749 online! | Sidvisningar idag: 166 173 | Igår: 161 022 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

Konsekvenser för migrationspaktet
 • fråntar ländernas nationella suveränitet, 
 • blir kostsam för skattebetalarna 
 • Stimulera mer migration.

Sverige och Stefan Löfven ställde sig bakom Den förrädiska pakten, som fick minimal uppmärksamhet i svensk media. Hård kritik har riktats mot avtalet de senaste veckorna. 

Folkförflyttning och islam

En rad länder, däribland flera EU-stater, har dock vägrat gå med då de menar att avtalet hotar den nationella säkerheten och suveräniteten. De menar också att avtalet kommer främja ännu mer invandring. Men Förmodligen är det precis det som FN vill ska hända.

Det var precis det som FN:s generalsekreterare António Guterres förklarade under sitt inledningstal och menar att Industriländer behöver ännu mer invandring för att välfärden ska överleva.

Enligt FN-chefen har utvecklade länder för låga födelsetal och en så åldrande befolkning att de inte komma klara sig utan fler invandrare. Ländernas ekonomier kommer stagnera och befolkningarna rentav "lida" om de inte berikas av ökad invandring, hävdar han.

Förra året abbortrades det 38 000 människor i Sverige. Finns det en agenda bakom de höga aborttalen? Är det för att minska Sveriges befolkning så att fri invandring kan möjliggöras? Handlar den fria invandringen om en folkförflyttning så att islam kan ta över detta land då den kristna tron har trängts undan?

Länderna som dragit sig ur

 • USA
 • Australien
 • Schweiz
 • Israel
 • Italien
 • Slovakien
 • Ungern
 • Bulgarien
 • Polen
 • Estland
 • Tjeckien
 • Kroatien 
 • Österrike

EU-länderna Danmark och Belgien är tveksamma och vill fundera. Avtalet är allvarligt och resulterar i princip att landgränserna suddas ut och att det blir fri invandring. Vi lever sannerligen i den sista tiden.

Anpassningen

Om vi nu lever i den sista tiden så borde anpassningen till Antikrists styre ske just nu så att han kan träda fram. Denna anpassning innebär bland annat globaliseringen. Länder mister sin suveränitet och landsgränser suddas ut så att en folkförflyttning görs möjligt. 

Vi ser denna anpassning tydligt idag. Ja, vi lever sannerligen i den sista tiden.

Inskränker staters suveränitet

De länder som drog sig ur mötet har bland annat menat att 

 • avtalet kommer främja mer invandring 
 • Avtalet inskränker staternas nationella suveränitet. 
 • avtalet gör ingen skillnad mellan flyktingar och illegala invandrare, 
 • Avtalet gör invandring till en mänsklig rättighet. 

Här finns avtalet i sin helhet: https://www.apg29.nu/a/33v

I Sverige har flera demonstrationer anordnats mot pakten. Men kritiken kom för sent, för nu är avtalet godkänt. Den hårt kritiserade pakten antogs till flera minuter långa applåder

Formellt antas

Nästa steg är nu att ramverket formellt ska antas i FN:s generalförsamling den 19 december. Dokumentet ska inte vara juridiskt bindande. Men i praktiken kommer detta ändå att leda till att länder kommer att styras av överenskommelsen.

Flera länder, bland annat Sverige, har kritiska röster höjts om pakten, som kommer att begränsa länders självbestämmande i migrationsfrågan. 

Desinformation

Men FN anser att  detta är desinformation om överenskommelsen som har spridits i sociala medier och oroar sig över det. 

Men den som håller på med desinformation är i så fall FN som förnekar och ljuger vad detta avtal egentligen innebär. Men denna kritik kom förmodligen alltför sent och hade ingen kraft, för nu är avtalet godkänt.

Mina vänner vi lever i den sista tiden och i profetiska tider. Jesus hämtar snart hem sin församling. Har du tagit emot Jesus? Är du frälst?

Be och ge

Be för Sverige, be för folket som bor här. Människor behöver verkligen Jesus kristus. Ge folket Jesus! Vittna och berätta om Jesus och hur man blir frälst.  Jesus är den enda räddningen! 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 11 december 2018 07:17 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


52 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Gud kan rädda vårt land

Svara -   - 11/12-18 07:36 -


Steven

”Dina söner och döttrar skola komma i främmande folks våld, och dina ögon skola se det och försmäkta av längtan efter dem beständigt, men du skall icke förmå göra något därvid.

Frukten av din mark och av allt ditt arbete skall förtäras av ett folk som du icke känner; förtryck allenast och övervåld skall du lida i all din tid. Och du skall bliva vanvettig av de ting du skall se för dina ögon.

HERREN skall skicka över dig ett folk fjärran ifrån, ifrån jordens ända. likt örnen i sin flykt, ett folk vars språk du icke förstår, ett folk med grym uppsyn, utan försyn för de gamla och utan misskund med de unga.

Det skall äta upp frukten av din boskap och frukten av din mark, till dess du förgöres, ty det skall icke lämna kvar åt dig vare sig säd eller vin eller olja, icke dina fäkreaturs avföda eller dina fårs avel, till dess det har gjort slut på dig.

Och det skall tränga dig i alla dina portar, till dess dina höga och fasta murar, som du förtröstade på, falla i hela ditt land. Ja, det skall tränga dig i alla dina portar över hela ditt land, det land som HERREN, din Gud, har givit dig.”

‭‭5 Mosebok‬ ‭28:32-34, 49-52‬ ‭SVEN‬‬

Svara -   - 11/12-18 08:29 -


David B

Det är hög tid för församlingen att UTVANDRA med evangelium, UT UR sin kyrkor. Sitt inte bara passivt och ojja utan för ut evangelium. För Kungen och Riket (riket som består).

Svara -   - 11/12-18 08:39 -


Bertil Rosenius

Har Annie Lööf lyckats lura oss alla? Ja, döm själv.

Under måndagen skrev Sverige på FN-avtalet om migration. En händelse som många försökt föra fram i rampljuset. Men tyvärr har media varit ovilliga att belysa detta avtals konsekvenser och uppmärksamma svenska folkets ovilja inför det.

Vad har istället varit medias rubriksuccéer de senaste veckorna? Jo - ANNIE LÖÖF - och hennes otroligt häpnadsväckande politiska agerande.

Nu kan PK-media och Annie dunka varandra i ryggen - allt under globalisternas applåder.

Annie har ju vunnit en globalistisk smygseger, utan att vi ens märkt att hon stridit för den. Hennes agerande har varit en perfekt iscensatt dimridå.

Svara -   - 11/12-18 09:10 -


Katrina

Här i Stockholm var det två demonstrationer mot detta en i lördags och söndagen före på Mynttorget. Men pressen håll tyst om det. Kanske för att demonstrationerna var lugna och fredliga och utan bråk och att pressen ansåg att det var ointressant för folket att veta om det.

Svara -   - 11/12-18 09:46 -


Erik S

Svar till Bertil Rosenius.

Inte alls omöjligt, utan att du har rätt där! Det finns mycket nu under den sista tiden, som är skumt. Alltifrån marschen upp mot USA:s gräns i söder, till valet i vårt land och allt det som utspelat sig därefter. Man får en obehaglig känsla av att en agenda ligger bakom alltihop. Och det gör det förmodligen.

Ska vi alltså få en sosse-ledd regering med Löfven i spetsen, som skall regera på en moderat budget? Då får vi förmodligen ha kvar Wallström som utrikesminister och då vet vi vad det innebär angående relationerna till Israel! Hemskt.

Då får vi hoppas att deras regeringstid blir väldigt kort.

Svara -   - 11/12-18 10:08 -


Erik S

Svar till Katrina.

Dock såg jag i någon tidning en liten blänkare om, att det var högerextremister som hade nån sorts demonstration, med Katerina Janouch, i spetsen. Och Ingrid Carlqvist var också med. Och eftersom det var "såna skumma typer" alltså högerextremister och nationalister, så var det inget nyhetsvärde i det hela.

Det är som vanligt i MSM, antingen skriver dom negativt eller så ignorerar dom det helt. Tänk om vänstern med Expo och deras förgrundsfigurer hade samlats, då hade man skrivit flera sidor med hur fantastiskt det var. Dom har ju "rätt värdegrund" minsann. Och dom står ju för allt det rätta. Trot den som vill.

Snart har vi ren diktatur i detta land, redan nu har vi åsiktsregistrering. Hoppas alla ni som skriver här på Apg 29 är medvetna om att ni kollas upp, av Expo och Resarchgruppen. Dels för att vi är kristna, dels för att vi ofta har åsikter som går emot det etablerade PK-samhället och MSM. När skruvarna dras åt i samhället, vilket snart kommer att ske, så bli inte förvånad om du/vi får brev eller så ringer någon på dörren!

Ha en bra dag alla syskon-håll ut! Shalom

Svara -   - 11/12-18 10:26 -


AnnMarie

Svar till Erik S.

Nu lär det väl inte bli så många kommentarer här längre?😀🤔

Många online men de läser bara!

Svara -   - 11/12-18 10:39 -


Bertil Rosenius

Svar till Erik S.

Då får vi hoppas att deras regeringstid blir väldigt kort.

Ja, jag hoppas på exteaval. Att försöka mixa ihop en permanent och stark regering ur nuvarande valresultat - som talmannen nu gör - tror jag inte blir bra. Risken är stor att den kommer fall ganska snart - oavsett hur den kan komma att se ut.

Vi behöver en stark regering, som inte ständigt måste förhandla med en varierade opposition om allt.

***

Att marchen mot USA är ”planerad och iscensatt” tror jag är sant. Globalisterna är superaktiva i dessa dagar. De flesta gräsrötterna förstår nog inte vad det lägger grunden till..

Svara -   - 11/12-18 10:40 -


Jessica

Svar till Erik S.

Katerina Janouch är inte högerextrem.

Det går att läsa om protestmarschen på Katerina Magasin. se.

Svara -   - 11/12-18 11:06 -


Tessy

Katerina Janouch är judinna och stödjer judarnas rätt till sitt land. Hon har även släktingar som dött under förintelsen.

Säga vad man vill om Katerina. Det är mycket i hennes åsikter kring sexualitet som jag definitivt inte Håller med om,men på något sätt känns det som hon är genuint äkta. Hon ser verkligen förfallet som pågår i Sverige nu, och har även skrivit om Islams utbredning och hur det kristna mer och mer trycks undan.

Hennes röst behövs i Sverige och tycker även vi kan be för henne att hon kommer till tro på Jesus.

Svara -   - 11/12-18 11:23 -


Karl Håkan Sandell

Det är väl att vi i Bilen kan läsa om Jesu seger. Hur han besegrar både Globalisterna och Islam.

Vi har det i Upp 19:20

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Vilddjuret här är Globalismen, det är samma anda som det gamla Babylon som försökte lägga under sig hela världen. Nu är det Globalisterna som försöker.

Och Den Falsek profeten. Det är Islam.

Och vi ser hur båda dessa kommer att kastas i sjön som brinner med Svavel.

Jag Brukar för egen del säga att det är där Hitler hamnade med sin Nazism. Så det kommer att gå lika dant för Globalisterna och för Islam. Det är samma andas barn som har som mål att utplåna Israel och det tål inte Gud. Då handlar hand

Så vi har Jesu seger att se fram emot och det är fantastiskt som Kristen att veta det.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 11/12-18 11:51 -


Steven

De båda vilddjuren torde vara USA och Rom.

Två horn som ett lamm; bisonoxen i Nordamerika.

Danielsboken tolkar Uppenbarelseboken.

Svara -   - 11/12-18 11:58 -


Bertil Rosenius

Vad är Centern ute efter?

Nu kryper det fram att en av anl till att överläggningarna mellan S, Mp, L och C sprack, var att C ville att Löfven skull avstå från stadsministerposten. Ok kan till viss del förstå detta, men ändå...

C vill inte ha Kristersson, men inte heller Löfven! Vem tror de då skall kunna bli stadsminister? Har Centern sjunkit så långt ner i globalismens fålla, att de vill ”tvinga” fram Annie som Svensk stadsminister?

Jag är snart mer rädd för C än för V. V vet vi ju ändå var vi har.

Svara -   - 11/12-18 13:48 -


Katrina

Svar till Erik S.

Ja, Erik S, jag tror vårt yttrandefrihet, frihet att i tal, skrift eller bild eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter, är i fara.

Shalom

Svara -   - 11/12-18 14:50 -


Tom

Siktar på att flytta till israel. Gäller bara att få med sig fru å barn

Svara -   - 11/12-18 16:54 -


Kattis

Ja det är verkligen rörigt! Ännu rörigare blir det om Moderaterna får igenom sin budget på onsdag. Men vi som är förankrade i Jesus får sätta vårt hopp till honom! Vi får ta en dag i sänder, och veta att han leder oss!

Svara -   - 11/12-18 17:13 -


Bengt

Helt riktigt

Svara -   - 11/12-18 18:30 -


Tomas N

Ja,det är säkerligen så som ni säger att yttrande och åsiktsfriheten är på väg att tas bort . Förmodligen finns ögon redan nu på den här bloggen.

Man skall inte vara rädd,men vis. Detta borde leda till mera disciplin i fråga om att öka kunskapen och efterföljelsen.

För jag (tar mig själv som exempel ,men detta gäller alla) är redo att lida osch straffas för det som är sant,men självklart inte för det som är bristande i sanningshalt och bara åsikter.

Det är därför som jag tar ställning emot t ex JL,s aggresiva åsikter . Bland annat för att visa att jag inte delar dessa åsikter och inte är beredd att ta del konsekvenserna av de eller andra åsikter som haltar och inte leder folk till sanning

Man kommer få lida för att stå upp för sanningen,men eftersom detta kommer,så borde var och en genomgå sin egen raffinering och förädlingsprocess eftersom så mycket står på spel.Det handlar inta bara om det egna priset man betalar utan om ifall man hjälper Guds rike eller inte.

Guds nåd är så otroligt dyrbar att få ta emot,men den är inte tänkt att leda oss till att endast förbli där vi är. Gud vill forma oss alla och det bär med sig en stor belöning att vara med i det

Jag tar tillfället i akt att be offentligt om förlåtelse till Gud och människor för ofruktsamt skrivande och omvänder mig från det. Vet inte exakt vad som hamnar i den kategorin,men är säker på att det finns en del.

Framledes kan det vara generellt så att det inte är värt att offentligt driva en kristen/opinionsblogg om tro och världsliga händelser. Den Helige Ande får vägleda oss. Ännu ett tag kan det säkert vara värt priset,men vi bör nog se över avkastningen på vart man sår och lägger sin tid och hjärta.

Vi skall i alla hänseenden förvalta våra mynt och inte gräva ned dem,och inte vara rädda av oss . Det finns varningar i Bibeln för feghet

Guds välsignelse

Svara -   - 11/12-18 20:05 -


Katrina

Svar till Tomas N.

Du har rätt så, vi kanske i framtiden får inte föra fram Guds ord för någon kan bli kränkt eller tar illa upp, så vi ska tänka noga hur vi för budskapet fram. Må Gud vara med oss och bevara oss alla.

GVD

Svara -   - 11/12-18 20:12 -


Katrina

Boktips

Fahrenheit 451 av Ray Bradburys

1984 av George Orwell ( även kallad Storebror ser dig)

Båda finns även på svenska

Svara -   - 11/12-18 20:26 -


Erik S

Svar till Katrina.

Ja, bra och skrämmande böcker, har läst båda två. Dom kan rekommenderas, verkligen. Men, glöm för all del inte bort Bibeln!!!

Svara -   - 11/12-18 20:48 -


Katrina

Ja, Bibeln, vår Heliga Skrift är viktigaste av allt.

Svara -   - 11/12-18 21:27 -


David Ström

Oavsett vad man tyckte om Palme som blev skjuten, så tror jag att det är början. Ett land som är välsignat mister inte sin statsminister till en mördare. Sedan blev ju Anna Lindh nedstucken efter att hon drivit en hård kampanj för att få med Sverige i EMU. Läste om en familj där föräldrarna dödat sina döttrar och sedan sig själva eftersom inte familjen fick hjälp med döttrarnas sjukdom. Vilken bedrövelse och vilket mörker den familjen måste ha levt under. Läste någonstans om hur många handgranater som hade detonerat under en viss tidsperiod. Märkligt tyckte någon. Märkligt hög siffra för ett land som inte ligger i krig. Även om Guds plan rullar på mot en tid av antikrist vid den globala makten så undrar jag hur det står till mellan Gud och nationen Sverige? Hur ska vi be för landet? Jag förmodar att bön enligt Guds vilja är bäst. Honungs semlor och svala vattenbäckar lär inte föra människor till tro och närmare Herren vår Gud.

Svara -   - 12/12-18 02:33 -


JL

Hur ska vi be för landet?
Vi skall upprätta det första budet. Be är bra, men ord utan handling sakar mening.
Handgranater. En som jag känner kom hem till en krater i trädgården. Medan familjen jobbat så hade någon kastat in en handgranat i trädgården. Det kom inte ens i tidningen. Förmodligen fullt normalt.

Svara -   - 12/12-18 06:27 -


Anita M T

Många kristna och de stora kristna ledarna har sovit länge. De har också kritiserat sina syskon som har ropat, och de har ropat länge.

Svara -   - 12/12-18 07:06 -


Bertil Rosenius

Svar till JL.

Man undrar hur mycket media hjälper till att dölja - eller tvingas att dölja...

Känns som mkt i samhället idag är toppstyrt ”ruffel och båg”.

Svara -   - 12/12-18 07:32 -


Bengt

Jo det är väl nästan som att maffian styr

Svara -   - 12/12-18 09:15 -


Jessica

Svar till Anita M T.

Kritikerna har blivit tystare och tystare. Verkligheten har kommit ikapp.

Svara -   - 12/12-18 10:34 -


Svenne

Har en ministärregering rätt att besluta i en sådan fråga och godkänna avtalet? Får den inte bara besluta i löpande frågor och ärenden? Om inte har ju Löfvén & kompani begått brott mot grundlagen.

Svara -   - 12/12-18 10:49 -


Bertil Rosenius

Svar till Svenne.

Jag är också fundersam. Varför är SD tysta i detta!

Svara -   - 12/12-18 11:00 -


Bertil Rosenius

Svar till Bertil Rosenius.

Har just skickat frågan till SD! Får se om och vad de svarar.

Svara -   - 12/12-18 11:14 -


Jessica

Svar till Bertil Rosenius.

SD har velat ha en riksdagsdebatt angående den här viktiga frågan.

Svara -   - 12/12-18 13:11 -


JL

Om man skriver under ett avtal, borde det inte gå att bryta? Typ ångerrätt. Och vad skall FN göra om vi helt plötsligt struntar i deras islamiseringsprocess och gör en Polen?

Svara -   - 12/12-18 13:25 -


Bertil Rosenius

Svar till Jessica.

Jo, det tror jag säkert och det är bra. Jag tänker dock närmast på frågan om ngn vet om en övergångsregering överhuvud taget får skriva på detta?

Svara -   - 12/12-18 14:26 -


Erik S

Svar till Jessica.

Nej, håller med. Uppfattade du mitt inlägg som att hon skulle vara det, så har du missuppfattat mig. Jag tycker hon är bra, på många sätt. Hon är en viktig röst i media-bruset. Har också hennes bok, den kan rekommenderas. Den heter "Bilden av Sverige".

Vad jag menade var att slaskpressen-MSM-skrev, som att det skulle vara höger extremister som hade ett protestmöte-dom förnekar sig aldrig dessa strunttabloider.

Svara -   - 12/12-18 15:50 -


Kaj

Svar till David Ström.

så sant David ! Sveriges folk har farit vilse på grund av så kallad välfärd, Honungs semlor och svala vattenbäckar . och även många kristna med liberalteologer och framgångspredikningar . Saltet har mist sin sälta !

Svara -   - 12/12-18 16:16 -


Jessica

Svar till Erik S.

Erik S, när jag läste din senaste kommentar så tänkte jag - Vem menar han! Sen kom jag på vem du menade, nämligen Katerina Janouch.( Till dig Christer- Förr på den här bloggen, kom ett svar till en kommentar i direkt anslutning till det man kommenterade! Detta gjorde det mycket överskådligt. Nu är det inte så, och det kan bli förvecklingar, eftersom det kan dröja med kommentar.)

Erik, då missuppfattade jag dig. Ber om ursäkt! Katerina Janouch har mycket bra att säga. Tidigare i år blev hon intervjuad av Tommy Dahlman på kanal 10. Om jag inte minns fel var också Christer där i egenskap av glad musikant och sångare!😀

Svara -   - 12/12-18 16:21 -


Andreas

Förbered er på mycket svåra tider. Sverige, Tyskland, Frankrike och Storbritannien kommer få oerhörda problem då vi historisk har varit generösa med flyktingmottagandet. Lägg därtill att Islam ökar fler moskeer ska byggas, kyrkor försvinner och fler överger sin kristna tro samt ateismen har sådant stark fäste. Vi går mer och mer emot ett kontantlöst samhälle och redan används RFID chip som betalningsmetod på SJ, SATS och man har på flera företag även byggt in denna funktion som ID kontroll att de är du som checkar in.Storebror samhället(antikrist rike) utövar mer kontroll där de samlar in information. Redan nu alla vi som skriver på detta forumet kan Säpo, Interpol och CIA köra datatrafik analys inhämtning där de kan konstatera att vi är kristna och religösa. Denna faktan när antikrist kommer till makten kan användas emot oss. Den som inte inser vilken profetisk allvarlig tid vi lever i bör nog ta Jesu ord på allvar. Vi lever i de sista dagarna. När jag tittar mig runt omkring i Sverige skottlossningar, ingen tar kristendomen på allvar, skilsmässor, dagligen detta hyllande av homosexualitet, mer globalisering, sexuell njutning och exploatering, våld på tv och i vår vardag, andra andemakter yoga, astrologi, Islam, naturkatastrofer och klimathotet dagligen och detta nedsättande synen på oss kristna och vår tro så förstår jag hur Jesus hade rätt om hur de ska vara i sista tiden. De står också i den sista tiden ska de som fruktar Gud och som vill följa herren förstå tidstecknen när hans ankomst är i antågande. Vi är där nu mina bröder och systrar. Gud behöver inte ge oss mer tecken. De räcker att bara att läsa i dagstidningarna eller blicka ut över svenska samhället så förstår man att Sverige är de som Gud varnade för de såkallade Sodom och Gomorra. Gör er beredd på Jesus ankomst. Gud välsigne alla håll er nära Jesus han kom komma vilken minut som helst. Amen

Svara -   - 13/12-18 12:58 -


Bengt

Men det kan bli väckelse bland både svenska ateister och muslimer

Vi får inte ge upp ändå

Svara -   - 13/12-18 17:38 -


JL

Svar till Andreas.

Andreas,

jag vet att ni vill att Jesus kommer, inget fel med det. Men jag tror inte tiden är mogen ännu. Det är lätt att tro att hela världen är som Sverige, men så är det inte. Det finns fortfarande starka kristna länder kvar. Och jag tror att kristendomen kommer att göra comeback, dock inte den form som predikats i kyrkorna i Sverige. Jag tror att länder som Slovakien och Ungern kan få kristendomen att spridas igen. Det kommer dock inte bli den globalistiska, invandringssuktande och islamspridande varianten av kristendom, som bevisligen drar ner Västeuropa ner i svart hål.

Svara -   - 14/12-18 09:13 -


AnnMarie

Svar till JL.

En del tycks tro att allt handlar om hur det ser ut i vårt land.Undrar hur snacket var bland kristna under tex andra världskriget.Trodde man att Jesus skulle komma då?

Svara -   - 14/12-18 10:22 -


Nina😄

Oroa er inte Guds folk har vi Jesus i våra hjärtan är vi omslutna utav honom

Lev nära honom låt den helige ande leda er

detta är saker som ska ske och de vet vi om om vi läser hans heliga skrift Bibeln

Klart de är hemskt jätte hemskt för han har skapat olika nationer med gränser men

efterom de inte lärt känna honom de som tar dessa beslut ( tror jag men vet inte) så veta de icke va de gör säger herren

Men vi Guds folk och församling som borde veta och känna honom och ordet om vi läser bibeln och inte hoppar över de som inte passar oss och börjar ändra lägger till ur hans ord och tar ifrån

Johannes uppenbarelseboken 22:18-20

Om vi lägger till ska vi få bibelns alla bedrövelser över oss

Tar vi ifrån något ska vi bli utskrivna ur livets bok ( hemskt tänk på de )

Han som betygar detta är vår älskade Jesus himself

Ja kom herre kom säger jag bara kom snart herre

Lev nära honom håll dig till ordet som de är lev nära den helige ande och låt honom leda er med välsignelse 😀😀

Frukta inte säger herren Ty jag är med er alla dagar in till tidens ände Amen

Svara -   - 16/12-18 02:37 -


JL

Militären i Frankrike börjar surna till:

https://petterssonsblogg.se/2018/12/16/de-franska-generalerna-protesterar/
Med all rätta, man har inte rätten att byta ut en befolkning och religion bara för att man vill det.

Svara -   - 16/12-18 08:22 -


Jessica

Svar till Nina😄.

Jag förstår inte ditt resonemang riktigt Nina. Vad är det vi tar bort och lägger till till Bibeln när det gäller den här frågan?

Svara -   - 16/12-18 09:33 -


Nina😄

Förlåt jag skulle säga att de va kommentar från artikeln Kyrkobok förvränger biblisk vänskap glömde de förstår att du inte förstår vad jag menar 😄😄

Svara -   - 16/12-18 10:18 -


Jessica

Svar till Nina😄.

Nu förstår jag Nina! Trodde det hade med invandringskrisen att göra!

Svara -   - 16/12-18 11:40 -


Maritha

Svar till Bengt.

Ja Bengt🤗

Idag på söndagsmötet hade någon sagt till prästen,det är lättare att vinna en muslim till frälsning än en svensk.

En svensk sitter fast i sina saker och är bekväm,medans en muslin är disciplinerad,radikal för det den tror på och lever enklare

Tyckte det låg något i det.😇.MEN.Endast kärleken från Gud är det som överbevisar dem,för det visar dem att vår Gud lever och det genom Jesus Kristus som har dött för var och en av oss.Gud är kärlek,,,ingen lagisk Gud

Svara -   - 16/12-18 15:11 -


Sam G Ö

Hur vore det om västvärlden bytte ut FN i stället?

Svara -   - 16/12-18 16:35 -


Bengt

Det vore bra

Svara -   - 16/12-18 20:28 -


Nina😄

Svar till Jessica.

😄👍🏼 glömde säga de hihihi

Svara -   - 16/12-18 23:32 -


Katrina

Varför är det så viktigt att skriva på det här avtalet om det inte är bindande?

Det var en demonstration mot avtalet, i går Sthlm Mynttorget igår.

Svara -   - 17/12-18 09:51 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

2

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

75

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, lördag 19 januari 2019 kl. 23:52

Jesus söker: Henrik!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 420 439 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 125 bloggartiklar, 93 229 kommentarer och 61 287 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp