1 032 online! | Sidvisningar idag: 139 853 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Förr nazister, nu islamister - Bert Karlsson

Bert Karlsson talar om böneutropet i Växjö, islamismen och kyrkans roll i det hela. 


---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 10 maj 2018 15:37 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

https://www.expressen.se/nyheter/de-tjanar-mest-pa-flyktingboenden/

"Och just ensamkommande flyktingbarn är mycket lönsamt. Vid ett tidigare intervjutillfälle med Expressen säger Bert Karlsson att vinstmarginalen på 100 flyktingbarn med ett arvode på 1 900 kronor per barn och dygn är mycket stor"
Bert skall hålla tyst i den frågan. Att han ens har mage till att säga något. Min önskan är att alla de som tjänat pengar på islamisera landet skall betala tillbaka varje öre.

Svara -   - 10/5-18 18:32 -


Calle

Vad jag förstått så drev Bert K sina invandrarboenden till en lägre kostnad än vad migrationsverket kunde, Bert K sparade således skattepengar åt svenskarna! Bra jobbat Bert!

Calle

Svara -   - 10/5-18 18:45 -


Bengt

Men just ensamkommande afghaner verkar höra till den grupp där flest blir frälsta

Svara -   - 10/5-18 18:56 -


JL

Svar till Calle.

Eller hur Calle. Vilken hjälte. Han har tjänat grova pengar på att islamisera landet.

Varje ensamkommande bör kosta minst en miljon per skalle. Med 40 000 så har vi kostnad på 40 MILJARDER. För 40 tusen personer. Och du försvarar vansinnet. Det är klart att globalister och islamister gillar det, de har ju fått sin vilja fram. Men att frikyrkofolk försvarar vansinnet säger en hel del hur illa det är ställt.
Vad som har hänt är följande. Globalisterna har makten över statskassan. Så för att islamisera landet, så ger de alltså grisigt mycket pengar till dem som säljer ut sin Gud, plus massor av status.
För 40 miljarder kunde vi gett nästan 1 miljard skolbarn mat i en månad. EN MILJARD MÄNNISKOR. Istället blev bert och andra rika. Alla dessa som har fått pengar för att sälja ut sina bröder skall betala tillbaka varje öre, det är min önskan.

Svara -   - 10/5-18 20:11 -


Bengt

Samtidigt är det få svenskar som gillar

Islam egentligen

Svara -   - 10/5-18 20:34 -


Lena Henricson

Bra,Bert Karlsson! 😊

Svara -   - 10/5-18 23:19 -


Tomas N

Det finns mycket att säga om Bert Karlsson och ifrågasätta honom,inte minst visar hans uppdrag åt KD hur desperata de är och har bristande ledarskap.

Men detta med motstånd emot islamisering är så oerhört viktigt att det jun är bra att någon säger ifrån. Svenska kyrkan och andra religiösa aktörer som går påvens eller den liberalmarxistiska globaliseringens ärenden är antinen totalt förblindade eller går med vilja islams ärenden och det behöver sägas så att det kan stoppas

Svara -   - 10/5-18 23:53 -


Jessica

Svar till Lena Henricson.

Visst har Bert tjänat pengar på sina asylboenden, men kan ändå inte låta bli att tänka på Lukasevangeliets 19:e kapitel och 40:e vers. ”Han svarade: ”Jag säger er att om de tiger, kommer stenarna att ropa”

Svara -   - 11/5-18 12:03 -


Lena Henricson

Håller med Tomas N och Jessica. 😊

Svara -   - 11/5-18 16:23 -


Sam G Ö

Alla har vi fel och brister! Men "Den som är utan synd skall kasta första stenen". Det som Bert säger är ju sanning. Eller? Är det inte det?

Svara -   - 11/5-18 17:40 -


Lars-Göran Rönnberg

Man kan inte dra "kyrkan" "över en kam". Det fanns många kristna som med risk för sina liv hjälpte och gömde judar under andra världskriget.

Svara -   - 11/5-18 18:00 -


Andreas

De är oroande tider nu. Först tillåtandet av muslimska bönutrop och svenskar som inte tar tron på allvar. Sedan utveckligen av den nya i-phone X och digitalseringen som påskyndar antikrist märke 666 med ansiktsigenkänning och fingeravtryck som betalmetod kopplat till bank ID. Kontanter slopas mer. Du har perversiteter dagligen där man propagerar homosexualitet och hört att RFSL lobbat för månggifte och pedofili. Vart är vi på väg men jag ser att bibelns ord blir mer och mer levande. Tidstecken efter tidstecken slår in. De gäller för oss att vara extremt vaksamma för jag kan med 100% säkerhet säga att vår geneartion kommer få uppleva jesu ankomst. De pågår en andlig strid och tyvärr har djävulen tagit grepp om Sverige pga vi kristna blir mindre och mindre då fler och fler börjar nyandliga begrepp som yoga, horoskop och tarot och inte vill ha med Jesus längre. Dessutom vinner Islam terräng dag för dag pga kristna inte gör motstånd och står upp för kristen tro och dess arv. Ateister och politiker förstår inte Islams agenda. Men tyvärr ligger vi extremt nära new world orders slutmål och skall jag vara ärlig tror jag frimurarna är orsaken till muslimernas framfart. De vill sprida Islam i Europa för att lättare kunna ställa kristna och muslimer motvarnadra för att sedan förbjuda all religion utöver New age som skall förena all religion för att vara diplomater och fredsmäklare. De är faktiskt skrämmande hur oerhört nära vi är new world order alltifrån de nya mobiltelefoner där ny betalningsätt tvingar fram en ansikt och fingertrycks identifiering som kan gå under de ekonomiska 666 systemet som apple jobbar med. Samt hur religioner närmar sig varnadra till hur politiken jobbar för ett politiskt globalt system med en världsledare. Alla kristna vet vem denna ledare kommer vara, antikrist.

Svara -   - 11/5-18 20:51 -


Andreas

Notera även att apples symbol är ett äpple som någon har ätit av. Apples symbol symboliserar Eva som tar en tugga av äpplet lurad av ormen och synden föds och mänslighetens början. Nu är vi i slutet av männskligheten och åter är äpplet i fokus i form av apple. Apple tillsammans med bankväsendet utvecklar just nu ett ekonomiskt system där vi i framtiden måste använda oss av mobiler i form av ansikts och fingertrycks identiefiering för att kunna utföra betalningar exakt de som bibeln varande för att vi inte skall ta emot. Notera också att apple har frimurarsymbolen vinkelhanken och passaren. De är ingen slump att I-phone och apples produkter är så populära samt att varje ungdom idag springer med en mobil telefon samt hur mobiler kopplas till den digitala ekonomin. 666 är ett handelsmärke och var extremt obeservant kring vad som händer nu med våra mobiler och RFID tekniken. Var vaksam mina kristna bröder och systrar. Känner oerhörd oro och Gud leder mig hela tiden till detta ämnet. Haft drömmar som just varnar för denna teknik och frimurarna.

Svara -   - 11/5-18 21:06 -


Lena Henricson

Ja,Andreas,du är mycket klarsynt!

Svara -   - 11/5-18 22:36 -


Leif Svensson

Svar till Andreas.

ja mycket bra Andreas !

Svara -   - 13/5-18 14:29 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

17

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

37

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

3

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

10

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 14:37

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Barn mår dåligt av Pride

På Engelska skolan i Umeå måste alla barn delta i  Pride-veckan som arrangeras på skolan. En förälder betättar: Mitt barn kom hem från skolans Pride-vecka och sa att hon mådde dåligt. 

8

Läs allt!


Klimatet?

Läsarmejl av LeifA 

Klimatet

Hörde på nyheterna om FN:s rapport att det är bråttom att minska utsläppen.

15

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 529 457 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 947 bloggartiklar, 90 815 kommentarer och 59 002 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp