482 online! | Sidvisningar idag: 130 576 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Finalmöte i Stockholm Sverige 7:14

Finalmöte i Stockholm Sverige 7:14. Stockholm den 5 september klockan 18.00-21.00 på Raoul Wallenbergs torg. Ämnet är “Vi vänder om: Sverige, valet och Israel”.

Medverkande är bland annat böneledare Lars Enarson, förbönsledare från Ungern, pastor Pauli Kemi och evangelist Åke Samuelsson. #Sverige714


Video som är producerade andra än Apg29.nu kan ha åsikter som inte bloggsajten delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 4 september 2018 16:45 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Katrina

Tack!

Svara -   - 4/9-18 18:30 -


Lena Henricson

Tack Gud för Lars Enarson! Tack för alla som fastar och ber och tack för varje liten bönesuck för vårt land. Var säker på att alla dessa böner gör skillnad! Må Gud välsigna Sverige och rena från allt som befläckar vårt land!🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Svara -   - 4/9-18 23:33 -


Katrina

Kolla vad expressen skriver om detta ämne

https://www.expressen.se/nyheter/val-2018/kristna-profilen-be-for-sd-som-storsta-parti/

Svara -   - 5/9-18 08:37 -


Erik S

Hoppas många kan delta i finalsamlingen idag, i Stockholm. Var där för en vecka sedan kan därför inte delta, tyvärr. Men bedja kan man, precis var man än är.

Läget är allvarligt och "står och väger" om vi ska fortsätta med Gudsförnekelse, antisemitism och att böja oss för en främmande gud. Eller om vi ska vända om, tillbaka till Fader och hem. Tänka på vårt land, våra barn och vår kära flagga.

Vänstern och tabloid-pressen har ju "panik" nu och gör allt för att skriva ner oss som vill ha en ändring. Vi känner till deras sätt, från bl.a USA. Men, spelar ingen roll vad och hur dom skriver, vi fortsätter bedja sen får Gud ta hand om problemen på sitt sätt-blir bäst så. Som sagt, ge inte upp nu när vi är på upploppet!

GVD-MVH

Svara -   - 5/9-18 08:46 -


Andreas

Svar till Katrina.

Så rätt han har SD är ända alternativet för antikrist inflytande ska stoppas. SD fyller en oerhörd viktig fiktion som jag hoppas kan få KD och M att ändra inriktning. I USA är den kristna högern mer insatta och vaknande kring den nya världsordningen(New world order) antikrist slutgiltiga rike. Därför glädjer de mig att äntligen har vi en kristen förkunnare som pratar kring detta viktiga profetiska ämne som kommer inom snart påverka svenskarnas vardag oerhört negativt. Bara de att Lars tog upp kring George Soros och han negativa inflytande över många samhällen och att han blivit stoppade av sitt eget land visar på Lars profetiska kunnande. Sverige tillhör just nu antikrist rike eller vi är fast i hans struktur. Antikrist rike är ekonomiskt RFID chippet som dikteras av världsbanken, hans ande är New age(yoga), han politiska struktur är FN och EU och hans propagandamaskin han dikterar och manipulerar är via media. Vi måste förstå lyssna vad jag säger nu Gud har uppmanar mig att säga detta. Alla mins profeter dom som står upp för min vilja kommer bli hatade likt tidigare profeter som Paulus, Petrus, Moses, David mfl. Vilka är de politikerna som är mest hatade av frimurarna och globalisterna jo Trump, Putin, Jimmie Åkesson, Nigel Farage, Sarah Palin, Ann Lee Pen mfl konservativa kristna nationalister. Dom är hatade pga de står upp och försvarar kristen tro går emot den globala eliten. Du får höra att de rasister samt Islam hatare. Men de är just detta frimurarna vill att du ska hata dessa ledare. Kom ihåg att liberalismen har sin grund i frimurarna likaså socialism och kommunism. Antikrist opererar på två olika politiska arenor för att förvilla människor inom vänster och höger skalan. Vänstern över alla partier och på högern via liberalerna(mänsklig frihet) inte gudomlig frihet som Jesus uppmanade. Frimurarna har sedan 1700 talet intagit skolsystem, bankväsende, skapat politiska och samhällsfunktioner som EU, FN, Federale Reserve, sponsrar feminism, HBTQ rörelsen för att angripa kärnfamiljen samt intagit kyrkor för att nedmontera kristendomen(sekulära samhällen). De värsta är att Sverige har de lyckats bäst med vissa hävdar t.om av alla kristna länder är vi de landet som frimurarna lyckat bäst med. Speciellt på tre områden styr antikrist Sverige, ingen tror på Gud och gör dom de tror de på antikrist ande(yoga), RFID chippet har redan börjat införas 666 på SATS, SJ mm och de tredje är Homosexualiteten GAY Pride. De är rejäl uppförsbacke för oss kristna. Rösta på SD de partiet som gåt emot New world order(antikrist rike).

Svara -   - 5/9-18 13:55 -


Andreas

Nästa gång du hör hat gentemot Trump, Jimmie Åkesson och Putin ställ dig frågan varför och vem de är som talat och hatar. Jo lögnens ande, Satan. Varför finns ingen gay parad i Ryssland? Varför står Trump upp för Israel. Varför vill Jimmie att Sverige ska byggas på kristen etik och vill stoppa Islam? Fundera varför just media hatar dom och vem som kontrollerar media. Media är djävulens effektivaste plattform att lura dig och mig att vända de som är gott till ont och tvärtom.

Svara -   - 5/9-18 14:04 -


Bengt

Frimurarna ligger bakom mycket elände

Svara -   - 5/9-18 14:39 -


Jessica

Svar till Andreas.

Du har HELT rätt Andreas! Det är EN ANDLIG KAMP! Fler och fler kristna börjar ÄNTLIGEN förstå detta! Drevet har börjat! Se vad Expressen och Aftonbladet skriver!

Svara -   - 5/9-18 15:09 -


Katrina

Jag hoppas att många går dit av nyfikenhet och lyssnar på Lars och kanske blir uppfyllda av budskap om Gud.

Svara -   - 5/9-18 15:53 -


Erik S

Man kan se det live på Youtube! Gör det!

MVH

Svara -   - 5/9-18 19:06 -


Leif

Undrar bara om bönekampen för riksdag och regering från SD-anhängarna tar slut om Stefan Löfven vinner valet och fortsätter som statsminister, eller fortsätter man då lika ivrigt med bön för den regeringen?

Jag bara ställer frågan?

Svara -   - 5/9-18 21:18 -


Bengt

Det är viktigt att be för alla regeringar

Svara -   - 5/9-18 22:51 -


Jessica

Svar till Leif.

Det är en väldigt relevant fråga du ställer Leif. Visst kan man fundera över det. Samtidigt kan man också vända på frågan. Blir det lika mycket bön för överheten om SD kommer att leda landet tillsammans med M och KD, ifrån S anhängare? Framtiden får utvisa detta. Den som lever får se.🙏

Svara -   - 6/9-18 00:42 -


Leif

Svar till Jessica.

Jag fortsätter att be för regeringen oavsett vem som sitter och styr, det är att göra Guds Ord och vilja. Dessutom är jag varken Sosse eller SD-anhängare, jag ber för de styrande oavsett om de gör det jag gillar eller ej...

Jesu frid...

Svara -   - 6/9-18 06:38 -


Savannah26

Svar till Leif.

http://saubreakdechurch.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 06:47 -


jackson75

Svar till Leif.

http://ercega46.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 07:20 -


Jessica

Det betvivlar jag inte Leif. Mitt svar var inte till dig personligen. Frågan du ställde gällde ju en grupp, ingen speciell person.

Svara -   - 6/9-18 10:51 -


Leif

Svar till Jessica.

Visst Jessica, Jesu välsignelser över dig😘

Svara -   - 6/9-18 11:39 -


Lasse

Svar till Leif.

Angående valet Leif 💟 Lukas 9:25

Svara -   - 6/9-18 12:38 -


AntonioNum

Svar till Lasse.

http://reiriputnons.wordpress.com

Svara -   - 6/9-18 12:45 -


Janne

Var inte Roger Larsson och Birger Skoglund annonserade enl Enarsson.? Men såg inte till dom.

Svara -   - 6/9-18 13:01 -


Maritha

Som troende ska vi inte kompromissa och låta oss köpas av denna världens leverne, och sätt att tänka,,det är inget nytt evangelium som ska införas, det är det urgamla evangeliet och inget får dras av därifrån inte en enda bokstav men att vi sedan inte heller ska bli så fromma att inte tro det spelar någon roll vad som vi tycker för det är ändå kört.Politik och Religion är närbesläktat(flåt uttrycket) men inte för oss.Vi röstar på det som kan komma så nära vad Guds ord står för.Vi i Sverige har en gång varit kristet land,,,Olof Palme skrotade det.

Bra att Ebba Buch Thoor hon erkände i hemma hos reportaget,att namnet Kristdemokraterna är ett förlegat namn,deras politik står inte uppi nutid för det namnet.

Vill vi att landet ska gå oss väl, som troende hålla sig så nära vad Guds ord säger.Tänker då på något som är otroligt viktigt och som vi kanske inte tycker det berör oss eller ens tänkt på,det gäller Landet Israel.

Rösta på ett parti som står upp för Israel.

Obs.vår nuvarande utrikesministers beklagansvärda hantering om Israel och som öppet står upp för palestinierna Vänner detta drabbar oss i Sverige mer än vad vi kan ana el förstå

Vi ska välsigna Israel stå upp för Israel, det behagar Herren och det är bibelenligt.

! Mos.bok 12:3

Vårt land Sverige och Israel ska hålla ihop, det är en otrolig välsignelse,återigen

FRID

Svara -   - 6/9-18 15:48 -


Jessica

Svar till Leif.

Tack Leif! Det behöver jag. Vi är inte alltid överens, men vi är syskon!🙏

Svara -   - 7/9-18 00:54 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

15

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 19:40

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 223 817 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 211 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp