735 online! | Sidvisningar idag: 98 593 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


FN-chefens apokalyptiska tal - Holger Nilsson

Holger Nilsson, redaktör för den profetiska tidskriften Flammor berättar om FN-chefens apokalyptiska tal.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 10 januari 2018 12:20 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


10 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Conny W.

Bra talat broder Holger du har rätt.

Jag tycker det är nästan KATASTROF att det inte basuneras ut överallt även på gator och torg.

" Vakna upp du som sover så skall Kristus lysa för dig."

Svara -   - 10/1-18 12:53 -


Lars Enarson

Det är märkligt hur ordet apokalyps har fått en sådan otroligt negativ betydelse så att ordet idag jämställs, som Holger Nilsson här säger, med världens undergång.

Ordet som kommer från Nya Testamentet betyder helt enkelt "uppenbarelse" används ju också om Messias ankomst, hans "uppenbarelse" (apokalyps) från himmelen. Det är också namnet på Bibeln sista bok, Uppenbarelseboken. Det är en tragik att detta underbara ord som handlar om historiens mest underbara händelse har kommit att förknippas även i kristen förkunnelse med "undergång". Inte undra på att många är livrädda för denna förkunnelse.

För de som inte är troende innebär naturligtvis apokalypsen en dom och en fruktansvärd undergång men det är hög tid att predika och betona det glada budskapet om apokalypsen för alla som tror på Messias och väntar på honom! Jesu återkomst innebär inte i första hand världens undergång utan världens pånyttfödelse "När världen födes på nytt, då när Människosonen sätter sig på sin härlighets tron." Matt 19:28 Halleluja!!!

Det behövs en ny fräsch förkunnelse om detta underbara hopp som FN chefen inte har. Han försöker skrämma med hot om undergång för att tvinga fram antikrists världsregering. Detta hot är djävulens förkunnelse, inte vår.

"Men när detta börjar ske, så räta på er och lyft upp era huvuden, ty då närmar sig er förlossning." Luk 21:28 Vi väntar inte på undergång. Vi väntar på förlossning!!

Vi måste börja predika det positiva budskapet om Jesu återkomst tillbaka till jorden för att upprätta sitt rike! Det är någonting att vänta på det. Vi väntar inte på en flykt härifrån. Vi väntar på förlossningen, ett maktövertagande från himmelen då hela skapelsen kommer att befrias från sin träldom under förgängelsen och brista ut i lovsång.

"Blås i trumpeter och horn, höj jubelrop inför konungen, HERREN! Må havet brusa och allt som fyller det, världen och de som bor i den. Må strömmarna klappa i händerna och bergen jubla med varandra inför HERREN, ty han kommer för att döma jorden. Han skall döma världen med rättfärdighet och folken med rättvisa." Ps 98:6-9

Vilken underbar apokalyps! "Ty jorden skall bli full av kunskap om HERRENS härlighet, så som vatten täcker havets djup." Hab 2:14 Marana tha "Du vår Herre kom!!! Kom snart!!"

Svara -   - 10/1-18 17:14 -


Niklas Jönsson

Det är verkligen hög tid att sprida budskapet om Jesus överallt i tidningar, radio och tv på gator och torg, och dela ut reklam blad att kanal 10 och vision norge finns kanaler som pratar om att det finns en underbar gud som bryr sig om dig och älskar dig över allt annat något som många inte vet om idag, med tanke på bland annat på hur samhället ser ut idag.Jesus vill dig väl därför vill han rädda dig undan katastrofen genom att han får komma in i ditt hjärta och tala om vem han är och hur skön han är.Dags att inte bara sitta i kyrkan och vänta på att dom ska komma dit utan att dom har fått veta någonting så fungerar det inte, inte bra iallafall. Ut och predika om Jesus på olika sätt sen kommer det nya folket till de olika kyrkorna som finns i vårt samhälle.

Svara -   - 10/1-18 17:53 -


Helene Karlsson

Svar till Lars Enarson.

Mycket vackert skrivet Lars Enarsson! <3 Absolutely lovely <3

Svara -   - 10/1-18 18:23 -


JL

Först, ni vet att ni inte skall vara rädda för kärnvapenkrig, alla kan läsa bibeln, det blir inget kärnvapenkrig nu.

För det andra. FN är nu en del av odjuret, alltså globaliserings hysterin som kommer plåga jorden och till slut kommer kräva att hela mänskligheten tar vilddjurets märke. När de pratar om främlingsfientlighet och nationalism så är det för att detta motverkar deras agenda.

Svara -   - 10/1-18 20:19 -


JL

Här kan ni se hur globalister fungerar.

https://www.expressen.se/kultur/eu-maste-enas-annars-vantar-inbordeskrig/
Får vi inte vad vi vill, alltså marxism och islam, så tar vi till våld. Boken är alltså inget mer än ett förtäckt hot.

Svara -   - 10/1-18 20:23 -


Rolf

Ja nog borde kyrkorna på allvar börja tala om den yttersta tiden. Människorna blir allt råare och kallare för att inte säga egoistiska och individualistiska. Terror börjar bli vardag inga frizoner finns. Klimatet slår bakut. Jag tycker det är positivt att FN-chefen vågar att ta upp den värld vi ser i sitt tal. Men prästerna bör också våga tala klarspråk. Jag tror säkert att prästerna ser samma sak men är rädda för att skrämma människor från kyrkan om de talar klarspråk i en tid då sekulariseringen i vårt land är så skrämmande stor som den blivit. Vi bör försöka få prästerna att våga tala ut.

Svara -   - 10/1-18 21:17 -


Sss

Om prästerna omvänder sig och blir uppfyllda av den Helige Ande så kommer dom att predika Sanningen och hans återkomst. Amen!

Svara -   - 10/1-18 22:48 -


Conny W.

När Jesus kommer och hämtar de pånyttfödda kristna till Himlen, blir det en av de största händelser som någonsin har ägt rum.

Matteus 4:17. Från den tiden började Jesus förkunna: Omvänd er. Himmelriket är nära.

Matteus 10:7. Förkunna på er väg att himmelriket är nära.

Sistnämda Matteus 10:7 sa Jesus till sina lärjungar. Kanske, kan det vara att han vill att ALLA hans lärjungar i alla tider ska berätta om hans tillkommelse.

Gud välsigne dig.

Svara -   - 11/1-18 12:10 -


Tom

Alltså jesu återkomst är ju det viktigaste efter kärleksbudskapet att älska alla å inte döma enligt mig.

Snacka om hoppingivande, visst det kommer bli lite jobbigt precis innan jesu återkomst men det är ett litet pris att betala för en evighet med herren!

Folk i allmänhet måste upptäcka att profetiorna stämmer och inte är nån saga. Präster och församlingar har en stor uppgift där, nämligen att visa på kopplingen dagens verklighet och bibelns text..

Svara -   - 11/1-18 16:02 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

23

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

1

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

1

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

61

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

10

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

5

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 12:40

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Barn mår dåligt av Pride

På Engelska skolan i Umeå måste alla barn delta i  Pride-veckan som arrangeras på skolan. En förälder betättar: Mitt barn kom hem från skolans Pride-vecka och sa att hon mådde dåligt. 

8

Läs allt!


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

15

Läs allt!


Varför gå till kyrkan?

Måste man gå till kyrkan varje vecka om man är kristen? Vad är poängen med det?

73

Läs allt!


Den 10 december skriver medlemsländerna i FN under om fri invandring

Den 10 december skrivs ett dokument under i FN som i princip öppnar upp för fri invandring.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 290 159 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 763 kommentarer och 58 976 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp