Surfar nu: 459 www.apg29.nu


Forskare undersöker möjligheten att äta människor för att rädda klimatet

Det här youtubeklippet från TV4 diskuterar de på fullt allvar möjligheten att äta människor för klimatets skull...

I TV4 Efter fem under tisdagen togs det upp frågan om vi ska bli kannibaler för att "rädda klimatet". Frågan diskuterades på allvar, och i bakgrunden syntes bilder med människohänder på gafflar. 

Äta människor

Inslaget handlar om mässan "Gastro summit – om framtidens mat" i Stockholm, där beteendevetaren Magnus Söderlund håller seminarier om möjligheten att äta människokött – för att "rädda klimatet".

Lägg märke till att de talar om "människokött" och inte "människor" - allt för att sudda ut begreppen i indoktrineringen för att man inte ska förstå vad det verkligen handlar om.

Man blir förfärad när man lyssnar på de groteska argumenten i inslaget. Det går mer och mer utför. Allt sådant här är för att avtrubba folks sinnen och moral för att till slut kunna sätta Antikrist på tronen.

"Människan som ska ätas upp ska vara död"

Programledaren Tilde de Paula frågar beteendevetaren Magnus Söderlund:

"Vad är det som gör att de flesta av oss reagerar med avsky instinktivt, när man pratar om att äta människokött för att rädda klimatet?"

Magnus Söderlund svarar:

"För det första är det ju det att den här människan som ska ätas upp ska vara död."

Värre blir det i inslaget, om att döda människor och så vidare. Väldigt groteskt och cyniskt.

Slutsatsen

Slutsatsen görs ändå av beteendevetaren Magnus Söderlund att det kan bli svårt att få svenskarna att bli kannibaler för klimatets skull. Enligt forskaren är det dock "viktigt" ur ett "hållbarhetsperspektiv" att diskutera olika alternativ för framtiden.

Mina vänner: Den enda räddningen för oss människor är att man tar emot Jesus. Sån här galenskap kommer från ondskan. Men Jesus Kristus har besegrat allt det onda. Ta emot honom - då blir du räddad, fri och kommer att leva i trygghet vad som än händer.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 4 september 2019 23:48 | #klimatet #kannibalism #magnus söderlund | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

17 kommentarer

Erik S 5/9-2019, 06:52

Det här visar vilka hemska krafter som ligger bakom "den sista tidens agenda"-det är djävulskt.

Regeringen har i mycket tappat kontrollen över vårt land. När människor känner sig otrygga och flickor/kvinnor inte vågar gå ut på kvällen, när grova brott/brottslingar-rån, våldtäkter, misshandel- döms till lagens mildaste påföljder, blir invånarna frustrerade. Och åklagarna yrkar nästan aldrig på utvisning-ynkligt! Följden blir att man tar lagen i egna händer för att skydda sig-man köper säkerhet genom t.ex medborgargarden, då är anarkin nära.

Vi måste vakna upp och inse, att allt detta hänger samman. Migration, oron och våldet i samhället samt klimatet. Det är den yttersta finanseliten/globalisterna som orkestrerar det hela. Och dom har har i stort sett hela massmediavärlden med sig-MSM.

Man kör ut den ena "katastrofvarningen" efter den andra. Och att vi bara har några få år på oss att rädda klotet-detta har dom sagt nu sen början på 70-talet. Nu senast är det tropiska stormar som ökat och bränderna i Amazonas-vilket givetvis är ren bluff-dom har minskat. Men dom vill ha bort president Bolsonaro, eftersom han inte är socialist, utan nationalist. Han är i samma båt som Trump och det är ju något fruktansvärt-dom måste motarbetas och svärtas ner allt som går.

Det senaste draget i miljöaktivisternas lögnpropaganda är ju lilla Greta. Som perfekt passar deras syften och agenda. Hennes segelbåtstur till USA är ju rena parodin! om hon flugit, hade det blivit mindre utsläpp av växthusgaser. Men MSM är med och kablar ut detta tragiska budskap. Snart kommer en våg av miljoner s.k "klimatflyktingar" att välla in över Europa. Vilket är exact vad globalisterna vill. Då får vi verkligen bekymmer i våra västliga länder, där vi redan nu går på knäna. Ca 3% av alla som kommer är riktiga flyktingar, som vi bör hjälpa. Men resten är bara här för att få det bättre och ingen vet vilka dom är eftersom dom har kastat alla id-handlingar. Men uppehållstillstånd får dom! Nu börjar också anhöriginvandringen-kan inte människor förstå, att detta slutar med katastrof! Speciellt kristna är så oerhört naiva!

Regeringen kan/vågar inte göra något, eftersom dom sitter på "pottkanten". Dom måste sitta alldeles stilla. Rör dom sig ramlar dom i pottan eller så ramlar dom ut över kanten och slår hårt i marken. Eftersom deras röster kommer från invandrargrupperna/utanförskapsområdena. Där florerar gängkriminaliteten och våldet, men skulle regeringen gripa in där, förlorar dom makten omedelbart, eftersom inga invandrare mer skulle rösta på dom. Men Lövfven pratar ofta om att handla-vilka tomma ord!

Allt det här krattar vägen för antikrist. Hur svårt kan det vara? Till detta kommer händelseutvecklingen i Mellan Östern. Israel-Iran/hizbollah/hamaz m.m. En gammal rabbin uttryckte det så " vi hör nu stegen av Messias, snart är han här"! Nog behöver vi kristna vakna upp ur den andliga sömnen!!-se Holger Nilssons artikel här på Apg!

MVH och Shalom!

Svara


Andy Svensson 5/9-2019, 08:18

Oj vilket uppvaknade man får när man läser det här. Men jag blir inte förvånad av den här ondskan som råder. Under min tid som missbrukare och kriminell så såg jag mycket av helvetet på jorden. Jag har sett ondskans ansikten i flera former tyvärr även bland falska kristna och den ondskan anser jag är värst. Vi lever nu i en antikristlig tid och det gäller att vi är andligt vakna! Jesus kommer snart och bruden gör sig redo, se ska du vara med när Jesus Kommer tillbaka? Har du somnat in eller är du vaken och bedjande?

Svara


David Winther 5/9-2019, 08:41

Hmm undrar vem som smakar bäst, Greta eller Löfvén?/ Go vegan!

Svara


David 5/9-2019, 09:09

Man vet inte om man ska skratta eller gråta när de kommer med sånt snack att forskarna håller på och undersöker att vi människor ska bli kannibaler för att rädda klimatet idiotism i mängder är vad det är och innan var det att vi människor skulle börja att äta insekter för klimatets skull tills de upptäckte att det blir allt mindre och mindre av insekter framöver på grund av olika händelser det finns inga gränser längre när det gäller olika sorters stollerier,vad kommer här näst som forskarna tror ska fungera när det blir matbrist att människan inte ska behöva äta någon mat alls, de kan få i sig sitt näringsbehov med att käka en massa olika sorters piller istället.Dra ner på flygresandet, avskaffa det skadliga bränslet vi använder idag och sluta framför allt i världen med att slänga en massa mat som är fullt ätlig som många fattiga, hemlösa och afrikaner t.e.x behöver som inte kan odla sin egna mat p.g.a. torka.

Svara


Calle 5/9-2019, 11:15

Man undrar vad forskaren hade tänkte för att realiserad detta? skall människan som dött först gå till slakt och det som är kvar av ben och sådant till begravning???? Absurt att en sådan tanke överhuvudtaget kan lanseras. Hoppas Jesus kommer snart!!!

Svara


Sven Thomsson 5/9-2019, 11:16

Är det professor djävulen som står bakom frågan om att äta människokött för klimatets skull? Det ser i alla fall ut som att han och hans demoner inspirerar människor att bedriva sådan forskning.

Vart är vi på väg? Detta är ju vansinne multiplicerat med idioti. Man anser tydligen att om man äter människokött för klimatets skull kan industrin och transportväsendet fortsätta med att spy ut ämnen som förstör ozonskiktet med klimatförändringar som följd.

Kan vi kristna fortsätta att sova när vi läser om sådana vanvettiga förslag? Blir vi inte berörda av sådant? Bryr vi oss inte?

Vi bor i ett protestantiskt land. Men var finns protesterna?!

Svara


Steven 5/9-2019, 12:40

”Och du skall bliva vanvettig av de ting du skall se för dina ögon. HERREN skall slå dig med svåra bulnader på knän och ben, ja, ifrån fotbladet ända till hjässan, så att du icke skall kunna botas.

Han skall giva lån åt dig, och du skall icke giva lån åt honom. Han skall bliva huvudet, och du skall bliva svansen.

Och det skall tränga dig i alla dina portar, till dess dina höga och fasta murar, som du förtröstade på, falla i hela ditt land.

Ja, det skall tränga dig i alla dina portar över hela ditt land, det land som HERREN, din Gud, har givit dig. Och då skall du nödgas äta din egen livsfrukt, köttet av dina söner och döttrar, dem som HERREN, din Gud, har givit dig. I sådan nöd och sådant trångmål skall din fiende försätta dig. En man hos dig, som levde i veklighet och stor yppighet, skall då så missunnsamt se på sin broder och på hustrun i sin famn och på de barn han ännu har kvar, att han icke skall vilja åt någon av dem dela med sig av sina barns kött, ty han äter det själv, eftersom han icke har något annat kvar. I sådan nöd och sådant trångmål skall din fiende försätta dig i alla dina portar. En kvinna hos dig, som levde i veklighet och yppighet, i sådan yppighet och veklighet, att hon icke ens försökte sätta sin fot på jorden, hon skall då så missunnsamt se på mannen i sin famn och på sin son och sin dotter, att hon missunnar dem efterbörden som kommer fram ur hennes liv, och barnen som hon föder; ty då hon nu lider brist på allt annat, skall hon själv i hemlighet äta detta.

I sådan nöd och sådant trångmål skall din fiende försätta dig i dina portar. Om du icke håller alla denna lags ord, som äro skrivna i denna bok, och gör efter dem, så att du fruktar detta härliga och fruktansvärda namn »HERREN, din Gud», så skall HERREN sända underliga plågor över dig och dina efterkommande, stora och långvariga plågor, svåra och långvariga krankheter.

Och allenast en ringa hop skall bliva kvar av eder, i stället för att I förut haven varit talrika såsom stjärnorna på himmelen; så skall det gå dig, därför att du icke hörde HERRENS. din Guds, röst. Och det skall ske, att likasom HERREN förut fröjdade sig över eder när han fick göra eder gott och föröka eder, så skall HERREN nu fröjda sig över eder, när han utrotar och förgör eder. Och I skolen ryckas bort ur det land dit du nu kommer, för att taga det i besittning.

Om morgonen skall du säga: »Ack att det vore afton!», och om aftonen skall du säga: »Ack att det vore morgon!» Sådan fruktan skall du känna i ditt hjärta, och sådana ting skall du se för dina ögon.”

‭‭5 Mosebok‬ ‭28:34-35, 44, 52-59, 62-63, 67‬ ‭SVEN‬‬

Svara


Tomas N 5/9-2019, 12:40

Det är i mina ögon en trend och utveckling som pågått ett tag ,där djuren och naturen värnas på ett sätt som till slut blir extremt och där människan inte längre är högst i hierarkin.

Det som började bra ,har slutat i extrema tankar

Det blir konsekvenserna av att människan leker Gud och kastar om i Guds ordning och hierarki

Svara


SA 5/9-2019, 13:04

Mår illa , bara av tanken 🤮

Svara


David 5/9-2019, 16:57

Måtte man slippa att vara med om att se på menyn på någon restaurang, här serveras grillad penis eller förpackade i frysdisken i någon affär,nä det är så vidrigt så jag vill inte skriva mer om det eller höra talas om det fler gånger det räcker med det jag läste på apg29.

Svara


David 5/9-2019, 19:31

svar till Calle Verkligen! Det håller på att urarta helt nu, det ena värre än det andra.

Svara


Sven Thomsson 5/9-2019, 20:22

Vanvett, absurditet och sofistikerad idioti kan sådant här kallas. Finns det verkligen människor som blivit så avtrubbade till förstånd och förnuft att de kan lansera en sådan här tanke.

Men jag läste faktiskt en bok för några år sedan. Jag upplevde som att dess innehåll var profetiskt. I ett av avsnitten läste jag att man i den yttersta tiden skulle man blanda människokött i en del matvaror. Denna produkt skulle kallas "manna". Alltså en djävulens efterapning av vad Gud gav Israels folk under ökenvandringen. Är vi nu på väg mot att dessa planer realiseras?

Svara


yvonne 5/9-2019, 20:26

Det är en sån kamp i andevärlden nu. I år och även förra året startade ju bön för Sverige, eftersom landet befinner sig i vågskålen, Det har hållits konferenser där man manar kristna, ledare, pastorer att på allvar böja sig och be för vårt land, man har haft nöd för människor, situationer, osv. Djävulen blir mer och mer aggressiv, härskar, söndrar och lurar i folk det mest perversa! Hur kan professorer och andra lärda över huvud taget komma på något så vidrigt?!!! Jesus kommer mycket snart, eftersom det händer mycket konstiga saker, både i Sverige och i världen! Det ser jag fram emot! Jag vill inte bli kvarlämnad bland dessa antikristliga människor! Dom har ju gjort sina val! Då finns inte Guds Ande på jorden längre...

Maranata. Kom Herre Jesus snart!

Svara


Stefan Jonasson 5/9-2019, 23:10

Belägringen av stalingrad.,dom tyska soldaterna svalt. Dom soldater som blev kannibaler såg friska och välmående ut... Fältläkaren sa till dom om ni nödvändigtvis ska äta människa ska ni äta hjärnan den innehåller mest näring... Läskigt, det har väl alltid funnits kannibalism... Och finns idag... Men aldrig har anledningen varit för att rädda klimatet.. Vilken dårskap!

Svara


Tom 6/9-2019, 08:42

Lite profetiskt är det ju. Under vedermödan kommer det förmodligen bli verklighet.

Men totalt galet om det finns andra alternativ!

Finns gott om historiska exempel de senaste 3000åren där städer under belägring tvingat fram kannibalism

Svara


Sven Thomsson 6/9-2019, 11:26

Svar till Tomas N

Jag håller med dig, Tomas. Det finns ingen rättvis fördelning i den här världen. Det ser ut som att djuren har större värde än människan. I rika länder, bland andra Sverige köper man mat för miljardbelopp åt övergödda hundar och katter, medan massor av människor på jorden svälter ihjäl.

Du har rätt när du skriver att människan inte längre är högst i hierarkin. Det strider mot Guds skapelseordning, där Han sa att människan ska råda över djuren och stå högre än de i hierarkiskt avseende.

Förespråkare för utvecklingsläran är säkra på att människan härstammar från aporna. Nu ser det ut som att utvecklingen har vänt, så att människan är på väg tillbaka till apstadiet. Många människor idag bär sig åt som apor, ja ännu värre.

Svara


Sam G Ö 6/9-2019, 21:59

Man är nog ingen "forskare" då man kommer med ett sådant påstående. Kannibalismen är ju förbjudet i lag.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, måndag 16 september 2019 kl. 00:54

Jesus söker: Dag, Daga!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 23:57

Be läkedom för mig så att en fettsamling på halsen Gud tar bort, att de illasinnade som förföljt mig, ovärdigt, ojuste förfördelats pga fasansfull, rykte, förlöjligat mig i slutna rum men också öppet


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp