1 156 online! | Sidvisningar idag: 198 693 | Igår: 250 270 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Gelo tê bîra te ka 7 avrêl çi qewimî?

Gelo tê bîra te çi a year ago qewimî, 7 avrêl?

Îro, April 7, ew a year ago êrîşa terorîstî Muslim li ser Drottninggatan li Stockholmê bû. Mirovekî Muslim bi bawerî ku terrorörelsen Isis, wê bi kamyonetekê wêranî, kiribû û diajot mirin û pênc kes. 

Panîk, erdhejîn û ne gengaz

The clip kurt li jor, ku ji Demokratên Swêdê valfilm 2018, diyar panîk, erdhejîn û ne gengaz bû. 

Ez ji bo her xerabiyê di mot'acê lêborînê bike, lê ew panîkê gelê nerizgarkirî ku hejmara awarte di dema êrişeke terorîstî ye.

Dua bikin, da ji bo malbatên qurbaniyan. Dua bikin, da bo Swêdê. Dua ji bo swêdiyên. Dua ji bo misilmanan. Bidin hemû gelê Îsa! Pêwîstiya wan bi Îsa ji wê xilas bibin!

min dilerizîn madeya 

Read jî gotara metîngeriyê min û ramanên li ser êrîşa terorîstî li Stockholm a year ago: terorîstî li Stockholm - truck derxistin nav wê elaletê de - çend mirî

gotara min deriyek ji bo ku polîs ji aliyê yekî xapiyayî ku bû Muslim ne de hat ragihandin, ku ez fêm bikin, bi piranî do gilî vexatious. 

Rojnameyan de bal kişand, di heman demê de polîsan anîn xwarê, bêguman. Ev piştre ew bû ku, blog mezin bi ser nîv milyon rûpel views rojê. Erê, ew heta heta li ser milyon rûpel views çend rojan bû.

The budkskapet dilovanî ya rizgariyê de

The budkskapet dilovaniya xilazbûna Îsa Mesîh li ser rêya gelê hê bêtir giha!

Xwedê dixwaze ku hemû mirov xilas bibin û bên ba zanîna rastiyê. Ger tu hê Îsa wekî kirina wê berî ew bikeve jî dereng qebûl nekir. Îsa riya bi tenê bi ezmên e!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Saturday 7 April 2018 12:17 | #7april #terror #drottninggatan #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


28 kommentarer

Bengt

Jo det var fruktansvärt det hela

Svara -   - 7/4-18 13:14 -


Johan

Uppskattningsvis har vi minst 500.000 shariatroende muslimer i landet. Radikaliseringen bland framförallt unga muslimer är alarmerande. Ca 40 % av sunnimuslimska tonåringar i en förort i Sverige, sade sig stötta ISIS i en undersökning. Om vi antar att det är signifikativt för landet samt att bara hälften av dem, d v s 20 %, verkligen menade det och om vi vidare räknar med att det finns ungefär 300.000 (förmodligen lågt räknat) sunnimuslimska tonåringar i landet, så har vi ungefär 60.000 muslimska tonåringar som seriöst stöttar ISIS...

Jag vågar mig på en förutsägelse: Vi har bara sett en ringa begynnelse av den terror vi kommer att möta i framtiden, pga muslimsk massinvandring. 😢

Svara -   - 7/4-18 14:20 -


David Ström

Vad är Guds plan i allt det här? Vi ber, inled oss inte i frestelse eller utsätt oss inte för prövning. Finns många prövningar i vår tid och både tiggaren och flyktingen är oss en prövning som vi inte bett om. Våra öppna gränser med ett tidigare nästan okontrollerat flöde av främlingar underlättar inte den gamla devisen," Land skall med lag byggas. Det underlättar inte heller vår gemensamma finansiering av välfärden. Vi ska komma ihåg att vår statsministers nya eftertänksamhet när det gäller främlingars rätt att bli nya medborgare inte ändrats. Däremot så är han tvungen att ändra sin politik för att vinna valet och sitta kvar vid makten vilket är det viktigaste. Hur det går för folket och nationen är sekundärt och man kan heller inte lita på en politiker, för sanningens ande finns inte i honom. Det är bra om man kan skilja ut vad som är Guds vilja i flyktingfrågan och vad som är retorik och politik. Vad är en riktig flykting enligt Guds mall? Är det när Kungen i ett land vill döda en människa som lyckas komma undan? Eller är det när ett helt folk tas som slavar och sedan flyr från sitt slaveri? Exodus. Eller är alla människor att betrakta som flyktingar om de bestämt sig för att söka efter ett bättre liv på andra sidan jorden? Hur ser kristna på främlingar som missköter sig? Är de baaara barn fast de har hår på bröstet och rakar sig och lever ett kriminellt och våldsamt liv? Är det kristet att dalta och ta kriminella människor i försvar? Vi ska komma ihåg att Gud frälser vem han vill, men jag menar människor som inte har en tanke på att omvända sig. Jag är arg över våldet. Men hela tiden så återgår det till," Vad vill Gud? Som kristen så begär Jesus av oss att vi ska ha ena foten i Guds rike som inte tillhör denna världen. ""Jag, Herren, har inte förändrats, och ni, Jakobs barn, är som ni alltid har varit: ända sedan era fäders tid har ni avvikit från mina stadgar och inte hållit dem. Vänd tillbaka till mig, så vänder jag tillbaka till er, säger Herren Sebaot. Har vi avvikit? Är främlingen mer värd än våra egna bostadslösa pensionärer som man förfärat läser om? Barmhärtighet vill jag se inte offer. Jag tror att det är viktigt med rätt undervisning i ämnet. Så att vi som är kristna agerar på ett sätt som inte skiljer oss från Gud.

Svara -   - 7/4-18 16:21 -


Kalle

Nu kommer Tyskland också minnas 7/4 som en dag för lastbilsterror. Det sjuka är att man börjar bli van.

Svara -   - 7/4-18 18:11 -


BrorK

Hur kunde hon veta att det var en HAN?!

Svara -   - 7/4-18 21:41 -


JL

Svar till David Ström.

Vad är Guds plan i allt det här?
Det står att läsa i bibeln, avdelningen förbannelser. Inte mycket att göra nu. Det var Gud vi skulle älskat, inte främlingen. Främlingen skulle vi ju inte älska mer än oss själva och vi skall älska oss själva så lite att vi skall dö för vår kung. Främlingen betyder inte mer än vår Gud. Försök få i det i Stefan Svärd om ni kan?
Så nu försvarar kristna att allah är samma sak som Jesus, islamisering kan inte orsakas av invandring. Många kristna visar större vänlighet till den andra Guden än till sina egna minsta bröder. Andra kristna är så egoistiska så de kan inte ens skaffa barn, trots att vi fått en uppmaning.
380 pastorer skriver alltså på att invandring inte orsakar islamisering, när de skulle hållit sin Gud, Herren Jesus helig som första prio. Istället tjänade de allah och hjälpte odjuret till makten. Vi som är de minsta kan inget göra om ledarna jobbar för islam. Det är över.

Svara -   - 8/4-18 11:26 -


Kalle

Svar till JL.

Över? Det är aldrig över. Men vårt folk måste vända sig mot Gud igen, och just nu finns det inga tendenser åt det hållet, så jag håller med dig om att framtiden för Sverige synes vara mörk.

Svara -   - 8/4-18 15:34 -


Bengt

Men flera av dom 380 kan ju tänkt om

Och ändrat uppfattning

Svara -   - 9/4-18 08:14 -


JL

Svar till Bengt.

Vad spelar det för roll nu när odjuret är inne? Vi har en annan gud jämte oss.

Svara -   - 9/4-18 08:42 -


AnnMarie

Bengt

Om någon av de 380 pastorerna tänkt om vore det inte på sin plats att offentligt be om förlåtelse då??

Är man pastor så har man ju ett större ansvar så då räcker det inte med att agera struts och köra huvudet i sanden !!

Svara -   - 9/4-18 09:14 -


BrorK

Fast, det är ju knappast muslimernas fel för vad som hände på Drottningsgatan. Dessutom så utnyttjades många myndighet för syftet av några få. För vilka bevis finns det egentligen att Akilov körde lastbilen förutom hans egen bekännelse? Aktionen var utom all tvivel planerad långt innan, vilket bevisas av omfattningen av "räddningsoperationen".

Så åter igen, hur kunde hon veta att det var en HAN som körde lastbilen? Lyssna igen, lägg bort er förutfattade mening och bara lyssna...

Svara -   - 9/4-18 10:32 -


Jessica

Svar till BrorK.

Förstår inte varför det spelar någon roll? Det är en människa som är i upplösningstillstånd som ringer. Man hör skräcken och paniken i hennes röst!

Svara -   - 9/4-18 10:42 -


BrorK

Svar till Jessica.

Så klart det har betydelse, Jessica. Min personliga tolkning från egen erfarenhet är att en människa i verklig panik varken låter eller uttrycker sig som på inspelningen ovan.

Svara -   - 9/4-18 10:52 -


Bengt

Jo ni har rätt både j l och annmarie

Men vi får inte ge upp

Svara -   - 9/4-18 11:57 -


Jessica

Svar till BrorK.

Jag förstår inte vart du vill komma.

Svara -   - 9/4-18 12:08 -


BrorK

Svar till Jessica.

Tidigare var ni mörker, men nu är ni ljus i Herren. Lev då som ljusets barn, för ljusets frukt består i allt vad godhet, rättfärdighet och sanning heter. Och pröva vad som gläder Herren. Var inte delaktiga i mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället. Vad de gör i hemlighet är skamligt till och med att nämna. (Eph. 5:8-12)

Svara -   - 9/4-18 12:52 -


Jessica

Svar till BrorK.

???

Svara -   - 9/4-18 13:38 -


BrorK

Svar till Jessica.

Eph. 5:8-12: Dvs, att vi ska söka sanningen och inte låta oss bedras av mörkrets makter.

Svara -   - 9/4-18 15:13 -


JL

Svar till nils.

Ledsen Nils, jag förstår att han vill kanske hjälpa mig. Men det är inte jag som behöver hjälp i första hand, det är hela kristenheten som svajar.

Svara -   - 9/4-18 15:28 -


Jessica

Svar till BrorK.

Jag förstår bibelordet men tycker inte det passar ihop med din konspirationsteori vad gäller terrorattacken i Stockholm 7 april 2017.

Svara -   - 9/4-18 15:32 -


nils

Svar till JL.

Det är kanske du som kan hjälpa honom,vad vet jag? Men vill du ej bli kontaktad skall jag hälsa honom det..Mvh/nils

Svara -   - 9/4-18 20:10 -


Jessica

Svar till BrorK.

Du säger Bror att det inte finns bevis på att Akilov körde lastbilen.

Det finns hundratals bilder tagna med Akilovs mobiltelefon i lastbilen!

Många av bilderna har han delat med chattkontakter. 14.49 minuter före dådet togs ett kort inifrån den lastbil som Akilov körde. Även bilder på hans handskades efter terrordådet! Han har också tagit bilder på den hemmagjorda bomben. Även massor med bilder dagarna före på vilken väg han skulle köra. ( källa Aftonbladet)

Svara -   - 10/4-18 08:02 -


Jessica

Svar till Jessica.

Handskador, skall det vara.

Svara -   - 10/4-18 08:04 -


PT

Svar till Jessica.

Hej Jessica,

Det spelar ingen som helst roll hur mycket och hur bra bevis du visar för BrorK att Aikilov var den som gjorde attacken på Drottninggatan, han kommer ändå att hävda att det är en stor konspiration som ligger bakom. För så "måste" det ju bara vara..

Det blir lätt så när man surfar runt på massa obskyra konspirationssajter och foliehatten blir större och större och till slut åker ned över huvudet och förblindar en...

Så spill ingen mer tid på att argumentera med honom, det är helt meningslöst så länge hatten är så långt nedtryckt.

Svara -   - 10/4-18 08:22 -


BrorK

Svar till Jessica.

Kära Jessica,

Jag har redan berättat att det egentligen inte finns några bevis och inte heller de som du anger är några verkliga bevis, det lika väl (och analogt troligen) vara efterkonstruktioner. För hur många ggr har inte händelserna refuserats allt eftersom att orimligheter i observationerna påpekats (ex. lastbilens hastighet)?

Jag tänker inte gå in i vidare polemik om vad som varit, för vad rör det mig om du föredrar att tro på dem som inte tror...

Gud välsigne dig!

Svara -   - 10/4-18 11:12 -


BrorK

Generellt måste jag få påpeka att det är så sorgligt att se hur bröder och systrar ofta föredrar att lyssna och tro på de ogudaktigas mörka gärningar. Det är som Skriften bara rinner av som vattnet på en gås :(

Svara -   - 10/4-18 11:20 -


Jessica

Svar till PT.

Du har nog alldeles rätt! Blev lite förvånad! Har inte hört någon som har ifrågasatt utredningen ang Akilov. Jag är ingen advokat, har bara sett och läst vad man säger i media. Men det är möjligt att Bror K är mera insatt i ärendet, men det lutar nog åt att du har alldeles rätt!🌸

Svara -   - 10/4-18 12:35 -


Jessica

Svar till Bengt.

Jag håller med dig Bengt! Det var fruktansvärt! Att det rörde sig om ett islamistiskt terrordåd råder det inga som helst tvivel om. Det finns också massor med bevis som binder den åtalade till brottet.Dessutom har han ju erkänt det själv.

Svara -   - 12/4-18 22:02 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

0

Läs allt!


kuştina Olof Palme çareserkirin

man Skandia

Photo: Express. 

A yê ku 52 sal li ser kuştina Olof Palme bû ji ber ku sala borî track sereke ya polîsan li killer e.

4

Läs allt!


Homosexuel hatiye Normalized dîtin

Zarok û mirov tazî

The pridfefestivalerna cuda wê peyamê xwe li seranserî welatî jî li boriyê vê havînê de, û di medyayê de alîkariya wê. 

17

Läs allt!


Berî havînê konê li: How to bipêçî kon pop-up

Niha ji bo havîna, tu tip amazing li ser ku çawa li hev bipêçî kon pop-up bistînin! 

0

Läs allt!


Îsa dibêje ku ew ji Xwedê ye?

Dibêje ku Încîl û Îsa, ku ew ji Xwedê ye? Ev video diyar dike ku bersiva zelal!

33

Läs allt!


Bi vî awayî hûn dê di Ruhê Pîroz imad - Christer Åberg

Pentîkostê! Apg29 Christer Åberg - Îcar tu ê li Ruhê Pîroz imad bibin. Christer Åberg, nîşan dide zimanên û şirovekirina! Her kes dikare get imad.

0

Läs allt!


Çawa ez rizgar bû

Mail Reader destê Marko Burazor 

lighthouse qeyikê

Lê belê, piştî çend civînan, min biryar da ku ew dikarin ji bo min dua bikin, da ku hemû dest danî ser min û dua kir û min hest bi hebûna Xwedê û Îsa standiye. Ev herî baş biryara ez her û her di jiyanê de çêkir bû.

6

Läs allt!


şideta li Xezayê alîkariya hinekî Swedish e

teror

Tundiya li ser sînorê Xezzayê, ku zarokên Filistîniyan pêş di bin agir de diqewime, ji ber ku alîkariya Swedish hatin şandin. Ev dibêje, Îsraîl connoisseur Thomas Sandell. 

3

Läs allt!


Baş Remezanê dixwazin Church Swedish

Baş Remezanê dixwazin Church Swedish

Picture: Twitter. 

Swedish dêrê yekem û pêncemîn emrê dema ku ew dixwazin Merry Remezanê binpêkirin û hatiye.

30

Läs allt!


Trump yê ku soz ji Orşelîmê lidarxistin bû

Clinton, Bush, Obama û Trump hemû sozên ku ji bo Îsraîlê da. Donald Trump de bi tenê yek ji serokên wê soza ku ji Orşelîmê girtî bû.

1

Läs allt!


Hamas ku niştecîh Gaza ji mirinê li şûna wergirtina alîkarîyê bijîşkî ji Îsraîlê

Îsraîl, tevî serhildanên Filistînê û çalakiyên terorîstî de, alîkariya tibbî, ku niha li full vegeriya şandin.

1

Läs allt!


The salane ya Remezanê Morden nêzîk

Cejna Remezanê Murder 2017

Di rojên dawî de, li wir hatine terorê Muslim bişaftina. Û berî meha pîroz ya misilman ya Remezanê hîn nehatiye destpêkirin. 

5

Läs allt!


Femînîst sang wek mirîşkê di Eurovision û won

The winner ya Eurovision 2018, Îsraîl e, ji bi misoger Toy îtirazên stranbêj Netta Barzilais.

18

Läs allt!


Transvestites ku kreş û wêneke?

Erjeng bi pir aktûal - Studio Apg29 Christer Åberg. bernameya îro: Hilbijartinên 2018 - da ku divê ev Christer Åberg deng. Islam aştiyê ye? Transvestites ku kreş û wêneke? Ted Sandstedt, nennè Lindberg Lindberg singing bûn.

0

Läs allt!


banga Misilman ji bo duakirinê li Växjö destûr - metran happy

NÛKIRIN! Polîsan niha banga Muslim ji bo duayên hefteyê carekê li Vaxjo destûr. Metranê kêfxweş e û got qey ew biaqil bû.

85

Läs allt!


War an de hişyarbûna?

By Holger Nilsson 

şer an de hişyarbûna

wî got: Jixwe çend sal berê hişyarî Yonggi Cho. "Swêdê ji bo hilbijartina nû de hişyarbûna an şer."

16

Läs allt!


Annons


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Stefan Löfven attackerar frireligiösa

Statsministern attackerar frireligiösa

Bild: Världen idag. 

I sitt första maj-tal gick Sveriges socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven till attack mot frireligiösa.

85

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, onsdag 23 maj 2018 kl. 20:31

Jesus söker: Desideria, Desiree!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


Îblîs biperçiqîne serê

Mail Reader ji aliyê David B 

Îsa xwe de biperçiqîne hatiye serê belê ya şeytane

2

Läs allt!


Qur'an, Îsa ye, ji Îsa ên di Mizgîniyê de ne

The Quran dibêje ji ber vê yekê ku Îsa nehat kuştin û xaçkirin ne. Islam înkar xaçkirina Îsa her û her derket. Ma hûn înkar dikin, ku Îsa mir û dîsa rabû, hûn nikarin xilas bibin.

4

Läs allt!


Muslim: Swêd dikare welatekî bibin misilman

Li Klippan misilmanên ciwan re got: Dominic Driman zelal ku mîsyona ji bo ku Swêd welatekî misilman û ku "Swêd dê bibe welatekî misilman e."

78

Läs allt!


Tu çima digirî?

Mail Reader ji aliyê David B 

hêsir

8

Läs allt!


Vision: dagirkirina Russian ji Norwêc û Swêd

Mail Reader destê nils 

leşkerekî Russian

De li ber dagirkirina Russian ji Norwêc û Swêd, herweha vejîna û Veguhastina!

68

Läs allt!


Gel bi fîşekan û bi kêran birîndar xist û li Värnamo

Genîş û gel bi rê ve li ser li Värnamo

Picture: Aftonbladet. 

Çend bi giranî di Värnamo jî birîndar bûn. gulebaranan, stabbing tune bike û kesên bi wesayîtên hatiye lêdan.

6

Läs allt!


Avicii xwekuştin - ew ji ezmên hat?

Avicii Died yên xwekuj bi hesanî

Picture: rollingstone.com. 

Li ser 20 April, 2018 Avicii li otêlekê de li Oman mirî hate dîtin. Li ser Nîsan 26, 2018, malbata wî ji Avicii jiyana xwe bi xwe avêtin.

88

Läs allt!


Mizgînvanê ku mirin KG Jonsson

By  Stefan û Mary Hallman 

KG Jonsson

Photo: Mary Hallman. 

Mizgînvanê û pêxember Karl-Gunnar Jonsson û navnîşana wê ji Perestgehê * de wî bi xwe Xudan û Xilaskarê me Îsa Mesîh îro, Wednesday, 25 April 2018th hatiye guhertin

3

Läs allt!


Misilman ji bo şewitandin a jin Christian ku nexwestin ku bi misilmankirina û wî re bizewice

Asma by a xwestiyê Misilman ji bo mirinê hat şewitandin

Picture: pakistantoday.com.pk. 

The jin Christian 25-year-old, Asma by a xwestiyê Muslim li Pakistanê de bi mirinê hatibû şewitandin gava ku ew red kir, ku bibin misilman û wî re bizewice.

9

Läs allt!


Putin texmîn dike kaosa global eger li Rojava dîsa êrîşî Sûriyê

By Mikael Walfridsson 

Putin, Lenîn, Stalîn

Sûriyê bi muzîkę pir a niha di nûçeyê de, û ez berê hatiye nivîsîn, ew li Sûriyê, nîşanek pêxemberan û ji destpêka pêkanîna kehaneta di Incîlê de diqewimin.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 055 312 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 542 bloggartiklar, 82 612 kommentarer och 55 619 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp