Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 595 www.apg29.nu


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

När jag pratade med en vän i mobilen idag så åkte han förbi en svensk kyrka där det stod en skylt utanför med texten: 

"God Ramadan våra muslimska vänner!"

Man kan undra om Svenska kyrkan är medveten att under Ramadan ökar de muslimska terrordåden betydligt. Tusentals människor brukar få sätta livet till under denna "fastemånad". 

En skymf mot kristna och judar

Under Ramadan 2016 dödades det 1850 människor under olika muslimska dåd och Ramadan 2017 dödades det 1595 människor.

Islams skrift Koranen uppmanar till mord på både kristna och judar och Ramadan är en månad då både kristna och judar mördas. Att då önska god Ramadan är ju en skymf mot dessa kristna och judar som får sätta livet till. 

Enligt islamkännaren David Wood får muslimska terrorister extra ”poäng” när morden utförs under Ramadan.

Slakta judar

Strax innan Ramadan började forcerade palestinska muslimer Israels gräns medan de ropade tvångsmässigt Allahu Akbar och viftade med manchetes och förklarade att de skulle slakta judar. Detta kan du se i den här skakande videon

Jag skriver ordet "fastemånad" med citattecken eftersom det aldrig äts så mycket mat bland muslimerna som just under Ramadan. Det är inte ovanligt att allt detta festande bland muslimerna orsakar hjärt- och kärlsjukdomar. 

Det är inte samme gud

Man kan också undra om Svenska kyrkan är medveten om att kristna och muslimer inte har samma gud. Kristna tror på Bibelns Gud som kallas för Fadern och som har sänt sin son Jesus till världen, medan muslimerna tror på Allah som inte har någon son.

Dessutom har muslimerna en falsk messias och falsk profet. Det är Muhammed som har ersatt Jesus Kristus. Muhammed beskrivs som den mest perfekta människa som någonsin har levt, men denna "perfekta människa" var en syndare, krigsherre och massmördare. 

Den enda perfekta människan

Den enda perfekta människa som har gått på denna jord är Guds Son Jesus Kristus vår Herre. Han föddes hit till denna värld och blev en människa som vi - men utan synd

Ty vi har inte en överstepräst som ej kan ha medlidande med våra svagheter, utan en som blev frestad i allt liksom vi, men utan synd.

Hebr 4:15

Det går alltså inte på något sätt jämföra Jesus Kristus med islams profet Muhammed.

Brutit det första och femte budet

Önskar man God Ramadan så erkänner man avguden Allah, men Bibeln säger tydligt att vi inte ska ha några gudar jämte Herren vår Gud. 

Om denna sanning skriver Pettersson, som inte själv är kristen, i sin blogg:

Vi som är lite äldre lärde oss de tio budorden, eller tio guds bud i skolan under kristendomsundervisningen. Numera gäller andra regler i skolan och även i kyrkan.

Det första budordet är:

1. Du skall inga andra gudar hava vid sidan av mig

Det femte är:

5. Du skall inte dräpa.

Numera har den svenska kyrkan övergivit det första budordet och hyllar det femte samt en profet som var en massmördare, våldtäktsman, slavhandlare och krigsherre…

Den riktiga önskan till våra vänner muslimerna

Jag tycker mig också märka att fastan i Ramadan är en självfrälsningsförsök. Men vi vet att ingen människa kan göra alldeles så bra saker eller gärningar för att frälsa sig själv. Alla människor behöver en Frälsare. Och den Frälsaren är Jesus Kristus.

Den riktiga och rätta önskan som vi verkligen ska ha till våra vänner muslimerna är att vi önskar att också de ska ta emot Herren Jesus Kristus så att de blir frälsta och kommer insikt till sanningen.

Sådant är rätt och behagar Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor skall bli frälsta och komma till insikt om sanningen. 

1 Tim 2:3-4

Älska muslimen

Nu är muslimer offer för en falsk religion och en falsk gud. De behöver lika mycket Jesus för att bli frälsta som alla andra människor. Därför ska vi älska muslimen och ge honom Jesus. Gud älskar muslimen så mycket att Jesus dog för honom på Golgata.

Jesus har dött för alla människor. Och när vi tar emot Jesus blir vi räddade från vårt förlorade tillstånd.

Jesus är den enda räddningen för oss människor.


Publicerades lördag 19 maj 2018 00:17 | #ramadan #svpol #svenska kyrkan #islam | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

32 kommentarer

Bengt Sat, 19 May 2018 07:26:40 +020

Sorgligt

Svara


Sam G Ö Sat, 19 May 2018 08:19:28 +020

Hur naiv är den Svenska kyrkan? När har ljus och mörker gått ihop? Men om allt är mörker då ser man ingenting!

Svara


JL Sat, 19 May 2018 09:04:19 +020

Vi behöver upprätta det första budet. Det går inte så länge som förrädarna sitter i kyrkans topp. Annat var det på Karl den XII tid, då blev folk straffade med döden om de gick emot Gud. Vi måste komma på ett lagligt sätt att få bort de som med flit islamiserar vårt land. Det enda jag kan komma på i dagsläget är att försöka rösta bort skräpet i september.
En stor del av hela det kristna etablissemanget har jobbat hårt med att islamisera helt medvetet. De säger att de jobbar för Kungen, men deras frukt är att förändra Sverige. Var på det klara att detta har varit en medveten strategi hela vägen. Så Sam, de är inte naiva, de är fruktansvärt duktiga på det de gör. Det är vi som varit naiva, vi som låtit falska profeter dra in en annan Gud till oss. Som vi skall tjäna med vårt arbetes svett. Upprätta det första budet.

Svara


Bengt Sat, 19 May 2018 10:16:20 +020

Men återigen

Islamiseringen kan stoppas upp

Vi får inte ge upp

Svara


Strimman Sat, 19 May 2018 13:19:53 +020

Vi ska hålla oss helt borta från islam och se det som den villolära det är!

Svara


David Ström Sat, 19 May 2018 16:17:23 +020

Det står att kärleken är större än fruktan. Det är nog så att den som kan älska muslimen, även om han inte älskar synden i honom har fått ett gudomligt hjärta med frid och ande. Kan jag utmana muslimen, att han ska läsa Lukas evangelium mot att jag läser valda texter ur Koranen? Eller begår jag en synd då?

Svara


Tua Öling Sat, 19 May 2018 16:38:57 +020

Svenska kyrkan verkar ha glömt Guds tio bud!

Svara


Tua Öling Sat, 19 May 2018 16:40:47 +020

Svar till Tua Öling.

Eller så vill man inte veta den!

Svara


Bengt Sat, 19 May 2018 17:09:47 +020

Kan vara så illa

Svara


Jean Sat, 19 May 2018 17:26:13 +020

Apg 4

12 Hos ingen annan finns frälsningen, och under himlen finns inget annat namn som människor fått genom vilket vi blir frälsta.

AMEN!!!!!! Säger jag !!

Älskar dessa verser,,

Tydligt och konsist!!!!

Herrens frid och rika nåd syskon!!

Svara


Bengt Sat, 19 May 2018 17:48:27 +020

Önskar dig detsamma jean

Svara


Lena Henricson Sat, 19 May 2018 18:48:38 +020

"God ramadan" kan ju betyda en önskan om att det blir betydligt färre mord och att ännu fler muslimer tar emot JESUS än tidigare och får förvandlade hjärtan.

Men jag undrar om det var det svenska kyrkan menade med sin annonstavla. Nej jag fick en chock,när jag såg den hälsningen. Är man verkligen så förblindad och okunnig om islam!!!

Svara


Rolf Sat, 19 May 2018 19:55:37 +020

Svenska kyrkan är naiv, världsfrånvänd och som jag ser det förvirrad i sin tolkning av bibeln och kristendomen.

Svara


Bengt Sat, 19 May 2018 20:45:24 +020

Msn bara häpnar när man läser detta

Svara


Bengt Sat, 19 May 2018 20:46:17 +020

Ska vara man

Svara


Andreas Sat, 19 May 2018 21:02:34 +020

Jag har en olustig andlig känsla som infinner i min kropp. Sverige är illa ute på flera plan. Dels att muslimerna mobiliserar och utnyttjar svenskarnas naiva och rädsla att stötta sig med muslimerna. Imamerna är väl medvetna om detta och försöker skapa goda relationer med svenska kyrkan. Svenska kyrkan och dess anhängare ser inte denna problematiken som både frikyrkorna, katoliker och ortodoxa gör. Sveriges andra stora problem är att vi är ett sekulärt och ateistisk land där kristendomen inte står högt i kurs. Ateister blandar ihop korten kring religion antingen ser dom inga problem med böneutrop de är väl inte så farligt kyrkklockorna de är ju också ett störande ljud. Den andra sidan vill förbjuda alla religösa inslag tackvare muslimernas levnadssätt samt tycker kristendomen är en sagobok som alla andra. De är just dessa två tankesätt hos 80% av svenskarna som är den stora faran att kristendomen och Jesus inte är centrum i människors liv. Men jag har sagt de tidigare och Gud har uppmanat mig att vittna kring detta. Frimurarna och förespråkarna för transhumanism ligger nära sitt slutmål new world order där religion skall ersättas av antingen new age tankesättet att jag är min egen Gud eller jag behöver inte Gud. Sverige ligger i framkanten av detta tankesätt därför känns de skrämmande att både Islam och Newage tar över kristendomen i rusande fart. När muslimerna är ett avsevärt hot i Europa då på riktigt då kommer frimurarna/transhumanisterna få igenom sin plan till fullo. Alla måste antingen via RFID chippet eller som de finns idag via mobiler med ansiktsigenkänning och touch ID avsäga sin religion och erkänna globala religionen(new age eller transhumanism(jag är min egen Gud eller dyrkandet av Lucifer/antikrist). Varje gång jag kopplar upp mig viaa min iphone och de mobila bank ID vet jag att detta är första steget till 666. Frimurarna väntar bara på den rätta stunden att ta den slutliga kontrollen. Fundera också varför just applei-phone pratar så mycket om ansiktigenkänning och touch ID/fingertryck för att utföra betalning. Jo för att bibeln talade om just detta märket kommer sitta på huvudet/ansiktet och handen. Gud varnar oss redan nu att gör er förberedda. För i den sista tiden kommer många läsa skriften och förstå vad som komma skall. Jag ser detta tecknet och de oroar mig starkt att snart försvinner alla kontanter och då kan frimurarna sätta in sista stöten.

Svara


Andreas Sat, 19 May 2018 21:14:17 +020

Därför säger jag som uppmaning var oerhört observant vad som sker kring mobilindustrin kring betalningar via mobilen. De kan vara så att mobilerna kopllar upp sig emot ett ekonomiskt system som kallar sig 666. Där du måste identifiera betalningen via fingret eller ansiktsigenkänningen. Vill bara vigda vyerna så vi inte enbart stirrar oss blint på RFID chippet. För alla människor springer runt med mobiler så jag skulle inte bli förvånad om djävulen lurar oss människor kring detta området. Men vara vaksamma mina bröder och systrar. Men de är verkligen sorligt angående svenska kyrkan och denna hälsning på skylten =(..

Svara


Bengt Sat, 19 May 2018 21:22:30 +020

Det är viktigt att vara redo och vaksam

Mycket viktigt

Svara


Tomas N Sat, 19 May 2018 22:46:41 +020

Svar till Andreas.

Bra skrivet. Jag tror även detta med Swisch och bank ID är ett steg åt fel håll. DEt tar emot,men utvecklingen går mot snabbt,smidigt,säkert och lite kul sätt att köpa ,sälja och hantera pengar,men man kan redan ana och t o m se hur restriktioner finns som leder till begränsningar och i framtiden hinder till att köpa och sälja.

Ännu finns tid att förbereda sig för att inte bli helt beroende av systemet. Att total koll på vad man gör,var man är,vad man köper och vad man gör på internet redan finns kanske inte heller gör något ännu,men det är inte i linje med den frihet och ansvar som Gud har gett människan

Kommentar till varför SVK önskar god ramadan till muslimer.

De är dels en del av det politiska systemet mera än en kyrka. Deras teologi är så svag och urvattnad så de blir lättövertygade när nätverk so Coexist säger att all tro är syskon och särskilt Islam.

Det politiska uppdraget är att verka för integration och då gör SVK sin uppgift att sträcka ut sin hand mot muslimer.

SVK är då inte en del av Jesus äkta kyrka, Inte för att Jesus kyrka skall vara ovänlig mot muslimer,men att önska god ramadan är ett onödigt steg för långt och egentligen något som ger reaktionen att man vill skratta eller gråta.

Svara


Bengt Sun, 20 May 2018 09:07:14 +020

Svenska kyrkan har blivit mycket av en

Religiös förening som glömt bort bibeln

Svara


JL Sun, 20 May 2018 10:30:53 +020

Svar till Andreas. Andreas, du får läsa lite i UPP för få ordning på detta.
I upp finns det 3 entiteter. Skökan, odjuret från jorden, odjuret från havet.
Skökan är den som har horat för pengar, inte svårt att förstå vilka det är nu.
Odjuret från jorden, är islam
Odjuret från havet, är kommunismen.
Om du läser så är islam och kommunismen allierade. De kommer bränna kabalaskökan i eld.
Det finns inget andligt med kontanter eller banksystem. Ett andligt system som hädar emot Jesus, att Jesus inte är Guds son. Det är antikristligt. Att ta vildjurets märke på handen, tror jag innebär att man har arbetat för det antikristliga laget. Att ta vildjurets märke på pannan, tror jag är att konvertera till de religiösa system som förnekar vår Herre.

Svara


Bengt Sun, 20 May 2018 11:48:41 +020

Det kan ju vara på det sättet

Svara


Martin Sun, 20 May 2018 11:52:18 +020

Svar till Andreas.

Intressant inlägg, Andreas. Om du delar in texten i olika stycken så blir det lättare att läsa.

Svara


Erik Eriksson Sun, 20 May 2018 13:01:09 +020

Bra artikel och sammanfattning.

Men var är bilden ifrån?

Jag såg den på Facebook igår och trodde den var fake. Ingen kunde svara var den var ifrån?

En sa Örebro och en sa Göteborg.

Ingen visste vem som hade lagt upp bilden.

Jag har skrivit till svenska kyrkan och de kunde inte svara utan sände det vidare till Örebro stift.

Var kommer bilden ifrån?

Jag vill gärna skriva till ansvariga.

Mvh

Erik Eriksson

Svara


Erik S Sun, 20 May 2018 15:36:47 +020

Svar till Lena Henricson.

Ja man är både förblindad och okunnig, helt klart. Men, man är också väldigt "tillvänd". Man tar bort Bibelns klara budskap om synd,straff och nåd. Detta är nämligen för "radikalt" idag, att tala om.

För att få gillande från världen (dom tror att dom kan dra till sig människor genom ett urvattnad evangelium) så tar man till alla möjliga och omöjliga grepp. Men dom kommer ramla gravt på sitt eget grepp-men det fattar dom inte. Det kommer straffa sig!

SvK är ju som vi vet, vänster, pk, hbtq, antisemitisk och i stort sett Gudsförnekande. Och detta går ju hem i vissa kretsar-men, det märkliga är, att många väljer att lämna denna skökokyrka. Dom vill kanske ha något bättre än det urvattnade strunt som bjuds där.

Detta fjäskande för islam är synnerligen osmakligt. Men det kommer också straffa sig en dag. Den dagen är inte långt borta. Hoppas SvK rasar ihop, på flera plan.

Svara


Bengt Sun, 20 May 2018 18:37:06 +020

Ja det behövs nog en än större kris för att

Man ska vakna upp tyvärr

Svara


Bengt Sun, 20 May 2018 18:38:49 +020

Kanske man ändå skäms för skylten

Trots allt

Svara


Tomas N Sun, 20 May 2018 23:47:41 +020

Svar till JL.

Du gör en del grova förenklingar och med stor övertygelse ,som är lite svåra att förstå för åtminstone mig.

Den andliga dimensionen är ju att Helige ande varnar redan nu för det som skall komma . Redan nu vet överheten allt om oss,men ännu en tid dröjer innan restriktionerna kommer och innan vi inte kommer kunna köpa och sälja utan att vissa krav uppfylls.

Eftersom utvecklingen går emot ett extremt kontrollsamhälle i godhetens namn ,men där vissa åsikter är förbjudna är det inte svårt att se vartåt det går.

Dina teorier om den nära pakten mellan islam och kommunism och din tolkning av vilddjuren får ingen respons hos mig vare sig genom Helige ande eller genom intelligent beräkning.De må vara motståndare till kristna,men kan likafullt inte samarbeta och du lär inte hitta något exempel på att de har gjort det

Bibelns beskrivning av antikrist är en bländande och förföriskt kraft/ande och imperium.Varken islam som kommer med skräck eller kommunism som är begränsad och var användbar endast så länge det fanns en viss kapitalism och borgerlig klass kan fylla skorna hos den antikrist som skall förleda världsmajoriteten när den dagen kommer.

Dessa attackhundar har och kommer spela sin rolli att slå sönder det fungerande samhället byggt på kristna värderingar. Men antikrist kommer ur den nya världsordningens hegemoni och kommer ha dess kännetecken

Svara


Mikael W Wed, 23 May 2018 08:07:26 +020

Svar till Erik Eriksson.

Jag vill gärna skriva till ansvariga.

Du slösar bara bort din tid. Du kommer inte få något svar. Mörkret flyr nämligen ljuset....

"Och det­ta är do­men, att när lju­set kom in i värl­den, då äls­ka­de människor­na mörk­ret mer än lju­set, ef­tersom de­ras gärning­ar var on­da"

Joh. 3:19

Svara


Bengt Wed, 23 May 2018 09:44:00 +020

Vi kan ju be för dom

Att dom tar bort skylten

Och ber alla kristna om förlåtelse för att man satt upp den

Svara


Bertil Rosenius Fri, 25 May 2018 12:32:06 +020

Är SvKyrka vilseledda, okunnig, naiv eller vad?

Jag tror det är dags att inse, att delar av SvKyrka medvetet förleder båd kristna och muslimer. Jag menar att det går inte - UTROPSTECKEN - att inta den ställning, som denna kyrka gör till islam, utan att medvetet handlande mot Guds Ord.

Vad är då SvKyrka?

Ja, den den har intagit ställningen som falsk förkunnare och bedriver - genom ord och handling - just det agerande som Guds Ord varnar för inför änden.

”Se upp för de falska profeterna!”

Jag kom till tro genom SvKyrkans konfirmation 1968 och är tacksam för detta. Men utvecklingen inom kyrka har - alltsedan den tog parti för homoäktenskap - lett den från att vara ett Guds redskap till ett annat...

Det börjar med ett ”litet” övertramp och slutar med förnekelse av Guds Ords auktoritet. Nästa steg blir att officiellt upphöja Koranen som likvärdig med Bibeln.

Då - om inte förr - är det dags för urträde om du inte redan gjort det.

Svara


Bengt Fri, 25 May 2018 21:06:28 +020

Ja det är det verkligen

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 13, tisdag 26 mars 2019 kl. 21:22

Jesus söker: Emanuel!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 26 mars 2019 20:37

be för en begravning som är imorgon att allt går stilla och lugnt och att människor vänder sig till Jesus

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp