521 online! | Sidvisningar idag: 90 365 | Igår: 195 072 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Gelo tê bîra te ka 7 avrêl çi qewimî?

Gelo tê bîra te çi a year ago qewimî, 7 avrêl?

Îro, April 7, ew a year ago êrîşa terorîstî Muslim li ser Drottninggatan li Stockholmê bû. Mirovekî Muslim bi bawerî ku terrorörelsen Isis, wê bi kamyonetekê wêranî, kiribû û diajot mirin û pênc kes. 

Panîk, erdhejîn û ne gengaz

The clip kurt li jor, ku ji Demokratên Swêdê valfilm 2018, diyar panîk, erdhejîn û ne gengaz bû. 

Ez ji bo her xerabiyê di mot'acê lêborînê bike, lê ew panîkê gelê nerizgarkirî ku hejmara awarte di dema êrişeke terorîstî ye.

Dua bikin, da ji bo malbatên qurbaniyan. Dua bikin, da bo Swêdê. Dua ji bo swêdiyên. Dua ji bo misilmanan. Bidin hemû gelê Îsa! Pêwîstiya wan bi Îsa ji wê xilas bibin!

min dilerizîn madeya 

Read jî gotara metîngeriyê min û ramanên li ser êrîşa terorîstî li Stockholm a year ago: terorîstî li Stockholm - truck derxistin nav wê elaletê de - çend mirî

gotara min deriyek ji bo ku polîs ji aliyê yekî xapiyayî ku bû Muslim ne de hat ragihandin, ku ez fêm bikin, bi piranî do gilî vexatious. 

Rojnameyan de bal kişand, di heman demê de polîsan anîn xwarê, bêguman. Ev piştre ew bû ku, blog mezin bi ser nîv milyon rûpel views rojê. Erê, ew heta heta li ser milyon rûpel views çend rojan bû.

The budkskapet dilovanî ya rizgariyê de

The budkskapet dilovaniya xilazbûna Îsa Mesîh li ser rêya gelê hê bêtir giha!

Xwedê dixwaze ku hemû mirov xilas bibin û bên ba zanîna rastiyê. Ger tu hê Îsa wekî kirina wê berî ew bikeve jî dereng qebûl nekir. Îsa riya bi tenê bi ezmên e!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 7 April 2018 12:17 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


34 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Jo det var fruktansvärt det hela

Svara -   - 7/4-18 13:14 -


Johan

Uppskattningsvis har vi minst 500.000 shariatroende muslimer i landet. Radikaliseringen bland framförallt unga muslimer är alarmerande. Ca 40 % av sunnimuslimska tonåringar i en förort i Sverige, sade sig stötta ISIS i en undersökning. Om vi antar att det är signifikativt för landet samt att bara hälften av dem, d v s 20 %, verkligen menade det och om vi vidare räknar med att det finns ungefär 300.000 (förmodligen lågt räknat) sunnimuslimska tonåringar i landet, så har vi ungefär 60.000 muslimska tonåringar som seriöst stöttar ISIS...

Jag vågar mig på en förutsägelse: Vi har bara sett en ringa begynnelse av den terror vi kommer att möta i framtiden, pga muslimsk massinvandring. 😢

Svara -   - 7/4-18 14:20 -


David Ström

Vad är Guds plan i allt det här? Vi ber, inled oss inte i frestelse eller utsätt oss inte för prövning. Finns många prövningar i vår tid och både tiggaren och flyktingen är oss en prövning som vi inte bett om. Våra öppna gränser med ett tidigare nästan okontrollerat flöde av främlingar underlättar inte den gamla devisen," Land skall med lag byggas. Det underlättar inte heller vår gemensamma finansiering av välfärden. Vi ska komma ihåg att vår statsministers nya eftertänksamhet när det gäller främlingars rätt att bli nya medborgare inte ändrats. Däremot så är han tvungen att ändra sin politik för att vinna valet och sitta kvar vid makten vilket är det viktigaste. Hur det går för folket och nationen är sekundärt och man kan heller inte lita på en politiker, för sanningens ande finns inte i honom. Det är bra om man kan skilja ut vad som är Guds vilja i flyktingfrågan och vad som är retorik och politik. Vad är en riktig flykting enligt Guds mall? Är det när Kungen i ett land vill döda en människa som lyckas komma undan? Eller är det när ett helt folk tas som slavar och sedan flyr från sitt slaveri? Exodus. Eller är alla människor att betrakta som flyktingar om de bestämt sig för att söka efter ett bättre liv på andra sidan jorden? Hur ser kristna på främlingar som missköter sig? Är de baaara barn fast de har hår på bröstet och rakar sig och lever ett kriminellt och våldsamt liv? Är det kristet att dalta och ta kriminella människor i försvar? Vi ska komma ihåg att Gud frälser vem han vill, men jag menar människor som inte har en tanke på att omvända sig. Jag är arg över våldet. Men hela tiden så återgår det till," Vad vill Gud? Som kristen så begär Jesus av oss att vi ska ha ena foten i Guds rike som inte tillhör denna världen. ""Jag, Herren, har inte förändrats, och ni, Jakobs barn, är som ni alltid har varit: ända sedan era fäders tid har ni avvikit från mina stadgar och inte hållit dem. Vänd tillbaka till mig, så vänder jag tillbaka till er, säger Herren Sebaot. Har vi avvikit? Är främlingen mer värd än våra egna bostadslösa pensionärer som man förfärat läser om? Barmhärtighet vill jag se inte offer. Jag tror att det är viktigt med rätt undervisning i ämnet. Så att vi som är kristna agerar på ett sätt som inte skiljer oss från Gud.

Svara -   - 7/4-18 16:21 -


Kalle

Nu kommer Tyskland också minnas 7/4 som en dag för lastbilsterror. Det sjuka är att man börjar bli van.

Svara -   - 7/4-18 18:11 -


BrorK

Hur kunde hon veta att det var en HAN?!

Svara -   - 7/4-18 21:41 -


JL

Svar till David Ström.

Vad är Guds plan i allt det här?
Det står att läsa i bibeln, avdelningen förbannelser. Inte mycket att göra nu. Det var Gud vi skulle älskat, inte främlingen. Främlingen skulle vi ju inte älska mer än oss själva och vi skall älska oss själva så lite att vi skall dö för vår kung. Främlingen betyder inte mer än vår Gud. Försök få i det i Stefan Svärd om ni kan?
Så nu försvarar kristna att allah är samma sak som Jesus, islamisering kan inte orsakas av invandring. Många kristna visar större vänlighet till den andra Guden än till sina egna minsta bröder. Andra kristna är så egoistiska så de kan inte ens skaffa barn, trots att vi fått en uppmaning.
380 pastorer skriver alltså på att invandring inte orsakar islamisering, när de skulle hållit sin Gud, Herren Jesus helig som första prio. Istället tjänade de allah och hjälpte odjuret till makten. Vi som är de minsta kan inget göra om ledarna jobbar för islam. Det är över.

Svara -   - 8/4-18 11:26 -


Kalle

Svar till JL.

Över? Det är aldrig över. Men vårt folk måste vända sig mot Gud igen, och just nu finns det inga tendenser åt det hållet, så jag håller med dig om att framtiden för Sverige synes vara mörk.

Svara -   - 8/4-18 15:34 -


Bengt

Men flera av dom 380 kan ju tänkt om

Och ändrat uppfattning

Svara -   - 9/4-18 08:14 -


JL

Svar till Bengt.

Vad spelar det för roll nu när odjuret är inne? Vi har en annan gud jämte oss.

Svara -   - 9/4-18 08:42 -


AnnMarie

Bengt

Om någon av de 380 pastorerna tänkt om vore det inte på sin plats att offentligt be om förlåtelse då??

Är man pastor så har man ju ett större ansvar så då räcker det inte med att agera struts och köra huvudet i sanden !!

Svara -   - 9/4-18 09:14 -


BrorK

Fast, det är ju knappast muslimernas fel för vad som hände på Drottningsgatan. Dessutom så utnyttjades många myndighet för syftet av några få. För vilka bevis finns det egentligen att Akilov körde lastbilen förutom hans egen bekännelse? Aktionen var utom all tvivel planerad långt innan, vilket bevisas av omfattningen av "räddningsoperationen".

Så åter igen, hur kunde hon veta att det var en HAN som körde lastbilen? Lyssna igen, lägg bort er förutfattade mening och bara lyssna...

Svara -   - 9/4-18 10:32 -


Jessica

Svar till BrorK.

Förstår inte varför det spelar någon roll? Det är en människa som är i upplösningstillstånd som ringer. Man hör skräcken och paniken i hennes röst!

Svara -   - 9/4-18 10:42 -


BrorK

Svar till Jessica.

Så klart det har betydelse, Jessica. Min personliga tolkning från egen erfarenhet är att en människa i verklig panik varken låter eller uttrycker sig som på inspelningen ovan.

Svara -   - 9/4-18 10:52 -


Bengt

Jo ni har rätt både j l och annmarie

Men vi får inte ge upp

Svara -   - 9/4-18 11:57 -


Jessica

Svar till BrorK.

Jag förstår inte vart du vill komma.

Svara -   - 9/4-18 12:08 -


BrorK

Svar till Jessica.

Tidigare var ni mörker, men nu är ni ljus i Herren. Lev då som ljusets barn, för ljusets frukt består i allt vad godhet, rättfärdighet och sanning heter. Och pröva vad som gläder Herren. Var inte delaktiga i mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället. Vad de gör i hemlighet är skamligt till och med att nämna. (Eph. 5:8-12)

Svara -   - 9/4-18 12:52 -


Jessica

Svar till BrorK.

???

Svara -   - 9/4-18 13:38 -


BrorK

Svar till Jessica.

Eph. 5:8-12: Dvs, att vi ska söka sanningen och inte låta oss bedras av mörkrets makter.

Svara -   - 9/4-18 15:13 -


JL

Svar till nils.

Ledsen Nils, jag förstår att han vill kanske hjälpa mig. Men det är inte jag som behöver hjälp i första hand, det är hela kristenheten som svajar.

Svara -   - 9/4-18 15:28 -


Jessica

Svar till BrorK.

Jag förstår bibelordet men tycker inte det passar ihop med din konspirationsteori vad gäller terrorattacken i Stockholm 7 april 2017.

Svara -   - 9/4-18 15:32 -


nils

Svar till JL.

Det är kanske du som kan hjälpa honom,vad vet jag? Men vill du ej bli kontaktad skall jag hälsa honom det..Mvh/nils

Svara -   - 9/4-18 20:10 -


Jessica

Svar till BrorK.

Du säger Bror att det inte finns bevis på att Akilov körde lastbilen.

Det finns hundratals bilder tagna med Akilovs mobiltelefon i lastbilen!

Många av bilderna har han delat med chattkontakter. 14.49 minuter före dådet togs ett kort inifrån den lastbil som Akilov körde. Även bilder på hans handskades efter terrordådet! Han har också tagit bilder på den hemmagjorda bomben. Även massor med bilder dagarna före på vilken väg han skulle köra. ( källa Aftonbladet)

Svara -   - 10/4-18 08:02 -


Jessica

Svar till Jessica.

Handskador, skall det vara.

Svara -   - 10/4-18 08:04 -


PT

Svar till Jessica.

Hej Jessica,

Det spelar ingen som helst roll hur mycket och hur bra bevis du visar för BrorK att Aikilov var den som gjorde attacken på Drottninggatan, han kommer ändå att hävda att det är en stor konspiration som ligger bakom. För så "måste" det ju bara vara..

Det blir lätt så när man surfar runt på massa obskyra konspirationssajter och foliehatten blir större och större och till slut åker ned över huvudet och förblindar en...

Så spill ingen mer tid på att argumentera med honom, det är helt meningslöst så länge hatten är så långt nedtryckt.

Svara -   - 10/4-18 08:22 -


BrorK

Svar till Jessica.

Kära Jessica,

Jag har redan berättat att det egentligen inte finns några bevis och inte heller de som du anger är några verkliga bevis, det lika väl (och analogt troligen) vara efterkonstruktioner. För hur många ggr har inte händelserna refuserats allt eftersom att orimligheter i observationerna påpekats (ex. lastbilens hastighet)?

Jag tänker inte gå in i vidare polemik om vad som varit, för vad rör det mig om du föredrar att tro på dem som inte tror...

Gud välsigne dig!

Svara -   - 10/4-18 11:12 -


BrorK

Generellt måste jag få påpeka att det är så sorgligt att se hur bröder och systrar ofta föredrar att lyssna och tro på de ogudaktigas mörka gärningar. Det är som Skriften bara rinner av som vattnet på en gås :(

Svara -   - 10/4-18 11:20 -


Jessica

Svar till PT.

Du har nog alldeles rätt! Blev lite förvånad! Har inte hört någon som har ifrågasatt utredningen ang Akilov. Jag är ingen advokat, har bara sett och läst vad man säger i media. Men det är möjligt att Bror K är mera insatt i ärendet, men det lutar nog åt att du har alldeles rätt!🌸

Svara -   - 10/4-18 12:35 -


Jessica

Svar till Bengt.

Jag håller med dig Bengt! Det var fruktansvärt! Att det rörde sig om ett islamistiskt terrordåd råder det inga som helst tvivel om. Det finns också massor med bevis som binder den åtalade till brottet.Dessutom har han ju erkänt det själv.

Svara -   - 12/4-18 22:02 -


Jessica

Svar till BrorK.

Akilov blir dömd till lagens strängaste straff- livstids fängelse för terroristbrott.

Han utvisas och får inte komma tillbaks till Sverige. Tror du fortfarande Bror K, på detta anmärkningsvärda du skrev för 2 månader sedan nämligen detta:

”Aktionen var utom allt tvivel planerad långt innan, vilket bevisas av omfattningen av ”räddningsaktionen”

”För vilka bevis finns det egentligen att Akilov körde lastbilen förutom hans egen bekännelse.”

Svara -   - 7/6-18 14:01 -


Jessica

Svar till BrorK.

Här har du nog fel Bror K!

Akilov har dömts till lagens strängaste straff- livstids fängelse! Så det där samtalet var äkta, även om du inte tror det!

Svara -   - 7/6-18 14:06 -


Jessica

Svar till BrorK.

Så här skriver du Bror K

- Jag har redan berättat att det egentligen inte finns några bevis.....

Det gör det nog Bror K!

Akilov är livstidsdömd!

Svara -   - 7/6-18 14:11 -


Tomas N

Några här har halkat in på ett sidospår angående terrorattentatet. En sak som man nog kan säga säkert är att det kommer flera terrordåd och attacker tyvärr.

Hur vi responderar och vad som är syftet finns det mycket att säga om,men en sak som är värt att kämpa för och be för är att statens alla funktioner behöver fungera vid sådana tillfällen. Och att vi nykter hanterar det faktum att vi lever i en alltmer gränslös värld med de konflikter som följer därav

Vad det gäller val och politik så skulle jag vilja påstå att det är varje vuxen människas plikt att reflektera och göra sin röst hörd för att bidra till ett bra och fungerande samhälle. Annars är tanken om demokrati helt meningslös egentligen.

Om skydd för medborgare med fokus på de utsatta(våldtäktsoffer,äldre,brottsoffer och barn/ungdomar) brister ,om rätts och straffsystemet inte fungerar ,om skattepengar går till fel saker och om själva värdegrunden som denväxande generationen och vi alla skall leva av och i är fel och på gäg åt fel håll,då måste man försöka påverka situationen .

Det är det alla sympatisörer till SD gör och effekten syns redan genom opinionmätningar.

Dagens samhälle präglas ju av att hoppet och"frälsningen" sätts till politiska system.

Antingen man sätter sitt hopp till fri marknadsliberalism eller en mera humanistisk marxism med fokus på klasskamp eller om feminism eller revolutionära tankar eller rashygien eller mångetnisk samhälle som lösningen så är ju alla dessa grunder emot den kristna och antikristliga till sin natur.

Att leva i tro är att älska sina nästa och där får man själv fundera på vad som är Guds vilja. Nationalism säger att migranter får stå tillbaka för de svagas behov av de folk som redan bor i landet och nationalism menar att anvarsfördelningen portioneras ut i mindre enheter snarare än globalt.

Ett globalt perspektiv menar att migrerande människor skall försörjas även om äldre och svaga som inte kan försörja sig lider nöd och brist.

Politik är svårt ,men nödvändigt. Det gäller att urskilja och skala av propagandan så att man kan bedöma rätt- Och det är bara provinsiellt(tidsmässigt) eftersom slutet och prövningarna kommer med kaos ,men en ställningstagande blir också ett vittnesbörd i sig om hur man ser på och tar ansvar för samhälle och andra människor.

Att vara passiv är att handla säger bibeln,så man kan inte alltid bara blunda när det är svårt om man ser ondska och orättfärdighet utbreda sig

Svara -   - 7/6-18 15:03 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Här blev det helt fel ser jag. Mitt inlägg här ovan skulle vara till artikeln "Det är inget konstigt att kristna röstar på SD"

Christer,kan du fytta över inlägget?

Svara -   - 7/6-18 15:12 -


Jessica

Svar till Tomas N.

Håller med dig om att det verkligen är ett sidospår. Men det var så oerhört anmärkningsvärt, så man knappt kunde tro att det var ett seriöst uttalande. För min del tycker jag att uttalandet var i det närmaste hårresande! Har inte stött på en enda människa under det här året som gått, som haft den här teorin.

Svara -   - 7/6-18 15:55 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Sê images of Îsa di Ahîda kevin de

Mail Reader destê Leif Boman 

Bi çavên me li ser Îsa wekî van (Heb 12) sabît re dibêje ji bo, paşê gehîştî û gelek ji çîrokên di Ahîda kevin de û bi alîkariya Ruhê da.

5

Läs allt!


88 seconds nûçeyên baş

Mail Reader ji aliyê David B

Mizgîniya. 

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden.

4

Läs allt!


Dexil

By Tage Bergman 

Dexil

Tage Bergman ramanên balkêş li ser demên cuda dirûnê ku em di Incîlê de bibînin. Ev ji dema dirûnê re dipeyivî, di heman demê de dema ku em dikarin hêvî bikin ku sermestbûn Meclîsa cih.

7

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


* pêşî

By Tage Bergman 

* pêşî

Dema ku dê şahiya? Ewê wê berî an jî piştî bobelata be? ne fikrên gelek li ser wê hene, û nerînên hev nagirin. Em careke din û careke din vegerin li Nivîsarên Pîroz dikolin, ku gelek xuya zehmet fêm bikin. Li şûna wê, em dikarin li şibandina dewlemend ên di Mizgîniyê de li ser vê mijarê, ku dide, bersiveke zelal binêre. Em ji bingehên peyva pêxemberîtiyê fêm nekin wê demê em nikarin fêm bikin dijwar çarçoveyê de şîrove dikin.

2

Läs allt!


kêlîkê de stop Gay

BELL

The gay profile SVT berê Pekka Heino features bo complainant berdewam çengên dêra dj 林肯 li Kungsholmen li Stockholmê hat sekinandin. 

0

Läs allt!


Allah - månguden som var gift med solgudinnan med stjärnorna som sina döttrar

Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidade på bröstet.
Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidat på bröstet.

"Som vi ska se, så visar ovedersägliga bevis att guden Allah var en hednisk gudom. Faktum är att han var månguden som var gift med solgudinnan med stjärnorna som sina döttrar", skriver Dr. Robert Morey i detta studium om Allahs ursprung.

Läs allt!


The şad bike, kufur û bobelata mezin de bi hêsanî fêm e eger tu di Incîlê de bawer

asîman

Yên ku ji bo her tim li dijî vê herin, tu dikarî li cihên din bikin, lê ne li vê derê li ser Apg29. Ez bi xwe tu bi ajandaya xwe û hînkirinên ji Apg29 propaganda ne qebûl dikin!

15

Läs allt!


Propaganda globalbûnê hikûmeta dostane Schematic li Swêdê

Mail Reader destê AJ 

Ev balkêş e, niha direve rojnameya Metro derve bi peyva (rûpel ber, plus belav full) ji bo zanista siyasî yê ku dibêje ku Annie Lööf dikarin hewldana next ji bo avakirina hikûmetê û bibe serokwezîrê Swêdê.

16

Läs allt!


mezintirîn şîrketa televizyonê Christian cîhanê invests li TBN Nordic li Stockaryd

TBN Nordic li Stockaryd

Ji Sunday, 7 July, 2018, niha ji bo Media House Friends, ku dest bi TV2020 ku paşê Lifely Channel, di bin nave TBN Nordic bû xuya dike.

0

Läs allt!


caran rojiyê ji bo kuştina muayenexaneyên Swedish

caran rojiyê ji bo kuştina muayenexaneyên Swedish

Eger ez fêm kardike, ew kuştin e, eger kesek bêplan we bikujin, dema kuştina plankirin. Ji ber ku jiberxwebirina plankirina, ev tiştek di heman demê de kuştina e!

6

Läs allt!


Elida serdana Îsraîlê

Swedish Elida, di gemiyê de ji bo piştevaniya mesîhîyan û ew bi tenê demokrasî li Rojhilata Navîn, şebeqê bo Îsraîlê.

2

Läs allt!


Tirkiye, razemeniyan bi sedan milyon li ser avakirina mizgeftan li hemû derên cîhanê

mizgeft

Hikûmeta Tirk radibe bi sedan milyon bo avakirina mizgeft di armanca demdirêj ya bi belavkirina Îslamê li seranserê cîhanê. 

34

Läs allt!


Hîcab ji bo zarokên firotin

Brîtanî zincîra store beşa difiroşe sergirtinê de ji bo zarokên ciwan

The British store beşa zincîra Marks & Spencer piyaseyan barnhijab minasib ji bo ku bibêjin 6-8 salî.

24

Läs allt!


Dema ku ji dojehê birîn?

Cîyêd ku ez ji dayik bû, bi vî awayî bû sihik * xilasiya min re hatiye dayîn. Ez xilas bû, ne ji ber ku ez di "welatê Christian" dayik bû, lê ji ber ku Îsa li min geriyan!

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Kes nikare Îsa nexapînin

Kes nikare Îsa nexapînin

Picture: dagen.se.

Hello ax! Ji ber ku gava ev yek ji bo ceribandina Îsa?

6

Läs allt!


The şad - hêviya pîroz!

The şad - hêviya pîroz!

"The şad veguherîna dijîn bawermendên tecrûbe ye ku Xudan bi şûn ve bikişîne ji bo bawermendên bi ezmên. Gel paşê ji tecrûbeya wê ji bo guhertin bê, bê tûşî mirinê. "

6

Läs allt!


Çi divê hûn çi bikin, ji bo dojehê herheyî winda bibe?

7

Läs allt!


Horoscope, mişt û yoga olên Eastern in

By Holger Nilsson

Di gelek kovar, û heta di rojnameyan de, horoscopes in. Çawa cidî di çapemeniyê de nikare tiştekî wek gumanbar de dikare bê pirsîn biweşînin.

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 43, måndag 22 oktober 2018 kl. 11:28

Jesus söker: Marika, Marita!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Di 10 Kanûna Pêşîn, dinivîse ku welatên endamê Neteweyên Yekbûyî di bin koçberî free

Di 10 Kanûna Pêşîn, belgeyeke ji bo Neteweyên Yekbûyî ku di binyada xwe vedike ji bo koçberî free çapkirin.

41

Läs allt!


Senaste kommentarer


zewaca bi heman-sex dibe ku li Romanyayê qedexe

zewaca bi heman-sex dibe ku li Romanyayê qedexe

zewaca bi heman-sex dibe ku li Romanyayê qedexe ye. Dawiya vê hefteyê de, deng li welêt erê an jî na ji bo guhertina destûrê, da ku bi tenê zewacê, divê ji yekîtiya di navbera mêr û jinek be.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Ruhê Pîroz ji erdê li şad rakirin

Comment destê LelFA 

Trumpet li şad bike

Di bareya guftûgoyên derbarê ku "dikare were derbazkirin." Bila ji me re li ser text bingehîn koinegrekiska binêre.

56

Läs allt!


globalîzmê çi ye

Comment destê LelFA 

Çi gerdûnîbûna e

Globalîzmê, bi tenê, êrîşeke li ser hemû waran de li nasnameya neteweyê bikim, û YE rêxistina wê ya sereke ye - qet nebe siyasî. 

54

Läs allt!


Cihû li Tel-Avîvê di xewna xwe şad bike

dilkişînî

"Ez di xewna ku lêdin boriyê xist û min bi derî ve ber bi rê û binêrin derket. Bi hezaran kesên ji neteweya Îsraîlê de ku bi riya ewran amadekirina û ew bi cilên xiftanên spî û parçe ezman û di Angel Gabriel li ezmanan e li jor û pêl boriyê. "

24

Läs allt!


Di beşa nedilxwaz çardeh

guhê

Çîroka sergêjker mezinbûn di gundan de bi malbata mezinkirinê.

14

Läs allt!


Pîrozbahî ji Malle Lindberg 89 salan

Îro mizgînvanê ku efsanewî Malle Lindberg 89 salan e! Ew 290,929th Malle Pîrozbahî ji dayik bû!

11

Läs allt!


400 kes ji aliyê erdheja û tsunami in Indonesia hatin kuştin

Hema bêje 400 kesan ji ber erdheja û tsunami piştre li ser girava Sulawesi li Indonesia hatine kuştin. About wek gelek jî birîndar bûn û gelek jî winda ne. 

3

Läs allt!


Endamê Annie Lööf ji Komîsyona Sêalî ya veşartî

Komîsyona Sêalî

Îro eşkere Partiya Keskan Birger Schlaug û Malou Lindholm ji Annie Lööf Navenda Partiya endamê dizî rêxistina elîtên globalist, Komîsyona Sêber e. 

205

Läs allt!


Dê Annie Lööf serokwezîr?

Dê Annie Lööf serokwezîr?

Picture: vn.se. 

Bû serokê Partiya Navendê Annie Lööf vexwendin civînê şevbihêrkên di sala 2017 de ku, ew ê bibin Swêdê serokwezîrê dahatû?

21

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 767 471 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 962 bloggartiklar, 90 977 kommentarer och 59 140 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp