546 online! | Sidvisningar idag: 60 771 | Igår: 171 555 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

FN-chefens apokalyptiska tal - Holger Nilsson

Holger Nilsson, redaktör för den profetiska tidskriften Flammor berättar om FN-chefens apokalyptiska tal.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 10 januari 2018 12:20 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


10 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Conny W.

Bra talat broder Holger du har rätt.

Jag tycker det är nästan KATASTROF att det inte basuneras ut överallt även på gator och torg.

" Vakna upp du som sover så skall Kristus lysa för dig."

Svara -   - 10/1-18 12:53 -


Lars Enarson

Det är märkligt hur ordet apokalyps har fått en sådan otroligt negativ betydelse så att ordet idag jämställs, som Holger Nilsson här säger, med världens undergång.

Ordet som kommer från Nya Testamentet betyder helt enkelt "uppenbarelse" används ju också om Messias ankomst, hans "uppenbarelse" (apokalyps) från himmelen. Det är också namnet på Bibeln sista bok, Uppenbarelseboken. Det är en tragik att detta underbara ord som handlar om historiens mest underbara händelse har kommit att förknippas även i kristen förkunnelse med "undergång". Inte undra på att många är livrädda för denna förkunnelse.

För de som inte är troende innebär naturligtvis apokalypsen en dom och en fruktansvärd undergång men det är hög tid att predika och betona det glada budskapet om apokalypsen för alla som tror på Messias och väntar på honom! Jesu återkomst innebär inte i första hand världens undergång utan världens pånyttfödelse "När världen födes på nytt, då när Människosonen sätter sig på sin härlighets tron." Matt 19:28 Halleluja!!!

Det behövs en ny fräsch förkunnelse om detta underbara hopp som FN chefen inte har. Han försöker skrämma med hot om undergång för att tvinga fram antikrists världsregering. Detta hot är djävulens förkunnelse, inte vår.

"Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning." Luk 21:28 Vi väntar inte på undergång. Vi väntar på förlossning!!

Vi måste börja predika det positiva budskapet om Jesu återkomst tillbaka till jorden för att upprätta sitt rike! Det är någonting att vänta på det. Vi väntar inte på en flykt härifrån. Vi väntar på förlossningen, ett maktövertagande från himmelen då hela skapelsen kommer att befrias från sin träldom under förgängelsen och brista ut i lovsång.

"Blås i trumpeter och horn, höj jubelrop inför konungen, HERREN! Må havet brusa och allt som fyller det, världen och de som bor i den. Må strömmarna klappa i händerna och bergen jubla med varandra inför HERREN, ty han kommer för att döma jorden. Han skall döma världen med rättfärdighet och folken med rättvisa." Ps 98:6-9

Vilken underbar apokalyps! "Ty jorden skall bli full av kunskap om HERRENS härlighet, så som vatten täcker havets djup." Hab 2:14 Marana tha "Du vår Herre kom!!! Kom snart!!"

Svara -   - 10/1-18 17:14 -


Niklas Jönsson

Det är verkligen hög tid att sprida budskapet om Jesus överallt i tidningar, radio och tv på gator och torg, och dela ut reklam blad att kanal 10 och vision norge finns kanaler som pratar om att det finns en underbar gud som bryr sig om dig och älskar dig över allt annat något som många inte vet om idag, med tanke på bland annat på hur samhället ser ut idag.Jesus vill dig väl därför vill han rädda dig undan katastrofen genom att han får komma in i ditt hjärta och tala om vem han är och hur skön han är.Dags att inte bara sitta i kyrkan och vänta på att dom ska komma dit utan att dom har fått veta någonting så fungerar det inte, inte bra iallafall. Ut och predika om Jesus på olika sätt sen kommer det nya folket till de olika kyrkorna som finns i vårt samhälle.

Svara -   - 10/1-18 17:53 -


Helene Karlsson

Svar till Lars Enarson.

Mycket vackert skrivet Lars Enarsson! <3 Absolutely lovely <3

Svara -   - 10/1-18 18:23 -


JL

Först, ni vet att ni inte skall vara rädda för kärnvapenkrig, alla kan läsa bibeln, det blir inget kärnvapenkrig nu.

För det andra. FN är nu en del av odjuret, alltså globaliserings hysterin som kommer plåga jorden och till slut kommer kräva att hela mänskligheten tar vilddjurets märke. När de pratar om främlingsfientlighet och nationalism så är det för att detta motverkar deras agenda.

Svara -   - 10/1-18 20:19 -


JL

Här kan ni se hur globalister fungerar.

https://www.expressen.se/kultur/eu-maste-enas-annars-vantar-inbordeskrig/
Får vi inte vad vi vill, alltså marxism och islam, så tar vi till våld. Boken är alltså inget mer än ett förtäckt hot.

Svara -   - 10/1-18 20:23 -


Rolf

Ja nog borde kyrkorna på allvar börja tala om den yttersta tiden. Människorna blir allt råare och kallare för att inte säga egoistiska och individualistiska. Terror börjar bli vardag inga frizoner finns. Klimatet slår bakut. Jag tycker det är positivt att FN-chefen vågar att ta upp den värld vi ser i sitt tal. Men prästerna bör också våga tala klarspråk. Jag tror säkert att prästerna ser samma sak men är rädda för att skrämma människor från kyrkan om de talar klarspråk i en tid då sekulariseringen i vårt land är så skrämmande stor som den blivit. Vi bör försöka få prästerna att våga tala ut.

Svara -   - 10/1-18 21:17 -


Sss

Om prästerna omvänder sig och blir uppfyllda av den Helige Ande så kommer dom att predika Sanningen och hans återkomst. Amen!

Svara -   - 10/1-18 22:48 -


Conny W.

När Jesus kommer och hämtar de pånyttfödda kristna till Himlen, blir det en av de största händelser som någonsin har ägt rum.

Matteus 4:17. Från den tiden började Jesus förkunna: Omvänd er. Himmelriket är nära.

Matteus 10:7. Förkunna på er väg att himmelriket är nära.

Sistnämda Matteus 10:7 sa Jesus till sina lärjungar. Kanske, kan det vara att han vill att ALLA hans lärjungar i alla tider ska berätta om hans tillkommelse.

Gud välsigne dig.

Svara -   - 11/1-18 12:10 -


Tom

Alltså jesu återkomst är ju det viktigaste efter kärleksbudskapet att älska alla å inte döma enligt mig.

Snacka om hoppingivande, visst det kommer bli lite jobbigt precis innan jesu återkomst men det är ett litet pris att betala för en evighet med herren!

Folk i allmänhet måste upptäcka att profetiorna stämmer och inte är nån saga. Präster och församlingar har en stor uppgift där, nämligen att visa på kopplingen dagens verklighet och bibelns text..

Svara -   - 11/1-18 16:02 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

31

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

79

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, måndag 21 januari 2019 kl. 08:38

Jesus söker: Agnes, Agneta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 653 634 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 128 bloggartiklar, 93 272 kommentarer och 61 314 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp