624 online! | Sidvisningar idag: 147 647 | Igår: 158 426 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Europa krije 159 miljoen migranten yn 2025, neffens in FN rapport

Migrearjende Crisis planned?

Foto: voiceofeurope.com. 

Europa krije 159 miljoen migranten yn 2025. Dat oppenearret him yn in UN ferslach út 2000.

It rapport is makke troch saakkundigen op te lossen it probleem fan Europa fergrizing troch ferfangen se  mei 159 miljoen migranten!

Migrearjende Crisis planned?

Dat waard erkend koartlyn yn in Frânske Twitter post dat krigen hat in grutte fersprieding

Sa migrearjende krisis kin hawwe in oare basis as de earste maskerade. Is it sels plend?

Wy libje yn 'e ein tiden, en minsken nedich Jezus foardat it te let is!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 25 July 2018 16:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


112 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Låter inte så bra

Det är alldeles för många

Svara -   - 25/7-18 17:58 -


Erik S

Givetvis är det planerat! Detta har varit känt ganska länge, men ingen talar om det. Allt detta är en plan orkestrerat av globalister-Bildeberggruppen, Världsbanken, vänsterliberalismen, FN, EU. Dom använder islam som ett redskap till att så split och oro i våra västliga länder. (islam säger givetvis inte nej, dom får en fin chans att sprida sin "ideologi" och genom våld kunna så småningom ta över städer och länder. Helt enligt koranens instruktioner)

På detta har vi dom olika avtal som ingåtts genom bl.a FN. Sverige har skrivit på Barcelona-avtalet, bl.a. Har ni inte läst det, gör det och bli förskräckt!

T.o.m Mona Sahlin sade för flera år sedan, att Sverige aldrig mer kommer bli sig likt. Att vi måste inrätta oss efter "den nya agendan" och acceptera "multi-kulti". Vi har bara att vänja oss-det finns inte ens något alternativ.

Sossarna har sedan många år, en överenskommelse med muslimerna om ett djupgående samarbete. Att sossarna/vänstern skulle göra allt som står i deras makt, att få in muslimer på olika poster i samhället. "Socialdemokrater för tro och solidaritet" har jobbat hårt med detta-förut hette dom Broderskapsrörelsen. Avtalet är tecknat med Muslimska Brödraskapet. Det är en organisation som utåt verkar ganska "rumsren" och som för sig normalt och deltar i samhällsdebatter m.m. men som har en hemsk agenda. Det syftar bara till att sprida islam om det behövs med våld, terror och mord. Se bara på vad dom sysslade med i USA under Obamas styre! Dom satt t.o.m i Vita Huset som säkerhetsrådgivare!-sen funderar en del på, hur Obama kunde ingå kärnavtalet med Iran!!

Detta är ett starkt argument, att kristna inte skall rösta på "vänsterhållet", man bejakar andra gudar och släpper in djävulen själv. Måtte fler kristna vakna upp över detta.

Allt detta, är i grund och botten en förberedelse inför antikrist. Och ett tecken på att vi lever i den sista allvarliga profetiska tiden. (men givetvis är Israel och judarna det största och främsta tecknet, det får vi inte glömma)

Valet i höst är ganska säkert ett ödesval för vårt land. Vi måste bedja att Herren är med och styr det hela, så att det bästa möjliga sker. Det är allvarliga tider.

MVH och Guds frid till er syskon där ute.

Svara -   - 25/7-18 18:03 -


Johan

Visst är den planerad! Detta beslut är grundat i ideologi, nämligen globalism och därigenom också multikulturalism. Bakom detta står ytterst globalist-eliten. Dvs bank- och finanseliten. De vill rasera alla gränser för de transnationella företagen och därigenom utplåna natilnalstarena, så att de kan handla fritt över hela jorden. Men det slutar inte där. De s k frihandelsavtalen handlar egentligen ganska lite om just frihandel, och desto mer om att flytta över makt från demokratiskt valda regeringar till dessa företag, som de kontrollerar. Denna maktöverföring ingår i deras plan för att skapa en enda totalitär och global stat.

Invandringen är till för att sätta vårt land i än mer skuld till bankerna (så att vi blir ännu mer beroende av dem) samt för att söndra och härska. De vet att islam och västerländsk kultur är inkompatibla och vill skapa ett sådant kaos i våra länder, att när de en dag kommer med sin lösning och erbjuder oss en global totalitär polisstat, så ska vi välkomna den med öppna armar.

Snacket om att vi behöver importera människor är en lögn, eftersom dessa inte integreras i tillräckligt hög grad och inte heller kommer i arbete i tillräckligt hög grad! Alltså är det alldeles för stor del av invandrarna och deras efterkommande som blir en börda för samhället, istället för att vara det till hjälp. Den som tvivlar på detta kan kolla upp det genom att kontrollera hur arbetslöshetssiffrorna ser ut bland invandrare, samt hur ca 55 invandrarområden har blivit no-go-zoner. Kolla också hur stor del av våra fängelser som befolkas av invandrare (om du nu kan hitta siffrorna om våra fängelser någonstans eller prata med någon som är insatt i hur det ser ut där).

Så fast de nu hävdar att vi behöver invandring, så kommer de ändå att hävda vår moraliska skyldighet att ta emot påstådda flyktingar, när det väl kommer till kritan. Detta även om det som idag är väldigt få av dem som är riktiga flyktingar.

Svara -   - 25/7-18 18:21 -


Erik S

Svar till Johan.

Bra där, håller med dig i din "analys". Det är ett stort "geschäft" hela den här cirkusen. Men många har gått på detta. Verkar dock som flera nu i "grevens tid" får upp ögonen för hur det verkligen förhåller sig.

Svara -   - 25/7-18 19:24 -


Bengt

Ja det måste bli ett stopp för detta

Det är ett stort vansinne

Svara -   - 25/7-18 20:02 -


Katarina Hedström

Var ska de bo någonstans?? I Göteborg, i Angered där jag bor, jag bor i Södra Lövegärdet det tillhör Angered . Här byggs det i varje hörn. På andra sidan av Närsjukhuset i Angered byggs det för fullt. Men det är nog två miljoner för en tvåa. I Bergsjön där jag jobbar, där byggs det också! Är det därför det byggs så mycket för det ska komma flera?

Svara -   - 25/7-18 20:04 -


Mikael

Var ska de bo??i ditt hem såklart.Snart kommer det säkert ett nytt lagkrav från EU på att alla hushåll ska öppna sitt hem för minst 1 migrant.Islamiseringen och bildandet av nya kalifat går för långsamt.Det kommer att snart åtgärdas.Dom gamla ska sparkas ut på gatan och då får man nya hem för islamisterna.

Svara -   - 25/7-18 20:22 -


Jessica

Svar till Bengt.

Du har rätt Bengt, när du säger att detta är vansinnigt och måste få ett stopp. Fler och fler, inser nu att det här inte är något som berikar Sverige!

Vilka var det som förutsåg detta för flera år sedan?

Svara -   - 25/7-18 20:39 -


Niklas Jönsson

Det går rent åt skogen nu, i Europa och Sverige, har vi inte tagit emot tillräckligt med flyktingar nu, när vi har kris inom så många områden, hur blir det då inte sen???? Det vill man helst inte veta/uppleva, dessutom ska ju EU höja eu avgiften med en massa miljarder till ut över den jätte summan som vi betalar idag till det där rent utsagt möget fram till 2025, för det är ju mest bara skit med det där EU,det positiva är lättare att räkna än det negativa.

Svara -   - 25/7-18 21:38 -


Rolf

Det viktiga borde vara att få bort intresset av att immigrera till Europa inte att passivt påstå att så många ska vi ta emot. Hjälp Afrikas folk exempelvis att få mänskliga regimer stoppa fanatiker så länderna där skulle kunna byggas upp och bli lika intressanta att leva i som Europas.

Svara -   - 25/7-18 21:59 -


David Ström

Svensken får en allt större möjlighet att över skattsedeln visa hur god han är. Ursäkta "hen är. Det råder ju delade meningar om hur bra eller dålig Sveriges ekonomi skull varit om vi inte varit fullt så goda och hållit oss till kvotflyktingarna som vi gjorde förr. Man kan undra hur välfärden och pensionerna skulle varit om Sverige haft mer restriktiv lag mot onödiga aborter och istället gjort det mer attraktivt för svensken att skaffa egna barn, alltså högre barnbidrag. Att den som är hemma med barnen inte förlorar pension tex. Men helt klart så har Sverige velat bli ett mångkulturellt land. Nu är vi det och vi har även en brottslighet som är mångkulturell, Ca 15- 20% av främlingarna är nämligen kriminella beroende på ursprung enligt Norsk Polis. Hur många som är kriminella i våra utsatta områden är inte intressant. Sanningen kan kränka vissa grupper. Det som är intressant för vår tid är att medelklassen inte längre kan köpa sig en bostad och slippa problem. De får dela otryggheten tillsammans med arbetarklassen som inte heller har råd att köpa hus vid golfbanan. Men som kristen bör man förmodligen inte fokusera på migrationspolitiken, även om jag tror att flyktingvågen 2015 var regisserad Av George Soros och grabbarna. Vi ska ju ha fokus på Jesus och älska Herren vår Gud med hela vår kraft och hela vårt förstånd. Men det hindrar ju kanske inte att vi ber att alla hemliga agendor kommer fram i ljuset.

Svara -   - 25/7-18 22:01 -


Lukas

Svar till Johan.

Säg det till tältmötesfolket där drygt 40% röstar på kd, rätt många på centern dvs 30 milj invånare i Sverige mha immigration. Övriga partier hade rätt låga siffror. Inte mycket tanke på hur det ska gå för Sverige i framtiden.

Svara -   - 25/7-18 22:08 -


Katarina Hedström

Hittade ett bibelställe om invandrarna!

3 Moseboken 19:33-34.

Svara -   - 25/7-18 22:14 -


Bengt

Om så många som skrämselrapporterna

Antyder är nog risken för inbördeskrig stor

Svara -   - 25/7-18 22:34 -


JL

Det är värre än vad vi någonsin kan tänka oss. En effektivare mördarmaskin är svår att hitta. Europas urbefolkning är på randen till utplåning. Jag är dessutom relativt övertygad om att någon sprider sjukdomar(bägaren hos skökan)

Vad vi talar om är alltså att sossarna och islam är i pakt precis som Erik och Johan säger. Samtidigt har vi en gäng giriga bankirer med deras bihang som bara har en sak i skallen, det är pengar. Så islam och kommunismen är alltså i färd med att bränna den babyloniska horan. Var alltså med på att både horan, islam och socialismen arbetar åt samma håll, men av olika anledningar. Och det blir den babyloniska horans undergång. Girighet. Skökan är ute efter pengar och mark, nu när det är slut på indianer, får nästa folk sätta livet till. Denna gången är det alltså Européerna som är indianerna och sitter på tillgångar som de inte kan försvara.

Svara -   - 25/7-18 22:42 -


Johan

Svar till Erik S.

Jag är med på din analys också.

När det gäller tillståndet i vårt land, så är det förvisso bra att folk får upp ögonen.

Samtidigt så är det viktigaste att folk tar emot Jesus och vaknar på riktigt!

Lösningen på Sveriges problem är nämligen bortom att det ska gå att lösa politiskt. Den enda verkliga lösningen är att det blir väckelse och att vi som folk omvänder oss till Gud.

Frid!

Svara -   - 25/7-18 22:54 -


Johan

Svar till Lukas.

Många som tillhör "tältmötesfolket" och hela den övriga svenska kristenheten behöver vakna, eller vad tror du?

Svara -   - 25/7-18 23:04 -


Tomas N

Vi är sedan länge tränade i att fastna i ¨någon av de starka argumenten för stor migration och aldrig tänka lite större och bredare och den i mina ögon ständiga fråga som man alltid måste ställa sig,nämligen .(vad leder detta till,vem tjänar på detta)

Argumenten är främst . Vi måste hjälpa dem,vi har råd och de flyr för livet

eller Det är en investering,befolkningen blir äldre och tillväxtsberäkningarna måste följas till varje pris.

Bägge politiska sidorna täcks upp av de här argumenten,men det finns några fler också. Sverige är så tråkigt,vi behöver berikas, Vi har gott om plats i Sverige,De dör ju om de skickas tillbaka.

I grunden finns en djup rädsla och skuld som är upplevt och pålagt i enlighet med nazismen som även den var delivis iscensatt av maktelieten för att uppnå mål.

Som kristen behöver man fråga sig var Gud finns i allt detta. Jag säger inte att svaret är lätt ,för det är inte helt konstigt att Gud kan ha lagt ett straff över t ex Sverige.

Men jag gör inte främst den slutsatsen utan ser ett mönster som verkar regisserat av de onda makterna. Om de har lyckats riva ned moral.struktur,familj och nation och lyckats så in blandkultur/etnicitet,själviskhet rotlöshet,pengabegär och allt annat av köttets svagheter så har de arbetat flitigt ,dedikerat och med list.

Detta medan kyrkan som skall vara motvikt till förruttnelsen har sovit och tillåtit sig bli lurad och innte lyckats motverka den negativa utvecklingen.

Detär många som vaknar nu,frågan är om kyrkan gör det.

Om en destruktiv negativ agenda genomförs och det inte är Guds plan,så måste väl svaret bli att vi skall stå emot den?

Babylon skall falla plötsligt och totalt. Det viktigaste nu är att dra sig ut och klippa banden till det systemet. Och jag vet inte exakt vad det systemet är,men Anden och förståndet kan hjälpa oss att gör kloka val framöver. Världen går alltmer in i ett oförutsägbar och krigsliknande tillstånd

Svara -   - 25/7-18 23:05 -


David Ström

33 När en främling bor hos er i ert land, skall ni inte förtrycka honom. 34 Främlingen som bor ibland er skall räknas som infödd hos er. Du skall älska honom som dig själv. Ni har ju själva varit främlingar i Egyptens land. Jag är Herren, er Gud.Svenska Folkbibeln (SFB) Låter fint. Men är det tillämpligt i vår tid då imamerna säger att de ska invadera och ta över Europa? Först som flyktingar migranter, sedan genom deras kvinnors livmödrar. Undrar om vi tolkar skriften rätt då vi fått områden där vi svenskar redan är i minoritet i vårt eget land? Den som har förstånd kan ju svara.

Svara -   - 26/7-18 01:48 -


Mikael W

Det finns gott om utrymme i Sverige att bygga fastigheter på. Lite skog kan först behöva undanröjas, och därefter kan vi utan problem ta emot 100 miljoner människor. Många nordafrikaner vill norrut.

Förändringsprocessen i Sverige har ju pågått under många år, så jag förstår inte varför så många Svenskar är så upprörda just nu. Många Svenskar har flytt Sverige för länge se’n....

Svara -   - 26/7-18 07:52 -


Katrina

Svar till David Ström.

Jag är inte klok, men jag tolkar saken när jag läst bibeln, om jag ha rätt eller fel det får andra avgöra.

5 Mos. 14:21-

2 Mos 12:48-

5 Mos. 25:20-

2Thess. 3:10 -

2 Kor. 6:14-

1 Tim. 5:8-

2 Kor. 6:14 -

Sammanfattning:

Främlingar får bo i ditt land, behandla dem väl, men inga löften om att infödda skulle stå för omkostnaderna för dem och deras barn och barnbarn

Och om främlingen godtar lagarna, ( våra kristna värderingar) seder och bruk räknas som infödda och har samma rättigheter som de infödda.

Om nu Sverige räknas som kristet land så skulle det innebära att främlingen byter sin tro och erkänna Jesus som sin Herre och då räknas som infödd och inte främling.

Svara -   - 26/7-18 08:49 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Sverige ser jag inte som ett Kristet land längre ....

Svara -   - 26/7-18 09:57 -


Katrina

Svar till Mikael W.

Tyvärr, vi har släppt in främmande gudar. Vi har inte följt Gud.

Svara -   - 26/7-18 10:00 -


Bengt

Men majoriteten är inte varken kristna eller

Muslimer

Utan ateister och agnostiker

Men vi vet ju inte hur många dom är

Svara -   - 26/7-18 10:19 -


Katrina

Är inte ateister och agnostiker främmande motståndare till Gud?

I mina ögon har det främmande gud i sitt hjärta.

Svara -   - 26/7-18 10:25 -


Tua Öling

Vi kan inte ta in fler invandrare än vad vi kan klara av, det egna folket måste först tas om hand. Vi kan inte ta in främmande gudar heller.

Svara -   - 26/7-18 10:34 -


Katrina

Svar till Tua Öling.

Exakt , man ger inte brödet till främlingen och smulorna till sina barn.

Svara -   - 26/7-18 10:39 -


Erik S

Svar till Mikael W.

Antingen är ditt inlägg ett skämt eller så är det ren ironi. För allvar kan det omöjligt vara. Ha en bra dag!

Svara -   - 26/7-18 10:48 -


Bengt

Jo det har du rätt i

Men jag menar att dom flesta inte är muslimer eller kristna

Visst är det som du skriver

Svara -   - 26/7-18 11:17 -


Stefan Eliasson

Barcelonaavtalet avslöjar

https://www.google.dk/amp/s/rosatraktor.com/2017/08/01/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-floda-fritt-over-vara-granser/amp/

Svara -   - 26/7-18 13:20 -


Katrina

Svar till Stefan Eliasson.

gamlat avtal och folket har kort minne, bra att du tog upp det.

Svara -   - 26/7-18 13:38 -


JL

Det läskiga är ju att det är så överlagt, så planerat in i minsta detalj. Och så länge. Det innebär att de har en plan för vad som händer när eller om vi säger stopp. I detta fallet om SD vinner i höst.

Svara -   - 26/7-18 15:41 -


JL

Det läskiga är ju att det är så överlagt, så planerat in i minsta detalj. Och så länge. Det innebär att de har en plan för vad som händer när eller om vi säger stopp. I detta fallet om SD vinner i höst.

Svara -   - 26/7-18 15:41 -


Mikael W

Svar till Erik S.

Vad är det som är så lustigt med min kommentar Erik?

Sverige är ett land som är 3ggr större än Bangladesh, ett land där det idag bor ca 164 miljoner människor (och har ungefär lika stor sötvattensareal som Sverige), så varför skulle det inte få plats med ytterligare 100 miljoner människor i Sverige?

Ska vi hårddra jämförelsen med Bangladesh så kan det sannolikt bo ca 450 miljoner människor i Sverige

Svara -   - 26/7-18 16:21 -


Maria

Sverige brinner.....

Svara -   - 26/7-18 17:04 -


Bengt

Men det är ju stor skillnad om det kommer

Hit masor med kristna immigranter eller om

Det kommer massor med muslimska

Det är redan för många muslimer i Sverige

Svara -   - 26/7-18 17:35 -


Bengt

Sen beror det på om dom menar bara de

Länder som är med i eu eller dom andra

Också

Men hursomhelst är det för många

Och ett sjukt förslag

Och skrämmande

Svara -   - 26/7-18 17:39 -


Bengt

Nej det är en omöjlig tanke

Det blir kaos

Vi får be för.att det inte blir av

Svara -   - 26/7-18 17:44 -


Katarina Hedström

Svara -   - 26/7-18 17:55 -


Katarina Hedström

Svar till Bengt.

Jag håller med dig!

Svara -   - 26/7-18 18:00 -


per

de e vänstern som anlagt bränderna...

Svara -   - 26/7-18 18:05 -


Bengt

Vi får inte ge upp

Det går att få ett stopp på denna vansinniga

Idé

Svara -   - 26/7-18 18:05 -


Bengt

Kanske är så

Svara -   - 26/7-18 18:06 -


Niklas Jönsson

Svar till Tua Öling.

Till Tua Öhling även om vi hade haft plats till fler främmande gudar,så är det ingen annan än Jesus kristus som folk ska tillbe den enda levande guden som lever i evighet som dessutom folk har glädje av varje dag.

Svara -   - 26/7-18 19:32 -


Mikael W

Svar till Niklas Jönsson.

Att tro på Jesus har Svenska folket slutat med sedan många år tillbaka, så varför skulle svensken tillbe Jesus nu?

De ca 2% Kristna som finns kvar i Sverige ligger i djup dvala. De fåtal som är vakna attackerar varandra hejvilt på bloggar likt den här, där den ena blir arg på den andra för att han tolkar bibeln lite annorlunda....så många andligt omogna Kristna ....och så många som är så rädda....varför är ni så rädda? Vill ni inte bli martyrer?

Svara -   - 26/7-18 19:48 -


Bengt

Vem vill det?

Egentligen

Svara -   - 26/7-18 19:50 -


Bengt

Och det kan vara både fler och färre kristna

Svara -   - 26/7-18 19:53 -


vanessa

Svar till Mikael W.

Sanna kristna kännetecknas enligt bibeln av enhet sinsemellan. Inte av ständigt käbbel i lärofrågor.

Svara -   - 26/7-18 20:27 -


Bengt

Helt riktigt

Svara -   - 26/7-18 20:40 -


Leif Boman

Svar till vanessa.

Sanna kristna kännetecknas enligt bibeln av enhet sinsemellan. Inte av ständigt käbbel i lärofrågor.Sanna kristna kännetecknas enligt bibeln av enhet sinsemellan. Inte av ständigt käbbel i lärofrågor.

Det är helt riktigt Vanessa!

Tänk om det hade praktiserats på riktigt, men, allt som oftast när man nämner Livets ords syskon så drar just det käbblet igång. Att det skall vara så svårt att älska varandra?

Det är en stark Andens atmosfär hos just dessa syskon nu, t.o.m så att Finländarna är nyfikna...Här endast ett litet urklipp från tidningen Dagen;

På vägen till Europakonferensen på Livets ord i Uppsala möter jag ett par från en liten pionjärförsamling i mellersta Finland. De har aldrig tidigare varit på konferensen, men har läst att "det pågår en slags väckelse på Livets ord" och blivit nyfikna.

Inom Livets ord pratar man om samma sak som en "Andens utgjutelse", en stark närvaro av den helige Ande som oväntat startade på bibelskolan i februari och som sedan bara fortsatt. I täten för detta står de unga och unga vuxna. De ber för sjuka, får profetiska tilltal och upplever en stark gudsnärvaro.

Tänk om alla de som käbblat om dessa syskons alla fel och brister under många, många år nu istället skulle besluta sig för att älska dem istället, ja, tänk, då kanske Andens utgjutelse kunde bli starkare bland oss övriga också?

Jesu frid...

Svara -   - 26/7-18 21:26 -


Bengt

Kan vara så att man börjat ta itu med det

Osunda man förkunnar där

Och därigenom kommer också Guds kraft

Svara -   - 26/7-18 21:39 -


Katrina

Livets Ord, har det kvar JDS-läran?

Svara -   - 26/7-18 21:49 -


Bengt

Ja det är en viktig och relevant fråga.att.ställa

Svara -   - 26/7-18 21:59 -


Martin

Svar till Mikael W.

Det är faktiskt lättare än man kan tro att hamna i träsket där man bara kritiserar. Som man känner sig själv känner man andra, brukar det heta. Det stämmer rätt bra. I alla fall gjorde det för min del. Jag var osäker på vad evangeliet är och jag tror man blir duktigt attackerad av olika andar då. Man mår helt enkelt inte särskilt bra. Och man har väldigt lite överseende med bristerna man ser runt omkring. Det är svårt att komma ut ur det. Ofta har det med lag och nåd att göra.

Jag har gjort några försök att väcka några hårdhudade legalister. Resultatet har varit ka-ta-stro-falt! När jag påminner dem om deras egen synd väcks självaste djävulen till liv i dem. Samtidigt som de till synes obehindrat dömer andra till helvetet för deras mycket mildare synder. I min enfald trodde jag att om de märkte vilka hatkänslor som bubblar upp hos dem så skulle de drabbas av syndanöd och söka Jesus. Men icke! Högmod är en förrädisk synd. Ofta sätts sexuella synder upp som de värsta men de är som myggbett i jämförelse.

Om jag vill bli martyr? Tja, inget som står högst på listan. Men jag har märkt att när jag har det materiellt sätt gott ställt så är jag mycket mer bunden till den här jorden. Det är bekvämt och jag vill egentligen inte alls riskera mitt liv för Jesus. Är det knapert däremot är ryggsäcken lättare och jag kan stämpla ut när som känns det som. Jag är dessutom mycket lyckligare i det tillståndet. Jesus säger att den som älskar sitt liv förlorar det, men den som här i livet hatar sitt liv, han ska rädda det till evigt liv. Konstigt så lite vi lyssnar på Jesus ibland. Att älska sitt liv är alltså nåt som är i vägen för att nå himlen. Intressant.

Svara -   - 26/7-18 22:00 -


Katrina

Svar JA

Svara -   - 26/7-18 22:00 -


Katrina

Svar till Katrina.

svar ja var till bengt

Svara -   - 26/7-18 22:05 -


Leif Boman

Svar till Katrina.

Livets Ord, har det kvar JDS-läran?

Ring till dem och fråga, eller skicka ett mejl och berätta sen vad de sa?

Svara -   - 26/7-18 22:22 -


Bengt

Om dom är ärliga om det

Men det får vi.hoppas att.dom är i så fall

Svara -   - 26/7-18 22:32 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Finns det någon gren inom kristenheten som är helt sund så berätta gärna?

Svara -   - 26/7-18 22:42 -


Bengt

Nej alla samfund är ju människoverk

Däremot inte församlingen i sig

Svara -   - 26/7-18 22:52 -


Katrina

Svar till Leif Boman.

ensålänge har jag inte fått svar på den frågan när jag mailat men men det kanske kommer med glada nyheter.

Svara -   - 26/7-18 22:52 -


Bengt

Ja det vore verkligen glada nyheter

Svara -   - 26/7-18 23:04 -


Mikael W

Svar till Martin.

Jag (och säkerligen många andra) läser din kommentar med stor respekt.

Jag håller med dig om den stora faran med högmodet, som vi alla ständigt drabbas av, likt en otäck intermittent återkommande synd

Den som vill vara störst i Guds rike, måste vara redo att betjäna andra (någonstans i Matteus)

Svara -   - 26/7-18 23:13 -


Mikael W

Svar till Martin.

Jag (och säkerligen många andra) läser din kommentar med stor respekt.

Jag håller med dig om den stora faran med högmodet, som vi alla ständigt drabbas av, likt en otäck intermittent återkommande synd

Den som vill vara störst i Guds rike, måste vara redo att betjäna andra (någonstans i Matteus)

Svara -   - 26/7-18 23:24 -


Tomas N

@Vanessa

Relevant kommentar,kärleken mellan kristna skall vara ett kännetecken och ettAndens verk ,när vi gör vårt också.

Men man skall inte vara alltför petig tycker jag och framförallt vis i vad det handlar om.

I den här diskussionen möts politik och det som sker i världen,ändestidsfrågor och allmän kristen hållning till det tidigare nämnda. Det är en viss utmaning i sig.

Jag tror och hoppas att vi lär oss alltmer och om vi böjer oss lite allteftersom till Guds vilja och också lär oss mera,så kan vi nog alla formas alltmer till kristuslikhet allteftersom så länge man har en lärbar ande

Kärleken till Gud och därmed Hans ord(sanningen) måste kombineras med kärleken till människor till andra kristna. Här har vi alla en utmaning.

Uppmuntran till alla som tjänar rent konkret i stort eller smått för Guds rike. T ex Leif B som är ute och spelar musik om jag förstått rätt. Min erfarenhet är att vi fokuserar på det viktiga just när vi betjänar andra med evangeliet på olika sätt.

Jag tror inte man skall vara för kritisk mot de som faktiskt gör en hel del i tro och kärlek till människor och Gud t ex Livets ord och Hillsong. Det rimmar lite illa att slå dem på fingrarna i deras teologiska brister om man själv inte gör så mycket för Guds rike

Allt skall vara i balans. Jesus sa Den som inte är för mig är emot och den som inte samlar han skingrar. Det är ett andligt krig vi befinner oss i och huvudsyftet är att betjäna människor till Guds rike

Svara -   - 26/7-18 23:28 -


Bengt

Men samtidigt ska vi förmana dom som

Kommit fel i kärlek

Svara -   - 26/7-18 23:43 -


Tomas N

Svar till Bengt.

Ja Bengt,så är det självklart. Jag vill nog säga att den rätta balansen hittar man bäst genom att vara delaktig konkret i en bra verksamhet . Jag har sett och ser hela tiden de som kliver över gränsen åt ena eller andra hållet.

Några korta exempel är t ex Bethel rörelsen eller delar av vad Trosrörelsen gör som är lite överkarismatisk, eller alla dessa truth/discernment ministries eller väktare som gör stor nytta ofta och ibland döda anden och kärleken genom lagiskhet.

Några kanske sätter i halsen,men jag skulle nämna Lennart Jareteg som ett svenskt exempel på det sistnämnda.

Jag tror det är mycket viktigt att kristi kropp och församling återgår till det enkla radikala lärjungaskapet i evangelisation ,helande och driva ut demoner och grundläggande undervisning/lärjungaträning i samband med det diakonala arbetet. Detta så att församlingen fokuserar på det viktiga och därmed undviker det som lätt blir fariseism och stridigheter när man fokuserar på ändstiden,profetior och bibelkunskap som inte praktiseras

Om var och en föegår med gott exempel och leds av anden,så är chansen stor att den som har tagit in och lever i det som är lite tveksamt självmant omvänder sig . Om man älskar sina syskon så är det lättare att hitta rätt timing och ordval om det skall tillrättavisas. Det handlar ju inte om att ha rätt utan att Gud skall få verka. Ibland måste man förstås vara tydlig om många skadas av dålig undervisning

Svara -   - 27/7-18 00:05 -


Bengt

Jo du kan ha rätt

Svara -   - 27/7-18 00:11 -


Niklas Jönsson

Svar till Mikael W:Då är det hög tid för dom som går på den felaktiga vägen att dom byter väg och börjar att gå på den rätta vägen istället. Om det då var länge sedan som du skriver att dom började att gå på den felaktiga vägen och bort från Jesus,då är det ännu viktigare att vi inte släpper in ännu fler villoandar i vårt land eller hur Mikael W.För då blir det ju ännu fler som irrar bort sig från Jesus (den säkra vägen).

Svara -   - 27/7-18 00:45 -


Niklas Jönsson

Svar till Mikael W:Då är det hög tid för dom som går på den felaktiga vägen att dom byter väg och börjar att gå på den rätta vägen istället. Om det då var länge sedan som du skriver att dom började att gå på den felaktiga vägen och bort från Jesus,då är det ännu viktigare att vi inte släpper in ännu fler villoandar i vårt land eller hur Mikael W.För då blir det ju ännu fler som irrar bort sig från Jesus (den säkra vägen).

Svara -   - 27/7-18 00:45 -


EB

Svar till David Ström.

Ja, visst men enligt Bibeln ska man först och främst ta hand om sina egna. Som regeringen i detta land beter sig så är det ju som att föräldrar nästan knuffade ut sina egna barn för att ta hand om andras. Fråga fattigpensionärerna hur de har det. Livet handlar om att ha råd att köpa nyttig mat (många har inte det) men också om att kunna betala sina skulder, hyran, el, försäkringar, telefoni, bredband mm och så behöver folk ha 300 kr när de ska gå till hälsocentralen och träffa doktorn. Många pensionärer (fr a kvinnor) får ge upp ett normalt liv, många har ej råd att uppsöka läkare, sjukgymnast och tandläkare och vill inte heller förnedras hos socialtjänsten för att tigga till sig några smulor. De kan glömma att ha råd till nya kläder eller att gå på bio eller ens badhus utan hänvisas till hemmavrån där det kostar minst att vara när man nu betalat hyran.

Svara -   - 27/7-18 02:03 -


EB

Svar till Mikael W.

jaså.... ja apropå att "undanröja lite skog" så tycks somliga sett värdet av detta i Sverige denna sommar....

Svara -   - 27/7-18 02:06 -


EB

Svar till David Ström.

"Som kristen bör man förmodligen inte fokusera på migrationspolititken".....

Jag håller nog inte med. Vi ska vara väktare på Muren! Och ska vi inte vara glada över de kristna individer och länder som INTE vände bort blicken i världsfrånvänd religiositet när nazisterna hotade att ta över världen?? Hade man inte tagit fajten mot de gudlösa politikerna skulle Europa ha varit en mardröm för längre sedan.

Svara -   - 27/7-18 02:11 -


EB

Svar till David Ström.

"Främlingen" skulle visas extra hänsyn då han var fattig och utsatt, fick inte köpa jord t ex och grunden till att han fick bo i landet var att han lärdes att tillbe Israels Gud. Så glöm vad alla religiösa godhetsfulla nickedockor påstår med lösryckta bibelcitat. Gud har aldrig aldrig aldrig aldrig sagt att Israel skulle öppna upp sitt land för främmande folk att komma dit och bygga avgudaaltaren!!!!!!

De som försöker trycka på oss snyfthistorier är inte ärliga eller också häpnadsväckande okunniga. Deras syfte är att stoppa SD. Av avund eller för att de följer den dolda agenda en del pekat på här, det låter jag vara osagt.

Svara -   - 27/7-18 02:19 -


EB

Svar till Bengt.

haha... SÄPO-chefen har inspirerat?

Svara -   - 27/7-18 02:21 -


EB

Svar till Bengt.

haha... SÄPO-chefen har inspirerat?

Svara -   - 27/7-18 02:21 -


EB

Svar till JL.

Visst skulle v i (för vi tillhör européerna) kunna försvara oss om vi tilläts.

Svara -   - 27/7-18 02:23 -


EB

Svar till JL.

De kan skrämma folk till tystnad, komma med hotelser som vem som helst skulle bli rädd för och få dem att dansa efter deras pipa. De kommer icke att låta SD (såsom partiet varit) få spelrum utan kommer göra allt för att stoppa dem. Utifrån gm våld, hån, lögner, förföljelse etc och inifrån gm att infiltrera och spionera, påverka, avväpna partiet. Se bara JÅ hur han plötsligt blivit stolt och säker och samtidigt backar ang abort och samkönade adoptioner och hur de allt mer sällan nämner det verkliga hotet.

Svara -   - 27/7-18 02:30 -


EB

Svar till JL.

De kan skrämma folk till tystnad, komma med hotelser som vem som helst skulle bli rädd för och få dem att dansa efter deras pipa. De kommer icke att låta SD (såsom partiet varit) få spelrum utan kommer göra allt för att stoppa dem. Utifrån gm våld, hån, lögner, förföljelse etc och inifrån gm att infiltrera och spionera, påverka, avväpna partiet. Se bara JÅ hur han plötsligt blivit stolt och säker och samtidigt backar ang abort och samkönade adoptioner och hur de allt mer sällan nämner det verkliga hotet.

Svara -   - 27/7-18 02:30 -


David Ström

21Ni skall inte äta ett självdött djur. Ge det att äta till invandraren i dina städer eller sälj det till en utlänning. Ty du är ett folk som är helgat åt Herren, din Gud.

43Herren sade till Mose och Aron: ”Detta är stadgan för påskoffret: Ingen utlänning skall äta av det, 44men en slav som har köpts för pengar får äta av det, om han först har blivit omskuren. 45Ingen som tillfälligt bor hos er och ingen daglönare får äta av det. 46Allt skall ätas i ett och samma hus; inget av köttet får föras ut ur huset och inget ben får krossas. 47Hela Israels menighet skall göra så. 48Om någon invandrare som bor hos dig vill fira påsk till Herrens ära måste alla manliga medlemmar av hans familj omskäras. Sedan kan han delta i högtiden, och då skall han räknas som en infödd. Men ingen oomskuren får äta av påskoffret. 49Samma lag skall gälla för den infödde och för invandraren.”43Herren sade till Mose och Aron: ”Detta är stadgan för påskoffret: Ingen utlänning skall äta av det, 44men en slav som har köpts för pengar får äta av det, om han först har blivit omskuren. 45Ingen som tillfälligt bor hos er och ingen daglönare får äta av det. 46Allt skall ätas i ett och samma hus; inget av köttet får föras ut ur huset och inget ben får krossas. 47Hela Israels menighet skall göra så. 48Om någon invandrare som bor hos dig vill fira påsk till Herrens ära måste alla manliga medlemmar av hans familj omskäras. Sedan kan han delta i högtiden, och då skall han räknas som en infödd. Men ingen oomskuren får äta av påskoffret. 49Samma lag skall gälla för den infödde och för invandraren.”

Du skall ställa korgen inför Herren, din Gud, och du skall falla ner inför honom. 11Och över allt det goda som Herren, din Gud, har gett dig och din familj skall du sedan glädja dig tillsammans med de leviter och invandrare som du har hos dig.

Snyltare? Varning för dem som lever utan ordning

6Vi föreskriver er i herren Jesu Kristi namn att dra er undan de bröder som lever utan ordning och inte följer de regler de har fått genom oss. 7Ni vet ju själva på vilket sätt ni skall efterlikna oss. Vi var aldrig oordentliga hos er 8och åt aldrig av andras bröd utan att ha gjort rätt för oss. Vi slet och släpade, arbetade dag och natt för att inte ligga någon av er till last. 9Inte för att vi skulle sakna rätt till det, men vi har velat ge er ett föredöme att följa. 10När vi kom till er gav vi er som föreskrift: den som inte vill arbeta får inte heller äta. 11Och nu har vi hört att några ibland er lever utan ordning. De gör inte vad de skall, bara vad de inte skall. 12Den sortens människor föreskriver och förmanar vi i herren Jesu Kristi namn att arbeta lugnt och stilla och äta sitt eget bröd.

13Och ni, bröder, tröttna inte på att göra vad som är riktigt. 14Om någon inte rättar sig efter det vi säger här i brevet, peka då ut honom så att han ställs utanför – kanske tar han varning. 15Men betrakta honom inte som en fiende, utan tala honom till rätta som en broder.Varning för dem som lever utan ordning

14Gå inte i par med de otroende. Vad har rättfärdighet med laglöshet att skaffa, och vad har ljuset gemensamt med mörkret? 15Hur rimmar Kristus med Beliar, och vad förenar den troende med den otroende? 16Hur kan Guds tempel förlikas med avgudar? Vi är den levande Gudens tempel, ty Gud har sagt: Jag skall bo och vandra mitt ibland dem och vara deras Gud, och de skall vara mitt folk. 17Därför säger Herren: Dra bort från dem och skilj er från dem. Rör inte vid det som är orent. Då skall jag ta emot er, 18och jag skall vara er fader, och ni skall vara mina söner och döttrar, säger Herren, allhärskaren.

Men om någon inte sörjer för sina anhöriga, i synnerhet den egna familjen, har han förnekat tron och är sämre än en som aldrig har trott.Men om någon inte sörjer för sina anhöriga, i synnerhet den egna familjen, har han förnekat tron och är sämre än en som aldrig har trott.

Problemet är ju att rättssystemet daltar med många förövare pga ålder, eller påstådd ålder. Som jag ser det så är det svårt att anse en våldsam våldtäktsman vara ett barn. Det är skillnad på att stjäla en cykel och att förstöra en flickas liv, ofta runt 13 år. Det är förfärligt, och dessutom har vi en Hovrätt som sänker tingsrättens dom eller helt friar förövaren. Snacka om att ta heder och ära och även kränka offren genom dessa domar. Vad är det som händer med det här landet? En rullstolsburen kvinna ansågs inte göra nog motstånd och i ett annat fall friades en man som utnyttjat ett barn 13 år gammal och går fri i Hovrätten eftersom han sov när han utnyttjade flickan. Märkligt att Hovrätten finner förmildrande omständigheter i många domar med polisens kod 291 fast Hovrätten borde skärpt straffen. Jag hoppas att Justitieombudsmannen tar tag i dessa avarter till domar. Men jag antar att Sossarna snöpte JO samtidigt som de snöpte konungen i januari 1975.

Svara -   - 27/7-18 03:26 -


Leif Boman

Svar till Katrina.

Javisst Katrina! Vi får hoppas att någon svarar så att kärleken kan spridas...

Svara -   - 27/7-18 05:59 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Jag sätter då inte i halsen och håller absolut med om L Jareteg och hans frenetiska kamp mot villoläror. Det har i de kretsarna blivit populärt att ta avstånd ifrån flertalet trossyskon som inte håller med dem.

Jag har tidigare upplevt en oerhörd kyla, "obs aldrig från LJ själv", från dessa kretsar när man under diskussioner gått emot dem.

Detta är ju istället ett annat dike av den smala väg vi bör hålla oss till, och som de tyvärr inte har förstått...Jesus har aldrig sagt att vi skall ta avstånd från egna syskon utan helt tvärtom...

De har liksom inte lärt sig att skilja på äkta syskon och oäkta. Ett äkta syskon kan ha fel i sin lära pga okunskap men det betyder inte att man är en falsk profet för det. Den som däremot suddar bort Jesus som enda Vägen till Fadern, suddar och förvränger i Hans Ord, och tar bort att Jesus Är Allsmäktig Gud o.s.v, det är där jakten och kampen mot falska profeter skall satsas på.

Jesu frid..

Svara -   - 27/7-18 07:54 -


Mikael W

Svar till Niklas Jönsson.

Jag tycker precis som du Niklas.....till 100%

Svara -   - 27/7-18 08:33 -


Bengt

Men det beror på hur mycket av osund lära

Man tar till sig också

Extrema förkunnare som Kenneth copeland

Kan knappast vara bröder längre

Kanske inte heller Benny hinn

Det finns ju ändå en gräns

Svara -   - 27/7-18 09:57 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Jag har själv läst böcker av båda två och förkastar inte allt de säger bara för att vissa bitar i deras förkunnelse är något snedvriden såsom framgångsteologin. Nu säger en del att det är just så djävulen går till väga, javisst! Han smyger sakta men säkert in felaktigheter hos en del förkunnare som var lättlurade pga framgångslustar, men, det måste inte betyda att förkunnarna är av djävulen för det! De kan trots allt vara födda av Gud vilket jag är övertygad om att de var och är. De kan vara oerhört lurade och använda av djävulen pga högmodets fällor, visst, men!

Det vi skall göra är att pröva, urskilja och behålla det som är gott, inte döma syskon till helvetet, den uppgiften tillhör Gud.

Svara -   - 27/7-18 10:17 -


Bengt

Jag håller inte med om när det gäller copeland

Han behöver nog vända om helt

Hoppet är nog kanske större när det gäller

Benny hinn kanske

Svara -   - 27/7-18 10:34 -


Bengt

Många av dom håller på med newage

Kristendom

Och det är mycket farligt

Särskilt bill johnsson

Svara -   - 27/7-18 10:36 -


Martin

Svar till Mikael W.

Ja, alltså högmodet kan frodas under radarn på ett sätt som andra synder inte kan på samma sätt. Högmod är lurigt, för det kan smyga in i de flesta sammanhang. Det mesta kan maskeras som högmod. Om man säger att Omvändelse är det viktigaste så kan den "omvände" känna sig rejält mallig för att just han eller hon har omvänt sig. Jag lever minsann "kristustroget"! I de karismatiska kretsar jag har stött på frodas högmodet. Jag kan minsann tala i tungor, hela människor bla bla bla. Jag jag jag. Men ibland stöter man på äkta kristna, ur vilka Jesus bara lyser. Jag har tack och lov mött några sådana underbara människor.

Svara -   - 27/7-18 12:10 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Jag säger inte emot Bengt, men jag väljer ändå inte att döma dem eftersom jag aldrig har träffat någon av dem, utan det handlar allt som oftast om andra kritiska röster som skriver om vad som sagts hit och dit, då låter jag det för det mesta vara för egen del. Gud får ta hand om det!

Och, eftersom jag bara genom att skriva härinne, och även på vissa andra sajter har mött dem som oerhört snabbt ändrar mina ord och tolkar om vad jag menar gång efter gång till att vara djävulskt, så förstår jag verkligen att ta mycket med en nypa salt.

Jesu frid och välsignelser broder...

Svara -   - 27/7-18 12:16 -


Bengt

Önskar dig detsamma leif

Svara -   - 27/7-18 12:21 -


Mikael W

Svar till Martin.

Martin, som jag ser det, så är högmod något vi alla Kristna ständigt drabbas av......likt en jo-jo. Vi blir högmodiga, och vi faller.....och sedan kommer högmodet igen...,och så faller vi igen.

Jag ser inget fel i att ha bra självförtroende....inte alls.....men ibland övergår ett ödmjukt självförtroende till ett kaxigt självfötroende med alltför mycket stolthet....ett högmod som Gud ogillar......men vi drabbas tyvär alla av detta högmod, och det är bara genom stenhård träning vi kan reducera frekvensen

Det är bara pga Herrens nåd som vi tillåts tjäna Honom

Svara -   - 27/7-18 12:29 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Detta ord fick jag upp när jag bad Gud att visa mig något viktigt, 1 korinthierbrevet 7:31 hur tolkar vi det? Hoppas du får en välsignad dag imorgon Leif 💟🙏

Svara -   - 27/7-18 12:59 -


Tomas N

Jag tror nyckeln till att tjäna Herren där man är men sträva framåt och i rening och större kunskap och smörjelse längs resan.

Att ha nya förbundets mindset gällande Guds uppmaning till att skilja mellan rent och orent.

Paulus är annars det bästa föredöme och särskilt i breven till Korinth.

Om man inte lever i nådens förbund så hamnar man till slut ofelbart i lagens hårdhet. Det är tyvärr vanligt inte bara hos dem som vill på allvar hålla lagen utan även bland dem som vill sträva efter rätt lära.

Nåd skall leda till omvändelse annars blir man som en som stoppas i trafikkontroller och får tillsägelser ,men aldrig ändrar på hur man kör.

Det är så lätt att man hamnar i ett läge där man omedvetet tänker att någon är oren.

Svara -   - 27/7-18 14:16 -


Leif Boman

Svar till Lasse.

Jag ser det nog mest som att vi mycket väl kan använda oss av det mesta inom denna världens materialistiska men, att vi inte blir beroende av någonting. Vi skall alltså samtidigt hela tiden ha inställningen om att det inte alls gör någonting, även om vi blir av med allt vi äger och har!

Gud vill bara få oss att ha så lite bekymmer som möjligt här i livet. När t.ex svårigheter kommer och vi behövs som Guds kanaler till andra människor som får det svårt så kan ju inte vi ha en massa egna bekymmer, då blir det givetvis svårare att kunna tjäna Gud på det sätt Han önskar!

Var välsignad du med och tackar!

Svara -   - 27/7-18 15:24 -


EB

Svar till David Ström.

Tack för ditt utförliga svar med bibelcitat, David Ström! Fler kristna borde se vad Bibeln verkligen säger i dessa frågor. Bibeln är så tydlig, det råder ingen tvekan om vad man som god kristen bör göra. Varje offer för en vansinnig politik som utsätter människor för fara, är ju ett offer för mycket. Sanna kristna borde bry sig och tänka sig in i hur det kan ha varit för offret, eller hennes/hans anhöriga. Inte tänka ungefär att "jag bryr mig inte hur det blir i Sverige bara jag röstar politiskt korrekt så ingen kan kalla mig rasist", det är verkligen fegt och vämjeligt.

Svara -   - 28/7-18 02:05 -


Bengt

Ja det är det

Svara -   - 28/7-18 10:49 -


Katrina

När jag tänker efter så handlar det mycket om Barcelonaavtalet. Politikerna håller tyst om det, och det handlar om olja/gas.

https://rosatraktor.files.wordpress.com/2018/02/barcelona-avtalet.pdf

http://www.oikonomia.info/?p=41773http://www.oikonomia.info/?p=41773

Svara -   - 28/7-18 12:05 -


Kp

Svar till Katrina.

Oljan är bara ett utpressningsmedel från islam sida.

Svara -   - 29/7-18 07:50 -


Katrina

Svar till Kp.

De andra?

Svara -   - 29/7-18 10:27 -


Mikael W

Svar till Katrina.

Våld och hot....

Svara -   - 29/7-18 10:55 -


Bengt

Nu varnade Joakim Lundqvist för att rösta

På sd på europakonferensen

Men så ändå att det behövs en ny regering

Men med alliansen blir det inte så.stor

Skillnad när det gäller immigrationen

En ny alliansregering nej tack

Däremot en regering med kristna värdepartiet

Vilket det tyvärr inte blir

Svara -   - 31/7-18 14:34 -


Leif

Svar till Bengt.

Håller med dig broder '

Frågan är väl bara om man skall rösta på KVP eller Blankt? På flertalet ställen tror jag inte ens att det finns röstsedlar för KVP utan det får man maila till dem så skickar de sådana. Eller kan man likväl vara en populär s.k. soffliggare?

Svara -   - 31/7-18 15:12 -


Bengt

Ja tyvärr får man kanske skicka efter dom

Svara -   - 31/7-18 15:27 -


Katrina

och Livets Ord har slutat att sälja Per-Arne Imsens nya bok ”Inga andra gudar” istället ser man annan literatur där som böcker om djupmeditation, mysticism och ökenfädernas tänkespråk och många titlar av de katolska teologerna Wilfrid Stinissen och Peter Kreeftmånga.

Svara -   - 31/7-18 15:37 -


Katrina

förövrigt, pastorer ska predika Guds ord inte politik.

Jesus är enda hoppet för Sverige och hela mänskligheten!

Svara -   - 31/7-18 15:56 -


Erik S

Svar till Katrina.

Ja du, något är "snett"inom Livets Ord, det har vi ju märkt ganska länge. Joakim Lundqvist och hans församling, borde göra upp med det förflutna vad gäller Ekman och samröret med RKK. Helt i "sin ordning" så vill dom inte sälja Imsens bok-tacka för det. Imsen trampar där på ömma tår inom Livets Ord. Det bevisar ju att det gamla ligger kvar och antingen förblindar deras ögon eller så är det ett helt medvetet val dom gör. Jag lutar åt det senare.

I sin senaste predikan där han(Lundqvist) pratar politik och tar starkt avstånd från SD. Lundqvist har som S Swärd och andra pastorer fastnat i liberalteologins irrläror. Vänsteråsikter och PK-regler har tyvärr bitit sig fast i många församlingar. Man accepterar att 1000-tals muslimer invaderar vårt land och ställer till med elände var helst dom drar fram- man kan inte blunda för detta faktum längre. Men Lundqvist och många andra, anser tydligen att det är helt ok. Man böjer sig också inför byråkraterna i Bryssel. Är det så kristet och andligt? Bara det låter bra i massmedia och att det kliar etablissemanget i öronen, är det ett bra budskap då?

Inget parti kan lösa Sveriges oerhörda problem-men man måste ju försöka. Är det några partier som kan samarbeta mot detta avfall, desto bättre. Och då måste vi kunna be för dessa partier. Även kristna och pastorer måste väl någon gång förhoppningsvis vakna till och inse läget. Nej, detta uttalande av Lundqvist var både tråkigt och onödigt.

MVH.

Svara -   - 31/7-18 16:48 -


Katrina

Svar till Erik S.

instämmer , nått är fel där, tyvärr. Hoppas de inser felet förbättrar dig och hittar tillbaka.

Frid

Svara -   - 31/7-18 16:55 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Jag håller med dig Erik i att det är tråkigt den rädsla som finns för en migrationspolitik som liknar SD,s eller Italens och österuopas eller Trumps syn.

Men jag tror inte man automatiskt skall leta felet i den s k liberalteologin. Den finns inom vänstern SVK och Equmenia,men knappast i Livets ord.

Nej här tror jag snarare man påverkas av den breda evangelikala/karismatiska rörelsen i USA ,som LO har kontakt med och jag tror man lyssnar på den äldre generationen som t ex Alf Svensson och Roland Utbult som har uttalat sig om migrationspolitiken

Vi skall lysna på och respektera den äldre generationen,men våga gå emot dem om de har fel,vilket jag tycker de har.Jag skulle säga att de är fast i rädslan för en "ny Hitler" och allt som hör till det. Det kan vara till hjälp eller inte och med urskiljning så kan man ta rätt beslut.

Människohandeln genom Afrika är brutal och Libyen är centrat där de skeppas numera till Spanien i invaderingsliknande stil. Viktor Orban har talat klarspråk om kristen demokrati VS liberal demokrati. Valet 2018 är en chans att stoppa en katastrofal utveckling ochde som väljer att stå upp för de tveksamma aspekter som finns inom SD etc väljer att fullt ut släppa in fienden till ett snabbt destruktivt slut på det som vi hittills känt som Sverige.

Kyrkan och kristna borde vara visa i att delta i den politiska debatten.Antingen så deltar man inte utan fokuserar på det humanitära eller så har man ansvar för Sverige. Det man inte borde göra är att aktivt arbeta för den negativa utvecklingen

Må Gud ge oss vishet och särskilt de kristna ledarna

Svara -   - 31/7-18 18:27 -


Bengt

Bra att ni tar upp detta med böckerna på

Livets ord

Jag har läst imsens bok

Kan verkligen rekommendera den

Den är mycket bra

Svara -   - 31/7-18 19:41 -


kerstin

Svar till Johan.

Agenda 21 till år 2030.Planerad av onda människor.

Svara -   - 31/7-18 23:10 -


Johan

Svar till kerstin.

Ja, men Trump verkar ha satt käppar i hjulet för dem t v, genom att USA hoppar av denna agenda.

Svara -   - 1/8-18 08:04 -


Bengt

Det känns troligast att det blir en blocköverskridande regering efter valet

Eftersom sd nog inte får majoritet

Detta i ett försök att stoppa sd

Svara -   - 1/8-18 09:19 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?De undesired - Part 21

de net winske

Myn fierder en ferpleatse ferhaal fan my as in lyts jonkje net winske. 

3

Läs allt!


Moanne werom en lân op deselde ôfbylding

Moanne en Earth

De Sineeske satellyt Longjiang-2 fotografearre de moanne werom en lân op deselde ôfbylding.

83

Läs allt!


De undesired - Part 20

de net winske

De fuortsetting fan de harrowing ferhaal fan myn bernetiid as in net winske bern.

5

Läs allt!


LGBTQ skoalle leart dat wêzen de man is net

LGBTQ skoalle leart dat wêzen de man is net

Nije Dagbladet. 

Sweden syn earste LGBT kolleezje jout jierlikse oplieding foar LGBT minsken en feministen yn brekken 'e noarmen. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Froulju kinne no meitsje abortus hiele swierwêzen yn New York

Sa't it wie yn 'e dagen fan Noach ...

By Mikael Walfridsson  Deselde deis, it bloed moanne striele yn 'e loft boppe New York, namen de stêd, dat kinne jo no útfiere in abortus dy't jilde yn' e frou syn hiele swierens.

45

Läs allt!


Rapture of benearing?

Rapture of benearing?

By Holger Nilsson Wolle ik wêze mis en de drege benearing brekt út, Ik sil fuortendaliks ferklearje dat dit in profetyske ferfolling en wy moatte ôfkeare fan 'e antykrist, en wy sille moatte ûndergean enoarme lijen. Mar as ik rjocht en elkenien oars dy't tinkt sa - dat Jezus kin komme op elts momint en do it - dan dyjingen dy't net preekje dat gjin mooglikheid om te ferbetterje harren berjocht, dat wy kinne dwaan.

18

Läs allt!


De winske - Part 19

De winske - Part 19

Yn dit diel scil Ik fertel jimme de hiel skrinende evenemint, wat barde nei Michael as ik krige yn in gefjocht mei de lêste diel.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper oppakt foar raping in handikapte frou yn ferpleechhûs

Ik tink fansels, net in wurd dat in rapping ferpleechkundige as er is skildich fan de ferkrêfting fan in handikapte frou, in kristen.

6

Läs allt!


De leauwige syn útskroevenens - Part 4

Christer Åberg interviewing it hûs fan Holger Nilsson oer de leauwige syn útskroevenens. Diel 4 fan de 10.

0

Läs allt!


Russyske warplanes fleach op Sweedsk grûngebiet sûnder tastimming

Russyske warplanes fleach op Sweedsk grûngebiet sûnder tastimming

Foto: Aftonbladet. 

Trije Russyske militêre fleantugen fleach sûnder tastimming yn in koarte tiid oer Sweedsk grûngebiet op sneon. In SIGINT planes, en twa warplanes fleach oer Karlshamn.

12

Läs allt!


Islam syn falske god is net myn

Islam syn falske god is net myn

Reader Mail by Stefan Eliasson

Kristenen en moslims oanbidde deselde God? Islam leart dat de Koran is it lêste fan Gods Revelations, dy't ferfongen de eardere geskriften, dat wol sizze de Tora en de bibel. Dat betsjut dat oerienkomsten yn it Kristendom en de Islam moat wêze útwreide. As jo ​​studearje it ûnderwerp gau ûntdekt dat de eask kin net mear falsk.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


De winske - Part 18

Christer Åberg winske

It 18e diel fan myn serial oer myn bernetiid. Wy binne kommen om 'e hege skoalle doe't ik begûn yn sande klasse. Dit diel wurdt ferrasse jimme, dy't it dien foar my as it bard.

3

Läs allt!


Migraasje Board freget de ferkearde fragen te bepalen oft jo in kristen

test2

It grutste part fan de Migraasje Bestjoer fan 12 fragen binne hielendal ûnmooglik te beäntwurdzjen, en ek hielendal net effektyf as it eins allinnich nedich in dei om te bepalen oft immen is in kristlik of net.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

New Age pavés it paad foar de antykrist

New Age pavés it paad foar de antykrist

By Holger Nilsson  Yn de jierren 1980, wy ha mear en mear komme oer de term "New Age". Noch altyd sa, lykwols, in protte puzzled troch wat de Nije Tiid is wat, nettsjinsteande it feit dat miljoenen om 'e wrâld binne oanrekke, beynfloede en belutsen by dizze trend no sweeping foaren. Bygelyks, at it jier-ein 1986-87, âldjiersdei, it wie de miljoenen fan minsken dy't gyng yn meditaasje, trance en ritueel dieden. It wie gjin tafal dat dit bard, mar it wie in koördinearre ynspanning fan de Nije Tiid minsken wrâldwiid.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Sil dyjinge dy't feroare seks nei de himel?

European

Sille de minsken yn 'e himel, dy't is feroare seks fia operaasje?

9

Läs allt!


Kristenen wurde ferfolge mear as ea

Open Doors World Watch List 2019

Image: Open Doors. 

Open Doors 'jierlikse World Watch List fan ferfolge kristenen docht bliken dat 2019 is it slimste jier ea. It is fierwei it dreechste jier sûnt Records begûn.

20

Läs allt!


Sinners?

freonen

Reader Mail by David Billström Jezus is ús primêre rol model te berikken út foar minsken dy't net leauwigen. Doe't Jezus rûn de ierde, hy wist wat wie geande yn 'e minsken dy ta him kamen. Hy is itselde hjoed.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, måndag 18 februari 2019 kl. 19:52

Jesus söker: Frida, Fritiof!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16In krusige McJesus museum yn Israel

krusigje McJesus

Foto: SVT. 

Protest yn Israel tsjin Jani Leinonen "artwork" McJesus ôfbyld fan in krusige Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De undesired - Part 17

Christer Åberg Greet

No ik fierder mei myn skodder en wurdearre serial út myn bernetiid. It ferhaal sil tanimme yn yntinsiteit en wurden noch mear dramatysk. Guon hiel spannend en oangripend seksje no leit foarút.

0

Läs allt!


In stilte Jezus - De man dy't fermoarde Gods stim - Part 6

roman soldaat

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas moetsje ús wer yn 'e bibelske ferhaal. Diskear stiet er foar Jezus. It hie doe al trije jier sûnt Johannes de Doper syn ûnthalzing.

2

Läs allt!


Evil list - De man dy't fermoarde Gods stim - Part 5

soldaat

By Hans Jansson , Uppsala Der is wat "tûk" en kwea fen Herodes syn dieden yn de kontekst wy beskriuwen. Dat bringt my nei wat skreaun yn it boek Genesis.

5

Läs allt!


Kristin syn profesije is wier mei ús tiid

- In profesije oer it ein tiden!

De âlde profesije fan de 1800s praat oer Jezus te sjen yn 'e bergen yn Sweden yn' e lêste dagen, en dan op 'e berch foar alle te sjen!

14

Läs allt!


"God segenje abortus en de Feriene Steaten fan Amearika"

Reader Mail troch nils 

Abortus - Mom

In frou no hie in programma Netflix Air dêr't se pays earbetoan oan abortus, en slút mei de wurden: "God bless ôfbrutsen en de Feriene Steaten fan Amearika", en sjonge en dûns ta it.

38

Läs allt!


Yn 'e hel, pleage sûnders

As jo ​​gean nei de hel, do pleage. Dat is wat de hel is foar. Krekt as de rike man yn Lukas 16, krijst dêr pinige yn flammen. Alle sûnders gean nei de hel, en se geane der om pinige te wurden.

103

Läs allt!


Newborns binne al in 'ex'

Newborns binne al in eks

Foto: Skermprint út Facebook. 

Ynwenners fan New York City kin no feroarje harren geslacht sûnder in medyske sertifikaat. Boppedat, se kinne sels feroarje harren pasgeboren syn geslacht.

5

Läs allt!


As jo ​​wiene berne yn 'e ferkearde lichem, kinne jo berne wurde wer

Loui Sand

Foto: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sân, 26, is in Sweedske hânbal stjer dy't no stopt keatsen wurde ûndersocht foar geslacht dysphoria. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Thank Satan ynspiraasje

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Thank Satan ynspiraasje

Foto: From TV4. 

Priis foar Bêste Akteur gie nei akteur Christian Bale yn 'e film Vice, dy't betanke syn ynspiraasje: de satan.

43

Läs allt!


America nijs oer Sweden: Microchips implanted foar faluta behear yn Sweden

Reader Mail troch nils 

Microchip

Yn Stockholm, Sweden, kies 1000 's om te kiezen Shop mei in lyts Microsystems. Chips implanted ûnder harren hûd.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 262 987 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 171 bloggartiklar, 94 206 kommentarer och 61 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp