740 online! | Sidvisningar idag: 131 382 | Igår: 181 262 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

En video från John-1: Vi är inte här för att prata om religion. Religion är farligt. Jesus har aldrig talat om religion. Jesus sade: Jag är sanningen, jag är vägen och jag är livet. Och ingen kommer till min Fader utom genom mig.

Gatupredikanten i videon predikar:

Halleluja! Hans blod rann på Golgata kors för dig och mig. Vi vill tala om: Ty så älskade Gud världen att han har sänt sin ende son för att de som tror på honom inte ska gå förlorade utan ha evigt liv. 

Och det här är inget skämt. Vi kom inte från en apa. Om du hade kommit från en apa, då skulle du äta banan varje dag och köpa bananer i ICA eller Supermarket. Du hade ätit massor av bananer varje dag. 

Inte heller är du från Big Bang. Vi kommer inte från en explosion, utan den levande Guden har skapat dig och mig till sin avbild. 

Vi är inte här för att prata om religion. Religion är farligt. Jesus har aldrig talat om religion. Jesus sade: Jag är sanningen, jag är vägen och jag är livet. Och ingen kommer till min Fader utom genom mig. 

Du behöver Jesus i ditt hjärta som din frälsare. Det är bara han som kan göra under och mirakel. Det är bara han som kan befria dig. Jesus sade: Om jag sätter någon fri, då är han verkligen fri. Jesus kan befria dig från alkohol, droger, från homosexualitet, lesbianism – från vilken synd som helst som håller dig fast. Han kan slå sönder kedjor och bojor i ditt liv. Jesus älskar dig. 

Du som studerar på universitetet. Du som är lärare. Låt mig säga om de som säger att det finns ingen Gud. Jesus säger i sitt ord: Dårarna säger det finns ingen Gud. 

Det kan vara den sista dagen idag för dig. Jag vill inte skrämma dig men jag är inte här för att prata om religion för dig. Jag talar om Jesus. Han som kan frälsa dig, bota dig och befria dig. 

Herren välsigne dig, amen amen! 


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg lördag 7 oktober 2017 14:43 | #john-1 #gatuevangelisation | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


24 kommentarer

bengt

bra predikan

Svara -   - 7/10-17 14:15 -


bengt

vem är predikanten?

Svara -   - 7/10-17 14:26 -


Lena Henricson

Tänk att ingen stannade för att lyssna! Sorgligt! Må Gud välsigna denne predikant och andra gatupredikanter att hålla ut!

Svara -   - 7/10-17 14:42 -


bengt

nej folk är nog rädda

andra kan tro att dom är religiösa

och grannen kan dyka upp

Svara -   - 7/10-17 14:51 -


Roine Öberg

Svar till Karl Håkan Sandell.

Om Evolutionsteorin stämmer så finns inte Gud!

Om Evolutionsteorin skulle stämma, skulle det inte finnas Man och Kvinna, Hona Hane, o.s.v. allt liv skulle förökas genom celldelning utan att befruktning skulle krävas!

Befruktningen är nämligen en av spikarna i kistan på Evolutionsteorin, det blir inga kycklingar utan Tupp så även om Hönan eller ägget kom först skulle sagan ta slut direkt eftersom det inte skulle finnas någon tupp att befrukta ägget!

Det samma gäller människor det blir inga nya människor utan ett ägg och en sädescell som är förprogrammerade och fullt färdiga att börja (tillverkningen) av en ny människa!

För övrigt går Evolutionsteorin ut på att allt ska utvecklas och bli bättre och bättre!

I naturen och universum kan vi observera motsatsen med just vetenskapliga metoder!

Allt går mot sönderfall!

Så jag har svårt att inte tro på Guds Ord som säger att Gud skapade allt färdigt redan från början, den anpassning som finns färdigprogrammerad i DNA är inte Evolution utan just anpassningsförmåga till att leva i olika miljöer i skapelsen!

Guds frid!

Svara -   - 8/10-17 11:28 -


Karl Håkan Sandell

Det här visar hur trångt det är i Kristi kyrka nu för tiden. Mitt inslag är borttaget om hur fel de har som går mot Evolutionsteorin. Men svaret på mitt inlägg är kvar.

Det är bara att beklaga att vi inte kan föra ett seriöst samtal längre i den här frågan som är så viktigt, utan att den ena sidan censureras.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-17 11:47 -


Inge

Svar till bengt.

Han heter Sergio, en orädd predikant från Sydamerika som predikar evangelium på gator och torg där han får tillfälle och där DHA öppnar möjligheten. Han behöver våra förböner till att orka fortsätta evangelisera, då sanningen i evangelium sällan är politiskt korrekt i dagens samhälle.

Svara -   - 8/10-17 13:14 -


bengt

tack för svaret inge

Svara -   - 8/10-17 14:08 -


Karl Håkan Sandell

För den som är intresserad att läsa kommentaren som inte fick vara kvar på Christers sida så finns den nu att läsa i min blogg.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-17 14:17 -


Leif Boman

Svar till Karl Håkan Sandell.

Du strider ju ständigt för att vi människor skulle ha härstammar ifrån djuren, och det är inte alls vad Bibelns budskap är. Vi skulle däremot råda över alla djuren, vi blev skapade till Guds avbild, och så säger aldrig Gud om djuren!

Skulle vi utvecklats från djuren så skulle Gud förstås också benämnt dem som våra förfäder någonstans i Bibeln, men icke sa Nicke, Karl-H!

Det är förmodligen därför dina inlägg har plockats bort. Du lyfter ju fram en helt annan lära vid sidan av Bibeln.

;Du skall inga andra gudar ha vid sidan av Mig säger Skaparen Själv;.

Jesu frid...

Svara -   - 8/10-17 14:38 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Leif Boman.

För min del låter jag vetenskapsmännen forska i hur vi har kommit till. Men att Gud är skaparen och den som gjort det har jag ingen tveksamhet inför.

Så jag vill alltså inte göra mig till domare över hur Gud gjorde när han skapade oss.

Om han skapade mig från en Apa så accepterar jag det. Gud är Gud och jag böjer mig för honom. Och ju mer tiden går och ju mer forskning som görs ju mer finner vetenskapsmännen bevis för evolutionen, att arterna kommit ur varandra.

Och nu när vi har upptäckt generna och ser att allt hänger ihop så förstår jag inte de som fortfarande envist biter sig fast och till varje pris ska göra ner utvecklingsläran.

Enda resultatet av det här är att vi målar in oss i ett hörn. Kör fast i en återvändsgränd etc. Och det hela slutar med att vi till sist måste ge oss. Eller försvinner hela Kristi kyrka och Jesus får ta en annan väg för sitt evangelium en dagens kyrkor, så som det står i Bibelns profetior.

Och när jag skriver det här så är det inget trotts som fyller mig utan en förtvivlan över att det ska vara så omöjligt att få fram sanningen i den här frågan.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-17 18:38 -


Leif Boman

Svar till Karl Håkan Sandell.

Om Gud hade skapat oss ifrån någon apa så hade Han sagt det. Nu står det faktiskt väldigt tydligt hur det gick till. Gud formade Adam av jord och Eva byggdes strax efter genom att Gud tog ut ett revben från Adam och fyllde detta revben med kött.

Så gick det till och det står absolut ingenting om någon apa som förfader.

Svara -   - 8/10-17 18:53 -


Balkis

Svar till Karl Håkan Sandell.

Forskning bygger på teorier inga forskningsprojekt som bevisar något helt 100 procent,

Big bang teorier eller jorden är platt eller runt? Dem är fortfarande stora frågor hos forskarna.

Orsaken är att ingen människa har varit så långt upp i rymden. Skicka robotar Och domfotograferar i där uppe, dessa är inget bevis.

Del forskarna tror att Gud kanske inte finns eftersom Gud Han syns inte. Och Han finns ju bara i en bok som heter bibel.

Nial Armstrong och Moon landningen är många känner väl, (jag var inte ens född då)

Forskarna och Nasa vill att människor ska väl tror på den och även om alla har inte sett den med egna ögon.

Men man kan undra vilket är trovärdigt, Guds skapelsen eller människans moon landningen?

Svara -   - 8/10-17 19:34 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Roine Öberg.

Du skriver att om Evolutionsteorin stämmer så finns inte Gud. Och det är den typen av uttalande som fördärvar för oss kristna. För de innebär att ju säkrare och säkrare den vetenskapliga forskningen gör Evolutionsteorin. Ju mer försvinner Gud.

Nej Sanningen är att vi får acceptera att Gud finns trotts att Evolutionsteorin är sann. Ja Gud skapade oss med hjälp av Evolution.

Och det du skriver om att det måste var två. Hane och Hona stämmer ju inte för innan det blev så hade vi celldelning som också är en metod till förökning.

Nej vi har kommit dit att ju förr vi erkänner Evolutionsteorin och den vetenskapliga forskningen ju bättre är det, för vi binder bara ris åt egen rygg att fortsätta som hittills.

Och det är med tungt hjärta jag konstaterar den fientlighet mot evolution som finns i vissa kristna kretsar idag.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-17 19:53 -


Karl Håkan Sandell

De här kapitlen i börja av Bibeln är profetiska och talar om hur Gud skapar människan till sin avbild, frälser oss till Jesus Kristus. Och det är en process som pågått nu i 6000 år.

Och det motsvarar de 6 dagarna i 1 Mos 1, där Land är Israels land som kom fram det 3:e årtusendet alltså mellan år 2000 och 1000 f kr.

Och det stora och det lilla ljuset det är Jesus och hans församling som lyser över mänskligheten. Och Jesus föddes som bekant mellan år 1000 och 0 f kr.

Och nu håller Gud på med det sista av sitt skapande nämligen att göra oss till sin avbild och det är när Jesus och hans församling kommer att styra hela världen. Det är det som håller på att hända nu. Vi är där i slutet

Och här ser man alltså Guds storhet, att han redan i Bibelns första kapitel gav oss en profetia som har hållit hittills och för att se det får man alltså lägga den här debatten åt sidan och i stället ta emot Guds version av det hela nämligen det Andliga skapandet.

Och det vi kan läsa i 1 Mos 2 det är Jesus och det fantastiska som är i honom. Det är som en lustgård. Och vi församlingen, Eva, vi kommer ur Jesus, och vi är Evangelium av hans Evangelium och Kraft av hans kraft, som man kan översätta Adams uttalande: Hon är kött av mitt kött och ben av mitt ben.

Tänk vilken uppenbarelse som egentligen finns i Bibeln om bara låter Anden tala och vara med när man läser.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 8/10-17 20:07 -


Lena Henricson

Svar till Karl Håkan Sandell

Visst kan man tro på Gud även om man tror på evolutionsteorin. Det gjorde jag länge. Men jag vill berätta ,att min tro på Jesus och Bibeln stärktes betydligt,när jag i ett möte,som behandlade detta ämne,fick det förklarat hur man med vetenskapliga bevis på ett övertygande sätt förstår att evolutionsteorin INTE håller!

Vore förresten fint om några av dessa bevis kunde lyftas fram av ngn,t.ex. i ett läsarmeil!

Svara -   - 8/10-17 20:15 -


Marina Rosing

Svar till Lena Henricson.

Guds ord vander aldrig tillbaka fafangt utan verkar vartill det ar utsant som regnet som faller ner fran himlen. Det spelar ingen roll ifall de stannar eller inte guds ord finns kvar efter det uttalades. Gud skapade hela universum med sitt ord och gjorde oss till sin avbild sa det ar andlig dynamit nar vi talar ut guds ord. Orden skapar. Tron kommer av predikan. Darfor kallas vi ut att predika pa gator oxh torg.

Svara -   - 8/10-17 20:31 -


Leif Boman

Att om och om förneka Guds Ord om att Han skapade den första människan av jord eller stoft som det står i äldre översättningar är allvarligt för den som menar sig vara en Jesu lärjunge K-H!

Att envisas med att ett djur skulle vara Adams förfader, och att dessutom kalla kristna för ovisa som håller fast vid det Bibeln säger om skapelseberättelsen låter åtminstone i mina öron mycket allvarligt!

Jesu frid...

Svara -   - 8/10-17 20:38 -


Roine Öberg

Del 1 av 2

Se dessa K-H så kanske det öppnar dina ögon!

http://genesis.nu/i/video/skapelsetrons-grunder-anders-gardeborn/

https://www.apg29.nu/a/c2

Guds frid

Svara -   - 8/10-17 21:01 -


Karl Håkan Sandell

Det känns ganska meningslöst att skriva någon mer kommentar i det här ämnet för alla verkar totalt fastlåsta i att Evolutionsteorin måste bekämpas med alla medel.

Jag brukar ibland tänka på det 6:e Sigillet. Det beskriver på ett bra sätt vår situation idag.Det beskriver på ett bra sätt vår situation idag.

Upp 6:12. Och jag ser när han öppnar det 6:e sigillet, och se det sker en väldig jordbävning och solen uppträder svart som en sönderfransad säck [i slitet hårigt säck tyg] och månen uppträder som blod [blodsutgjutelse].

Upp 6:13. Och himlens stjärnor faller till jorden, som fikonträdet kastar sina omogna fikon av skakningarna från en väldig storm.

Upp 6:14. Och himlen försvinner som en bokrulle som rullas samman, och varje berg och ö flyttas från sin plats.

Upp 6:15. Och jordens styrande [kungar] och makthavarna och de rika och officerarna och de mäktiga och varje slav [tjänare] och varje fri, gömmer sig i grottorna och i bergens klippor.

Upp 6:16. Och de säger till bergen och till klipporna: Fall över oss och göm oss från hans ansikte, han som sitter på tronen, och från lammets vrede.

Upp 6:17. Eftersom hans vredes väldiga dag har kommit och vem kan stå fast.

Här ser vi just vår värld idag. Vi ser hur allting Skakar och Himlen försvinner som när en bokrulle rullas samman. Det är precis det vi har idag. Förr trodde man att rakt upp satt Gud fysiskt på en tron och där satt Jesus vid hans sida. Idag vet vi att där bara är tomrum. Men Gud och Jesus finns ändå. Men på ett annat sätt.

Och vi ser också hur allting skakar, berg och klippor flyttar på sig. Det som har varit fast är inte det längre. Och det är det vi upplever just här i vår diskussion om Evolutionen. Gamla sanningar är inte fasta längre utan de har bytt form. Flyttat på sig. Men Grund sanningen är ändå kvar, Gud är vår skapare.

Och vi kan då välja att gömma oss i grottorna och säga att inget har hänt. Men det är inte en konstruktiv reaktion idag. Utan det gäller att ha Jesus och hans sanning mer än någonsin, och låta hans Ande leda oss, då kommer vi till den fulla sanningen och kan bestå trotts den här tiden där allt vänds uppochner.

Jesus lever Halleluja!!

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 13:18 -


Roine Öberg

Svar till Karl Håkan Sandell.

Har du tittat på seminarierna som jag länkade till ovan?

Guds frid!

Svara -   - 9/10-17 13:34 -


Svenne

Svar till Lena Henricson.

Jag tänker inte diskutera evolutionsteorin i det här sammanhanget. Jag håller mig till ämnet och håller med Lena Henriksson om att det var sorgligt att ingen stannade och lyssnade till den frimodige predikanten. Folk gick förbi och tittade inte ens åt det håll där predikanten befann sig.

Men så är det! Folk vill inte lyssna till budskapet om frälsning. Det tycks gå in genom ena örat och ut genom det andra.

Varför? Jo, förkunnelsen har förlorat kraften och överbevisningen. När Petrus talade på Pingstdagen i Jerusalem talade han med sådan kraft och med bevisningens Ande att tre tusen personer kom i syndanöd och blev frälsta.

När Paulus och Barnabas verkade i Ikonium TALADE DE SÅ, att "en stor hop av både judar och greker kom till tro" (Apg. 14:1). Dessa apostlar ägde ÖVERBEVISNINGENS ANDE.

Många människor är mycket hårda i vår tid, och om vi försöker tala med dem om Jesus, men saknar bevisningens Ande och kraft smular de ofta sönder vartenda argument vi kommer med. Vi behöver bli så fyllda av den helige Andes kraft att våra vittnesbörd träffar de ofrälsta som glödande pilar och skapar syndanöd i deras hjärtan.

Svara -   - 9/10-17 13:58 -


bengt

du har nog rätt svenne

evangelium är ju en Guds kraft till

frälsning

Svara -   - 9/10-17 14:10 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, bengt.

Vi behöver få samma andliga utrustning som apostlarna hade, för att kunna vinna människor. Bibeln och den kristna församlingens historia bevisar, att människorna blev övertygade av ett GÄRNINGARNAS evangelium.

Människor är trötta på ord och vill se Guds kraft uppenbarad genom under och tecken. Det måste ske genom oss.

Svara -   - 9/10-17 14:20 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

1

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

4

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

21

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

20

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

36

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

1

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

6

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Annons


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, torsdag 19 juli 2018 kl. 15:34

Jesus söker: Sara!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Kommer nationalism från Gud?

Valet i höst kommer framför allt att stå mellan nationalism och globalism, dvs antikrists plan för världsherravälde. Vad säger Bibeln om nationalism?

61

Läs allt!


Senaste kommentarer


Förbjud Pride

OBS: Artikeln innehåller obehagliga bilder från olika pridefestivaler. 

Förbjud Pride

Lägg märke till barnen som ser detta spektakel...

Man varken kan eller ska förbjuda folks olika läggningar men det man kan förbjuda är att de ska skylta med det på gatorna. 

97

Läs allt!


Profetian i Joel och nödslakten i den svenska torkan

Läsarmejl av Kattis 

Kor

Satt och läste min bibel. Då kom jag till detta bibelställe från Joel 1:17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Den siste påven är Antikrist - Profetia av före detta jesuitprästen Alberto Rivera

Den före detta katolske jesuitprästen Alberto Rivera profeterar 1990 att den siste romerske katolske påven kommer att vara den bibliske Antikrist.

77

Läs allt!


Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Alla barnen och tränaren är nu räddade från grottan! 

Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Bild: Aftonbladet. 

De tolv pojkarna och den 25-åriga tränaren som varit fast i Tham Luang-grottan i Thailand har räddats! Jag tänker osökt på bibelordet "Han drog mig upp ur fördärvets grop".

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Så här lever du länge

Religiösa leve längre

En studie från USA att religiösa människor lever i genomsnitt fyra år längrr än icke religiösa.

4

Läs allt!


Almedalsveckan, Sverigedemokraterna och Guds vila

Christer Åberg sista live video från Almedalen. Sverigedemokraterna  Jimmie Åkesson och Guds vila. 

1

Läs allt!


Allt är inte bluff men bluffevangelisten Marjoe Gortner var det

Det är ett dokumenterat faktum att den amerikanske evangelisten Marjoe Gortner var en bluffmakare. Han reste runt i USA, hade möten och kampanjer, talade om Jesus, bad för sjuka, ledde folk fram till Andens dop, men han trodde varken på Gud eller Jesus.

19

Läs allt!


Nordiska motståndsrörelsen och Jesus

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalen. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 849 106 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 690 bloggartiklar, 85 114 kommentarer och 56 987 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp