1 029 online! | Sidvisningar idag: 235 507 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Geslachtsferkear Stage 7 jierrigen

Geslachtsferkear Stage 7 jierrigen

Foto: Aftonbladet. 

TV4 toande realistyske seks tafrielen yn 'e midden fan' e dei foar bern ûnder de krystdagen.

De animaasje Amerikaanske film, lykwols Anomalisa út 2015 befettet realistyske seks tafrielen fan mûnlinge seks en folslein geslachtsferkear waard sjen litten op TV4 yn Christmas break De middeis. 

De film wurdt Tastiene sân jier yn Sweden, mar yn 'e Feriene Steaten en in soad oare lannen, de R-rated. Kin immen útlizze hoe't Sweden kin tastean dit soarte fan bern? At se wolle fordylgje de bern yn totaal mei syn sexfixering? 

De film "Anomalisa", dat is fan 20015, wûn de Oscar foar bêste animated funksje film. It is de earste folwoeksen film te winnen fan de priis. En de folwoeksen film wurdt tastien sân jierrigen te sjen yn Sweden en aktearre se op tillevyzje foar bern yn 'e midden fan' e dei!

Besykje op elkoar?

Fansels, wat Sweedsk "sexrådgivare" sprekke út dat "seks is natuerlik," en dat is it net ferkeard om te sjen seks tafrielen foar bern. 

Wat soe barre at de sân-jierrigen begjinne oefene en besykje op elkoar neidat sy hawwe sjoen as dit yn Prime tiid foar bern op tv? Likes "sexrådgivaren" dat it noch wol wat "natuerlik"?

Leare te wêzen unfaithful

Boppedat, bern leare te wêzen unfaithful en begean fan troubrek sûnt de man yn 'e film is troud en hat bern. De film is oars in ûnhuere depressyf ferhaal giet oer de moeting tusken in depressyf advysburo en in skruten telefonförsäljerska.

Frij fan perverted seks

Bern moatte wêze bern om't se binne bern! Jou se Jezus Kristus! En hja sille opgroeie te wêzen feilige en harmonieuze folwoeksenen fergees perverted seks yn har geast!


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 00:34 | #anomalisa #sex #tv4 #barn | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


41 kommentarer

J.J.

Ser närmast ut som reklam för pedofili. Bilden ser ut att visa en gammal gubbe med en ung flicka jämte sig. Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.

Dessvärre anade jag redan när propagandan inleddes med vurmandet för homosexuellt- och transsexuellt leverne, att detta är den (o)naturliga följden av den politiken. I USA lobbas det nämligen friskt (läs sjukt) för pedofiler och nekrofilers rättigheter.

Varför hörs inte "metoo"-rörelsen röster nu? Är det så här man värvar nya röster till metoo-kören kan man ju stilla fråga sig.

Vad är det som lockar så med att överhuvudtaget sända en sådan här film? Är det sexuellt utnyttjade och förtvivlade barn som lockar? Är det våldtagna och förvirrade ungdomar som lockar? Är förförelsen av de allra minsta så lockande?

Jag säger som Christer: - Låt barnen komma till Jesus, hindra dem inte.

Vänj den unge vid den väg han bör vandra, så viker han ej av från den när han blir gammal. Ords 22:6

Svara -   - 28/12-17 03:38 -


Lena Henricson

Gud förbarma dig över Sverige! Hjälp oss att inte bli apatiska och avtrubbade! Hjälp oss att reagera! Hjälp oss att bedja! Hjälp oss att förstå vad vi kan säga och göra! Gode Gud sänd en motreaktion till förförelsen! Hjälp särskilt oss kristna att stå upp för de kristna värdena! Käre gode Gud beskydda barn och ungdomar i vårt land,och hjälp alla goda föräldrar att förstå hur de ska hantera situationen i kontakten med de unga! Vi ber också för skolorna och alla platser där barn och ungdomar får intryck, att det goda skall segra! 🙏 🙏 🙏

Svara -   - 28/12-17 04:50 -


Anna Ivar

Vad kan krävas av oss kristna att vi gör i det andliga krisläge landets befolkning befinner sig i ? Är det vi som som har fått makt över mörkret? Är jag och du det ljus vi ska vara? De med ett förmörkat sinne hatar det avslöjande ljuset. Därför hatas den som har ljuset av de som älskar det onda. Vi är kallade att vara salt i föruttnelsen.Vi ska inte frukta människor. Vi kommer att bli hatade av världen och älskade av dem dom finner Jesus genom vår trohet mot Gud.

Hedendomen är tillbaka och mörkrets makter lägrar sig över jorden. Vi som frälsta har getts makt att genom fasta och bön förändra. Barn och unga i vårt land måste få en chans att få veta vägen till i Gud.

Ingen religion kan hjälpa folket! Bara Jesus. Enbart Jesus har makt att rädda den enskilda människan.

"Förförelse måste komma men ve den människan genom vilken förförelse kommer" sa Jesus.

Låt oss ta detta på djupaste allvar och gå i bön och fasta, efter förmåga, i vissheten att Gud svarar på böner som är efter Hans vilja.

Svara -   - 28/12-17 05:08 -


Anna Ivar

Svar till Lena Henricson.

Amen! Gud besvara denna bön!!

Svara -   - 28/12-17 05:11 -


Johan

Dags för alla barnfamiljer att slänga ut tv:n och sätta filter på internet!

Svara -   - 28/12-17 10:30 -


Svenne

Detta är förfärligt! En obeskrivlig FÖRFÖRELSE av små barn!

Hur länge ska sådant få fortsätta? STV och TV 4 är ju de effektivaste instrumenten för Satan och hans demoner att förstöra barnen.

Men Jesus älskar alla barn. De är Hans ögonsten och de som förför dem döms och straffas hårt. Sveriges folk har vänt Gud ryggen och Hans tålamod är snart slut. Om inte Herrens dom kommer över det här landet är Han inte rättvis. Han kan inte se mellan fingrarna hur länge som helst.

De syner som Birger Claesson fick se och som han återger i sin bok Dom över Sverige kommer snart att få sin fullbordan. Claesson fick se hur Sverige blev krigshärjat av främmande makt. Men synernas uppfyllelse blev fördröjd, tack vare att de kristna sökte Gud på 1950-talet och ropade till Herren om misskund.

När ska församlingsledarna i Sverige vakna och skrida till verkan och protestera mot medias fruktansvärda förförelse av dessa, de minsta, som Jesus ömmade för. När ska de gå samman i en skriande protest förförelsen?

De kristna inklusive ledarna sover en djup, andlig sömn, medan Djävulen triumferar och går fram i segertåg.

Det enda som kan rädda det här landet ÄR NÖD. Om Gud tog ifrån det syndiga svenska folket inklusive de slumrande kristna allt de ägde, skulle de börja ropa till Gud i nöd och vånda. Det kan ske inom kort.

Svara -   - 28/12-17 10:35 -


Lukas

Birger Claesson såg bl a i sin syn hur invaderande soldater förgrep sej på svenska kvinnor utan att någon kunde ingripa. Som ett resultat av decenniers politik utspelas nu liknande i och med den pågående våldtäktsepidemin. Det behövdes alltså inget militärt anfall, överfallen fixade vi till själva! Och regeringen vill förbjuda efterforskningar vilka 95 procent av förövarna är... Löfven har erkänt att han varit naiv, Reinfeldt fattar dock fortfarande ingenting. Har tydligen 22 milj i årsinkomst efter sitt väl förrättade verk...

Svara -   - 28/12-17 11:36 -


bengt

man vet ju i stort vilka som ligger bakom

våldtäkterna

man borde göra vad man kan för att få

stopp på dom

utvisa förövarna direkt

Svara -   - 28/12-17 11:44 -


Britt

Förlåt! men jag kände att jag måste ta upp detta, det gäller också barn men på ett annat sätt!

Det tar Aldrig slut med OFÖRSKÄMDHETER!!!

Ett tips, Gå in på Expressen idag! Detta känns som en kränkning av Jesus Kristus.

Svenska kyrkan satte ut en annons och välkomnade invånarna att fira Jesu födelsedag vid krubban. "Hen" föddes när de lyckliga föräldrarna Maria och Josef var på resande fot.

I annonsen kallades Jesus för "hen" Domprosten Susanne menar att Jesus är BORTOM man och kvinna.

Vi ville inte könsbestämma det lilla barnet med en gång, berättar Domprosten Susanne.

Det är en BELASTNING att vi alltid pratar om Gud som "han" Vi kan inte ändra texterna i Bibeln, men vi kan ändra vårt sätt att lyfta upp det här.

.........................................................................................

Jag-(Ty så älskade GUD världen att HAN utgav sin Enfödde SON, för att den som tror på HONOM inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

Till slut vet inte barn vem dom är Och hur dom skall göra!!

Svara -   - 28/12-17 15:26 -


bengt

det är verkligen hemskt

Svara -   - 28/12-17 16:08 -


Britt

Vad hände med vårt land? Från att vara "frigjort" till att totalt tappa fattningen åt alla ytterligheter som inte kan vara bra eller ens "naturligt" när det handlar om småbarn?

Inte ens när det handlar om äldre barn kan det vara bra för vad finns kvar sedan att upptäcka av kärlek? Ja, inte ens som vuxen så ger det någonting mer än "äckelkänslor", tycker jag. Det kan ju inte vara meningen och jag är inte ens "kräsmagad" eller särskilt "pryd" för övrigt.

Vad vill de egentligen förmedla? Till och med i skolan går de till sådana överdrifter med att visa verkligen, verkligen, närbilder på könen och texterna jag såg var mest om olika "hen" och sexuella beskrivningar om HBTQ och allt vad det fanns mer för "bokstäver"? Helst av allt ska man tydligen vara "könslös" och prova allt nuförtiden?

De som behöver den här kunskapen när de blir äldre kan lätt söka efter den då, inte bli påtryckta den innan de ens tänker på eller kommer att ha sex på länge än.

Det har nog aldrig varit så lätt att få information om vad som helst som nu och ändå verkar det som när det gäller det här ämnet så förväntas unga inte förmå hämta information om vad de behöver veta tids nog?

Till vilken nytta tvingas de lära sig allt detta undrar man? "Mer" kan faktiskt bli för mycket och jag förstår inte "pedagogerna" bakom dessa texter och bilder för barn i grundskolan? Försöker de rätta till att folk var okunniga för hundra år sedan och tror att detta sätt är bättre? Kärleken och att vara "vanlig" finns tydligen inte med längre för det nämndes knappt i materialet jag såg? Kanske inte är "trendigt" just nu?

Sedan undrar de över självmordsstatistiken hos unga som ska försöka hitta sin plats i detta och som det verkar ska de utöva det också, så snart och så ung som möjligt?

Det är synd om barn och ungdomar idag tycker jag! De får ingen chans att uppleva utan bara förväntas utföra något de inte riktigt förstår eftersom de är FÖR UNGA för att ha möjligheten att förstå? De blir kanske bara avtrubbade och oförmögna till riktig "vanlig" hederlig gammeldags kärlek när det blir dax?

Svara -   - 29/12-17 04:53 -


BrorK

Ingen nykter kristen kan längre förneka att Guds dom råder över det forna Sverige. Eller kolla vad svenska myndigheter lägger $10.000 skattepengar på i NY:

A giant four story tall penis mural was painted in New York by the Swedish government

I heard about the mural and did not post about it because I figured it was just graffiti. It was put up without permission of the building owner overnight. It was nasty. And now it turns out that it was in fact not graffiti, it was an act of social warfare fronted by the Swedish government at a cost of $10,000. Contrary to what is being said in social circles, it was not Muslims in Sweden's government that did this, because Muslims simply won't do this. WHO ELSE DOES THAT LEAVE?

Sweden is swirling down the toilet and is approaching the final glurp. This is not fake news unsupported crap.

https://www.apg29.nu/a/4qa

Svara -   - 29/12-17 11:58 -


Lena Henricson

Svar till BrorK

Gode Gud sänd väckelse! Och hjälp oss troende att vara ljus i detta mörker!

Svara -   - 29/12-17 13:25 -


bengt

det behövs

Svara -   - 29/12-17 15:03 -


Gerdt Malm

En sak är helt klar för mig! Ett land är på väg mot sin upplösning. Av det här finns bara en väg. NÖD! Det kommer bara genom krig. Sverige har gått över en gräns och det på alla fronter! Det finns tyvärr bara en räddning för Sverige och det kommer att drabba alla! Kriget kommer : VAR SÅ SÄKER !. DE KRISTNA VILL INTE PÅ KNÄ LÄNGRE. Det har blivit en nöjeskultur utan dess like bland de kristna. " Hur ska jag kunna rädda detta land om inte genom nöd". Plötsligt är förskräckelsen över oss men då är. det försent.

Svara -   - 29/12-17 20:56 -


Lena Henricson

Svar till Gerdt Malm

Det ser ut som att du ÖNSKAR att det ska bli krig. Är det så? Ska vi inte be om ett uppvaknande bland oss kristna,och en väckelse över hela vårt land istället? Kanske vi kan få den NÖD som krävs,när vi ser förruttnelsen och avfallet i vårt land! Och då kan vi ju också be om Guds BESKYDD över Sverige!!!

Svara -   - 30/12-17 01:16 -


Rolf

Ska man bli arg, ledsen eller vad när man läser o ser detta på tv4? Hade det varit på 1970-talet hade knappast någon höjt ögonbrynen då var tidningar fulla av poseringsannonser, sexfilmer på bio, prostitution lagligt, Metoo något ingen skulle kunnat tänka sig och det talades öppet om sex i skolorna o dagisen inklusive i barnböckerna.

Idag är prostitutionköp förbjudet, skolor och den nya generationen mycket pryd, lik 1950-talet och tidigare generationer. Media har gjort en helomvändning mot då. Vi har vant oss vid att inte tala om sex.

Men istället har äktenskap med samma kön blivit lagligt ett tredje kön blivit något som anses finnas. (Båda dessa ting förvirrande och svårförstående för oss lite äldre)

Men plötsligt visas en film som denna i vår tid. En tid som ingen trodde skulle visa detta och i en kanal där man i övrigt sedan många år nu likt övrig media är mycket pryd. OBS jag jämför med slutet av 1960-talet och 1970-talet.

Det är motsägelsefullt och förvirrande. Att den visats är just detta förvirrande. Det hade inte blivit några reaktioner på 1970-talet för sådant var vardagsmat då i media men idag är det förvirrande, motsägelsefullt och helt fel. Jag misstänker att det är kommet från den onda sidan med syftet att förvirra men att de som bestämde sig för att sända inte förstod bättre de såg inte motsägelsen att sända detta i vår tid. Min känsla när jag såg det i vår tid är förvirring och frågan varför?

Svara -   - 30/12-17 13:47 -


Gerdt Malm

Svar till lena. Det är insändare som du som gör att det är meningslöst att skicka insändare. Ser du inte utvecklingen då är du blind. Vem önskar krig?. Dumt att gå ens i polemik. När man har gått över en gräns får man stå för konsekvenserna. Denna gång i Sveriges kristna historia blir det ingen nåd utan nöd och det genom krig. Att skriva att man ser ut som att "önska krig"är ju bara hyckleri. Vem önskar krig? Det finns ingen mer mening med svar. Gud ger ingen nåd till detta land mera. Så är det bara. Bed att du blir bevarad under kriget bara. Nog med svar.

Svara -   - 30/12-17 14:17 -


bengt

det kan nog vara så illa ändå

Svara -   - 30/12-17 14:51 -


bengt

menar du krig med ryssland då ?

Svara -   - 30/12-17 14:53 -


Gerdt Malm

Svar till den som det gäller. Krig behöver inte vara från Ryssland. Det kan komma från helt oväntat håll. Men poängen ÄR att (jag är så pass gammal nu så av alla dessa år som de kristna har bett om Guds beskydd över landet så har landet helt vänt Gud ryggen och idag är avarterna så alarmerande, så det finns ingen fredlig lösning på den andliga situationen längre) bibelns budskap är så klar att när ett land har blivit så morallöst och dekadent återstår det bara krig (eller också farsoter) Vi kan inte be om Guds nåd när t.o.m. de kristna hänger sig åt dekadens. Gud är ingen jojoleksak. Tack för ordet.

Svara -   - 30/12-17 15:18 -


bengt

vi får väl hoppas att vi ändå kan slippa krig

men om det blir så blir det nog kort

men intensivt

Svara -   - 30/12-17 15:25 -


Lena Henricson

Svar till Gert Malm

Inser att Guds tålamod kan vara slut med Sverige snart. Vi är kanske mer överens i frågan än du tror.( Personangrepp gör mig lite ledsen. Låt oss försöka undvika det!) Men det är väl GUDS sak att bestämma om eventuella straffdomar? Är det inte VÅR sak att göra bättring och be om nåd och förbarmande?

Svara -   - 30/12-17 17:16 -


BrorK

Ja, jag undrar verkligen vad har de kristna egentligen bett om i kyrkorna de senaste 40 åren?

Jag har själv inte suttit i någon kyrka, förutom obligatoriska vigningar och begravningar, men som tidigare icketroende har jag ändå kunnat observera hur samhället vänt sig bort från Gud i allt snabbare takt ända från åtminstone 70-talet.

Gert Malm har helt rätt i sin observation, förutom det faktum att kriget redan är här och har varit här i minst 20 år. Det absurda är att många kristna jublar över hur fiendetrupperna ockuperar vårt land med Baals läror. De vill inget heller att än fler ska komma, de öppnar sina kyrkor och sina boningar för att bryta bröd med dem.

Svara -   - 30/12-17 17:38 -


Svenne

"Gud låter inte gäcka sig" säger Skriften. Sveriges syndamått är rågat! Herrens dom och straff kommer över det här landet. Kriget kommer, var så säker!

Se på hotet mot Gotland! Se på främmande makts spionage och undervattensverksamhet i Östersjön! Birger Claessons syner kommer att gå i uppfyllelse förr än vi anar.

Vi kan ropa över det här landet som man gjorde över Egyptens kung. "Fara är förlorad! Han har förfelat sin tid!"

Svara -   - 30/12-17 18:45 -


bengt

men kriget blir säkert kort

men naturligtvis hemskt

Svara -   - 30/12-17 21:57 -


bengt

bror k

har du aldrig tillhört en församling?

eller hemgrupp?

Svara -   - 30/12-17 22:00 -


Lena Henricson

Läs gärna,i detta ämne,vad Birger Skoglund säger till Världen Idag!

Svara -   - 30/12-17 22:13 -


Lysell

Bengt ställer en underlig fråga till BrorK

Är inte det lite förmätet att fråga en sådan personlig detalj om du inte känner honom ?

Vore det inte rakare att ge ett exempel på en församling eller grupp du känner förtroende för. Kanske DET är för personligt för dig ? Jag som BrorK känner avsky för en del grupper i dessa sammanhang och är därför mycket avvaktande när den frågan du ställer kommer på tal. Besvikelse är ett bättre ord än avsky men i dag är det befogat med lite bättre krut i vapnen.

Adjö

Svara -   - 31/12-17 00:13 -


Lena Henricson

Bengt! Jag tror nog att du hade en äkta omsorg när du ställde frågan.

Svara -   - 31/12-17 07:52 -


bengt

jo det var väl menat

hoppas du inte tog illa upp bror k

Svara -   - 31/12-17 09:20 -


Svenne

Sverige är som Sodom på Lots tid och synden och sorglösheten som på Noas tid. Plötsligt kom floden och tog människorna bort. "De visste av intet", står det i ordet. Människorna levde sorglöst, obekymrade. Så är situationen idag. Också bland många bekännande kristna.

Människorna idag säger som på Noas dagar: "Allt står väl till". Jesus har sagt, att när människor menar att allt står väl till ska domen komma helt överrumplande över dem.

De kristna håller sina sammankomster, som är av underhållningskaraktär. Mycket av det som framförs från estrader och talarstolar är rent publikfrieri med avsikt att framkalla applåder - precis som i världsliga sammanhang. Artisterna glorifieras. Men hur är det med Jesus? Får Han synas? Nej.

Domen kommer över de ogudaktiga svenskarna och de sovande kristna. Det här landet har som Farao, förfelat sin tid. Politiker och massmedia kommer att dömas hårt på grund av propagerande för synd och ogudaktighet. De kristna ledarna får stå till svars för försummelse och släpphänthet.

Domen kommer i form av krig. Men var inte rädd. Förlora inte besinningen. Tänk på Jesus, lev nära Honom och låt Honom få första platsen i ditt liv. Håll dig redo för den stund, då Han hämtar den frälsta skaran från jorden. Är du med i den skaran? Om inte - ta emot Jesus till frälsning idag.

Svara -   - 31/12-17 10:01 -


bengt

men egentligen blir det nog ensidigt krig

sverige har ju inte mycket att försvara

sig med

sen vet vi ju inte om alla städer och alla

delar av sverige drabbas

och hur mycket

Svara -   - 31/12-17 12:23 -


Svenne

Svar till bengt.

I sin bok "Dom över Sverige" nämner Birger Claesson namnen på de städer och orter, som han såg bli anfallna av främmande makt.

Dessa är Umeå, Östersund, Härnösand, Göteborg, Malmö, Falsterbo, Stockholm, Västervik, Norrköping, Sundsvall, Nyköping, Katrineholm, Kumla, Kvarntorp, Hallsberg, Örebro, Fagersta, Avesta, Sandviken, Bofors och Borlänge.

Svara -   - 31/12-17 13:58 -


bengt

jo då är det där jag bor också

vad jag minns skulle många städer bli

helt sönderbombade

eller så gott som

Svara -   - 31/12-17 14:16 -


bengt

men vi får hoppas att Vi slipper detta

att det finns en väg till att bli skonade

Svara -   - 31/12-17 14:19 -


bengt

och Gud leder oss om vi måste fly

vart och när

Svara -   - 31/12-17 14:22 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, Bengt. Det är samma här, för jag bor i Örebro, som också blev raserat, förutom en del av staden åt Lindesberg och Arbogahållet. En del städer blev helt jämnade med marken, så det blev ingenting kvar. Gävle blev också anfallet.

Broder Claesson såg hur fiendens soldater gick in i husen och drog ut våra kvinnor, som skrek hysteriskt och ropade på hjälp. De släpades bort och blev våldtagna och ingen kunde göra något åt det.

Svara -   - 31/12-17 15:08 -


bengt

men Gud beskyddar nog dom kvinnor som

tillhör honom

Svara -   - 31/12-17 16:05 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, broder bengt. Gud beskyddar också dem som lever nära Honom. Det gäller att vara helt överlämnad åt Jesus och bli stark i Honom.

Min tro är så fast förankrad i Jesus, så jag känner mig trygg vad som än händer. Jag har efter mycken kamp och bön kommit in i trons vila. Därför känner jag ingen oro.

Gud välsigne dig, broder!

Svara -   - 31/12-17 16:47 -


Lysell

Svar till bengt.

Tack Bengt

Svara -   - 31/12-17 19:19 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Sjoch út foar de koekoek

Tekst en foto 's by Reine Jonsson 

Koekoek wurdt fieden troch it útwreide pipe ljurk - Watch út foar de koekoek

In folwoeksen weide ljurk piip fuorret in koekoek. 

Wannear't gökägget útbret út koekoek triuwt út de earme lytse ljurk en de koekoek chicks binne dan autocrats en de ienige Lärche pear syn geunst. Dêr neidat, hy wurdt mear en mear hegere yn it nêst tsjin harren pleechâlden en stress it pear hieltyd mei har biddeljende foar mear iten.

2

Läs allt!


Grutskens flaggen yn Göteborg ôfnommen foar de Islam

Nancy Ajram

Picture from Youtube Nancy Ajram. 

Doe't de Arabyske Superstar Nancy Ajram kaam nei Göteborg fêstmakke grutskens flaggen del. Sûnt se ferskynt nei 99 prosint yn de islamityske wrâld!

25

Läs allt!


Hjir binne de nije kids 'moade, dat makket de hiele netwurk te siede

Reader Mail by Katty 

painted hynder

Foto: Facebook. 

Dy bern moatte hearren oer it praat dat Jezus kin allinnich fine it leauwen yn harren libben! Ek smeer de hiele Pony Pride mei ferskillende kleuren! 

7

Läs allt!


Misjonaris Missions yn de Filipinen yn septimber

Reader Mail by Jorgen Milton 

Doe't ik seis jier lyn foar it earst besocht de Ati-folk fan 'e Filipinen, ik koe net leauwe de leafde ik soe gean nei dizze minsken. 

5

Läs allt!


Man, do is net in baarch!

Comment by Katrina 

Man, do is net in baarch!

Foto: Aftonbladet. 

Man is ûntstien út bargen, dat moat wêze wier omdat it seit yn Aftonbladet.

4

Läs allt!


In blik op de benearing

By Mikael Walfridsson 

Sinnewizer yn it sân

As wy prate oer arbeidskosten pine, it is echt in tarieding en in meidieling oan dat wat it Boek fan Iepenbiering foarseit. 

5

Läs allt!


100 auto ferbaarnd yn ferskate stêden - terrorisme strafbere

Auto brannen yn Göteborg

Escondidos Torg yn Göteborg op moandei jûn. Foto: zagros Hama. 

Cars set brân yn ferskate plakken yn de Göteborg gebiet, mar ek yn Trollhättan, Lysekil en Falkenberg. About 100 auto binne ferbaarnd yn de regio.

83

Läs allt!


Grutskens ja geweld, sadisme en drugs

Dogs yn Pride

Grutskens ja geweld en sadisme, en tsjocht de besikers: "Enjoy the closeness en ôfstân, tearens en sadisme, estetyk en oerhearsking."

21

Läs allt!


Wêrom get married?

Wêrom gean om troud?

Wêrom get married? Is it om seks of is der in gruttere doel?

15

Läs allt!


Dog krige it pakket - moast ûndertekenjen en bewiis fan identiteit

Ien hûn krige in pakket fan PostNord

Foto: Aftonbladet. 

De hûn Kimberli wie in pakket yn de post út Ingelân. Mar om it pakket wie de hûn sels moast ophelle wurde, lit identifikaasje en meld mei syn klauwen dat hie ynkleure mei in inket pad.

30

Läs allt!


Man, do bist net in kat!

cat

In pear jier lyn seach ik op Aftonbladet syn web TV in jonge frou, dy't tocht dat se wie in kat. 

10

Läs allt!


Net gean werom nei Sodom

Sodom en Gomorra

Lot waard rêden fan sûnde stêd fen Sodom doe't hy waard ûntfierd troch legers. Mar nei't Abram hat tuskenbeide en rêden Lot en syn famylje en de minsken as se werom nei de stêd fan 'e sûnde. Myn freon: Jo moatte net keare werom nei Sodom neidat jo binne fêstlein. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Wurd fan Life syn boekhannel imbued mei katolike literatuer

Reader Mail by Pelle Lindberg 

Gjin oare goaden troch Arne Imsen

It boek "Gjin oare goaden" is ferkocht mear as ik hie dreamde. De earste edysje is no út. 

39

Läs allt!


Hy seach Stephen Hawking yn 'e hel en demoanen oanfallen op predikanten

Reader Mail troch nils 

hel

De moarn fan 15 april 2018, ik begûn, Cesar Sandova Honduras, oanbid de Heare en middei. 12 Ik seach de Heare begûn te sjen litte my nije dingen. Tocht dat de Heare soe bliuwe te sjen litte mear fan it keninkryk fan 'e himel, mar it wie net sa. Doe't de Heare naam myn geast fan it lichem, mar diskear nei it plak fan 'e pine.

146

Läs allt!


Wat grutte Creator wy hawwe!

Moat sjoen! Watch dit leauwen video hjir de grutte en machtige God Skepper!

3

Läs allt!


Annons


Wat makket de dief?

Tjiven

"As jo ​​sille begripe dat as it hûs eigner wist doe't nachts de dief kaam, dan soe er bliuwe wekker en net tastean immen bruts yn syn hûs."

8

Läs allt!


Yn it ljocht kaam de homo út

Yn ljocht kaam út

In poignant, tinken-provoking dokumintêre op himel TV7, dêr't professionals diele harren ynsichten en eardere homoseksuelen fertelle oer harsels, oer freugde en fertriet en it libben-feroarjende moetings.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 23:51

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Sweedsk politikus en heit fan lytse bern oppakt yn Libanon

gabriel MARAWGEH 

Foar hast in moanne, Roni Doumit, in Syryske Kristlike Sweedsk politikus en heit fan 'e lytse bern, oppakt yn Libanon is ûndúdlik. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


De gefolgen fan it homohoulik yn Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Sjoch de harrewarren dokumintêre 'De gefolgen fan homohoulik yn Massachusetts' op Heaven TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg noch boast oer Jezus

Christer Åberg - De blogger, dy't hat oer Jezus

Chris is in bekend blogger ûnder sawol kristenen en net-kristenen yn Sweden. Hy biedt Jezus nei oanlieding fan 'e hjoeddeistige maatskiplike en persoanlike problemen. Hostess is Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg in Apg29 TV

Christer Åberg yn Apg29 TV.

Mei ienfâldige middels Ik haw dien op myn sliepkeamer yn in TV studio! Hoe is dat mooglik?

2

Läs allt!


No do silst hearre! - Apg29 by Christer Åberg

No do silst hearre! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg spyljen en sjongen en praten oer Jezus en Apg29.nu.

0

Läs allt!


It tsjuster fan 'e Pride

De kleurrike dark

Claphaminstitutets ferslach op de Pride. 

Grutskens showcases in affirmative hâlding foar drugs, sadisme, pine en prostitúsje.

13

Läs allt!


In breder perspektyf

Reader Mail by David B 

Self-Centering wie beskamsume predikant fan Jona yn it Alde Testamint. Hy ûntsnapt Gods oprop, mar feroare syn geast op it lêst nei ferskate tsjinfallers. Syn ûntsnapping út God wie it te koste him syn libben. Mar hoewol't er úteinlik die hwet God him hjitten hie, sa syn hâlding is sels-midden.

9

Läs allt!


Aftonbladet ûntsteld dat houlik is de Uny fan in man en frou

Aftonbladet ûntsteld dat houlik is de Uny fan in man en frou

Foto: Aftonbladet.se. 

"Kroaasje, Bulgarije, Letlân, Litouwen, Poalen, Slowakije en Masedoanje hawwe sels grûnwetten dy't definiearje houlik as in Uny fan man en frou, of oare grûnwet redaksje dy't foarkomt itselde-seks houlik," skriuwt Aftonbladet yn in suver fright.

145

Läs allt!


Om him te hâlden oan Jezus - Theo en syn freonen

Om him te hâlden oan Jezus - Theo en syn freonen op 'Heaven TV7.

4

Läs allt!


Sweden bomber Gods oardiel fjurren?

A JAS tastellen hawwe bombardearre bosk brân yn Trängslet yn Dalarna. 

22

Läs allt!


Europa krije 159 miljoen migranten yn 2025, neffens in FN rapport

Migrearjende Crisis planned?

Foto: voiceofeurope.com. 

Europa krije 159 miljoen migranten yn 2025. Dat oppenearret him yn in UN ferslach út 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 867 960 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 361 kommentarer och 57 665 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp