Surfar nu: 357 www.apg29.nu


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

Juden Maruice Sklar fick denna syn från Herren 1985 under en mötestid i Dallas. Han fick se ett hexagon mönster (6-kantiga rutor) som täckte jorden som ett spindelnät.

Herren sade: 

"Det här är vad som kommer att ske inom kort. Det är ett elektroniskt nät som kommer att omsluta jorden så här.

Det kommer att förena hela världen under ett antikristligt system av sluttidens Babylon. Först kommer det att medföra välsignelser och välstånd, det kommer att verka som att alla kommer samman och en Ny tid gryr för mänskligheten. "

Jag kunde i början se jorden med oceaner, moln och atmosfären under den. Sedan började hexagonerna att mörkna och blev ogenomskinliga.  

Det såg ut som svart rök steg upp, och en efter en började de bli gråa och sedan svarta, och det gick inte längre se de olika världsdelarna under dem.

Jag kunde bara se haven, sedan blev öarna i haven svarta, och slutligen blev hela Jorden i mörker. Jag kände en sådan ondska och hopplöshet och hörde ropen från miljontals själar på jorden som var innestängda i mörker.

Sedan sade Herren: 

"Detta är Fullheten av Kunskapens Träd på gott och ont. Detta är vad Adam valde för hela Mänskligheten i Edens lustgård i stället för gemenskap och liv med Mig. De kunde ha ätit av livets träd i stället och detta skulle aldrig ha hänt!"

Detta var 1985 innan vi visste om Internet som först i mitten av 1900-talet kom till Sverige Under 2000-talet kom sedan Bredbandsuppkopplingen som var ett paradigmskifte för allmän bastjänst i samhället.

WWW, (world wide web), är webben har gett Internet den största spridningen. Genom Internet sker ej bara gott, Nej vi läser ständigt om bedrägerier mot enskilda, hur mobbing sker via Internet, hur hackare tar sig in i olika samhällsfunktioner för att störa och slå ut dem, nationer emellan.

Man talar och rustar redan nu för ett kommande Cyberkrig, som smyger sig på! Man använder Drönare i andra länders krigshandlingar, styrda genom Internet från USA. 

 Hur kriminella och terrorister samarbetar via internet, och jorden förmörkas alltmer. Och man oroar sig för en kommande EMP-attack, (elektromagnetisk puls) som kan slå ut hela Internet, och Inga samhällsfunktioner fungerar då.

En viktig Ond Frukt som härstammar från IT-tekniken är RFID-shippet, ( radio frekvens identifiering), ett chip som under 2000-talets början blivit godkänt i USA att få inplanteras under huden mellan tummen och pekfingret.

Detta Chip kommer då ersätta de nu giltiga Bankkorten, och blir snart accepterat inom sjukhusvården och finns redan inom flera företag i stället för nycklar.

Också inom nöjesbranschen och i Sveriges järnvägar finns chippet som betalnings medel. Fördelarna är att ingen tappar bort sitt ID-Kort eller bankkort och kortbedrägerier försvinner.

Nackdelar är den Kontroll och övervakning som då sker, den personliga integriteten hotas. För Oss Troende är dock Chippet en Varningssignal som vi i Religionsfrihetens namn måste se upp med! Vi läser och vet vad Upp. 13:16-17 och 17:9-11 säger och Varnar oss för det kommande Antikrist systemet där alla skall Förmås, ( tvingas) att märkas med Antikrists tal.

Det som då händer är att vi Säljer vår själ till Antikrist som en ägare av Slaktboskap, och får Ej köpa eller sälja utan hans märkning!

Det går då mänskligheten som Ps. 49: 15 säger: 

"Såsom en fårhjord drivas de ned till Dödsriket, där döden bliver deras herde!"

Beskrivningen här Bekräftar den Vision Maurice Sklar fick redan 1985, och Herren sade är:

"Den Sista Frukten av Kunskapens Träd. "

"Men när detta begynner ske, då må ni Resa eder Upp och Upplyfta edra huvuden, Ty Då Nalkas eder Förlossning!" Luk. 21:28. 

 Vi är där Nu! Amen!


NILS

Läsarmejl

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29. nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 9 december 2018 19:23 | #läsarmejl #nils | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

13 kommentarer

Olle A 9/12-2018, 21:38

Var finns denna syn publicerad? Skulle vilja veta att den finns publicerad under 80-talet. Många sånt här syner som stämmer väldigt väl är det viktigt att kolla upp ordentligt. Så - hur kan jag hitta den i tryck?

Svara


Niklas Jönsson 9/12-2018, 23:58

Det gäller att vara på sin vakt nu för tiden,så man inte blir vilseledd!

Svara


Lenny 10/12-2018, 14:27

Man förstår i vilken tid vi lever i och inser att uppenbarelsen rimmar så väl i tiden. Detta är en glasklar maning till mänskligheten som inte kan misstolkas.

Nätet spinns allt hårdare om mänskligheten, att det är Hexagonalt och hänsyftar till datorsamhället och det hexadecimala talsystemet.

Som sagt det gäller att vara vaken,det kommer bli en svår tid för många med frestelser och villfarelser, detta är det dystra facit.

Men i allt detta finns Jesu Kristus hopp om räddningen. Jesus Kristus har kraften som kan hålla oss levande. Min övertygelse är att var och en som har tagit emot Jesus Kristus och väljer att gå med honom kommer få det skydd han/hon behöver, ty Herrens Hand är stark.

Ordet från 5 mosebok bör vara vår ledstjärna.

5 Mos 31:6 ”Var tappra och starka! Var inte rädda och låt er inte skrämmas av dem, ty Herren, din Gud, går själv med dig. Han skall inte svika dig, inte överge dig.”

Detta är Guds Löfte till sitt folk!

Psaltaren 145:13b-18 Gud håller sina löften, kärleksfull i allt han gör. Herren stöder dem som vacklar, han rätar krökta ryggar. Allas ögon är vända mot dig, och du ger dem föda i rätt tid. Du öppnar din hand och stillar allt levandes hunger. Rättfärdig är Herren i alla sina gärningar, kärleksfull i allt han gör. Herren är nära alla som ropar, alla som av hjärtat ropar till honom.

En bön om Guds förbarmande över oss i denna tid!

Svara


AnnMarie 10/12-2018, 15:21

Svar till Lenny.

Vad är det för skydd du är övertygad om att vi kristna får??

Undrar varför så många kristna inte fått det skyddet tidigare ??De har i stället blivit halshuggna och slaktade runt om i världen.

Svara


Roger T. W. 10/12-2018, 18:41

Jag har funderat på varför vi säger nätet och spindelnätet (Web). Nät snärjer, det vet alla som har lurat en gädda. Det gamla ordet för säl var själ och vi hade sälnät. Nätet är en källa till kunskap på gott och ont. Jag har lärt mig mycket, men jag orkar inte läsa allt. De dåliga nyheterna tynger. Vi kan dela med oss och det skapar gemenskap, men vi kan också ledas fel.

Jag tror dock att det är på nätet vi får veta vad som händer när Herren ingriper till slut. Det finns en gammal profetia om det, men den texten har jag inte tillgång till nu.

Jag oroar mig för utvecklingen i vår tid, men då gör jag fel. Jag har alltid velat veta saker, men inte övergett tron. Klokast är att gå in i sin kammare tills vreden har passerat. Det är bra att vara okunnig och oskyldig, men klarar jag det efter alla dessa år? En av mina grannar fick en fosterskada under Finlands svåra krig. Han hade inte förstånd att göra någonting dumt.

Sanhedrin har tydligen återuppstått. Det och det tredje templet grubblar jag över. En orm kröp ut ur klagomuren och jagade en duva. Det sågs som ett dåligt tecken i Israel.

Svara


Lenny 10/12-2018, 22:59

Svar till Roger T. W..

Till dej Roger! Du oroar dej min vän, det tredje templet står ej där än. Sen får du nog utveckla vad du tänker om Sanhedrin!

Till dej Ann Marie! Först måste vissa saker ske. Till dess Finns den helige ande här, låt oss bli vägledda av Honom. För oss som tror: Sedan sker många sker många Hemska saker ut i världen, ja det gör det! Jesus Kristus är fortfarande vår beskyddare och vår vägledare Det står i ändetiden kommer det vara många profeter mycket larm, ja det har vi idag. Uppmaningen är att vi ska vara vakna i tron, för det finns vår Herre, vår älskade Jesus Kristus som vårt stöd tills den tiden kommer!

Svara


Leif 11/12-2018, 00:19

Svar till Roger T. W..

Du är inne på rätt linje med nätet, det är verkligen ett ondskans spindelverktyg denna sena tid även om man kan finna en del ljusglimtar också, men så är det alltid med det ljusets ängel snärjer med.

Utvecklingen av nätet är ett ormens verk och många är de som redan är bundna av detta nät, och fler och fler blir det.

Ungdomar fastnar genom spel, genom Facebook och Instagram och allt vad heter, många binds genom nätets enkla lånefällor även om det har gjorts tillfälligt lite svårare igen. Alla spelbolag som nätet idag kryllar av, allt porr och snusk och massvis med elände.

Vi görs sakta men säkert mer och mer beroende av näthandel och nätbanker m.m.

Den dag Jesus sätter sina Gudomliga fötter på Oljeberget så är jag ganska övertygad om att nätets tid är över. De katastrofer som utplånat största delen av mänskligheten har också utplånat nätverken.

Jag tror aldrig mer att denna ondskefulla nätteknik kommer att byggas upp mer.

Jesu frid...

Svara


nils 11/12-2018, 09:04

Svar till AnnMarie. Tar mig frheten att skriva om ett skydd Herren har givit sina barn.
I Upp.7:3 står ;"Gör icke jorden eller havet eller träden någon skada,förrän vi har tecknat våra Guds tjänare med insegel på deras pannor."
Detta gäller de 144000 ur Israels 12 stammar!
I Upp.9:4 återkommer att;" endast de människor som icke hade Guds insegel på sina pannor," skulle skadas utan att vilka det gäller anges.
¤¤¤
Detta skydd gäller Ej att undslippa förföljelse eller avrättning,då Upp.6:9-11 talar om att skaran av martyrer;"Som skulle bliva dräpta liksom de själva måste blivit Fulltalig."
Men det viktigaste är att deras Själar med Guds beskydd,blev räddade för evigheten
¤¤¤
Vad är då detta Guds beskydd?
I Ef.1;13-14 står;"I Honom (Kristus),har ni,sedan ni ock har kommit till Tron,såsom ett Insegel undfått den utlovade Helige Ande,vilken är en underpant på vårt arv,till Förvissning om att Hans egendomsfolk skall Förlossas Hans härlighet till pris!"
Det är D.H.Andes sigill som utgör detta skydd,redan Nu här i tiden och under kommande svårigheter.
Betänk att 10 av Herrens egna lärjungar blev avrättade men Räddade för evigt!
Vi är Aldrig i Bibeln av Jesus lovade att undslippa Förföljelse eller avrättningar!
"Var trogen till Döden så skall Jag giva dig Livets Krona!" Upp.2;10. Mvh/nils

Svara


AnnMarie 11/12-2018, 10:17

Svar till nils.

Tack för ditt svar!

Jag har inga invändningar mot det men det Lenny menade tror jag är något annat och därför undrade jag vad det kan vara?

Svara


Lenny 11/12-2018, 14:26

Svar till nils.

Jag Ber om förlåtelse om jag var otydlig till Anne Marie, Tack att du gick in och korrigerade Nils.

Vi kan alltid vara säkra på att Herren leder oss på dom rätta vägarna. Jag är helt säker på detta. Han är kärleken, sanningen och Livet! Men vi är ju som bekant inte lovade att vara fritagna från Prövningar som vi utsätts för i form av förföljelser och lidande.

Jesus Kristus eget lidande på Golgata är ju ett bevis på detta. Han dog och uppstod för oss, till Livets Krona!

Nils jag ska inte lägga till något, citaten är underbara dom säger allt!

Svara


AnnMarie 11/12-2018, 14:45

Svar till Lenny.

Nu förstår jag vad du menade!Tack!

Svara


Stefan Jonasson 12/12-2018, 08:37

Jesaja 59:4-8 ingen åberopar rättfärdigheten.,ingen dömer med sanning... På tomhet förtröstar de och talar lögn de går havande med olycka och föder fördärv... De kläcker ut ormägg och väver SPINDELNÄT(WEBB) DEN SOM ÄTER DERAS ÄGG DÖR, OCH KROSSAS ETT SÅDANT KOMMER DET UT EN ORM.... DERAS SPINDELNÄT DUGER INTE TILL KLÄDER SIG SJÄLVA KAN DE INTE SKYLA MED VAD DE TILLVERKAT... 2tim3:1-2 människorna i de sista dagarna penningkära skrytsamma, stolta hånfulla, olydiga mot föräldrar(auktoriteter) otacksamma.... Gudlösa oförsonliga.... SKVALLERAKTIGA(internet skvallrets högborg) obehärskade.... Osv.. En diger lista på människans förfall.. Det var därför JESUS dog för våra synder för att vi är alla som vilsna får 🐑... Vi får heller inte glömma titus brev 3:3 vi var själva en gång oförnuftiga, olydiga och vilsnegångna... Vi var slavar under många slags begär och lustar vi levde i ondska och avund,, vi var avskyvärda och hatade varandra... Men när GUDS VÅR FRÄLSARES GODHET OCH KÄRLEK TILL MÄNNISKOR UPPENBARADES FRÄLSTE HAN OSS INTE FÖR VÅRA RÄTTFÄRDIGA GÄRNINGARS SKULL.. UTAN PÅ GRUND AV SIN BARMHÄRTIGHET........

Svara


Tord Ivarsson 14/12-2018, 20:43

Ja, faran med utvecklingen är ju att allt, snart allt går via "nätet". All interaktion med myndigheterna t.ex. Och så var det dessa enorma övervakningsmöjligheter som uppstår. Stäng "nätet" och ingenting fungerar längre.

Nätporren ger en så låg tröskel till det där som förslavar så många unga, som därmed går miste om så mycket ljust och upplyftande.

Samtidigt ser jag så mycket från Guds rike som kan spridas och sprids via Youtube och annat. Det blir som att låta Mammon betjäna oss så länge det går. Var smart och sätt fienden i slavarbete för Guds Rike! Wow!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 09:20

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 25 augusti 2019 05:54

Jesus,kom med din Helige Ande!Välsigna alla gudstjänster med din närvaro.Tack att många kommer till tro på Jesus i vårt land.Tack,du Jesus ger hälsa o krafter till de sjuka idag!Ge mig frid o nytt liv


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Sven Thomsson: Våga våga!

Sven Thomsson: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Bertil Rosenius: Transkollo för barn

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp