger möt på onda andar och då är Guds ord det enda som hjälper..

Svara


susse 29/3-2016, 14:09

Förlåt om min fråga e knäpp.. Men d här e skrämmande. Ja va typ 15 år. Då när ja ställde den frågan o ha fortf inte fått svar.. Ha alltid tyckt att d läskigt m sånt här. Ja minns då hade ja sett exorsisten filmen. Ja drömde mardrömmar i flera år efter d o så våga ja inte släcka lampan. O plus så våga ja inte va ensam hemma. O ja va rädd hela tiden. Ja minns när ja gick i 6 årsgruppen när många i min klass släkte lampan på toaletten o höll på nått m spegeln o om nån blodig maria. En gång drog en kille i min klass in mig på toaletten då mär d höll på o ja fick panik o slog han. Lärarna brydde sig inte så mkt förutom att ja slog han. D va allvarligt tyckte hon. Men inte att d höll på sådär... 😱 panik

Svara


susse 29/3-2016, 14:10

Svar till Andy Svensson. Tack Andy !

Svara


susse 29/3-2016, 14:12

Va bra att du lever ! 🌺 vem skulle ja annars skriva till just nu. Tack Jesus

Svara


Andy Svensson 29/3-2016, 14:15

Svar till susse. Ja den filmen var hemsk. Men i tron på namnet Jesus Kristus har vi seger över dem onda andemakterna. Vi tillhör Jesus och genom hans blod är vi rena från synden. Alla knä skall böja sig för namnet Jesus. Tänk vilken kraft det är i Jesu namn! Vi behöver inte frukta något ont för Jesus Kristus är Herre!

Svara


Andy Svensson 29/3-2016, 14:17

Svar till susse. Ja det har hänt några gånger jag har fått ropa ut namnet Jesus när jag har varit i fara. Oavsett vad mig händer står mitt liv i hans händer. Oj det rimmade va :-)

Svara


susse 29/3-2016, 14:18

Svar till Andy Svensson. Tack Jesus ❤

Svara


susse 29/3-2016, 14:20

Svar till Andy Svensson. Vackert!!! 😄 du fick mig att le !!

Svara


maria 29/3-2016, 14:30

Varför kastas det då inte ut demoner'av de 'sant' kristna? För att de inte ber över Guds Ord och väntar in Hans förklaring över VAD Han egentligen menar! För det är den uppgiften och gåvan kristna har fått. Att få svar av Sanningens Ande och inte dra egna slutsatser . "Och dessa tecken skola åtfölja dem som tro, genom mitt namn skola de driva ut onda andar, de skola tala nya tungomål, (Mark. 16:17) Ovanstående vers är fullkomligt feltolkad till att man tror att tungomålstalandet - det tal som är på ett okänt språk och som Paulus säger ej får talas om det ej kan uttydas, det som bara bygger upp en själv och inte församlingen - att DET är tecknet. Men det är inte vad som sägs här. För ingen kan 'kasta ut' något från någon annan om inte det först kastats från en själv! Alltså menas här att tungomålet det nya språket som den troende nu kommer att tala (grek. grundordet)betyder ett "pånyttfödd MORALISKT språk", vilket är ett helt förståeligt språk och ett språk som 'är uppbyggligt för alla som hör och inte bara för den som pratar (1Kor.14:4) DEN nya moraliskt pånyttfödda tungan talar i enlighet och i överenstämmelse med vad Sanningens Ande uppenbarar och ej i 'egen kraft'. Först måste alltså genom lydnad sinnet förändras, vilket 'kastar ut' de demoner i en själv som fram tills dess styrt över ens sinne och därmed också över ens tal. Detta är en av anledningarna till att Jesus säger "tag ut bjälken ur ditt eget öga innan du tar ut flisan ur din broders" Det tungomål som många talar och fått som gåva är inte det tecken som talas om när lärjungarna var 'samlade i ett rum' vilket betyder att de var 'ett i Anden' och att alltså Helig Ande utgjöts, på en och samma gång över ALLT kött; både över lärjugarna själva och de utomstående som förstod vad som sades genom Helig Anden. DET är något helt annat. (...alla höra vi dem på våra egna tungomål tala om Guds väldiga gärningar Apg2:11) För de enda ORD som är av betydelse i Guds Rike är de ord som är uppbyggliga för Kristi Kropp och för församlingen alltså måste de var uttydbara för att vara uppbyggliga: ...Den som talar tungomål uppbygger allenast sig själv, men den som profeterar, han uppbygger en hel församling. (1 Kor. 14:4) ...Ja, mina bröder, om jag komme till eder och talade tungomål, vad gagn gjorde jag eder därmed, såframt jag icke därjämte genom mitt tal meddelade eder antingen någon uppenbarelse eller någon kunskap eller någon profetia eller någon undervisning? (1 Kor. 14:6) Det är meningen att vi skall ge frukt, ...Ty om jag talar tungomål, när jag beder, så beder visserligen min ande, men mitt förstånd kommer ingen frukt åstad. (1 Kor. 14:14) Därför måste detta, fullkomlig lydnad i tanke ord och handling ske: ...vi bryta ned tankebyggnader och alla slags höga bålverk (i oss själva), som uppresas mot kunskapen om Gud, och vi taga alla slags (egna) tankefunder till fånga och lägga dem under Kristi lydnad. (2 Kor. 10:5) innan att detta kan ske; "Och dessa tecken skola åtfölja dem som tro, genom mitt namn skola de driva ut onda andar, de skola tala nya tungomål, (Mark. 16:17) DÅ kommer detta - när Gud vill- att hända: ...Och när lydnaden fullt har kommit till väldet bland eder, då äro vi redo att näpsa all olydnad. (2 Kor. 10:6) Om man inte lyder; kämpar enligt stadgad ordning (2Tim 2:5) är risken stor att man får höra detta; ...Många skola på 'den dagen' säga till mig: 'Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?' (Matt. 7:22) ...Men då skall jag betyga för dem: 'Jag har aldrig känt eder; gån bort ifrån mig, I ogärningsmän All lydnad börjar med att invänta order.

Svara


Fiffi 29/3-2016, 14:32

Jag har en vän som skickade desperata sms till mig i förrgår att hon är attackerad av, ja hon sa att hon får inte nämna vad det är för "den". Lät riktigt läskigt, att saker rör sig i lägenheten mm. Först tänkte jag att jag ska åka och kasta ut det där men nästa dag blev jag tveksam för läste att tom lärjungarna inte kunde driva ut vad som helst. Vad ska jag göra? Detta är i 08-området.. Önskar jag kände någon som har tro och har verklig gemenskap med Gud. Själv är jag för mycket syndare så kanske "den" eller "de" hoppar på mig och säger att Jesus vet vi vem det är men vem är du??

Svara


Thomas 29/3-2016, 14:48

Svar till maria. Amen Maria! Precis så upplever jag "tungotalet". När jag föddes på nytt så försvann alla svordomar från tanke och tunga. Det var verkligen nytt "språk". Folk reagerade för jag brukade svära i varje mening eller om nåt gick fel. Men sen hamnade jag i fel kretsar där man skulle "fyllas" av anden och ramla ner i golvet och det var tecknet på att man var påfylld. Sen skulle de lära mig att prata i tungor och jag skulle börja med "laba-laba-laba" Det var länge sen och jag tackar Gud att jag kom bort därifrån. Som du säger så ska man inte hålla på och prata i "tungor" som man gör i tex karismatiska kretsar där alla ylar och repeterar olika läten. Det kör iväg de som vill in.

Svara


susse 29/3-2016, 15:18

Svar till maria. Hur vet man om man fått order?

Svara


maria 29/3-2016, 15:20

Svar till Thomas. Hej Tomas, Det enda problemet med med det 'outtydda' icke profeterande tungotalet, alltså det som den 'egna' anden, inte Helig Ande talar, är att man tror och hävdar att det är DET talet som skedde på Pingstdagen, men så är det alltså inte. Förmodligen är det något som skall ske, men ej har skett. Alltså att ALLA samtidigt talar i HElig Ande så att ALLA förstår och hör exakt SAMMA SAK. Det är därför Paulus pratar så mycket om de olika tungotalen. Den förnyade tungan enligt mark.16:17 genom befrielse från egna demoniska tankar och anpassning till Guds tankar ( uppenbarade Ord) är alltså det tecken som följer den troende. För endast ett förnyat sinne kan lära och lyssna som ett barn, som lyder sin Fader. Vilket också är 'andemeningen' med att vi skall vara som barn. Inte barnsliga, men lydiga. m.v.h maria

Svara


maria 29/3-2016, 15:36

Svar till susse. Man vet på samma sätt som man vet att man inte fått något. Man får inget som man inte vet om. Det är därför man inte bara skall 'läsa' vad Jesus gjorde, som en historiebok, och sedan tro och kalla det tro att man utan att blivit kallad - gå ut och göra något. Det är olydnad och andlig laglöshet. Du skall kommunicera med Gud hela tiden genom att be över Hans ord (fråga vad Han menar) och tala från ditt hjärta. Och lyda buden. Inte för att människorna skall se det, utan inför Honom Vi visar att vi älskar Honom genom att vi lyder. Han kommer, förr eller senare, till mötes när vi söker Honom. Du skall be om mera tro och allt vad du behöver för att 'brinna ' för Honom. Många väntar på Gud men faktum är att det är Han som väntar på oss. Att vi skall komma i rätt position inför Honom. m.v.h maria

Svara


susse 29/3-2016, 15:52

Ok. Om man vet att man fått något men endå blir fundersam för man kanske ha dåligt sj förtroende o e rädd för att göra fel eller säga fel. Va gör man då ? O att allt man gör blir bara fel i folks ögon. Hur ska man då veta om d blir rätt när folk trycker ner en för d man tror blir rätt. Tex när ja skulle döpa mig. Får ja höra en kväll innan en som drar upp ni huggorms yngel som kunde skrämt iväg mig från att döpas.. Hmmm...??? Man blir ju lite förvirrad.

Svara


susse 29/3-2016, 15:58

Sååå.... Ja vill ba göra d bra för min herre. O för min egen skull. O så blir d fel .som d sista du skrev i ditt inlägg om att Gud säger. Gå bort från mig ni ogärningsmän ja ha aldrig kännt er. D vill inte jag att d ska hända. Så borde ja då ha lyssnat på den som sa att ja är ett huggormsyngel? Som inte borde ha ens döpts? Eller fötts.

Svara


susse 29/3-2016, 16:06

Tror du att ja ser bibeln som en historie bok?

Svara


susse 29/3-2016, 16:38

Att kommunisera m Gud. D gör ja nästan hela tiden. Ja behöver faktist inte ens läsa bibeln för d. För d ploppar redan upp fast i mina egna ord. O sen kan ja leta fram d . O så står d där. Sen tackar ja Herren för han fick mig o tänka så innan ja ens läst d? Så d betyder alltså ingenting för mig... Att sitta o dra upp Bibel verser o citat kan alla göra. D handlar om att leva de. Så där fick du en hemlis från mig. Så ska ja nu gå o sitta för mig sj o läsa bibeln . O hoppas att herren visar mig den rätta vägen. Sori. Men du gjorde mig rätt sur nu. Men ja hoppas du får en bra dag. Ja ska oxå ha d. O be för d bästa. För just nu fattar jA ingenting. Vi hörs! O maria . Du behöver inte svara mig tbx på mina frågor ja ställde. Ja skickar dom rätt upp till Herren just nu.

Svara


susse 29/3-2016, 17:55

Ibland vill man fråga saker för ja orkar inte sitta o tänka hela tiden. O ja e rätt dålig på o slå mig t ro o läsa. Då vill ja ha ett snabbt svar på grund av min egen lathet. Men en sak glädjer mig endå. Att ja tog fram bibeln.. D fick mig att veta iaf var man kommer ifrån. O varför världen e som den e. O att det gav mig ett hopp. Utan ett hopp hade ja inte vetat va ja gjort idag.. För ja e rätt trött på d här. Finns två saker ja lever för. 1 de e Jesus. 2 är min familj. Men båda hör ihop som ett i mitt hjärta. O jag... Mmm o jag... Där står mitt huvud still. För då kommer ja t d att ja inte ens själv fattar mig själv. Va konstigt.. Typ lika skumt som d här 🐹🐶🐛💣🚀🍦🐴🐯🐼👨👩🐷 o sen ååå en 🐠🌴🌵... Jo . Riktiga problem altså. Men ja tackar Jesus att han finns på riktigt. ❤

Svara


susse 29/3-2016, 18:01

Ja klarar inte mig sj en enda dag utan Jesus... O ja tackar han för d. Skulle inte ens våga tro nåt annat.

Svara


Troende 29/3-2016, 21:20

Det står att man inte kan kasta ut en ond ande utan en människas samförstånd. Men om personen som behöver hjälpen inte kan tala pga av neurologisk diagnos, hur ska jag då kunna få samförstånd med den personen? Jag vet att det är i enlighet med Gud att man ska ha sin fria vilja, men om man inte kan tala har man inte sin fria vilja. Kan jag då inte hjälpa personen genom att be det onda ge vika i Jesu namn?

Svara


susse 29/3-2016, 22:23

Svar till Troende. D e d som e problemet. Ja fick precis upp i mitt huvud om människo ära som maria snacka om.. D enda ja vill e att tilomed min värsta fiende som ja tycker om ska komma till tro. Va gör d om man tar emoT Jesus. Som en gåva från ovan ❤ som en räddning som aldrig kan gå fel. Man lever bara en gång

Svara


Anita M 29/3-2016, 23:15

Läser här att somliga påstår vi inte ska tala i tungor? ? Klart vi ska. När vi talar i tungor är det inte vi själva som "väljer" vad vi ber utan Den Helige Ande. Det är alltid Den Helige Ande som inger oss ord när vi ber i tungor. Mycket viktigt att be i tungor, det bygger upp vår inre människa. När vi inte"vet" vad och hur vi ska be för någon så kommer Den Helige Ande oss till hjälp. Däremot när vi profeterar i tungor då ska man själv eller någon annan "uttyda" vad som sägs. Susse Förstår inte riktigt vad du menar med "att sitta och dra upp bibelverser hela tiden" . ? Att läsa Bibeln är A och O i ens kristna liv, jag tror säkert du gör det med. Bibeln är ju Guds Ord och Ordet är Jesus. Vi ska "Äta " av Ordet. Den Helige Ande ska vara med i vår bön och när vi läser Ordet. Han gör det levande. Maria Förstår inget av det du skriver, bara en massa ord som inte ger mig något , tyvärr.

Svara


Erik S 29/3-2016, 23:51

Svar till Fiffi. Ja, vi ska kasta ut onda andar, i Jesu namn. Liksom vi ska be för sjuka m.m-det står klart och tydligt. Mark 16:17. Många sjukdomar beror också på onda andars inverkan. Det kanske inte alla tänker på. MEN det här är inte att "leka" med. Innan vi går in i kamp med den onda andevärlden, måste vi vara förberedda. Det är väldiga krafter som vi kan sätta (er) i rörelse. Vår kamp är inte mot kött och blod, utan mot ondskans andemakter i himlarymderna Ef 6:12. Läs Mark 9:17-29 Lärjungarna kunde inte kasta ut anden. Varför? Jo, Jesus förklarar "detta slag kan inte drivas ut genom något annat än bön och fasta". Alltså, för att syssla med detta, måste man vara noga förberedd genom bön och fasta. Vidare måste man naturligtvis ha TRO. Vi måste stå på säker mark och veta att Den Helige Ande har sanktionerat det vi ska göra. Annars kan det ta en ände med förskräckelse-människor blir sårade, besvikna, bittra. Det kan t.o.m bli värre för dom om inte "vi lyckas". Förberedelse i bön och Den Helige Andes ledning och bekräftelse-då kan vi ta itu med onda andar. Guds frid!

Svara


zzz 30/3-2016, 01:09

Fysiska sjukdomar tror jag inte att det är andemaktarnas fel (för det finns inte en enda människa som inte har nåt sjukdom i livet förr el senare kommer alla drabbas av nåt sjukdom) utav psykisk sjukdomar det kan man säga att andemakter leker i livet.

Svara


maria 30/3-2016, 01:49

Ang. de olika sätten att 'tala i tungor' Det tungomål, som bygger upp den 'egna personen' beds i den egna anden och inte i Guds Heliga Ande/Sanningens Ande Guds Ande ger alltid kunskap/andlig frukt till vårt förstånd; Paulus talar här om ett detta tungomål som ingen förstår och som talas av den egna anden: "om jag talar tungomål, när jag beder, så beder visserligen MIN ande , men mitt förstånd kommer ingen frukt åstad 1Kor.14:14 For if I pray in an (unknown) tongue, MY spirit prayeth, but my understanding is unfruitful. KJV Vad följer då härav? Jo, jag skall väl bedja med anden, men jag skall ock bedja med förståndet 1Kor.14:15 Förståndet måste vara med för Fadern säger att de som ber till Honom MÅSTE be i Ande och Sanning och utan förstånd kan det inte finnas Sanning och utan Sanning inget förstånd; ...de som tillbedja honom måste tillbedja i ande och sanning." (Joh. 4:24) Alltså är det okända tungotalet som beds i den egna anden och som ej ger kunskap/frukt ett tungotal som skall blandas ihop med det tungomålstalande som skedde i Apg 2:11 eller i Apg 10:46 när alla direkt förstod vad de sade, de förstod alltså att de prisade Gud, för det var inte åhörarna som prisade Gud för att de hörde dem tala tungomål utan de förstod vad som sades; ...De hörde dem nämligen tala tungomål och storligen prisa Gud. (Apg. 10:46) Åter till Mark.16:17 där nya tungomål är ett tecken som följer den troende; ...dessa tecken skola åtfölja dem som tro, genom mitt namn skola de driva ut onda andar, de skola tala nya tungomål. och vad Paulus säger om tungomål och tro; ...Alltså äro tungomålen ett tecken, EJ FÖR DEM SOM TRO ,utan för dem som icke tro..." 1Kor.14:22 Vad han förklarar här är att, för dom som inte är sanna troende, alltså för dom som inte är lydiga -för tro och lydnad är samma sak - DOM räknar tungomålstalandet som ett tecken på sin tro, vilket det inte är. (sedan säger han att profeterande, alltså ett förståeligt språk är ett tecken för de troende/lydiga vilket är naturligt då Helig Ande verkar så att man förstår.) De 'nya' tungomål som talas om i Mark.16:17 är därför det som jag skrev om i första inlägget: En moraliskt pånyttfött 'av Gud begränsad' tunga som är ett resultat av ett i Jesu namn förnyat sinne vilket orsakat att demonerna som tidigare höll personen i 'ogudaktiga' tankebanor inte kan stanna kvar utan kastas ut. 1.Tro är detsamma som lydnad och lydnaden resulterar i att 2.det driver ut de egna onda andarna ur sinnet 3.och det förändrade sinnet resulterar i ett pånyttfött, (moraliskt) gudfruktigt tal. Lydnad är ett resultat av tro och tro är ett resultat av lydnad. Inga demoner kan stanna i ett lydigt sinne.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, lördag 24 augusti 2019 kl. 00:01

Jesus söker: Bartolomeus!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 23 augusti 2019 23:46

Be för min bror att han får sålt sitt hus snabbt
Huset är rymligt och bra passar för minst två barn och det är en trygg plats,att bo i,finns liten fotbollsplan i närhet
Gärna kristna
Tack Herre,


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: De ropade om Guds eld över Sverige

Johan: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif: Uppryckande och väckelse

Tomas N: Uppryckande och väckelse

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Leif: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse

LeifA: Tjänster i församlingen

Andy Svensson: Uppryckande och väckelse

Lena Henricson: Uppryckande och väckelse


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp