DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Butik Kristen media Om Info

Föraktets synsätt har inget i Guds rike att göra

Av: Mr Svensson
söndag 15 maj 2022 18:28

Läsarmejl

Denna artikel är ett läsarmejl vilket innebär att åsikterna är skribentens egna!

/bild/bibel-1652632005.jpg

Hade jag nu haft förakt mot muslimer hade inte Gud kunnat använda mig till att välsigna och be för henne idag. Vi kristna har ett uppdrag och det är att vara ljus och salt i världen. Vi har närmare cirka en miljon muslimer i Sverige. 

Guds frid och Välsignelse

Idag på morgonkvisten vid sextiden tog jag min långpromenad på en mil. Jag gick och lyssnade på Sven Reichmann där Sven talar om att i Guds rike finns inte plats för föraktets synsätt. Det är viktigt att bli från självförakt och förakt mot varandra. 

Jag vet inte hur många gånger under åren jag lyssnat på samma predikan, men det är minst 10 gånger. Ämnet är intressant och jag har ropat till Gud rena mig från självförakt och förakt mot andra. 

Haltade av smärta

Under min vandring ser jag en ensam färgad kvinna gå av bussen. Hon gick med en käpp och haltade av smärta. Jag stannade och samtalade med henne, berätta att jag trodde på Jesus Kristus. 

Hon fick kort höra mitt vittnesbörd om att Jesus Kristus hade förvandlat mitt hjärta från hat till kärlek, befriad från grov kriminalitet med rån och droger, fri till att älska andra genom Jesus Kristus. 

Jag bad för henne

Efter en stund frågade jag om det var okej att be för hennes smärta. Jag bad för henne och hon kände att Gud berörde henne. 

Hon sa att jag var kärleksfull och vi fick ett givande samtal. 

Hade jag nu haft förakt mot muslimer hade inte Gud kunnat använda mig till att välsigna och be för henne idag. 

Vi har ett uppdrag

Vi kristna har ett uppdrag och det är att vara ljus och salt i världen. Vi har närmare cirka en miljon muslimer i Sverige. 

Jag har vittnat för många muslimer om Jesus Kristus i vårt land. 

I min svaghet använder Gud mig att vara ett ljus och salt i världen. 

Jag är förälskad i Jesus Kristus min Frälsare! Man blir salig när man får vittna om Jesus Kristus och be för andra. 

Mr Svensson
Läsarmejl

#Helande #Muslim #Islam #Vittnesbörd

Stöd Apg29 genom att SWISHA:
072 203 63 74

← Förra
Christer Åbergs CD & böcker

→ Nästa
Varför säger Socialdemokraterna ja till Nato?


5 kommentarer


Andy 16/5-22 05:05
Igår när jag skrev det här så glömde jag ta med länken till den predikan som jag lyssna på här kommer länken Extern länk ,Föraktets synsätt med Sven Reichmann .
Elin 16/5-22 12:11
Min mor poängterade för oss barn med den djupaste skärpa -"ni får ALDRIG förakta någon människa,vilket jag även förmedlat till mina egna barn.Men visst är jag mer avvaktande mot muslimer då jag har kunskap om deras religion, tex att det är o k att ljuga
för annat folk men ej muslimer. Jag får känna obehag för en religion men ej människan
Tommy. 16/5-22 12:58
Det var fint, Andy. Själv bjöd jag hem en muslim en påsk, och vi talade om Gud. Han var en fin vän. Vi talade om änglar allt, men han fundera varför jag hade Jesus så starkt, då berättade jag om de möten jag haft med Jesus, han mötte allt med stor respekt.Han blev nog inte omvänd, men vi talade öppet, om det Stora med vänskap och vördnad.
Andy 16/5-22 14:12
Fariséen såg ner på alla andra, han värderade människor. När vi börjar värdera varandra är det fara å färde. När vi delar in människorna i värdefulla och värdelösa är detta ett uttryck för synden i våra liv.

Rom. 2:11 ” Ty hos Gud finnes intet anseende till personen.”


Gud gör inte skillnad på människor ( =har inte anseende till pe
Bengt Karlsson 19/5-22 10:58
Halleluja

Kommentera

Alla kommentarer modereras. Antal tecken kvar: 340Senaste på Youtube


Lindbergarna i Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd - Midsommarmöten

Prenumera på Youtubekanalen


Senaste kommentarerna

Sverige 05/7-22 17:28
"Gud sade: Låt OSS göra människor till VÅR avbild, till att vara lika OSS. De skall råda över fiskarna i havet och över himlens fåglar och över boskapsdjuren och över hela jorden och över alla kräldjur som krälar på jorden." (1 Mose 1:26)
Skrevs i Jesus är med tre gånger i Bibelns första vers

Jaana 29/6-22 23:36
Extern länk
Skrevs i Vi går emot uppfyllelsen av vilddjurets märke

Marianne 26/6-22 13:20
Extern länk
Skrevs i Det som hindrar väckelsen


Senaste bönämnet

torsdag 7 juli 2022 12:59
hej vill ni be att gud leder mig till rätta studier och stad jag ska flytta till. Be även om bodetsbeskydd över mig och min familj. Be också för pengar är lite kris med det. Be om frihet för miggudvet
torsdag 7 juli 2022 11:42
Ska på röntgenundersökning nu. Tacksam om ni vill be med mig till Jesus att allt ska se bra ut. Tack Jesus för att du skyddat mig så här långt
torsdag 7 juli 2022 08:25
Ber om din vägledning Jesus. Tack🙏🙏

DAGENS

Vecka 27, torsdag 7 juli 2022 kl. 18:23

Online: 73

22837 sidvisningar hittills i dag
(29757 sidvisningar totalt i går)

Namnsdag: Klas

“Med dig slår jag ner en armé, med min Gud stormar jag murar.” - Psalm 18:30

Bön: Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Be denna bön högt om du vill bli frälst: 
”Jesus, jag tar nu emot dig och bekänner att du är Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst och förlåten och ett Guds barn. Amen.”

Trosbekännelsen 

"JESUS ÄR HERREN"

Rom 10:9 För om du med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, ska du bli frälst. 

Fil. 2:11 och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära.


Aktuella artiklar


Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Erbjudande: Min CD + BOK = 250 krTranslate

Laddningstid av sidan: 0.61 sekunder

↑ Upp