Surfar nu: 509 www.apg29.nu

Frikyrkor tillåter muslimsk bön

Muslimsk bön i frikyrkor

Bild: Dagen. 

Nu har det faktiskt gått för långt! I Dagen läser jag att Saronförsamlingen i Göteborg är en av de frikyrkor som tillåter muslimsk bön i kyrkans lokaler.

"En av de frikyrkor", skriver Dagen. Det betyder att det handlar om flera frikyrkor som tillåter muslimsk bön! 

Saron i Göteborg ut lokaler till Hyllie Park folkhögskola och den SFI-utbildning som bedrivs där. 

Saronförsamlingen i Göteborg är en av de frikyrkor som tillåter muslimsk bön i kyrkans lokaler.

"Vi är överens om att kristna är kallade att visa generositet mot den lilla människan", säger Jonas Eriksson. Det är förvisso sant, men det betyder inte att vi ska tillåta avgudadyrkan i våra lokaler.

Hindra människors frälsning

Ett nej till att hyra ut kyrkan för SFI-undervisning tycker Jonas Eriksson hade varit problematiskt. Det hade inte stått i samklang med "församlingens vision" om att "föra vidare tron på Jesus Kristus, verka för kyrkans synliga enhet och en rättfärdig värld". 

Men att tillåta muslimsk bön är verkligen inte att "föra vidare tron på Jesus Kristus". Istället har man släppt in villoläror i församlingen och på det viset hindrar man att människor tar emot Jesus och blir frälsta!

Att tillåta muslimsk bön bara för att man har SFI-undervisning är en dålig ursäkt och förrädisk retorik. SFI-undervisning och muslimsk bön är faktiskt två olika saker! 

Nej till muslimsk bön i frikyrkor

Bild: Dagen. 

Säger nej

Smyrna i Göteborg säger nej till muslimsk bön i kyrkan. Detta gläder mig! Det finns hopp! Alla går inte i avfallets och villolärornas spår!

Jesus älskar muslimen

Jesus älskar människor. Han älskar muslimer och det ska vi som troende frälsta också göra. Men vi älskar inte muslimen om vi tillåter dem förrätta sina villoläror i våra kyrkor och lokaler. Sanningen finns endast i Jesus Kristus och det är Jesus som vi i sann kärlek ska ge dem.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 26 oktober 2018 11:28 | #islam #frikyrka #smyrna #göteborg #svpol #saronförsamlingen | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

43 kommentarer

Niklasjönsson Fri, 26 Oct 2018 12:55:36 +020

Det är inte klokt längre i vårt land det kommer den ena idiotin efter efter den andra på rad numera hur har Sverige blivit.

Svara


Sam G Ö Fri, 26 Oct 2018 13:08:56 +020

När man tillåter muslimsk bön och avgudadyrkan i frikyrkor då har det gått för långt! Det är att låta antikrist inta kyrkan!

Svara


Per Fri, 26 Oct 2018 14:31:30 +020

Mycket sorgligt, det känns som ett svek mot Gud och påminner mig om verserna:

Matt 7:21-23.

21. Icke kommer var och en in i himmelriket, som säger till mig: ’Herre, Herre’, utan den som gör min himmelske Faders vilja.

22. Många skola på ’den dagen’ säga till mig: ’Herre, Herre, hava vi icke profeterat i ditt namn och genom ditt namn drivit ut onda andar och genom ditt namn gjort många kraftgärningar?’

23. Men då skall jag betyga för dem: ’Jag har aldrig känt eder; gån bort ifrån mig, I ogärningsmän.

Jag förstår att man har utgifter och ser uthyrningen till SFI som utväg för att överleva:

Matt 6:24.

24. Ingen kan tjäna två herrar; ty antingen kommer han då att hata den ene och älska den andre, eller kommer han att hålla sig till den förre och förakta den senare. I kunnen icke tjäna både Gud och Mamon.

Svara


JL Fri, 26 Oct 2018 15:59:03 +020

Blir inte ens förvånad. Med tanke på 380 skrivelsen så är inget längre heligt.

Svara


David Ström Fri, 26 Oct 2018 16:17:29 +020

Du skall älska Herren din gud med hela din kraft hela din själ och hela ditt förstånd. Du skall inga gudar hava jämte mig. Antingen är det Guds ord som förändrats eller så är det kristna som inte förstår, ser eller hör? Nu blev det visst Jesaja igen.

Svara


Jessica Fri, 26 Oct 2018 16:59:38 +020

Svar till JL.

Jag håller med dig JL. Man blir inte förvånad. Många kristna har varit för godtrogna för länge nu!

Förstår man inte läget nu, är det illa.

Såg idag att Europadomstolen slår fast att det är olagligt att förolämpa profeten Mohammed.( Fria tider)

Svara


JL Fri, 26 Oct 2018 17:56:47 +020

Svar till David Ström. Jesaja höll i alla fall Herren helig, inte värdegrunden.

Svara


AnnMarie Fri, 26 Oct 2018 17:58:02 +020

Svar till JL.

380 pastorer och alla medlemmar i de församlingar som de "styr över".Måste ju vara många församlingsmedlemmar som är hjärntvättade av dessa pastorer.

Svara


Elisabeth Andersson Fri, 26 Oct 2018 17:59:14 +020

Är glad att min församling Smyrna säger nej till muslimsk bön i kyrkan. Att tillåta att man ber till avgud i en kristen kyrka är verkligen ett avfall som heter duga.

Svara


Kattis Fri, 26 Oct 2018 20:20:19 +020

Min gamla församling ! Jag gick därifrån förra året ! Jag upplevde starkt att jag måste bara fly! Så Herren ledde mig till Vallhamra kyrkan! Tack Jesus att ledde mig Vallhamra kyrkan. Jag blir så bedrövad om det här jag läser! Jag var med i Saron i tio år!

Svara


Erik S Fri, 26 Oct 2018 20:45:37 +020

Svar till AnnMarie.

Ja du, det är märkligt eller sorgligt kanske. En del medlemmar är nog vakna över tillståndet, men man vill inte stöta sig eller göra sig obekväm. Man vill inte bli utpekad, då tiger man i stället.

Pingst har ju också skrivit på "avtalet" med RKK, så många pastorer vågar inte gå emot dom riktlinjer som står där. Sen kom då detta upprop från Swärd /Grenholm, som ytterligare poängterade att man skall "rätta in sig i ledet" och tycka som eliten tycker. PKreglerna skall även gälla i frikyrkorna (att dom gäller i SvK är ju givet) vi skall omhulda allt och även böja rygg för islam-allt i enlighet med RKK riktlinjer-och i botten Antikrist riktlinjer! Visst är det mer än tragiskt.

Tyvärr har vi inga riktiga ledare idag, inte i samfunden och absolut inte i församlingarna-med något få undantag, möjligen. Då blir det så här.

Att vi t.o.m bjuder in avgudar till våra kyrkor är ju för mycket bara. Den "ekumeniken" kan vi vara utan. Den förlorar vi bara på. Märkligt att man inte inser detta.

Är ekonomin så usel i församlingarna, att man måste tillåta detta, då får faktiskt medlemmarna skärpa sig och göra en kraftansträngning. Vi borde stå helt fria från bidrag från samhället. Genom bidragen har kommun och stat en hållhake på oss-så skall det inte vara.

Ha en fin helg alla och Shalom!

Svara


Lukas Fri, 26 Oct 2018 21:59:41 +020

Känns som allt inflateras och blir sämre i Sverige: Kristenheten, valutan, skolan, äldreomsorgen, vården, försvaret, polisen, morden, våldtäkterna, knarket, utanförskapet - ja allt går bara nedåt i en spiral och ingen tar tag i det! Och man bara vräker in med folk i landet. Nu rekryteras ensamkommande av kriminella gäng och det bara tillåts fortsätta. Gränskontrollen är rena skämtet och så dålig att EU:s organ Frontex blivit oroliga. Lyssna på Bert Karlsson på youtube, han har helt rätt! Inget parti villa göra något utom sd, och se så de mobbas av etablisemanget inkl de 380 pastorerna och Stefan Swärd! Varför sätter inte kristna ledare ner foten som Jimmie, Bert och Hanif Bali? Hur ska detta sluta?

Svara


Lasse Fri, 26 Oct 2018 22:07:39 +020

Svar till Erik S.

Visa mig en enda RKK i vårt land som tillåter det som nu sker i Saron ! ?

Svara


Lukas Fri, 26 Oct 2018 22:11:25 +020

Svar till Kattis. Jag gick regelbundet i Saron till för tio år sedan och undrar också varför man inte vågar säga ifrån som Smyrna (heder åt dem). Men kanske Saron kommit överens med någon imam att de ska få be till Herren i hans moske också... (skämt). Minns att dåvarande pastorn sa om att förbjuda muslimska böneutrop att 'då befinner vi oss på ett sluttande plan'. Verkar som Saron befinner sej på det sluttande planet... Jimmie Åkesson är ju en bättre försvarare av den kristna tron än många av pastorerna själva!

Svara


Lars Fri, 26 Oct 2018 23:58:35 +020

Jag önskar att de (muslimerna) återvänder till sina länder.

Svara


Niklas Jönsson Sat, 27 Oct 2018 00:15:52 +020

Svar till Lars,Hoppas kan man ju alltid, men det är inte särskilt troligt.

Svara


Andreas Sat, 27 Oct 2018 04:16:34 +020

De är med bestörtning som jag läser denna artikeln. Själv är jag ifrån Göteborg och känner en troende som tillför denna församling själv tillhör jag Smyrna pingstförsamling. Jag har varit där två gånger på två härliga möten en mycket fin församling. Detta är nog 7 år sedan sist. Därför känner jag stor sorg och ser allvarligt om man låter muslimsk bön få praktiseras i denna församling. Detta är oerhört allvarligt och ledsamt om så har skett.

Svara


Bengt Sat, 27 Oct 2018 09:14:31 +020

Sen är ju inte Muhammed någon profet

Heller

Han är ju en pedofil och massmördare

Vet inte eudomstolen det

Svara


Bengt Sat, 27 Oct 2018 09:17:45 +020

Många muslimer kan nog återvända till sina

Hemländer framöver

Och många kan nog bli frälsta också

Ja dom måste bli det om vårt land ska

Kunna överleva

Svara


JL Sat, 27 Oct 2018 10:33:37 +020

Svar till Bengt. Bengt,
för ett tag sedan dömdes en kvinna för det som du sa i EU domstol.
http://www.friatider.se/europadomstolen-olagligt-f-rol-mpa-muhammed
Jag tror inte gemene man fattar så mycket av det som håller på att hända. De två odjuren går hand i hand här, alltså globalisterna och islam. De arbetar på ALLA plan att sakta men säkert utrota kristendomen. Och de har gjort det länge. Jag utgår ifrån att många människor som säger sig vara kristna, inte alls är det, utan att de är globalister.
Inom kort kan Polen och de andra länderna förvänta sig att ta emot flyktingar från Väst. Globalisterna är alltså ute efter att utrota den gamla befolkningen. Precis som indianerna, aboriginer med flera. Låt er inte luras utav att de ser ut som er utseendemässigt. Ni har mer i gemensamt med en aboriginer än en europeisk globalist. Se på Merkel, Macron mfl. De liknar er, men ni kommer få mer sympatier från en Indier eller en aboriginer än dessa globalister. För aboriginen kan känna igen sig själv. Merkel och Macron klarar inte ens av att bilda familj, hur skulle de kunna känna sympati för er när de inte ens kan känna sympati för sina egna ofödda barn?

Svara


Bengt Sat, 27 Oct 2018 10:45:35 +020

Har inte macron barn ?

Svara


Nina😄 Sat, 27 Oct 2018 11:38:01 +020

Joh 15:2-4

Var gren i mig som ej bär frukt de tager han bort och kastar i elden och den gren som bär frukt kommer han ansa så den bär mer frukt

Gud är vingårdsmästaren Jesus vinträden vi församlingen är grenarna och vill vi inte bära frukt i våra församlingar kommer vi att dö ut han kommer kasta bort oss och de som vill följa honom kommer bli ännu starkare

Får inte han vår älskade fader vara den enda i sitt egna tempel då kommer vi att dö ut

Att Saron vågar trotsa Herren är helt otroligt

2 Mosebok 20:3

Du ska inga andra gudar hava jämte mig säger Herren

Herre hjälp denna församling att vakna upp och de nu på en gång

Svara


Bengt Sat, 27 Oct 2018 13:53:18 +020

Ja det behövs verkligen ett uppvaknande

Svara


Lasse Sat, 27 Oct 2018 15:34:58 +020

Svar till JL.

Har du hört om humanistpartiet som vill förbjuda Gudstron, ett gäng ateister som förnekar tron, men jag tror på Gud vår fader Jesus Krist Guds Son Helig Ande vår Gud är tre i en min tro är byggd på Jesus, det enda som håller, den som inte håller Gud helig kommer att få stå till svars på domedagen, 1 budet är det viktigaste därför står det naturligtvis först, Jesus är och för alltid kungars kung, hoppas att du håller med mig JL 💝

Svara


Lasse Sat, 27 Oct 2018 15:36:58 +020

Svar till Lasse.

Använd dig hel

Svara


Lasse Sat, 27 Oct 2018 15:39:16 +020

Svar till Lasse.

Använd dig helst av Lasse präst, som du hade från början är du snäll,

Svara


Lars Sat, 27 Oct 2018 17:16:38 +020

Svar till Niklas Jönsson.

Nej tyvärr är det nog så att de inte återvänder. Jag får flytta istället eller åtminstone mina barn. Jag rekommenderar inte mina barn att bo kvar i Sverige. De kommer få ett elände i ett muslimskt Sverige om inte Jesus kommer innan..

Svara


JL Sat, 27 Oct 2018 18:33:27 +020

Svar till Lasse. Ja Lassa, håller med dig, första budet är det viktigaste.
Humanistpartiet kan försöka med att förbjuda islam då. De passar ihop, båda parter förnekar att Jesus är Guds son.

Svara


Bengt Sat, 27 Oct 2018 18:50:13 +020

Men vi får be för att många muslimer i

Sverige blir frälsta

Svara


Lukas Sat, 27 Oct 2018 20:09:11 +020

Jag hörde att Sarons ledning bett om ursäkt och att man inte vill ha tillbedjan av Allah i sin kyrka även om flera tyckte att man ska va tillmötesgående mot alla(h). Det var i samband med sfi-lektioner som några ville be 5 ggr om dagen och fick göra det inom kyrkans väggar. Det var ju bra att de inser misstaget. Alla tvehågsna kan läsa koranen och se om de tyckar att den religionen är så fredlig...

Svara


Lasse Sat, 27 Oct 2018 20:17:00 +020

Svar till JL.

En sång om bekännelse till vår kung 🙏 https://youtu.be/OUaJcpJJtk0. Som en dag ska förgöra odjuret😈för alltid.

Svara


JL Sat, 27 Oct 2018 20:58:16 +020

För alla de som kallat Ungern för att vara fel ute, hör och läs detta och inse vad viktigt det är att man får med sig hela folket och att nationen leds av människor som vill att landet skall vara kristna:
Det är Ungerns ansvar att skydda och stödja den euroepiska kristendomen. Det sade den tidigare ministern och Fidsez-ledamoten Zoltan Balog till MTI på fredagen

Det var i samband med en föreläsning om kristen demokrati i Leipzig på fredagen som den förre ungerska ministern Zoltan Balog betonade vikten av att skydda den kristna kulturen.

– Det är den ungerska statens plikt att skydda och stödja kristendomen inom kultur, utbildning och offentligt liv, förklarade han och betonade vikten av kristendomens enande kraft i ett land.

– Kulturens sammanhållande kraft, samhällets homogenitet, stärker nationen. Och det är inte bara en fråga om tro, fortsatte han.

Balog menade också att det ökade intresset för kyrkliga skolor i Ungern visar att det funnits ett stort behov av de åtgärder som den ungerska regeringen vidtagit för att stödja den kristna kulturen.

Den ungerska staten har bland annat infört obligatorisk undervisning i etik redan för barn i grundskolan.

Även om bara 15-20 procent av den ungerska befolkningen aktivt utövar sin religion, deltar vartannat barn i bibelstudier.

Förra året blev långfredagen för första gången en helgdag i Ungern. Detta efter ett förslag från premiärministern Viktor Orbán. Enligt Zoltan Balog symboliserar helgdagen, i motsats till konsumentsamhället, vad en person kan offra för samhället. Han menar också att dagen ytterligare stärker den nationella enheten i Ungern.

I Ungern inleds landets konstitution med texten "Gud välsigne ungrarna", samtidigt som den sista meningen i grundlagen hänvisar till ansvar "inför Gud och människa", skriver statliga hirado.hu.

På frukten skall ni känna dem.

Svara


Bengt Sat, 27 Oct 2018 21:34:43 +020

Bra att dom ångrat sig i saron

Svara


Erik S Sun, 28 Oct 2018 13:17:30 +010

Svar till JL.

Helt rätt där JL. Minns när valet i Ungern var över och det stod klart att Orbán vunnit en jordskredsseger, då kom ånyå en märklig ledare i Dagen, skriven av Elisabeth Sandlund-det är inte första gången hon skriver märkliga ledare/inlägg.

Hon skrev följande; "Valsystemet har riggats, för att gynna stora partier och nu jublar Europas högerpopulister". "Utgången i Ungern är en varningssignal som i Daniels bok" Genom detta vill man sätta demokratin ur spel!

Under valrörelsen har Orbán och Fidezs satsat på att underblåsa främlingsfientliga strömningar. G Soros sägs vara landets fiende nr 1, och Sverige framhålls som ett varnande exempel på hur förfärligt det blir när ett land tar emot flyktingar. Orbán har inte dragit sig för att använda den kristna tron, som argument för ett vi och dom-tänkande.

Utgången bådar inte gott för samarbetet i EU, Ungern gör gemensam sak med bl.a Polen. Hon fortsätter; "det finns all anledning att känna oro över det Ungerska valet och djupt beklaga att det finns svenska debattörer som lånat sig åt Orbáns propagandamaskin och ställt upp på den snedvridna bilden av svensk vardag".

Ja tydligare kan nog inte sägas, var Sandlund har sina sympatier. Att många kristna var i intensiv bön inför valet, är tydligen inte intressant. Att en av de största friförsamlingarna i Europa finns i Ungern-med ca 30.000 medlemmar, är heller inte intressant för Sandlund. Människor bad och Gud hörde bön! Ungrarna vet, vad det innebär att få in massor av muslimer i landet-man har erfarenhet av det. Under många år var man trälar under islam -under Süelyman den 1, på 1500-talet. Det glömmer man inte!

Ungern är ett kristet land,på riktigt, i alla fall jämfört med Sverige.

Sandlund har sina sympatier långt åt vänster, med allt vad det innebär. Och hon skriver i en "kristen tidning". Då kan det bli-då blir det-så här snett och vinklat.

Ha en fin dag-Shalom!

Svara


Bengt Sun, 28 Oct 2018 17:06:15 +010

Intressant med den stora frikyrkan i Ungern

Det visste jag inte om

Svara


JL Sun, 28 Oct 2018 18:44:46 +010

Svar till Erik S. Gott så Erik, men en sak oroar mig. Och inte riktigt det som väntar dig:
Att en av de största friförsamlingarna i Europa finns i Ungern-med ca 30.000 medlemmar, är heller inte intressant för Sandlund.
För mig är ju det uppenbart att frikyrkan i Sverige har gått islams vägar. Jag utgår ifrån att det är infiltratörer inom frikyrkan, detta beroende de helt osannolika tankegångar som man får höra. Det andra alternativet är att frikyrkans teologi inte fungerar. Det är bara de slutsatserna jag kan dra utav frukten. För i mångt och mycket har ju frikyrkan varit den yttersta globaliserings och islamiseringsprocessen i Sverige. 380 uppropet, angreppen på kristna som ville hålla det första budordet mm.
Så, frågan är. Hur i hela friden beter sig frikyrkofolk i Ungern? Och behövs egentligen frikyrkan, då Ungern verkar ha en fungerande kristendom som håller ett folk kristet. År det inte bättre att låta den kyrkan få verka? Vårt uppdrag är ju att göra folk till kristianer som Viktor Rydberg sade.
Än värre, är det samma tongångar inom Ungerska frikyrkor. Alltså det tjatet om inkludering, invandring och globalisering som är inom vanliga frikyrkor som drivit Sverige till total islamisering. I så fall jobbar ju frikyrkan även där på att bryta ner kristendomen. Allt under samma premisser här i Sverige. Det skulle var väldigt intressant att höra.

Svara


Yvonne Olänge Mon, 29 Oct 2018 20:18:35 +010

Dethär skulle förbjudas!!

Helt fel.

MVH

Yvonne Olänge

Svara


Leif Mon, 29 Oct 2018 21:56:31 +010

Det låter så heligt och vackert när vissa under lång tid nu klagat på kristenheten och resten av hela vårt land i och med den kraftiga invandringen av muslimer.

Man menar att vissa speciellt har öppnat upp för andra gudar och därmed befinns vara skyldiga, och man menar sig då ha fått öppnade ögon, hur kan man ens tro så?

Så länge man inte ens förstår att avgudadyrkan och avgudar redan under ett halvt sekel har tillåtits och släppts in i oerhört större mängder än den nyligen lilla andelen islam jämfört med allt annat, så har man då verkligen inga öppnade ögon, utan snarare alldeles tvärtom!

Dyrkan av filmstjärnor och djävulska filmer av alla de slag har accepterats sedan tidigt 1900-tal i Sverige utan att man höjt några vidare röster angående detta onda andars smörgåsbord som serveras dagligen helt öppet. Svenskars porrtittande på tv och video, porresor till bl.a Thailand, den homosexuella framfarten på alla plan i samhället m.m, samt ett stadigt pågående festande på krogar med alkohol och andra droger. Likadant med soldyrkan, kroppsfixering, och dyrkan av alla möjliga idrottsstjärnor, och all asiatisk meditation kring onda andar som bara vällt fram i detta land alltså under minst senaste halvan av förra seklet plus under de arton inledande åren hitintills.

Allt detta plus mycket annat har alltså absolut lika mycket med avgudadyrkan som islam att göra, och dessutom i oerhört mycket större mängd, här bryts det första budet ständigt utan att de moderna heliga domarna som yttrar sig härinne inte alls har höjt några märkvärt varnande läten, men när nu islam i slutskedet av alla decenniers avgudadyrkan börjar komma som en konsekvens av det redan långvariga accepterandet av alla slags avgudar, då menar man sig se och har börjat låta högt som om något nytt skulle ha hänt! 🙄

Nej, tyvärr ser jag inte alls mycket öppna ögon utan desto mer likt förvirrade blinda höns som springer runt och kacklar strunt!

Klättra lite högre upp på stegen så klarnar förhoppningsvis bilden något.

Svara


Leif Mon, 29 Oct 2018 22:03:03 +010

Puss och kram 😘

Svara


Martin Mon, 29 Oct 2018 22:51:40 +010

Svar till Leif.

Det var en rejäl salva du avfyrade mot svenskarna, Leif. Jag ser lite annorlunda än dig, jag ser min granne Sara som ensamstående kämpar för att uppfostra sina tre barn, alla med diagnoser. Som nästan brister ut i gråt att hon aldrig går ut och äter eller ens fikar med vänner hon inte har. Eller en närstående som kämpar för att få ensam vårdnad över sina tre barn mot en psykopatisk pappa som gör allt för att stoppa käppar i hjulet. Eller vänner som förbereder fika i timmar när man kommer och hälsar på. Som man kan skratta så man gråter tillsammans med, eller bara gråta med för den delen. Jag ser uppoffrande kärlek, äkthet utan dömande, barmhärtighet. Jag fullkomligt hatar den här delen av kristenheten som bara dömer ut allt och alla. Självgod, högmodig och stolt.

Svara


Leif Tue, 30 Oct 2018 07:09:08 +010

Svar till Martin.

Du läste budskapet helt fel. Det var inte riktat till svenskar i allmänhet utan till vissa som dömer andra och inte ser bjälken i det egna ögat. Sköt om dig!

Svara


JL Wed, 31 Oct 2018 08:19:21 +010

Svar till Leif. Leif,
istället för att hugga på Svenskarna, så kanske du skall hjälpa dem? För du är typexemplet på varför det blivit som det blivit. Frikyrkliga som huggit på sina egna minsta i en aldrig sinande ström av dömande ord. Det eviga: DU är inte kristen, du måste bli frälst. Samtidigt har frikyrkan ställt dörren på vid gavel till andra gudar att ta över landet. Människor som så såklart är frästa och redan har inprisat sin plats i himlen.
Synd är synd. Synd är en sak. Att hjälpa till med att andra gudar skall ta in land, församlingar och familjer är förräderi. Det är falska profeter som håller på så. Polen har problem med all den synden som du påtalar, men Polen står ändå starkt. Varför? För att de håller sin Gud helig. För att falska profeter inte har förstört det första budordet. Så, upprätta det första budordet, håll Herren Jesus för Helig och bär det kors som det innebär att upprätthålla det första budet, för världen kommer efter er då. När min Kung rensade templet, fick även han bära sitt kors. Så ni vet vad som väntar.

Svara


Niklas Jönsson Sun, 04 Nov 2018 20:30:17 +010

Svar till Lars .

Svar till Lars Nä får vi ingen Israel vänlig regering eller om Jesus kommer och räddar oss innan, så kommer vi tyvärr att få det mycket svårt i ett muslimskt Sverige.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 26, tisdag 25 juni 2019 kl. 09:28

Jesus söker: David, Salomon!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 25 juni 2019 08:28

Gode Gud jag har ingen plan
nu är avgrunden nära.
Hur blir det då? Ångesten är total,
oron för framtiden är svår.
Be för mig, det behöver jag.

Käre Jesus hjälp mig.Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp