914 online! | Sidvisningar idag: 46 303 | Igår: 164 011 |

www.apg29.nu


EU vill islamisera Europa

EU vill islamisera Europa

EU-kommissionären och Europeiska kommissionens förste vice ordförande Frans Timmerman hade ett möte med tio ledande imamer från sex EU-medlemmar (Tyskland, Frankrike, Holland, Italien, Belgien och Bulgarien).

I ett pressuttalande efter mötet sa Frans Timmerman att islam är i Europa för att stanna. Han sa även detta:

– Islam är vår historia, islam är del av vår nutid, och islam kommer att vara del av vår framtid.

Här tror jag att vi har det egentliga svaret varför Sverige och andra länder har öppnat sina gränser för muslimska invandrare. Det är ett direktiv från EU som vill islamisera Europa.

Men islam kan inte frälsa människar. Det kan endast Jesus Kristus. Låt oss därför ge våra medmänniskor Jesus Kristus så att de kan ta emot honom och bli frälsta.


Källa:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 31 mars 2018 10:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


35 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Man kan fråga sig varför?

Islam är ju inte från vår Gud

Utan något ont bara

Svara -   - 31/3-18 11:15 -


JL

Vad är så svårt att förstå? Många utav ledarna är redan muslimer eller står på deras payrole. Det är dags att vakna upp ur sin törnrosasömn och börja kämpa för kristendomens framtid rent världsligt. Några handfasta tips:

1)Sätt vår Gud före andra gudar.
2) Rösta på partier som motverkar islamiseringen
3) Var lojal emot andra kristna det är vår styrka
4) Föd barn och lär dem älska Gud
5) Håll mammon stången, pengar är bara ett medel
6) Skydda era barn, speciellt döttrar de är måltavlor
7) Förstå att motståndarna har analyserat oss
8) Läs på om motståndaren, know your enemy.
Bara några världsliga tips.

Svara -   - 31/3-18 11:16 -


Bengt

Dessutom tragiskt med den stackars

Tält kvinnan på bilden

En av islams fångar

Svara -   - 31/3-18 11:18 -


Bengt

Jo men ändå

Eu är till stor del katolskt

Men inte muslimskt ändå

Svara -   - 31/3-18 11:21 -


Bengt

Dessutom är vår Gud större

Islam har ingen.gud

Det är den onde själv dom tillber

Men dom är ovetande om det

Svara -   - 31/3-18 11:23 -


AnnMarie

JL

Vi får inte vara så pessimistiska.De 380 pastorerna har säkert en utväg ur detta!😞Tänk om de kunde lägga fram sin lösning här så vi kan vara lugna!😁

(Ironi)

Svara -   - 31/3-18 11:23 -


Mikael W

...men hur var det nu....är jorden rund eller inte...???

Svara -   - 31/3-18 11:25 -


Bengt

Nej vi får inte ge upp

Gud kan gripa in och vända på det här

Det finns tre sätt som islamiseringen kan

Stoppas på

Och dom här 380 pastorerna är fega till

Stor del

Många av dom

Svara -   - 31/3-18 11:27 -


Bengt

Hur menar du Mikael W ?

Svara -   - 31/3-18 11:28 -


Peter Hall

Denna islamisering beror på, att Djävulen åter har kommit lös för en liten tid. Upp.20:3

Nu ges den onde en sista möjlighet att vinna över människor till sig. Det är han, som är orsaken till den prövningens stund, som skulle komma över hela världen, för att sätta jordens inbyggare på prov. Upp.3:10

Detta började med Muhammed, som grundade islam på 600-talet, och skall nu avslutas i vår tid.

Halleluja!

Svara -   - 31/3-18 11:54 -


JL

Svar till AnnMarie.

Nej, de har ingen lösning på detta. De är en del av problemet och i vilket fall som helst har de tjänat andra gudar. Detta vet de, och de inser nog ganska snabbt att de inte kan vända tillbaka, de kommer därför försvara islams frammarsch i oändlighet. Det var ju inte meningen att vi skulle göra folk till islams lärjungar, så någon lagparagraf har de nog missat, de skriftlärda.

Svara -   - 31/3-18 12:20 -


Bengt

Nja

Nog kan.dom vända tillbaka

Jag tror en hel del av.dom nog.kommer

Att göra det ändå

Svara -   - 31/3-18 12:34 -


Lasse

Svar till JL.

https://youtu.be/Ow4OfW4DP9s. Vad skönt att vara på vinnarens sida 💝 jag böjer mitt knä frivilligt och det vet jag att du med gör JL☝ men en dag skall alla böja sig inför vår Herre o Gud// Lasse

Svara -   - 31/3-18 12:34 -


Johan

Det är ett direktiv från EU som vill islamisera Europa.

Ja, och EU tar sina direktiv av globalist-eliten, även kallad den anglo-amerikanska oligarkin. Den anglo-amerikanska oligarkin samarbetar med och är troligtvis underställd Jesuiterna.

Låter det som en "konspirationsteori"? Fundera på varför denne påve, som är jesuit, propagerar för en världsregering, en enda synkretistisk världsreligion med honom själv som högste ledare, en enda världsvaluta samt för att Västvärlden ska ha mer eller mindre ha öppna gränser för muslimsk invandring etc. Fundera också på varför världens alla stora ledare åker på audiens och hälsar på påven i Vatikanen.

Globalist-eliten äger och kontrollerar de internationella storbankerna, de stora transnationella företagen, media och kultur. De styr i mångt och mycket amerikansk utrikespolitik med alla deras krig, underrättelseorganisationer samt en mängd politiker och "forskare" i Västvärlden vilka är köpta av dem.

Ytterst sett är det djävulen själv som verkar sina planer genom denna oligarki, som lär bestå av 13 familjer och kanske några tusen personer, vilka som äger en oerhört stor del av världens alla tillgångar. Planen är att använda islam för att härska och söndra samt skapa kaos bland nationalstaterna och dess befolkningar, så att vi alla ska bli mottagliga för den ultimata lösning, en totalitär, antikristlig, global polisstat.

Svara -   - 31/3-18 12:57 -


Bengt

Trist det hela

Men det är ju också den sista tiden

Svara -   - 31/3-18 13:34 -


Eva Svensk

Tips.Köp boken Nöd för Sverige av Lennart Magnerot finns på Semnos förlag.

Där kan man läsa om vad FN står för i dagens läge.Mycket intressant!Kanske sådant ni inte visste om.Det gjorde iaf inte jag.Han tar upp mycket annat också

bland annat katolska kyrkan,och humanisterna.Glad fortsättning på Påsken Eva

Svara -   - 31/3-18 13:35 -


Bengt

Jag har nyss läst boken

Rekommenderar den starkt

Svara -   - 31/3-18 13:57 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/2vtocpOPFL4

Svara -   - 31/3-18 16:31 -


Niklas Jönsson

Om det är på det viset att Eu vill islamisera Europa, då år det bäst att vi går ur Eu med en gång innan allt för stor skada är skedd! Det kanske redan tom är försent?

Svara -   - 31/3-18 19:46 -


Bengt

Håller helt med dig niklas

Svara -   - 31/3-18 19:50 -


Mikael Persson

Det vi mänskligt kan göra är att inte rösta på de partier som trasat sönder den lilla Kristna värdegrund som fanns här för ca 40 år sedan. Det finns bara ett parti i riksdagen som står upp för Israel och mot det horribla Babies mördandet. Ingen garanti att det blir bättre men en röst på de andra DÖ partierna är en garanti för det sämre,så välj med förnuftet denna gång. Mvh Mikael Persson Uppsala

Svara -   - 31/3-18 20:51 -


David Ström

Vänd tillbaka till mig, så vänder jag tillbaka till er, säger Herren Sebaot. Redan är yxan satt till roten på träden. Varje träd som inte bär god frukt skall huggas bort och kastas i elden säger Johannes döparen. ”Du skall älska Herren, din Gud, med hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela ditt förstånd. Men följer församlingen det sista? Visserligen säger Jesus låten barnen komma till mig, men är inte alla sidoaktiviteter ett sätt att fylla tomrummet som man känner när man inte lyder? När han såg människorna fylldes han av medlidande med dem, för de var illa medfarna och hjälplösa, som får utan herde, och han sade till sina lärjungar: ”Skörden är stor men arbetarna få. Be därför skördens herre att han sänder ut arbetare till sin skörd. Kvalitetstid med Gud har vi när vi gör hans vilja och faktiskt vågar berätta om vår tro. Vi måste inte missionera i Afrika. Det kan räcka att be för kebab bagarens rygg eller tala med någon om Gud på bussen. När vi lyder och någon vill ta emot, lyssna så glädjer man sig i det kristna hjärtat. Islam kommer. 2/3 delar av Afrika vill komma. Det är för stort. Men oavsett vad som händer så är det vi som är pelare i det nya templet och Gud är makten och härligheten. Amen.

Svara -   - 1/4-18 01:48 -


Sam G Ö

Om Turkiet blir medlem i EU eller man kan säga då Turkiet blir medlem i EU så är islamiseringen fullbordad, då finns det ingen återvändo att avislamisera Europa!!!

Svara -   - 1/4-18 09:52 -


Bengt

Kan vara så illa kanske

Svara -   - 1/4-18 19:15 -


Jessica

Svar till Mikael Persson.

Jag håller helt med dig Mikael. Har så svårt för att begripa de kristna som menar att vi bara ska be De menar att vi inte ska använda oss av ett mänskligt redskap och förmån som vi har i vår fria rösträtt. Det är ett ödesval vi går till mötes i höst! Vill vi ha NÅGOT kvar av det vi kallar kristendom i vårt land, eller ska vi resignera och låta den främmande guden ta över helt och hållet? Det är inte läge för att känna sig för god och from för att göra något så ”världsligt” som att gå till valurnan i höst!

Svara -   - 1/4-18 19:35 -


Bengt

Sverige.får aldrig.bli.muslimskt

Ska inte bli det

Svara -   - 1/4-18 20:31 -


Anna Ivar

Svar till Bengt.

Katolska läran är inte Biblisk tro. Delar av läran är tagen av kristen tro. Läs boken Evangelium enligt Rom. Det finns fakta relaterat vad Katolsk läära står för. Den kommer att för "världsfreden" samarbeta med andra världsreligioner i slutet och vi ska inte som kristna luras att tro att den har Bibeln som nr 1.

Men vi ber för våra systrar och bröder och ska vara eniga och underrställa och lydiga Guds eviga Ord. Johannes 1. Kristus var Ordet som kom hit ner och tog sin boning ibland oss. Jesus sa:" Den som har sett mig har sett Fadern". Så se på Jesus det är Honom vi ska likna. Då växer vi samman i en stark enhet i och genom Honom som gett oss hoppet och gjort oss till nya skapelser för evigt liv. Världen förmår inget mot Honom som bor i oss. En sann enhet med bröder och systrar.

Svara -   - 2/4-18 08:08 -


Anna Ivar

Svar till Eva Svensk.

Alla religioner har den gamle ormen satan till sin far. De är alla antikrist.dvs mot Kristus.

Boken Inga andra gudar av Per-Arne Imsen ger också mycket bra saklig info med källhänvisningar om det som visar vad KK står för och det kristna ledarskapet.

Svara -   - 2/4-18 08:19 -


Bengt

Jag vet vad katolska kyrkan står för

Man ber till både Maria och s k helgon

Och ber för döda

Svara -   - 2/4-18 11:16 -


Nisse

Men hur vanligt är det egentligen att européer blir utövande muslimer? Att samhället sakta men säkert anpassas till islam (och alla som opponerar mot det går rasiststämpel, som om islam vore en ras), det har väl inte undgått någon, men är det vanligt att Svensson går och blir utövande muselman och doppar i modden sin kran fem gånger om dan? Man hör ofta att islam är den enda religion som växer i Europa, men beror det på ökande antal konverterande européer eller endast på invandrande muslimer?

Svara -   - 2/4-18 16:51 -


Bengt

Det är nog mycket ovanligt att europeer

Blir muslimer

Svara -   - 2/4-18 19:37 -


Tomas N

Det här är ju onekligen ett stort problem. Och den enda lösningen är ju att nation för nation lyfter upp kristendom som en del av fundamenten i konstutionen. Eller ,vilket nog är så gott som omöjligt att man genom demokratiska medel och lobbyverksamhet förmår EU att lyfta upp kristendom . Men eftersom EU byggets själva DNA har en destruktiv agenda är det nog inget alternativ.

Att hålla linjen med demokrati och liberal humanism håller inte,för då kommer kristen tro behandlas lika som islam. Möjligen kan man kombineraden liberala humanismen och den"demoktratiska värdegrunden" med att kristendom har en särställning,men jag tror det finns en intressekonflikt där om än dold.

Islam kommer med migration och den kanske minskas,men islam finns ju redan till stor del i väst och hela Europa.. Att islam tillhör Europa historiskt,men det är ju ingen positiv historia. Skall vi säga samma sak om nazism och kommunism? De tillhör ju också Europas historia

Här behövs mycket mod ,lobbyverksamhet och bönearbete. Jag tycker inte man kan förbjuda islam,för de muslimer som är här. Det blir ett hårt samhälle. Men den skall inte få tillåtas att dominera. Om åra länder har lagt ned all religion helt så kommer islam vilja ta den platsen antingen nu eller när muslimer är 20-30% eller mer av befolkningen

Bästa och enklaste nu vore att lämna EU och samarbeta mellan länder på andra sätt.

EU står idag inte för något gott,endast de nya totalitära agendorna drivs av EU apparaten inom miljö,migration och annat.

De vill menar jag inte att islam tar över,men de vill att de som är från mellanöstern med det momentum de har aktivt flyttar på den"gamla" europeiska befolkningen och ersätter och blandar upp den. Sedan kommer de radikala muslimerna som uppstår i EU bli föremål för totalförbud för all religion och det är då kristna kommer verkligen drabbas av förföljelse och tvingas gå under jorden

Svara -   - 2/4-18 19:53 -


CONRAD Olsen-Utvåg

Det egentliga problemet at ju att Landets Ladande Politiker INTE Tror på Gud - För dom gör det presis det samme vilken Religion som är den Ledande -

Islam är ju dessutom en Religion som bäst förstås med Totalitära Styrande - Kan det vara så att våra Politiker inte alls är Främmande för den tanken...?

Dessutenom, Kristendommen är inte sååå lätt att kuva - Kristendomen har "något" i sig som inte böjer sig -

Islam är Totalitär, och är van vid att bli ödmjukat...

Jag tror att EU vill Islam - Tyvärr.

Svara -   - 2/4-18 20:52 -


Bengt

Kan vara så illa

Och oförståeligt

Svara -   - 2/4-18 21:38 -


David Ström

Läste att en muslim skrivit en insändare där han kräver helgdagar i vår almanacka. De kräver mer och mer ju fler de blir.Någon länkade den här bloggen. Man kan undra varför Sossarna under Olof Palme plötsligt bestämmer sig för att Sverige ska bli ett mångkulturellt land och ändrade vår grundlag i januari 1975? Palme löd naturligtvis order från internationella storfräsare inom EG som senare blev EU.

Bloggaren rosa traktorn har visat enorm kunskap och på ett trovärdigt sätt förklarat vad det är som händer och varför. Orka gärna läsa detta.

Någon på Harvard universitetet i US hade gjort en undersökning och fått fram att länder som fått ca 17% muslimer brukar bli ett muslimskt land efter 100 till 150 år. Länkar nedan från fri media som visar att muslimen anser att 20 år är för lång tid. Är det något som kristna ska försöka motverka eller ska vi bara flyta med så gått det går? https://rosatraktor.com/2017/08/01/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-floda-fritt-over-vara-granser/

Svara -   - 25/6-18 01:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

6

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

6

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

4

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

41

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, tisdag 11 december 2018 kl. 05:22

Jesus söker: Daniel, Daniela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Ursäkterna kan bytas ut mot tro

Läsarmejl av David B 

Ursäkter som ofta håller människor borta från att komma till Jesus. Vad säger Bibeln?

7

Läs allt!


Flickan med kameran

Marie Åberg i Min bildtidning 1976

Jag hittade en otrolig bild på min fru när hon som barn var med i en söndagsskoltidning. Till jul är det 10 år sedan hon och vår son Joel dog. Den 27 november skulle Marie fyllt år. 

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 363 480 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 153 kommentarer och 60 403 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp