1 485 online! | Sidvisningar idag: 56 463 | Igår: 280 299 |

www.apg29.nu

Annons

Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Féilire Formica Nollag le hijab

Féilire Nollag ICA leis an hijab.

Pictiúr: Féilire teacht Formica. 

ICA déanta féilire teacht a n-áirítear bean a bhfuil hijab suí timpeall dinnéar na Nollag.

Na daoine ar fud an tábla Nollag éard measc rudaí eile le leanbh a bhfuil Star Boy ostrich, leanbh le gasp agus bean le hijab. An bhean a fheiceáil sa phictiúr thuas ar chlé barr. Ar Facebook, reacted go leor leis an bhean leis an hijab.

freagraí ICA

Chun freagra Mats Liedholm, atá stiúrthóir margaíochta ag ICA tSualainn, na frithghníomhartha:

- Tá ár ag tosú i mbliana curtha chun ceiliúradh na Nollag i Breathnaíonn ginearálta ar an oiread sin bealaí éagsúla lá atá inniu ann. Is féile an-mhór agus táimid tar éis díriú ar an bpobal ar fud na Nollag, agus an téama an phobail ar fud na Nollag, ní mór dúinn a roghnaíodh go mbeadh tonality cuimsitheach. dóigh linn go bhfuil sé tábhachtach go bhfuil gach duine atá ina chónaí sa tSualainn bhraitheann gur féidir leo páirt a ghlacadh sna traidisiúin atá anseo is cuma cén cúlra nó creideamh a bhfuil tú, a deir sé, agus leanann:

- Tá an chuid seo cuimsitheach go hiomlán loighciúil, toisc go bhfuil conas léiríonn muid ag tSualainn. Ach tá sé ar ndóigh brónach go Tuigeann nach bhfuil gach duine é. San am céanna, tá sé go mór mhór.

Tuigim go mbeadh an ICA buíochas a chur san áireamh gach duine agus chreidimh, ach dáiríre: i ndáiríre a cheapann Mats Liedholm go bhfuil Muslim a bheith rannpháirteach i dinnéar na Nollag a sheirbheáil muiceoil? Lena chois sin, nach Muslims ar chor ar bith Nollaig toisc go bhfuil sé a bhaineann le Íosa.

Gan "ceart ethnically"

Ag pointe amháin, nuair a d'oibrigh mé i cúraim bhaile i Jönköping cinneadh sin a bheith mar cheannasaí ar ár bhfoireann iontach go ní bheimis Nollag na bliana seo, toisc nach raibh sé "ceart eitneach". Bhí orainn eadhon chomhghleacaí a bhí ina Moslamach. Ina áit sin ba mhaith linn a ithe ag bialann Liobáine. Aon duine ba chúis leis na focail le gach duine eile a bhí raibh nach bhfuil Muslims a Bow.

Anois an workmate nach bhfuil duine deacair, is cinnte go raibh fuair sé rud éigin do dinnéar na Nollag nach raibh muiceoil, ach a bheith amhlaidh é. De ghnáth is é an Sualainnigh a Bow deonach síos dó nach "ceart thaobh eitneachais" agus dá bhrí Islamized tSualainn.

Christian: Ná Bow a Ioslam!

Anois, ní féidir linn Críostaithe Bow chun Ioslam a oibriú níos forás ar fud na háite in ár sochaí. Níl, ba chóir dúinn a rá go dána faoi Íosa ionas go mbeidh daoine glacadh leis agus a shábháil. Ansin, beidh Ioslam agus gach reiligiúin bréagach eile caillfidh go huathoibríoch talamh nuair a éiríonn daoine saor in aisce agus slánú i gCríost Íosa!


foinse:


Skriv ut Bädda in Mejla

 
Publicerat av Christer Åberg Thursday 23 November 2017 05:32 | #julbord #ica #julkalender #islam #hijab | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


28 kommentarer

jessica

Tyvärr blir man inte förvånad! Det är ett väldigt flörtande med islam. Många "förutsåg" den här utvecklingen men andra ville inte lyssna på den rösten!

Svara -   - 23/11-17 07:40 -


JL

"Oftast är det vi svenskar som frivilligt böjer oss för att det inte är "etniskt riktigt" och på så vis islamiseras Sverige"

Nej, Sverige islamiserades för att vi tog in muslimska människor i landet. Precis som kyrkor islamiseras och familjer islamiseras nu. Vi bröt det första budordet. Och det är inte det enda budordet som bröts. De ljugs en hel del med.
De ljög när de sa att det var barn som kom.
De ljög när de att det inte fanns någon koppling till kriminalitet
De ljög när de sa att vi skulle rädda pensionerna
De ljög när de sa att det inte skulle islamisera landet
Samma människor jobbar nu för fulla muggar att islamisera resterande länder som är kristna. Polen, Slovakien, Ungern med flera. De kan med lätthet hittas, den enda gången de visar tänderna, det är när islamiseringen går åt fel håll. Försvara ett kristet område och deras ögon blixtrar till. När de säger att det är OK att ta in muslimer i landet, i kyrkorna, i hemmen, i äktenskapen, i familjerna så islamiserar vi landet, kyrkorna, hemmen, äktenskapen och familjerna. Svårare än så är det inte.
Första budordet:
Du skall icke hava några andra Gudar jämte mig
Både globalisterna och islamisterna jobbar nu emot kristendomen, låt er inte bli lurade.

Svara -   - 23/11-17 09:56 -


Sanna

Det finns Många muslimer, både här och i muslimska länder, som firar jul och har julgran och paketer och Allt förutom gris. Så det är inte så mycket skillnad. Dessutom är det ju bra för de flesta vill integrera sig i svenska samhället. Det betyder att de inte är så stränga med deras religion. Det är väl bättre än att ha religiöst strikta muslimer. Det kanske är en chans att lära känna Jesus.

Svara -   - 23/11-17 10:21 -


Sanna

Svenskar har även använt hijab/slöja för länge sen innan det fanns muslimer här.

Svara -   - 23/11-17 10:29 -


Erik S

Svar till Sanna.

Ojoj, oj! Lilla syster, nu får du allt läsa på och få upp ögonen för vad islam och muslimer står för. Gör inte samma misstag som många andra. Skulle kunna skriva mycket här, men det får räcka. Ha en fin dag! MVH

Svara -   - 23/11-17 10:32 -


bengt

men med Guds hjälp kan islamiseringen

avbrytas och stoppas

Svara -   - 23/11-17 12:12 -


jessica

Svar till JL.

Jag skriver under på allt som du skriver JL! Du har alldeles rätt! Islamiseringen är en följd av det du tar upp!

Svara -   - 23/11-17 15:54 -


vanessa

Nog är det många muslimer som firar Yule, själva firandet har ingenting alls med Jesus att göra från början så det deltar dom gärna i, i princip alla ateister och alla möjliga religiösa firar det. Till och med min kyrka firar Yule och min pastor erkänner att det inte är rätt, men att det är ett bra sätt att få folk att bli nyfikna på kyrkan.

Svara -   - 23/11-17 16:20 -


Lena Henricson

I "min" församling har många muslimer blivit frälsta och låtit döpa sig. De kommer på gudstjänsterna och samlas också varje vecka ivriga att be och att fördjupa sig i Guds ord.

Svara -   - 23/11-17 16:26 -


Emanuel

Svar till Lena Henricson.

Härligt att höra Lena! Mer sånt! Tumme upp 👍

Svara -   - 23/11-17 18:09 -


Sanna

Mina släktingar i mitt hemland firar jul och de Vet att julen är för Jesus.

Svara -   - 23/11-17 20:22 -


Andreas T.

Tror inte det finns nån som heter Sanna i Libanon. En del kanske byter namn av nån lustig anledning när de kommer till Sverige.

Svara -   - 23/11-17 20:37 -


bengt

finns en del män i mellanöstern som

heter hanna i alla fall

Svara -   - 23/11-17 20:39 -


Sanna

Svar till Andreas T..

Jo det finns.

Svara -   - 23/11-17 20:42 -


Profetissan

Har svenska folket lämnat sitt land och flytt till varmare breddgrader för att fira Jesu födelse eller har dom konverterat...

Svara -   - 23/11-17 20:59 -


bengt

nja så många svenskar konverterar nog inte till islam

Svara -   - 23/11-17 22:50 -


JL

Svar till jessica.

Tack Jessica,

här har du en länk att se på:
Den går igenom hur illa läget är.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&;v=ARqez2FQzw8

Svara -   - 24/11-17 12:17 -


Birgit Jakobsson

Jag är sfi-lärare och jag vill gärna dela med mig av våra svenska traditioner (inklusive jultraditioner) till alla kursdeltagare oavsett om de är kristna, buddhister, muslimer eller något annat och om de har slöja på sig under vår julfest så är det naturligtvis ok.

Svara -   - 25/11-17 14:50 -


Sanna

Svar till Birgit Jakobsson.

Vad kärleksfullt!

Ja det finns många lärare, chefer på företag mm som gör så. Det är vanligare än många tror.

Svara -   - 25/11-17 19:38 -


Birgit Jakobsson

Tycker inte det är ett flirtande med islam om man är generös mot människor oavsett religion. Man vinner inte människor genom att inte vara det. Förut (o nu) bad man för världen att de skulle nli kristna. Nu är hela världen här! :-)

Svara -   - 26/11-17 13:50 -


Sanna

Första korinthierbrevet, nya testamentet, står det om slöjan. Den versen är som bortglömd.

Svara -   - 26/11-17 15:54 -


SH

I Korintierbrevet kap 11 handlar om hur vi ska förhålla oss vid gudstjänster.

v 5 - Kvinnan vanärar sitt huvud om hon ber eller profeterar barhuvad.
v 6 - om hon inte vill hölja sig så kan hon klippa av sig håret men om det är en skam att klippa av håret ... (Om - står så i KJV och SvFb). Jag anser inte att det är en skam att klippa håret för kvinnor i vårt samhälle. Men sedan har det ju också gått överstyr, feministklubben, liberaler med flera vill ju att män ska likna kvinnor och kvinnor ska se ut som män i möjligaste mån. Men vi ska komma ihåg att det viktigaste är vår inre bild för Gud, inte det yttre. Tycker personligen att kvinnan ser mer helgad ut med långt hår men ändå är det den invärtes bilden av människan som lyser alltså Andens frukter Galaterbrevet 5:22-23. Är själv kvinna.

Svara -   - 26/11-17 16:30 -


Birgit Jakobsson

Min farmor på landet bar ofta sjal ute. Hon var varmt troende men vet inte direkt om det hade med det att göra

Svara -   - 26/11-17 17:03 -


J.J.

Min mormor hade huckle när hon gick ut i ladugården för att skydda håret... inte annars.

Så här så Paulus själv i frågan : "Men om någon har lust att strida om detta, så skall han veta att vi inte har en sådan sed, inte heller någon av Guds församlingar." 1 Kor 11:16

Svara -   - 26/11-17 17:59 -


Sanna

Förr i tiden i Sverige gick inte kvinnan ut utan slöja över huvudet just eftersom det är nämnt i bibeln. Så det har svenskar också haft en gång i tiden. Och även nu har nunnorna det av religiösa skäl.

Svara -   - 26/11-17 19:15 -


Mikael

Ärligt talat tror du att Gud bryr sig om du har slöja sjal foliehatt whatever på ditt huvud????Det är inte slöjan som tar dig till himlen eller helvetet.Det som avgör är om du är frälst och överlåten till JESUS KRISTUS.Fokusera på det som är viktigast:JESUS.

På Paulus tid och kultur ansågs det lösryckt och horigt om kvinnor gick med bara huvuden därav denna sed.

Svara -   - 26/11-17 20:12 -


bengt

ja det var väl den typ.av klädsel.man

hade i mellanöstern då

Svara -   - 26/11-17 23:18 -


jessica

Svar till Birgit Jakobsson.

Jag tror inte att de flesta människor menar "flirta " med islam, när man bara är generös och trevlig mot människor. Tror de menar när det svenska samhället skall anpassas efter religionen, vilket sker i allt högre grad.

Svara -   - 27/11-17 14:59 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Má tá na daoine Giúdach, cuid 2 - Sigvard Sword

Mail Reader le Sigvard Sword 

Má tá na daoine Giúdach

Dúirt sé: "Beidh tú a thuilleadh a bheith ar a dtugtar Jacob, ach Iosrael, do bheith tú ag streachailt le Dia agus le fir agus le sonrú" (is féidir iad a aistriú mar "streachailt le Dia" nó "riail Dé").

3

Läs allt!


När villoläror byggs på grundtexten

Bibelns hebreiska grundtext. jpg

Jag har märkt att de som förkunnar villoläror ofta försöker bevisa sina teser vad en del ord betyder i grundtexten. 

41

Läs allt!


fháistine 2018

2018

Wonder mé díreach cibé an bhfuil sé ar dhuine a bhfuil eolas beag cad a tharlóidh i 2018

32

Läs allt!


Video Fianaise: Muslims in Malmo ag iarraidh a shoot Giúdaigh

I Malmö Bhí 200 Muslims amach ar léiriú neamhdhleathach agus scairt slogans frith-Semitic ar Möllevångstorget: "Beidh muid shoot na Giúdaigh," agus "Beidh an arm na Muhammad ais".

61

Läs allt!


Má tá na daoine Giúdach

Mail Reader le Sigvard Sword 

Iosrael - daoine Giúdach

An féidir a shamhlú conas fonn a bheadh ​​an t-léirmhíniú ina dá mbeadh cónaí orthu sa lá atá inniu, roimh na Stáit Aontaithe ag gluaiseacht ambasáid i Iosrael go Iarúsailéim.

20

Läs allt!


An bhfuil tú cannibal agus dúnmharfóir má itheann tú feoil?

feoil

Sa chás daoine carnabhóirí sa Bhíobla? Nó go raibh sé ach veigeatóirí? An bhfuil cead agat feoil a ithe de réir an Bhíobla?

29

Läs allt!


#Metoo-konspirationen


Annons


Ní bheidh an Palaistínigh tá Oirthear Iarúsailéim mar a gcuid caipitil

Mail Reader ag Olof Amkoff 

wailing

An t-aitheantas de Stáit Iarúsailéim mar chaipiteal síoraí agus doroinnte Iosrael, tá iachall Abbas agus an PLO a bhaint amach tá súil againn ar an riachtanas absurdity na Oirthear Iarúsailéim mar a chaipiteal.

6

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 17 december 2017 kl. 03:23

Jesus söker: Stig!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Rialacha simplí do na tuairimí

Rialacha simplí do na tuairimí.

Más mian leat trácht a dhéanamh ar Apg29 ach lean na rialacha simplí.

13

Läs allt!


Senaste kommentarer


An ghluaiseacht sceimhlitheoireachta Hamas rockets ag Iosrael lámhaigh i ndiaidh aitheantas Trump ar Iarúsailéim

Míshuaimhneas i Iarúsailéim.

Pictiúr: DN. 

Corraíl agus círéibeacha bhris amach in Gaza agus ar an mBruach Thiar i ndiaidh aitheanta Uachtarán na Stát Aontaithe Donald Trump Iarúsailéim mar caipitil Iosrael.

21

Läs allt!


Poist Aithníonn Iarúsailéim mar phríomhchathair

Aftonbladet: US aithint Iarúsailéim mar phríomhchathair.

Pictiúr: Aftonbladet. 

D'fhógair Uachtarán na Stát Donald Trump le linn óráid anocht go n-aithníonn sé Iarúsailéim mar caipitil Iosrael agus plean chun bogadh an ambasáid na Stát Aontaithe go dtí an chathair.

56

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 486 online! | Sidvisningar idag: 56 464 | Igår: 280 299 |

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp