919 online! | Sidvisningar idag: 89 635 | Igår: 236 858 |

www.apg29.nu


Féilire Formica Nollag le hijab

Féilire Nollag ICA leis an hijab.

Pictiúr: Féilire teacht Formica. 

ICA déanta féilire teacht a n-áirítear bean a bhfuil hijab suí timpeall dinnéar na Nollag.

Na daoine ar fud an tábla Nollag éard measc rudaí eile le leanbh a bhfuil Star Boy ostrich, leanbh le gasp agus bean le hijab. An bhean a fheiceáil sa phictiúr thuas ar chlé barr. Ar Facebook, reacted go leor leis an bhean leis an hijab.

freagraí ICA

Chun freagra Mats Liedholm, atá stiúrthóir margaíochta ag ICA tSualainn, na frithghníomhartha:

- Tá ár ag tosú i mbliana curtha chun ceiliúradh na Nollag i Breathnaíonn ginearálta ar an oiread sin bealaí éagsúla lá atá inniu ann. Is féile an-mhór agus táimid tar éis díriú ar an bpobal ar fud na Nollag, agus an téama an phobail ar fud na Nollag, ní mór dúinn a roghnaíodh go mbeadh tonality cuimsitheach. dóigh linn go bhfuil sé tábhachtach go bhfuil gach duine atá ina chónaí sa tSualainn bhraitheann gur féidir leo páirt a ghlacadh sna traidisiúin atá anseo is cuma cén cúlra nó creideamh a bhfuil tú, a deir sé, agus leanann:

- Tá an chuid seo cuimsitheach go hiomlán loighciúil, toisc go bhfuil conas léiríonn muid ag tSualainn. Ach tá sé ar ndóigh brónach go Tuigeann nach bhfuil gach duine é. San am céanna, tá sé go mór mhór.

Tuigim go mbeadh an ICA buíochas a chur san áireamh gach duine agus chreidimh, ach dáiríre: i ndáiríre a cheapann Mats Liedholm go bhfuil Muslim a bheith rannpháirteach i dinnéar na Nollag a sheirbheáil muiceoil? Lena chois sin, nach Muslims ar chor ar bith Nollaig toisc go bhfuil sé a bhaineann le Íosa.

Gan "ceart ethnically"

Ag pointe amháin, nuair a d'oibrigh mé i cúraim bhaile i Jönköping cinneadh sin a bheith mar cheannasaí ar ár bhfoireann iontach go ní bheimis Nollag na bliana seo, toisc nach raibh sé "ceart eitneach". Bhí orainn eadhon chomhghleacaí a bhí ina Moslamach. Ina áit sin ba mhaith linn a ithe ag bialann Liobáine. Aon duine ba chúis leis na focail le gach duine eile a bhí raibh nach bhfuil Muslims a Bow.

Anois an workmate nach bhfuil duine deacair, is cinnte go raibh fuair sé rud éigin do dinnéar na Nollag nach raibh muiceoil, ach a bheith amhlaidh é. De ghnáth is é an Sualainnigh a Bow deonach síos dó nach "ceart thaobh eitneachais" agus dá bhrí Islamized tSualainn.

Christian: Ná Bow a Ioslam!

Anois, ní féidir linn Críostaithe Bow chun Ioslam a oibriú níos forás ar fud na háite in ár sochaí. Níl, ba chóir dúinn a rá go dána faoi Íosa ionas go mbeidh daoine glacadh leis agus a shábháil. Ansin, beidh Ioslam agus gach reiligiúin bréagach eile caillfidh go huathoibríoch talamh nuair a éiríonn daoine saor in aisce agus slánú i gCríost Íosa!


foinse:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 23 November 2017 05:32 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


28 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

jessica

Tyvärr blir man inte förvånad! Det är ett väldigt flörtande med islam. Många "förutsåg" den här utvecklingen men andra ville inte lyssna på den rösten!

Svara -   - 23/11-17 07:20 -


JL

"Oftast är det vi svenskar som frivilligt böjer oss för att det inte är "etniskt riktigt" och på så vis islamiseras Sverige"

Nej, Sverige islamiserades för att vi tog in muslimska människor i landet. Precis som kyrkor islamiseras och familjer islamiseras nu. Vi bröt det första budordet. Och det är inte det enda budordet som bröts. De ljugs en hel del med.
De ljög när de sa att det var barn som kom.
De ljög när de att det inte fanns någon koppling till kriminalitet
De ljög när de sa att vi skulle rädda pensionerna
De ljög när de sa att det inte skulle islamisera landet
Samma människor jobbar nu för fulla muggar att islamisera resterande länder som är kristna. Polen, Slovakien, Ungern med flera. De kan med lätthet hittas, den enda gången de visar tänderna, det är när islamiseringen går åt fel håll. Försvara ett kristet område och deras ögon blixtrar till. När de säger att det är OK att ta in muslimer i landet, i kyrkorna, i hemmen, i äktenskapen, i familjerna så islamiserar vi landet, kyrkorna, hemmen, äktenskapen och familjerna. Svårare än så är det inte.
Första budordet:
Du skall icke hava några andra Gudar jämte mig
Både globalisterna och islamisterna jobbar nu emot kristendomen, låt er inte bli lurade.

Svara -   - 23/11-17 09:36 -


Sanna

Det finns Många muslimer, både här och i muslimska länder, som firar jul och har julgran och paketer och Allt förutom gris. Så det är inte så mycket skillnad. Dessutom är det ju bra för de flesta vill integrera sig i svenska samhället. Det betyder att de inte är så stränga med deras religion. Det är väl bättre än att ha religiöst strikta muslimer. Det kanske är en chans att lära känna Jesus.

Svara -   - 23/11-17 10:01 -


Sanna

Svenskar har även använt hijab/slöja för länge sen innan det fanns muslimer här.

Svara -   - 23/11-17 10:09 -


Erik S

Svar till Sanna.

Ojoj, oj! Lilla syster, nu får du allt läsa på och få upp ögonen för vad islam och muslimer står för. Gör inte samma misstag som många andra. Skulle kunna skriva mycket här, men det får räcka. Ha en fin dag! MVH

Svara -   - 23/11-17 10:12 -


bengt

men med Guds hjälp kan islamiseringen

avbrytas och stoppas

Svara -   - 23/11-17 11:52 -


jessica

Svar till JL.

Jag skriver under på allt som du skriver JL! Du har alldeles rätt! Islamiseringen är en följd av det du tar upp!

Svara -   - 23/11-17 15:34 -


vanessa

Nog är det många muslimer som firar Yule, själva firandet har ingenting alls med Jesus att göra från början så det deltar dom gärna i, i princip alla ateister och alla möjliga religiösa firar det. Till och med min kyrka firar Yule och min pastor erkänner att det inte är rätt, men att det är ett bra sätt att få folk att bli nyfikna på kyrkan.

Svara -   - 23/11-17 16:00 -


Lena Henricson

I "min" församling har många muslimer blivit frälsta och låtit döpa sig. De kommer på gudstjänsterna och samlas också varje vecka ivriga att be och att fördjupa sig i Guds ord.

Svara -   - 23/11-17 16:06 -


Emanuel

Svar till Lena Henricson.

Härligt att höra Lena! Mer sånt! Tumme upp 👍

Svara -   - 23/11-17 17:49 -


Sanna

Mina släktingar i mitt hemland firar jul och de Vet att julen är för Jesus.

Svara -   - 23/11-17 20:02 -


Andreas T.

Tror inte det finns nån som heter Sanna i Libanon. En del kanske byter namn av nån lustig anledning när de kommer till Sverige.

Svara -   - 23/11-17 20:17 -


bengt

finns en del män i mellanöstern som

heter hanna i alla fall

Svara -   - 23/11-17 20:19 -


Sanna

Svar till Andreas T..

Jo det finns.

Svara -   - 23/11-17 20:22 -


Profetissan

Har svenska folket lämnat sitt land och flytt till varmare breddgrader för att fira Jesu födelse eller har dom konverterat...

Svara -   - 23/11-17 20:39 -


bengt

nja så många svenskar konverterar nog inte till islam

Svara -   - 23/11-17 22:30 -


JL

Svar till jessica.

Tack Jessica,

här har du en länk att se på:
Den går igenom hur illa läget är.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&;v=ARqez2FQzw8

Svara -   - 24/11-17 11:57 -


Birgit Jakobsson

Jag är sfi-lärare och jag vill gärna dela med mig av våra svenska traditioner (inklusive jultraditioner) till alla kursdeltagare oavsett om de är kristna, buddhister, muslimer eller något annat och om de har slöja på sig under vår julfest så är det naturligtvis ok.

Svara -   - 25/11-17 14:30 -


Sanna

Svar till Birgit Jakobsson.

Vad kärleksfullt!

Ja det finns många lärare, chefer på företag mm som gör så. Det är vanligare än många tror.

Svara -   - 25/11-17 19:18 -


Birgit Jakobsson

Tycker inte det är ett flirtande med islam om man är generös mot människor oavsett religion. Man vinner inte människor genom att inte vara det. Förut (o nu) bad man för världen att de skulle nli kristna. Nu är hela världen här! :-)

Svara -   - 26/11-17 13:30 -


Sanna

Första korinthierbrevet, nya testamentet, står det om slöjan. Den versen är som bortglömd.

Svara -   - 26/11-17 15:34 -


SH

I Korintierbrevet kap 11 handlar om hur vi ska förhålla oss vid gudstjänster.

v 5 - Kvinnan vanärar sitt huvud om hon ber eller profeterar barhuvad.
v 6 - om hon inte vill hölja sig så kan hon klippa av sig håret men om det är en skam att klippa av håret ... (Om - står så i KJV och SvFb). Jag anser inte att det är en skam att klippa håret för kvinnor i vårt samhälle. Men sedan har det ju också gått överstyr, feministklubben, liberaler med flera vill ju att män ska likna kvinnor och kvinnor ska se ut som män i möjligaste mån. Men vi ska komma ihåg att det viktigaste är vår inre bild för Gud, inte det yttre. Tycker personligen att kvinnan ser mer helgad ut med långt hår men ändå är det den invärtes bilden av människan som lyser alltså Andens frukter Galaterbrevet 5:22-23. Är själv kvinna.

Svara -   - 26/11-17 16:10 -


Birgit Jakobsson

Min farmor på landet bar ofta sjal ute. Hon var varmt troende men vet inte direkt om det hade med det att göra

Svara -   - 26/11-17 16:43 -


J.J.

Min mormor hade huckle när hon gick ut i ladugården för att skydda håret... inte annars.

Så här så Paulus själv i frågan : "Men om någon har lust att strida om detta, så skall han veta att vi inte har en sådan sed, inte heller någon av Guds församlingar." 1 Kor 11:16

Svara -   - 26/11-17 17:39 -


Sanna

Förr i tiden i Sverige gick inte kvinnan ut utan slöja över huvudet just eftersom det är nämnt i bibeln. Så det har svenskar också haft en gång i tiden. Och även nu har nunnorna det av religiösa skäl.

Svara -   - 26/11-17 18:55 -


Mikael

Ärligt talat tror du att Gud bryr sig om du har slöja sjal foliehatt whatever på ditt huvud????Det är inte slöjan som tar dig till himlen eller helvetet.Det som avgör är om du är frälst och överlåten till JESUS KRISTUS.Fokusera på det som är viktigast:JESUS.

På Paulus tid och kultur ansågs det lösryckt och horigt om kvinnor gick med bara huvuden därav denna sed.

Svara -   - 26/11-17 19:52 -


bengt

ja det var väl den typ.av klädsel.man

hade i mellanöstern då

Svara -   - 26/11-17 22:58 -


jessica

Svar till Birgit Jakobsson.

Jag tror inte att de flesta människor menar "flirta " med islam, när man bara är generös och trevlig mot människor. Tror de menar när det svenska samhället skall anpassas efter religionen, vilket sker i allt högre grad.

Svara -   - 27/11-17 14:39 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?An bhfuil an Dia an Bíobla mar dia an Koran ar an gcéanna?

"Iad siúd a éileamh chun grá, onóir agus adhradh Dé, ná i ndáiríre nach bhfuil siad grá, onóir agus Íosa adhartha."

1

Läs allt!


Phós sé holagram Hatsune Miku

Pósta a holagram

Akihiko Kondo a bhfuil leagan puipéad den holagram Hatsune Miku a phós sé. Íomhá Foinse: Facebook.

Tá fear 35 bliain d'aois sa tSeapáin pósta hologrom. An bhainis costas 160,000 mullaigh. A doll a ionadaíonn do na clár ríomhaireachta mná.

14

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Heaven TV7 choisric i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin agus Christer Åberg

léiritheoir teilifíse Ruben Agnarsson, bunaitheoir agus uachtarán Martti Ojares, bainisteoir cainéal Daniela Persin agus Christer Åberg.

Tugadh cuireadh dom oscailt stiúideo an cainéal teilifíse Críostaí Heaven TV7 i Uppsala.

17

Läs allt!


Íosa triple bua domhanda stairiúla

Mail Reader le Nils 

Íosa triple domhanda stairiúla bua, bronntanas Dé do gach duine ar fud an domhain. Go raibh Íosa Críost tríd a Atonement bhí bua Triple nach bhfacthas riamh roimhe! Ba é an dúshlán 3 réimsí éagsúla go bhfuil sé roimh Dhia an breitheamh uachtaracha agus roimh: Ní mór don domhan spiorad a bhuachan.

5

Läs allt!


Is talamh cothrom unscriptural

Is talamh cothrom unscriptural

Má léann tú an Bíobla, is féidir leat a fheiceáil go soiléir go bhfuil an domhan cruinn. Mura bhfuil an domhan cruinn ansin bheadh ​​Íosa a bheith déanta go maith dul amú nuair a deir sé go bhfuil sé an dá lá agus oíche ar an Domhan, nuair a thabhairt sé abhaile go léir na shábháil chun na bhflaitheas.

12

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


DVD nua! Ceisteanna agus freagraí mar gheall ar na hamanna deireadh agus a chuid imeachtaí

De réir Holger Nilsson 

DVD nua!  Ceisteanna agus freagraí mar gheall ar na hamanna deireadh

Tá tú anois an deis chun páirt a ghlacadh sa DVD nua mar gheall ar na himeachtaí deiridh-am.

7

Läs allt!


Is mian Náisiún rialtas domhanda laistigh de 12 bliain

De réir Mikael Walfridsson 

Clár Oibre 2030 - ba mhaith leis na NA rialtas domhanda laistigh de 12 bliain

Wolfgang Ishinger: "Tá cónaí orainn in am ina collapses an t-ordú domhan idirnáisiúnta ceart anois. Sa bhfolús iarracht go léir a fheiceáil cé chomh cóngarach agus is féidir leo dul. Tá gá le rialtas domhanda. "

36

Läs allt!


Lá agallamh Christer Åberg ar teoiricí comhcheilge

Lá agallamh Christer Åberg ar teoiricí comhcheilge

An nuachtán Lá. 

An nuachtán An lá ag Jonathan Sverker agallamh orm agus roinnt eile ar teoiricí comhcheilge agus rinne sé airteagal arna dtarraingt suas sé leathanach ar fad soladach.

18

Läs allt!


An chéad aiséirí

Christer Åberg agus cainteanna Reine Jonsson Labhraíonn an chéad aiséirí sa raidió pobail Nässjö.

1

Läs allt!


An bhfuil Déanta tasc chun seasamh taobh thiar de na ranganna rince agus Yoga?

De réir Holger Nilsson 

An bhfuil Déanta tasc chun seasamh taobh thiar de na ceachtanna rince agus cúrsaí i Yoga?

Maidir Foirm, a chur i láthair féin mar seo: "Is Bilda do Eaglais agus an tSochaí, an fhoirm Foirm ghearr, a dtugadh comhlachas oideachais neamh-conformist, ar cheann de na deich staidéir Sualainne."

47

Läs allt!


16 véarsaí Bíobla faoi ag fáil Íosa do salvation

Faigh Íosa

Seo liosta mé roinnt véarsaí Bíobla go bhfuil gach duine ar tí a fháil ar Íosa. Tá tuilleadh scrioptúir faoi seo nach bhfuil mé san áireamh anseo. Agus léiríonn gach ceann de na véarsaí sin ba chóir duit glacadh le Íosa!

0

Läs allt!


Pictiúir ó mo óige - Christer Åberg

pictiúir iontach de Christer Åberg mar leanbh! 

Christer Åberg shoot bó

Shoot tú dom bó le ceamara bosca ar an bhfeirm fhás mé suas. Tá mé ag caitheamh clogs adhmaid agus éadaí aisteacha eile.

7

Läs allt!


Paróistí ceiliúradh Oíche Shamhna le zombies agus cnámharlaigh damhsa

De réir Mikael Walfridsson 

Oíche Shamhna sa séipéal

Is Oíche Shamhna traidisiún críochnúil asarlaíochta agus dorcha go bhfuil aon rud leis an Tiarna a dhéanamh. Is é an íomhá ó bpobal sna Stáit Aontaithe, a roghnú amazingly a tharraingt siar an téama Oíche Shamhna sa Tionól.

24

Läs allt!


Porn Surfer - I?

fuair Christer Åberg sracaireacht ríomhphoist go mbeadh sé tar éis surfed porn. 

19

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


An dteastaíonn - Cuid a Sé Déag

Christer Åberg deich mbliana

Dúirt mé cheana tú nach raibh a fhios agam i bhfad go háirithe mar gheall ar mo chúlra. Cad iad mo thuismitheoirí agus cén cúlra atá acu Níl a fhios agam. Ansin, nuair a fuair mé chun freastal ar mo mam dúradh liom go raibh sí beagán hastily, mar atá i rith, go mbeadh mo sheantuismitheoirí a bheith sa séipéal Misean, ach is cosúil go mbeadh siad ina dhiaidh sin go bhfuil siad imithe amach. 

5

Läs allt!


Dhá éilimh bhréagacha go bhfuil an Koran agus Ioslam bunaithe ar a gcuid tuairimí

Mail Reader le Nils

Ioslam éilimh go bhfuil siad descended ó Abraham trí Ishmael, agus go Muhammad, mar Abraham aithníonn sé go bhfuil ach aon Dia, Allah!

3

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Tá homophobes níos lú Chliste taighde éilimh

Homophobes IQ níos ísle

Pictiúr: Nyheter24. 

FreeS Nyheter24 faisnéis do dhaoine atá i gcoinne homosexuality mar gheall ar éileamh siad go bhfuil siad níos lú Chliste ná daoine eile. 

12

Läs allt!


An aindiachaí a tháinig chun naught

De réir Holger Nilsson

An turas leanúnach - Simon Ådahl

Léigh an ócáid ​​iontach a bhfuil tháinig an aindiachaí agus a shéanadh chun naught.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, söndag 18 november 2018 kl. 09:42

Jesus söker: Lillemor, Moa!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Annie Lööf Tá chun fanacht

Annie Lööf Tá chun fanacht

Pictiúr: Aftonbladet. 

Andreas Norlén ag iarraidh anois a ghlacadh ról níos gníomhaí i bhfoirmiú rialtas agus imscrúdú ceithre malartacha rialtais. Dá bhrí sin tá an tasc in ann centerpartieldaren Annie Lööf mar a speculated faoi láthair.

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


tar éis mainneachtain Stefan Löfven chun foirm a rialtas

tar éis mainneachtain Stefan Löfven chun foirm a rialtas

Pictiúr: Aftonbladet. 

tar éis mainneachtain Stefan Löfven a fhoirmiú rialtas. An bhfuil an misean anois Ionad Ceannaire Pháirtí Annie Lööf?

8

Läs allt!


Fíricí mar gheall ar Oíche Shamhna

Mail Reader le Sigvard Sword

An ingne i leanbh

"Mar sin, go conas a mharú siad, seanmháthair, athair, deartháireacha, cairde a bheadh ​​cuma mhaith má fhill siad ó na mairbh mar thaibhsí, cnámharlach agus demons!"

8

Läs allt!


bhí lámhaigh Giúdaigh aon cheann déag chun báis sa tsionagóg sna Stáit Aontaithe

Giúdaigh gunned i tsionagóg

Pictiúr: svt.se.

bhí lámhaigh Giúdaigh aon cheann déag chun báis Dé Sathairn i sionagóg sna Stáit Aontaithe ag assailant aonair. Scairt sé, "Ní mór do gach Giúdaigh bás" agus slogans frith-Semitic eile nuair a sheas sé i agus thosaigh lámhach thart timpeall orthu.

2

Läs allt!


Eaglaisí Ceadaíonn paidir Muslim

paidir Moslamach i séipéil

Pictiúr: Lá. 

Anois, tá sé imithe i ndáiríre i bhfad ró! An lá léigh mé go bhfuil Saronförsamlingen i Gothenburg ar cheann de na heaglaisí a chuireann ar chumas paidir Muslim san áitreabh séipéal.

44

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Foirmeacha Annie Lööf an rialtas?

Foirmeacha Annie Lööf an rialtas?

Pictiúr: Aftonbladet. 

Beidh Annie Lööf-Phríomh-Aire, beidh mé choíche cinnte go bhfuil ar chineál an mionlach sa chúlra a rialaíonn agus go bhfuil an pleanáladh agus rialú acu.

41

Läs allt!


Am Cláraigh: Youtube chuaigh síos ar fud an domhain

De réir Mikael Walfridsson 

Am Cláraigh: Youtube chuaigh síos ar fud an domhain

Agus nuair a éiríonn leis é, go stoptar síos YouTube le dhaonra an domhain ar fad ar aon tráth áirithe, agus mar sin insíonn sé dom go bhfuil muid ar an mbealach chun dul córas cumarsáide domhanda inar féidir linn tionchar a imirt agus a bhaint amach beagnach gach duine ar domhan amháin agus an t-am céanna.

5

Läs allt!


Trí íomhánna Íosa sa Sean-Tiomna

Mail Reader le Leif Boman 

Lenár aire dírithe ar Chríost ar nós (Heb 12) glaonna, ansin nglanann an oiread sin de na scéalta Sean-Tiomna le cabhair ó Spiorad.

5

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


88 soicind dea-scéal

Mail Reader le David B

An dtuairisc sásta. 

7

Läs allt!


Coláiste na Tríonóide Mhínigh ar bhealach an-simplí

Christer Åberg mhíníonn ar bhealach an-simplí, an Tríonóide agus an chaoi chuir Dia a Mhac ar an saol, atá i ndiaidh a chuir an Spiorad Naomh.

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 564 282 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 013 bloggartiklar, 91 624 kommentarer och 59 904 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper Creeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp