872 online! | Sidvisningar idag: 224 430 | Igår: 224 249 |

www.apg29.nu


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

Men när han såg folkskarorna, greps han av medlidande med dem, eftersom de var uppgivna och förskingrade som får utan herde. Då sa han till sina lärjungar: Sannerligen, skörden är stor, men arbetarna är få. Be därför skördens Herre, att han sänder ut arbetare till sin skörd.” Matt. 9:36-38

Människor i dagens välbärgade samhälle är uppgivna och förskingrade. Förhoppningar som grusats och det ständiga jagandet tär på själen. Senaste lyckoprofeternas olika “må bättre när du förverkligar ditt ego”, avlöser varandra. “Gud finns inte och det finns inget som är rätt eller fel”, det är västvärldens senaste hitlåts mantra som nu börjar få kramp.

Gud finns och det finns rätt och fel, sanning och lögn. Människan har en fri vilja men den är tänkt att var i fas med Guds vilja.

Jesus är den gode herden. Han har medlidande med oss människor. Han ser hur vi lider, även i det välbärgade Sverige. Han kan lösa oss från egoismens förbannelse. Det är en livslögn som säger att man blir glad av att göda sitt ego. Det är precis tvärtom.

Det är mer välsignat att ge än att få.” Apg. 20:35

Vi som troende har ett uppdrag. Arbetarna är få och behoven enorma. Låt oss som troende inte fokusera på oss själva först. Hör Jesu hjärta som är fyllt av medlidande för de sargade. Jesus vill möta människor genom dig och mig. Gud har något att säga till varenda människa. Och, Gud kan inte ljuga. Det Gud har sagt i sitt ord, Bibeln, gäller. Det gäller i alla tider av olika nya trender som kommer och går. Och det gäller inte bara, utan det håller att bygga sitt liv på.

Kom till Jesus och finn din sanna identitet hos honom. Låt Gud, din skapare och herde tala in i ditt liv. Han har en äkta omsorg om dig, för ditt verkliga bästa. Gud älskar dig! Har du börjat älska honom än?

Gud välsigne dig


David B

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 14 juni 2018 21:32 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


9 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Egot,viljan att vara sin egen Kung,ett eget Ego-rike,innebär att det aldrig blir ett fridens rike på denna jord när ju alla har sitt Eget rike att förverkliga och kämpa för.

Det är och blir Alltid upplagt för konflikter och strid om makten mellan olika viljor.
Vissa är starka i att förverkliga sitt Ego,vilket skapar Tyranner och Diktatorer, en kamp om Makten som resulterar i Krig och Död mellan nationer för miljoner!
¤¤¤
Men lyssna, det finns en Lösning på denna Själviskhetens Förbannelse,nämligen genom Jesu Kristi Kors!!
"Ty Kristi Kärlek tvingar oss,eftersom vi tänka så:En har dött för Alla,Alltså Har De Alla Dött.
Och Han har dött för Alla,på det att de som Leva,ICKE mer må leva för sig Själva,Utan Leva för Honom som har dött och Uppstått för dem!" 2 Kor.5:14-15.
¤¤¤
Vi erbjudes en Död från denna Själviskhetens Fångenskap,genom ett i Tro bejaka Jesu Kristi Ställföreträdande Död,för dig och mig.
Han har Dött Din och Min Död,detta Självcentrerade Egots död i vårt ställe, för att Genom TRON på Honom Mottagas!
¤¤¤
DÖDEN är alltså FRIGÖRELSENS HEMLIGHET,en död som Herren Jesus ERBJUDER OSS,fritt och för Intet att genom TRON MOTTAGAS! Amen,Lovad vare Herren!
Om du Villigt mottager Jesu Död för dig utgiven,så Erbjuder Han Sin Uppståndelse till ett Nytt Andligt Liv,i FRIHET och Gemenskap med Gud din Återlösare,din Befriare!
¤¤¤
Så detta Ok av Fångenskap under Egoismens Förbannelse för Mänskligheten, har Herren Jesus Redan Brutit Sönder genom sin Död och Uppståndelse att Fritt Mottagas.
Må Herren välsigna dig som längtar och kämpar för denna frihet,som genom Jesu Kristi seger Redan Nu Erbjudes Dig! /Mvh./nils

Svara -   - 15/6-18 08:53 -


Mikael W

Jag har träffat väldigt många fattiga människor. Jag har även träffat några missbrukare.

Det dem har gemensamt är förmågan att dela med sig av det lilla dem har. Dem är givmilda. Det är i alla fall min erfarenhet. Ofta bjuder dem även på ett leende.

Vi andra har mycket att lära av fattiga människor och f.d missbrukare

Jag tror att ju mer ägodelar vi samlar på oss och ju rikare vi blir, desto mer egoistiska blir vi. Vi får aldrig nog...

Sen handlar egoism naturligtvis om annat också, och inte enbart om pengar och det materiella.....

Svara -   - 17/6-18 12:47 -


Ann-Marie A.

Svar till Mikael W.

Mikael W,
Du skriver ofta mycket bra och humoristiskt. Har också träffat många fattiga människor, varit fattig själv och levt/lever med missbrukare i min närhet.
Ja, många fattiga delar gärna med sej, liksom många missbrukare.
Skillnaden mellan dem är nog att missbrukaren mest delar med sej till missbrukande olycksbröder, men "använder" i stor utsträckning sina närmaste till bristningsgränsen. Både känslomässigt och ekonomiskt, så länge det bara går.
Är tacksam till Lewi Pethrus som startade Lp - och väldigt många fler som hjälper dem som fastnat i olika missbruk. För det är ett helvete, också för anhöriga.
Bra att vi får uppmuntra varandra, alla har sina kors att bära och uppgifter att sköta. :-)

Svara -   - 17/6-18 18:04 -


Tobias

Egoism - inte av godo men ser alturism som mycket värre.
Jag kan hålla med om att egoism är av ondo - den egoism där man utnyttjar och skadar andra för att uppnå egna fördelar. Men min avsky mot dess motsats alturismen är 10 gånger större.
Jag ska inte raljera om hur mycket jag föraktar skyldigheten att leva utgivande och att tjäna andra. Det skulle bli en hel bok. Ty blott ordet väcker min avsky och raseri. Ibland måste jag påminna mig att det är alturismen jag avskyr, inte de människor som praktiserar sådant leverne och framförallt måste jag påminna mig att det är skyldigheten att leva alturistiskt och utgivandet jag avskyr, inte att människor frivilligt lever så.
Min avsky mot alturismen härstammar från en berättelse där en ideologi försökte tvinga människor att leva osjälviskt med våld - förtryck och tvång väcker alltid min vrede. Vare sig det görs i det ondas eller godas tjänst.
Jag förstår inte alturismen - osjälviskheten - skulle fungera. Vi människor har låst in oss i ett kommersielt system där den enes pengar till dagligt bröd är beroende av en annans begär till det den förste tillverkar/erbjuder som tjänst. Smycken är väl inte något man behöver, men det är smyckestillverkarens levebröd. Kaffe och godis/läsk är väl en annan sak vi inte egentligen behöver. Det man säger när man uppmanar någon att leva enkelt men bara det som krävs för livsuppehället är att säga till dessa som sysslar med överflöds varor och tjänster att deras jobb inte borde finnas. Själv tror jag att det är det bästa sättet att stödja sina medmänniskor - att köpa av dem. De som inte har eller klarar ett jobb pga av sjukdom eller annan anledning inte får jobb behöver såklart hjälp - men det ska alla vara med och ombesörja - vilket vi i Sverige gör genom vårt välfärdssystem. Det ska vi vara tacksamma för - den fattige eller sjuka har inte rätt till någonting av det som andra arbetat för - de får hjälp enbart av barmhärtighet. Rättvisast skulle vara att låta de som jobbar för någonting behålla frukten av sitt arbete och lämna de utblottade åt sitt öde, men barmhärtigheten säger att vi skall hjälpa dem.
Jag vet inte hur eller förmår inte leva alturistiskt. Jag är en inåtvänd person och till skillnad från egoism som i att utnyttja varandra så måste det vara upp till var och en om de vill leva i gemenskap eller dra sig undan och leva ensam. Jag ska öppet erkänna att jag är en av dessa som inte bryr mig det minsta om min nästas angelägenheter eller problem. Varför ska skåningen bry sig om norrlänningen han aldrig sett eller har någon relation till. Hans liv eller död angår inte han. Den bästa av världar tror jag skulle vara om vi människor höll oss för oss själva i familjegrupper och skyr alla andra men så fungerar inte samhället och visst umgänge är nödvändigt.

Svara -   - 17/6-18 18:05 -


Ann-Marie A.

Svar till Tobias.

Ja det har du rätt i, att det fungerar dåligt om vi människor skulle hålla oss för oss själva i våra familjegrupper. Får då en familj stora problem med sjukdom eller något annat elände, så blir det väldigt tungt, ledsamt och ensamt för den familjen..

Svara -   - 17/6-18 18:19 -


Tomas N

Svar till Tobias.

Jag tror du fastnar i det som är svårt att åstadkomma i egen kraft dvs altruism.

Men egoismens förbannelse ligger verkligen i att vi får problem när vi behöver hjälp.Jag tror grunden till en viss generositet får vi normalt sett genom en bra uppväxt där vi både praktiskt sett får kärlek och generositet och vi kan få lära oss det genom uppfostran.

Men uppväxter kan gå snett och det finns andra vägar. Jag skulle säga att hela västvärlden har gradvis blivit egoistisk efter WW2 och att det senar kommit till andra kulturer i olika grad. Konsumtion och materialism leder till egoism.

Du nämnde tidigare influenser av fiction som du konsumerat som var inspirerat av Ayn Rand.Det finns i så fall även kopplingar till Nietzche som verkligen är mörker.

Han ifluerade många till övermänniskoidealet och proklamerade att Gud är död,med blev själv sjuk och dog i förtid långt ifrån övemänniskoidealet.

Egoism funkar inte ens för de allra duktigaste. Men man behöver inte sträcka sig emot en orealistisk nivå av generositet. Börja på en rimlig och praktisk mänsklig nivå.

Mycket handlar om att själv få ta emot Guds kärlek och förlåtelse. Då är det inget problem att vara generös mot människor i sin omgivning. Betyder inte att man måste vända ut och in på sig själv och förneka sig själv inför andra

Svara -   - 17/6-18 21:53 -


Tobias

Min avsky mot alturism är helt kopplat till att i den nämnda fiktion försökte påtvinga ett samhälle alturism och försökte utrota egoismen med våld - alla som inte ville leva sin nästa skickades till skarprättaren. Våld, tvång eller hot förblir alltid av ondo. Inget kan rättfärdiga användandet av tvång. Använder man sådana metoder blir det ont även om syftet är gott. Det är det min avsky gäller - tyvärr har det också influerat min syn på osjälviskhet på andra områden. Vilket gör att så fort jag hör om alturism så binder mitt sinne ihop det med sådana metoder och raseriets väckts. Liksom varje tanke på att människan ska dela sina egendomar eller som vissa fortfarande predikar leva i egendomsgemenskap vilket jag först och främst kopplar ihop med kommunism och därmed vredgas på.
Jag tror fortfarande på ett citat ur dessa böcker som trots att det är influerat av Rand är gott, Generositet är gott när det utförs av fri och glad vilja. Men synen att vi är moraliskt skyldiga att hjälpa andra är ingenting annat än slaveri.
Själv tycker jag vårt välfärdssystem är bra - vi betalar skatt. En del av det går till de som inte klarar sig på egen hand. Det är nog. Även om jag hade råd vilket jag för tillfället inte har kommer jag inte ge minsta skärv till någon om inte någon tvingar mig till det. Då våra tillgångar enbart tillhör oss själva. Längst in inom mig finns det även ett förakt mot svaghet - ett förakt som även riktar sig mot mig själv då jag också behövt hjälp från samhället. Ibland har en av dessa onda tankar som ibland förekommer kommit upp i sinnet - att ge till de fattiga en slant men samtidigt med en blick uttrycka så mycket förakt så att de förstår sig vara ohyra.
När det gäller människan så är hon självisk - hennes natur är sådan. Det finns ingen människa på jorden som klarat av att vara helt osjälvisk. Allt vi gör har en smula av egenintresse i sig. Men skillnaden hur man ser på människans natur är stor hurvida man ser den som god eller ond. Om man ser den som god ja då blir själviskheten god då den ligger i människans natur medan osjälviskhet inte gör det. Menar man naturen vara ond ja då är osjälviskhet gott och vi måste bekämpa vår natur.
Min personliga övertygelse - ja jag anser att alla har rätt till en sådan även om den är mot Gud så måste vi få tycka vad vi vill annars är vi verkligen slavar - är att samhället är menat att styras av Konsumtion. Att tillvaron är ett konkurrerande och att ägande är gott. Bevare oss från en värld där skillnaden mellan ditt och mitt inte existerar.
Men det kanske är synd att tänka som jag gör nu. I min förvirring över vem som talar Guds ord eller inte och i fruktan över vad vissa predikanter säger om Gud och hans vilja så har tanken slagit mig. Är Gud kanske en vansinnig galning.

Svara -   - 18/6-18 01:12 -


Tomas N

Svar till Tobias.

Du behöver bryta och omvända dig från dessa uppfattningar. Jag säger det av omsorg för det verkar som det påverkar dig negativt.

Det finns inget sådant tvång nu i samhället

Eller i Bibeln till altruism och generositet. Men snarare en väldigt enkel grund att följa som säger "behandla andra så som du själv vill bli behandlad"

Börja med att försöka tänka generöst mot någon/några och börja där så skall du se att det växer till en god och normal nivå.

Och kasta de där uppfattningarna från serierna i papperskorgen och se inte tillbaka. Dessa har lett dig fel och till att må dåligt.

Svara -   - 18/6-18 07:36 -


Mikael W

Är det frikyrkan, som p.g.a egoism, förstört Kristenheten i Sverige???

På mitten av 1800-talet så fans det starkt troende Kristna i Sverige som drog sig ur Svenska kyrkan, för att dem (rent egoistiskt) ville leva nära Gud under församlingsformer som dem ansåg vara mer passande (t.ex med möten i hemmen utan en präst), och frikyrkan (baptismen) uppstod likt Amerikans modell. Pingstvännerna drog sig bl.a senare ur Baptismen

Detta gjorde att de mindre starkt troende Kristna blev kvar inom Svenska kyrkan, som då 99% av befolkningen tillhörde, istället för att de starkt troende blev kvar inom kyrkan och inifrån förbättrade det som inte var bra. Svenska kyrkan urholkades och idag ser vi resultatet, en kyrka som leds utav otrogna, och där bänkarna ofta gapar tomma.

Jag hävdar att de starkt troende Kristna skulle ha stannat kvar och stöttat de svaga och kämpat för nödvändiga förändringar. Hur tänker vi idag?

Svara -   - 20/6-18 20:07 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

0

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

11

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

12

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

18

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, lördag 17 november 2018 kl. 22:46

Jesus söker: Naemi, Naima!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!


Rikedom kommer på skam då det verkligen gäller

Läsarmejl av David B 

7

Läs allt!


Koranen inleds med 666

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446942922-666.jpg

"Bismillah" är Koranens inledningsord och betyder på arabiska "I Allahs namn", men på grekiska betyder det 666.

15

Läs allt!


Församlingar firar Halloween med zombier och dansande skelett

Av Mikael Walfridsson 

Halloween i kyrkan

Halloween är en helt igenom en ockult och mörk tradition, som ingenting har med Herren att göra. Bilden är från en församling i USA, som otroligt nog väljer att dra in Halloween-temat i församlingen.

24

Läs allt!


Porrsurfare - jag?

Christer Åberg har fått utpressningsmejl över att han skulle ha porrsurfat. 

19

Läs allt!


Den oönskade - Del sexton

Christer Åberg tio år

Jag har tidigare berättat att jag inte visste speciellt så mycket om min bakgrund. Vilka mina föräldrar är och vilken bakgrund de har känner jag inte till. Då jag en gång fick träffa min mamma berättade hon lite hastigt, som vid förbifarten, att mina morföräldrar skulle ha varit med i Missionskyrkan, men det verkar som att de i ett senare skede skulle ha gått ur. 

5

Läs allt!


En räddare i nöden - Theo och hans vänner

Farorna lurar överallt och Luther och Benny hamnar i verklig knipa, både på land och under vatten. Theo fiskar upp skolådans Bibelteater och berättar om den enda vägen som kan rädda oss.

0

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 462 219 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 013 bloggartiklar, 91 618 kommentarer och 59 893 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp