1 060 online! | Sidvisningar idag: 181 563 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


perusahaan televisi Kristen paling ageng ing donya invests ing TBN Nordic ing Stockaryd

TBN Nordic ing Stockaryd

Saka ana, 7 Juli, 2018 saiki katon Media House Friends, kang diwiwiti TV2020 kang banjur dadi Lifely Channel, wonten ing account TBN Nordic.

0

Läs allt!


kaping cepet kanggo Rajapati klinik-klinik Swedish

kaping cepet kanggo Rajapati klinik-klinik Swedish

Yen aku ngerti bener, iku matèni yen mateni wong unplanned, nalika matèni wis ngrancang. Wiwit abortions planning, iku ora absah, nanging Rajapati!

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Elida ngunjungi Israel

Swedish Elida, roso seduluran sailing kanggo minoritas Kristen lan mung demokrasi ing Timur Tengah, tekan kanggo Israel.

2

Läs allt!


Turkey wis nandur modal atusan yuta ing bangunan masjid kabeh ndonya

Moske

Pemerintah Turki wis mbuwang atusan yuta kanggo mbangun masjid ing goal long-term panyebaran agama Islam ing saindhenging donya. 

34

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Hijab kanggo anak didol

chain department store Inggris sadean jilbab kanggo bocah enom

Inggris chain department store Marks & Spencer pasar a barnhijab cocok kanggo tuwone 6-8 taun.

24

Läs allt!


Nalika dihukum kanggo neraka?

Ngendi aku lair, supaya iki aturan kawilujengan kaparingaken kula. Aku iki ora disimpen amarga aku lair ing "negara Kristen", nanging amarga Gusti Yesus madosi kula!

2

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Ora bisa bodho Yesus

Ora bisa bodho Yesus

Gambar: dagen.se.

Hello kapak! Wiwit nalika iku trick Yesus?

6

Läs allt!


pengangkatan - mberkahi pangarep-arep!

pengangkatan - mberkahi pangarep-arep!

"Pengangkatan iku pepindahan ing pengalaman pracaya urip nalika Gusti dadi bali kanggo njaluk wong pracaya swarga. Wong banjur bakal nemu kanggo rubah, tanpa ngalami pati. "

6

Läs allt!


Punapa ingkang nindakaken kanggo ilang menyang neraka langgeng?

7

Läs allt!


Horoscope, mindfulness lan Yoga sing agama Eastern

Miturut Holger Nilsson

Ing akeh majalah, lan malah ing koran, sing horoscopes. Carane serius penet bisa nerbitaké apa minangka curiga bisa mesthi bakal ditakokake.

7

Läs allt!


On Desember 10, nyerat negara anggota PBB wonten ing imigrasi free

On Desember 10, dicithak document kanggo PBB kang Sejatine mbukak munggah kanggo imigrasi free.

41

Läs allt!


marriage padha-jinis bisa dilarang ing Romania

marriage padha-jinis bisa dilarang ing Romania

marriage padha-jinis bisa dilarang ing Rumania. akhir minggu iki, swara negara ya utawa ora kanggo ngganti Konstitusi supaya mung marriage kudu Uni antarane wong wadon lan.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Roh Suci wis dibusak saka bumi ing pengangkatan

Komentar dening LelFA 

Trumpet ing pengangkatan

Usul ngrembug sing "bisa ngalahake." Ayo kita katon ing teks dhasar koinegrekiska.

56

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Apa globalisme

Komentar dening LelFA 

Apa globalisme punika

Globalisme iku mung anggempur ing kabèh aspèk identitas bangsa kang kanggo nindakake, lan EU organisasi utama - paling politik. 

54

Läs allt!


Yahudi ing Tel Aviv ngimpi pengangkatan

pengangkatan

"Aku ngimpi sing kalasangka nyuworo, lan aku mbukak lawang ngarep lan katon metu. Ewon wong saka bangsa Israel kang digambar munggah liwat mega lan padha nganggo salin putih lan pamisahan langit lan Angel Gabriel ana ing langit ndhuwur lan ndamu slompret. "

24

Läs allt!


Ing bayangan part patbelas

Ear

Ing crita ngageti akeh munggah ing deso karo kulawarga Foster.

14

Läs allt!


Sugeng Malle Lindberg 89 taun

Dina iki evangelist legendaris Malle Lindberg 89 taun! Dhèwèké lair 290,929th Malle Sugeng!

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 18:01

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



400 wong padha matèni dening lindhu lan tsunami ing Indonesia

Saklawasé 400 wong padha matèni dening lindhu lan tsunami sakteruse ing pulo Sulawesi ing Indonesia. About minangka akeh tatu lan akeh ilang. 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


anggota Annie Lööf Komisi Trilateral secretive

Komisi trilateral

Dina iki marang Partai Ijo Birger Schlaug lan Malou Lindholm pimpinan Center Party Annie Lööf iku anggota saka organisasi elit globalis rahasia, Komisi Trilateral. 

205

Läs allt!


Bakal Annie Lööf Perdhana Mentri?

Bakal Annie Lööf Perdhana Mentri?

Gambar: vn.se. 

Dadi pimpinan Center Party Annie Lööf diundang kanggo patemon Bilderberg ing 2017 dheweke bakal dadi Swedia Perdana Menteri sabanjuré?

21

Läs allt!


girl 8 taun-lawas seda ing wengi wedding

girl 8 taun-lawas seda ing wengi wedding

A girl 8-year-old Muslim seda ing wengi pesta ing Yaman! 

32

Läs allt!


Ing godhong tiba - bakal ana sing kawentar saiki?

Ing godhong wis tiba

Stefan Löfven ana esuk iki milih metu minangka perdhana mentri. Apa jaman saiki, lan apa mengkono ing Swedia? Bakal wong nguripake kanggo Gusti Allah? Bakal ana sing kawentar?

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part Kawen

mripat

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe, ing antarane bab liyane babagan acara gawe kaget aku tau marang dheweke apa kedaden nalika aku ana ing tengah sekolah. Kabeh iku bener, nanging sawetara jeneng wong wis diganti utawa ora jenenge. 

7

Läs allt!


urip Single

urip Single

Nanging yen padha ora bisa manggon avhållsamt bakal padha omah-omah, amarga iku luwih apik kanggo omah-omah tinimbang ngangah-angah karo kepinginan.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


Ing bayangan - Part rolas

Christer Åberg karo kucing farm

Sinau mangsa ngageti serial my bayangan. Ing bagean iki, aku dadi loro dijupuk, dijupuk lan sinudukaken.

8

Läs allt!


Iku unscriptural ndedonga kanggo bangsa ing donya ing Yerusalem

Iku unscriptural ndedonga kanggo bangsa ing donya ing Israel

Gambar: World iki. 

4,000 pemimpin pandonga wis padha ing Yerusalem ing Israel kanggo ndedonga kanggo bangsa ing donya. Muni apik, nanging mung siji snag: Iku rampung unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Aku ora mbetahaken Juruwilujeng, utawa Kristus

Ing video ngageti iki ngandika mantan Presiden Barack Obama sing aku ora perlu Juruwilujeng, utawa Kristus, nanging mung jujur ​​apa wong hard.

26

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 571 165 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 947 bloggartiklar, 90 828 kommentarer och 59 009 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp