1 094 online! | Sidvisningar idag: 201 424 | Igår: 250 270 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Förr nazister, nu islamister - Bert Karlsson

Bert Karlsson talar om böneutropet i Växjö, islamismen och kyrkans roll i det hela. 


---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg torsdag 10 maj 2018 15:37 | #bert karlsson #islam #nazism #kyrkan #böneutrop #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


15 kommentarer

JL

https://www.expressen.se/nyheter/de-tjanar-mest-pa-flyktingboenden/

"Och just ensamkommande flyktingbarn är mycket lönsamt. Vid ett tidigare intervjutillfälle med Expressen säger Bert Karlsson att vinstmarginalen på 100 flyktingbarn med ett arvode på 1 900 kronor per barn och dygn är mycket stor"
Bert skall hålla tyst i den frågan. Att han ens har mage till att säga något. Min önskan är att alla de som tjänat pengar på islamisera landet skall betala tillbaka varje öre.

Svara -   - 10/5-18 18:32 -


Calle

Vad jag förstått så drev Bert K sina invandrarboenden till en lägre kostnad än vad migrationsverket kunde, Bert K sparade således skattepengar åt svenskarna! Bra jobbat Bert!

Calle

Svara -   - 10/5-18 18:45 -


Bengt

Men just ensamkommande afghaner verkar höra till den grupp där flest blir frälsta

Svara -   - 10/5-18 18:56 -


JL

Svar till Calle.

Eller hur Calle. Vilken hjälte. Han har tjänat grova pengar på att islamisera landet.

Varje ensamkommande bör kosta minst en miljon per skalle. Med 40 000 så har vi kostnad på 40 MILJARDER. För 40 tusen personer. Och du försvarar vansinnet. Det är klart att globalister och islamister gillar det, de har ju fått sin vilja fram. Men att frikyrkofolk försvarar vansinnet säger en hel del hur illa det är ställt.
Vad som har hänt är följande. Globalisterna har makten över statskassan. Så för att islamisera landet, så ger de alltså grisigt mycket pengar till dem som säljer ut sin Gud, plus massor av status.
För 40 miljarder kunde vi gett nästan 1 miljard skolbarn mat i en månad. EN MILJARD MÄNNISKOR. Istället blev bert och andra rika. Alla dessa som har fått pengar för att sälja ut sina bröder skall betala tillbaka varje öre, det är min önskan.

Svara -   - 10/5-18 20:11 -


Bengt

Samtidigt är det få svenskar som gillar

Islam egentligen

Svara -   - 10/5-18 20:34 -


Lena Henricson

Bra,Bert Karlsson! 😊

Svara -   - 10/5-18 23:19 -


Tomas N

Det finns mycket att säga om Bert Karlsson och ifrågasätta honom,inte minst visar hans uppdrag åt KD hur desperata de är och har bristande ledarskap.

Men detta med motstånd emot islamisering är så oerhört viktigt att det jun är bra att någon säger ifrån. Svenska kyrkan och andra religiösa aktörer som går påvens eller den liberalmarxistiska globaliseringens ärenden är antinen totalt förblindade eller går med vilja islams ärenden och det behöver sägas så att det kan stoppas

Svara -   - 10/5-18 23:53 -


Jessica

Svar till Lena Henricson.

Visst har Bert tjänat pengar på sina asylboenden, men kan ändå inte låta bli att tänka på Lukasevangeliets 19:e kapitel och 40:e vers. ”Han svarade: ”Jag säger er att om de tiger, kommer stenarna att ropa”

Svara -   - 11/5-18 12:03 -


Lena Henricson

Håller med Tomas N och Jessica. 😊

Svara -   - 11/5-18 16:23 -


Sam G Ö

Alla har vi fel och brister! Men "Den som är utan synd skall kasta första stenen". Det som Bert säger är ju sanning. Eller? Är det inte det?

Svara -   - 11/5-18 17:40 -


Lars-Göran Rönnberg

Man kan inte dra "kyrkan" "över en kam". Det fanns många kristna som med risk för sina liv hjälpte och gömde judar under andra världskriget.

Svara -   - 11/5-18 18:00 -


Andreas

De är oroande tider nu. Först tillåtandet av muslimska bönutrop och svenskar som inte tar tron på allvar. Sedan utveckligen av den nya i-phone X och digitalseringen som påskyndar antikrist märke 666 med ansiktsigenkänning och fingeravtryck som betalmetod kopplat till bank ID. Kontanter slopas mer. Du har perversiteter dagligen där man propagerar homosexualitet och hört att RFSL lobbat för månggifte och pedofili. Vart är vi på väg men jag ser att bibelns ord blir mer och mer levande. Tidstecken efter tidstecken slår in. De gäller för oss att vara extremt vaksamma för jag kan med 100% säkerhet säga att vår geneartion kommer få uppleva jesu ankomst. De pågår en andlig strid och tyvärr har djävulen tagit grepp om Sverige pga vi kristna blir mindre och mindre då fler och fler börjar nyandliga begrepp som yoga, horoskop och tarot och inte vill ha med Jesus längre. Dessutom vinner Islam terräng dag för dag pga kristna inte gör motstånd och står upp för kristen tro och dess arv. Ateister och politiker förstår inte Islams agenda. Men tyvärr ligger vi extremt nära new world orders slutmål och skall jag vara ärlig tror jag frimurarna är orsaken till muslimernas framfart. De vill sprida Islam i Europa för att lättare kunna ställa kristna och muslimer motvarnadra för att sedan förbjuda all religion utöver New age som skall förena all religion för att vara diplomater och fredsmäklare. De är faktiskt skrämmande hur oerhört nära vi är new world order alltifrån de nya mobiltelefoner där ny betalningsätt tvingar fram en ansikt och fingertrycks identifiering som kan gå under de ekonomiska 666 systemet som apple jobbar med. Samt hur religioner närmar sig varnadra till hur politiken jobbar för ett politiskt globalt system med en världsledare. Alla kristna vet vem denna ledare kommer vara, antikrist.

Svara -   - 11/5-18 20:51 -


Andreas

Notera även att apples symbol är ett äpple som någon har ätit av. Apples symbol symboliserar Eva som tar en tugga av äpplet lurad av ormen och synden föds och mänslighetens början. Nu är vi i slutet av männskligheten och åter är äpplet i fokus i form av apple. Apple tillsammans med bankväsendet utvecklar just nu ett ekonomiskt system där vi i framtiden måste använda oss av mobiler i form av ansikts och fingertrycks identiefiering för att kunna utföra betalningar exakt de som bibeln varande för att vi inte skall ta emot. Notera också att apple har frimurarsymbolen vinkelhanken och passaren. De är ingen slump att I-phone och apples produkter är så populära samt att varje ungdom idag springer med en mobil telefon samt hur mobiler kopplas till den digitala ekonomin. 666 är ett handelsmärke och var extremt obeservant kring vad som händer nu med våra mobiler och RFID tekniken. Var vaksam mina kristna bröder och systrar. Känner oerhörd oro och Gud leder mig hela tiden till detta ämnet. Haft drömmar som just varnar för denna teknik och frimurarna.

Svara -   - 11/5-18 21:06 -


Lena Henricson

Ja,Andreas,du är mycket klarsynt!

Svara -   - 11/5-18 22:36 -


Leif Svensson

Svar till Andreas.

ja mycket bra Andreas !

Svara -   - 13/5-18 14:29 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt av sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

0

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

0

Läs allt!


Bildspel: Lindbergarna och Christer Åberg på Kanal 10

På Kanal 10 igår! Tommy Dahlman, Dag Sandahl, David Castor från Tro, hopp och kärlek som sändes i svt, Nenne Lindberg, Toye Torgny Toye Josefson, Sivert Lindberg och Katerina Janouch. 

0

Läs allt!


Mordet på Olof Palme löst

Skandiamannen

Bild: Expressen. 

En man som var 52 år vid mordet på Olof Palme är sedan förra året polisens huvudspår som mördaren.

5

Läs allt!


Gifte sig män med män i Bibeln?

2

Läs allt!


Äktenskapet är till för man och kvinna

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Äktenskapet är till för man och kvinna, ett heligt förbund instiftat av Gud själv!

5

Läs allt!


Homosexualitet har normaliserats

Barn och naken man

De olika pridfefestivalerna kommer basunera ut sina budskap över landet även denna sommar och media kommer att hjälpa till. 

17

Läs allt!


20 saker hos sista dagarnas människor

De sista dagarnas människor

Hur kommer människorna vara i de sista dagarna? Bibeln listar 20 saker.

14

Läs allt!


Förbjud islam

Pojke tillber Allah

Förbjud islam, eller vad tycker du? Motivera också ditt svar i kommentaren.

29

Läs allt!


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

33

Läs allt!


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

24

Läs allt!


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

30

Läs allt!


Annons


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

20

Läs allt!


Koförsamlingen

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga. 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, onsdag 23 maj 2018 kl. 20:44

Jesus söker: Desideria, Desiree!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Trump var den ende som höll löftet om Jerusalem

Clinton, Bush, Obama och Trump gav alla löften till israel. Donald Trump var den ende av presidenterna som höll löftet om Jerusalem.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Hamas låter Gasaborna dö istället för att ta emot medicinsk hjälp från Israel

Israel har, trots de palestinska upploppen och terroristverksamhet, skickat medicinsk hjälp, som nu återlämnas i sin helhet.

1

Läs allt!


Gazademonstranter, dop i havet, död pastor uppstod

Gazademonstranter vill slakta judar, dop i havet, död pastor uppstod - Apg29 med Christer Åberg.

0

Läs allt!


Israel 70 år del 2

Holger Nilsson talar om Israel som har fyllt 70 år som stat.

3

Läs allt!


Gazademonstranter: Åh judar, vi kommer för att slakta er!

"Fredliga demonstranter" i #Gaza beväpnade med machetes skriker: "Åh judar, vi kommer för att slakta er!"

8

Läs allt!


Jag kommer aldrig släppa taget om Jesus

Christer Åberg

Vi har ingen annan än Jesus att gå till. Vi har ingen annan än Jesus att hålla fast vid. Jag kommer aldrig släppa taget om honom, och jag vet att han kommer aldrig släppa taget om mig.

94

Läs allt!


Dopet var, när och hur

Dop

Bibeln lär oss tydligt var dopet sker, när det sker och hur.

5

Läs allt!


Israel vann Eurovision 1979 med Hallelujah

Israel vann  Eurovision 1979 med sången Hallelujah. Ordet halleluja betyder prisa Herren.

2

Läs allt!


Genusvetare: Spädbarn bör ge sitt samtycke innan föräldrarna byter blöjan

Genusvetare: Föräldrar bör inhämta barnens samtycke innan blöjan byts för att förebygga sexuella övergrepp...

3

Läs allt!


Därför försvarar sig Israel mot de våldsamma demonstrationerna

Från insidan av Gaza, verkligheten av de så kallade "fredliga demonstrationerna". 

28

Läs allt!


Israels våld och frälsningen

Christer Åberg tar upp frälsningen i förhållandet till judarna och den senaste våldsutvecklingen i Israel.

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 058 040 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 542 bloggartiklar, 82 613 kommentarer och 55 619 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp