Surfar nu: 639 www.apg29.nu


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

3 kommentarer

Karl Håkan Sandell 10/9-2019, 22:35

För min del brukar jag läsa Psalm 2. Där ser vi vår tid beskriven och hur Gud ser på den.

Här ser vi hur världens ledare idag har övergett den Kristna tron. Men hur Guds vrede kommer, och det är det vi ser idag, på flera olika områden. Och det som kommer att hända är alltså att Jesus kommer att regera, och det är i hans förstånd som jorden ska ledas.

Och vi får alla bli Jesu tjänare.

Ps 2:1. Varför är hedningarna rasande och folk larmar om det värdelösa.

Ps 2:2. Jordens konungar reser sig och furstarna rådslår tillsammans, på grund av [mot] Jesus [Jashve] och på grund av [mot] Messias [en smord].

Ps 2:3. Låt oss slita av deras band och låt oss kasta av oss deras rep.

Ps 2:4. Min Herre sitter i himmelen, han skrattar, han förlöjligar dem.

Ps 2:5. Då talar han till dem i ilska och i sin vrede skakar han om [ansätter han] dem.

Ps 2:6. För jag har insatt min konung på Sion, mitt heliga berg.

Ps 2:7. Jag förkunnar Guds beslut, Jesus [Jashve], säger han, är min son, den jag födde dig den dagen.

Ps 2:8. Begär från mig, och jag ger dig hedningarna [folken] som din arvedel [besittning] och din egendom intill jordens ändar.

Ps 2:9. Du slår sönder dem med järn stav, som formade saker krossar du dem.

Ps 2:10. Och nu konungar, i hans förstånd hans fostran [tuktan], led jorden.

Ps 2:11. Tjäna Jesus [Jashve] så att man ser det [i vördnad, i rädsla] och gläd er så att ni skakar [skälver, genomilas].

Ps 2:12. Beväpna dig med [Brinn för] renhet [sonen, arvtagaren, den älskade], vänd om från vrede [så att han inte är rasande], så att ni [och] inte går förlorade, för han brinner nästan som vore det med raseri, lycklig du som helt förtröstar på [har sin tillflykt till, hoppas på] honom.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Erik S 10/9-2019, 23:24

Kommentar till Per Ewerts ledare i Världen idag; "Om vi reser oss i uppror mot storföretagen, politikerna eller andra tänkta fiender, då kan vi skapa det jordiska himmelriket. I det avseendet blir klimatrörelsen en befrielseteologi för 2000-talet, en inomvärldslig väg, för människan att frälsa sig själv" slut citat.

Märkligt uttalande. Prata om att bli bedragen. Snälla nån, det är ju storföretagen, finanseliten och multinationella banksystemen som ligger bakom driver på och underblåser klimatrörelsen! Dom vill ju ha dessa protester! Klimatrörelsen och migrationen (folkomflyttningen eller folkutbytet) hänger starkt ihop. Storfinansen vill inte ha nationalstater-man vill vara "gränslös". Allt skall "flyta omkring" Människor, valuta, tjänster, arbeten, det är då man tjänar mer pengar. (det är därför som vänsterrörelsen hatar Trump, Orban, Åkesson och andra , som vill värna om sina länder, med tydliga gränser. Bildeberggruppen och Soros backar upp dessa vänsterkrafter och allt följer en noggrant uträknad agenda) Samtidigt skapar det oro. Denna oro i våra länder och städer, är ett förberedande för antikrist framträdande på världsscenen. En stark ledare som kan få ordning på saker och ting.

Som sagt, prata om att bli grundlurad!

Svara


Johannes 11/9-2019, 12:15

Svara


Johannes 11/9-2019, 12:15

Svara


Alf 11/9-2019, 13:11

"Det gröna är det nya röda". Den gröna agendan gör människor till slavar under täckelsen av att rädda världen. Dessutom, är det som det står här, att denna världen går mot sitt slut, alltså borde fokus ligga på att rädda människor! Alltså, det som har ett värde ur en evighetssynpunkt. Tyvärr läste jag att många pingstförsamlingar nu är ute för att "miljöcertifiera" sig. Detta är ett solklart tecken på att man har flyttat sitt fokus från det himmelska, till det jordiska.

Svara


Sven Thomsson 12/9-2019, 11:30

Den jord vi lever på och den värld som Herren har skapat är dömd att gå under. Vem har bestämt det och vem har sagt det? Det är Skaparen själv.

Han har sagt: "Himmel och jord skall förgås, men mitt ord skall aldrig förgås" Vi sjunger i Lewi Petrus sång: "Himmel och jord må brinna, höjder och berg försvinna, men den som tror skall finna: 'LÖFTENA, de står kvar' ".

Jorden kan inte räddas. Den är definitivt bestämd till undergång. Människan medverkar själv till vår planets förstörelse. Förorening av vatten, utsläpp av växthusgaser, plast i haven och så vidare. Glaciärer smälter, fiskar och djur utrotas. Många arter av däggdjur har utrotats på grund av miljöförstöringen.

Lilla Greta kan inte göra det allra minsta för att förhindra det. Det Gud har bestämt kan ingen människa ändra på. Man behöver inte vara fatalist för att tro på världens undergång. Det står i Skriften att så ska ske.

Därför ska man inte bygga sina förhoppningar och förtröstan på den så kallade miljörörelsen. Det är att bygga på lös sand. vi ska i stället förtrösta på Herren, som ska förvandla den här jorden, ja rent av skapa nya himlar och en ny jord.

Svara


Leif 12/9-2019, 11:54

Svar till Sven Thomsson.

(Joh Upp 21:1‭-‬5)

Och jag såg en ny himmel och en ny jord. Ty den första himlen och den första jorden hade försvunnit, och havet fanns inte mer. Och jag såg den heliga staden, det nya Jerusalem, komma ner från himlen, från Gud, redo som en brud, som är smyckad för sin brudgum. Och jag hörde en stark röst från tronen säga: "Se, nu står Guds tabernakel bland människorna, och han skall bo hos dem och de skall vara hans folk, och Gud själv skall vara hos dem. Och han skall torka alla tårar från deras ögon. Döden skall inte finnas mer och ingen sorg och ingen gråt och ingen plåga. Ty det som förr var är borta." Han som satt på tronen sade: "Se, jag gör allting nytt." Och han sade: "Skriv, ty dessa ord är trovärdiga och sanna."

Ja, det är verkligen så att allt skall bli nytt. Redan vid mötet på skyn skall vi få våra nya evighetskroppar. Kroppar av en helt annan dimension än våra fysiska nuvarande kroppar. Kroppar som inte är av kött och blod, fullkomliga härlighetskroppar som står helt över denna planets fysiska lagar....

(1 Kor 15:40‭-‬52)

Det finns också himmelska kroppar och jordiska kroppar. Men de himmelska kropparnas glans är av ett slag, de jordiska kropparnas glans av ett annat slag. Solen har sin glans, månen en annan och stjärnorna ännu en annan. Den ena stjärnan skiljer sig från den andra i glans. Så är det också med de dödas uppståndelse. Det som sås förgängligt uppstår oförgängligt. Det som sås i vanära uppstår i härlighet. Det som sås i svaghet uppstår i kraft. Det sås en jordisk kropp, det uppstår en andlig kropp. Om det finns en jordisk kropp, finns det också en andlig kropp. Så står det skrivet: "Den första människan, Adam, blev en levande varelse." Den siste Adam blev en livgivande ande. Men det andliga är inte det första utan det jordiska. Därefter kommer det andliga. Den första människan var av jord, jordisk. Den andra människan kom från himlen. Som den jordiska människan var, så är också de jordiska. Och som den himmelska människan är, så är också de himmelska. Och liksom vi har burit den jordiska människans bild, skall vi också bära den himmelska människans bild. Men det säger jag er, bröder, att kött och blod inte kan ärva Guds rike. Inte heller ärver det förgängliga det oförgängliga. Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda och de döda skall uppstå odödliga, och vi skall förvandlas.

Svara


Sven Thomsson 12/9-2019, 12:34

Svar till Leif

Ja, men halleluja! Vilka tröstrika ord! Herren ska vid uppryckandet "förvandla vår förnedringskropp, så att den blir lik Jesu härlighetskropp". Vi får en kropp som är lik den kropp som Jesus hade efter uppståndelsen. Den kan aldrig plågas av sjukdom eller något annat lidande. Vad underbart!

Svara


Ulf 12/9-2019, 14:30

Svar till Erik S.

Mitt i prick, Erik! Absolut en rätt analys. Det värsta är att många kristna köper denna propaganda som sanning. Men precis som Jesus sa, falska profeter och lögnens ande kommer att öka i de yttersta dagarna. Villfarelsen ökar på alla fronter för att bereda mark för Antikrist...

Låt oss därför vara nyktra och vakande och än mer, bedjande 🙏

Lev för Jesus, älska människor, låt tron synas i handlingar, predika nåd och sanning till en fallen värld.

Jesus kommer snart tillbaka!

Svara


Sven Thomsson 13/9-2019, 12:33

Ja, det finns falska profeter överallt, också i vårt land och vår tid. Det nästan vimlar av dem. Det är förskräckligt! Onda andars läror, Jehovas vittnen, New age, Yoga. Villoläror, som predikas i kyrkorna.

Vi måste tända en moteld mot allt detta genom att vittna om Jesus, som kan leda de vilsekomna rätt. Bönen är också ett effektivt vapen.

Jag hade vittnat för min äldsta syster - som inte är frälst och talat med henne om frälsning i Jesus. Fast jag talade vänligt blev hon upprörd och nästan ovänligt inställt mot mig.

Hon besökte en kvinnlig präst i Svenska kyrkan och pratade med henne om frälsning. Prästen sa att hon inte alls behövde omvända sig, utan fortsätta att leva som vanligt.

Svara


Troende 15/9-2019, 06:16

Svar till Erik S.

Sant ! Det enda jag håller med Greta är, att vi ska sluta skräpa ner !

Naturen behöver koldioxid ! Greta tror att koldioxid skadar, hon är lurad. Hon är lurad på ännu mer, att använda henne p.g.a. hennes och mammans delvis handikapp är grymt.

Svara


Troende 15/9-2019, 06:21

Svar till Alf.

Dessutom infiltreras dolda muslimer i deras kyrkor, delvis bakom ryggen på asyl-myndigheter. Dags nu för rätt myndighet att undersöka vad som pågår i Pingströrelsen, bakom "kulisserna", hur medlemmar verkligen har det, om de mår bra.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 37, söndag 15 september 2019 kl. 17:59

Jesus söker: Sigrid, Siri!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 07:25

Bed för Cancersjuka Rebecka att hon får rätt hjälp för sin cancer och det NU. Bed till Jesus om ett helande. Tack alla ni som ber. Herren välsigna er.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp