1 013 online! | Sidvisningar idag: 68 040 | Igår: 206 684 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

FN-chefens apokalyptiska tal - Holger Nilsson

Holger Nilsson, redaktör för den profetiska tidskriften Flammor berättar om FN-chefens apokalyptiska tal.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 10 januari 2018 12:20 | #fn #apokalyptisk #tidstecken #holger nilsson #flammor | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


10 kommentarer

Conny W.

Bra talat broder Holger du har rätt.

Jag tycker det är nästan KATASTROF att det inte basuneras ut överallt även på gator och torg.

" Vakna upp du som sover så skall Kristus lysa för dig."

Svara -   - 10/1-18 12:53 -


Lars Enarson

Det är märkligt hur ordet apokalyps har fått en sådan otroligt negativ betydelse så att ordet idag jämställs, som Holger Nilsson här säger, med världens undergång.

Ordet som kommer från Nya Testamentet betyder helt enkelt "uppenbarelse" används ju också om Messias ankomst, hans "uppenbarelse" (apokalyps) från himmelen. Det är också namnet på Bibeln sista bok, Uppenbarelseboken. Det är en tragik att detta underbara ord som handlar om historiens mest underbara händelse har kommit att förknippas även i kristen förkunnelse med "undergång". Inte undra på att många är livrädda för denna förkunnelse.

För de som inte är troende innebär naturligtvis apokalypsen en dom och en fruktansvärd undergång men det är hög tid att predika och betona det glada budskapet om apokalypsen för alla som tror på Messias och väntar på honom! Jesu återkomst innebär inte i första hand världens undergång utan världens pånyttfödelse "När världen födes på nytt, då när Människosonen sätter sig på sin härlighets tron." Matt 19:28 Halleluja!!!

Det behövs en ny fräsch förkunnelse om detta underbara hopp som FN chefen inte har. Han försöker skrämma med hot om undergång för att tvinga fram antikrists världsregering. Detta hot är djävulens förkunnelse, inte vår.

"Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning." Luk 21:28 Vi väntar inte på undergång. Vi väntar på förlossning!!

Vi måste börja predika det positiva budskapet om Jesu återkomst tillbaka till jorden för att upprätta sitt rike! Det är någonting att vänta på det. Vi väntar inte på en flykt härifrån. Vi väntar på förlossningen, ett maktövertagande från himmelen då hela skapelsen kommer att befrias från sin träldom under förgängelsen och brista ut i lovsång.

"Blås i trumpeter och horn, höj jubelrop inför konungen, HERREN! Må havet brusa och allt som fyller det, världen och de som bor i den. Må strömmarna klappa i händerna och bergen jubla med varandra inför HERREN, ty han kommer för att döma jorden. Han skall döma världen med rättfärdighet och folken med rättvisa." Ps 98:6-9

Vilken underbar apokalyps! "Ty jorden skall bli full av kunskap om HERRENS härlighet, så som vatten täcker havets djup." Hab 2:14 Marana tha "Du vår Herre kom!!! Kom snart!!"

Svara -   - 10/1-18 17:14 -


Niklas Jönsson

Det är verkligen hög tid att sprida budskapet om Jesus överallt i tidningar, radio och tv på gator och torg, och dela ut reklam blad att kanal 10 och vision norge finns kanaler som pratar om att det finns en underbar gud som bryr sig om dig och älskar dig över allt annat något som många inte vet om idag, med tanke på bland annat på hur samhället ser ut idag.Jesus vill dig väl därför vill han rädda dig undan katastrofen genom att han får komma in i ditt hjärta och tala om vem han är och hur skön han är.Dags att inte bara sitta i kyrkan och vänta på att dom ska komma dit utan att dom har fått veta någonting så fungerar det inte, inte bra iallafall. Ut och predika om Jesus på olika sätt sen kommer det nya folket till de olika kyrkorna som finns i vårt samhälle.

Svara -   - 10/1-18 17:53 -


Helene Karlsson

Svar till Lars Enarson.

Mycket vackert skrivet Lars Enarsson! <3 Absolutely lovely <3

Svara -   - 10/1-18 18:23 -


JL

Först, ni vet att ni inte skall vara rädda för kärnvapenkrig, alla kan läsa bibeln, det blir inget kärnvapenkrig nu.

För det andra. FN är nu en del av odjuret, alltså globaliserings hysterin som kommer plåga jorden och till slut kommer kräva att hela mänskligheten tar vilddjurets märke. När de pratar om främlingsfientlighet och nationalism så är det för att detta motverkar deras agenda.

Svara -   - 10/1-18 20:19 -


JL

Här kan ni se hur globalister fungerar.

https://www.expressen.se/kultur/eu-maste-enas-annars-vantar-inbordeskrig/
Får vi inte vad vi vill, alltså marxism och islam, så tar vi till våld. Boken är alltså inget mer än ett förtäckt hot.

Svara -   - 10/1-18 20:23 -


Rolf

Ja nog borde kyrkorna på allvar börja tala om den yttersta tiden. Människorna blir allt råare och kallare för att inte säga egoistiska och individualistiska. Terror börjar bli vardag inga frizoner finns. Klimatet slår bakut. Jag tycker det är positivt att FN-chefen vågar att ta upp den värld vi ser i sitt tal. Men prästerna bör också våga tala klarspråk. Jag tror säkert att prästerna ser samma sak men är rädda för att skrämma människor från kyrkan om de talar klarspråk i en tid då sekulariseringen i vårt land är så skrämmande stor som den blivit. Vi bör försöka få prästerna att våga tala ut.

Svara -   - 10/1-18 21:17 -


Sss

Om prästerna omvänder sig och blir uppfyllda av den Helige Ande så kommer dom att predika Sanningen och hans återkomst. Amen!

Svara -   - 10/1-18 22:48 -


Conny W.

När Jesus kommer och hämtar de pånyttfödda kristna till Himlen, blir det en av de största händelser som någonsin har ägt rum.

Matteus 4:17. Från den tiden började Jesus förkunna: Omvänd er. Himmelriket är nära.

Matteus 10:7. Förkunna på er väg att himmelriket är nära.

Sistnämda Matteus 10:7 sa Jesus till sina lärjungar. Kanske, kan det vara att han vill att ALLA hans lärjungar i alla tider ska berätta om hans tillkommelse.

Gud välsigne dig.

Svara -   - 11/1-18 12:10 -


Tom

Alltså jesu återkomst är ju det viktigaste efter kärleksbudskapet att älska alla å inte döma enligt mig.

Snacka om hoppingivande, visst det kommer bli lite jobbigt precis innan jesu återkomst men det är ett litet pris att betala för en evighet med herren!

Folk i allmänhet måste upptäcka att profetiorna stämmer och inte är nån saga. Präster och församlingar har en stor uppgift där, nämligen att visa på kopplingen dagens verklighet och bibelns text..

Svara -   - 11/1-18 16:02 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

11

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

4

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

35

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

33

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Annons


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, fredag 20 juli 2018 kl. 10:52

Jesus söker: Margareta, Greta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Kommer nationalism från Gud?

Valet i höst kommer framför allt att stå mellan nationalism och globalism, dvs antikrists plan för världsherravälde. Vad säger Bibeln om nationalism?

61

Läs allt!


Senaste kommentarer


Förbjud Pride

OBS: Artikeln innehåller obehagliga bilder från olika pridefestivaler. 

Förbjud Pride

Lägg märke till barnen som ser detta spektakel...

Man varken kan eller ska förbjuda folks olika läggningar men det man kan förbjuda är att de ska skylta med det på gatorna. 

97

Läs allt!


Profetian i Joel och nödslakten i den svenska torkan

Läsarmejl av Kattis 

Kor

Satt och läste min bibel. Då kom jag till detta bibelställe från Joel 1:17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Den siste påven är Antikrist - Profetia av före detta jesuitprästen Alberto Rivera

Den före detta katolske jesuitprästen Alberto Rivera profeterar 1990 att den siste romerske katolske påven kommer att vara den bibliske Antikrist.

77

Läs allt!


Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Alla barnen och tränaren är nu räddade från grottan! 

Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Bild: Aftonbladet. 

De tolv pojkarna och den 25-åriga tränaren som varit fast i Tham Luang-grottan i Thailand har räddats! Jag tänker osökt på bibelordet "Han drog mig upp ur fördärvets grop".

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Så här lever du länge

Religiösa leve längre

En studie från USA att religiösa människor lever i genomsnitt fyra år längrr än icke religiösa.

4

Läs allt!


Almedalsveckan, Sverigedemokraterna och Guds vila

Christer Åberg sista live video från Almedalen. Sverigedemokraterna  Jimmie Åkesson och Guds vila. 

1

Läs allt!


Allt är inte bluff men bluffevangelisten Marjoe Gortner var det

Det är ett dokumenterat faktum att den amerikanske evangelisten Marjoe Gortner var en bluffmakare. Han reste runt i USA, hade möten och kampanjer, talade om Jesus, bad för sjuka, ledde folk fram till Andens dop, men han trodde varken på Gud eller Jesus.

19

Läs allt!


Nordiska motståndsrörelsen och Jesus

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalen. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 992 448 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 690 bloggartiklar, 85 156 kommentarer och 57 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp