Surfar nu: 981 www.apg29.nu

FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

Något som verkligen gör det intressant att dela tidens tecken, är när det sker profetiska händelser, som bekräftar den tid vi lever i. Dessa tecken visar sig både i naturen genom klimatförändringar och naturkatastrofer, men också på det sociala, politiska och det ekonomiska området.

Global världsregering

Sedan 60-talet har det funnits tankar inom FN, att en världsregering skulle växa eller komma ut ur FN. I FN:s deklaration, finns en grundsyn om mänskliga rättigheter, men också det, att varje person har rätt till ”liv, frihet och säkerhet”. I år 2015, tog FN ett stort steg mot just en global världsregering, där dom skickade ut ett dokument ”transforming our world” – agenda år 2030. 

Detta dokument är långt större än det tidigare grundlag, och handlar om följande fem områden: jorden, välstånd, fred och partnerskap. Jämte detta, finns utvecklingsmål för att förbättra livet på jorden.

Den internationella världsordningen kollapsar

Det var också i 2015, att 20 av världens största ledare var samlade, för att hålla konferens om det allvarliga tillståndet i världen. Den tyska diplomaten, Wolfgang Ishinger, som var koordinator för arrangemanget uttalade följande och nästan profetiska uttalande:

”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering”.

En religion, politik och ekonomi

Upp 13: 3 – Hela jorden förundrade sig över vilddjuret och följde efter det, och man tillbad draken, därför at han hade gett sin makt åt vilddjuret.

Det profetiska ordet slår fast, att det kommer en tid, där den här världen kommer att uppleva en gemensam politik, ekonomi och religion.

Det kommer att ske genom Antikrist, som enrådigt kommer att leda världen, i det största världsrike som jorden någonsin har sett. 

Han kommer också, och tillsammans med den falske profeten, att införa ett gemensamt ekonomiskt system, genom att införa vilddjurets märke, som alla människor kommer tvingas att använda, vid alla former for ekonomisk handel. 

Antikrist kommer samtidigt att kräva all form för religiös dyrkan, och kommer inte att tillåta att andra än honom själv, kommer mottaga och få tillbedjan.

Global regering kommer på plats efter församlingens borttagande

Min personliga överbevisning är, att det inte kommer att gå 12 år innan dess att vi kommer att uppleva det scenario som inlägget beskriver. En global regering kommer på plats, så snart att församlingen är borttagen från den här jorden. 

En ny man, som den här världen inte tidigare har känt, kommer att träda fram och ge världen dom svar den så desperat behöver. Han kommer att förklara vart alla människor har försvunnet, och han kommer att kunna förklara vad som behövs göras, i denna akuta och desperata situation.

Vedermödans inleds med det första sigillet som bryts, när ryttaren på den vita hästen träder fram. I kölvattnet av Antikrist, den första ryttaren, kommer krig, naturkatastrofer, en ekonomisk krasch och Guds vredesdomar som kommer att skaka den här världen.

Ett desperat rop går ut i denna sena tid – den handlar om Jesu dyrbara återkomst!


Mikael Walfridsson

http://denytterstatiden.blogspot.com/

Källa:

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 11 november 2018 18:44 | #fn #mikael walfridsson #globalismen #tidstecken | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

36 kommentarer

Lars-Göran Rönnberg Sun, 11 Nov 2018 22:20:37 +010

Se swebbtv.se och dess senaste lördagsintervju 33 som handlar om FNs migrationsramverk som Sverige troligen kommer skriva. Hör vad prof. Arnstberg tror om framtiden..........

Eller googla: swebbtv lördagsintervju 33

Svara


Lars-Göran Rönnberg Sun, 11 Nov 2018 22:20:41 +010

Se swebbtv.se och dess senaste lördagsintervju 33 som handlar om FNs migrationsramverk som Sverige troligen kommer skriva. Hör vad prof. Arnstberg tror om framtiden..........

Eller googla: swebbtv lördagsintervju 33

Svara


Lars-Göran Rönnberg Sun, 11 Nov 2018 22:20:48 +010

Se swebbtv.se och dess senaste lördagsintervju 33 som handlar om FNs migrationsramverk som Sverige troligen kommer skriva. Hör vad prof. Arnstberg tror om framtiden..........

Eller googla: swebbtv lördagsintervju 33

Svara


Niklas Jönsson Sun, 11 Nov 2018 23:39:16 +010

Vi kommer inte att ha många år till på den här jorden i sitt nuvarande skick max 11 år,fredsavtalet med arabvärlden inklusive de påhittade s.k palestinierna vanliga araber kommer snart att underteckna det falska fredsavtalet med Israel på 7 år, sen är det tiden fram till dess att datumet spikas när avtalet ska träda i kraft som vi någonstans där i mellan blir uppryckta sen startar antikrist sin regeringstid när han ska sätta sig i det nybyggda templet i Jerusalem och leka gud.

Svara


Roger T. W. Mon, 12 Nov 2018 00:19:23 +010

Om Sverige skriver på migrationsavtalet kan det bli svensk lag sedan. Det har gjorts förut.

Svara


Erik S Mon, 12 Nov 2018 05:09:38 +010

Jadå, denna intervju bekräftar bara hur långt vi har kommit på vägen utför. Mot en ny världsstat, en diktatur. Sverige skriver på nya avtalet-helt klart-sedan implementeras den i svensk lag. Och vips är vi svenskar en 2:a klassens medborgare fullt ut.

Det är vi redan nu till stor del. Migranter får gå före i bostadsköerna, fast svenskar har stått där i många år, migranter får tandvård för 50 kr, medans en svensk pensionär får betala 4-5 tusen för t.ex en rotfyllning-många har givetvis inte råd till detta, likaså inom sjukvården, många ensamkommande barn får hjälp (ofta gratis) till att ta körkort-hur nu barn kan få ta körkort? och en del av dom kan knappast ens svenska!! men körkort går bra,-det kan ingen förklara-medans svenska ungdomar inte har råd. Mina söner har inte haft råd.Dom får ingen hjälp, fast det skulle under lätta att söka jobb.

Sverige är det mest EU och FN-positiva landet i världen. Vi går i framkant för att införa detta nya avtal-lite av ett experimentland. Trots detta finns ingen offentlig debatt om detta. Alla partier tiger i frågan. Är alla med på att folkombyte skall ske i landet, eller vad är det frågan om. och Att vänsterpressen/MSM Expressen Aftonbladet , DN och Svd eller SvT inte tar upp det är ju givet, eftersom dom är propagandamaskiner för regeringen och den elitistiska globalismen-det är därför bl.a som media är så förtjusta i Annie Lööf. Dom pushar fram henne till statsminister! Då är vi illa ute.

I och med detta kommer också nya lagar-som delvis gäller redan nu-att vi inte får kritisera eller skriva negativt om invandring, migranter, om dom är kriminella-kvittar om det är befogat, inga skriverier-enbart positiva sådana. Med andra ord införs censur!

Och i och med att islam går framåt, så kommer kristendomen att pressas bakåt i vårt land, allt mer. Och det vill ju politikerna. Många små församlingar kommer upphöra och deras lokaler kommer tas över av muslimer-man kan ju inte bygga moskéer i varenda liten håla i landet. Dock i en del större städer kommer vi nog ff ha levande kristna församlingar, med framgång, väckelse. Men det ses inte med blida ögon, av varken politiker eller muslimer. Vi kristna kommer få stå helt ensamma mot etablissemanget. Ingen hjälp är att räkna med.

Lööf vill ju ha massinvandring, hon har nämnt 30 miljoner till vårt land-jo då,på fullt allvar! I går gick hon ut och försvarade Globalisternas store finansiär, G Soros, han var en oerhört god människa, som gör väldigt mycket gott för människorna. Han var stark och modig! (varför är Lööf med i Bilderberggruppen och Trilaterala kommissionen tror ni?)

Att det är han som ligger bakom vänsterns/antifa/afa kravaller i stora städer, han vill få bort Trump, han finansierar marscherna nu i mellan-America, som går mot USA:s gränser, likaså dom över 20.000 s.k flyktingar,(det har visat sig att många är rena gangstrar som t.o.m är beväpnade) som väntas storma Kroatiens gränser för att ta sig in till Västeuropa bl.a till Sverige, han vill få bort kristendomen och han supportar islam-det sade A Lööf ingenting om!

Läget är långt mer allvarligt än vad dom flesta tror. Och speciellt bland kristna är frånvaron av tidsläget skrämmande dåligt. man är snäll, god, blåögd och tror alla om gott. Men så illa kan det inte vara, går pratet. Man blir ju förskräckt!

Tror inte det kommer ta 12 år innan en global regering finns på plats-det går fort nu! En speciell man (antikrist kan mycket väl träda fram innan apokalypsens händelser börjar tima.) dock kanske inte under det namnet. 3:e Templet i Jerusalem kan mycket väl stå klart, innan församlingen rycks bort. Det har iakttagits flera märkliga tecken den sista tiden, som aldrig tidigare har setts. Blir för mycket att gå in på det nu.

Vi vet kära vänner att tiden är kort, Det måste resa sig människor inom våra troende led som likt fordomdags profeterna gjorde och allvarligt mana våra församlingar till att söka Herren på allvar!!!! Det saknas många sådana andefyllda människor i Sverige-en handfull kanske det finns, men det behövs fler! Ledarna i dom olika samfunden är inte mycket att förtrösta på, det finns inga "riktiga ledare" som är utrustade med "staven". Och då får andra träda in och tala om sanningen för människorna. Är du en sådan, kanske? Sök Herren, för vägledning och vad din egentliga uppgift är!!!!

Vi träffs i bönevrån, käre vän. MVH och Shalom

Svara


AnnMarie Mon, 12 Nov 2018 07:18:55 +010

Svar till Erik S.

Ja det är svårt att förstå att så många kristna inget förstår.Eller är det så att de inte bryr sig så mycket efyersom de lever i "Antikrist kan inte träda fram förrän vi är uppryckta"bubblan ??

Svara


Kenneth Mon, 12 Nov 2018 07:19:55 +010

Erik S:

Mycket bra skrivet!

Svara


Alf Mon, 12 Nov 2018 07:40:43 +010

Nej Erik S, ingen hjälp är att räkna med för oss kristna, "bara" hjälpen från ovan. Och var han med Daniels vänner i ugnen så kan Han göra samma sak idag. Men om Han inte vill rädda oss från flammorna, så vill vi ändå inte böja knä för Baal.

Svara


Lars-Göran Rönnberg Mon, 12 Nov 2018 08:27:49 +010

I helgen var jag i Örkelljunga och lyssnade på Lars Enarssons mycket aktuella och bibeltrogna undervisning. Han gör nu en mindre böneresa och kommer besöka Åland, Bengtsfors, Vetlanda och Linköping. Passa på att vara med!!!

Jag våndas att Lars Enarson inte får besöka stora församlingar!

Men swebbtv.se kommer nu göra en intervju med honom. Är det så att "stenarna nu börjar ropa"?

Svara


Bertil Rosenius Mon, 12 Nov 2018 08:29:21 +010

Svar till AnnMarie.

Jag tror också - förutom det du anger som skäl - att många vägrar ”förstå”, för de inser att ändetid, globalism och politik hör ihop. Och då får man inte bry sig, för ”politik är världsligt” och ngt vi bara får be över, men sedan okritiskt finna oss i.

Denna flathet, som många uppvisar, blir då självdestruktiv. Man drar - genom sin retorik - en filt över sig själva och indirekt över andra.

Man vägrar se, för man inser att ser man - verkligen ser - måste man engagera sig.

Vi är satta att föra en god kamp. Så länge vi har fritt utrymme är det lättare att föra denna kamp. Därmed ingår att vi måste söka bevar det fria utrymmet.

Jag får säkert mothugg från vissa för detta, som anser sig ha en högre andlig insikt. Men jag kommer - med ordet som vapen - fortsätta kämpa mot ”demokratiskt vald” politisk överhet. När protesterna mot denna överhet tystnar, tystnar också sidor som denna som vi nu läst. Och varningar gör antikrist förbjuds - det kan gå fort...

Svara


AnnMarie Mon, 12 Nov 2018 08:49:44 +010

Ang mothugg från vissa så bara vet man ibland vem som kommer med mothugget!😉

Svara


Bertil Rosenius Mon, 12 Nov 2018 10:11:01 +010

Svar till AnnMarie.

Ja jag bara väntar - ⏰ - ibland tar det minuter, inbland timmar, ibland tom ngn dag. Men hugget kommer ofta - förr eller senare. 📑

Svara


Tomas N Mon, 12 Nov 2018 10:18:49 +010

Det var en bra artikel från Mikael W och även en bra kommentar från Erik med som vanligt mycket info.

Uppenbarelse om världsläget o kombination med vad Bibeln säger blir befäst och får substans genom kunskap om man ger sig in och studerar alternativa källor. Det har ju växt fram främst efter 11/9 och att världen blev ännu mera omskakad efter det med mera krig,islamisering och normnedbrytande samhällsfenomen i väst så får r flera upp ögonen att något är lurt och söker ta reda på sanningen.

Men det finns förstås flera fällor i dessa mediakanaler. Olika källor fastnar för några huvudaktörer eller spår som är missvisande och nästan alla har slutuppmaningen att motarbeta den destruktiva ordningen i köttets kraft och tänker inte på Gud eller evigheten. Några andra källor har en österländsk lösning i att det finns nya nivåer av medvetande.

Så det är en snårig terräng att ge sig in i,men nödvändig om man vill få något annat än MSM att basera sig på förutom förnuft ,Andens ledning och Guds ord.

Om man skall ge ett exempel på en källa/kanal så kan det vara Alex Jones/infowars som hållit på länge. Men jag ser inte den kanalen som annat än en nyhetskanal med väl mycket sensationalism och en hel del onyttigt. Men det finns dolda agendor och missnöje bland människor som anar detta. Och nu är klockan väldigt sent också i det stora hela.

Och som delvis svar också på Christers artikel i respons på Dagens artikel så skulle jag vilja ge följande tips och utvärdering.

Det finns ingen direkt linje ,koppling och fara mellan att hamna snett inom olika alternativa fakta utan alla sanningar prövas var för sig även om några skulle hänga ihop i ett samband. Om man faller så gör man det på sin egen svaghet.

Tekniska sensationer ,kan vara en fälla för några, negativ syn på olika folkgrupper eller organisationer kan lura oss att köpa hela paket av argument som är fel. Sanningen måste vara huvudspåret och allt skall prövas ordentligt och information måste tas med lite distans. Det som verkligen är sant kommer bestå under tid .

Allt skall göras under Helige andes ledning och med vetskapen om att denna värld och detta livet skall ta slut.

För min del så har jag drivits av att lögner bedrar och fördärvar många liv exakt så som Johannes 10 :10 säger.

Och jag skulle även säga att skillnaden är ganska liten i fråga om hur man tror vad det gäller uppryckelsen. Det globala riket står inför dörren och det är antikrists skapelse med Guds tillåtelse och vi måste förbereda oss och tvätta våra kläder/få dem tvättade och vara redo på alla sätt

Svara


Nisse Mon, 12 Nov 2018 11:14:06 +010

Att göra tidsplaner för Jesu återkomst baserat på FNs intentioner är vanskligt. Vi ska vara vakna och vaksamma, Jesus kan komma idag eller i en avlägsen framtid, vi vet inget om dagen, mer än att den är närmare mu än någonsin tidigare. En världsregering är ett steg närmare antikrists välde, men det finns inget som säger att den ÄR antikrists välde, åtminstone inte från början. Den kan skapas med goda intentioner för att gå över i ondska i ett senare skede. Tvärsäkra förutsägelser om ”max 12 år innan Jesus kommer tillbaka” blir därmed meningslösa, och inget vi bör inrätta våra liv efter. Jesus kan komma vilken dag som helst, det är det enda vi ska leva våra liv efter.

Svara


AnnMarie Mon, 12 Nov 2018 11:17:11 +010

Svar till Bertil Rosenius.

Ja 😁

Svara


Erik S Mon, 12 Nov 2018 13:21:26 +010

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Håller med dig, det är tragiskt att inte större församlingar vill lyssna till Enarssons budskap. Men så långt har vi alltså kommit-och det helt i samklang med Bibelns ord, om dom yttersta tiderna. (en del anser ju t.o.m att Enarsson är en falsk profet) Bibeln uppmanar oss att pröva allt och behålla det goda.

Det finns ju stora församlingar, där man inte idag får tala om det profetiska skeendet och Jesu tillkommelse. Inte om Israel som Guds egendomsfolk. Man får inte heller tala om Andedopet, mirakler, under, tecken och helanden! Då kan man undra vilka som är dom falska profeterna! Men att syssla med "religiös underhållning" och "uppträdanden" det går fint. Tillrättalagda scenframträdanden, det går hem! Tänk vad sorgligt.

Var finns inspirationen, engagemanget, elden, kraften, DHA ledning? Många kristna idag har svårt att "ödmjuka sig under Guds mäktiga hand". Stolthet är något av det farligaste som finns, vi känner väl alla ett visst ordspråk!

Vi har heller inga riktiga ledare inom samfunden, tyvärr. Men dom är tydligen uppbundna av dom gemensamma manifest som skrivits genom SKR. Man måste ta hänsyn till RKK och dess lära! Detta är mer än tragiskt.

Du frågar om "stenarna nu börjar ropa", så kan det mycket väl vara. Ja allvarligt är det hur som helst!

Ha en fin dag under Guds väldiga nåd!

Svara


Bertil Rosenius Mon, 12 Nov 2018 13:42:04 +010

Svar till Erik S.

Ja, det är förvånansvärt hur mycket vanligt folk - ”stenar” - som talar om världsutvecklingen, medan Guds folk - som har Ordets förkunnelse om ändens tid, undviker det och kalkar det konspirationsteorier.

Det är faktiskt så, att Lars Enarsons budskap cirkulera bland vanligt folk!!! Och det finns de bl dessa - hör o häpna - de som nu diskuterar om talet om antikrist ändå kanske är sant...

Svara


Lars-Göran Rönnberg Mon, 12 Nov 2018 14:09:44 +010

Tack det samma Erik S.

När jag var i de yngre tonåren för många år sedan (jag är 72 år nu) hade man t.o.m i juniorföreningen en gång undervisning om den yttersta tiden och Jesu återkomst. Och många många gånger på möten. Strängmusiken sjöng "Snart är Han här, snart är Han här, snart kommer Jesus igen!"

Men nu är det ofta tyst både i förkunnelse och sång. Nu när vi ser så klara tecken på en kommande världsregering .m.m.

Svara


Lars-Göran Rönnberg Mon, 12 Nov 2018 14:26:49 +010

I lördags läste jag en artikel på svt.se att påven tyckte det var helt ok att tro på Gud och samtidigt tro på big bang och evolution. Är inte det så populistiskt. Samme påve som var inbjuden som representant för alla världsreligioner att tala i FN i samband med agenda 2030. (Tror det var 2015.)

Svara


Andreas Mon, 12 Nov 2018 15:22:16 +010

De är helt uppenbart att valet är riggat utifrån och makteliten vill ha Annie Lööv som statsminister. De ska rösta nu i riksdagen om Ulf ska bli de men han kommer inte få tillräckligt. Sen kommer Annie presenteras och de kommer hylla henne för de Sveriges första statsminister. De kommer vara likt i USA där alla hyllade Obama för han var svart. Vad folk inte vet är globalisterna styr i bakgrunden och allt är spel för galleriet. Varför tror ni JFK blev skjuten? Just för han kritiserade att de finns hemliga sällskap som styr folket han ville media skulle ha insyn han insåg faran. 1 vecka efter blev han skjuten. Nu har vi återigen en president som kritiserar makt eliten denna gången använder de media emot honom. Denna artikeln ger oss en fingervisning vart vi är påväg. Frimurarna har all kontroll de väntar på bara på de slutliga draget eller tillfällets plattformarna för att styra oss finns redan där FN(Rockefeller idé), EU, världsbanken och FED(styrs av privata bankfamiljer speciellt FED de styr ekonomin och sätter ränteläget), WTO och många andra organisationer. Vi måste rätta oss efter deras spelregler när som helst försvinner kontanterna år 2023 ska allt kapital i Sverige vara borta. RFID chip kan redan användas och används som betalningsmetod hos SJ, SATS och handbolls klubben Kristianstad och fler kommer haka på. Succesivt och metodisk vinner de mot mänskligheten varje dag de tar små segrar utan vi märker det. Tänk dig själv varför inte media får granska och få insyn vad som diskuteras detta för att makteliten ska få operera ostört. Varför behöver inte FED(Federale reserve) amerikanska centralbanken redovisa ekonomiska rapport och någon insyn görs där). Detta är så djupt odemokratisk men framför allt så förstår man att de har agenda bakom detta döljandet. En högt frimurare sa en gång om världen visste om hur odemokratisk dessa politiska plattformar är uppbyggda och vilken makt de utövar över vanliga människor så skulle den största revolutionen ta vid. Så illa är det att dom har sedan 1700 talet varje dag tagit små, små steg i sin kontroll mot de slutliga antikristliga världsregeringen och dess rike(New world order).

Svara


Andreas Mon, 12 Nov 2018 15:33:16 +010

Här är anledning varför JFK blev skjuten. Han sa sanningen om eliten ville förändra världen till de bättre.
Nästa gång du hör dom kritiserar Trump fundera varför. Jo för han vill flytta ner makten till folket bort ifrån Washington och eliten.
Kennedys sista tal och kritiken mot eliten..
https://m.youtube.com/watch?v=zdMbmdFOvTs

Svara


Tomas N Mon, 12 Nov 2018 16:10:25 +010

Svar till Andreas.

Bra Andreas! JFK mordet och det dolda och olösta mysteriet kring det och det avslöjande talet som han höll visar tydligt på att det pågått en världsomvälvning länge.

Albert Pike ,världskrigen och alla moderna filosofier,rörelser och politiska ideologier pekar också på en gemensam och negativ utveckling bort ifrån Gud och emot ett nytt Babels torn. Människor ser det inte för man är förblindad av underhållning,tekniska leksaker ,sex och att man trampar runt i ett ganska snabbt ekorrhjul av karriär och måsten och nu senast kontrollmekanismer via sociala media där vi håller koll på varandra.

Det mest tydliga exemplet annars på en strategisk omformning av samhället i väst är social engineering genom främst Frankfurtskolan och som skapade den sexuella frigörelsen,abort och feminism och popkulturer genom musik och filmindustrin.

Detta har varit mycket effektfullt genom att de som inte fått högre utbildning påverkats av populärkultur och de som gått på universitet har blivit ännu mera påverkade genom att man infört politiskt vinklad utbildning och t om helt nya helt politiserade "fakulteter" och på så sätt format hela västsamhället bort ifrån Gud och in i vetenskapsbaserad och allmänt dekadent tänkande och särskilt liberalism/marxism med en osund man/kvinna relation och översexualisering där man öppnat upp fullt för perversioner.

Denna utveckling är i mina ögon mera greppbar än de geopolitiska och finansiella dragen som också gjorts. Man har helt enkelt använt taktiken att försvaga inifrån ,vilket har fungerat bra genom historien

Svara


Roger T. W. Mon, 12 Nov 2018 20:23:24 +010

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Tack,Lars-Göran,det händer otroliga saker. Swebbtv brukar tala om hälsa, klimat och annat, inte kristendom. Nu ska Lars Enarson intervjuas. Han får inte tala i stora församlingar, men där får han tala! Han kommer att nå en helt ny publik. Många söker och törstar efter Herren. Jag anser att det är vidöppet, men det förstår inte församlingsledarna.

Lars har knappt nämnts i svensk press, men Swebbtv snokade reda på honom. Utvecklingen är mycket intressant. Herren vänder nederlag till en större seger. När de troende inte tog emot Honom, gav Han det glada budskapet till oss. En stor seger.

Svara


JL Mon, 12 Nov 2018 21:38:18 +010

Svar till Bertil Rosenius.

Ja, det är förvånansvärt hur mycket vanligt folk - ”stenar” - som talar om världsutvecklingen, medan Guds folk - som har Ordets förkunnelse om ändens tid, undviker det och kalkar det konspirationsteorier.

Inte så förvånansvärt i mitt tycke. Jag kan träffa på människor som knappt gått i kyrkan som är mer angelägna att ha kvar kristendomen än mången proffskristna. Vart hän det lider kommer nog många av dessa människor stå upp för sin Kung och vinna sin krans.

Grejen är ju att det har varit något av en nationalsport hos kristna att kalla människor för ickekristna. Så många av de som kanske är kristna i sin vilja, fattar inte ens att de är kristna utan har gått på fariséernas dömande. Det är upp till människor som Lars att berätta om sanningen och föra dessa våra minsta tillbaka till vår Herre.

Svara


Johan Tue, 13 Nov 2018 08:08:14 +010

Citat artikeln:

Min personliga överbevisning är, att det inte kommer att gå 12 år innan dess att vi kommer att uppleva det scenario som inlägget beskriver. En global regering kommer på plats, så snart att församlingen är borttagen från den här jorden.

Lägg ner dina falska förutsägelser Mikael Walfridsson! Om det hade gått att lita på "din personliga överbevisning", så skulle uppryckelsen redan ha skett redan för 2 år sedan, remember? Att du får fortsätta att sprida sådan här dynga på apg29, är något jag beklagar.

Svara


AnnMarie Tue, 13 Nov 2018 08:38:14 +010

Svar till Johan.

Då är vi två som beklagar detta!

Svara


Bertil Rosenius Tue, 13 Nov 2018 09:01:37 +010

Svar till Johan.

Tycker mycket är bra som Mikael skriver. Dock är det en fara att ständigt ivagga människor att tro att vi kommer slippa riskera förföras av Antikrist.

Jag tror vi kommer tvingas - som kristna - ta ställning mot en av världshistoriens mest karismatisk och ”godhjärtade” ledare, strax före uppryckandet. Då samlas vi med bröllops längtan, och inväntan av Hans rop till bröllop. Då måste vi ha olja i våra lampor för att se klart. Då kan det vara försent att börja söka Anden och Andes ledning.

Må ingen överraskas!

Svara


Steven Tue, 13 Nov 2018 09:50:53 +010

Utan homogen befolkning har vi snart en världsregering!

Se hur ekonomiska migranter tränas att lura myndigheter att de är kristna och flyktingar: http://www.friatider.se/erk-nner-inf-r-dold-kamera-s-hj-lper-vi-invandrare-ljuga-f-r-att-f-asyl

Svara


Lotta Tue, 13 Nov 2018 13:41:27 +010

Tycker vi borde ha en lite mer kärleksfull attityd till varandra hör på apg29. Det som förvånar mig är att det alltid är de som tror att vi ska vara kvar under vedermödan som har en sån tråkig ton mot dem som tror på ett uppryckande innan. Det är trots allt en mycket vanlig tolkning att uppryckandet ska ske innan antikrist kan träda fram. Det är heller ingen frälsningsfråga. Låt oss respektera varandras ställningstagande och i stället uppmuntra och stötta varandra i den tuffa tid som det är redan nu när förkunnelsen i församlingarna är så urvattnad. Det är som Viktor Klimenko uttryckte det ” ett uppmuntrans evangelium”, när det i verkligheten handlar om himmel eller helvete.

Fridshälsningar

Lotta

Svara


David Ström Tue, 13 Nov 2018 15:26:57 +010

Där den kristna tron försvinner blir det ett tomrum som fylls med en annan Gud. Tänker klistra in från tidningen Samnytt. Verkar som en World new order genom FN stämmer. Medierna hukar och vill inte ens beröra frågan.

Inrikes 4 oktober, 2018

Den 10 december kommer FN att anta ”Global compact for safe, orderly and regular migration”. Ramverket har som huvudmål att luckra upp nationella barriärer mot migration och införa nya vägar in. Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt: få hjälp med lån, sänkta avgifter för överföring av pengar till hemlandet, särskild tränad vårdpersonal och höjda straff för brott mot migranter. Samtidigt beläggs medier med munkavle – ingen negativ rapportering om invandringen kommer att tillåtas. Nu bekräftar Regeringskansliet till Samhällsnytt att Sverige ska skriva under ramverket. ”Frågan om införlivande (i nationell lagstiftning – anm.) kommer att aktualiseras när ramverket är antaget”, kommenterar Justitiedepartementets kansliråd till oss.""

Den tionde dec när avtalet är påskrivet så kommer även Sverige under sossarna att skriva på. Jag tror att Sverige skriver på sin egen undergång. Men låt de döda begrava sina döda. Det verkar inte som om Gud bryr sig om nationer längre. Vägen till himlen är inte kollektiv utan avgörs av den enskilda människans relation med Gud. Framtiden lovar i alla fall att bli intressant. Vi ska nog inte lägga fokus på de här frågorna utan på att vinna människor för Gud oavsett var de kommer ifrån.

Svara


Bertil Rosenius Tue, 13 Nov 2018 15:57:37 +010

Svar till David Ström.

Vi ska (nog inte lägga fokus på de här frågorna utan på att) vinna människor för Gud oavsett var de kommer ifrån.

Som du ser satte jag en del av citatet från ditt inlägg inom parentes.

Det betyder att jag håller helt fullt med dig i det utanför parentesen!!! Men... Jag tror Gud kan ge oss olika mynt att förvalta. Kanske är också en uppgift, att försöker motverka att det fåt ske som nu är påväg att ske.

Inom den kristna gemenskapens ramar är det OK att tjäna pengar. För sådan kan vara generösa inför kyrkans arbete.

Kanske kan ett engagemang, där man försöker hålla dörrarna öppna för evangeli frihet, också anses OK?

Jag menar, vi behövs alla, som gör vad Gud manar oss.

Svara


Tomas N Tue, 13 Nov 2018 19:40:06 +010

Svar till David Ström.

Ja ,det här är ingen positiv framtid som väntar. Man kan knappast klassas som främlingsfientlig och protektionistisk för att dessa planer verkar naiva och destruktiva .

Man får bita ihop ordentligt i åsynen av dessa planer. Men Sverige är nog det sista landet som protesterar. Även Tyskland protesterar redan och jag gissar att Frankrike,Holland och Belgien liksom UK börjar få nog. Men EU ledarna är nog väldigt glada för den humanitära stormakten Sverige.

Detta är ett ganska groteskt folkutbyte. ,Om det lyckas så finns snart inga hinder för världrike och världsregering.

Folk och människor skall behandlas efter vad Jesus säger,men hur vi som nation politiskt och ekonomiskt skall agera och reagera kan nog bli tvister om alltjämnt inom kristenheten. Jag kommer nog be och verka för en reglering av gränser och stopp av migration om det verkar klokast och där är vi nog redan nära den gränsen

Svara


Andreas Tue, 13 Nov 2018 21:58:54 +010

Svar till Tomas N. Du tog orden ur min mun Thomas instämmer till 100% kring allt du tog upp. Precis som du säger så har frimurarna sedan Albert Pike tid systematiskt nedmonterar viktiga grundelement i vårt samhälle. Man har även hittat frimurarsällskap som sträcker till 1500 talet i Skottland eller om de var 1400-talet går att googla på de. Från början var frimurarsällskapet inte av ondo utan man skulle främja brödraskap inom filosofi, vetenskap, konst och andra viktiga frågor som var tidsaktuella under denna epok. De var när tysken Adam Weishaupt och de tidigaste frimurarna stakade upp politiskt hur de skulle bryta katolska kyrkans makt. Deras slutmål är att ta över katolska kyrkan därför du ser många jesuiter och katolska präster infiltrera kyrkans ämbete. Men de finns även inom svenska kyrkan och de har funnits pastorer och doktriner som spridits i frikyrkor några tydliga exempel är yoga, positivt tänkande och humanism(upphöjandet av mänskliga värdet och dess etik och moral istället för Gud). Sen är de precis som du nämner Thomas Albert Pike har utvecklat de till en högre nivå. Frimurarna fick stor makt tackvare Napoleon själv frimurare stark ställning då skolor, sjukhus och samhälle ersatte kyrkans roll med vetenskap. Filosofi och psykratin infördes deras tänk också man har jobbat på bred front i de dolda utan insyn. Sen har man tackvare George Wasingthon som också varit frimurare byggt upp de mest effektiva politiska och militära landet USA. Om du tittar på USA:s politiska organ så ser du frimurarna vidare utvecklat romerska riket(Vita huset, senator och mycket mm). Sen är de precis som du beskriver Thomas under 1900 talet så har byggt upp FN(Rockefeller frimurare) där de befäst sin makt ännu mer de var då vi gick in den globala agendan de behövde ett politiskt organ som kunde styra politiken och världens samhälle. De hade innan dess tagit över amerikanska ekonomin genom bygga upp central banken FED(som är privat ägt av de största bankfamiljerna). De intressanta är att de är Europa speciellt Tyskland/Storbritannien som kontrollerar USA:s ekonomi. Alla vet ju om den gamla slogan ”money is power”. Med manipulativa metoder fick de president Wildrow att ödesdigert ge bankerna guldet(värdet av ekonomi) och de tryckte sedlarna(ekonomi utan värde). Nu sitter dom på monopolet och kan börja operera deras agenda. De bygger upp Hollywood, finansierar nöjesindustrin den vi ser idag, sponsrar våldsfilmer, sex mm. De äger stora företag som konkurrerar utan andra företag pga de är pengastarka och bygger upp mediekanaler som CNN, CBS mfl för att sprida sin propaganda såsom HBTQ frågor, feminism, humanism och lägg därtill sponsring till narkotika, illegal vapenindustri man har även sponsrat vänsterextrema grupper som Antifa var med och byggde upp Al Quida. De svåra är att frimurarna/globalisterna finns överallt och de har ända sedan 1700 talet sakta men säkert tagit över olika viktiga organ och sedan byggt upp samhällsstrukturer. För att dölja insyn så har man viktiga möten utan insyn via Bilderberg möter. Eliten håller varandra bakom ryggen och vi får aldrig veta vad deras nästa steg är.

Svara


Andreas Tue, 13 Nov 2018 22:21:51 +010

Svar till Lotta. Jag tycker som du Lotta vi bör agera som kristna. Vad jag menar då är att vara ödmjuka och viss varandra respekt. Alla här inne älskar Jesus sen att vissa tror på uppryckandet innan vissa tror på att vi kommer få vara med under antikrist styre för att sedan bli uppryckta. Jag tror båda sakerna är viktigt att belysa både uppryckandet och antikrist. Jag kan bara tacka Christer och många mer troende här att jag fått bättre förståelse kring uppryckandet. Önskar alla här en trevlig kväll och guds rikaste välsignelse..

Svara


Lisa Wed, 14 Nov 2018 07:08:53 +010

Svar till Roger T. W..

https://www.skrivunder.com/stoppa_sveriges_paskrift_av_avtal_med_fn_111?s=56734330

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 25, måndag 17 juni 2019 kl. 10:58

Jesus söker: Torborg, Torvald!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 17 juni 2019 08:19

Be att det går bra med socialtjönsten att CI får nya handläggare i vår egen kommun .

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp