330 online! | Sidvisningar idag: 40 266 | Igår: 171 555 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Frälsaren i Friends Arena - Awekening Europe

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1477866128-img_0104.jpg

Bild:Aftonbladet. 

"Friends arena har fått en äkta Frälsare", skriver Aftonbladet om Awekening Europe på Friends arena. Då syftar Aftonbladet på att det inte handlar om Zlatan utan om Jesus Kristus.

Innan Awekening Europe började så var jag osäker på det. Jag visste inte om det handlade om frälsningen i Jesus Kristus eller om någonting annat.

Men jag behövde inte oroa mig. Det handlade om frälsningen i Jesus Kristus. I varje fall i kvällsmötena. De andra mötena följde jag inte. 

Människor kom fram varje kväll och tog emot Jesus 

Men kvällsmöten predikades det om Jesus som Frälsaren och Herren och det gjordes inbjudningar till att ta emot honom. 

Och människor kom fram varje kväll, tog emot Jesus och blev frälsta.

I kvällsmöten var det fokus på att människor skulle ta emot Jesus och bli frälsta. Det handlade egentligen inte om någonting annat.

Vi har tappat det 

När jag såg detta fantastiska så tänkte jag att det var otroligt. Här kommer människor från andra länder och predikar om evangeliet om Jesus och får människor att bli frälsta. 

Någonting som vi själva borde göra men har faktiskt tappat det. Det var alltså utlänningar som var initiativtagare och arrangerade mötena på Friends Arena i  Solna. 

Gud har inte glömt vårt land 

När vi själva inte gör det vi ska göra så sänder Gud utlänningar till att vinna människor i Sverige för Jesus.

Gud har inte glömt bort vårt land.


Aftonbladet skriver om Awakening Europe: www.apg29.nu/a/4ic


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 30 oktober 2016 23:28 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


27 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Profetissan

Det finns fler arenor över Sveriges avlånga land och folk som behöver bli frälsta i Jesu namn. Låt oss ropa till Herren om ringar på vattnet 🕇

Svara -   - 31/10-16 07:55 -


Gerdt Malm

Jag har inga kommentarer till själva innehållet utan vill mera uttrycka en förvåning om ett fenomen här på apg 29. Hur kommer det sig att mycket vi får reda på av det som händer plockas från all sköns massmedia, typ. Aftonbladet, Expressen, DN, etc...etc. Det händer med herr Åberg, Eldsflammor och flera andra. Det som står i svensk media verkar förväntas vara det rådande nyhetsflödet att förundras över. Lusläser ni massmedia och sedan bekräftar ni eller dementerar? Det är dagens undran från mig. De kristnas källa är massmedia???

Svara -   - 31/10-16 09:14 -


Israelsdotter

Svar till Gerdt Malm.

mm ifall man lser alternativ media e man en rasist skit tex

Svara -   - 31/10-16 09:40 -


Israelsdotter

med mera

Svara -   - 31/10-16 09:41 -


Israelsdotter

kollar man på annat så e man konspirationsteoretiker... man måste ju lyssna på d va eliten vill att vi ska lyssna o tro på. annars e man kokkkooooo

Svara -   - 31/10-16 09:46 -


Israelsdotter

tilomed enligt christer... o aa hej expo kommer ni åsiktsregistrera mig nu..miljardären o globalisten george soros sponsrar dom expo med flera tusentals kr i bidrag...mvh brunråttan

Svara -   - 31/10-16 09:49 -


Nisse

Ett utslag av att det är svårt att bli profet i sin hemstad. När svenska predikanter förkunnar ordet i sina kyrkor ses de som töntar av media. Men drar man hit några kändispredikanter från utlandet i ett jättearrangemang blir det plötsligt hippt.

Men som någon så vist uttryckte det i en artikel för ett par år sen, det är inte bristen på rökmaskiner som får unga att lämna kyrkan.

Man får verkligen hoppas att någon tar hand om dessa nyfrälsta så att de får möjlighet till vägledning och församlingsgemenskap. Annars är risken stor att trosfröet föll vid vägkanten, bland tistlarna eller på stenig mark. Själv har jag för länge sedan slutat "räkna skalper" som böjer knä vid första bänk. Det är antalet som får en tro som bär, växer till och bär frukt som i längden är det intressanta.

Jag menar inget illa med det jag har skrivit, det är bra att någon gör något för att evangelisera. Men erfarenheten visar att dessa omvändelser som sker på läger och konferenser måste följas upp och vårdas, och jag hoppas någon har tänkt på den saken denna gång. Herdens (Herde är vad pastor betyder) ansvar för de förlorade fåren upphör inte i och med att han har hittat dem.

Svara -   - 31/10-16 10:56 -


ThomasK

Svar till Nisse.

Det finns också en annan risk, som är ganska påtaglig när man observerar dessa konserter, och det är självsuggestion. Unga människor kan enkelt luras att de är frälsta efter att besökt evenemangen. Precis som du skriver Nisse måste varje omvändelse följas upp en en mentor eller äldste för att de ska kunna spira och inte dränkas av det ogräs som finns runt omkring oss. Och som Christer påpekar så borde vi kristna själva kunna sprida det glada budskapet till våra landsmän, utan att gå omvägen via "Friends arena".

Så låt detta evenemang innebära en rannsakning för oss kristna i sverje så att våra barnbarn kan ära korset i Sveriges flagga!

Svara -   - 31/10-16 12:42 -


Emiratus

Hej

Roligt att Aftonbladet ville skriva om Awakening. Den tidningen brukar ju annars ha två innehållslösa artiklar om dagen som handlar om Zlatan.

Visserligen måste man köpa ett Plus-abonnemang för att läsa om Awakening-händelsen....men ändå.

Roligt Aftonbladet. Fortsätt så......kul

Svara -   - 31/10-16 12:48 -


kenneth

Hej!! Såg ni att Anita Baker under predikan gjorde Satan Tecken med Handflatan Till alla dessa ungdomar

Svara -   - 31/10-16 13:49 -


kenneth

Ursäkta!! Jag menar Heidi Baker.

Svara -   - 31/10-16 14:03 -


Conny W.

Svensk kristenhet är LAT.

Varför gör du inget för Gud ? Varför går du inte ut med evangelium ? Varför sitter du med armarna i kors ? Varför ligger du på sofflocket ?

ALLA kristna är förpliktigad av Herren att vara hans vittne Apg 1:8.

Gud välsigne dig.

Svara -   - 31/10-16 14:08 -


Daniel Eriksson

Svar till Nisse.

Man får verkligen hoppas att någon tar hand om dessa nyfrälsta så att de får möjlighet till vägledning och församlingsgemenskap.
Det håller jag iof med om, men om det handlar om en RIKTIG omvändelse så leder Den Helige Ande personen rätt och till rätt församling. De allra flesta som försvinner efter ett tag, är pga det inte var en riktig omvändelse.

Svara -   - 31/10-16 14:12 -


Maria M

Svar till Profetissan.

Ja, låt oss ropa till Herren sedan gå ut och evangelisera. Bön och handling går hand i hand.

Svara -   - 31/10-16 15:33 -


Emiratus

Svar till Conny W..

Conny,

Tala för dig själv !

Svara -   - 31/10-16 16:32 -


AnnMarie

Conny W "Svensk kristenhet är lat" Du kanske känner till att även vi kristna har ett förvärvsarbete,och många har små barn också så det är inte bara att gå ut och evangelisera. Vi sitter inte med armarna i kors eller ligger på sofflocket.

Vad gör du själv??

Svara -   - 31/10-16 16:55 -


Thomas P

Svar till Conny W..

Där trampar du på en öm tå för många kristna. Räkna med att de kommer med ursäkter, försvarstal och/eller påhopp. Som sagt, Jesu Kristu kropp har en ömmande tå när det gäller engagemang att sprida Ordet och rädda själar. Själv bröt jag ihop idag i tårar, för att jag inte hjälpte en tjej i nöd i torsdags, att ta sig från en ort till en annan. Jag började ifrågasätta henne och dividera med Gud. Idag kom domen; skyldig! Älska din nästa som dig själv. Hjälp de i nöd. Ge utan att räkna att få något tillbaka, det är den högsta Kärleken. Tack Gud för att du är så god! Tack för din tuktan. Tack för att du hjälper mig att inte hyckla som god kristen medmänniska utan leder mig till den jag ska vara, om jag ska kunna representera ditt Kungadöme. Förlåt att jag kom till korta!

Svara -   - 31/10-16 17:21 -


Nisse

Övertro och undertro i samma mening. Visst är Gud allsmäktig och Den Helige Ande kan leda. Men du kan inte bortse från det ansvar och den uppgift Jesus anförtrodde åt sina lärjungar. "Gå ut och gör alla folk till lärjungar! Döp dem i Faderns och Sonens och den helige Andes namn och lär dem att hålla[b] allt vad jag har befallt er." Lärjungarna (vi) har ett mycket stort ansvar i att leda och undervisa dem som är nya i tron. Lärjungarnas ansvar slutar inte i väckelsemötet eller ens i dopgraven.

Svara -   - 31/10-16 18:09 -


Nisse

Mitt föregående inlägg var menat som svar på det Daniel Eriksson skrev.

Svara -   - 31/10-16 18:11 -


Peter

Svar till kenneth.

Kenneth Jag var där, och inte gjorde hon nåt Satans tecken. Du ser vad du vill se, det du tillskriver henne är rena lögner. En människa som hon som använder väldigt många timmar bland hemslösa sjuka och ibland döende människor och leder dem till Jesus! Hur många av oss kristna skulle som hon, sitta ner i smutsen för att vinna de människor andra föraktar, inte många tyvärr. Att hon inte beter sig som en fisförnäm frikyrkosvensson gör inte mej något. Herren har behag till barmhärtighet för han är barmhärtig, och det skall vi vads glada för, för ingen av oss når upp till Hans standard, det är därför vi är beroende av nåd, alla av oss! Den som förstått att han/hon fått mycket förlåtet älskar mycket. Heidi sa att för att vinna människor måste man se dem och älska dem med Jesu kärlek, och det gör man inte ovanifrån utan vid deras sida, i smutsen på gatorna. Hon förtjänar respekt för det hon gör, det vi alla borde göra. Det var så Jesus gjorde, åt med syndare för att vinna dem, han älskade villkorslöst. De han kritiserade var de som i sina egna ögon var förnäma och vällyckade. Han gav en liknelse om två som bad. Den ene bad om förlåtelse för alla sina synder, den andra tackade Herren för att han inte var som den förste. Vem lämnade bönestunden rättfärdig?

Svara -   - 31/10-16 20:34 -


Mikael

JJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSssssssssssssssss

Svara -   - 31/10-16 20:54 -


Enanuel

Svar till kenneth.

Vem är Anita Baker?

Svara -   - 31/10-16 22:25 -


Jeanette Aldén Wijk

Svar till Peter.

Peter, om Heidi Baker gör så mycket gott, som Du skriver, hur tragiskt är det inte då att hon förmedlar ett förvanskat evangelium!

Du skriver att hon gör mycket gott mot människor.

Om det är sant, varför hjälper hon då inte den stackars unge kille, som vrider sig i ångest efter att hon har lagt händerna på honom på en video, som man kan se på YouTube? Hon tar inte sitt ansvar där! Jag blir så upprörd, när människor far illa, p.g.a. att s.k. "förkunnare" leker på scenen!

På denna videon, sysslar hon med något helt obibliskt "holy drunkness":

https://www.youtube.com/watch?v=9DM5FmZxBQI&t=292s

Jesus varnar oss för sådant här, det är uppenbart att det är en frukt som är rutten...den äter vi inte, tack!

Frid i Jesus Kristus

Svara -   - 31/10-16 22:42 -


Conny.

Guds frid, tänkte mig inte för ordentligt. Jag jobbar med gatuevangelisation med andra. Vi har möten varje Mändag, Onsdag, Fredag kl 16-18 i Sthlm city, samt i Södertälje C Lördagar kl 13-16 samt vi delar traktater under mötena. VI har nöd för människor och " brinner " för detta. JESUS KOMMER.

Svara -   - 1/11-16 22:14 -


AnmMarie

Conny

Då är det väl ditt jobb att evangelisera antar jag. (Kanske avlönad av någon församling )

Vi andra kanske har ett vanligt jobb på dagarna och. ...jo faktiskt jag vilar på sofflocket ibland må jag erkänna men inte pga lathet!

Svara -   - 2/11-16 06:07 -


Conny W.

Svar till AnmMarie.

Nej jag är inte avlönad av någon församling. Jag och Teamen står för alla kostnader själva, såsom högtalare, traktater, mötestillstånd och annat. Vi alskar Gud och vill tjäna honom. En och annan blir frälst med jämna mellanrum.

Svara -   - 2/11-16 09:42 -


Maria

Det finns många falska profeter/förkunnare. H Baker: http://gospel.jesuslever.eu/falska-religioner-bibelfokus-om-heidi-baker-las Holy drunkness och mera!

Denna amerikanska kvinnliga förkunnare är alltså en av alla inom det som jag /Lennart Jareteg/ och även jag, Maria/ brukar kalla ”Latter rain-familjen”. Hennes NYA drivkraft kom i och med att hon 1994 besökte den s.k. väckelsen i Toronto. Därefter startade hon tillsammans med sin make en slags missions-/hjälpverksamhet i Mocambique, och just denna verksamhet används mycket som en intäkt för att hennes andlighet och budskap ”måste” vara av allra bästa slag. Som alltid bör man då fråga sig vad det är för andlighet och budskap hon förmedlar. Stämmer det med Bibeln? Är alla positiva berättelser sanna? Stämmer de siffror som anges om hennes verksamhet? Osv… Här menar jag att det finns många frågetecken och en del utropstecken. Självklart är jag medveten om att många afrikaner kan ha fått bra humanitär hjälp från Heidi Bakers verksamhet, men här skall vi syna det som de flesta tycks tiga om./ Läs artikeln i sin helhet

/Maria

Svara -   - 4/11-16 18:39 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

28

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

79

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, måndag 21 januari 2019 kl. 05:14

Jesus söker: Agnes, Agneta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 633 127 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 128 bloggartiklar, 93 268 kommentarer och 61 314 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp