608 online! | Sidvisningar idag: 129 028 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

Juden Maruice Sklar fick denna syn från Herren 1985 under en mötestid i Dallas. Han fick se ett hexagon mönster (6-kantiga rutor) som täckte jorden som ett spindelnät.

Herren sade: 

"Det här är vad som kommer att ske inom kort. Det är ett elektroniskt nät som kommer att omsluta jorden så här.

Det kommer att förena hela världen under ett antikristligt system av sluttidens Babylon. Först kommer det att medföra välsignelser och välstånd, det kommer att verka som att alla kommer samman och en Ny tid gryr för mänskligheten. "

Jag kunde i början se jorden med oceaner, moln och atmosfären under den. Sedan började hexagonerna att mörkna och blev ogenomskinliga.  

Det såg ut som svart rök steg upp, och en efter en började de bli gråa och sedan svarta, och det gick inte längre se de olika världsdelarna under dem.

Jag kunde bara se haven, sedan blev öarna i haven svarta, och slutligen blev hela Jorden i mörker. Jag kände en sådan ondska och hopplöshet och hörde ropen från miljontals själar på jorden som var innestängda i mörker.

Sedan sade Herren: 

"Detta är Fullheten av Kunskapens Träd på gott och ont. Detta är vad Adam valde för hela Mänskligheten i Edens lustgård i stället för gemenskap och liv med Mig. De kunde ha ätit av livets träd i stället och detta skulle aldrig ha hänt!"

Detta var 1985 innan vi visste om Internet som först i mitten av 1900-talet kom till Sverige Under 2000-talet kom sedan Bredbandsuppkopplingen som var ett paradigmskifte för allmän bastjänst i samhället.

WWW, (world wide web), är webben har gett Internet den största spridningen. Genom Internet sker ej bara gott, Nej vi läser ständigt om bedrägerier mot enskilda, hur mobbing sker via Internet, hur hackare tar sig in i olika samhällsfunktioner för att störa och slå ut dem, nationer emellan.

Man talar och rustar redan nu för ett kommande Cyberkrig, som smyger sig på! Man använder Drönare i andra länders krigshandlingar, styrda genom Internet från USA. 

 Hur kriminella och terrorister samarbetar via internet, och jorden förmörkas alltmer. Och man oroar sig för en kommande EMP-attack, (elektromagnetisk puls) som kan slå ut hela Internet, och Inga samhällsfunktioner fungerar då.

En viktig Ond Frukt som härstammar från IT-tekniken är RFID-shippet, ( radio frekvens identifiering), ett chip som under 2000-talets början blivit godkänt i USA att få inplanteras under huden mellan tummen och pekfingret.

Detta Chip kommer då ersätta de nu giltiga Bankkorten, och blir snart accepterat inom sjukhusvården och finns redan inom flera företag i stället för nycklar.

Också inom nöjesbranschen och i Sveriges järnvägar finns chippet som betalnings medel. Fördelarna är att ingen tappar bort sitt ID-Kort eller bankkort och kortbedrägerier försvinner.

Nackdelar är den Kontroll och övervakning som då sker, den personliga integriteten hotas. För Oss Troende är dock Chippet en Varningssignal som vi i Religionsfrihetens namn måste se upp med! Vi läser och vet vad Upp. 13:16-17 och 17:9-11 säger och Varnar oss för det kommande Antikrist systemet där alla skall Förmås, ( tvingas) att märkas med Antikrists tal.

Det som då händer är att vi Säljer vår själ till Antikrist som en ägare av Slaktboskap, och får Ej köpa eller sälja utan hans märkning!

Det går då mänskligheten som Ps. 49: 15 säger: 

"Såsom en fårhjord drivas de ned till Dödsriket, där döden bliver deras herde!"

Beskrivningen här Bekräftar den Vision Maurice Sklar fick redan 1985, och Herren sade är:

"Den Sista Frukten av Kunskapens Träd. "

"Men när detta begynner ske, då må ni Resa eder Upp och Upplyfta edra huvuden, Ty Då Nalkas eder Förlossning!" Luk. 21:28. 

 Vi är där Nu! Amen!


NILS

Läsarmejl

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29. nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 9 december 2018 19:23 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Olle A

Var finns denna syn publicerad? Skulle vilja veta att den finns publicerad under 80-talet. Många sånt här syner som stämmer väldigt väl är det viktigt att kolla upp ordentligt. Så - hur kan jag hitta den i tryck?

Svara -   - 9/12-18 20:48 -


Niklas Jönsson

Det gäller att vara på sin vakt nu för tiden,så man inte blir vilseledd!

Svara -   - 9/12-18 23:08 -


Lenny

Man förstår i vilken tid vi lever i och inser att uppenbarelsen rimmar så väl i tiden. Detta är en glasklar maning till mänskligheten som inte kan misstolkas.

Nätet spinns allt hårdare om mänskligheten, att det är Hexagonalt och hänsyftar till datorsamhället och det hexadecimala talsystemet.

Som sagt det gäller att vara vaken,det kommer bli en svår tid för många med frestelser och villfarelser, detta är det dystra facit.

Men i allt detta finns Jesu Kristus hopp om räddningen. Jesus Kristus har kraften som kan hålla oss levande. Min övertygelse är att var och en som har tagit emot Jesus Kristus och väljer att gå med honom kommer få det skydd han/hon behöver, ty Herrens Hand är stark.

Ordet från 5 mosebok bör vara vår ledstjärna.

5 Mos 31:6 ”Var tappra och starka! Var inte rädda och låt er inte skrämmas av dem, ty Herren, din Gud, går själv med dig. Han skall inte svika dig, inte överge dig.”

Detta är Guds Löfte till sitt folk!

Psaltaren 145:13b-18 Gud håller sina löften, kärleksfull i allt han gör. Herren stöder dem som vacklar, han rätar krökta ryggar. Allas ögon är vända mot dig, och du ger dem föda i rätt tid. Du öppnar din hand och stillar allt levandes hunger. Rättfärdig är Herren i alla sina gärningar, kärleksfull i allt han gör. Herren är nära alla som ropar, alla som av hjärtat ropar till honom.

En bön om Guds förbarmande över oss i denna tid!

Svara -   - 10/12-18 13:37 -


AnnMarie

Svar till Lenny.

Vad är det för skydd du är övertygad om att vi kristna får??

Undrar varför så många kristna inte fått det skyddet tidigare ??De har i stället blivit halshuggna och slaktade runt om i världen.

Svara -   - 10/12-18 14:31 -


Roger T. W.

Jag har funderat på varför vi säger nätet och spindelnätet (Web). Nät snärjer, det vet alla som har lurat en gädda. Det gamla ordet för säl var själ och vi hade sälnät. Nätet är en källa till kunskap på gott och ont. Jag har lärt mig mycket, men jag orkar inte läsa allt. De dåliga nyheterna tynger. Vi kan dela med oss och det skapar gemenskap, men vi kan också ledas fel.

Jag tror dock att det är på nätet vi får veta vad som händer när Herren ingriper till slut. Det finns en gammal profetia om det, men den texten har jag inte tillgång till nu.

Jag oroar mig för utvecklingen i vår tid, men då gör jag fel. Jag har alltid velat veta saker, men inte övergett tron. Klokast är att gå in i sin kammare tills vreden har passerat. Det är bra att vara okunnig och oskyldig, men klarar jag det efter alla dessa år? En av mina grannar fick en fosterskada under Finlands svåra krig. Han hade inte förstånd att göra någonting dumt.

Sanhedrin har tydligen återuppstått. Det och det tredje templet grubblar jag över. En orm kröp ut ur klagomuren och jagade en duva. Det sågs som ett dåligt tecken i Israel.

Svara -   - 10/12-18 17:51 -


Lenny

Svar till Roger T. W..

Till dej Roger! Du oroar dej min vän, det tredje templet står ej där än. Sen får du nog utveckla vad du tänker om Sanhedrin!

Till dej Ann Marie! Först måste vissa saker ske. Till dess Finns den helige ande här, låt oss bli vägledda av Honom. För oss som tror: Sedan sker många sker många Hemska saker ut i världen, ja det gör det! Jesus Kristus är fortfarande vår beskyddare och vår vägledare Det står i ändetiden kommer det vara många profeter mycket larm, ja det har vi idag. Uppmaningen är att vi ska vara vakna i tron, för det finns vår Herre, vår älskade Jesus Kristus som vårt stöd tills den tiden kommer!

Svara -   - 10/12-18 22:09 -


Leif

Svar till Roger T. W..

Du är inne på rätt linje med nätet, det är verkligen ett ondskans spindelverktyg denna sena tid även om man kan finna en del ljusglimtar också, men så är det alltid med det ljusets ängel snärjer med.

Utvecklingen av nätet är ett ormens verk och många är de som redan är bundna av detta nät, och fler och fler blir det.

Ungdomar fastnar genom spel, genom Facebook och Instagram och allt vad heter, många binds genom nätets enkla lånefällor även om det har gjorts tillfälligt lite svårare igen. Alla spelbolag som nätet idag kryllar av, allt porr och snusk och massvis med elände.

Vi görs sakta men säkert mer och mer beroende av näthandel och nätbanker m.m.

Den dag Jesus sätter sina Gudomliga fötter på Oljeberget så är jag ganska övertygad om att nätets tid är över. De katastrofer som utplånat största delen av mänskligheten har också utplånat nätverken.

Jag tror aldrig mer att denna ondskefulla nätteknik kommer att byggas upp mer.

Jesu frid...

Svara -   - 10/12-18 23:29 -


nils

Svar till AnnMarie.

Tar mig frheten att skriva om ett skydd Herren har givit sina barn.

I Upp.7:3 står ;"Gör icke jorden eller havet eller träden någon skada,förrän vi har tecknat våra Guds tjänare med insegel på deras pannor."
Detta gäller de 144000 ur Israels 12 stammar!
I Upp.9:4 återkommer att;" endast de människor som icke hade Guds insegel på sina pannor," skulle skadas utan att vilka det gäller anges.
¤¤¤
Detta skydd gäller Ej att undslippa förföljelse eller avrättning,då Upp.6:9-11 talar om att skaran av martyrer;"Som skulle bliva dräpta liksom de själva måste blivit Fulltalig."
Men det viktigaste är att deras Själar med Guds beskydd,blev räddade för evigheten
¤¤¤
Vad är då detta Guds beskydd?
I Ef.1;13-14 står;"I Honom (Kristus),har ni,sedan ni ock har kommit till Tron,såsom ett Insegel undfått den utlovade Helige Ande,vilken är en underpant på vårt arv,till Förvissning om att Hans egendomsfolk skall Förlossas Hans härlighet till pris!"
Det är D.H.Andes sigill som utgör detta skydd,redan Nu här i tiden och under kommande svårigheter.
Betänk att 10 av Herrens egna lärjungar blev avrättade men Räddade för evigt!
Vi är Aldrig i Bibeln av Jesus lovade att undslippa Förföljelse eller avrättningar!
"Var trogen till Döden så skall Jag giva dig Livets Krona!" Upp.2;10. Mvh/nils

Svara -   - 11/12-18 08:14 -


AnnMarie

Svar till nils.

Tack för ditt svar!

Jag har inga invändningar mot det men det Lenny menade tror jag är något annat och därför undrade jag vad det kan vara?

Svara -   - 11/12-18 09:27 -


Lenny

Svar till nils.

Jag Ber om förlåtelse om jag var otydlig till Anne Marie, Tack att du gick in och korrigerade Nils.

Vi kan alltid vara säkra på att Herren leder oss på dom rätta vägarna. Jag är helt säker på detta. Han är kärleken, sanningen och Livet! Men vi är ju som bekant inte lovade att vara fritagna från Prövningar som vi utsätts för i form av förföljelser och lidande.

Jesus Kristus eget lidande på Golgata är ju ett bevis på detta. Han dog och uppstod för oss, till Livets Krona!

Nils jag ska inte lägga till något, citaten är underbara dom säger allt!

Svara -   - 11/12-18 13:36 -


AnnMarie

Svar till Lenny.

Nu förstår jag vad du menade!Tack!

Svara -   - 11/12-18 13:55 -


Stefan Jonasson

Jesaja 59:4-8 ingen åberopar rättfärdigheten.,ingen dömer med sanning... På tomhet förtröstar de och talar lögn de går havande med olycka och föder fördärv... De kläcker ut ormägg och väver SPINDELNÄT(WEBB) DEN SOM ÄTER DERAS ÄGG DÖR, OCH KROSSAS ETT SÅDANT KOMMER DET UT EN ORM.... DERAS SPINDELNÄT DUGER INTE TILL KLÄDER SIG SJÄLVA KAN DE INTE SKYLA MED VAD DE TILLVERKAT... 2tim3:1-2 människorna i de sista dagarna penningkära skrytsamma, stolta hånfulla, olydiga mot föräldrar(auktoriteter) otacksamma.... Gudlösa oförsonliga.... SKVALLERAKTIGA(internet skvallrets högborg) obehärskade.... Osv.. En diger lista på människans förfall.. Det var därför JESUS dog för våra synder för att vi är alla som vilsna får 🐑... Vi får heller inte glömma titus brev 3:3 vi var själva en gång oförnuftiga, olydiga och vilsnegångna... Vi var slavar under många slags begär och lustar vi levde i ondska och avund,, vi var avskyvärda och hatade varandra... Men när GUDS VÅR FRÄLSARES GODHET OCH KÄRLEK TILL MÄNNISKOR UPPENBARADES FRÄLSTE HAN OSS INTE FÖR VÅRA RÄTTFÄRDIGA GÄRNINGARS SKULL.. UTAN PÅ GRUND AV SIN BARMHÄRTIGHET........

Svara -   - 12/12-18 07:47 -


Tord Ivarsson

Ja, faran med utvecklingen är ju att allt, snart allt går via "nätet". All interaktion med myndigheterna t.ex. Och så var det dessa enorma övervakningsmöjligheter som uppstår. Stäng "nätet" och ingenting fungerar längre.

Nätporren ger en så låg tröskel till det där som förslavar så många unga, som därmed går miste om så mycket ljust och upplyftande.

Samtidigt ser jag så mycket från Guds rike som kan spridas och sprids via Youtube och annat. Det blir som att låta Mammon betjäna oss så länge det går. Var smart och sätt fienden i slavarbete för Guds Rike! Wow!

Svara -   - 14/12-18 19:53 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

15

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 19:26

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 222 268 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 211 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp