933 online! | Sidvisningar idag: 73 864 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

Féilire Formica Nollag le hijab

Féilire Nollag ICA leis an hijab.

Pictiúr: Féilire teacht Formica. 

ICA déanta féilire teacht a n-áirítear bean a bhfuil hijab suí timpeall dinnéar na Nollag.

Na daoine ar fud an tábla Nollag éard measc rudaí eile le leanbh a bhfuil Star Boy ostrich, leanbh le gasp agus bean le hijab. An bhean a fheiceáil sa phictiúr thuas ar chlé barr. Ar Facebook, reacted go leor leis an bhean leis an hijab.

freagraí ICA

Chun freagra Mats Liedholm, atá stiúrthóir margaíochta ag ICA tSualainn, na frithghníomhartha:

- Tá ár ag tosú i mbliana curtha chun ceiliúradh na Nollag i Breathnaíonn ginearálta ar an oiread sin bealaí éagsúla lá atá inniu ann. Is féile an-mhór agus táimid tar éis díriú ar an bpobal ar fud na Nollag, agus an téama an phobail ar fud na Nollag, ní mór dúinn a roghnaíodh go mbeadh tonality cuimsitheach. dóigh linn go bhfuil sé tábhachtach go bhfuil gach duine atá ina chónaí sa tSualainn bhraitheann gur féidir leo páirt a ghlacadh sna traidisiúin atá anseo is cuma cén cúlra nó creideamh a bhfuil tú, a deir sé, agus leanann:

- Tá an chuid seo cuimsitheach go hiomlán loighciúil, toisc go bhfuil conas léiríonn muid ag tSualainn. Ach tá sé ar ndóigh brónach go Tuigeann nach bhfuil gach duine é. San am céanna, tá sé go mór mhór.

Tuigim go mbeadh an ICA buíochas a chur san áireamh gach duine agus chreidimh, ach dáiríre: i ndáiríre a cheapann Mats Liedholm go bhfuil Muslim a bheith rannpháirteach i dinnéar na Nollag a sheirbheáil muiceoil? Lena chois sin, nach Muslims ar chor ar bith Nollaig toisc go bhfuil sé a bhaineann le Íosa.

Gan "ceart ethnically"

Ag pointe amháin, nuair a d'oibrigh mé i cúraim bhaile i Jönköping cinneadh sin a bheith mar cheannasaí ar ár bhfoireann iontach go ní bheimis Nollag na bliana seo, toisc nach raibh sé "ceart eitneach". Bhí orainn eadhon chomhghleacaí a bhí ina Moslamach. Ina áit sin ba mhaith linn a ithe ag bialann Liobáine. Aon duine ba chúis leis na focail le gach duine eile a bhí raibh nach bhfuil Muslims a Bow.

Anois an workmate nach bhfuil duine deacair, is cinnte go raibh fuair sé rud éigin do dinnéar na Nollag nach raibh muiceoil, ach a bheith amhlaidh é. De ghnáth is é an Sualainnigh a Bow deonach síos dó nach "ceart thaobh eitneachais" agus dá bhrí Islamized tSualainn.

Christian: Ná Bow a Ioslam!

Anois, ní féidir linn Críostaithe Bow chun Ioslam a oibriú níos forás ar fud na háite in ár sochaí. Níl, ba chóir dúinn a rá go dána faoi Íosa ionas go mbeidh daoine glacadh leis agus a shábháil. Ansin, beidh Ioslam agus gach reiligiúin bréagach eile caillfidh go huathoibríoch talamh nuair a éiríonn daoine saor in aisce agus slánú i gCríost Íosa!


foinse:


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Thursday 23 November 2017 05:32 | #julbord #ica #julkalender #islam #hijab | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


28 kommentarer

jessica

Tyvärr blir man inte förvånad! Det är ett väldigt flörtande med islam. Många "förutsåg" den här utvecklingen men andra ville inte lyssna på den rösten!

Svara -   - 23/11-17 07:20 -


JL

"Oftast är det vi svenskar som frivilligt böjer oss för att det inte är "etniskt riktigt" och på så vis islamiseras Sverige"

Nej, Sverige islamiserades för att vi tog in muslimska människor i landet. Precis som kyrkor islamiseras och familjer islamiseras nu. Vi bröt det första budordet. Och det är inte det enda budordet som bröts. De ljugs en hel del med.
De ljög när de sa att det var barn som kom.
De ljög när de att det inte fanns någon koppling till kriminalitet
De ljög när de sa att vi skulle rädda pensionerna
De ljög när de sa att det inte skulle islamisera landet
Samma människor jobbar nu för fulla muggar att islamisera resterande länder som är kristna. Polen, Slovakien, Ungern med flera. De kan med lätthet hittas, den enda gången de visar tänderna, det är när islamiseringen går åt fel håll. Försvara ett kristet område och deras ögon blixtrar till. När de säger att det är OK att ta in muslimer i landet, i kyrkorna, i hemmen, i äktenskapen, i familjerna så islamiserar vi landet, kyrkorna, hemmen, äktenskapen och familjerna. Svårare än så är det inte.
Första budordet:
Du skall icke hava några andra Gudar jämte mig
Både globalisterna och islamisterna jobbar nu emot kristendomen, låt er inte bli lurade.

Svara -   - 23/11-17 09:36 -


Sanna

Det finns Många muslimer, både här och i muslimska länder, som firar jul och har julgran och paketer och Allt förutom gris. Så det är inte så mycket skillnad. Dessutom är det ju bra för de flesta vill integrera sig i svenska samhället. Det betyder att de inte är så stränga med deras religion. Det är väl bättre än att ha religiöst strikta muslimer. Det kanske är en chans att lära känna Jesus.

Svara -   - 23/11-17 10:01 -


Sanna

Svenskar har även använt hijab/slöja för länge sen innan det fanns muslimer här.

Svara -   - 23/11-17 10:09 -


Erik S

Svar till Sanna.

Ojoj, oj! Lilla syster, nu får du allt läsa på och få upp ögonen för vad islam och muslimer står för. Gör inte samma misstag som många andra. Skulle kunna skriva mycket här, men det får räcka. Ha en fin dag! MVH

Svara -   - 23/11-17 10:12 -


bengt

men med Guds hjälp kan islamiseringen

avbrytas och stoppas

Svara -   - 23/11-17 11:52 -


jessica

Svar till JL.

Jag skriver under på allt som du skriver JL! Du har alldeles rätt! Islamiseringen är en följd av det du tar upp!

Svara -   - 23/11-17 15:34 -


vanessa

Nog är det många muslimer som firar Yule, själva firandet har ingenting alls med Jesus att göra från början så det deltar dom gärna i, i princip alla ateister och alla möjliga religiösa firar det. Till och med min kyrka firar Yule och min pastor erkänner att det inte är rätt, men att det är ett bra sätt att få folk att bli nyfikna på kyrkan.

Svara -   - 23/11-17 16:00 -


Lena Henricson

I "min" församling har många muslimer blivit frälsta och låtit döpa sig. De kommer på gudstjänsterna och samlas också varje vecka ivriga att be och att fördjupa sig i Guds ord.

Svara -   - 23/11-17 16:06 -


Emanuel

Svar till Lena Henricson.

Härligt att höra Lena! Mer sånt! Tumme upp 👍

Svara -   - 23/11-17 17:49 -


Sanna

Mina släktingar i mitt hemland firar jul och de Vet att julen är för Jesus.

Svara -   - 23/11-17 20:02 -


Andreas T.

Tror inte det finns nån som heter Sanna i Libanon. En del kanske byter namn av nån lustig anledning när de kommer till Sverige.

Svara -   - 23/11-17 20:17 -


bengt

finns en del män i mellanöstern som

heter hanna i alla fall

Svara -   - 23/11-17 20:19 -


Sanna

Svar till Andreas T..

Jo det finns.

Svara -   - 23/11-17 20:22 -


Profetissan

Har svenska folket lämnat sitt land och flytt till varmare breddgrader för att fira Jesu födelse eller har dom konverterat...

Svara -   - 23/11-17 20:39 -


bengt

nja så många svenskar konverterar nog inte till islam

Svara -   - 23/11-17 22:30 -


JL

Svar till jessica.

Tack Jessica,

här har du en länk att se på:
Den går igenom hur illa läget är.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&;v=ARqez2FQzw8

Svara -   - 24/11-17 11:57 -


Birgit Jakobsson

Jag är sfi-lärare och jag vill gärna dela med mig av våra svenska traditioner (inklusive jultraditioner) till alla kursdeltagare oavsett om de är kristna, buddhister, muslimer eller något annat och om de har slöja på sig under vår julfest så är det naturligtvis ok.

Svara -   - 25/11-17 14:30 -


Sanna

Svar till Birgit Jakobsson.

Vad kärleksfullt!

Ja det finns många lärare, chefer på företag mm som gör så. Det är vanligare än många tror.

Svara -   - 25/11-17 19:18 -


Birgit Jakobsson

Tycker inte det är ett flirtande med islam om man är generös mot människor oavsett religion. Man vinner inte människor genom att inte vara det. Förut (o nu) bad man för världen att de skulle nli kristna. Nu är hela världen här! :-)

Svara -   - 26/11-17 13:30 -


Sanna

Första korinthierbrevet, nya testamentet, står det om slöjan. Den versen är som bortglömd.

Svara -   - 26/11-17 15:34 -


SH

I Korintierbrevet kap 11 handlar om hur vi ska förhålla oss vid gudstjänster.

v 5 - Kvinnan vanärar sitt huvud om hon ber eller profeterar barhuvad.
v 6 - om hon inte vill hölja sig så kan hon klippa av sig håret men om det är en skam att klippa av håret ... (Om - står så i KJV och SvFb). Jag anser inte att det är en skam att klippa håret för kvinnor i vårt samhälle. Men sedan har det ju också gått överstyr, feministklubben, liberaler med flera vill ju att män ska likna kvinnor och kvinnor ska se ut som män i möjligaste mån. Men vi ska komma ihåg att det viktigaste är vår inre bild för Gud, inte det yttre. Tycker personligen att kvinnan ser mer helgad ut med långt hår men ändå är det den invärtes bilden av människan som lyser alltså Andens frukter Galaterbrevet 5:22-23. Är själv kvinna.

Svara -   - 26/11-17 16:10 -


Birgit Jakobsson

Min farmor på landet bar ofta sjal ute. Hon var varmt troende men vet inte direkt om det hade med det att göra

Svara -   - 26/11-17 16:43 -


J.J.

Min mormor hade huckle när hon gick ut i ladugården för att skydda håret... inte annars.

Så här så Paulus själv i frågan : "Men om någon har lust att strida om detta, så skall han veta att vi inte har en sådan sed, inte heller någon av Guds församlingar." 1 Kor 11:16

Svara -   - 26/11-17 17:39 -


Sanna

Förr i tiden i Sverige gick inte kvinnan ut utan slöja över huvudet just eftersom det är nämnt i bibeln. Så det har svenskar också haft en gång i tiden. Och även nu har nunnorna det av religiösa skäl.

Svara -   - 26/11-17 18:55 -


Mikael

Ärligt talat tror du att Gud bryr sig om du har slöja sjal foliehatt whatever på ditt huvud????Det är inte slöjan som tar dig till himlen eller helvetet.Det som avgör är om du är frälst och överlåten till JESUS KRISTUS.Fokusera på det som är viktigast:JESUS.

På Paulus tid och kultur ansågs det lösryckt och horigt om kvinnor gick med bara huvuden därav denna sed.

Svara -   - 26/11-17 19:52 -


bengt

ja det var väl den typ.av klädsel.man

hade i mellanöstern då

Svara -   - 26/11-17 22:58 -


jessica

Svar till Birgit Jakobsson.

Jag tror inte att de flesta människor menar "flirta " med islam, när man bara är generös och trevlig mot människor. Tror de menar när det svenska samhället skall anpassas efter religionen, vilket sker i allt högre grad.

Svara -   - 27/11-17 14:39 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Bí ag faire amach le haghaidh an chuach

Téacs agus grianghraif le Reine Jonsson 

Tá Cuaiche cothófar an fhuiseog píopa leathnaithe - Bí ag faire amach le haghaidh an chuach

Fothaí An píopa fhuiseog móinéir fásta a cuach. 

Nuair a hatched gökägget amach pushes cuach amach iad an fhuiseog agus cuach bocht beag chicks ansin autocrats agus an lánúin ach learóg ar dtús báire. Níl ndiaidh, éiríonn sé níos mó agus níos mó tougher sa nead i gcoinne a dtuismitheoirí altrama agus strus an lánúin i gcónaí lena begging le haghaidh bia níos mó.

2

Läs allt!


bratach Pride in Gothenburg tógadh síos le haghaidh Ioslam

Nancy Ajram

Pictiúr ó Youtube Nancy Ajram. 

Nuair a bheidh an t-superstar Arabach Nancy Ajram tháinig go dtí Gothenburg suite bratacha bród síos. Ós rud é go is cosúil sí a 99 faoin gcéad ar fud an domhain Moslamach!

26

Läs allt!


Seo iad na páistí nua 'bhealach a fhágann gurb é líonra iomlán a fhiuchadh

Mail Reader le Katty 

capall péinteáilte

Pictiúr: Facebook. 

Ní mór na páistí a chloisteáil mar gheall ar an labhairt is féidir Íosa teacht ach an creideamh ina saol! Fiú smearaidh an Pony Bród ar fad le dathanna éagsúla! 

7

Läs allt!


Misin Misinéireachta sna hOileáin Fhilipíneacha i mí Mheán Fómhair

Mail Reader le Jorgen Milton 

Nuair a bheidh mé sé bliana ó shin don chéad uair cuairt ar an Ati-mhuintir na hOileáin Fhilipíneacha, ní raibh mé in chreideann an grá, ba mhaith liom a fháil ar na daoine. 

5

Läs allt!


Man, nach bhfuil tú muc!

Nóta tráchta le Katrina 

Man, nach bhfuil tú muc!

Pictiúr: Aftonbladet. 

Fear a tháinig ó mhuca, caithfidh sé a bheith fíor mar a deir sé i Aftonbladet.

4

Läs allt!


A léargas ar an tribulation

De réir Mikael Walfridsson 

Sundial sa ghaineamh

Nuair a labhairt linn faoi pianta saothair, tá sé i ndáiríre a ullmhú agus a fógra á rá sin a bhfuil an Leabhar Revelation predicts. 

5

Läs allt!


100 gluaisteáin dóite i gcathracha éagsúla - cionta sceimhlitheoireachta

tinte Carr i Gothenburg

Frölunda Torg i Gothenburg ar an tráthnóna Dé Luain. Pictiúr: Zagros Hama. 

Carranna thine in áiteanna éagsúla sa cheantar Gothenburg, ach freisin i Trollhättan, Lysekil agus Falkenberg. Thart ar 100 gluaisteáin a bheith dóite sa réigiún.

83

Läs allt!


dearbhaíonn Bród foréigean, sadism agus drugaí

Madraí i Pride

Dearbhaíonn Bród foréigean agus sadism, agus incite na cuairteoirí: ". Bain sult as cé chomh gar agus fad, tenderness agus sadism, aeistéitic agus forlámhas"

22

Läs allt!


Cén fáth a fháil pósta?

Cén fáth dul a bheith pósta?

Cén fáth a fháil pósta? An bhfuil sé a bheith gnéas nó an bhfuil cuspóir níos mó?

15

Läs allt!


Madraí fuair an phacáiste - bhí a shíniú agus cruthúnas aitheantais

Fuair ​​madra amháin pacáiste ó PostNord

Pictiúr: Aftonbladet. 

Ba é an madra Chaya pacáiste sa phost ó Shasana. Ach a fháil ar an bpacáiste a bhí an madra a bhí féin a fháil air, a thaispeáint a aithint agus a shíniú lena lapa a bhí daite le ceap dúch.

30

Läs allt!


Man, ní bhíonn tú cat!

cat

Cúpla bliain ó shin chonaic mé ar an teilifís gréasáin Aftonbladet s bean óg a cheap go raibh sí ina cat. 

10

Läs allt!


Ná dul ar ais go dtí Sodom

Sodom agus Gomorrah

Bhí shábháil Lot ó chathair pheaca Sodom nuair a bhí sé fhuadaigh ag arm. Ach tar Abram idirghabháil agus tarrtháil Lot agus a theaghlach agus na daoine mar a d'fhill siad go dtí an chathair de sin. Mo chara: Ní mór duit a dul ar ais go dtí Sodom tar éis duit sábháilte. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Briathar siopa leabhar Saol imbued le litríocht Caitliceach

Mail Reader le Pelle Lindberg 

Níl aon déithe eile le Arne Imsen

An leabhar "Níl aon déithe eile" a dhíoltar níos mó ná mar a bhí shamhlaigh mé. Is é an chéad eagrán anois amach. 

39

Läs allt!


Chonaic sé Stephen Hawking in ifreann agus deamhain ionsaithe ar pastors

Mail Reader le Nils 

ifreann

An mhaidin an 15 Aibreán 2018, thosaigh mé, Cesar Sandova Hondúras, adhartha an Tiarna agus meán lae. 12 Chonaic mé an Tiarna thosaigh a thaispeáint dom rudaí nua. Thought go mbeadh an Tiarna aghaidh chun a thaispeáint níos mó de ríocht na bhflaitheas, ach ní raibh sé chomh. Nuair a ghlac an Tiarna mo spiorad ón gcomhlacht, ach an uair seo go dtí an áit an crá.

146

Läs allt!


Cén Creator iontach atá againn!

Ní mór a bheith le feiceáil! Féach ar an físeán dochreidte a léiríonn an Cruthaitheoir mór agus cumhachtach Dia!

3

Läs allt!


Annons


Cad a dhéanann an thief?

Tjiven

"Mar a bheidh tú a thuiscint go mbeadh a fhios an t-úinéir tí ar an oíche nuair a tháinig an thief, ansin bheadh ​​sé fanacht awake agus ní ar chumas aon duine bhris isteach ina theach."

8

Läs allt!


I bhfianaise tháinig an aerach amach

I bhfianaise tháinig amach

A tochtmhar, cheap-provoking faisnéise ar neamh TV7, i gcás ina a roinnt daoine gairmiúla a gcuid léargais agus iar-homosexuals insint fúthu féin, faoi áthas agus brón agus an saol ag athrú encounters.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 08:49

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


polaiteoir Sualainne athair leanbh tu beaga gabhadh sa Liobáin

Gabriel MARAWGEH 

I gcás beagnach in aghaidh na míosa, tá Roni Doumit, polaiteoir Siria Críostaí na Sualainne athair leanbh tu beaga, a ghabháil sa Liobáin doiléir. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Na hiarmhairtí an phósta aerach i Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Féach ar an clár faisnéise harrowing "Na hiarmhairtí an phósta aerach i Massachusetts 'ar neamh TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg boast fós faoi Íosa

Christer Åberg - An Craoladh a stór faoi Íosa

Chris a Craoladh ar eolas i measc Críostaithe agus neamh-Críostaithe sa tSualainn araon. Cuireann sé Íosa mar fhreagra ar na fadhbanna sóisialta agus pearsanta atá ann faoi láthair. Is Hostess Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg i Apg29 TV

Christer Åberg in Apg29 teilifíse.

Le modhanna simplí a rinne mé ar mo sheomra leapa isteach i stiúideo teilifíse! Conas is é sin is féidir?

2

Läs allt!


Anois beidh tú ag éisteacht! - Apg29 ag Christer Åberg

Anois beidh tú ag éisteacht! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg seinm agus ag canadh agus ag caint faoi Íosa agus Apg29.nu.

0

Läs allt!


An dorchadas an Bród

An dorcha colorful

Claphaminstitutets tuairisc a thabhairt ar an Bród. 

showcases Bród dearcadh dearfach le drugaí, sadism, pian agus striapachas.

13

Läs allt!


A dearcadh níos leithne

Mail Reader le David B 

Bhí Féin-dhíríonn preacher embarrassing de Jonah sa Sean-Tiomna. Éalaigh sé glaoch Dé, ach d'athraigh a intinn faoi dheireadh i ndiaidh setbacks éagsúla. Bhí a éalú ó Dhia ar tí é a costas dó a shaol. Ach cé go raibh sé ar deireadh cad ordaigh Dia dó, agus mar sin tá a dhearcadh féin-lárnaithe.

9

Läs allt!


Aftonbladet appalled go bhfuil an pósadh an aontas idir fear agus bean

Aftonbladet appalled go bhfuil an pósadh an aontas idir fear agus bean

Pictiúr: Aftonbladet.se. 

"An Chróit, an Bhulgáir, an Laitvia, an Liotuáin, an Pholainn, an tSlóvaic agus an Mhacadóin tá bunreachtanna a shainmhíníonn pósadh mar chomhar de fear agus bean, nó foclaíocht bunreachtúla eile a chuireann cosc ​​ar phósadh comhghnéis fiú," scríobhann Aftonbladet i fright íon.

145

Läs allt!


Chun cloí leis Íosa - Theo agus a chairde

Chun cloí leis Íosa - Theo agus a chairde ar neamh TV7.

4

Läs allt!


tinte breithiúnas An tSualainn buamadóir Dé?

A aerárthach JAS Tá bombed dóiteáin foraoise i Trängslet i Dalarna. 

22

Läs allt!


Beidh an Eoraip a fháil 159 milliún imirceach faoi 2025, de réir tuarascála na Náisiún Aontaithe

Ghéarchéime Imirceacha pleanáilte?

Pictiúr: voiceofeurope.com. 

Beidh an Eoraip a fháil 159 milliún imirceach faoi 2025. Tá sé seo le fios i dtuarascáil na Náisiún Aontaithe ó 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 943 533 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 782 bloggartiklar, 87 369 kommentarer och 57 676 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp