656 online! | Sidvisningar idag: 166 438 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

Naturligtvis! Du är frälst genom tron på Jesus och inte på vilket parti du röstar på.

Och dessutom finns det också Sverigedemokrater som inte är frälsta eftersom de ännu inte har tagit emot Jesus.

Men den som tar emot Jesus som Herren blir frälst, vilket parti han än tillhör, om han så vore en socialdemokrat!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 13 juni 2018 17:28 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


101 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lars-Göran Rönnberg

Det är många!!

Bl.a. Julia Kronlid som är vice partiledare i SD är frälst.

Efter Lars Enarssons böneupprop inför valet att SD ska bli största partiet deltar ungefär 2000 bedjare.

Svara -   - 13/6-18 18:51 -


Leif Boman

SD går till val på stora skattesänkningar där de som tjänar mest får mest. Enligt deras egna beräkningar från deras senaste budget lägger de fram förslag där den rikaste tiondelen i Sverige får tretton gånger mer än de med lägst inkomster....

Det låter inte så jättekristligt i mina öron...De borde mer stå på de fattigas sida, de som verkligen behöver mer pengar än de rika kan jag tycka.....

Svara -   - 13/6-18 21:06 -


Alf

Ibland undrar jag dock om man är mer Sverigedemokrat än Kristen. Var har man sitt hjärta? På jorden eller i himmelen?
Jag tror dessa olika samhällsströmmar och sammandrabbningar kommer leda till en massa destruktivt som vi Kristna ska akta oss för att ryckas med i.

Svara -   - 13/6-18 21:09 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Det är inte så självklart att utjämningspolitik är kristligt. Vi uppmanas att ge åt dom fattiga, men inte att stjäla från dom rika och ge till dom fattiga som Robin Hood.

Svara -   - 13/6-18 21:54 -


Kalle

Svar till Alf.

Jag håller med till viss del där, Alf. Jesus först! Jag kan direkt tänka på en som brukar kommentera här som svingar vilt mot bröder som inte står på samma ben som honom politiskt. Bröder och systrar är bröder och systrar oavsett politiska åsikter. Vi ska vara närmre varandra än vi är eventuella partikamrater eller annat liknande.

Svara -   - 13/6-18 21:56 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Inte sa väl jag att någon skulle stjäla?

Det handlar endast om att fördelningen av skattemedel borde vara mycket mer rättvis från SD;s håll om man nu menar sig värna om människors bästa och kristna värderingar, som många här ivrigt och t.o.m aggressivt påstått att de skulle ha... Jag tycker då verkligen inte det när man ser sånt här...

Svara -   - 13/6-18 22:19 -


David Ström

Politik är världsliga saker. Lätt att tappa fokus på det största budet.

Svara -   - 13/6-18 23:46 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Rättvisa är inte så enkelt. Är det rättvist att dela lika om vissa jobbar hårdare än andra? Inte en chans att det är det. Men om man lägger åt sidan det där med rättvisa, så skulle jag väldigt gärna se ett parti gå i bräschen för dom försvarslösa sjuka. Det dras in stöd för dom som behöver assistans, det skickas sjuka till arbetsförmedlingen, och cancerpatienterna dör i vårdkön. Men det går inte att bara lägga på skatt på skatt, för det slår ihjäl ekonomin. Man måste prioritera sina resurser. Vi har prioriterat vapenpengar till Hamas, asyl åt barn i 35-årsåldern och hbtq-propaganda. Vi behöver inte höja skatten, vi behöver använda skattepengarna till det dom är till för.

Svara -   - 14/6-18 01:34 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Jag håller helt med dig broder!

Ha en ljuvlig torsdag...

Svara -   - 14/6-18 07:02 -


JL

Svar till David Ström.

David, det första största budet är: Du skall icke hava några andra gudar jämte mig. Det kan var bra för frikyrkomänniskor att få höra lite då och då.

Så kristendom är världsliga saker med, inte bara andliga. Förövrigt så ber jag Herren välsigna Lars i allt han gör.

Svara -   - 14/6-18 07:51 -


Leif Boman

Svar till David Ström.

Det jag önskar är att man förstod angående det STÖRSTA OCH FÖRSTA BUDET! Det är att om man bryter eller struntar i det andra budet, som också är ett av två bud som hela lagen hänger på, då bryter man också mot det första budet.

Jakob försöker förklara detta, men givetvis är det Anden som uppenbarar, ingen annan förmår, men den som söker den finner!

Den som håller hela lagen men bryter mot ett enda bud är skyldig till allt.

Jakobs brev 2:10

Svara -   - 14/6-18 07:51 -


JL

Svar till Kalle.

Tack för din värme Kalle.

Svara -   - 14/6-18 07:53 -


JL

Svar till Leif Boman.

Leif,

det är nog inte det andra budet som är problemet idag hos kristna. Det är det första. Det andra budet har implementerats på allt och alla. Till och med på fiendens stormtrupper.

Svara -   - 14/6-18 08:04 -


Leif Boman

Svar till JL.

Det är just det jag försöker förklara för dig, men har tragiskt nog förstått att det verkar lönlöst såvida du inte ber Gud om uppenbarelse kring detta.

Klarar du inte ens att följa det andra budet, vilket är fullständigt uppenbart i ditt fall, så klarar du än mindre, "rättare sagt" aldrig det första.

Ingen klarar det första och största budet!

DET BETYDER ÅTERIGEN INTE ATT DET STÖRSTA OCH FÖRSTA BUDET ÄR NÅGOT DÅLIGT, MEN!!!!!!

IINGEN KOMMER ATT KUNNA HÅLLA DETTA BUD!!!!!

(Gal 3:11)

Att ingen förklaras rättfärdig inför Gud genom lagen är uppenbart, eftersom den rättfärdige ska leva av tro.

Ingen kan komma till Gud genom att försöka följa det första budet som du envist har hakat upp dig på och fastnat i JL. Inte heller du följer det budet utan bryter det ständigt mycket mer än du någonsin bryter alla andra bud.

Det viktigaste budet i dag för svenska folket och hela världens alla folk är att alla har syndat, och att Jesus Kristus Är den Enda Vägen till Fadern och himmelen!

Svara -   - 14/6-18 08:32 -


Anna Ivar

Svar till Leif Boman.

Men var finns beviset för att SD skulle stjäla mer pengar från folket än Socialdemokraterna. Den nuvarande regerings medlemmar/styrande tar ut miljonbelopp i egna löner. Skickar våra skattemedel till terroristorganisationen på vänsterkanten.

Det stöd som ligger till grund för de svagaste är inte allt kommet från sossarna/ vänstern. De har istället smulat ner människovärdet genom uppmuntran till sexuell lösseläppthet och att säga att man har rättighet att döda ofödda om man vill.

Kvinnan får bära samvetet för det. Må dåligt av det. Fysiskt och psykiskt. ( För det är bara en tidsfråga innan man inser att det är fel att döda sin avkomma.)

Säger inte att SD är allt igenom bra men de vågar öppet stå upp för normer och det kristna arvet av rättstänkande som inget annat parti gör.Hitler var visst katolik och Putin går till den ortodoxa kyrkan. Det är gärningarna som visar vem vi är. Båda gynnade bara de som var absolut trogna deras politik. Alla andra skulle bli slavar eller dödas.

Det är likadant idag. Inget nytt under solen.

Nu behövs en riktig omvändelse väckelse så att Jesus får förändra sinnen och hjärta igen så att människor får en levande tro och ett hopp igen. Vi ska inte leva på kristen kultur utan genom Jesus som är Vägen Sanningen OCH Livet!

Svara -   - 14/6-18 10:55 -


Leif Boman

Svar till Anna Ivar.

Men var finns beviset för att SD skulle stjäla mer pengar från folket än Socialdemokraterna

Jag säger inte att SD är sämre än Sossarna, utan det jag egentligen säger, det är att de t.ex genom sin tydliga budgetredovisning gentemot dem som har det sämst och dåligt ställt endast visar att de absolut inte har någon kristen tro!

Äkta kristen tro visar sig i ord och handling. Inte endast med vilseledande ord om invandringsproblemet...

Men än en gång, jag säger inte att SD är sämre än de andra otroende och ogudaktiga partierna!

Jesu frid....

Svara -   - 14/6-18 11:20 -


Bengt

Många som gör abort kanske alla känner nog att det är fel egentligen

Svara -   - 14/6-18 13:16 -


Lars-Göran Rönnberg

Är inte ett partis inställning till Israel och att Sverige ska vara byggt på kristen grund viktigare än deras skattepolitik?

Och varför ska inte alla våldtäktsmän med invandrarbakgrund utvisas? Bara 1 av 5 blir det nu. Vore inte det "kristet med tanke på framtida offer?

Svara -   - 14/6-18 15:17 -


Andreas

Jag är Sverigedemokrat och är likt Julia Kronelid delar mycket av hennes politiska ställningstagande. De finns några viktiga sakfrågor jag brinner för som SD driver som tyvärr KD och de andra missar. SD är den tydligaste motståndaren till Islam samt försvar att kristen kultur och värderingar. De är med oro över böneutrop, religösa muslimska skolor samt nedmontering av de kristna arvet som gör att jag kommer lägga en röst på SD. Dessutom vill inte SD att homosexuella ska få adobotera barn samt starkt kritiskt till Pride tåget. KD har totalt svängt i dessa frågor och sedan Alf Svensson försvann har KD gått utför kring dessa frågor. Jag skäms verkligen inte för att rösta på SD utan jag röstar på de partiet som står upp för Sveriges kristenhet bäst.

Svara -   - 14/6-18 20:23 -


Kalle

Svar till Andreas.

KvP är bättre anser jag, men dom får svårt att ta sig till riksdagen.

Svara -   - 14/6-18 20:28 -


Andreas

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Lars Göran Rönnberg. Jag missade de. Då ska jag också be att SD blir störst. Jag ber också varje dag att KD och M ska börja inleda dialog med SD. SD, KD och M har många gemensamma frågor. KD är lite dumma i detta läget när SD så tydligt försvarar frågor som KD tidigare kämpade för emot Pride, samkönade äktenskap, kristen avslutning i kyrkan mfl frågor. Tyvärr tror jag KD ryker i år tackvare sin liberala politiska inriktning. De sviker sina kristna kärnväljare jag är en av dom tex.

Svara -   - 14/6-18 20:52 -


Andreas

Kalle jag tycker om kvp tyvärr är dom för litet parti men jag gillar deras partiprogram. Men däremot tror jag Sverige behöver lite mer tuffare attityd både inom politiken pga Islams framfart och inom kyrkorna där budskapet måste fram tydligare. Kristenheten är enligt mig för vek, intetsägande om jag får tala i marknadsföringsmässigt bilder vi når inte ut med budskapet. Vi behöver lite mer tuffare amerikansk konservativ frikyrklig politik. Lite vassare armbågar och ta plats både i politiken, vardagen våga utmana och debattera emot muslimer, ateister, liberaler och socalister. De är för få som ger sig in och tar strid för Jesus.

Svara -   - 14/6-18 21:00 -


Eva

Svar till David Ström.

Bibeln är politik från början till slut, sa en känd predikant. Och när man tänker rätt på saken så visst stämmer det. Politik handlar om makt och fördelning. Gud tar sådant på allvar.

Svara -   - 15/6-18 01:20 -


Eva

Svar till Alf.

Gud vill faktiskt att vi ska utöva vår auktoritet här på jorden för att motverka förtryck och lidande. Varför är det just kristna som sympatiserar med Sverigedemokraterna som du ifrågasätter? Är det för att SD är det enda riksdagspartiet som vill värna det kristna arvet och som vill att Svenska kyrkan ska syssla med evangelisation (=frälsning) och Jesus istället för vänsterpolitik samt att Sverige ska vara ett kristet land??

Svara -   - 15/6-18 01:25 -


Eva

Svar till Leif Boman.

Låter som att den anklagelsen (uträkningen) om att de rika ska få myyyyycke mer än de fattiga kommer från en sosse. Sossarna älskar ju att få makt över folkets pengar genom skyhöga skatter, så att de kan sätta sin gudlösa politik där de pulvriserar svensk välfärd i verket. Ju mer folk får kvar av sitt arbete utan att byråkrater äter upp skattepengarna, desto mer kan de investera/handla så att fler får försörjning.

Svara -   - 15/6-18 01:31 -


Eva

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Anna Ivar, jag håller med dig. Men många lyssnar mer till Nyheterna på SVT etc och eftersom Palme m fl såg till att vänsterradikalisera skolor och universitet och inte minst jornalisthögskolan så är svensk media våldsamt snedfördelat politiskt, flertalet är besmittade med den socialistiska andan och kan därmed inte tänka klart. Det ser vi när man år efter år hjärntvättar folk genom att med papegojans tjatighet upprepa att SD är det stora hotet, de främlingsfientliga mörka krafterna som hotar att förstöra Sverige.

Alltmedan den verkliga fienden intar landet bit för bit, med ett främlingsförakt mot svenskarna som media påhejar och ivrigt applåderar. Det handlar om att ge bort vårt land, att utplåna vår kultur, dessutom utan strid eftersom media och nästan alla politiska partier hjälps åt med att rulla ut röda mattan till fientliga makter. Tänka sig att ta över ett land helt utan strid!! Listigt, men ingen konst med sådana "beskyddare" som Sverige haft när regering, riksdag och media gemensamt lyckas med att på rekordfart fortsätta med projektet att byta ut befolkningen.

Svara -   - 15/6-18 01:47 -


JL

Svar till Leif Boman.

Leif, bästa bibelbroiler. Om du är kristen så kommer du att vilja upprätta det första budet. För om du tror på Gud så kommer du ÄLSKA Gud, inte förminska han till massa andliga lagar. Detta kommer innebära att du sätter Gud först. Före invandring, bibelbroileri, före samhälle och före lagar. Men så är det inte för bibelbroilers. För KÄRLEKEN till Gud är inte där. Därför blir bibeln en uppsättning av lagar hur vi skall bete oss emot varandra för bibelbroilers.

Ingen kan komma till Gud genom att försöka följa det första budet som du envist har hakat upp dig på och fastnat i JL
För att säga det med en mening, ni är besatta av att komma till himlen. När ni skulle vara 100% styrda av kärlek till Gud. Ni vill ha kakan, men inte betala priset.
Klarar du inte ens att följa det andra budet, vilket är fullständigt uppenbart i ditt fall
Ja för dig som är helt ute och cyklar. För det är så, att min nästa spottar inte i marken efter mig. Min nästa sprider inte massor av rykten om mig. Min nästa stirrar inte argt på mig när jag är i kyrkan. Min nästa islamiserar inte landet. Min nästa upprätthåller det första budet. Min nästa arbetar med hela sitt förstånd, hjärta och vilja för Gud. Min nästa jobbar inte för invandringen, min jobbar för Gud. Min nästa jobbar inte för att komma till himlen, han jobbar för Gud och kommer därför till himlen. Min nästa vränger inte bibeln så att han kan få andlig status. Min nästa sitter inte och dömer andra människor som har kärlek till Gud och tror på Jesus bara för att den inte ser på lagen på samma sätt som en bibelbroilers.

Svara -   - 15/6-18 08:20 -


Leif Boman

Svar till JL.

Min nästa är främlingsfientlig och mycket krävande. Alla måste tydligen följa lagen utan att denne själv gör så, en mycket aggressivt sinnad kristen, men!

Jesus har sagt att jag ändå skall älska denne och be för hen.

Jesu frid...

Svara -   - 15/6-18 09:51 -


Bengt

Så du använder hen leif

Svara -   - 15/6-18 12:25 -


Bengt

Jag trodde du var en människa Leif

Ingen fågel

Svara -   - 15/6-18 12:27 -


Bengt

Helt horribelt att inte alla utländska våldtäktsmän utvisas

Svara -   - 15/6-18 12:44 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Vad är det för fågel som heter så på svenska?

Svara -   - 15/6-18 12:58 -


Bengt

Jo det är ju en som kallar dig för bibelbroiler

Här på sidan

Svara -   - 15/6-18 13:16 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Just det ja!🤣

Svara -   - 15/6-18 13:24 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Men i "normala" fall använder jag inte det ordet. Jag har däremot inte så svårt med det ordet eftersom jag är uppväxt med det mycket liknande ordet "Hän" på finska. Det betyder ganska exakt detsamma som det nysvenska "Hen", alltså ett kortare ord istället för (den personen) eller (denne). Men har aldrig där någonsin förknippats med att vilja förändra eller sudda ut de normala könsbenämningarna mellan han och hon såsom här! Finland saknar däremot "Han och Hon" så därför är det inte alls så konstigt att de har ett kort ord för "denne där".....

Svara -   - 15/6-18 13:36 -


Bengt

Så någon av dina föräldrar är från Finland?

Svara -   - 15/6-18 13:52 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Japp!

Svara -   - 15/6-18 14:43 -


Bengt

Finska är svårt tycker jag

Svara -   - 15/6-18 15:24 -


Mikael W

Svar till Leif Boman.

Problemet med Finländare är att dem inte kan spela ishockey.....

Svara -   - 15/6-18 16:28 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Jag tycker Danska är ännu svårare😜

Svara -   - 15/6-18 17:10 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Det kan ju dock handla om ödmjukhet, att inte alltid ställa sig överst!

Svara -   - 15/6-18 17:13 -


JL

Svar till Leif Boman.

Innan du börjar frälsa världen, kanske du skall börja med att älska Gud. Och bara så du vet, jag känner absolut ingen kärlek komma från dig. Bara tomma ord.

Svara -   - 16/6-18 06:06 -


Leif Boman

Svar till JL.

Och bara så du vet, jag känner absolut ingen kärlek komma från dig. Bara tomma ord

Vad du känner är upp till dig! Det Herren har sagt är ändå det korrekta oavsett om du vill ta emot eller ej....😘

Svara -   - 16/6-18 07:21 -


JL

Vad du känner är upp till dig! Det Herren har sagt är ändå det korrekta oavsett om du vill ta emot eller ej.
Du menar på fullaste allvar att du visar kärlek till mig genom att kalla mig för, främlingsfientlig, krävande, aggressiv? Ja du Leif, din verklighet är störd.
Om Herren har sagt:
Du skall icke ha några andra gudar jämte mig,
så gäller det. Och det är här din störda verklighet kommer in. Problemet är inte att du bryter lagen. Problemet är att du med flera inte accepterar lagen. Att ni inte bevarar Guds bud.
Här behövs uthållighet hos de heliga, hos dem som bevarar Guds bud och tron på Jesus.
Ni har själva ändrat lagen för att passa världen. Vissa utav er har till och med gått så långt så att de vänt på lagen, så att Guds lag skulle vara:
Ni skall ha andra gudar jämte mig.
Dessa som jobbar för odjuret har gått så långt att de dragit in odjuret in i kyrkorna, in i familjerna och in i sina liv. Och går någon emot dem så kommer det svavel från himlen på en gång.
Det komiska är att de blir väldigt förnärmade och arga när man råkar nämna det första budordet. De vinner nämligen människor för Gud säger de. Sedan kommer en harang om främlingsfientlighet bla bla bla och att de minsann är duktiga och välartade, vilket jag inte är. Jag som verkligen tillhör samhällets bottenskikt. Med synd upp över min hals och relativt bitsk. Och det har ju de rätt i och kan se lätt. Men att upprätthålla det första budet, nej det går inte.

Svara -   - 16/6-18 07:59 -


Leif Boman

Svar till JL.

Du menar på fullaste allvar att du visar kärlek till mig genom att kalla mig för, främlingsfientlig, krävande, aggressiv?

Jag berättade endast hurdan du verkar att vara, och dina svar vittnar ju tydligt om det, om och om igen!!!

Du verkar aldrig vilja bli sams, men Jesus, som är det första budets Gud har sagt att oavsett din aggressiva inställning mot mig så skall jag ändå älska dig....Jag säger inte att du gör det enkelt för mig, men det spelar ju mindre roll för mig, det handlar väldigt lite om mina känslor. Däremot blir det tyvärr ett större bekymmer för dig i längden som vägrar ta emot den kärlek och frid som Jesus vill att vi skall bemöta varandra med.

Det är bättre att du tar emot än förkastar.

När ni kommer in i en stad eller by, ta då reda på vem som är värdig och stanna där tills ni går vidare. Och när ni kommer in i ett hus , så hälsa det. Om huset är värdigt ska er frid vila över det, men är det inte värdigt ska er frid återvända till er.

Matteusevangeliet 10:11‭-‬13

Lycka till....

Svara -   - 16/6-18 08:35 -


Bengt

Jag upplever Leif som kärleksfull

Svara -   - 16/6-18 09:00 -


Bengt

Vem är du egentligen j l?

Svara -   - 16/6-18 09:01 -


Leif Svensson

vi är nog många kristna som ser sverigedemokraterna som det ena altenativet.För hur ska islamiseringen av landet hejdas,bromsas in ??Den laglöshetens våg av gruppvåldtäkter,gängmord,förnekelsen av den egna kulturen.Massinvandring som slagit slint och lett till enorma kostnader,ändå längre vårdköer,allt ska anpassas efter islam(presis som om läran hade nån särställning i världen) egna medborgare.. gamla handikappade fattigpensionärer mf kommer i andra hand.EU-anpassningen där vissa som ex liberalerna vill ha ändå mer centralt federalt styre och maktcentralisering till Bryssel.

Visst är Jesus Kristus lösningen rent andligt men rent praktiskt politiskt fodras också en kraft som kan bromsa så att vi inte får sharialagar,månggifte,barnäktenskap,moskeer o böneutrop i alla städer i hela landet.Läran växer så det knakar samt även antalet muslimer som kan mångdubblas om några årtionden.

Sd är inte perfekt...långt ifrån ,men i dagens läge hur kan man påverka läget,utvecklingen ? de andra partierna har ju kört det till där vi är nu !

Svara -   - 16/6-18 09:07 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Tack Bengt, det värmer och gör gott även fast sommarens värme redan har funnits här i över en och en halv månad...Sen kan jag också bara lägga till att cafékvällen igår faktiskt också gick väldigt bra...Inte fler än strax under 20 st besökare, men, det gav återigen mersmak hos flertalet för kommande cafékvällar och det gör mig oerhört glad. Dessutom fanns det ofrälsta med vilket gör att det känns ännu mer viktigt...

Välkommen någon gång...

Jesu frid....

Svara -   - 16/6-18 09:15 -


Bengt

Tack Leif

En bra idé med cafekväll

Det är ju inte så långt heller

Till vår grannkommun

Svara -   - 16/6-18 09:35 -


JL

Svar till Leif Svensson.

Leif Svensson,

allt det beror på att vi brutit det första budet. Polen har inte de problemen.

Svara -   - 16/6-18 09:43 -


JL

Svar till Leif Boman.

Jag är inte ute efter att bli sams, jag är ute efter att upprätta det första budet. Att få människor att börja behandla Gud som Helig. Så länge som du inte kan hålla Gud helig, så blir vi inte sams.

Svara -   - 16/6-18 09:45 -


Mikael W

Svar till Leif Boman.

Härligt att gårdagens cafe’kväll blev lyckad Leif

Du är verkligen ett föredöme för alla Kristna i Sverige

Hoppas fler startar upp Kristna cafe’er

Jag kommer gärna och dricker kaffe

Svara -   - 16/6-18 10:06 -


Mikael W

Svar till JL.

Polen är ett härligt land och Polackerna är ett härligt folk.

Problemet man har i Polen är människodyrkan, där man ärar Maria och Påven, vilket är allt annat än att vidhålla det 1:a budet. Det är vår riktiga Fader i himlen som all ära ska ha

Svara -   - 16/6-18 10:11 -


Bengt

Exakt så är det

Svara -   - 16/6-18 10:16 -


Bengt

Nog tror jag Leif håller Gud helig

Han om någon

Svara -   - 16/6-18 10:18 -


Leif Boman

Svar till JL.

Jag är inte ute efter att bli sams, jag är ute efter att upprätta det första budet. Att få människor att börja behandla Gud som Helig. Så länge som du inte kan hålla Gud helig, så blir vi inte sams.

Jag har förstått att du inte vill bli sams oavsett vad jag säger?

JESUS ÄR DEN HELIGASTE av alla heliga. Att följa Honom av hela sin, själ, hjärta, förstånd och kraft är detsamma som att följa det största och första budet, vilket du tyvärr ännu inte verkar förstå.

(Ef 1:9‭-‬10)

Han har låtit oss få veta sin viljas hemlighet enligt det beslut han har fattat i Kristus, den plan som skulle genomföras när tiden var inne: att sammanfatta allt i himlen och på jorden i Kristus.

Att sammanfatta allt i Honom innebär också att det är igenom Honom vi just följer det första och största budet. Jesus Kristus gjorde det för vår skull, Han gav Sitt liv och fullbordade lagen för att vi genom Honom nu också kan klara att följa det, vilket aldrig går utan Honom!

Genom Jesus Kristus har jag följt det största och första budet sedan ca 24 år tillbaks. Det är endast Han som är lösningen för alla oss människor och Sveriges land. Genom Honom kan alla följa det viktigaste budet, men aldrig utan Jesus!

Försök nu ändå att bli sams...

Svara -   - 16/6-18 10:50 -


Bengt

Är det uppehåll i juli ?

Vilka tider är det cafe?

Svara -   - 16/6-18 11:26 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Ja, det här med cafékvällar blir uppehåll nu över semestertider ända tills ungefär i slutet på Augusti eller början på September.

De här första gångerna var som ett slags test om det skulle kunna fungera framöver. Vi upplever det nu mycket positivt och kommer förhoppningsvis att ha sådana här samlingar stadigt återkommande från och med i höst och framöver, helst ända tills Jesus hämtar upp oss genom skyn..

Däremot har vi ju också haft sångstunder med vittnesbörd här på torget ett par ggr nu i år, och också det kändes väldigt bra...Det kommer vi att ha även lördagarna den 28/7, 11/8 och den 1/9 kl 11.00.....

Ni kan ju besöka torget här även då om ni skulle få lust till det...

Jesu frid...

Svara -   - 16/6-18 12:08 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Cafékvällarna kommer förmodligen att vara på fredagar kl 18.00 eller 19.00, åsikterna har varit lite delade, så vi får se, men som sagt välkomna dit också i höst...

Svara -   - 16/6-18 12:11 -


vanessa

Röstar man så är man inte frälst på riktigt

Svara -   - 16/6-18 14:41 -


Bengt

Det låter inte så bra vanessa

Svara -   - 16/6-18 17:21 -


Bengt

Tack för informationen leif

Svara -   - 16/6-18 17:22 -


Jessica

Svar till Bengt.

Om du med din mun bekänner att Jesus är Herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt Honom från de döda, då blir du frälst!

Det är detta som är det viktiga för din frälsning, inte om du röstar eller ej Bengt! Men det tror jag att både du och Vanessa redan vet!

Svara -   - 16/6-18 19:13 -


Bengt

Jo så är det ju

Svara -   - 16/6-18 19:49 -


vanessa

Svar till Bengt.

sanningen är obekväm för den som agerar emot den, men man kan alltid vända om

Svara -   - 19/6-18 18:44 -


JL

Svar till Leif Boman.

Man kan inte vara sams med någon som arbetar emot det första budet. Det ligger liksom inte i mig. Du pratar mycket om Jesus och de är bra, men det räcker inte ty:

Inte alla som säger ’Herre, herre’ till mig skall komma in i himmelriket, utan bara de som gör min himmelske faders vilja. 22På den dagen skall många säga till mig: ’Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn?’ 23Då skall jag säga dem som det är: ’Jag känner er inte. Försvinn härifrån, ni ondskans hantlangare!’
Så jag säger till dig, så länge som du inte klarar att upprätta eller ens försvara det första budet, så gör du inte min Kungs faders vilja, detta är Jesu faders vilja,det första budet:
Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig
Detta är det bud som min Gud, Herren gett mig och dig. Det är det budet som du vägrar att upprätthålla, som du skriver spaltmeter bibelverser för att bortförklara och förminska. Det bud som i stort sett alla frikyrkekristna har jobbat emot och därmed fått in islam, ondskan i vårt land. De har blivit ondskans hantlangare. Hade det varit någon form av tvekan, så hade du gjort som Kalle, ändrat dig. Kalle lyssnade och kunde ändra sig, detta kan inte du eller Svärd. Det är permanent vad det verkar.

Svara -   - 19/6-18 19:15 -


Leif Boman

Svar till JL.

Jag sa ju redan att du inte har förstått att den som följer Jesus uppfyller det första budet, men jag betvivlar återigen att dessa ord når fram...

Svara -   - 19/6-18 19:22 -


Bengt

Jag vill inte ha in fler muslimer i Sverige

Tycker redan det är för många redan

Jag tror att du missförstår Leif j l

Svara -   - 19/6-18 22:05 -


EB

Svar till Alf.

Det är en lögnens ande över detta folk. Många kristna som röstar på SD vill ha ett tryggt Sverige och att politiker ska tala sanning och inte ljuga. Man har sitt hjärta hos Jesus och ser hur hårdhet, våld och slughet brer ut sig och hur lögnen trimumferar, och så har många av kristna som röstar på SD en profetisk ande som gör att man ser det vanliga religiösa vägrar se, hur en stor fara för Sverige närmar sig. Det är inte SD som är farliga och det vet alla som kan tänka. Det är inte pga SD som mord, våldtäkter, terror, skräckvälde sprider sig i landet, det är pga politiker som säger sig vara mot rasism men vägrar ta politiker i hand som har en annan åsikt, politiker som hittills inte gjort nåt för att stoppa utvecklingen mot ett utplånat Sverige.

Svara -   - 28/7-18 01:36 -


EB

Svar till Kalle.

Hur tänker du då? Ursäkta, men jag vill uppmana dig att använda ditt förstånd när du liksom vi alla sett hur sju andra partier vägrar befatta sig med folkvalda politiker vilket faktiskt SD är, som elaka ungar i en sandlåda kastar man sig över en ensam "kamrat" och fryser ut, mobbar och kallar fula ord. Finns väl ingen som likt Jimmie Åkesson varit nästintill kristligt snäll och artig trots all smuts han utsätts för dygnet om av sina riksdags"vänner".

Svara -   - 28/7-18 01:42 -


EB

Svar till Kalle.

Hur tänker du då? Ursäkta, men jag vill uppmana dig att använda ditt förstånd när du liksom vi alla sett hur sju andra partier vägrar befatta sig med folkvalda politiker vilket faktiskt SD är, som elaka ungar i en sandlåda kastar man sig över en ensam "kamrat" och fryser ut, mobbar och kallar fula ord. Finns väl ingen som likt Jimmie Åkesson varit nästintill kristligt snäll och artig trots all smuts han utsätts för dygnet om av sina riksdags"vänner".

Svara -   - 28/7-18 01:42 -


Jessica

Svar till vanessa.

??????

Svara -   - 28/7-18 10:53 -


Jessica

Svar till vanessa.

Vad menar du med detta Vanessa?

”Röstar man så är man inte frälst på riktigt”

Du får gärna utveckla detta. Jag tror vi är flera som inte förstår vad du menar.

Svara -   - 28/7-18 11:22 -


Jessica

Svar till EB.

Jag håller med dig EB. Jimmie Åkesson har behandlats oerhört illa, till och med av många kristna.

Svara -   - 28/7-18 11:25 -


vanessa

Svar till Jessica.

Röstade jesus eller tog ställning politiskt för mänskligt styre? - nej!

Gjorde hans lärjungar det innan avfallet satte igång? - nej! Samtida historiker berättar gång på gång hur många kristna dog som martyrer, för att dom var "fredens söner" som vägrade engagera sig militärt och politiskt.
Vad röstar så kallade kristna på idag?
Hatiska människor som vill styra på ett sätt som gagnar vissa, på bekostnad av andra. Jesus upprepade vilka bud som är viktigast - älska Gud, och din nästa.
Det går inte att rösta utan att gå emot dessa bud, tyvärr, därigenom är det inte kristet.

Svara -   - 28/7-18 12:07 -


Katrina

Svar till vanessa.

Du kan inte jämföra dåtidens Romariket med Sverige idag.

Och de hade där olika rösträtt beroende på hur förmögna de var. Och om du hade levt under Romariket hade du inte haft rösträtt.

Svara -   - 28/7-18 12:21 -


Jessica

Svar till vanessa.

”Röstar man så är man inte frälst på riktigt”

Det är väldigt starka ord du använder Vanessa. Lyckligtvis så är det inte vi som små människor som avgör det.
Den domen tillhör Honom.
Det finns många människor som är brinnande kristna, som röstar på SD.
Alexander Christiansson, ställer upp i kyrkovalet för SD. Julia Kronlid är riksdagskvinna för SD. Stefan och Maria Hallman röstar på SD. Jag skulle aldrig få för mig att ifrågasätta huruvida de är frälsta eller ej.

Svara -   - 28/7-18 13:34 -


vanessa

Svar till Katrina.

Du tycker alltså inte att jesu mfl exempel i fråga om politisk neutralitet duger att följa i vår tid, för att vi råkar ha mer möjlighet att agera politiskt än vad gemene man hade då?

Och resten av de många anledningar som går emot kristet tänkande?
Det är upp till var och en att agera som denne vill, det tar jag inte ifrån någon, men det är inte svårt att se vem som följer Faderns vilja.

Svara -   - 28/7-18 14:11 -


vanessa

Svar till Jessica.

Domen tillhör Gud.

Men det är synligt huruvida mågon vandrar på Herrens väg eller ej.

Svara -   - 28/7-18 14:13 -


Katrina

Svar till vanessa.

Jag anser att människan har fri vilja att välja om man vill rösta eller ej.

Svara -   - 28/7-18 14:20 -


Bengt

Nej det är horribelt att tänka på det viset

Vanessa

Tänk om

Svara -   - 28/7-18 14:28 -


vanessa

Svar till Katrina.

Håller med dig katrina!

Svara -   - 28/7-18 14:56 -


vanessa

Svar till Bengt.

Vad är horribelt menar du?

Är det du som inte är i linje med Guds ord så är det du som bör tänka om, för ditt eviga bästas skull

Svara -   - 28/7-18 14:58 -


Leif

Svar till vanessa.

Jag håller med dig Vanessa i det du säger, flertalet kristna följer inte i Jesu föredömliga fotspår varken vad gäller rättvisa, politik eller militärtänk!

Jesus vill absolut inte att vi skall rusta för krig medan de flesta kristna idag vill det genom att man med höga skrik t.ex stödjer sådana politiker som hellre satsar många miljarder på att köpa bombplan och att lära svenskar att döda än att t.ex satsa detta på fattigpensionärerna som slitit hela sina liv med att betala skatt, men som tack för alla dessa år nu knappt har till mat och hyra! Är det att följa i Jesu fotspår? Inte det allra minsta!

Jesus skulle aldrig går emot sitt eget Ord genom att välja en sådan blind ledare för ett helt folk, när han själv sagt att en blind endast leder andra till fördärvets grop. Aldrig i livet!

Dessutom skulle Jesus aldrig ge sin röst till någon med politikerlöner på minst 50 000 till 100 000 kr efter skatt i månaden, som samtidigt står och proklamerar att de står för rättvisa, jo jag tackar jag vilka hycklare och lögnare!

Detta, att de står för rättvisa står de med gott samvete och basunerar ut över hela landet utan att skämmas det allra minsta medan de flesta arbetare aldrig ens kommer upp till 30 000 före skatt, för att inte tala om fattigpensionärerna då! Plus att de välbärgade själva har ordnat med höga pensionsavtal livet ut där de inte behöver jobba mer än 12 år inom det politiska om de inte vill, och säkerligen också diverse andra förmåner livet ut. ALDRIG, ALDRIG!

Du har så rätt Vanessa, det jag inte riktigt håller med om det är att man inte är kristen om man röstar. Jag har sagt det tidigare men upprepar. Kristen är man för att man har fötts till det inte för hur man röstar, allt pga av Jesu nåd...

Jesu frid...

Svara -   - 28/7-18 15:13 -


Bengt

Jo men man är inte mindre frälst gör att man

Röstar på ett visst parti

Eller hur ?

Svara -   - 28/7-18 15:17 -


vanessa

Svar till Bengt.

är du med i svenska kyrkan bengt?

Svara -   - 28/7-18 15:18 -


vanessa

Svar till Bengt.

är du med i svenska kyrkan bengt?

Svara -   - 28/7-18 15:19 -


Bengt

Vi behöver väl alla rannsaka oss regelbundet

Svara -   - 28/7-18 15:19 -


Bengt

Ja

Men jag är inte aktiv där

Utan i en frikyrka

Jag har tänkt gå ur ibland

Svara -   - 28/7-18 15:20 -


vanessa

Svar till Leif.

Du är duktig på att vidareutveckla saker och ting där ord fattas oss andra.

Uppskattar att läsa dina inlägg!

Svara -   - 28/7-18 15:21 -


Bengt

Alltså gå ur svenska kyrkan

Svara -   - 28/7-18 15:22 -


vanessa

Svar till Bengt.

Gå ur de kyrkor du är med i där det råder politiskt tänk och hbtq gullande, innan det är för sent

Svara -   - 28/7-18 15:22 -


Bengt

Jag gör också det Leif

Jag ville inte såra dig vanessa

Förlåt mig om jag gjorde det

Svara -   - 28/7-18 15:23 -


Bengt

Jag gör också det Leif

Jag ville inte såra dig vanessa

Förlåt mig om jag gjorde det

Svara -   - 28/7-18 15:24 -


Bengt

Nja

Det är inte så lätt nu

Men jag är öppen för det om det krävs

Svara -   - 28/7-18 15:25 -


Bengt

Men svenska kyrkan ligger ju närmast till

Att gå ur i alla fall

Svara -   - 28/7-18 15:27 -


Jessica

Svar till Bengt.

”Men svenska kyrkan ligger ju närmast

till att gå ur i alla fall.”

Jag håller med dig Bengt. Jag gick ur för 12 år sedan. Tillhörde redan en frikyrkoförsamling. På de här 12 åren är det ännu värre, vad gäller Hbtq inflytandet och newage i Svenska kyrkan. En del väljer att stanna kvar för att inte lämna ett sjunkande skepp. Men, det blir nog till sist omöjligt att kompromissa med sitt samvete.

Det bestäms så mycket ovanför ditt huvud, som du inte kan påverka. Till slut blir man själv en del av det hela.

Svara -   - 28/7-18 16:17 -


Jessica

Svar till Bengt.

Snälla Bengt, du behöver nog inte oroa dig för att ha sårat någon på den här bloggen i alla fall. Du har alltid en trevlig ton i dina kommentarer.❤️

Svara -   - 28/7-18 16:20 -


Bengt

Tack för uppmuntran

Svara -   - 28/7-18 16:43 -


Leif

Svar till vanessa.

Tack Vanessa!

Svara -   - 28/7-18 17:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

21

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

9

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

13

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

50

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 21:51

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 699 710 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 355 kommentarer och 60 529 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp