Surfar nu: 344 www.apg29.nu

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

3 kommentarer

Sam G Ö 9/3-2019, 20:01

Jag är nog en klimatskeptiker, för alla talar om klimatet som är ett s.k. "fake news". Klimatet har blivit en gud för människorna. Rekommenderar att höra vad tekn. dr. Lars Bern talar på SWEBBTV.SE. Lyssna vad han säger och många professorer med honom!

Svara


Erik S 9/3-2019, 20:47

Nytt klimatlarm, igen. Hur många har inte kommit? Ja, jag har ingen räkning men många är det. Och vad ligger egentligen bakom detta? Det är i vart fall ingen katastrof som lurar bakom hörnet, för då skulle det redan ha inträffat. (Ja Bibeln talar om katastrofer, farsoter och elände, men det är på ett annat plan, liksom)

Det här är sannolikt "bluff och fejk" så långt man kan se. Det här är ett sätt för "globalisterna" (och FN/EU)att skapa oro bland folken. Ett annat sätt dom använder är också att se till att så många s.k "flyktingar" från framförallt Afrika, som möjligt strömmar in i våra länder. Detta skapar stora bekymmer och ställer enorma krav på våra sociala system.

Vi ser hur kriminaliteten ökar våldsamt-trots att en del förståsigpåare förnekar detta-sjukvård, skola, barnomsorg, åldringsvård m.m , tandvård, psykvården ja nästan allt står till halsen upp i bekymmer, med resurser som inte räcker till och med utbrända medarbetare.

Globalisternas agenda är nämligen att göra ett folkutbyte. Dom homogena grupperna skall blandas upp, det ska inte finnas nationalism, det skall vara helt öppna gränser, det ska vara ett "mångkulturellt samhälle", allt skall blandas och allt skall vara tillåtet-gör som du vill, då blir du lycklig.

Till detta hör också ett öppet motarbetande av kristendomen och dom som kallar sig kristna eller "religiösa" som man säger. Däremot går det alldeles utmärkt att att släppa in andra gudar-avgudar. Då hörs inga protester, då är det bara normalt och sunt. Det är framförallt islam som växer sig starka i vårt land. Dom intar område efterområde, både fysiskt och andligt. Och nästan ingen av våra kristna ledare reagerar eller protesterar! Nej för man måste ju vara PK, även inom kristna led. Kristendomen får absolut inte ha någon särställning gentemot andra religioner. Alla skall in under samma paraply-lett av den RKK.

År 2006 kom en bok, (och en film) där Al Gore klart deklarerade, att fram till 2013 kommer polarisarna att ha smält bort och havsnivån höjas med många meter! Nu, sex år senare och vi skriver 2019, har inget hänt än! Isarna har inte smält. ( ni minns väl dom magra isbjörnarna som stod på ett litet isflak för ett par år sedan, det skulle visa vad hemskt det slår mot djurlivet när isen smälter. Det visade sig givetvis att detta var ren bluff, bilderna var manipulerade, inga magra isbjörnar, inga smältande isar, bara fejk)

En kapten på en isbrytare, som var på forskningsuppdrag uppe i Nordpolen, isbrytaren var Oden, rapporterade att isen är väldigt kraftig. Ja, kaptenen med många års erfarenhet, hade faktiskt aldrig sett så tjock is! Den var så tjock, att man körde fast! och inte kom vidare! Märkligt! Isen skulle ju vara borta eller åtminstone mycket kraftigt reducerad. Jo, vad säger man? God Jul och Gott Nytt År-så var det med det larmet!

När tillräckligt mycket oro har tutats ut i nyheterna och folk blir bekymrade och man ser vad som sker i samhället, då blir det så mycket lättare för "globalisterna" att peka på att vi behöver en stark ledare, en världsregering, en världspolis och en ekonomi som är samlad under nämnda elitgrupp. Plötsligt har vi antikrist på scenen! Lägg därtill en allt hårdare censur och ett övervakningssamhälle a lá 1984-ja, värre!

Kontentan är att klimathotet är rena bluffen, men tillsammans med annat, så passar det för globalisterna, att köra denna agenda, för att kratta vägen för antikrist och hans rike. Men tack och lov kommer dom inte att lyckas, för det finns en annan kraft som håller allt i sin hand. Det känns tryggt att veta!

MVH och Shalom

Svara


Erik S 9/3-2019, 21:52

Svar till Thomas.

Du har rätt där, käre vän. Folk är inte nog kritiska, man går på allt, inte minst kristna. Är det för att man vill vara eller inte vågar vara annat än "PK"? Inte ens samfundsledare eller pastorer vågar eller vill säga ifrån. Det är en sorglig och farlig utveckling. Härligt att vi ser det på ungefär samma sätt. Ha en fin kväll! (Och för mig blir det inte "mello-final"-det finns viktigare saker!) Shalom!

Svara


Lena Henricson 9/3-2019, 22:49

Tack,Holger,för att du så noggrant följer hur vetenskapsmännen pekar på tidstecknen! Skulle önska att vi kristna var lika vakna på det området som de. 🙏

Svara


Steven 10/3-2019, 00:34

Klimathysterin är skapad liksom kriget mot terrorismen, en osynlig fiende som inte existerar och som pågår så länge den uppfyller sitt syfte för den globala eliten.
Tycker synd om alla dessa som blir bedragna, men de har öron och med dem har de också en skyldighet att lyssna på dem som med berättigande kan avfärda klimatkatastrofsbluffen: https://youtu.be/xF4O3n5u5ZE

Svara


Steven 10/3-2019, 00:36

Den globala eliten vill införa en global kommunistisk klimatskatt som ska gå till att skapa en ”bättre värld”.
Vakns upp!

Svara


Mikael 10/3-2019, 01:03

Tror inte heller på klimatbluffen fullt ut.Att vi ska rädda klimatet genom att döda alla kossor o.s.v.Klimatförändringarna kan man nog inte helt säkert säga bero på människans leverne till 100%,förändringarna kan ju ha andra orsaker också.

Men det är väl lite väl långt att gå att förneka att vi har pågående KLIMATFÖRÄNDRINGAR??

Enorma skogsbränder runt om i världen,svår torka,enorma översvämningar o.s.v .o.s.v dessa kan härledas till klimatförändringar

Svara


Kent 10/3-2019, 03:21

Skönt när det kommer lite balanserade inlägg.

Svara


Calle 10/3-2019, 05:39

Har märkt att många av världens klimatforskare, professorer och experter i övrigt som är klimatskeptiker är pensionärer, dvs de har sin försörjnings tryggad av pensionen och vågar tala ut, utan att bli av med forskningsanslag eller bli av med jobbet. Visar att det finns mycket av PK tryck att ha rätta åsikter kring detta med klimatet för att inte bli socialt stigmatiserad.

Svara


Steven 10/3-2019, 08:54

Lyssna på detta korta klipp om hur en välkänd Internetaktivist kom över dokument som visade att stora globala företag betalade forskare att enbart påvisa klimatförändringar:

https://youtu.be/xF4O3n5u5ZE

- Aaron Swartz found evidence of corporate funding of climate change research that lead to bias results.

- The US Government persecuted Aaron Swartz claiming he tried to make monetary gain. They didnt even protect him, a whistle blower, but went against him!

- All he tried to do however, was to reveal evil secrets to the public, how the evil powers in this world succeeded in lying about a fake climate change!

- Swartz, an Internet activist, was found dead at age 26. Official records says suicide by hanging but many believed he was murdered.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Aaron_Swartz

Svara


Steven 10/3-2019, 09:18

Jacques Attali, ansedd som en av världens mest inflytelserika rådgivare, talade år 2005 om en global koldioxidskatt.
Syfte var, är fortfarande, att införa ett världsomspännande kommunistisk styre.
Denna global skatt ska gå till ideologiska idéer som är de samma som för franska samt ryska revolutionen - båda genomförda av frimurare som Illuminati samt bankirer (som vår svenske Olof Aschberg, farfar till fen mer kände Robert Aschberg).
Låt varna er att gå in i fällan att en global klimatskatt kan lösa världens problem.
Klimatförändringen, om det nu är en sådan, kan vara påhittad (uppförstorad), gjord genom militär teknologi eller så är det Guds skapelse som ”skakar” över denna världs tidsepoks tillstånd.
- A world without dictatorship is possible. To reach this goal, the right to interfere in countries that kill or ill-treat their population should be better recognized. And no dictatorship should be authorized to sit in this hall.
- A fraternal (broderskap) world is possible. It should be possible to give each and every one the means to have access to basic needs, that are water, air, food, accommodation, knowledge, freedom.
- Eventually, such world governance should have the means to finance such goals, through a global tax on emissions of carbon dioxide, which constitutes the most dangerous kind of pollution.
- Governments will not be able to reach these goals by themselves and it is not the role of private corporations to do it. To achieve these goals, it will be necessary to make intelligence, fraternity, respect of the other, tolerance, curiosity, volunteership, the pleasure of pleasing, the pleasure of making someone else happy triumph over the values of nation and market. Or all the values that would entail the notion of humanitarian and volunteer action.
http://www.un.org/dpi/ngosection/annualconfs/57/attali.pdf

Svara


Holger 10/3-2019, 13:09

Det är två sidor av myntet: Klimatrapporterna är verkliga, den andra är att detta kommer att utnyttjas av de som vill genomföra en global ordning.

Att hålla på att förneka verkligheten när det gäller klimatet gör oss inte trovärdiga.

Alla rapporter och naturens eget vittnesbörd om vad som håller på att ske är kvitto på verkligen.

Från Expressen igår: ”Resultatet blev analysen ”Deep Adaption: A Map for Navigating Climate Tragedy”, som på ett dramatiskt sätt slår fast vad som väntar jordens befolkning och hur världen måste anpassa sig för vad som väntar.

I den skriver han bland annat om sina slutsatser efter att 17 av de 18 varmaste åren på 136 år inträffat sedan 2001:

”Bevisen vi har visar på att vi går mot oroväckande och okontrollerbara nivåer av klimatförändringar, med hunger, förstörelse, migration, sjukdomar och krig som följd”.

Alltså två sidor av verkligheten - Låt oss kunna ha två tankar i huvudet samtidigt.

Svara


Bengt 10/3-2019, 21:01

Tycker synd om många sydsudaner

Får dom komma hit?

Dom är ju kristna

Men muslimer från Afrika går bra

Svara


Tom 10/3-2019, 21:34

Svar till Holger.

Precis, det är inte bara svart eller vitt när det kommer till miljöfrågorna

Bibeln talar väldigt mycket ang miljön om man studerar profetiorna

”Antikrist” m anhang har ju dock kapat dessa frågor för att kunna införa den yttersta tidens diktatur

Miljön på jorden kommer att haverera totalt när alla 9mdr ska ha samma levnadsstandard och dom som är här de sista sju åren kommer att få genomgå ett rent helvete. Helt enligt skriften och den som tror att vi nu lever i en normal tidsålder bör nog öppna ögonen

Konsumtionen är hejdlös och helt unik i människans/jordens historia. Vad tror ni händer när alla har som mål att lägga ut sitt lyckade lyxliv på insta och fejan? Det är ett liv som får betalas av jordens inbyggare förr eller senare

Hetta kommer att ta död på denna tidsålder, förra så var det vatten(noa)

Australien tror jag redan har fått smaka på det framtida klimatet.(uppåt 50gr c, insektsdöd, nötdjursdöd mm) Det räcker med global missväxt under 2-3år för att utlösa krig och oro

Jesustroende kommer förhoppningsvis ryckas undan de värsta 3,5åren

Svara


Tom 10/3-2019, 21:41

Egentligen borde alla jesusföljare omgående bilda små amishliknande grupper för att i möjligaste mån undvika den alltmer förvirrade världen

Svara


Bengt 10/3-2019, 22:31

Bra idé tom

Svara


AnnMarie 10/3-2019, 23:00

Svar till Tom.

Var har du tänkt att dessa små grupper ska leva sina liv då ?

Svara


Steven 10/3-2019, 23:02

Läser kommentarerna här, men poletten verkar inte trilla ner, trots fakta efter fakta, dokument efter dokument. Istället litar många på sin egna upplevda förståelse ...

Patrick Moore, grundaren av Greenpeace:

”beskriver klimathetsen som det största hotet mot Upplysningen sedan Galileos dagar. Den moderna klimatrörelsen är "en giftig blandning av ideologi, politik och religion" som håller på att ta över vetenskapen, enligt Patrick Moore.

– Det finns ingen sanning i detta. Det är en total bluff och ett enda stort bedrägeri.

Moore beskriver koldioxid som "livets manna" och avvisar de moderna klimataktivisternas påstående om att den naturliga livsgivande gasen egentligen skulle vara en livsfarlig förorening.

Han varnar för att vetenskapsmän låter sig korrumperas av politiker och byråkratier som har ett intresse av att sprida klimatbluffen i syfte att centralisera sin egen makt. De stora mediebolagen får sedan uppgiften att sprida klimatpåståendena i syfte att skrämma upp befolkningen med påståenden om att världen håller på att gå under.

– Medierna upprepar om och om igen för alla att de håller på att döda sina egna barn.”

https://www.breitbart.com/radio/2019/03/07/greenpeace-founder-global-warming-hoax-pushed-corrupt-scientists-hooked-government-grants/

Svara


JL 10/3-2019, 23:26

Finns inget klimathot, det är bara ren strunt från globalisterna. De vill få människor att må dåligt och påverka dem. Detta specifikt kristna, vita människor i Europa. Om Kina med sina 1,5 miljarder kör tvåtaktsmopeder spelar ingen roll. Men om en Svensk släpper en fis så kommer globalisterna på en gång. Det är alltså kulturmarxisterna som vill styra folk genom att inte föda barn och känna skuld.
Här kan ni läsa om det så kallade klimathotet, klimathotet är inget annat än rent påhitt.
https://klimathotet.com/

Svara


AnnMarie 11/3-2019, 00:01

Svar till JL.

Om det är några som ska sluta föda barn så är det väl kvinnorna i uländerna.Brukar tänka så då jag ser på tv och de uppmanar till att bli månadsgivare.Jag skulle hellre vilja skänka och skicka kondomer (jo jag vet att det är tabu i dessa länder)

Svara


Katrina 11/3-2019, 00:14

Svar till JL.

Du har rätt JL

Svara


Erik S 11/3-2019, 00:33

Svar till Steven.

Ja, både du och JL har rätt. Detta är rent falsarium. IPCC tror att det kommer bli så eller så men det bygger inte på fakta. Dom här "modellerna" är konstruerade så att små koldioxidhöjningar i atmosfären ger upphov till stora värmehöjningar och med detta som grund utfärdar man varning på varning. Varför har man konstruerat modeller på detta vis?Och varför drar man slutsatser utifrån uppställda modeller som inte ens bygger på fakta?Återigen, man TROR att det blir si eller så. Hur vet man att SMÅ koldioxidhöjningar ger upphov till STORA värmehöjningar? Svar man vet inte, man bara gissar! Men dessa gissningar driver globalisterna och MSM in absurdum.

Flera hundra kvalificerade akademiker och forskare går emot IPCC och säger att trovärdigheten för forskningen skadas när IPCC kör med falska grunder/påståenden.

Man kan inte visa på något samband mellan koldioxid och klimatförändringar, klimatpolitik som bygger på IPCC:s "modeller" leder till slöseri med pengar, klimatmodellerna som larmen kommer från har inget värde, 1900-talets värmeökning ger ingen som helst grund till oro, spelar ingen roll vad orsaken är.

Detta att så många varma år har förekommit efter 2001 är inte sant, det är rent påhitt faktiskt. Men många tror detta, tyvärr. Manhattanrapporten går kraftigt emot påståendena att det skulle höja temperaturen, det är rent falsarium.

Svara


Erik S 11/3-2019, 00:47

Ett litet tillägg bara. Grundaren av Greenpeace, Patrick Moore, tar nu bladet från munnen och talar klarspråk. "Den moderna klimatrörelsen är en giftig blandning av politik, religion och ideologi som nästan håller på att ta över vetenskapen".

"Det finns ingen som helst sanning i detta, det är en total bluff och ett enda stort bedrägeri" slut citat. Och många gröna miljörörelser hjärntvättar ungdomar, så man går på detta falsarium.

Det var ord och inga visor!

Svara


Thomas 11/3-2019, 02:41

Kanske dags att vakna upp ur vår törnrosasömn och inse vilka som är våra verkliga fiender!

Svara


Tom 11/3-2019, 07:59

Svar till AnnMarie.

Det spelar ingen roll, Jesus skulle skydda oavsett var. Men ska man bedriva nån slags självförsörjning finns det bättre och sämre ställen. Några i gruppen lönearbetar så långt det är möjligt

Problemet är att såna konstellationer är väldigt svårt att få till, jag har prövat så det är mer av en utopi

Håller man verksamheten inom familjen kan det funka ett tag

Svara


Steven 11/3-2019, 08:48

”Många av passagerarna ska ha varit på väg till FN:s klimatmöte i Nairobi.”

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/jP6KE0/missade-olycksplanet--med-tva-minuter

Många många är de som förolyckats i ”flygolyckor”, ”bilolyckor”. Så många att det bara skulle bli ett långt sorgligt kapitel att nämna dem alla ...

Förutom Aaron Hastings (upptäckte att stora företag finansierade klimatforskare att enbart påvisa klimatförändring) som hittades död genom hängning, så ”ramlar” människor ut genom fönster eller framför bilar. Eller så är det hjärtattacker eller cancer. Eller en ”ensam galning” som skjuter presidenter eller åker till Utöya. Faktiskt, varje enskild människa har ett ansvar att rannsaka sig själv och alla de lögner som de svalt med hull och hår. Jag dömer ingen, satan är en lögnare av rang, och hans hantlangare är härskare på denna jord.

- Se till så ingen bedrager dig!

- T o m de utvalda ska bliva bedragna!

Gustav Adolf https://sv.m.wikipedia.org/wiki/Flygolyckan_p%C3%A5_Kastrup_1947

John F Kennedy jr https://sv.m.wikipedia.org/wiki/John_F._Kennedy,_Jr.

Jörg Haider https://sv.m.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider

Michael Hastings https://en.m.wikipedia.org/wiki/Michael_Hastings_(journalist)

M fl andra som mystiskt har dött, ofta plötsligt och lägligt,

Svara


AnnMarie 11/3-2019, 09:12

Svar till Tom.

Ja det skulle vara bättre att sköta denna verksamhet/grupp inom sin egen biologiska familj för det är ju den som står oss närmast!

Svara


Stefan Jonasson 11/3-2019, 11:58

Människorna kommer att stå rådlösa vid havets och vågornas dån... Det kan vara folkhavet mänskligheten.. Om jag inte tar fel har jag läst i bibeln.. Om odjuret som döljer sig i folkhavet... Folk ska resa sig mot folk....

Svara


Steven 11/3-2019, 15:37

Agenda 2030 och de globala målen, har sovjetkommunistisk uppkomst med rötter ur tidig frimurarideal.

https://www.globalamalen.se/

Ideologin, propagandan och de globala målen kommer finansieras med en global skatt. Därför är lögnen om klimatförändringen så viktig, för propagandan och hjärntvättsångesten ska bidra till en folket själva kommer vilja ha en global klimatskatt - övertygad att FN’s gospel om en bättre värld då är enda hoppet för vår överlevnad ...

Svara


Mikael 14/3-2019, 19:19

Människan är det största hotet mot vårat jordklot.!!!!!!!!!!!!

SVENSKEN LEVER SOM DEN FÖRBUKAR 4 JORDKLOT!!!!!!!!!!!!!!!!!

DETÄR HELT SJUKT !!IDAG LÄSTE JAG ATT NÄSTAN 1 MILJON MÄNNISKOR DÖR I EUROPA PGA LUFTFÖRORENINGAR!!!Hur mycket är det då inte i resten av världen?

MÄNNISKAN FÖrnekar eller skyller på att andra länder är sämre för att rättfärdiga sitt beteende att förpesta miljön genom överkonsumtion och lyxliv.

Denna utveckling kommer dock aldrig att gå stoppa!Välfärd är lika med ökAD belastning på miljön.

Rapporter säger att vi har MER PLASTPARTIKLAR ÄN FISK I HAVET om utvecklingen fortsätter.

Svara


Kaj 17/3-2019, 18:14

Ja än är det ena än det andra som vi matas med ! Tänk så fullständigt galet att någon kommer på tanken att vi människor ska försöka med att bosätta oss på en annan planet. Vi klarar ju inte ens ta hand om vår fantastiska gåva Jorden .

Hur skulle det var om någon förde fram en ide att befolka och göra Sahara öknen mer beboelig och andra öknar , det kunde de ju börja med ,

med den lilla kunskap jag har så behövs det oerhörda mängder med Koldioxid att få Öknen att blomma . däremot inget plastmaterial och annat skräp behövs , det håller på att dränka oss . Men utifrån ekonomiskt habegär så lever vi i det som kallas för moment 22 , stannar allt upp , går det inte fortsätter vi som vi gör går det inte heller! Guds ord talar tydligt och klart vi ska stå rådlösa både på ett och annat sätt ! Så var vid gott mod alla troende , allt går mot sin upplösning , Jesus har vunnit seger på alla områden !!

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 09:47

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 14 september 2019 20:45

Hejsan, min far Arvo på 61 år föll ihop på motionsspåret igår, idag ligger han i respirator, medvetslös. % att han kommer vakna igen är 5%. Han är världens bästa pappa, för ung för detta. Be med mig&#


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp