526 online! | Sidvisningar idag: 50 924 | Igår: 193 721 |

www.apg29.nu

Annons
 

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

kado Natal sampurna: buku Christer Åbergs kawasa, The pangpanjangna Peuting

buku kuat Natal Christer Åberg urang, The pangpanjangna Peuting.

$ 100! Hiji carita leres tina karugian henteu kabayang na meunang eta sadayana. Candak kado Natal alus!

1

Läs allt!


Babies diajar ngarobah kelamin ku gambar anyar pabinihan kami

Gambar buku ngeunaan transsexuality keur si bungsu.

Gambar: svt.se. 

Susanne Pelger anu boga gelar doktor genetika sarta guru biologi jeung matématika di Universitas Lund, geus dijieun buku gambar ngeunaan transsexuality diarahkeun ka babies.

30

Läs allt!


Christer Åberg ngahutbah sapi leuweung

Nalika Christer Åberg éta kaluar di sisi leuweung tur diajarkeun di ponsel sumping sababaraha sapi anu hayang ngadangu naon manéhna ngomong.

5

Läs allt!


Yesus henteu di dunya Avengers - Christer Åberg

Christer Åberg ngécéskeun yén Yesus henteu hiji avenger, anjeunna henteu nangtoskeun atawa ngahukum - anjeunna rescues na ngaheéat sabab anjeunna mikanyaah anjeun!

6

Läs allt!


kolam renang da'wah

Ku Holger Nilsson 

Jans di da'wah kolam renang.

Ayeuna aya hiji kasempetan pikeun gereja milih ti sababaraha 25 pastor na evangelists anu sadia pikeun vocations ka parishes. expenses Travel nu hijina gereja kudu ngaganti poto eta sareng.

4

Läs allt!


Lalajo kaluar pikeun cuckoo nu

Téks na poto ku Reine Jonsson 

Cuckoo ieu fed ku pipa Lark nambahan - Lalajo kaluar pikeun cuckoo nu

Hiji Meadow sawawa Lark pipe eupan cuckoo a. 

Nalika gökägget diarsir kaluar cuckoo ngadorong kaluar miskin saeutik Lark na cuckoo chicks nu lajeng autocrats tur ni'mat hijina larch sababaraha urang. Aya sanggeus, anjeunna janten beuki loba tougher dina sayang teh ngalawan kolotna ngukut maranéhanana jeung stress pasangan terus jeung nya begging for deui dahareun.

7

Läs allt!


ngimpi putri abdi urang sahiji awéwé geulis

Maca Surat ku Jan-Åke Henriksson 

awéwé bahaya geulis

putri abdi anu ngan maca Kitab Suci kungsi ngimpi anéh tadi peuting nu loba Kristen diusahakeun dirina janten alus sarta jenis mana teu saurang ogé bisa ningali yén maranéhanana pos di arah salah na deviated ti lempeng tur sempit. 

88

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, tisdag 21 november 2017 kl. 07:14

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Martin Luthers 95 teser

Martin Luthers 95 teser.

Martin Luthers 95 teser. 

Martin Luthers 95 teser satte igång hela reformationen på 1500-talet. Vad skrev Luther egentligen? - Läs alla de berömda teserna här!

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


traitorous kisses Yudas teh palsu nabi paus urang

John Paul II kisses Qur'an.

Ulf Ekmans urang patron santo, Paus John Paul II kisses Qur'an. 

Madhab cium Paus. Anjeunna kisses Qur'an, avgudastatyer, taneuh, bibles, lalaki, awewe, barudak, sarta suku. Tapi kisses na henteu suci tapi perfidious "Yudas kisses".

11

Läs allt!


Dinten aya revival Kristen panggedena di dunya

revival Kristen panggedena di dunya nyokot tempat kiwari.

Dinten aya revival Kristen panggedena di dunya! Saban poé loba Nu Uninga Ngeunaan Yesus pikeun kahiji kalinya jeung unggal poe, loba narima Yesus tur disimpen di mana waé di sakuliah dunya!

19

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

526 online! | Sidvisningar idag: 50 924 | Igår: 193 721 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp