Surfar nu: 337 www.apg29.nu

Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

"Det finns en rädsla bland kristna där man inte vågar säga svart är svart och vitt är vitt...Ni är jätte snälla. Ni ser jätte snälla ut. Förlåt mig, mina älskade svenskar och blondiner, det räcker inte med att vara snäll. Vi måste markera: Hit, men inte längre!" 

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 24 januari 2019 00:32 | #irak #islam #sverige #invandring #flykting | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

36 kommentarer

David Ström 24/1-2019, 05:22

Han vet vad han talar om. Vore nog bra om 385 pastorer såg videon och begrundade sin egen roll i det här. Amen!

Svara


Katrina 24/1-2019, 10:00

Tack Gud att du ge sanningens röst till Sverige. Dags att vakna och se sanningen i vitöga.

Be för Sverige!!

Svara


Sam G Ö 24/1-2019, 11:44

Flera av sådana röster behöver höras i våra nordiska länder, i Finland, i Sverige, i Norge, i Danmark och de övriga örikena som hör till Norden! Han vet vad han talar om! Sluta dalta, pjoska, klema med muslimer!

Svara


David Billström 24/1-2019, 12:54

Må vi älska muslimer med en brinnande kärlek men stå emot islams andemakt, i Jesu Kristi namn.

Må evangelium ljuda på gator och torg.

Svara


JL 24/1-2019, 16:18

Svar till David Ström.

Han vet vad han talar om. Vore nog bra om 385 pastorer såg videon och begrundade sin egen roll i det här. Amen!

Det förutsätter att de ens jobbar åt vårt håll. Överallt i samhället har det skett en infiltration, även så i frikyrkan tycker jag mig se. Det kan vara svårt för många att ta till sig, men så verkar det tyvärr. Frikyrkofolket kan se att påven verkar skum, att Svenska kyrkans präster är globalister, men kan inte se sina egna ledares brister. Kanske vågar de inte ta den konfrontationen.

Så, pastorerna är tillsatta av församlingen i frikyrkan, trots den uppenbara lögnen och det förräderi som uppropet innebar, så jobbar i stort sett alla kvar. De var illojala då, och det finns inget som talar för att de har ändrat sig. Men det är ni i frikyrkorna som väljer era ledare, så skyll inte på era ledare nu när ni vet hur de agerar. Ni får helt enkelt se till och att få ledare som upprätthåller det första budet. Dock är ju de flesta medlemmarna helt nöjda med att ha flera gudar på era gudstjänster, så jag tror att pastorerna avspeglar medlemmarna i stor utsträckning.

Politiskt är ju det guld att kunna infiltrera strukturer som frikyrkor, många är lojala mot sin pastor och säger han att man skall ta in en annan andemakt som invandringen innebar så lyder folk. Där finns incitamentet för infiltrationen. Frikyrkor är även väldigt lätta att infiltrera också, då det inte finns något som helst försvarsspel eller struktur. Det räcker att man är karismatisk där framme så kan de komma långt.

Svara


Lena Henricson 24/1-2019, 16:24

AMEN!

Må Gud välsigna och använda denne man ännu mer! 👍Och resa upp fler som han! ☝️Och må Gud använda och bruka oss var och en. 🙏 SVERIGE behöver räddas! 🙏🇸🇪🙏🙏🙏

Svara


AnnMarie 24/1-2019, 16:54

Svar till JL.

Katrina lade ju ut en länk där Lars Enarsson undervisade/predikade (minns inte i vilken tråd)men där pratade han bla om Charta Oecumenica som många frikyrkor tydligen sagt ja till.Detta CH stämmer precis på det som har med Antikrist att göra enligt LE.

Han trodde också att det till sist bara blir två kyrkor.En skökokyrka och en underjordisk kristen kyrka med kristna från många håll och kanter tom katoliker (vilket förmodligen får många kristna att se rött)

Svara


Roger T. W. 24/1-2019, 17:17

Jag har träffat några av dem som följer Johannes Döparen i mellanöstern. De hade visst skydd när de troddes vara sabéer, en religion som nämns i Koranen. Nu har många av dem tvingats fly. Medlemmarna döper sig flera gånger om året och även på vintern här i Sverige. En av dem ville odla disk här. Jag vet inte om det är speciellt för just den gruppen.

Tack för vittnesbördet. Starka ord.

Svara


Katrina 24/1-2019, 17:28

Svar till AnnMarie.

Kanske den här sidan du menar.

https://www.youtube.com/watch?v=Ji9DQ6vgjqk

Svara


Bengt 24/1-2019, 18:42

Bara maranata som inte skrivit under

Charta equmenia

Har du en egen församling jl ?

Eftersom du inte är med i varken frikyrka

Eller någon annan kyrka

Svara


Bengt 24/1-2019, 18:44

Vad innebär det att odla disk?

Svara


Katrina 24/1-2019, 19:08

Svar till Bengt.

jag tror han menade nog fisk, d står vänster om f på tangentbordet.

Svara


Roger T. W. 24/1-2019, 19:37

Svar till Bengt.

Ursäkta, fisk ska det vara. Han ville odla i dammar och hade säkerligen erfarenhet.

Svara


AnnMarie 24/1-2019, 19:41

Svar till Katrina.

Ja det stämmer!

Svara


Erik S 24/1-2019, 19:43

Svar till Lars.

Givetvis är frikyrkofolk alldeles för snälla och blåögda. Av någon underlig anledning vägrar dom se, vad som håller på att hända. Pastorsuppropet har haft stor inverkan på denna brist på insikt. Det är inte många idag som vågar yttra sig och kanske gå emot pastorn och församlingsledningen. Eller så lämnar man "walk over" och låter dom helt enkelt bestämma. Man bemödar sig inte med att ta reda på fakta-tyvärr.

Få inser att islam är en mycket mäktig andekraft, som är i fullständig opposition mot vår tro. Islam tar ett litet steg i taget och flyttar fram sina positioner mer och mer, nästan omärkligt, snart sagt på alla områden i samhället. Deras mål är att ta fullständig kontroll över nya länder och folk. Vi kan bara se på England, Tyskland, Frankrike, Holland, Belgien. Holland har nu så stora problem med islam, att hotbilden för terrorattacker ligger på 4 av 5. Muslimska våldtäcktsgäng tvingar varje år 1.450 flickor till prostitution! Och myndigheterna står nästan handfallna.

I Paris och London kan man under bönestunderna inte röra sig på gatorna i vissa stadsdelar, eftersom muslimerna ligger på knä och stoppar all normal tillgänglighet. I England stängs kyrkor och kapell på löpande band ca 450 förra året, medan moskeér öppnar överallt ca 423 nya moskéer och över 100 shariadomstolar!! Ta in det om ni kan!

Detta var bara något exempel-det är allvar nu i Europa. Långt allvarligare än många inser. Men många i Sverige, bl.a frikyrkofolk vill släppa in ännu fler "s.k flyktingar" för det är så synd om dom. Det är inte synd om dom, dom är ekonomiska migranter som bara söker att få ett gott liv-(jodå, några är flyktingar, men dom är ett fåtal.) Men detta är inte det värsta, det är att detta ingår i ett "spel på högre nivå". Det är planlagt att skicka in så många muslimer som möjligt i Europa, för att ställa till kaos, och på så sätt förbereda för en ny världsregering. Vi kan skatta oss lyckliga, att Ungern, Tjeckien, Polen t.ex ännu klarar av att stå emot dessa mäktiga krafter-dom vägrar i princip att ta in några muslimer, dom har insett vart det leder. Trots att EU hotar med kraftiga sanktioner. Detta lär vi nog aldrig få se i Sverige.

Men väckelse då, säger några. Ja visst blir en del muslimer frälsta-tack och lov-men det är en vattenkanna i Nordsjön! så att säga. Skulle vi få en väckelse som stoppar upp islams inflytande, då skulle ..........ja fyll i själva vad ni anser borde hända. Gud är allsmäktig och gör vad han vill, absolut, men (detta förhatliga ord) jag vet inget land i världen som fått uppleva detta mirakel att massan av muslimer blivit omvända och frälsta och landet ändrat inriktning. Men (nu igen detta ord) kanske Sverige blir det första landet, det vore ju fantastiskt! Först måste dock dom sovande kristna vakna upp ur sin slummer och på allvar söka Guds ansikte! Och ganska många pastorer borde gå i spetsen för detta. Men så har ännu inte skett-tyvärr. Måtte vi få en ändring, för läget är milt sagt prekärt. Ha en fin kväll kära syskon.

Svara


JL 24/1-2019, 21:21

Svar till Bengt.

Har du en egen församling jl ?

Jag betalar nog skatt till Svenska kyrkan. Kanske borde jag gå ut, de verkar ju stå närmare islam än mig. Jag är dock döpt i en pingstkyrka, vet ej om jag står kvar som medlem.

Jag väntar på att en kyrka som passar mig dyker upp, det bör den göra så småningom. En kyrka där man arbetar för första budet och ber Herrens bön varje gång. Det räcker för mig. En kyrka som inte gör det tidigare är inget för mig.

Svara


Bengt 24/1-2019, 21:28

Kanske du skulle gå med i en fristående

Församling

Eller maranata

Svara


Bengt 24/1-2019, 21:31

Vi får hoppas att många ändå börjar vakna

Upp snart

Det är ju hög tid

Svara


JL 25/1-2019, 00:16

Svar till Bengt. Jag tror inte på frispelande frikyrkor längre. Det fungerade så länge som vi hade kristna runt omkring oss som gjorde skitjobbet. Nu när islam tagit över så är bristerna i frikyrkorna klart synliga. Det finns inget försvar det är bara anfall som gäller och det första budet har man stoppat in i garderoben.

Svara


Leif 25/1-2019, 08:12

Mycket bra att han tar upp detta.Sverige har tyvärr blivit ett tillhåll för IS-krigare ,Islamister och mycket annat ont.Dess gränser har varit vidöppna för allt möjligt.Man lät en gång Islam slå rot här och nu påhejas dess utbredande av lobbyister i vissa partier och diktaturländer som Saudi och Turkiet investerar hela tiden i nya moskeebyggen.koranskolor mm.

förövrigt snälla pianist i denna församling...var tyst med det störande pianoklinket när såna här viktiga budskap framföres.snälla…...

Svara


Bengt 25/1-2019, 08:20

Inte alla som väl är

Svara


Göran Lindgren 26/1-2019, 09:07

Svar till David Ström.

Även pastorer kan bli vilseförda av Belsebub

Svara


Marcin Auguscinski 26/1-2019, 09:13

Svar till Erik S.

Bravo. Mycket bra skrivet. Pingst i Karlskrona är svårt infekterat av PK trams om att vara snäll/inkluderande mot muhammedaner. Dom som fortfarande har vett & sans i behåll vågar inget säga.

Svara


JL 26/1-2019, 09:22

Svar till Leif .

Leif

Mycket bra att han tar upp detta.Sverige har tyvärr blivit ett tillhåll för IS-krigare ,Islamister och mycket annat ont.Dess gränser har varit vidöppna för allt möjligt.Man lät en gång Islam slå rot här och nu påhejas dess utbredande av lobbyister i vissa partier och diktaturländer som Saudi och Turkiet investerar hela tiden i nya moskeebyggen.koranskolor mm.

förövrigt snälla pianist i denna församling...var tyst med det störande pianoklinket när såna här viktiga budskap framföres.snälla…...

Börjar jag ana en attitydförändring? Ifrån att vi måste ta emot flyktingar i absurdum, det finns inga Svenskar och att det första budet är inget att ha?

Bra i så fall.

Svara


Leif 26/1-2019, 09:50

Svar till JL.

Tyvärr JL, det är en namne!

Svara


Leif 26/1-2019, 09:59

Svar till JL.

Men, dessutom har jag aldrig sagt att vi skall ta emot flyktingar i absurdum. Visst har vi ytmässigt plats för många miljoner flyktingar till, och dessutom massvis med miljarder att hjälpa dem med om vi inte satsade så många miljarder på alldeles fel saker, och jag är själv en svensk!

Sen har jag aldrig någonsin under min kristna tid haft någonting emot varken det första budet eller något annat bud heller, alla Guds bud är suveräna. Det är bara ditt kärlekslösa och fariseiska tvångssyndrom jag reagerar mot. Sådan är inte Gud!

Han erbjuder efterföljelsen av Jesus, något tvångsevangelium leder aldrig någon rätt utan allt sådant kommer från falskt håll!

Svara


Tomas N 26/1-2019, 11:41

Att islamisering och mycket annat destruktivt och tokigt som kommit med stor migration är ett politiskt problem och ansvar. Världen formas i globalisternas händer och olika länder och folk används efter deras villighet att medverka.

Sverige lider av ett märkligt tillstånd av hybris och självhat och missriktar den mänskliga viljan att vara god.

Förföriska lögner,ideologier och doktriner florerar som aldrig förr särskilt i västsamhället.

Vi behöver sanning på ett desperat sätt i dessa tider och längtan efter ordning väcer i kaoset. Några kommer välja Gud i detta och några kommer välja andrs lösningar.

Kyrkans uppgift kan per defenition inte vara annan än att älska människor från alla läger. Annars tillhör man inte den Jesus som dog för alla och instiftade nya förbundet.

Men sanningens ande borde leda till att man även i denna uppgift kan sätta en gräns för barmhärtighet och medverka till att staten sköts på ett bra sätt.

Men det är ett nytt problem eftersom stat,kungar och makter alltid regerat auktoritärt och därmed lämnat barmhärtighetens uppgift yill kyrkan.

Nu har staten till vissa grupper gett en gränslös,överdriven och även destruktiv barmhärtighet som övertrumfar den barmhärtighet som Gud ger.

Då måste Guds folk och kyrkan lära sig att fungera även i detta läge. Det är inte helt lätt.

Men problemet med islamisering och extrem mångkulturalism är politiska och måste adresseras och hanteras i den miljön även om det finns andliga inslag och krafter.

Kyrka och stat hör inte ihop och har inte gjort så sedan Guds sln offrades till välsignelse för alla folk och så att Guds rike skulle komma till alla folk såsom Jesaja profeterade om.

Ortodoxa ,katolska och orotestsntiska ststskyrkor har gjort mycket bra och lett nationer att tro på Gud ,men själva iden om en statskyrka är som jag ser det för starkt influerad av gamla förbundet.

Det finns mycket att sägs om hur dessa influenser från GT skapat religion med byggnader och prästhierarkier.

Dessa ordningar kan vara till nytta för nationens bästa,men står ivägen för en levande relation med Gud och andens kraft.

Riktmärket måste vara förutom Jesus själv den kyrka man läser om i apostlagärningarna och Paulus brev.

Men nationerna är Guds ide och design och de nya ideoligierna i modena tider verktyg för att skapa denn globalisering som den onde söker att skapa för att försöka ta makten fullständigt över jordend folk.

Gud tillåter detts för att slutet är nära och människor sållas och prövas kommer att oundvikligen välja den goda eller onda sidan. Och ondskan förkläder sig så mästerligt att endast med Guds ande kan vi se klart nog att bedöma saker

Svara


JL 26/1-2019, 11:44

Svar till Leif.

Tyvärr JL, det är en namne!

Ja, tyvärr. Vissa saker rår inte ens sunt förnuft på. Men det kan vara på sin plats att särskilja Leifarna.

Svara


JL 26/1-2019, 11:51

Gud tillåter detts för att slutet är nära och människor sållas och prövas kommer att oundvikligen välja den goda eller onda sidan. Och ondskan förkläder sig så mästerligt att endast med Guds ande kan vi se klart nog att bedöma saker

Så ser du det. Jag ser det som en konsekvens till att folk vägrat att upprätthålla det första budet. Vi hade 380 pastorer som förklädde sig mästerligt, de tvingade församlingsmedlemar att ställa sig på den onda sidan och importera en annan gud.

De här människorna som säger sig vara goda och älska allt och alla. Hur ser de på den otroliga våldtäktsvåg, islamisering, bombandet som de orsakat med sin kärlek. Vad säger deras ande om det? Vad säger frukten om trädet?

Svara


JL 26/1-2019, 11:54

Svar till Leif.

Sen har jag aldrig någonsin under min kristna tid haft någonting emot varken det första budet eller något annat bud heller, alla Guds bud är suveräna. Det är bara ditt kärlekslösa och fariseiska tvångssyndrom jag reagerar mot. Sådan är inte Gud!

Om det är några som är fariséer så är det de som dömer folk åt höger och vänster. Sådana som du. Du nämner det första budet. Anser du att vi skall följa det första budet?

Svara


Tomas N 26/1-2019, 12:29

Svar till JL.

Influenserna och krafterna inom kyrkan att följa och ledas av världsliga fundament kan diskutteras och det är ingen som görs enkelt eftersom det är blandat med viktiga saker och sådant som mera blivit religiom och inympats i evangeliet.

Jag syftar på demokrati,mänskliga rättigheter och kampen emot rasism.

Detta är och var anledningen till varför man forsättnigsvis varnar för Sverigedemokraterna och annan främlingsfientlighet.

Jag tyccler mig se och hoppas på att positionerna har justerats och fortsäyter görs så. Att man kan vara en verksam del av kyrkan och ha en sund nationalism som älskar alla männisor och att de Sverigedemokrater och andra som faktiskt hycklar och bekräftar karikatyren får lämna eller ändra på sig. Även bland vänster och liberaler avsöjas hyckleri och olämpliga ledare.

Vi får fortsätta arbeta för sanningen och rättfärdigheten med rätt indtällnong där nåd och självinsikt finns med.

Du JL har i detta valt ett förenklat budskap om att upprätthålla första budet.

Då lämnar man Den Jesus som har frälst och som är dem som man måste gå genom för att ha gemenskap med Fadern.

Din prognos ser inte bra ut med denna lära. Men efterföljelsen hänger inte på hur nationer styrs även om vi hoppas på och arbetar för att stoppa destruktiva ideologier

Svara


Leif 26/1-2019, 12:59

Svar till JL.

Givetvis önskar jag att vi följer både det första och alla andra Jesu bud, men, jag vill dock tillägga att det första budet är det absolut svåraste budet av alla bud att följa, och ingen människa på denna planet klarar ens i närheten att följa det första budet. Inte ens att älska sin nästa som sig själv klarar förmodligen någon.

Men, givetvis är det bra att försöka älska Herren Gud, alltså Jesus av hela våra hjärtan och att försöka att inte ha några andra gudar vid sidan av Honom!

Det som dock på allvar borde talas om är vad som är en annan gud, här är förståelsen mycket vag!

(1 Korinthierbrevet 8:5)

Och det finnes ju många »gudar» och många »herrar» --

Var har man sin trygghet? Det är en viktig förståelse som många tyvärr inte riktigt funderar djupare över.

Har du din trygghet i ditt eget förstånd, i ekonomin, det materialistiska, försäkringar, sjukvården, jobbet, tv:n, datorn, mobilen, eller, i din familj, barn, husdjur, vänner m.m.

Allt detta kan faktiskt bli till avgudadyrkan som man oftast inte tänker på. Det är inte bara Muhammeds avgudadyrkan som är något som Gud avskyr, utan också egenrättfärdighet och duktighet är också en avgudadyrkan som Gud avskyr! 🙄

Svara


Marie 27/1-2019, 00:17

Svar till Katrina.

Tack Katrina för länken! Såg den och hoppas alla har möjlighet att se den.

Svara


Troende 28/2-2019, 08:14

Svar till Lars.

Vi litar inte längre på de svarta medlemmarna i kyrkorna.

T.ex. varför går de alltid efter oss, ställer sig och iakttar allt vi gör ? Det är onormalt. Förr var aldrig flyktingar sådana. Ändra er inställning, ni Pastorer m.fl. ! Ni är ledare, som också har juridiskt ansvar för säkerhet i församlingarna !

Svara


Troende 28/2-2019, 08:14

Svar till Lars.

Vi litar inte längre på de svarta medlemmarna i kyrkorna.

T.ex. varför går de alltid efter oss, ställer sig och iakttar allt vi gör ? Det är onormalt. Förr var aldrig flyktingar sådana. Ändra er inställning, ni Pastorer m.fl. ! Ni är ledare, som också har juridiskt ansvar för säkerhet i församlingarna !

Svara


Marie 28/2-2019, 12:26

Svar till Leif .

Tyvärr har det färgat min syn på allt jag läst om vad  migranters våld i alla dess former och lögner de hittar på.Våldtäkter, rån och mord i det oändliga... Jag måste erkänna att det är så sorgligt att det drabbar ärliga muslimer, men det blir bara så att dagligdags läsa om hur illa en stor del beteer sig i landet. Dessutom den Löfvenska regeringen som inte tar ansvar för landet!?! Dom väntar bara på att något mirakel skall ske och rädda landet...Att ta in IS krigare och deras familjer, utan översyn om vad de planerar för illdåd och hittar på, kommer att drabba oskyldiga människor...det är bara frågan om när det ska hända..! Nästan inget fungerar längre...skulle kunna räkna upp hur lång lista på allt som sker..

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, torsdag 22 augusti 2019 kl. 06:54

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 23:06

Be att Jesu ska hela allt som gått sönder, Herren vet och kan göra allting nytt.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp