779 online! | Sidvisningar idag: 57 012 | Igår: 216 459 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


panen

Ku Tage Bergman 

panen

Tage Bergman babagi pikiran metot ngeunaan kali panén béda nu urang tingali dina Kitab Suci. panén waktos ieu ngawangkong dina waktos anu sareng nalika urang bisa ngaharepkeun yén suka bungah tina Majelis lumangsung.

2

Läs allt!


Firstfruits

Ku Tage Bergman 

Firstfruits

Lamun bakal suka bungah di? Moal eta jadi saméméh atawa sanggeus tribulation nu? Aya loba pikiran ngeunaan eta, jeung opini beda lega. Urang balik deui jeung deui kana kitab suci anu loba sigana hese ngarti. Gantina, bisa kasampak di imagery euyeub tina Alkitab dina subjek nu méré jawaban jelas. Simkuring teu ngarti dasar tina kecap prophetic lajeng urang teu tiasa leres ngartos beuki hésé naksir konteks.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Homo eureun peal

bel

The homo urut profil SVT Pekka Heino ciri pikeun complainant kontinyu halted bells garéja ringing on Kungsholmen di Stockholm. 

0

Läs allt!


The suka bungah, Dajjal jeung Great Tribulation Gampang ngarti lamun percanten Alkitab

Ascension

Jalma anu kudu terus balik ngalawan ieu, anjeun bisa ngalakukeun hal eta mana sejenna, tapi teu didieu on Apg29. Kuring nampa euweuh agendas sorangan teu megat di heresies of Apg29!

10

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


Propaganda globalisasi Schematic pamaréntah ramah di Swedia

Maca Surat ku AJ 

Ieu metot, ayeuna ngalir dina koran Metro kaluar jeung pesen (kaca hareup, tambah sumebar pinuh) ka élmuwan pulitik anu nyebutkeun yen Annie Lööf bisa meunangkeun usaha hareup pikeun ngabentuk pamaréntah sarta jadi Perdana Mentri Swédia.

16

Läs allt!


parusahaan televisi Kristen panggedena di dunya invests di TBN Countries di Stockaryd

TBN Countries di Stockaryd

Ti Saptu, 7 Juli, 2018 ayeuna nembongan Media House Friends, anu dimimitian TV2020 nu lajeng janten Lifely Channel, handapeun brand TBN Countries.

0

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

Mun kuring ngartos eta neuleu, éta rajapati lamun maéhan batur unplanned, bari rajapati ieu rencanana. Kusabab abortions tata, éta aya sia tapi rajapati!

6

Läs allt!


Elida didatangan Israel

Swédia Elida, solidaritas sailing keur minoritas Kristen sarta hijina démokrasi di Wétan Tengah, anjog ka Israél.

2

Läs allt!


Turki anu investasi ratusan jutaan kana ngawangun masjid sakuliah dunya

Moske

Pamarentah Turki anu belanja ratusan jutaan kana ngawangun masjid di hiji gol jangka panjang nyebarkeun Islam di sakuliah dunya. 

34

Läs allt!


Jilbab keur barudak dijual

ranté department store Britania sells jilbab keur barudak ngora

Britania ranté department store Marks & Spencer pasar a barnhijab cocog pikeun olds 6-8 taun.

24

Läs allt!


Nalika dihukum naraka?

Dimana wae kuring lahir, jadi ieu maturan kasalametan dibikeun kuring. Kuring teu disimpen sabab kuring lahir di "nagara Kristen", tapi kusabab Yesus ditéang kuring!

2

Läs allt!


Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Gambar: dagen.se.

Hello kampak! Kusabab nalika tuh ka trik Yesus?

6

Läs allt!


suka bungah di - rahayu harepan!

suka bungah di - rahayu harepan!

"Suka bungah nyaéta transformasi tina pangalaman mu'min hirup nalika Gusti kabukti deui meunang mu'min ka sawarga. Jalma lajeng bakal ngalaman bisa robah, tanpa ngalaman maot. "

6

Läs allt!


Kamarana Sadérék mun leungit hiji naraka abadi?

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mastaka, mindfulness na yoga anu agama Wétan

Ku Holger Nilsson

Dina loba majalah, komo dina koran, aya horoscopes. Kumaha serius pencét tiasa nyebarkeun nanaon sakumaha curiga can tangtu jadi questioned.

7

Läs allt!


Dina 10 Désémber nyerat nagara anggota PBB dina imigrasi bébas

Dina 10 Désémber dicitak hiji dokumen keur PBB nu dasarna muka up kanggo imigrasi gratis.

41

Läs allt!


nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania. sabtu minggu ieu, sora nagara enya atawa henteu ngarobih Konstitusi sahingga ngan nikah kedah janten rugbi antara hiji lalaki jeung hiji awewe.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, fredag 19 oktober 2018 kl. 05:07

Jesus söker: Tore, Tor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Roh Suci geus dihapus ti bumi di suka bungah dina

Mairan ku LelFA 

Tarompet di suka bungah

Ngeunaan éta sawala ngeunaan anu "bisa nungkulan." Cikan nempo téks dasar koinegrekiska.

56

Läs allt!


Senaste kommentarer


Naon globalism

Mairan ku LelFA 

Naon globalism téh

Globalism téh saukur mangrupa serangan dina sagala aspék identitas hiji bangsa urang ngalakukeun, jeung EU geus organisasi utamina - sahenteuna sacara politis. 

54

Läs allt!


Yahudi di Tel Aviv ngimpi suka bungah

suka bungah

"Kuring ngimpi yén trumpets ditiup, sarta kuring ngajalankeun kana panto hareup jeung awas. Rébuan jalma ti bangsa Israil keur digambar up liwat méga jeung nu ngagem robes bodas jeung splits langit jeung Malaikat Jibril di sawarga luhur jeung niupan tarompet a ".

24

Läs allt!


The dihoyongkeun bagian welas

ceuli

Carita ngareureuwas ngembang nepi di padesaan ku kulawarga piara.

14

Läs allt!


Gening Malle Lindberg 89 taun

Dinten teh evangelist legendaris Malle Lindberg 89 taun! Anjeunna ngalahir 290,929th Malle gening!

11

Läs allt!


400 urang tiwas ku gempa sarta tsunami di Indonésia

Ampir 400 urang tiwas ku hiji gempa sarta tsunami saterusna di Pulo Sulawesi di Indonesia. Ngeunaan saloba tatu sarta loba leungit. 

3

Läs allt!


anggota Annie Lööf Komisi Trilateral secretive

Komisi trilateral

Dinten mangka Partéi Héjo Birger Schlaug na Malou Lindholm sahiji pamimpin Center Partéi Annie Lööf mangrupakeun anggota organisasi elit globalist rusiah, Komisi Trilateral. 

205

Läs allt!


Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Gambar: vn.se. 

Janten pamingpin Center Partéi Annie Lööf diondang kana pasamoan Bilderberg dina 2017 yén Aisyah bakal jadi Swedia perdana mentri hareup?

21

Läs allt!


gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

Hiji mojang 8 taun heubeul Muslim maot dina wengi pernikahan maranéhanana di Yaman! 

32

Läs allt!


Daun geus fallen - bakal aya revival a ayeuna?

Daun geus fallen

Stefan Löfven éta isuk ieu milih kaluar salaku perdana menteri. Naon anu lumangsung ayeuna, tur naon kajadian di Swedia? Baris jalma balikkeun ka Allah? Bakal aya jadi revival a?

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part Tilu belas

soca

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh, diantara lain perkara ngeunaan acara ngareureuwas yén kuring pernah ka dirina naon anu lumangsung lamun ieu mah di sakola menengah. Sagalana bener, tapi sababaraha ngaran jalma geus robah atawa teu ngaranna. 

7

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 111 625 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 958 bloggartiklar, 90 938 kommentarer och 59 058 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp