547 online! | Sidvisningar idag: 101 860 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

EU vill islamisera Europa

EU vill islamisera Europa

EU-kommissionären och Europeiska kommissionens förste vice ordförande Frans Timmerman hade ett möte med tio ledande imamer från sex EU-medlemmar (Tyskland, Frankrike, Holland, Italien, Belgien och Bulgarien).

I ett pressuttalande efter mötet sa Frans Timmerman att islam är i Europa för att stanna. Han sa även detta:

– Islam är vår historia, islam är del av vår nutid, och islam kommer att vara del av vår framtid.

Här tror jag att vi har det egentliga svaret varför Sverige och andra länder har öppnat sina gränser för muslimska invandrare. Det är ett direktiv från EU som vill islamisera Europa.

Men islam kan inte frälsa människar. Det kan endast Jesus Kristus. Låt oss därför ge våra medmänniskor Jesus Kristus så att de kan ta emot honom och bli frälsta.


Källa:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 31 mars 2018 10:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


35 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Man kan fråga sig varför?

Islam är ju inte från vår Gud

Utan något ont bara

Svara -   - 31/3-18 11:15 -


JL

Vad är så svårt att förstå? Många utav ledarna är redan muslimer eller står på deras payrole. Det är dags att vakna upp ur sin törnrosasömn och börja kämpa för kristendomens framtid rent världsligt. Några handfasta tips:

1)Sätt vår Gud före andra gudar.
2) Rösta på partier som motverkar islamiseringen
3) Var lojal emot andra kristna det är vår styrka
4) Föd barn och lär dem älska Gud
5) Håll mammon stången, pengar är bara ett medel
6) Skydda era barn, speciellt döttrar de är måltavlor
7) Förstå att motståndarna har analyserat oss
8) Läs på om motståndaren, know your enemy.
Bara några världsliga tips.

Svara -   - 31/3-18 11:16 -


Bengt

Dessutom tragiskt med den stackars

Tält kvinnan på bilden

En av islams fångar

Svara -   - 31/3-18 11:18 -


Bengt

Jo men ändå

Eu är till stor del katolskt

Men inte muslimskt ändå

Svara -   - 31/3-18 11:21 -


Bengt

Dessutom är vår Gud större

Islam har ingen.gud

Det är den onde själv dom tillber

Men dom är ovetande om det

Svara -   - 31/3-18 11:23 -


AnnMarie

JL

Vi får inte vara så pessimistiska.De 380 pastorerna har säkert en utväg ur detta!😞Tänk om de kunde lägga fram sin lösning här så vi kan vara lugna!😁

(Ironi)

Svara -   - 31/3-18 11:23 -


Mikael W

...men hur var det nu....är jorden rund eller inte...???

Svara -   - 31/3-18 11:25 -


Bengt

Nej vi får inte ge upp

Gud kan gripa in och vända på det här

Det finns tre sätt som islamiseringen kan

Stoppas på

Och dom här 380 pastorerna är fega till

Stor del

Många av dom

Svara -   - 31/3-18 11:27 -


Bengt

Hur menar du Mikael W ?

Svara -   - 31/3-18 11:28 -


Peter Hall

Denna islamisering beror på, att Djävulen åter har kommit lös för en liten tid. Upp.20:3

Nu ges den onde en sista möjlighet att vinna över människor till sig. Det är han, som är orsaken till den prövningens stund, som skulle komma över hela världen, för att sätta jordens inbyggare på prov. Upp.3:10

Detta började med Muhammed, som grundade islam på 600-talet, och skall nu avslutas i vår tid.

Halleluja!

Svara -   - 31/3-18 11:54 -


JL

Svar till AnnMarie.

Nej, de har ingen lösning på detta. De är en del av problemet och i vilket fall som helst har de tjänat andra gudar. Detta vet de, och de inser nog ganska snabbt att de inte kan vända tillbaka, de kommer därför försvara islams frammarsch i oändlighet. Det var ju inte meningen att vi skulle göra folk till islams lärjungar, så någon lagparagraf har de nog missat, de skriftlärda.

Svara -   - 31/3-18 12:20 -


Bengt

Nja

Nog kan.dom vända tillbaka

Jag tror en hel del av.dom nog.kommer

Att göra det ändå

Svara -   - 31/3-18 12:34 -


Lasse

Svar till JL.

https://youtu.be/Ow4OfW4DP9s. Vad skönt att vara på vinnarens sida 💝 jag böjer mitt knä frivilligt och det vet jag att du med gör JL☝ men en dag skall alla böja sig inför vår Herre o Gud// Lasse

Svara -   - 31/3-18 12:34 -


Johan

Det är ett direktiv från EU som vill islamisera Europa.

Ja, och EU tar sina direktiv av globalist-eliten, även kallad den anglo-amerikanska oligarkin. Den anglo-amerikanska oligarkin samarbetar med och är troligtvis underställd Jesuiterna.

Låter det som en "konspirationsteori"? Fundera på varför denne påve, som är jesuit, propagerar för en världsregering, en enda synkretistisk världsreligion med honom själv som högste ledare, en enda världsvaluta samt för att Västvärlden ska ha mer eller mindre ha öppna gränser för muslimsk invandring etc. Fundera också på varför världens alla stora ledare åker på audiens och hälsar på påven i Vatikanen.

Globalist-eliten äger och kontrollerar de internationella storbankerna, de stora transnationella företagen, media och kultur. De styr i mångt och mycket amerikansk utrikespolitik med alla deras krig, underrättelseorganisationer samt en mängd politiker och "forskare" i Västvärlden vilka är köpta av dem.

Ytterst sett är det djävulen själv som verkar sina planer genom denna oligarki, som lär bestå av 13 familjer och kanske några tusen personer, vilka som äger en oerhört stor del av världens alla tillgångar. Planen är att använda islam för att härska och söndra samt skapa kaos bland nationalstaterna och dess befolkningar, så att vi alla ska bli mottagliga för den ultimata lösning, en totalitär, antikristlig, global polisstat.

Svara -   - 31/3-18 12:57 -


Bengt

Trist det hela

Men det är ju också den sista tiden

Svara -   - 31/3-18 13:34 -


Eva Svensk

Tips.Köp boken Nöd för Sverige av Lennart Magnerot finns på Semnos förlag.

Där kan man läsa om vad FN står för i dagens läge.Mycket intressant!Kanske sådant ni inte visste om.Det gjorde iaf inte jag.Han tar upp mycket annat också

bland annat katolska kyrkan,och humanisterna.Glad fortsättning på Påsken Eva

Svara -   - 31/3-18 13:35 -


Bengt

Jag har nyss läst boken

Rekommenderar den starkt

Svara -   - 31/3-18 13:57 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/2vtocpOPFL4

Svara -   - 31/3-18 16:31 -


Niklas Jönsson

Om det är på det viset att Eu vill islamisera Europa, då år det bäst att vi går ur Eu med en gång innan allt för stor skada är skedd! Det kanske redan tom är försent?

Svara -   - 31/3-18 19:46 -


Bengt

Håller helt med dig niklas

Svara -   - 31/3-18 19:50 -


Mikael Persson

Det vi mänskligt kan göra är att inte rösta på de partier som trasat sönder den lilla Kristna värdegrund som fanns här för ca 40 år sedan. Det finns bara ett parti i riksdagen som står upp för Israel och mot det horribla Babies mördandet. Ingen garanti att det blir bättre men en röst på de andra DÖ partierna är en garanti för det sämre,så välj med förnuftet denna gång. Mvh Mikael Persson Uppsala

Svara -   - 31/3-18 20:51 -


David Ström

Vänd tillbaka till mig, så vänder jag tillbaka till er, säger Herren Sebaot. Redan är yxan satt till roten på träden. Varje träd som inte bär god frukt skall huggas bort och kastas i elden säger Johannes döparen. ”Du skall älska Herren, din Gud, med hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela ditt förstånd. Men följer församlingen det sista? Visserligen säger Jesus låten barnen komma till mig, men är inte alla sidoaktiviteter ett sätt att fylla tomrummet som man känner när man inte lyder? När han såg människorna fylldes han av medlidande med dem, för de var illa medfarna och hjälplösa, som får utan herde, och han sade till sina lärjungar: ”Skörden är stor men arbetarna få. Be därför skördens herre att han sänder ut arbetare till sin skörd. Kvalitetstid med Gud har vi när vi gör hans vilja och faktiskt vågar berätta om vår tro. Vi måste inte missionera i Afrika. Det kan räcka att be för kebab bagarens rygg eller tala med någon om Gud på bussen. När vi lyder och någon vill ta emot, lyssna så glädjer man sig i det kristna hjärtat. Islam kommer. 2/3 delar av Afrika vill komma. Det är för stort. Men oavsett vad som händer så är det vi som är pelare i det nya templet och Gud är makten och härligheten. Amen.

Svara -   - 1/4-18 01:48 -


Sam G Ö

Om Turkiet blir medlem i EU eller man kan säga då Turkiet blir medlem i EU så är islamiseringen fullbordad, då finns det ingen återvändo att avislamisera Europa!!!

Svara -   - 1/4-18 09:52 -


Bengt

Kan vara så illa kanske

Svara -   - 1/4-18 19:15 -


Jessica

Svar till Mikael Persson.

Jag håller helt med dig Mikael. Har så svårt för att begripa de kristna som menar att vi bara ska be De menar att vi inte ska använda oss av ett mänskligt redskap och förmån som vi har i vår fria rösträtt. Det är ett ödesval vi går till mötes i höst! Vill vi ha NÅGOT kvar av det vi kallar kristendom i vårt land, eller ska vi resignera och låta den främmande guden ta över helt och hållet? Det är inte läge för att känna sig för god och from för att göra något så ”världsligt” som att gå till valurnan i höst!

Svara -   - 1/4-18 19:35 -


Bengt

Sverige.får aldrig.bli.muslimskt

Ska inte bli det

Svara -   - 1/4-18 20:31 -


Anna Ivar

Svar till Bengt.

Katolska läran är inte Biblisk tro. Delar av läran är tagen av kristen tro. Läs boken Evangelium enligt Rom. Det finns fakta relaterat vad Katolsk läära står för. Den kommer att för "världsfreden" samarbeta med andra världsreligioner i slutet och vi ska inte som kristna luras att tro att den har Bibeln som nr 1.

Men vi ber för våra systrar och bröder och ska vara eniga och underrställa och lydiga Guds eviga Ord. Johannes 1. Kristus var Ordet som kom hit ner och tog sin boning ibland oss. Jesus sa:" Den som har sett mig har sett Fadern". Så se på Jesus det är Honom vi ska likna. Då växer vi samman i en stark enhet i och genom Honom som gett oss hoppet och gjort oss till nya skapelser för evigt liv. Världen förmår inget mot Honom som bor i oss. En sann enhet med bröder och systrar.

Svara -   - 2/4-18 08:08 -


Anna Ivar

Svar till Eva Svensk.

Alla religioner har den gamle ormen satan till sin far. De är alla antikrist.dvs mot Kristus.

Boken Inga andra gudar av Per-Arne Imsen ger också mycket bra saklig info med källhänvisningar om det som visar vad KK står för och det kristna ledarskapet.

Svara -   - 2/4-18 08:19 -


Bengt

Jag vet vad katolska kyrkan står för

Man ber till både Maria och s k helgon

Och ber för döda

Svara -   - 2/4-18 11:16 -


Nisse

Men hur vanligt är det egentligen att européer blir utövande muslimer? Att samhället sakta men säkert anpassas till islam (och alla som opponerar mot det går rasiststämpel, som om islam vore en ras), det har väl inte undgått någon, men är det vanligt att Svensson går och blir utövande muselman och doppar i modden sin kran fem gånger om dan? Man hör ofta att islam är den enda religion som växer i Europa, men beror det på ökande antal konverterande européer eller endast på invandrande muslimer?

Svara -   - 2/4-18 16:51 -


Bengt

Det är nog mycket ovanligt att europeer

Blir muslimer

Svara -   - 2/4-18 19:37 -


Tomas N

Det här är ju onekligen ett stort problem. Och den enda lösningen är ju att nation för nation lyfter upp kristendom som en del av fundamenten i konstutionen. Eller ,vilket nog är så gott som omöjligt att man genom demokratiska medel och lobbyverksamhet förmår EU att lyfta upp kristendom . Men eftersom EU byggets själva DNA har en destruktiv agenda är det nog inget alternativ.

Att hålla linjen med demokrati och liberal humanism håller inte,för då kommer kristen tro behandlas lika som islam. Möjligen kan man kombineraden liberala humanismen och den"demoktratiska värdegrunden" med att kristendom har en särställning,men jag tror det finns en intressekonflikt där om än dold.

Islam kommer med migration och den kanske minskas,men islam finns ju redan till stor del i väst och hela Europa.. Att islam tillhör Europa historiskt,men det är ju ingen positiv historia. Skall vi säga samma sak om nazism och kommunism? De tillhör ju också Europas historia

Här behövs mycket mod ,lobbyverksamhet och bönearbete. Jag tycker inte man kan förbjuda islam,för de muslimer som är här. Det blir ett hårt samhälle. Men den skall inte få tillåtas att dominera. Om åra länder har lagt ned all religion helt så kommer islam vilja ta den platsen antingen nu eller när muslimer är 20-30% eller mer av befolkningen

Bästa och enklaste nu vore att lämna EU och samarbeta mellan länder på andra sätt.

EU står idag inte för något gott,endast de nya totalitära agendorna drivs av EU apparaten inom miljö,migration och annat.

De vill menar jag inte att islam tar över,men de vill att de som är från mellanöstern med det momentum de har aktivt flyttar på den"gamla" europeiska befolkningen och ersätter och blandar upp den. Sedan kommer de radikala muslimerna som uppstår i EU bli föremål för totalförbud för all religion och det är då kristna kommer verkligen drabbas av förföljelse och tvingas gå under jorden

Svara -   - 2/4-18 19:53 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Det egentliga problemet at ju att Landets Ladande Politiker INTE Tror på Gud - För dom gör det presis det samme vilken Religion som är den Ledande -

Islam är ju dessutom en Religion som bäst förstås med Totalitära Styrande - Kan det vara så att våra Politiker inte alls är Främmande för den tanken...?

Dessutenom, Kristendommen är inte sååå lätt att kuva - Kristendomen har "något" i sig som inte böjer sig -

Islam är Totalitär, och är van vid att bli ödmjukat...

Jag tror att EU vill Islam - Tyvärr.

Svara -   - 2/4-18 20:52 -


Bengt

Kan vara så illa

Och oförståeligt

Svara -   - 2/4-18 21:38 -


David Ström

Läste att en muslim skrivit en insändare där han kräver helgdagar i vår almanacka. De kräver mer och mer ju fler de blir.Någon länkade den här bloggen. Man kan undra varför Sossarna under Olof Palme plötsligt bestämmer sig för att Sverige ska bli ett mångkulturellt land och ändrade vår grundlag i januari 1975? Palme löd naturligtvis order från internationella storfräsare inom EG som senare blev EU.

Bloggaren rosa traktorn har visat enorm kunskap och på ett trovärdigt sätt förklarat vad det är som händer och varför. Orka gärna läsa detta.

Någon på Harvard universitetet i US hade gjort en undersökning och fått fram att länder som fått ca 17% muslimer brukar bli ett muslimskt land efter 100 till 150 år. Länkar nedan från fri media som visar att muslimen anser att 20 år är för lång tid. Är det något som kristna ska försöka motverka eller ska vi bara flyta med så gått det går? https://rosatraktor.com/2017/08/01/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-floda-fritt-over-vara-granser/

Svara -   - 25/6-18 01:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

1

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:07

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 757 747 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 704 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp