798 online! | Sidvisningar idag: 120 760 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Gelo tê bîra te ka 7 avrêl çi qewimî?

Gelo tê bîra te çi a year ago qewimî, 7 avrêl?

Îro, April 7, ew a year ago êrîşa terorîstî Muslim li ser Drottninggatan li Stockholmê bû. Mirovekî Muslim bi bawerî ku terrorörelsen Isis, wê bi kamyonetekê wêranî, kiribû û diajot mirin û pênc kes. 

Panîk, erdhejîn û ne gengaz

The clip kurt li jor, ku ji Demokratên Swêdê valfilm 2018, diyar panîk, erdhejîn û ne gengaz bû. 

Ez ji bo her xerabiyê di mot'acê lêborînê bike, lê ew panîkê gelê nerizgarkirî ku hejmara awarte di dema êrişeke terorîstî ye.

Dua bikin, da ji bo malbatên qurbaniyan. Dua bikin, da bo Swêdê. Dua ji bo swêdiyên. Dua ji bo misilmanan. Bidin hemû gelê Îsa! Pêwîstiya wan bi Îsa ji wê xilas bibin!

min dilerizîn madeya 

Read jî gotara metîngeriyê min û ramanên li ser êrîşa terorîstî li Stockholm a year ago: terorîstî li Stockholm - truck derxistin nav wê elaletê de - çend mirî

gotara min deriyek ji bo ku polîs ji aliyê yekî xapiyayî ku bû Muslim ne de hat ragihandin, ku ez fêm bikin, bi piranî do gilî vexatious. 

Rojnameyan de bal kişand, di heman demê de polîsan anîn xwarê, bêguman. Ev piştre ew bû ku, blog mezin bi ser nîv milyon rûpel views rojê. Erê, ew heta heta li ser milyon rûpel views çend rojan bû.

The budkskapet dilovanî ya rizgariyê de

The budkskapet dilovaniya xilazbûna Îsa Mesîh li ser rêya gelê hê bêtir giha!

Xwedê dixwaze ku hemû mirov xilas bibin û bên ba zanîna rastiyê. Ger tu hê Îsa wekî kirina wê berî ew bikeve jî dereng qebûl nekir. Îsa riya bi tenê bi ezmên e!


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Saturday 7 April 2018 12:17 | #7april #terror #drottninggatan #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


34 kommentarer

Bengt

Jo det var fruktansvärt det hela

Svara -   - 7/4-18 13:14 -


Johan

Uppskattningsvis har vi minst 500.000 shariatroende muslimer i landet. Radikaliseringen bland framförallt unga muslimer är alarmerande. Ca 40 % av sunnimuslimska tonåringar i en förort i Sverige, sade sig stötta ISIS i en undersökning. Om vi antar att det är signifikativt för landet samt att bara hälften av dem, d v s 20 %, verkligen menade det och om vi vidare räknar med att det finns ungefär 300.000 (förmodligen lågt räknat) sunnimuslimska tonåringar i landet, så har vi ungefär 60.000 muslimska tonåringar som seriöst stöttar ISIS...

Jag vågar mig på en förutsägelse: Vi har bara sett en ringa begynnelse av den terror vi kommer att möta i framtiden, pga muslimsk massinvandring. 😢

Svara -   - 7/4-18 14:20 -


David Ström

Vad är Guds plan i allt det här? Vi ber, inled oss inte i frestelse eller utsätt oss inte för prövning. Finns många prövningar i vår tid och både tiggaren och flyktingen är oss en prövning som vi inte bett om. Våra öppna gränser med ett tidigare nästan okontrollerat flöde av främlingar underlättar inte den gamla devisen," Land skall med lag byggas. Det underlättar inte heller vår gemensamma finansiering av välfärden. Vi ska komma ihåg att vår statsministers nya eftertänksamhet när det gäller främlingars rätt att bli nya medborgare inte ändrats. Däremot så är han tvungen att ändra sin politik för att vinna valet och sitta kvar vid makten vilket är det viktigaste. Hur det går för folket och nationen är sekundärt och man kan heller inte lita på en politiker, för sanningens ande finns inte i honom. Det är bra om man kan skilja ut vad som är Guds vilja i flyktingfrågan och vad som är retorik och politik. Vad är en riktig flykting enligt Guds mall? Är det när Kungen i ett land vill döda en människa som lyckas komma undan? Eller är det när ett helt folk tas som slavar och sedan flyr från sitt slaveri? Exodus. Eller är alla människor att betrakta som flyktingar om de bestämt sig för att söka efter ett bättre liv på andra sidan jorden? Hur ser kristna på främlingar som missköter sig? Är de baaara barn fast de har hår på bröstet och rakar sig och lever ett kriminellt och våldsamt liv? Är det kristet att dalta och ta kriminella människor i försvar? Vi ska komma ihåg att Gud frälser vem han vill, men jag menar människor som inte har en tanke på att omvända sig. Jag är arg över våldet. Men hela tiden så återgår det till," Vad vill Gud? Som kristen så begär Jesus av oss att vi ska ha ena foten i Guds rike som inte tillhör denna världen. ""Jag, Herren, har inte förändrats, och ni, Jakobs barn, är som ni alltid har varit: ända sedan era fäders tid har ni avvikit från mina stadgar och inte hållit dem. Vänd tillbaka till mig, så vänder jag tillbaka till er, säger Herren Sebaot. Har vi avvikit? Är främlingen mer värd än våra egna bostadslösa pensionärer som man förfärat läser om? Barmhärtighet vill jag se inte offer. Jag tror att det är viktigt med rätt undervisning i ämnet. Så att vi som är kristna agerar på ett sätt som inte skiljer oss från Gud.

Svara -   - 7/4-18 16:21 -


Kalle

Nu kommer Tyskland också minnas 7/4 som en dag för lastbilsterror. Det sjuka är att man börjar bli van.

Svara -   - 7/4-18 18:11 -


BrorK

Hur kunde hon veta att det var en HAN?!

Svara -   - 7/4-18 21:41 -


JL

Svar till David Ström.

Vad är Guds plan i allt det här?
Det står att läsa i bibeln, avdelningen förbannelser. Inte mycket att göra nu. Det var Gud vi skulle älskat, inte främlingen. Främlingen skulle vi ju inte älska mer än oss själva och vi skall älska oss själva så lite att vi skall dö för vår kung. Främlingen betyder inte mer än vår Gud. Försök få i det i Stefan Svärd om ni kan?
Så nu försvarar kristna att allah är samma sak som Jesus, islamisering kan inte orsakas av invandring. Många kristna visar större vänlighet till den andra Guden än till sina egna minsta bröder. Andra kristna är så egoistiska så de kan inte ens skaffa barn, trots att vi fått en uppmaning.
380 pastorer skriver alltså på att invandring inte orsakar islamisering, när de skulle hållit sin Gud, Herren Jesus helig som första prio. Istället tjänade de allah och hjälpte odjuret till makten. Vi som är de minsta kan inget göra om ledarna jobbar för islam. Det är över.

Svara -   - 8/4-18 11:26 -


Kalle

Svar till JL.

Över? Det är aldrig över. Men vårt folk måste vända sig mot Gud igen, och just nu finns det inga tendenser åt det hållet, så jag håller med dig om att framtiden för Sverige synes vara mörk.

Svara -   - 8/4-18 15:34 -


Bengt

Men flera av dom 380 kan ju tänkt om

Och ändrat uppfattning

Svara -   - 9/4-18 08:14 -


JL

Svar till Bengt.

Vad spelar det för roll nu när odjuret är inne? Vi har en annan gud jämte oss.

Svara -   - 9/4-18 08:42 -


AnnMarie

Bengt

Om någon av de 380 pastorerna tänkt om vore det inte på sin plats att offentligt be om förlåtelse då??

Är man pastor så har man ju ett större ansvar så då räcker det inte med att agera struts och köra huvudet i sanden !!

Svara -   - 9/4-18 09:14 -


BrorK

Fast, det är ju knappast muslimernas fel för vad som hände på Drottningsgatan. Dessutom så utnyttjades många myndighet för syftet av några få. För vilka bevis finns det egentligen att Akilov körde lastbilen förutom hans egen bekännelse? Aktionen var utom all tvivel planerad långt innan, vilket bevisas av omfattningen av "räddningsoperationen".

Så åter igen, hur kunde hon veta att det var en HAN som körde lastbilen? Lyssna igen, lägg bort er förutfattade mening och bara lyssna...

Svara -   - 9/4-18 10:32 -


Jessica

Svar till BrorK.

Förstår inte varför det spelar någon roll? Det är en människa som är i upplösningstillstånd som ringer. Man hör skräcken och paniken i hennes röst!

Svara -   - 9/4-18 10:42 -


BrorK

Svar till Jessica.

Så klart det har betydelse, Jessica. Min personliga tolkning från egen erfarenhet är att en människa i verklig panik varken låter eller uttrycker sig som på inspelningen ovan.

Svara -   - 9/4-18 10:52 -


Bengt

Jo ni har rätt både j l och annmarie

Men vi får inte ge upp

Svara -   - 9/4-18 11:57 -


Jessica

Svar till BrorK.

Jag förstår inte vart du vill komma.

Svara -   - 9/4-18 12:08 -


BrorK

Svar till Jessica.

Tidigare var ni mörker, men nu är ni ljus i Herren. Lev då som ljusets barn, för ljusets frukt består i allt vad godhet, rättfärdighet och sanning heter. Och pröva vad som gläder Herren. Var inte delaktiga i mörkrets ofruktbara gärningar utan avslöja dem i stället. Vad de gör i hemlighet är skamligt till och med att nämna. (Eph. 5:8-12)

Svara -   - 9/4-18 12:52 -


Jessica

Svar till BrorK.

???

Svara -   - 9/4-18 13:38 -


BrorK

Svar till Jessica.

Eph. 5:8-12: Dvs, att vi ska söka sanningen och inte låta oss bedras av mörkrets makter.

Svara -   - 9/4-18 15:13 -


JL

Svar till nils.

Ledsen Nils, jag förstår att han vill kanske hjälpa mig. Men det är inte jag som behöver hjälp i första hand, det är hela kristenheten som svajar.

Svara -   - 9/4-18 15:28 -


Jessica

Svar till BrorK.

Jag förstår bibelordet men tycker inte det passar ihop med din konspirationsteori vad gäller terrorattacken i Stockholm 7 april 2017.

Svara -   - 9/4-18 15:32 -


nils

Svar till JL.

Det är kanske du som kan hjälpa honom,vad vet jag? Men vill du ej bli kontaktad skall jag hälsa honom det..Mvh/nils

Svara -   - 9/4-18 20:10 -


Jessica

Svar till BrorK.

Du säger Bror att det inte finns bevis på att Akilov körde lastbilen.

Det finns hundratals bilder tagna med Akilovs mobiltelefon i lastbilen!

Många av bilderna har han delat med chattkontakter. 14.49 minuter före dådet togs ett kort inifrån den lastbil som Akilov körde. Även bilder på hans handskades efter terrordådet! Han har också tagit bilder på den hemmagjorda bomben. Även massor med bilder dagarna före på vilken väg han skulle köra. ( källa Aftonbladet)

Svara -   - 10/4-18 08:02 -


Jessica

Svar till Jessica.

Handskador, skall det vara.

Svara -   - 10/4-18 08:04 -


PT

Svar till Jessica.

Hej Jessica,

Det spelar ingen som helst roll hur mycket och hur bra bevis du visar för BrorK att Aikilov var den som gjorde attacken på Drottninggatan, han kommer ändå att hävda att det är en stor konspiration som ligger bakom. För så "måste" det ju bara vara..

Det blir lätt så när man surfar runt på massa obskyra konspirationssajter och foliehatten blir större och större och till slut åker ned över huvudet och förblindar en...

Så spill ingen mer tid på att argumentera med honom, det är helt meningslöst så länge hatten är så långt nedtryckt.

Svara -   - 10/4-18 08:22 -


BrorK

Svar till Jessica.

Kära Jessica,

Jag har redan berättat att det egentligen inte finns några bevis och inte heller de som du anger är några verkliga bevis, det lika väl (och analogt troligen) vara efterkonstruktioner. För hur många ggr har inte händelserna refuserats allt eftersom att orimligheter i observationerna påpekats (ex. lastbilens hastighet)?

Jag tänker inte gå in i vidare polemik om vad som varit, för vad rör det mig om du föredrar att tro på dem som inte tror...

Gud välsigne dig!

Svara -   - 10/4-18 11:12 -


BrorK

Generellt måste jag få påpeka att det är så sorgligt att se hur bröder och systrar ofta föredrar att lyssna och tro på de ogudaktigas mörka gärningar. Det är som Skriften bara rinner av som vattnet på en gås :(

Svara -   - 10/4-18 11:20 -


Jessica

Svar till PT.

Du har nog alldeles rätt! Blev lite förvånad! Har inte hört någon som har ifrågasatt utredningen ang Akilov. Jag är ingen advokat, har bara sett och läst vad man säger i media. Men det är möjligt att Bror K är mera insatt i ärendet, men det lutar nog åt att du har alldeles rätt!🌸

Svara -   - 10/4-18 12:35 -


Jessica

Svar till Bengt.

Jag håller med dig Bengt! Det var fruktansvärt! Att det rörde sig om ett islamistiskt terrordåd råder det inga som helst tvivel om. Det finns också massor med bevis som binder den åtalade till brottet.Dessutom har han ju erkänt det själv.

Svara -   - 12/4-18 22:02 -


Jessica

Svar till BrorK.

Akilov blir dömd till lagens strängaste straff- livstids fängelse för terroristbrott.

Han utvisas och får inte komma tillbaks till Sverige. Tror du fortfarande Bror K, på detta anmärkningsvärda du skrev för 2 månader sedan nämligen detta:

”Aktionen var utom allt tvivel planerad långt innan, vilket bevisas av omfattningen av ”räddningsaktionen”

”För vilka bevis finns det egentligen att Akilov körde lastbilen förutom hans egen bekännelse.”

Svara -   - 7/6-18 14:01 -


Jessica

Svar till BrorK.

Här har du nog fel Bror K!

Akilov har dömts till lagens strängaste straff- livstids fängelse! Så det där samtalet var äkta, även om du inte tror det!

Svara -   - 7/6-18 14:06 -


Jessica

Svar till BrorK.

Så här skriver du Bror K

- Jag har redan berättat att det egentligen inte finns några bevis.....

Det gör det nog Bror K!

Akilov är livstidsdömd!

Svara -   - 7/6-18 14:11 -


Tomas N

Några här har halkat in på ett sidospår angående terrorattentatet. En sak som man nog kan säga säkert är att det kommer flera terrordåd och attacker tyvärr.

Hur vi responderar och vad som är syftet finns det mycket att säga om,men en sak som är värt att kämpa för och be för är att statens alla funktioner behöver fungera vid sådana tillfällen. Och att vi nykter hanterar det faktum att vi lever i en alltmer gränslös värld med de konflikter som följer därav

Vad det gäller val och politik så skulle jag vilja påstå att det är varje vuxen människas plikt att reflektera och göra sin röst hörd för att bidra till ett bra och fungerande samhälle. Annars är tanken om demokrati helt meningslös egentligen.

Om skydd för medborgare med fokus på de utsatta(våldtäktsoffer,äldre,brottsoffer och barn/ungdomar) brister ,om rätts och straffsystemet inte fungerar ,om skattepengar går till fel saker och om själva värdegrunden som denväxande generationen och vi alla skall leva av och i är fel och på gäg åt fel håll,då måste man försöka påverka situationen .

Det är det alla sympatisörer till SD gör och effekten syns redan genom opinionmätningar.

Dagens samhälle präglas ju av att hoppet och"frälsningen" sätts till politiska system.

Antingen man sätter sitt hopp till fri marknadsliberalism eller en mera humanistisk marxism med fokus på klasskamp eller om feminism eller revolutionära tankar eller rashygien eller mångetnisk samhälle som lösningen så är ju alla dessa grunder emot den kristna och antikristliga till sin natur.

Att leva i tro är att älska sina nästa och där får man själv fundera på vad som är Guds vilja. Nationalism säger att migranter får stå tillbaka för de svagas behov av de folk som redan bor i landet och nationalism menar att anvarsfördelningen portioneras ut i mindre enheter snarare än globalt.

Ett globalt perspektiv menar att migrerande människor skall försörjas även om äldre och svaga som inte kan försörja sig lider nöd och brist.

Politik är svårt ,men nödvändigt. Det gäller att urskilja och skala av propagandan så att man kan bedöma rätt- Och det är bara provinsiellt(tidsmässigt) eftersom slutet och prövningarna kommer med kaos ,men en ställningstagande blir också ett vittnesbörd i sig om hur man ser på och tar ansvar för samhälle och andra människor.

Att vara passiv är att handla säger bibeln,så man kan inte alltid bara blunda när det är svårt om man ser ondska och orättfärdighet utbreda sig

Svara -   - 7/6-18 15:03 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Här blev det helt fel ser jag. Mitt inlägg här ovan skulle vara till artikeln "Det är inget konstigt att kristna röstar på SD"

Christer,kan du fytta över inlägget?

Svara -   - 7/6-18 15:12 -


Jessica

Svar till Tomas N.

Håller med dig om att det verkligen är ett sidospår. Men det var så oerhört anmärkningsvärt, så man knappt kunde tro att det var ett seriöst uttalande. För min del tycker jag att uttalandet var i det närmaste hårresande! Har inte stött på en enda människa under det här året som gått, som haft den här teorin.

Svara -   - 7/6-18 15:55 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Watch ji bo cuckoo

Text û photos by Reine Jonsson 

Cuckoo di destê lark boriyeke dirêj têr - Watch ji bo cuckoo

An boriyeke lark meadow adult xweyî a cuckoo. 

Dema gökägget vebûn cuckoo pushes ji lark û cuckoo kêm chicks belengaz in, hingê otokrat û qenciya tenê couple larch da. Li wir, piştî, ku ew zêdetir û tundtir zêdetir di hêlîna hember dê û bavê digirin, û stresê xwe bi lava û wê ji bo xwarinê zêdetir dibe couple bi berdewamî.

2

Läs allt!


alên Pride li Göteborg ji bo Islam xwarê ve hate binçavkirin

Nancy Ajram

Picture from Youtube Nancy Ajram. 

Dema ku superstar ereb Nancy Ajram ji Göteborg hatin siyar alên serbilindî xwarê. Ji ber ku ew bi 99 ji sedî xuya dike ku di cîhana misilman!

19

Läs allt!


Here fashion li kids nû 'ku jî hemû tora pêşîvekirina in

Mail Reader destê Katty 

hespekî painted

Picture: Facebook. 

Van zarokan divê li ser nîqaş dike ku Îsa, tenê dikarin bi bawerî di jiyana wan de peyda bibihîze! Even reşbikin tevahiya Pony Pride bi rengên cuda! 

7

Läs allt!


Mîsyonên Missionary ku li Fîlîpînê di îlona

Mail Reader destê Jorgen Milton 

Gava ez şeş sal berê, ji bo cara yekemîn di Atî-gel ji Philippines serdana, ez nikarim hezkirina Ez dixwazim ji bo van kesan bawer nakin. 

2

Läs allt!


Mirov, hûn e berazekî ne!

Comment bi Katrina 

Mirov, hûn e berazekî ne!

Picture: Aftonbladet. 

Man Ellahî ji berazan, divê ji ber ku ew di Aftonbladet dibêje, rast be.

4

Läs allt!


Nêrînek nav bobelatê

By Mikael Walfridsson 

Sundial di sand

Dema ku em li ser êşa biaxivin, ev e, bi rastî jî amadekirina û fêza ji bo ku ku di Kitêba Peyxama Yûhenna de dide. 

5

Läs allt!


100 cars şewitandin de li çend bajarên - sûcên terorê

agir Car li Göteborg

Frölunda torg li Göteborg li ser êvar Monday. Picture: Zagros Hama. 

Cars li ser agir li çend ciyan de li herêma Göteborg set, di heman demê de jî li Trollhättan, Lysekil û Falkenberg. About 100 cars in li herêmê şewitandin.

83

Läs allt!


Pride bendî şîdetê, Sadîzm û narkotîkan

Dogs li Pride

Pride, dipejirîne û şîdetê Sadîzm, û bihêlin ku mêvanên: ". Enjoy nêzîkbûneke û dûr, dilgermî û Sadîzm, estetîk û serdestîya"

21

Läs allt!


Çima zewicî get?

Çima go to get zewicî?

Çima zewicî get? Gelo ev ne ji bo seksê an e armanceke mezintir heye?

15

Läs allt!


Dog rabû pakêta - hebû ku bi îmzekirina û delîl li nasnameya

Yek dog a pakêtê ji PostNord stand

Picture: Aftonbladet. 

The dog Chaya a pakêta di mail ji Îngîltere bû. Lê ji bo vê pakêtê de kûçikê xwe mecbûr bûn ku ew şûnde, nîşanî nasname û îmze bi paw wî ku bi pad ink bi reng bû.

30

Läs allt!


Mirov, hûn in a cat ne!

pisîk

Çend sal berê ez li ser TV web Aftonbladet da dît, jineke ciwan ku qey ew cat bû. 

10

Läs allt!


Tobe nekin Sodomê

Sodom * û Gomorayê

Lût ji bajêr guneh ji Sodomê xilas bû, dema ku ew ji aliyê artêşên hatibû revandin. Lê piştî ku Abram mudaxele hatiye û Lût û malbata wî û gelê rizgar kir ku ew ji bajarê guneh vegeriya. Dostê min: Te ne, divê em vegerin rewşa Sodomê wê piştî hûn têne xelas kirin. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Peyv ji pirtûkfiroş Life ya îlmî bi wêjeya katolîk

Mail Reader destê Pelle Lindberg 

No yezdanên din ên ji aliyê Arne Imsen

Pirtûka bi navê "No yezdanên din" bêtir ji min di xewna xwe dabû firotin hatiye. Çapa pêşî ye niha derket. 

39

Läs allt!


Ew Stephen Hawking di dojehê de cin û êrîşên li ser keşeyan dît

Mail Reader destê nils 

cehnem

Serê sibê ji 15 April 2018, min dest pê kir, Cesar Sandova Honduras, Xudan û nîvro biperizin wî. 12 Ez Xudan dît, dest pê kir ku min tiştên nû nîşan bide. Guman kir ku Xudan dê bidomîne ku show more ji Padîşahiya Ezmanan de ji, di heman demê de ew bû, da ne. Gava ku Xudan, ruhê min ji bedenê de, lê di vê demê de ji bo cihê ceze girt.

146

Läs allt!


Çi Afirînerê mezin em hene!

Divê bê dîtin! Watch this video, herke nîşandana Afirîner, mezin û xurt Xwedê!

3

Läs allt!


Annons


Çi jî ku diz?

Tjiven

"Ji ber ku hûn fêm bikin ku, eger xwediyê malê ji dizanibû gava ku di şevê de diz bû, paşê ew ewê hişyar bima û destûrê nadin kesî nav mala wî şikandin."

8

Läs allt!


Di ronahiyê de hat gay derve

Di ronahiyê de derket

A xemgîn raman-tahrîkkirina belgeyî li ser Heaven TV7, ku pisporên re wê têgihiştinê xwe û homoseksuel berê re dibêjim, li ser xwe, li ser şahî û xemgînî û Rû bi jiyana-diguhere.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 13:13

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


siyasetmedareke swêdî û bav ji zarokên biçûk re li Lubnanê hatin girtin

Gabriel MARAWGEH 

Ji bo nêzî mehekê, Roni Doumit, siyasetmedarekî Sûriyê Christian Swedish û bav ji zarokên biçûk, li Libnanê girtin nezelal e. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Encamên zewaca homoseksuelan li Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

belgeyî û metîngeriyê "The encamên zewaca homoseksuelan li Massachusetts 'bihuştê TV7 binêre. 

14

Läs allt!


Christer Åberg hê jî li ser Îsa pesnê xwe

Christer Åberg - The blogger ku li ser Îsa pesnê xwe dide

Chris a blogger tê zanîn di nava herdu Mesîhî û non-Mesîhî li Swêdê ye. Ew pêşnîyar dike ku Îsa di bersiva ji bo pirsgirêkên civakî û şexsî niha. Hostess Daniela persil e.

0

Läs allt!


Christer Åberg li Apg29 TV

Christer Åberg li Apg29 TV.

Bi rêyên hêsan û ez li oda xwe de di nav a studio TV kiriye! Çawa mimkun e ku?

2

Läs allt!


Niha hûn ê bibihîzin! - Apg29 destê Christer Åberg

Niha hûn ê bibihîzin! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg dilîze û stranbêj û li ser Îsa û Apg29.nu.

0

Läs allt!


Tariyê de ya Serbilindîya

The tarî rengîn

Claphaminstitutets li ser Pride rapor. 

Pride Malikî helwesteke ev ręje narkotîk, Sadîzm, êş û fuhûşê.

13

Läs allt!


A perspektîveke firehtir

Mail Reader ji aliyê David B 

Self-bearing, rindît binavkirin Ûnis di Peymana Kevn de bû. Ew banga Xwedê reviya, lê hişê wî li borî de piştî şikestinan cuda guhertin. reva wî ji Xwedê ji bo wî jiyana xwe ji mesrefa bû. Lê belê, tevî ku ew di dawiyê de ew tiştên ku Xwedê emir kir, da ku helwesta wî di xwe de bi navend e.

9

Läs allt!


Aftonbladet būye ku zewaca yekîtîya a jin û mêr e

Aftonbladet būye ku zewaca yekîtîya a jin û mêr e

Picture: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaristan, Letonya, Lîtvanya, Polonya, Slovakya û Makedonya heta destûrên ku define zewaca wek yekîtiya ên mêr û jin, an din rangê destûra bingehîn ku rê li zewacê heman-sex," dinivîse Aftonbladet di fright safî.

145

Läs allt!


To rapêçandî ne ji bo Îsa - Karin û hevalên wî

To rapêçandî ne ji bo Îsa - Karin û hevalên xwe li ser Heaven TV7.

4

Läs allt!


agir dîwanê Swêdê êrîşbirekî Xwedê?

A balafirên JAS agir bi daristanan li Trängslet li Dalarna bombebaran kir. 

22

Läs allt!


Ewropayê wê 159 milyon koçberên by 2025 bistîne, li gorî raporeke Neteweyên Yekbûyî

Crisis koçber plankirî?

Picture: voiceofeurope.com. 

Ewropayê wê 159 milyon koçberên destê 2025. Ev yek di rapora Neteweyên Yekbûyî ji 2000 de xuya bistîne.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 753 212 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 778 bloggartiklar, 87 317 kommentarer och 57 656 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp