821 online! | Sidvisningar idag: 219 246 | Igår: 244 591 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

Naturligtvis! Du är frälst genom tron på Jesus och inte på vilket parti du röstar på.

Och dessutom finns det också Sverigedemokrater som inte är frälsta eftersom de ännu inte har tagit emot Jesus.

Men den som tar emot Jesus som Herren blir frälst, vilket parti han än tillhör, om han så vore en socialdemokrat!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 13 juni 2018 17:28 | #sd #sverigedemokraterna #svpol #val2018 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


69 kommentarer

Lars-Göran Rönnberg

Det är många!!

Bl.a. Julia Kronlid som är vice partiledare i SD är frälst.

Efter Lars Enarssons böneupprop inför valet att SD ska bli största partiet deltar ungefär 2000 bedjare.

Svara -   - 13/6-18 18:51 -


Leif Boman

SD går till val på stora skattesänkningar där de som tjänar mest får mest. Enligt deras egna beräkningar från deras senaste budget lägger de fram förslag där den rikaste tiondelen i Sverige får tretton gånger mer än de med lägst inkomster....

Det låter inte så jättekristligt i mina öron...De borde mer stå på de fattigas sida, de som verkligen behöver mer pengar än de rika kan jag tycka.....

Svara -   - 13/6-18 21:06 -


Alf

Ibland undrar jag dock om man är mer Sverigedemokrat än Kristen. Var har man sitt hjärta? På jorden eller i himmelen?
Jag tror dessa olika samhällsströmmar och sammandrabbningar kommer leda till en massa destruktivt som vi Kristna ska akta oss för att ryckas med i.

Svara -   - 13/6-18 21:09 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Det är inte så självklart att utjämningspolitik är kristligt. Vi uppmanas att ge åt dom fattiga, men inte att stjäla från dom rika och ge till dom fattiga som Robin Hood.

Svara -   - 13/6-18 21:54 -


Kalle

Svar till Alf.

Jag håller med till viss del där, Alf. Jesus först! Jag kan direkt tänka på en som brukar kommentera här som svingar vilt mot bröder som inte står på samma ben som honom politiskt. Bröder och systrar är bröder och systrar oavsett politiska åsikter. Vi ska vara närmre varandra än vi är eventuella partikamrater eller annat liknande.

Svara -   - 13/6-18 21:56 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Inte sa väl jag att någon skulle stjäla?

Det handlar endast om att fördelningen av skattemedel borde vara mycket mer rättvis från SD;s håll om man nu menar sig värna om människors bästa och kristna värderingar, som många här ivrigt och t.o.m aggressivt påstått att de skulle ha... Jag tycker då verkligen inte det när man ser sånt här...

Svara -   - 13/6-18 22:19 -


David Ström

Politik är världsliga saker. Lätt att tappa fokus på det största budet.

Svara -   - 13/6-18 23:46 -


Kalle

Svar till Leif Boman.

Rättvisa är inte så enkelt. Är det rättvist att dela lika om vissa jobbar hårdare än andra? Inte en chans att det är det. Men om man lägger åt sidan det där med rättvisa, så skulle jag väldigt gärna se ett parti gå i bräschen för dom försvarslösa sjuka. Det dras in stöd för dom som behöver assistans, det skickas sjuka till arbetsförmedlingen, och cancerpatienterna dör i vårdkön. Men det går inte att bara lägga på skatt på skatt, för det slår ihjäl ekonomin. Man måste prioritera sina resurser. Vi har prioriterat vapenpengar till Hamas, asyl åt barn i 35-årsåldern och hbtq-propaganda. Vi behöver inte höja skatten, vi behöver använda skattepengarna till det dom är till för.

Svara -   - 14/6-18 01:34 -


Leif Boman

Svar till Kalle.

Jag håller helt med dig broder!

Ha en ljuvlig torsdag...

Svara -   - 14/6-18 07:02 -


JL

Svar till David Ström.

David, det första största budet är: Du skall icke hava några andra gudar jämte mig. Det kan var bra för frikyrkomänniskor att få höra lite då och då.

Så kristendom är världsliga saker med, inte bara andliga. Förövrigt så ber jag Herren välsigna Lars i allt han gör.

Svara -   - 14/6-18 07:51 -


Leif Boman

Svar till David Ström.

Det jag önskar är att man förstod angående det STÖRSTA OCH FÖRSTA BUDET! Det är att om man bryter eller struntar i det andra budet, som också är ett av två bud som hela lagen hänger på, då bryter man också mot det första budet.

Jakob försöker förklara detta, men givetvis är det Anden som uppenbarar, ingen annan förmår, men den som söker den finner!

Den som håller hela lagen men bryter mot ett enda bud är skyldig till allt.

Jakobs brev 2:10

Svara -   - 14/6-18 07:51 -


JL

Svar till Kalle.

Tack för din värme Kalle.

Svara -   - 14/6-18 07:53 -


JL

Svar till Leif Boman.

Leif,

det är nog inte det andra budet som är problemet idag hos kristna. Det är det första. Det andra budet har implementerats på allt och alla. Till och med på fiendens stormtrupper.

Svara -   - 14/6-18 08:04 -


Leif Boman

Svar till JL.

Det är just det jag försöker förklara för dig, men har tragiskt nog förstått att det verkar lönlöst såvida du inte ber Gud om uppenbarelse kring detta.

Klarar du inte ens att följa det andra budet, vilket är fullständigt uppenbart i ditt fall, så klarar du än mindre, "rättare sagt" aldrig det första.

Ingen klarar det första och största budet!

DET BETYDER ÅTERIGEN INTE ATT DET STÖRSTA OCH FÖRSTA BUDET ÄR NÅGOT DÅLIGT, MEN!!!!!!

IINGEN KOMMER ATT KUNNA HÅLLA DETTA BUD!!!!!

(Gal 3:11)

Att ingen förklaras rättfärdig inför Gud genom lagen är uppenbart, eftersom den rättfärdige ska leva av tro.

Ingen kan komma till Gud genom att försöka följa det första budet som du envist har hakat upp dig på och fastnat i JL. Inte heller du följer det budet utan bryter det ständigt mycket mer än du någonsin bryter alla andra bud.

Det viktigaste budet i dag för svenska folket och hela världens alla folk är att alla har syndat, och att Jesus Kristus Är den Enda Vägen till Fadern och himmelen!

Svara -   - 14/6-18 08:32 -


Anna Ivar

Svar till Leif Boman.

Men var finns beviset för att SD skulle stjäla mer pengar från folket än Socialdemokraterna. Den nuvarande regerings medlemmar/styrande tar ut miljonbelopp i egna löner. Skickar våra skattemedel till terroristorganisationen på vänsterkanten.

Det stöd som ligger till grund för de svagaste är inte allt kommet från sossarna/ vänstern. De har istället smulat ner människovärdet genom uppmuntran till sexuell lösseläppthet och att säga att man har rättighet att döda ofödda om man vill.

Kvinnan får bära samvetet för det. Må dåligt av det. Fysiskt och psykiskt. ( För det är bara en tidsfråga innan man inser att det är fel att döda sin avkomma.)

Säger inte att SD är allt igenom bra men de vågar öppet stå upp för normer och det kristna arvet av rättstänkande som inget annat parti gör.Hitler var visst katolik och Putin går till den ortodoxa kyrkan. Det är gärningarna som visar vem vi är. Båda gynnade bara de som var absolut trogna deras politik. Alla andra skulle bli slavar eller dödas.

Det är likadant idag. Inget nytt under solen.

Nu behövs en riktig omvändelse väckelse så att Jesus får förändra sinnen och hjärta igen så att människor får en levande tro och ett hopp igen. Vi ska inte leva på kristen kultur utan genom Jesus som är Vägen Sanningen OCH Livet!

Svara -   - 14/6-18 10:55 -


Leif Boman

Svar till Anna Ivar.

Men var finns beviset för att SD skulle stjäla mer pengar från folket än Socialdemokraterna

Jag säger inte att SD är sämre än Sossarna, utan det jag egentligen säger, det är att de t.ex genom sin tydliga budgetredovisning gentemot dem som har det sämst och dåligt ställt endast visar att de absolut inte har någon kristen tro!

Äkta kristen tro visar sig i ord och handling. Inte endast med vilseledande ord om invandringsproblemet...

Men än en gång, jag säger inte att SD är sämre än de andra otroende och ogudaktiga partierna!

Jesu frid....

Svara -   - 14/6-18 11:20 -


Bengt

Många som gör abort kanske alla känner nog att det är fel egentligen

Svara -   - 14/6-18 13:16 -


Lars-Göran Rönnberg

Är inte ett partis inställning till Israel och att Sverige ska vara byggt på kristen grund viktigare än deras skattepolitik?

Och varför ska inte alla våldtäktsmän med invandrarbakgrund utvisas? Bara 1 av 5 blir det nu. Vore inte det "kristet med tanke på framtida offer?

Svara -   - 14/6-18 15:17 -


Andreas

Jag är Sverigedemokrat och är likt Julia Kronelid delar mycket av hennes politiska ställningstagande. De finns några viktiga sakfrågor jag brinner för som SD driver som tyvärr KD och de andra missar. SD är den tydligaste motståndaren till Islam samt försvar att kristen kultur och värderingar. De är med oro över böneutrop, religösa muslimska skolor samt nedmontering av de kristna arvet som gör att jag kommer lägga en röst på SD. Dessutom vill inte SD att homosexuella ska få adobotera barn samt starkt kritiskt till Pride tåget. KD har totalt svängt i dessa frågor och sedan Alf Svensson försvann har KD gått utför kring dessa frågor. Jag skäms verkligen inte för att rösta på SD utan jag röstar på de partiet som står upp för Sveriges kristenhet bäst.

Svara -   - 14/6-18 20:23 -


Kalle

Svar till Andreas.

KvP är bättre anser jag, men dom får svårt att ta sig till riksdagen.

Svara -   - 14/6-18 20:28 -


Andreas

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Lars Göran Rönnberg. Jag missade de. Då ska jag också be att SD blir störst. Jag ber också varje dag att KD och M ska börja inleda dialog med SD. SD, KD och M har många gemensamma frågor. KD är lite dumma i detta läget när SD så tydligt försvarar frågor som KD tidigare kämpade för emot Pride, samkönade äktenskap, kristen avslutning i kyrkan mfl frågor. Tyvärr tror jag KD ryker i år tackvare sin liberala politiska inriktning. De sviker sina kristna kärnväljare jag är en av dom tex.

Svara -   - 14/6-18 20:52 -


Andreas

Kalle jag tycker om kvp tyvärr är dom för litet parti men jag gillar deras partiprogram. Men däremot tror jag Sverige behöver lite mer tuffare attityd både inom politiken pga Islams framfart och inom kyrkorna där budskapet måste fram tydligare. Kristenheten är enligt mig för vek, intetsägande om jag får tala i marknadsföringsmässigt bilder vi når inte ut med budskapet. Vi behöver lite mer tuffare amerikansk konservativ frikyrklig politik. Lite vassare armbågar och ta plats både i politiken, vardagen våga utmana och debattera emot muslimer, ateister, liberaler och socalister. De är för få som ger sig in och tar strid för Jesus.

Svara -   - 14/6-18 21:00 -


Eva

Svar till David Ström.

Bibeln är politik från början till slut, sa en känd predikant. Och när man tänker rätt på saken så visst stämmer det. Politik handlar om makt och fördelning. Gud tar sådant på allvar.

Svara -   - 15/6-18 01:20 -


Eva

Svar till Alf.

Gud vill faktiskt att vi ska utöva vår auktoritet här på jorden för att motverka förtryck och lidande. Varför är det just kristna som sympatiserar med Sverigedemokraterna som du ifrågasätter? Är det för att SD är det enda riksdagspartiet som vill värna det kristna arvet och som vill att Svenska kyrkan ska syssla med evangelisation (=frälsning) och Jesus istället för vänsterpolitik samt att Sverige ska vara ett kristet land??

Svara -   - 15/6-18 01:25 -


Eva

Svar till Leif Boman.

Låter som att den anklagelsen (uträkningen) om att de rika ska få myyyyycke mer än de fattiga kommer från en sosse. Sossarna älskar ju att få makt över folkets pengar genom skyhöga skatter, så att de kan sätta sin gudlösa politik där de pulvriserar svensk välfärd i verket. Ju mer folk får kvar av sitt arbete utan att byråkrater äter upp skattepengarna, desto mer kan de investera/handla så att fler får försörjning.

Svara -   - 15/6-18 01:31 -


Eva

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Anna Ivar, jag håller med dig. Men många lyssnar mer till Nyheterna på SVT etc och eftersom Palme m fl såg till att vänsterradikalisera skolor och universitet och inte minst jornalisthögskolan så är svensk media våldsamt snedfördelat politiskt, flertalet är besmittade med den socialistiska andan och kan därmed inte tänka klart. Det ser vi när man år efter år hjärntvättar folk genom att med papegojans tjatighet upprepa att SD är det stora hotet, de främlingsfientliga mörka krafterna som hotar att förstöra Sverige.

Alltmedan den verkliga fienden intar landet bit för bit, med ett främlingsförakt mot svenskarna som media påhejar och ivrigt applåderar. Det handlar om att ge bort vårt land, att utplåna vår kultur, dessutom utan strid eftersom media och nästan alla politiska partier hjälps åt med att rulla ut röda mattan till fientliga makter. Tänka sig att ta över ett land helt utan strid!! Listigt, men ingen konst med sådana "beskyddare" som Sverige haft när regering, riksdag och media gemensamt lyckas med att på rekordfart fortsätta med projektet att byta ut befolkningen.

Svara -   - 15/6-18 01:47 -


JL

Svar till Leif Boman.

Leif, bästa bibelbroiler. Om du är kristen så kommer du att vilja upprätta det första budet. För om du tror på Gud så kommer du ÄLSKA Gud, inte förminska han till massa andliga lagar. Detta kommer innebära att du sätter Gud först. Före invandring, bibelbroileri, före samhälle och före lagar. Men så är det inte för bibelbroilers. För KÄRLEKEN till Gud är inte där. Därför blir bibeln en uppsättning av lagar hur vi skall bete oss emot varandra för bibelbroilers.

Ingen kan komma till Gud genom att försöka följa det första budet som du envist har hakat upp dig på och fastnat i JL
För att säga det med en mening, ni är besatta av att komma till himlen. När ni skulle vara 100% styrda av kärlek till Gud. Ni vill ha kakan, men inte betala priset.
Klarar du inte ens att följa det andra budet, vilket är fullständigt uppenbart i ditt fall
Ja för dig som är helt ute och cyklar. För det är så, att min nästa spottar inte i marken efter mig. Min nästa sprider inte massor av rykten om mig. Min nästa stirrar inte argt på mig när jag är i kyrkan. Min nästa islamiserar inte landet. Min nästa upprätthåller det första budet. Min nästa arbetar med hela sitt förstånd, hjärta och vilja för Gud. Min nästa jobbar inte för invandringen, min jobbar för Gud. Min nästa jobbar inte för att komma till himlen, han jobbar för Gud och kommer därför till himlen. Min nästa vränger inte bibeln så att han kan få andlig status. Min nästa sitter inte och dömer andra människor som har kärlek till Gud och tror på Jesus bara för att den inte ser på lagen på samma sätt som en bibelbroilers.

Svara -   - 15/6-18 08:20 -


Leif Boman

Svar till JL.

Min nästa är främlingsfientlig och mycket krävande. Alla måste tydligen följa lagen utan att denne själv gör så, en mycket aggressivt sinnad kristen, men!

Jesus har sagt att jag ändå skall älska denne och be för hen.

Jesu frid...

Svara -   - 15/6-18 09:51 -


Bengt

Så du använder hen leif

Svara -   - 15/6-18 12:25 -


Bengt

Jag trodde du var en människa Leif

Ingen fågel

Svara -   - 15/6-18 12:27 -


Bengt

Helt horribelt att inte alla utländska våldtäktsmän utvisas

Svara -   - 15/6-18 12:44 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Vad är det för fågel som heter så på svenska?

Svara -   - 15/6-18 12:58 -


Bengt

Jo det är ju en som kallar dig för bibelbroiler

Här på sidan

Svara -   - 15/6-18 13:16 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Just det ja!🤣

Svara -   - 15/6-18 13:24 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Men i "normala" fall använder jag inte det ordet. Jag har däremot inte så svårt med det ordet eftersom jag är uppväxt med det mycket liknande ordet "Hän" på finska. Det betyder ganska exakt detsamma som det nysvenska "Hen", alltså ett kortare ord istället för (den personen) eller (denne). Men har aldrig där någonsin förknippats med att vilja förändra eller sudda ut de normala könsbenämningarna mellan han och hon såsom här! Finland saknar däremot "Han och Hon" så därför är det inte alls så konstigt att de har ett kort ord för "denne där".....

Svara -   - 15/6-18 13:36 -


Bengt

Så någon av dina föräldrar är från Finland?

Svara -   - 15/6-18 13:52 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Japp!

Svara -   - 15/6-18 14:43 -


Bengt

Finska är svårt tycker jag

Svara -   - 15/6-18 15:24 -


Mikael W

Svar till Leif Boman.

Problemet med Finländare är att dem inte kan spela ishockey.....

Svara -   - 15/6-18 16:28 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Jag tycker Danska är ännu svårare😜

Svara -   - 15/6-18 17:10 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Det kan ju dock handla om ödmjukhet, att inte alltid ställa sig överst!

Svara -   - 15/6-18 17:13 -


JL

Svar till Leif Boman.

Innan du börjar frälsa världen, kanske du skall börja med att älska Gud. Och bara så du vet, jag känner absolut ingen kärlek komma från dig. Bara tomma ord.

Svara -   - 16/6-18 06:06 -


Leif Boman

Svar till JL.

Och bara så du vet, jag känner absolut ingen kärlek komma från dig. Bara tomma ord

Vad du känner är upp till dig! Det Herren har sagt är ändå det korrekta oavsett om du vill ta emot eller ej....😘

Svara -   - 16/6-18 07:21 -


JL

Vad du känner är upp till dig! Det Herren har sagt är ändå det korrekta oavsett om du vill ta emot eller ej.
Du menar på fullaste allvar att du visar kärlek till mig genom att kalla mig för, främlingsfientlig, krävande, aggressiv? Ja du Leif, din verklighet är störd.
Om Herren har sagt:
Du skall icke ha några andra gudar jämte mig,
så gäller det. Och det är här din störda verklighet kommer in. Problemet är inte att du bryter lagen. Problemet är att du med flera inte accepterar lagen. Att ni inte bevarar Guds bud.
Här behövs uthållighet hos de heliga, hos dem som bevarar Guds bud och tron på Jesus.
Ni har själva ändrat lagen för att passa världen. Vissa utav er har till och med gått så långt så att de vänt på lagen, så att Guds lag skulle vara:
Ni skall ha andra gudar jämte mig.
Dessa som jobbar för odjuret har gått så långt att de dragit in odjuret in i kyrkorna, in i familjerna och in i sina liv. Och går någon emot dem så kommer det svavel från himlen på en gång.
Det komiska är att de blir väldigt förnärmade och arga när man råkar nämna det första budordet. De vinner nämligen människor för Gud säger de. Sedan kommer en harang om främlingsfientlighet bla bla bla och att de minsann är duktiga och välartade, vilket jag inte är. Jag som verkligen tillhör samhällets bottenskikt. Med synd upp över min hals och relativt bitsk. Och det har ju de rätt i och kan se lätt. Men att upprätthålla det första budet, nej det går inte.

Svara -   - 16/6-18 07:59 -


Leif Boman

Svar till JL.

Du menar på fullaste allvar att du visar kärlek till mig genom att kalla mig för, främlingsfientlig, krävande, aggressiv?

Jag berättade endast hurdan du verkar att vara, och dina svar vittnar ju tydligt om det, om och om igen!!!

Du verkar aldrig vilja bli sams, men Jesus, som är det första budets Gud har sagt att oavsett din aggressiva inställning mot mig så skall jag ändå älska dig....Jag säger inte att du gör det enkelt för mig, men det spelar ju mindre roll för mig, det handlar väldigt lite om mina känslor. Däremot blir det tyvärr ett större bekymmer för dig i längden som vägrar ta emot den kärlek och frid som Jesus vill att vi skall bemöta varandra med.

Det är bättre att du tar emot än förkastar.

När ni kommer in i en stad eller by, ta då reda på vem som är värdig och stanna där tills ni går vidare. Och när ni kommer in i ett hus , så hälsa det. Om huset är värdigt ska er frid vila över det, men är det inte värdigt ska er frid återvända till er.

Matteusevangeliet 10:11‭-‬13

Lycka till....

Svara -   - 16/6-18 08:35 -


Bengt

Jag upplever Leif som kärleksfull

Svara -   - 16/6-18 09:00 -


Bengt

Vem är du egentligen j l?

Svara -   - 16/6-18 09:01 -


Leif Svensson

vi är nog många kristna som ser sverigedemokraterna som det ena altenativet.För hur ska islamiseringen av landet hejdas,bromsas in ??Den laglöshetens våg av gruppvåldtäkter,gängmord,förnekelsen av den egna kulturen.Massinvandring som slagit slint och lett till enorma kostnader,ändå längre vårdköer,allt ska anpassas efter islam(presis som om läran hade nån särställning i världen) egna medborgare.. gamla handikappade fattigpensionärer mf kommer i andra hand.EU-anpassningen där vissa som ex liberalerna vill ha ändå mer centralt federalt styre och maktcentralisering till Bryssel.

Visst är Jesus Kristus lösningen rent andligt men rent praktiskt politiskt fodras också en kraft som kan bromsa så att vi inte får sharialagar,månggifte,barnäktenskap,moskeer o böneutrop i alla städer i hela landet.Läran växer så det knakar samt även antalet muslimer som kan mångdubblas om några årtionden.

Sd är inte perfekt...långt ifrån ,men i dagens läge hur kan man påverka läget,utvecklingen ? de andra partierna har ju kört det till där vi är nu !

Svara -   - 16/6-18 09:07 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Tack Bengt, det värmer och gör gott även fast sommarens värme redan har funnits här i över en och en halv månad...Sen kan jag också bara lägga till att cafékvällen igår faktiskt också gick väldigt bra...Inte fler än strax under 20 st besökare, men, det gav återigen mersmak hos flertalet för kommande cafékvällar och det gör mig oerhört glad. Dessutom fanns det ofrälsta med vilket gör att det känns ännu mer viktigt...

Välkommen någon gång...

Jesu frid....

Svara -   - 16/6-18 09:15 -


Bengt

Tack Leif

En bra idé med cafekväll

Det är ju inte så långt heller

Till vår grannkommun

Svara -   - 16/6-18 09:35 -


JL

Svar till Leif Svensson.

Leif Svensson,

allt det beror på att vi brutit det första budet. Polen har inte de problemen.

Svara -   - 16/6-18 09:43 -


JL

Svar till Leif Boman.

Jag är inte ute efter att bli sams, jag är ute efter att upprätta det första budet. Att få människor att börja behandla Gud som Helig. Så länge som du inte kan hålla Gud helig, så blir vi inte sams.

Svara -   - 16/6-18 09:45 -


Mikael W

Svar till Leif Boman.

Härligt att gårdagens cafe’kväll blev lyckad Leif

Du är verkligen ett föredöme för alla Kristna i Sverige

Hoppas fler startar upp Kristna cafe’er

Jag kommer gärna och dricker kaffe

Svara -   - 16/6-18 10:06 -


Mikael W

Svar till JL.

Polen är ett härligt land och Polackerna är ett härligt folk.

Problemet man har i Polen är människodyrkan, där man ärar Maria och Påven, vilket är allt annat än att vidhålla det 1:a budet. Det är vår riktiga Fader i himlen som all ära ska ha

Svara -   - 16/6-18 10:11 -


Bengt

Exakt så är det

Svara -   - 16/6-18 10:16 -


Bengt

Nog tror jag Leif håller Gud helig

Han om någon

Svara -   - 16/6-18 10:18 -


Leif Boman

Svar till JL.

Jag är inte ute efter att bli sams, jag är ute efter att upprätta det första budet. Att få människor att börja behandla Gud som Helig. Så länge som du inte kan hålla Gud helig, så blir vi inte sams.

Jag har förstått att du inte vill bli sams oavsett vad jag säger?

JESUS ÄR DEN HELIGASTE av alla heliga. Att följa Honom av hela sin, själ, hjärta, förstånd och kraft är detsamma som att följa det största och första budet, vilket du tyvärr ännu inte verkar förstå.

(Ef 1:9‭-‬10)

Han har låtit oss få veta sin viljas hemlighet enligt det beslut han har fattat i Kristus, den plan som skulle genomföras när tiden var inne: att sammanfatta allt i himlen och på jorden i Kristus.

Att sammanfatta allt i Honom innebär också att det är igenom Honom vi just följer det första och största budet. Jesus Kristus gjorde det för vår skull, Han gav Sitt liv och fullbordade lagen för att vi genom Honom nu också kan klara att följa det, vilket aldrig går utan Honom!

Genom Jesus Kristus har jag följt det största och första budet sedan ca 24 år tillbaks. Det är endast Han som är lösningen för alla oss människor och Sveriges land. Genom Honom kan alla följa det viktigaste budet, men aldrig utan Jesus!

Försök nu ändå att bli sams...

Svara -   - 16/6-18 10:50 -


Bengt

Är det uppehåll i juli ?

Vilka tider är det cafe?

Svara -   - 16/6-18 11:26 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Ja, det här med cafékvällar blir uppehåll nu över semestertider ända tills ungefär i slutet på Augusti eller början på September.

De här första gångerna var som ett slags test om det skulle kunna fungera framöver. Vi upplever det nu mycket positivt och kommer förhoppningsvis att ha sådana här samlingar stadigt återkommande från och med i höst och framöver, helst ända tills Jesus hämtar upp oss genom skyn..

Däremot har vi ju också haft sångstunder med vittnesbörd här på torget ett par ggr nu i år, och också det kändes väldigt bra...Det kommer vi att ha även lördagarna den 28/7, 11/8 och den 1/9 kl 11.00.....

Ni kan ju besöka torget här även då om ni skulle få lust till det...

Jesu frid...

Svara -   - 16/6-18 12:08 -


Leif Boman

Svar till Bengt.

Cafékvällarna kommer förmodligen att vara på fredagar kl 18.00 eller 19.00, åsikterna har varit lite delade, så vi får se, men som sagt välkomna dit också i höst...

Svara -   - 16/6-18 12:11 -


vanessa

Röstar man så är man inte frälst på riktigt

Svara -   - 16/6-18 14:41 -


Bengt

Det låter inte så bra vanessa

Svara -   - 16/6-18 17:21 -


Bengt

Tack för informationen leif

Svara -   - 16/6-18 17:22 -


Jessica

Svar till Bengt.

Om du med din mun bekänner att Jesus är Herre, och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt Honom från de döda, då blir du frälst!

Det är detta som är det viktiga för din frälsning, inte om du röstar eller ej Bengt! Men det tror jag att både du och Vanessa redan vet!

Svara -   - 16/6-18 19:13 -


Bengt

Jo så är det ju

Svara -   - 16/6-18 19:49 -


vanessa

Svar till Bengt.

sanningen är obekväm för den som agerar emot den, men man kan alltid vända om

Svara -   - 19/6-18 18:44 -


JL

Svar till Leif Boman.

Man kan inte vara sams med någon som arbetar emot det första budet. Det ligger liksom inte i mig. Du pratar mycket om Jesus och de är bra, men det räcker inte ty:

Inte alla som säger ’Herre, herre’ till mig skall komma in i himmelriket, utan bara de som gör min himmelske faders vilja. 22På den dagen skall många säga till mig: ’Herre, herre, har vi inte profeterat i ditt namn och drivit ut demoner i ditt namn och gjort många underverk i ditt namn?’ 23Då skall jag säga dem som det är: ’Jag känner er inte. Försvinn härifrån, ni ondskans hantlangare!’
Så jag säger till dig, så länge som du inte klarar att upprätta eller ens försvara det första budet, så gör du inte min Kungs faders vilja, detta är Jesu faders vilja,det första budet:
Du skall inte ha andra gudar vid sidan av mig
Detta är det bud som min Gud, Herren gett mig och dig. Det är det budet som du vägrar att upprätthålla, som du skriver spaltmeter bibelverser för att bortförklara och förminska. Det bud som i stort sett alla frikyrkekristna har jobbat emot och därmed fått in islam, ondskan i vårt land. De har blivit ondskans hantlangare. Hade det varit någon form av tvekan, så hade du gjort som Kalle, ändrat dig. Kalle lyssnade och kunde ändra sig, detta kan inte du eller Svärd. Det är permanent vad det verkar.

Svara -   - 19/6-18 19:15 -


Leif Boman

Svar till JL.

Jag sa ju redan att du inte har förstått att den som följer Jesus uppfyller det första budet, men jag betvivlar återigen att dessa ord når fram...

Svara -   - 19/6-18 19:22 -


Bengt

Jag vill inte ha in fler muslimer i Sverige

Tycker redan det är för många redan

Jag tror att du missförstår Leif j l

Svara -   - 19/6-18 22:05 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

1

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Mdsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

3

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

20

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

59

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, söndag 24 juni 2018 kl. 22:11

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 686 022 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 818 kommentarer och 56 425 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp