818 online! | Sidvisningar idag: 120 742 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Förr nazister, nu islamister - Bert Karlsson

Bert Karlsson talar om böneutropet i Växjö, islamismen och kyrkans roll i det hela. 


---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg torsdag 10 maj 2018 15:37 | #bert karlsson #islam #nazism #kyrkan #böneutrop #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


15 kommentarer

JL

https://www.expressen.se/nyheter/de-tjanar-mest-pa-flyktingboenden/

"Och just ensamkommande flyktingbarn är mycket lönsamt. Vid ett tidigare intervjutillfälle med Expressen säger Bert Karlsson att vinstmarginalen på 100 flyktingbarn med ett arvode på 1 900 kronor per barn och dygn är mycket stor"
Bert skall hålla tyst i den frågan. Att han ens har mage till att säga något. Min önskan är att alla de som tjänat pengar på islamisera landet skall betala tillbaka varje öre.

Svara -   - 10/5-18 18:32 -


Calle

Vad jag förstått så drev Bert K sina invandrarboenden till en lägre kostnad än vad migrationsverket kunde, Bert K sparade således skattepengar åt svenskarna! Bra jobbat Bert!

Calle

Svara -   - 10/5-18 18:45 -


Bengt

Men just ensamkommande afghaner verkar höra till den grupp där flest blir frälsta

Svara -   - 10/5-18 18:56 -


JL

Svar till Calle.

Eller hur Calle. Vilken hjälte. Han har tjänat grova pengar på att islamisera landet.

Varje ensamkommande bör kosta minst en miljon per skalle. Med 40 000 så har vi kostnad på 40 MILJARDER. För 40 tusen personer. Och du försvarar vansinnet. Det är klart att globalister och islamister gillar det, de har ju fått sin vilja fram. Men att frikyrkofolk försvarar vansinnet säger en hel del hur illa det är ställt.
Vad som har hänt är följande. Globalisterna har makten över statskassan. Så för att islamisera landet, så ger de alltså grisigt mycket pengar till dem som säljer ut sin Gud, plus massor av status.
För 40 miljarder kunde vi gett nästan 1 miljard skolbarn mat i en månad. EN MILJARD MÄNNISKOR. Istället blev bert och andra rika. Alla dessa som har fått pengar för att sälja ut sina bröder skall betala tillbaka varje öre, det är min önskan.

Svara -   - 10/5-18 20:11 -


Bengt

Samtidigt är det få svenskar som gillar

Islam egentligen

Svara -   - 10/5-18 20:34 -


Lena Henricson

Bra,Bert Karlsson! 😊

Svara -   - 10/5-18 23:19 -


Tomas N

Det finns mycket att säga om Bert Karlsson och ifrågasätta honom,inte minst visar hans uppdrag åt KD hur desperata de är och har bristande ledarskap.

Men detta med motstånd emot islamisering är så oerhört viktigt att det jun är bra att någon säger ifrån. Svenska kyrkan och andra religiösa aktörer som går påvens eller den liberalmarxistiska globaliseringens ärenden är antinen totalt förblindade eller går med vilja islams ärenden och det behöver sägas så att det kan stoppas

Svara -   - 10/5-18 23:53 -


Jessica

Svar till Lena Henricson.

Visst har Bert tjänat pengar på sina asylboenden, men kan ändå inte låta bli att tänka på Lukasevangeliets 19:e kapitel och 40:e vers. ”Han svarade: ”Jag säger er att om de tiger, kommer stenarna att ropa”

Svara -   - 11/5-18 12:03 -


Lena Henricson

Håller med Tomas N och Jessica. 😊

Svara -   - 11/5-18 16:23 -


Sam G Ö

Alla har vi fel och brister! Men "Den som är utan synd skall kasta första stenen". Det som Bert säger är ju sanning. Eller? Är det inte det?

Svara -   - 11/5-18 17:40 -


Lars-Göran Rönnberg

Man kan inte dra "kyrkan" "över en kam". Det fanns många kristna som med risk för sina liv hjälpte och gömde judar under andra världskriget.

Svara -   - 11/5-18 18:00 -


Andreas

De är oroande tider nu. Först tillåtandet av muslimska bönutrop och svenskar som inte tar tron på allvar. Sedan utveckligen av den nya i-phone X och digitalseringen som påskyndar antikrist märke 666 med ansiktsigenkänning och fingeravtryck som betalmetod kopplat till bank ID. Kontanter slopas mer. Du har perversiteter dagligen där man propagerar homosexualitet och hört att RFSL lobbat för månggifte och pedofili. Vart är vi på väg men jag ser att bibelns ord blir mer och mer levande. Tidstecken efter tidstecken slår in. De gäller för oss att vara extremt vaksamma för jag kan med 100% säkerhet säga att vår geneartion kommer få uppleva jesu ankomst. De pågår en andlig strid och tyvärr har djävulen tagit grepp om Sverige pga vi kristna blir mindre och mindre då fler och fler börjar nyandliga begrepp som yoga, horoskop och tarot och inte vill ha med Jesus längre. Dessutom vinner Islam terräng dag för dag pga kristna inte gör motstånd och står upp för kristen tro och dess arv. Ateister och politiker förstår inte Islams agenda. Men tyvärr ligger vi extremt nära new world orders slutmål och skall jag vara ärlig tror jag frimurarna är orsaken till muslimernas framfart. De vill sprida Islam i Europa för att lättare kunna ställa kristna och muslimer motvarnadra för att sedan förbjuda all religion utöver New age som skall förena all religion för att vara diplomater och fredsmäklare. De är faktiskt skrämmande hur oerhört nära vi är new world order alltifrån de nya mobiltelefoner där ny betalningsätt tvingar fram en ansikt och fingertrycks identifiering som kan gå under de ekonomiska 666 systemet som apple jobbar med. Samt hur religioner närmar sig varnadra till hur politiken jobbar för ett politiskt globalt system med en världsledare. Alla kristna vet vem denna ledare kommer vara, antikrist.

Svara -   - 11/5-18 20:51 -


Andreas

Notera även att apples symbol är ett äpple som någon har ätit av. Apples symbol symboliserar Eva som tar en tugga av äpplet lurad av ormen och synden föds och mänslighetens början. Nu är vi i slutet av männskligheten och åter är äpplet i fokus i form av apple. Apple tillsammans med bankväsendet utvecklar just nu ett ekonomiskt system där vi i framtiden måste använda oss av mobiler i form av ansikts och fingertrycks identiefiering för att kunna utföra betalningar exakt de som bibeln varande för att vi inte skall ta emot. Notera också att apple har frimurarsymbolen vinkelhanken och passaren. De är ingen slump att I-phone och apples produkter är så populära samt att varje ungdom idag springer med en mobil telefon samt hur mobiler kopplas till den digitala ekonomin. 666 är ett handelsmärke och var extremt obeservant kring vad som händer nu med våra mobiler och RFID tekniken. Var vaksam mina kristna bröder och systrar. Känner oerhörd oro och Gud leder mig hela tiden till detta ämnet. Haft drömmar som just varnar för denna teknik och frimurarna.

Svara -   - 11/5-18 21:06 -


Lena Henricson

Ja,Andreas,du är mycket klarsynt!

Svara -   - 11/5-18 22:36 -


Leif Svensson

Svar till Andreas.

ja mycket bra Andreas !

Svara -   - 13/5-18 14:29 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

13

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

19

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

13

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

24

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

38

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

2

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Annons


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 13:13

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Senaste kommentarer


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Chockvärmen - Det brinner i luften

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. 

27

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 10

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Detta är en avslutande artikel i denna serie om kursändringen som skett på eskatologins område.

6

Läs allt!


Bok som avslöjar katolska kyrkan passar inte in i Livets Ords katolskt influerade bokhandel

Läsarmejl av Pelle Lind 

Inga andra gudar av Per-Arne Imsen

Livets Ords bokhandel tar inte emot Per-Arne Imsens bästsäljande bok som avslöjar katolska kyrkan. 

Boken ”Inga andra gudar” har sålts mer än jag hade kunnat drömma om. Första upplagan håller nu på att ta slut. 

39

Läs allt!


Vem kommer med i uppryckandet?

Av Mikael Walfridsson 

Vem kommer med i uppryckandet?

På samma sätt som när vi talar om olika tidpunkt för uppryckandet, så finns det också olika syn på själva deltagande i uppryckandet. Där finns det olika syn på vem som egentligen får följa med när Jesus kommer tillbaka för att hämta sin församling. Det finns två olika tolkningar, där vi skiljer på delvis (partiell) och en fulltalig bortryckande.

8

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 753 193 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 778 bloggartiklar, 87 317 kommentarer och 57 656 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp