574 online! | Sidvisningar idag: 5 516 | Igår: 149 115 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Förr nazister, nu islamister - Bert Karlsson

Bert Karlsson talar om böneutropet i Växjö, islamismen och kyrkans roll i det hela. 


---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 10 maj 2018 15:37 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


14 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

https://www.expressen.se/nyheter/de-tjanar-mest-pa-flyktingboenden/

"Och just ensamkommande flyktingbarn är mycket lönsamt. Vid ett tidigare intervjutillfälle med Expressen säger Bert Karlsson att vinstmarginalen på 100 flyktingbarn med ett arvode på 1 900 kronor per barn och dygn är mycket stor"
Bert skall hålla tyst i den frågan. Att han ens har mage till att säga något. Min önskan är att alla de som tjänat pengar på islamisera landet skall betala tillbaka varje öre.

Svara -   - 10/5-18 18:32 -


Calle

Vad jag förstått så drev Bert K sina invandrarboenden till en lägre kostnad än vad migrationsverket kunde, Bert K sparade således skattepengar åt svenskarna! Bra jobbat Bert!

Calle

Svara -   - 10/5-18 18:45 -


Bengt

Men just ensamkommande afghaner verkar höra till den grupp där flest blir frälsta

Svara -   - 10/5-18 18:56 -


JL

Svar till Calle.

Eller hur Calle. Vilken hjälte. Han har tjänat grova pengar på att islamisera landet.

Varje ensamkommande bör kosta minst en miljon per skalle. Med 40 000 så har vi kostnad på 40 MILJARDER. För 40 tusen personer. Och du försvarar vansinnet. Det är klart att globalister och islamister gillar det, de har ju fått sin vilja fram. Men att frikyrkofolk försvarar vansinnet säger en hel del hur illa det är ställt.
Vad som har hänt är följande. Globalisterna har makten över statskassan. Så för att islamisera landet, så ger de alltså grisigt mycket pengar till dem som säljer ut sin Gud, plus massor av status.
För 40 miljarder kunde vi gett nästan 1 miljard skolbarn mat i en månad. EN MILJARD MÄNNISKOR. Istället blev bert och andra rika. Alla dessa som har fått pengar för att sälja ut sina bröder skall betala tillbaka varje öre, det är min önskan.

Svara -   - 10/5-18 20:11 -


Bengt

Samtidigt är det få svenskar som gillar

Islam egentligen

Svara -   - 10/5-18 20:34 -


Lena Henricson

Bra,Bert Karlsson! 😊

Svara -   - 10/5-18 23:19 -


Tomas N

Det finns mycket att säga om Bert Karlsson och ifrågasätta honom,inte minst visar hans uppdrag åt KD hur desperata de är och har bristande ledarskap.

Men detta med motstånd emot islamisering är så oerhört viktigt att det jun är bra att någon säger ifrån. Svenska kyrkan och andra religiösa aktörer som går påvens eller den liberalmarxistiska globaliseringens ärenden är antinen totalt förblindade eller går med vilja islams ärenden och det behöver sägas så att det kan stoppas

Svara -   - 10/5-18 23:53 -


Jessica

Svar till Lena Henricson.

Visst har Bert tjänat pengar på sina asylboenden, men kan ändå inte låta bli att tänka på Lukasevangeliets 19:e kapitel och 40:e vers. ”Han svarade: ”Jag säger er att om de tiger, kommer stenarna att ropa”

Svara -   - 11/5-18 12:03 -


Lena Henricson

Håller med Tomas N och Jessica. 😊

Svara -   - 11/5-18 16:23 -


Sam G Ö

Alla har vi fel och brister! Men "Den som är utan synd skall kasta första stenen". Det som Bert säger är ju sanning. Eller? Är det inte det?

Svara -   - 11/5-18 17:40 -


Lars-Göran Rönnberg

Man kan inte dra "kyrkan" "över en kam". Det fanns många kristna som med risk för sina liv hjälpte och gömde judar under andra världskriget.

Svara -   - 11/5-18 18:00 -


Andreas

De är oroande tider nu. Först tillåtandet av muslimska bönutrop och svenskar som inte tar tron på allvar. Sedan utveckligen av den nya i-phone X och digitalseringen som påskyndar antikrist märke 666 med ansiktsigenkänning och fingeravtryck som betalmetod kopplat till bank ID. Kontanter slopas mer. Du har perversiteter dagligen där man propagerar homosexualitet och hört att RFSL lobbat för månggifte och pedofili. Vart är vi på väg men jag ser att bibelns ord blir mer och mer levande. Tidstecken efter tidstecken slår in. De gäller för oss att vara extremt vaksamma för jag kan med 100% säkerhet säga att vår geneartion kommer få uppleva jesu ankomst. De pågår en andlig strid och tyvärr har djävulen tagit grepp om Sverige pga vi kristna blir mindre och mindre då fler och fler börjar nyandliga begrepp som yoga, horoskop och tarot och inte vill ha med Jesus längre. Dessutom vinner Islam terräng dag för dag pga kristna inte gör motstånd och står upp för kristen tro och dess arv. Ateister och politiker förstår inte Islams agenda. Men tyvärr ligger vi extremt nära new world orders slutmål och skall jag vara ärlig tror jag frimurarna är orsaken till muslimernas framfart. De vill sprida Islam i Europa för att lättare kunna ställa kristna och muslimer motvarnadra för att sedan förbjuda all religion utöver New age som skall förena all religion för att vara diplomater och fredsmäklare. De är faktiskt skrämmande hur oerhört nära vi är new world order alltifrån de nya mobiltelefoner där ny betalningsätt tvingar fram en ansikt och fingertrycks identifiering som kan gå under de ekonomiska 666 systemet som apple jobbar med. Samt hur religioner närmar sig varnadra till hur politiken jobbar för ett politiskt globalt system med en världsledare. Alla kristna vet vem denna ledare kommer vara, antikrist.

Svara -   - 11/5-18 20:51 -


Andreas

Notera även att apples symbol är ett äpple som någon har ätit av. Apples symbol symboliserar Eva som tar en tugga av äpplet lurad av ormen och synden föds och mänslighetens början. Nu är vi i slutet av männskligheten och åter är äpplet i fokus i form av apple. Apple tillsammans med bankväsendet utvecklar just nu ett ekonomiskt system där vi i framtiden måste använda oss av mobiler i form av ansikts och fingertrycks identiefiering för att kunna utföra betalningar exakt de som bibeln varande för att vi inte skall ta emot. Notera också att apple har frimurarsymbolen vinkelhanken och passaren. De är ingen slump att I-phone och apples produkter är så populära samt att varje ungdom idag springer med en mobil telefon samt hur mobiler kopplas till den digitala ekonomin. 666 är ett handelsmärke och var extremt obeservant kring vad som händer nu med våra mobiler och RFID tekniken. Var vaksam mina kristna bröder och systrar. Känner oerhörd oro och Gud leder mig hela tiden till detta ämnet. Haft drömmar som just varnar för denna teknik och frimurarna.

Svara -   - 11/5-18 21:06 -


Lena Henricson

Ja,Andreas,du är mycket klarsynt!

Svara -   - 11/5-18 22:36 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Påven vill att en världsregering ska styra USA

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Av Mikael Walfridsson Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. 

9

Läs allt!


Bibelns sista budskap - Uppenbarelseboken

Bibelns sista budskap uppenbarelseboken av Holger Nilsson

Av Holger Nilsson I Bibelns sista bok finns nyckeln till förståelse för vad som skall ske i den yttersta tiden. Därför är det av stor vikt att vi tar del av dess innehåll.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del 18

Christer Åberg Den oönskade

Den 18:e delen av min följetong om min barndom. Vi har kommit fram till högstadiet då jag började i sjunde klass. Den här delen kommer att överraska dig, vilket det också gjorde för mig då det hände.

2

Läs allt!


Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

test2

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

28

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

45

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

10

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

6

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, onsdag 23 januari 2019 kl. 00:33

Jesus söker: Frej, Freja!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

83

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 925 956 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 131 bloggartiklar, 93 342 kommentarer och 61 360 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp