705 online! | Sidvisningar idag: 112 679 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


Fråga Christer Åberg

Christer Åberg svarar på intressanta frågor som ställs live i programmet Studio Apg29.

 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 15 april 2018 18:49 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


20 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Joel

Låt mig säga direkt att jag uppfattar tanken på helvetet som evig tortyr av kropp och själ som ett upprörande och skandalöst illdåd, en falsk traditionell doktrin som behöver ändras. Hur kan kristna överhuvudtaget projicera en gudom med sådan grymhet och hämndlystnad i vars metoder ingår att vålla evig tortyr på sina skapelser, hur syndiga de än kan ha varit? Säkerligen är en Gud som skulle göra en sådan sak nästan mer som Satan än som Gud, åtminstone enligt varje vanlig moralisk norm och enligt evangeliet självt. Hur kan vi överhuvudtaget predika att Gud har bestämt att ett antal av hans skapelser ska (i ett fullständigt medvetet tillstånd) få genomlida fysiska och själsliga kval under oändlig tid? Är inte detta ett mycket störande koncept som behöver tänkas igenom? Vår Herre Jesus Kristi Gud och Fader är definitivt ingen djävul, att tortera människor utan slut är inte vad vår Gud gör. Har den som bad oss att älska våra fiender för avsikt att hämnas på sina egna fiender för all evighet? H. Kyng ställer den berättigade frågan, “Vad skulle vi tänka om en människa som tillfredställde sin hämndlystnad så oförsonligt och omättligt?”

Svara -   - 16/4-18 09:52 -


BrorK

Svar till Joel.

Joel, din frågeställning är mer än berättigad. Nu är det givetvis så att vi inte kan förstå Guds tankar och vägar, utan det instrument vi fått till förfogande är Skriften som vi kan tolka med den Heliga Andens hjälp.

Det problem som jag ser är att vi mer en ofta inte tolkar Bibelns texter, utan istället tolkar in våra egna uppfattningar och ståndpunkter i Texten, vilket ofrånkomligt leder till mer eller mindre grava missuppfattningar.

Att bara några få kommer till himlen och alla andra som inte tar emot Jesus i den här tidsåldern hamnar i helvetet och evig pina är en sådan allvarlig feltolkning av Skriften. Denna "exklusism" grundar sig på Calvins lära och härstammar tillbaka till Augustines pessimism.

En annan grav feltolkning är att det ska komma ett "tusenårsrike" när Jesus kommer tillbaka. Den uppfattningen baserar många på några få rader i Bibelns sista Bok och ignorerar helt att det är en apokalyptisk text med symbolik från GT.

"Tusen" i Bibeln är alltid ett uttryck för många och inte ett absolut tal (som är ett västerländskt sätt att tänka).

Svara -   - 16/4-18 10:29 -


Tessy

Jag tror mer att helvetets lågor, den sk brinnande ugnen är tänkt som en metafor (bibeln är full av liknelser och metaforer) där innebörden är evig avskildhet från Gud. En plats helt i avsaknad av Guds härlighet och utan hopp vore oerhört plågsamt. Jag tror att de individer som hamnar på den platsen har haft all tid att vända om under jordelivet , men som haft förhärdade hjärtan och tydligt tagit avstånd från Gud.

Svara -   - 16/4-18 13:26 -


BrorK

Svar till Tessy .

Intressant nog Tessy, så hade jag en liknande upplevelse i samband med en mycket stark frälsningsuppenbarelse. Guds Ande visade mig både mina synder och ett fullständigt, obeskrivligt mörker utan Guds Kärlek. De försvann i samma ögonblick som jag sa JA till Jesus försoningsgåva.

Svara -   - 16/4-18 14:22 -


Johnny Haglund

Då Gud är allsmäktig, och den ende som kan skapa ur intet. Så måste väl Gud också skapa en plats till de som inte vill tillhöra honom. Gud kan väl inte heller, skilja sig från sig själv, alltså det han skapat kan han nå. Bara låta bli att bry sig. Men då vi alla fått Guds livs ande som är evig, så måste väl Gud också ge alla en plats i evigheten. Kan inte tolka annorlunda. Men antar att Gud inte ger bättre plats åt dem som inte vill tillhöra honom, än vad han ger sina barn. Det är väl också Guds nåd som avgör, och om han når platsen, vad hindrar Gud från att ge nåd senare, bara Gud vet.

Svara -   - 16/4-18 16:00 -


Tomas N

Svar till Joel.

Jag tror du har missat att det pågår en andlig strid som är väldigt påtaglig i denna värld.

Ondskan och djävulens och demoners avtryck syns där människor fallit för trycket . Mord ,otukt,galenskap och allmänt orent och degenererat leverne som syns tydligast hos fängelsekunder och missbrukare och det ljuva partylivet in excess är en verklighet.

Människor är ansvariga för sina val,men här kan inte "the original sin" (varje människas arv från Adam) räcka som förklaring. Djävulen är verksam säger bibeln och kommer för att stjäla slakta och förgöra. Alltså söker han genom sitt rike förleda människor för att göra världen mere likt honom själv och stjäla människors möjlighet till evigt liv.

I ljuset av denna ondska som finns där för alla att se,så är himmel och helvete enligt biblisk version ingenting konstigt alls .

Det förvånar mig inte heller att österlänningarna har kommit fram till sin förklaring om yin och yang och reinkarnation och karma. Det är ett logiskt ganska hållbart system,men mörkt för det finns ingen seger över ondskan och ingen klar och tydlig gräns mellan gott och ont.

Jag tror vi är alltför bortskämda efter det Gud gjorde genom Jesus och nya förbundet.

Vi har fått ta emot ett välsignat liv,men håller oss inte borta från synd och framförallt glömmer bort att ära och frukta Gud

Svara -   - 16/4-18 19:27 -


jean

Håller så med dig Broder Thomas N

Herren frid

Svara -   - 16/4-18 21:40 -


Joel

Svar till Tomas N.

Har inte missat det. Vad kyrkan har lärt ut är att dom flesta människorna kommer att brinna i helvetet för evigt och det tycker jag inte är ett glatt budskap. Att satan vinner denna andliga kamp om mänskligheten är ju uppenbart om kyrkan har rätt. Men jag tror att Gud vinner med minst 10-1. Jag tror på dessa bibelord och många liknande. 1 Tim 4:10-11 Det är därför vi arbetar och kämpar, för vi har satt vårt hopp till den levande Guden som är Frälsaren för alla människor, först och främst för dem som tror. Detta ska du inskärpa och lära ut. Rom 11:32 Gud har gjort alla till fångar under olydnaden för att sedan förbarma sig över alla. Att alla inte förstår att göra sitt val i detta liv tror jag inte stoppar Gud, Jesus har predikat för dom döda förut och han kan sannerligen göra det igen. 1 Pet3:18-19 Kristus själv dog ju för era synder, en gång för alla. Rättfärdig dog han för er orättfärdiga för att leda er till Gud. Hans kropp dödades, men han gjordes levande i anden, och så kunde han stiga ner och predika för andarna i deras fängelse.

Svara -   - 16/4-18 23:42 -


BrorK

Den pessimistiska synen att de flesta hamnar i helvetet härstammar från Calvin ända tillbaka till Augustine. De österländska kyrkorna har en betydligt positivare bild av utgången.

Personligen så lutar jag allt mer mot att många kommer att böja knä för Jesus Kristus och få Nåd vid den Stora Vita Tronen. Det finns också en klar åtskillnad mellan de "utvalda" i den här tidsåldern och kyrkan vid tidens slut. Var och en kommer givetvis att dömmas för sin gärningar, det står tydligt i Skriften.

En förhoppningsvis liten rest kommer aldrig att erkänna Jesus som sin Herre, inte ens vid tidens slut, det är troligen dessa förstockade som hamnar i helvetet tillsammans med Satan och hans änglar.

Svara -   - 16/4-18 23:56 -


Joel

Svar till BrorK.

Håller med.

Svara -   - 17/4-18 00:24 -


Eva

Det fins kun ett namn vi kan bli frälst vid. Namnet Jesus kristus. Vår själ lever evig, vill vi då inte ta emot frälsning (räddning). i Jesu Kristi namn,kommer vi jo inte få vara med till ”den nya himmel och den nya jord ” vi måste bli kvar på den här jorden. Hva står det om den här jorden,den skal förgå i eld. Kan det vara så, at det blir helvetet. En jord som brinner evigt. 😢 låt oss ta imot Jesus mens vi ennu har tid. 🙏

Svara -   - 17/4-18 08:58 -


BrorK

Svar till Eva.

Hej Eva!

Självklart är det endast genom namnet Jesus Kristus vi kan få Nåd genom, men det är inte det vi menar, utan en Nåd som eventuellt kan ges till de svagaste på den yttersta dagen!

Svara -   - 17/4-18 14:55 -


Tomas N

Svar till Joel.

Gud har dragit upp riktlinjerna och har all makt. Jesus tog seger och auktoritet över de onda makterna,för att ge den auktoriteten till de so. Väljer att bli ett Guds barn och ärva frälsningen.

Resten av mänskligheten påverkas också av detta.

Men hur det går för var och en beror på vilka val man gör. Det är ett oerhört glatt budskap att man kan få förlåtelse för all synd och få evigt liv med Gud.

Men Bibeln visar ju att det är en kamp. Hur många och ofta i GT föll inte för synden och gjorde det onda. Vi floden och Noah,så var måttet rågat för Gud skaparen.

Hans godhet gör inte om intet hans helighet. Himmel och helheten finns delvis redan här på jorden och det var det som var min poäng att det är en föraning om det som skall komma.

Livet är en gåva och en prövning.

Jesus säger att vägen till evigt liv är smal och få skall finna den,men sträva efter den.

Att Jesu blod täcketrvarje troende dagliga övetramp är i gen liten sak. För vi är inte perfekta,men vi strävar mot helgelse och rättfärdighet . Man kan som Paulus kalla dig syndare i jämförelse med Gud,men man kallar sig inte syndare i jämförelse med världen och light-kristna för vi är ett heligt prästerskap med ett uppdrag som levs i nådens kraft.

Svara -   - 17/4-18 17:35 -


Dan

Tycker Jesus är väldigt tydlig i denna fråga. Det är absolut ingen skillnad vad jag har för åsikt eller tankar, om det inte är sant. Notera hur Han genast efteråt talar om de falska profeterna, intressant tycker jag.

Gå in genom den trånga porten. Ty den port är vid, och den väg är bred som leder till fördärvet, och det är många som går fram på den. Och den port är trång, och den väg är smal som leder till livet, och det är få som finner den. Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar.

Matteusevangeliet 7:13‭-‬15

Svara -   - 18/4-18 08:30 -


Nisse

Svar till Joel.

Vi har snöat in på att Gud är god och glömmer ibland bort att Gud är Gud.

Svara -   - 18/4-18 09:04 -


Johnny Haglund

Håller med Joel. Vad jag kan se är det bara satan som fått livstid. I övrigt ser jag bara, deras plats är i eldsjön. Att röken stiger i all evighet är väl naturligt. Så Gud som dömer rättvist, kan väl ge nåd även till dessa om han vill. Vi människor vill skipa rättvisa, vilken dom skulle vi ge, en som dödar, uppviglar till inbördeskrig, och har omstörtande verksamhet. Vi vill att de som begår terroristbrott, ska få livstid. Skulle då inte den som, dödar uppviglar och omstörtar få det. De som kör alkoholpåverkad, eller drogpåverkad, vill vi ska få ett kortare straff, men de ska straffas. De som misshandlar i hemmen, vill vi straffa. Därför att de inte håller landets lagar. Skulle inte Gud ha rätt till att döma han också, han dömer rättvist, och inte efter hur det ser ut.

Svara -   - 18/4-18 09:52 -


Joel

Svar till Nisse.

Vad då snöat in på? Gud är god i allt han gör, även hans domar är goda, hans domar har ett gott syfte till att skapa förändring i människors liv. Eldsjön har en plats för översyn där Jesus hela tiden ser vad som sker

Upp14:10-11 då ska han själv få dricka av Guds vredes vin som oblandat hälls i Guds vredes bägare. Han ska plågas i eld och svavel "inför de heliga änglarna och inför Lammet". 11 Röken från deras plåga stiger i evigheters evighet.

Intressant är att i grundtexten så betyder inte ordet som översätts med evigheters evigheter det, utan det betyder tiders tider om man vill vara trogen mot grundtext och inte trogen mot sin egen lära, det finns ett andra ord för det.

Men har du rätt så betyder det att Jesus och vi kommer att kunna se hur människor brinner i eldsjön i evigheter. Det kanske blir ett lördagsnöjena för oss, att se hur mobbaren grillas.

Svara -   - 18/4-18 13:52 -


Tomas N

Jag tror man måste centrera sin teologi och tro på Jesus undervisning som vi läser i evangelierna. Han var ingen agitator utan undervisningen har auktoritet.

Jag tycker gott man kan jämföra med Moses lag eftersom Jesus kom med det nya förbundet. Så fast han undervisade i gåtor och liknelser ofta så är Jesus undervisning grunden. Jesus hänvisade Nya förbundets lag och lärjungakallelsen till att följa de bud som han undervisade om. Moses lag kom med blixtar och dunder och var huggna i sten och i den tid som det skulle gälla ärvdes det förbundet av en begränsad grupp. Men det nya förbundet är så enormt generöst och gäller så många att det är mera förståeligt att ett visst mysterium vilar över det. Kanske för att man måste leva i tro och i överlåtelse och beroende av Gud ,nåden och Helige andes kraft och ledning

Och i den undervisningen som Jesus ger framgår tydligt att det finns evigt liv eller evig förkastelse vid domens dag. Och ingen människa är diskvalificerad från evigt liv,men vi hamnar där om vi med fria viljan väljer att tjäna fel herre i detta livet.Problemet är att med ögon och sinne nedsmutsat av synd ser vi inte att vi tjänar djävulen när vi syndar. Får man den uppenbarelsen så är det hela mycket enklare. Och alla gör vi ju det ,fast den kristne har beslutat sig om att föra krig mot synden och helgar sig bit för bit efter resans gång.

Man skall inte låta avancerade studier om de olkia benämnigarna och graderna av helvetet leda till en felaktig förhoppning att slippa undan. Jesus ord står över sådana djupdykningar i kunskap om himmel,helvete,änglar och andra mysterium som inte direkt har med den kristna efterföljelsen att göra.

Svara -   - 18/4-18 17:55 -


Erkki

Jag har en fråga ! Celebration som är nästan lik med AA rörelsen Med 12 stegsprog och 12 principer. Dels grundar begspredikan, och Guds ord , Det pekar mer på människan brister , och jag vet inte verkar lite främmande . Det uppmuntrar inte så mycket till evangelisation , ! Vilken uppfattning har du om denna Crister ?

Svara -   - 7/7-18 02:43 -


Erkki

Jag har en fråga ! Celebration som är nästan lik med AA rörelsen Med 12 stegsprog och 12 principer. Dels grundar begspredikan, och Guds ord , Det pekar mer på människan brister , och jag vet inte verkar lite främmande . Det uppmuntrar inte så mycket till evangelisation , ! Vilken uppfattning har du om denna Crister ?

Svara -   - 7/7-18 02:43 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

13

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

42

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

11

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

44

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 14:25

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 261 289 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 258 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp