2 406 online! | Sidvisningar idag: 628 923 | Igår: 753 693 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Féilire Formica Nollag le hijab

Féilire Nollag ICA leis an hijab.

Pictiúr: Féilire teacht Formica. 

ICA déanta féilire teacht a n-áirítear bean a bhfuil hijab suí timpeall dinnéar na Nollag.

Na daoine ar fud an tábla Nollag éard measc rudaí eile le leanbh a bhfuil Star Boy ostrich, leanbh le gasp agus bean le hijab. An bhean a fheiceáil sa phictiúr thuas ar chlé barr. Ar Facebook, reacted go leor leis an bhean leis an hijab.

freagraí ICA

Chun freagra Mats Liedholm, atá stiúrthóir margaíochta ag ICA tSualainn, na frithghníomhartha:

- Tá ár ag tosú i mbliana curtha chun ceiliúradh na Nollag i Breathnaíonn ginearálta ar an oiread sin bealaí éagsúla lá atá inniu ann. Is féile an-mhór agus táimid tar éis díriú ar an bpobal ar fud na Nollag, agus an téama an phobail ar fud na Nollag, ní mór dúinn a roghnaíodh go mbeadh tonality cuimsitheach. dóigh linn go bhfuil sé tábhachtach go bhfuil gach duine atá ina chónaí sa tSualainn bhraitheann gur féidir leo páirt a ghlacadh sna traidisiúin atá anseo is cuma cén cúlra nó creideamh a bhfuil tú, a deir sé, agus leanann:

- Tá an chuid seo cuimsitheach go hiomlán loighciúil, toisc go bhfuil conas léiríonn muid ag tSualainn. Ach tá sé ar ndóigh brónach go Tuigeann nach bhfuil gach duine é. San am céanna, tá sé go mór mhór.

Tuigim go mbeadh an ICA buíochas a chur san áireamh gach duine agus chreidimh, ach dáiríre: i ndáiríre a cheapann Mats Liedholm go bhfuil Muslim a bheith rannpháirteach i dinnéar na Nollag a sheirbheáil muiceoil? Lena chois sin, nach Muslims ar chor ar bith Nollaig toisc go bhfuil sé a bhaineann le Íosa.

Gan "ceart ethnically"

Ag pointe amháin, nuair a d'oibrigh mé i cúraim bhaile i Jönköping cinneadh sin a bheith mar cheannasaí ar ár bhfoireann iontach go ní bheimis Nollag na bliana seo, toisc nach raibh sé "ceart eitneach". Bhí orainn eadhon chomhghleacaí a bhí ina Moslamach. Ina áit sin ba mhaith linn a ithe ag bialann Liobáine. Aon duine ba chúis leis na focail le gach duine eile a bhí raibh nach bhfuil Muslims a Bow.

Anois an workmate nach bhfuil duine deacair, is cinnte go raibh fuair sé rud éigin do dinnéar na Nollag nach raibh muiceoil, ach a bheith amhlaidh é. De ghnáth is é an Sualainnigh a Bow deonach síos dó nach "ceart thaobh eitneachais" agus dá bhrí Islamized tSualainn.

Christian: Ná Bow a Ioslam!

Anois, ní féidir linn Críostaithe Bow chun Ioslam a oibriú níos forás ar fud na háite in ár sochaí. Níl, ba chóir dúinn a rá go dána faoi Íosa ionas go mbeidh daoine glacadh leis agus a shábháil. Ansin, beidh Ioslam agus gach reiligiúin bréagach eile caillfidh go huathoibríoch talamh nuair a éiríonn daoine saor in aisce agus slánú i gCríost Íosa!


foinse:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Thursday 23 November 2017 05:32 | #julbord #ica #julkalender #islam #hijab | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


28 kommentarer

jessica

Tyvärr blir man inte förvånad! Det är ett väldigt flörtande med islam. Många "förutsåg" den här utvecklingen men andra ville inte lyssna på den rösten!

Svara -   - 23/11-17 07:20 -


JL

"Oftast är det vi svenskar som frivilligt böjer oss för att det inte är "etniskt riktigt" och på så vis islamiseras Sverige"

Nej, Sverige islamiserades för att vi tog in muslimska människor i landet. Precis som kyrkor islamiseras och familjer islamiseras nu. Vi bröt det första budordet. Och det är inte det enda budordet som bröts. De ljugs en hel del med.
De ljög när de sa att det var barn som kom.
De ljög när de att det inte fanns någon koppling till kriminalitet
De ljög när de sa att vi skulle rädda pensionerna
De ljög när de sa att det inte skulle islamisera landet
Samma människor jobbar nu för fulla muggar att islamisera resterande länder som är kristna. Polen, Slovakien, Ungern med flera. De kan med lätthet hittas, den enda gången de visar tänderna, det är när islamiseringen går åt fel håll. Försvara ett kristet område och deras ögon blixtrar till. När de säger att det är OK att ta in muslimer i landet, i kyrkorna, i hemmen, i äktenskapen, i familjerna så islamiserar vi landet, kyrkorna, hemmen, äktenskapen och familjerna. Svårare än så är det inte.
Första budordet:
Du skall icke hava några andra Gudar jämte mig
Både globalisterna och islamisterna jobbar nu emot kristendomen, låt er inte bli lurade.

Svara -   - 23/11-17 09:36 -


Sanna

Det finns Många muslimer, både här och i muslimska länder, som firar jul och har julgran och paketer och Allt förutom gris. Så det är inte så mycket skillnad. Dessutom är det ju bra för de flesta vill integrera sig i svenska samhället. Det betyder att de inte är så stränga med deras religion. Det är väl bättre än att ha religiöst strikta muslimer. Det kanske är en chans att lära känna Jesus.

Svara -   - 23/11-17 10:01 -


Sanna

Svenskar har även använt hijab/slöja för länge sen innan det fanns muslimer här.

Svara -   - 23/11-17 10:09 -


Erik S

Svar till Sanna.

Ojoj, oj! Lilla syster, nu får du allt läsa på och få upp ögonen för vad islam och muslimer står för. Gör inte samma misstag som många andra. Skulle kunna skriva mycket här, men det får räcka. Ha en fin dag! MVH

Svara -   - 23/11-17 10:12 -


bengt

men med Guds hjälp kan islamiseringen

avbrytas och stoppas

Svara -   - 23/11-17 11:52 -


jessica

Svar till JL.

Jag skriver under på allt som du skriver JL! Du har alldeles rätt! Islamiseringen är en följd av det du tar upp!

Svara -   - 23/11-17 15:34 -


vanessa

Nog är det många muslimer som firar Yule, själva firandet har ingenting alls med Jesus att göra från början så det deltar dom gärna i, i princip alla ateister och alla möjliga religiösa firar det. Till och med min kyrka firar Yule och min pastor erkänner att det inte är rätt, men att det är ett bra sätt att få folk att bli nyfikna på kyrkan.

Svara -   - 23/11-17 16:00 -


Lena Henricson

I "min" församling har många muslimer blivit frälsta och låtit döpa sig. De kommer på gudstjänsterna och samlas också varje vecka ivriga att be och att fördjupa sig i Guds ord.

Svara -   - 23/11-17 16:06 -


Emanuel

Svar till Lena Henricson.

Härligt att höra Lena! Mer sånt! Tumme upp 👍

Svara -   - 23/11-17 17:49 -


Sanna

Mina släktingar i mitt hemland firar jul och de Vet att julen är för Jesus.

Svara -   - 23/11-17 20:02 -


Andreas T.

Tror inte det finns nån som heter Sanna i Libanon. En del kanske byter namn av nån lustig anledning när de kommer till Sverige.

Svara -   - 23/11-17 20:17 -


bengt

finns en del män i mellanöstern som

heter hanna i alla fall

Svara -   - 23/11-17 20:19 -


Sanna

Svar till Andreas T..

Jo det finns.

Svara -   - 23/11-17 20:22 -


Profetissan

Har svenska folket lämnat sitt land och flytt till varmare breddgrader för att fira Jesu födelse eller har dom konverterat...

Svara -   - 23/11-17 20:39 -


bengt

nja så många svenskar konverterar nog inte till islam

Svara -   - 23/11-17 22:30 -


JL

Svar till jessica.

Tack Jessica,

här har du en länk att se på:
Den går igenom hur illa läget är.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=69&;v=ARqez2FQzw8

Svara -   - 24/11-17 11:57 -


Birgit Jakobsson

Jag är sfi-lärare och jag vill gärna dela med mig av våra svenska traditioner (inklusive jultraditioner) till alla kursdeltagare oavsett om de är kristna, buddhister, muslimer eller något annat och om de har slöja på sig under vår julfest så är det naturligtvis ok.

Svara -   - 25/11-17 14:30 -


Sanna

Svar till Birgit Jakobsson.

Vad kärleksfullt!

Ja det finns många lärare, chefer på företag mm som gör så. Det är vanligare än många tror.

Svara -   - 25/11-17 19:18 -


Birgit Jakobsson

Tycker inte det är ett flirtande med islam om man är generös mot människor oavsett religion. Man vinner inte människor genom att inte vara det. Förut (o nu) bad man för världen att de skulle nli kristna. Nu är hela världen här! :-)

Svara -   - 26/11-17 13:30 -


Sanna

Första korinthierbrevet, nya testamentet, står det om slöjan. Den versen är som bortglömd.

Svara -   - 26/11-17 15:34 -


SH

I Korintierbrevet kap 11 handlar om hur vi ska förhålla oss vid gudstjänster.

v 5 - Kvinnan vanärar sitt huvud om hon ber eller profeterar barhuvad.
v 6 - om hon inte vill hölja sig så kan hon klippa av sig håret men om det är en skam att klippa av håret ... (Om - står så i KJV och SvFb). Jag anser inte att det är en skam att klippa håret för kvinnor i vårt samhälle. Men sedan har det ju också gått överstyr, feministklubben, liberaler med flera vill ju att män ska likna kvinnor och kvinnor ska se ut som män i möjligaste mån. Men vi ska komma ihåg att det viktigaste är vår inre bild för Gud, inte det yttre. Tycker personligen att kvinnan ser mer helgad ut med långt hår men ändå är det den invärtes bilden av människan som lyser alltså Andens frukter Galaterbrevet 5:22-23. Är själv kvinna.

Svara -   - 26/11-17 16:10 -


Birgit Jakobsson

Min farmor på landet bar ofta sjal ute. Hon var varmt troende men vet inte direkt om det hade med det att göra

Svara -   - 26/11-17 16:43 -


J.J.

Min mormor hade huckle när hon gick ut i ladugården för att skydda håret... inte annars.

Så här så Paulus själv i frågan : "Men om någon har lust att strida om detta, så skall han veta att vi inte har en sådan sed, inte heller någon av Guds församlingar." 1 Kor 11:16

Svara -   - 26/11-17 17:39 -


Sanna

Förr i tiden i Sverige gick inte kvinnan ut utan slöja över huvudet just eftersom det är nämnt i bibeln. Så det har svenskar också haft en gång i tiden. Och även nu har nunnorna det av religiösa skäl.

Svara -   - 26/11-17 18:55 -


Mikael

Ärligt talat tror du att Gud bryr sig om du har slöja sjal foliehatt whatever på ditt huvud????Det är inte slöjan som tar dig till himlen eller helvetet.Det som avgör är om du är frälst och överlåten till JESUS KRISTUS.Fokusera på det som är viktigast:JESUS.

På Paulus tid och kultur ansågs det lösryckt och horigt om kvinnor gick med bara huvuden därav denna sed.

Svara -   - 26/11-17 19:52 -


bengt

ja det var väl den typ.av klädsel.man

hade i mellanöstern då

Svara -   - 26/11-17 22:58 -


jessica

Svar till Birgit Jakobsson.

Jag tror inte att de flesta människor menar "flirta " med islam, när man bara är generös och trevlig mot människor. Tror de menar när det svenska samhället skall anpassas efter religionen, vilket sker i allt högre grad.

Svara -   - 27/11-17 14:39 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Beo tráthnóna Dé Máirt 20:00: Nenne Lindberg

Christer Åberg Nenne craoladh beo anocht as a stiúideo seomra suí sna Meadow, Stiúideo Apg29. Is Rannpháirtithe anocht 20 Márta Nenne Lindberg, Accordionist Sivert Lindberg agus bassist Håkan Bertilsson.

0

Läs allt!


ceann scríbe Aois Nua

De réir Holger Nilsson 

Nua-Aois cuspóir deiridh - Holger Nilsson

A tarraing meabhlú spioradálta gan fasach ar fud an domhain, bhí leis an téarma seo, ciallaíonn an téarma Aois Nua.

3

Läs allt!


Nenne beo anocht Dé Máirt 20:00

Anois, tá sé soiléir! Anocht 20:00 Cuireann Nenne agus Sivert Lindberg agus Håkan Bertilsson Stiúideo Apg29. Scaip seo agus fáilte chun féachaint! https://www.facebook.com/christeraberg29

0

Läs allt!


Bhí Salvation agus leighis le Peter Ljunggren agus Lindberg sa séipéal Cross i Jönköping

pictiúir leor!

Peter Ljunggren i Korskyrkan Jonkoping

Bhí Lindberg baint acu leis an värrldsevangelisten Sualainnis-Cheanada Peter Ljunggren i Cross Church in Jönköping.

80

Läs allt!


Muslims Tá cead ag muiceoil a ithe

muiceoil

Laistigh Ioslam ann »darura» a cheadaíonn Muslim a ithe muiceoil mura bhfuil feoil eile a ithe.

21

Läs allt!


Is locht Ioslam gur mian an Páirtí Daonlathach Sóisialta a thoirmeasc ar scoileanna Críostaí

Is locht Ioslam go scoileanna b'fhéidir Críostaí cosc

Pictiúr: Lá. 

Ba mhaith an Páirtí Daonlathach Sóisialta a thoirmeasc gach scoil reiligiúnda. Ar an mbealach seo, beidh na scoileanna Críostaí a chosc freisin.

21

Läs allt!


Annons


Is é an creideamh i saol extraterrestrial heresy contúirteacha

Is é an creideamh i saol extraterrestrial heresy contúirteacha

Deir an Bíobla go soiléir go bhfuil Dia a cruthaíodh roinnt spéartha ach amháin Cruinne! Mar sin, nach bhfuil go leor Earth-mhaith pláinéid.

18

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 12, torsdag 22 mars 2018 kl. 22:37

Jesus söker: Kennet, Kent!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Tá an saol i Småland, ach ní ar Mars

eolaithe na Sualainne ag lorg saol extraterrestrial i Småland

Grianghraf: SVT. 

taighdeoirí sa tSualainnis a fuair iontaisí do beacáin cúpla céad méadar isteach sa sliabh i Småland. Mar gheall ar seo, dar leo, beidh siad ag teacht ar rianta de shaol ar Mars. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Alf: Stefan & Maria Hallman hos Breaking News med Filip & Fredrik

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

P: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

AnnMarie: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Sigvard Svärd: New Age slutmål

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Dick Lind: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Erik S: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Peter Hall: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

David Ström: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Ossi Kettunen: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Therese Blomqvist : Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar


Rabhadh spioradáltacht agus Aois Nua

De réir Holger Nilsson 

Rabhadh spioradáltacht agus Aois Nua

Rabhadh spioradáltacht nua! Tá go leor a bhfuil lured isteach i bhfoirmeacha éagsúla de spioradáltacht nua.

9

Läs allt!


Sualainnigh rince - dán prophetic ó 1924

Léitheoir Mail BW

rince Sualainnigh

Aimsíodh dán seo sa bhailiúchán mo mháthar sean dánta ó 1924. Tá sé díreach chomh hábhartha inniu.

3

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 390 716 863 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 392 bloggartiklar, 80 388 kommentarer och 53 867 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp