363 online! | Sidvisningar idag: 174 164 | Igår: 167 444 |

www.apg29.nu

Håll inte på med politiskt käbbel

Och du som är frälst: Håll inte på med sakpolitiskt käbbel! Kristna syskon håller på att käbbla mot varandra. Och blir arga om de röstar på det och det och det. Vad är det för dumheter? 

Det som sker i Sverige är allvarligt. Vi behöver verkligen be för kungahus och regering. Och vi behöver be för den situation som Sverige befinner sig i nu. Det är en andlig situation. Den här politiska röran är en andlig situation. 

Och du som är frälst: Håll inte på med sakpolitiskt käbbel. Kristna syskon håller på att käbbla mot varandra. Och blir arga om de röstar på det och det och det. Vad är det för dumheter? Be för varandra, be för kungahus och regering. Sverige behöver Jesus! 

Det verkar som det är en splittrings-demon som håller på och verkar för att splittra kristenheten. Sluta!! Var upptagen och berätta om Jesus istället. Vittna om Herren Jesus Kristus. Ge folket din berättelse om Jesus. Gör det!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 13 september 2018 03:49 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


66 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lasse

Lukas 17:33

Svara -   - 13/9-18 08:10 -


Johan

Jag håller med!

Vittna om Jesus och bed för den politiska situationen samt för politikerna i Sverige!

Det är oändligt mycket mer effektivt för att uppnå förändring, än att käbbla och rösta (vilket så vitt jag vet inte finns något påbud i Bibeln om att vi måste göra).

Svara -   - 13/9-18 08:12 -


Bertil Rosenius

Bra skrivet.

Hela valet är - ur alla synvinklar - en andlig strid! I min funderingar har jag alltid talat om detta. Därför har min huvudtes alltid varit ”rösta bort socialismen” som är en Gudsförnekande politik.

Nu är det fortvarande val... dvs vi har ännu tid att be Gud leda.

Jag har framfört detta på många plan sedan valnatten och mötts av ytterst ytterst lite bifall - även om det funnits. Snarare har det mötts av negligering eller tom motstånd.

Att diskutera ev regeringsbildningar, valfusk och ”mest kristna partiet” - det går bra. Men höjs rösten för uppmaning till bön - då har man inte tid att lyssna.

Vänner lyssna! Jag har gått på jobbet och suckat till Herren och fått tårar i ögonen när jag läst hur het disk. är om valet hit och dit, medan vilja till Andlig strid, i bön, ignorerats eller förringats.

Gud har tålamod med oss - men hur länge?

Svara -   - 13/9-18 08:17 -


JL

Nu är det så att det pågår ett folkmord. Svenskarna är satta till att bli förintade. På samma sätt som indianerna blev. Det är inte kristet att utrota ett folk. Det är ondska. Så de som röstar för folkmordet skall veta att de inte är kristna, utan antikristna.

https://www.sydsvenskan.se/2018-09-12/dalai-lama-havdar-att-europa-ar-for-europeerna
Svenskar är ett folk, vi var fram till nyligen ett av de mest homogena folk som funnits med en mycket bra utveckning. Därefter tog kulturmarxister över landets styrning. De har med sin agenda fört fram att Svenskar inte finns, att man är rasist om vill att etniska Svenskar eller bara kristna bor i Sverige. De har propagerat för vi skall förinta oss själva. Fram skall det antikristna riket träda. Islam och sossar ihop.

Svara -   - 13/9-18 08:27 -


Mikael W

Sverige

Det är inte kristet att utrota ett folk.

Detta f.d Kristna folk, som benämns Svenskar, gjorde sitt bästa för att utrota Samerna. Svenskarna fråntog detta ursprungsfolk deras religion, kultur och språk....och deras naturtillgångar (=järnmalm)

Svara -   - 13/9-18 09:47 -


Bengt

Men hela sjuklövern går ju till stor del i

Samma tåg som de rödgröna

Är ju förblindade även dom

Svara -   - 13/9-18 10:08 -


Bengt

Men hela sjuklövern går ju till stor del i

Samma tåg som de rödgröna

Är ju förblindade även dom

Svara -   - 13/9-18 10:08 -


Bengt

Dalai lama så ju en bra sak

Även om han annars är helt vilse

Svara -   - 13/9-18 10:09 -


Lars-Göran Rönnberg

Att stå upp för Israel samt att Sverige inte ska bli en islamisk stat och säga nej till abort kan inte klassas som bara "sakpolitiskt käbbel". Det är mycket, mycket viktigare än så!

Partier som är emot detta är INTE anständiga!

Svara -   - 13/9-18 10:22 -


Bengt

Håller med

Tyvärr är ju även kd för abort

Svara -   - 13/9-18 10:25 -


JL

Svar till Mikael W.

Mikael W,

tycker du att samerna är utrotade? När i historian bröt samerna järnmalm? Och jag kan garantera att samerna blir lika utrotade som Svenskarna om detta får fortsätta.
Dessutom tror jag inte du grät när kultrumarxisterna snodde min släkts mark. De stal mark som jag uppskattar idag har ett värde på 2,5 miljarder från min släkt. Nu är min släkt utrotad från sin släktmark. Min morfar gavs pengar som det räckte att dra in vatten och lägga om taket för sin mark, sedan sålde de den dyrt till alla möjliga människor.

Svara -   - 13/9-18 10:37 -


Kattis

Det var en bra video Christer! Var en får rösta på det den vill, eller inte rösta alls!

Svara -   - 13/9-18 11:05 -


Bengt

Var låg din släkts mark j l ?

Svara -   - 13/9-18 11:56 -


Conny W.

Instämmer. Vi kristna ska egentligen inte syssla med politik (vad gagnar det)

Svara -   - 13/9-18 12:06 -


JL

Svar till Bengt.

Västkusten

Svara -   - 13/9-18 12:07 -


Jessica

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Du har helt rätt Lars-Göran! Hörde på Ekot vid 11 att SVT tydligen gav en halv ursäkt till avståndstagandet av Jimmies uttalande i slutdebatten. De sa att de inte i fortsättningen ska göra såna uttalanden.

Några menar att vi som kristna ska lägga oss i politiken. Men allas vår vardag påverkas av vad som bestäms i Stockholm. Jag vill inte lägga mig platt.

Svara -   - 13/9-18 12:53 -


Anna Ivar

Vi kristna har av Konungars Konung och Herrarnas HERRE, Jesus, fått befallning att gå ut och göra alla folk till Hans lärljungar. Det genom Ordet som predikas så att de blir frälsta och hjärtan och folket blir förvandlade. Människors eviga väl är det som vi ska rikta in oss på.

Vi behöver förbereda oss på förföljelse. Leva i nära gemenskap med Jesus. Lära oss bibelord utantill.

Det gäller oss var och en som är på- nyttfödda genom Jesus och frälsta.

Jesus vill se en stor skörd och väntar på skördearbetare. Då kan vi inte fajtas om politiska frågor.

Gud leder konungars hjärtan som vattenbäckar står det i Bibeln. När vi ber och lyder Gud så ändras den andliga bäckfåran dit Gud vill.

Det andliga läget i Sverige är i djup kris. Människor behöver se Jesus i oss.

Läs Job 42: 1-6

Svara -   - 13/9-18 13:00 -


Kalle

Svar till JL.

Om det är något som är antikristligt så är det att kalla kristna för antikristna baserat på valsedeln. Vårt rike är inte av denna världen men ditt verkar vara det.

Svara -   - 13/9-18 13:06 -


Anna Ivar

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Du har rätt i det skriver Lars-Göran. Vi måste ta det ansvar som vi fått att kunna påverka i det som ges en öppen dörr för. Att lyda Gud är att välsigna Israel. Det betyder att vi tackar Gud för den möjlighet till frälsning vi fått genom Hans frälsningsplan för världen genom Israels folk och att Jesus, Guds Son kom genom Guds utvalda folk. Israel.

Svara -   - 13/9-18 13:09 -


Bengt

Riktigt och viktigt det du skriver kalle

Svara -   - 13/9-18 13:27 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Jessica:

Visst bestäms vår vardag och mycket annat (exv. genusflummet i förskolor) från Stockholm. Bra att svt börjat backa. Viktigt att höra allt vad Jimmie sa även efter Annies skrik.

När Löven klagar på Mattias krigsretorik så betänk att många upplever detta nu i olika områden när dom inte vågar gå ut efter kl.18.

Och S har ju själva sjungit i 100 år "Upp till kamp" och "sista striden är här" samt om att skjuta sina generaler och hylla gudlöshet i Internationalen.

Svara -   - 13/9-18 13:30 -


Mikael W

Svar till JL.

JL, Samerna är ju "våra" Indianer. Vad jag försökte säga, med risk för att jag avviker från ämnet, är att även den självgode Svensken har några lik i garderoben.

(Järnmalmen är Sveriges "olja", och den bryts på f.d Sameland, som numera är Svenskt territorium, och det är där skon klämmer JL (Mammon). Finns väl kanske 10-20 000 Samer kvar i Sverige. Det finns ju även Indianer kvar i Amerika boendes på reservaten, där dem pratar Engelska, så utrotade var kanske fel ord. Kraftfullt desarmerade är kanske ett mer lämpligt uttryck (?)

Svara -   - 13/9-18 13:51 -


Jessica

Svar till Jessica.

Några menar att vi som kristna INTE

ska lägga oss i politiken- ska det vara.

Svara -   - 13/9-18 14:31 -


Jessica

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Du har så rätt Lars-Göran! Kommentarerna här blir så polariserade. Det målas ut som att man antingen gör det ena eller det andra! Röstar man på ett politiskt parti( vilket vi gör. Det går ju inte att rösta på partiledaren Jesus) så har man automatiskt glömt missionsbefallningen!???!

Vi ska inte lägga oss i såna trivialiteter som politik! Vi ska endast be! Men ska vi lämna över allt dåligt till våra barn och barnbarn.

Jag tror inte Jesus ger sitt samtycke till hen, hbtq, islamisering osv. Vi är frälsta oavsett om vi röstar, eller inte röstar! Om vi röstar KD, SD osv.....

Har vi bett Jesus om förlåtelse och tagit emot Honom som vår Herre, är vi frälsta, och vet vilken vår huvuduppgift är! Men att kalla saker som gäller vårt land för framtiden för ”käbbel” tycker inte jag är seriöst.

Svara -   - 13/9-18 14:48 -


ingegerd

En fråga: Är sverige under förbannelse för hur denna regering behandlat Israel; bl.a? Vad gäller Tyskland, har dom en skuld att betala liksom flera andra länder? Kan det vara så i dessa märkliga tider? En dag kanske vi får svar på det... Men hur tänker ni om det?

mvh

Svara -   - 13/9-18 15:02 -


Lena Henricson

Nu har de flesta av oss röstat. Nu är det mer än någonsin bön som behövs.🙏

Svara -   - 13/9-18 15:45 -


Leif

Ja, det är just så som Christer säger förutom att jag tror att demonerna och de onda andarna är många. Det finns ständigt andemakter som gör allt för att försvaga Guds folk. Politik är ett fantastiskt redskap för dem, det har vi med råge återigen detta år kunnat se och förstå. Frågan är om vi lärt oss något nytt?

Det är alltså oerhört enkelt för denna onda andevärld eftersom det inte spelar någon roll vilket parti vi människor än säger att vi röstar på så startar ordkrigen med heta känslor lite här och var, och Guds folk begriper inte den andliga strid man befinner sig i utan strider vidare med näbbar och klor mot kött och blod och ingen vinner!

Ett av problemen är att vi ständigt lyfter den ena ofrälsta ledaren efter den andra och menar att de skulle vara räddningen för vårat land, nej! Vår uppgift som kristna är hela tiden som också Christer säger att be för kungahus och den styrande regering som finns. Det står ingenstans i Guds Ord att vi skall be emot de regerande bara för att de är otroende och givetvis då också regerar efter sin tro, nej, det står alltså inte så någonstans i Bibeln, men vissa har ändå envist hävdat att vi bör agera och tänka så.

Nej, vi skall agera och be enligt Guds eget Ord. Vi som troende borde enigt be för de styrande oavsett vem Gud låter styra vårt land, så att de påverkas av Guds Ande, inte stånga oss blodiga om vem av alla dessa som skall styra. Men det betyder förstås inte detsamma som att vi skall acceptera synd, inte alls, den skall vi givetvis kämpa emot, men aldrig på det mänskliga sätt vi nyligen har skådat!

Gud uppmanar oss på många ställen till att be för fiender och dem som förföljer oss, Gud visar att vi t.o.m bör förlåta dem som i oförstånd dödar oss, se på Stefanus och Jesus! Det är alltså på tiden att enigt börja be för den regering som denna gång bildas oavsett vem eller vilka det blir, så är Guds vilja! Låt oss inte än en gång slösa bort de fyra kommande åren genom att tjata om vem som borde styra..

Jesu frid....

Svara -   - 13/9-18 18:32 -


Tomas N

Det är riktigt att man inte skall tjafsa och debattera i onödan,för det blir så lätt färgat och åsiktsbaserat. . Men i nuläget så kan man gott uppmana till bön just under dessa kohandlingar som pågår. Man borde också kunna urskilja vad som är åsikter och en nödvändig diskussion som görs på ett respektfullt och vuxet sätt.

En mogen ,balanserad och karaktärsfast position och agerande är stor bristvara just nu. Det är mest sandlåda och känslosvallande utspel bland både politiker,kristna och vanligt folk.

Hur landet bör styras kan diskutteras och det är inte det som är nödvändigt att alltid hana i,men just det som är katastrofalt och leder åt helt fel håll

Svara -   - 13/9-18 18:55 -


Lasse

Svar till Leif.

Det är ju Jesus som vann på golgata 💝Hans är makten för evigt 🙏alla som inte håller sig till Honom är förlorare 😥 du är på vinnarens sida Leif 💟

Svara -   - 13/9-18 19:10 -


ingegerd

Svar till ingegerd.

ämnet är känsligt, förstar om ingen vagar svara

Svara -   - 13/9-18 19:36 -


rolf kerola

Ingegerd- Jag tänker likadant som du

Svara -   - 13/9-18 19:40 -


Leif

Svar till Lasse.

Amen brorsan!😘

Förrförra lördagen fick jag faktiskt nåden att stå här på torget i min hemstad att förkunna och sjunga om Mästaren som har All makt inför nuvarande kommunledare och de allra flesta övriga politiker i våran stad. De hade sina stationer alldeles runtomkring mig för att locka de sista skarorna till valet.

Jag är så tacksam för att jag inför alla dessa helt öppet fick chansen att berätta att de alla behöver Jesus och att det endast är Jesus som kan få iordning på staden. Sen om de tog till sig det hela vet jag inte men jag fick i alla fall möjligheten, och sjöng dessutom ca 15 sånger om min Herre Jesus för dem alla i strålande väder.

Flertalet stod inte mer än ca 20-30 meter vid sidan och bakom mig och fick vackert lyssna i ca 1 timme på denna Gudstjänst.

En höjdpunkt för mig, och jag t.o.m bad för dem öppet i Jesu namn. Allt tack till Jesus för denna fantastiska stund, halleluja!!!

Jesu frid.....

Svara -   - 13/9-18 19:42 -


Lasse

Svar till Leif.

Underbart Leif https://youtu.be/9ef2UjnlR8o

Svara -   - 13/9-18 20:00 -


Roine Öberg

Svar till Leif.

Härligt att läsa det som du skriver Leif

Amen Och Guds frid

Svara -   - 13/9-18 20:24 -


Katrina

Svar till ingegerd.

Jag vet inte om det är känslig fråga , mer kompicerad. Vår nuvandade regering är fienligt inställt men inte alla, många församlingar välsignar Israel, så förhoppningsvis hör Gud dem när de ber.

Så svar på dinfråga: Jag vet inte.

Svara -   - 13/9-18 20:29 -


Leif

Svar till Lasse.

Tack Lasse, och jag vill bara än en gång säga att vår Gud verkligen är god. Han hör våra böner även om vi inte alltid ser det omedelbart. I år har jag fått se det på flera områden, och mer är på gång!

Förväntan har efter en mörkare period återigen blommat upp, och det känns nu så oerhört gott. All politik har blivit så mycket mindre och Jesus bara växer.

Det är Honom vi skall ha och ingen annan!

Det är Honom vi skall lyfta fram och ingen annan, det är då också Jesu fantastiska frid dagligen får leda våra steg mitt i allt kaos...

Jesu frid...

Svara -   - 13/9-18 20:39 -


Leif

Svar till Roine Öberg.

Tack till dig också Roine, må Jesu härlighet också styrka dig mitt i allt... 😘

Svara -   - 13/9-18 20:40 -


Mikael W

Svar till ingegerd.

En fråga: Är sverige under förbannelse för hur denna regering behandlat Israel; bl.a? Vad gäller Tyskland, har dom en skuld att betala liksom flera andra länder? Kan det vara så i dessa märkliga tider? En dag kanske vi får svar på det... Men hur tänker ni om det?

Jag törs absolut svara på din fråga Ingegärd, som nog inte var en fråga utan kanske tre frågor

Är Sverige under förbannelse? Nej, men Svenska folket har vänt Gud ryggen och söker inte längre Guds välsignelse, och väljer istället att leva köttsligt/oheligt med Ond/Satan och avgudar, istället för heligt med Gud. Även s.k Kristna lever ett ljummet farligt liv. Gud är en nitälskande Gud som vill bli älskad av Hans glödheta Kristna barn.

Har Tyskland en skuld? Ja och Nej. Alla människor bär på en skuld (= är syndare) tills vi ber att få bli räddade av Jesus. Om det är 2:a världskriget du har i åtanke så har dagens Tyskar ingen skuld i vad Österrikaren Hitler och hans Tyska hantlangare ställde till med för 75 år sedan.

Ja, vi får svar på allt "ovan där", så det bästa sättet att få svar på den här typen av frågor är att se till att man hamnar "ovan där" d.v.s först bli frälst och sedan kontinuerligt håller sina ögon riktade mot Jesus Kristus.... varje dag....och ber ständigt under alla livets förhållanden

Svara -   - 13/9-18 21:07 -


Bengt

Alla länder har väl en skuld inför Gud

Men i olika hög grad

Svara -   - 13/9-18 21:30 -


Lasse

Svar till Bengt.

Alla tjänar ju någon antingen är det Jesus, islam, politik, pengar,nazism, kommunism, idoldyrkan, binära optioner, m,m ingen är tvingad vi har friheten att välja!

Svara -   - 13/9-18 21:45 -


Lasse

Svar till Leif.

Norsk eltrader tvångssåld av Nasdaq | Placera - Avanza

https://www.avanza.se › 2018/09/13 › no...

Svara -   - 13/9-18 21:56 -


Lasse

Svar till Leif.

Från 1,3 miljarder till konkurs, så rätt det står i Bibeln, köp aldrig binära optioner certifikat på råvarumarknaden Leif 💟

Svara -   - 13/9-18 22:02 -


Leif

Svar till Lasse.

Just, så kan det gå när haspen inte är på!

Man skall inte bygga sitt liv på ekonomi överhuvudtaget utan på Jesus, det är det enda säkra!

Hela världens ekonomi kommet snart att hamna i fullständigt kaos enligt Uppenbarelseboken, men den som bygger sitt hus på Klippan Kristus kan vara lugn och trygg!

De du😂

Svara -   - 13/9-18 22:09 -


Katrina

Svar till Lasse.

FI har varnat för handel med binära optioner

Svara -   - 13/9-18 22:16 -


Lasse

Svar till Katrina.

Inte ens proffsen lyckas där, så vanliga människor är chanslösa det värsta är att du kan förlora mycket mer än du satsat negativ hävstångseffekt, tyvärr blir man besatt av siffror till slut, syns ju när man har 1,3 miljarder och inte är nöjd, syns ju hur rätt Bibeln är 🙏

Svara -   - 13/9-18 22:31 -


Katrina

Svar till Lasse.

Besatthet exakt vad det är, eller om man skulle säga att man bli fartblind och borde ha stannat tidigare. Man blir girig och ser inte faran i det hela. En kollega till mig förlorade massa pengar på det.

Svara -   - 13/9-18 22:49 -


Lasse

Svar till Katrina.

Det är absolut andemakter i detta när den onde lurat ifrån dom allt, säger han till dom att dom är misslyckade och enda lösningen är att ta sitt liv 😈,

Svara -   - 13/9-18 22:56 -


Katrina

Svar till Lasse.

Usch va`hemskt .

Det är farligt , mycket farligt, man ska inte bli girig och tro att pengar är allt och bada i pengar som Joakim von Anka.

Pengar är nödvändigt ont, man behöver de för överlevnad mm, men att börja dyra de och bli girig där går gränsen.

GVD

Svara -   - 13/9-18 23:08 -


Katrina

dyrka ska det stå...

Svara -   - 13/9-18 23:16 -


Lasse

Svar till Katrina.

Girighet bitterhet avundsjuka är väldigt destruktivt 😨 ha en god natt och sov sött Katrina😴

Svara -   - 13/9-18 23:18 -


Katrina

Där skulle ju Paulus ord passa bra ; allt är dig tillåtet men låt ingen ta makt över dig.

Svara -   - 13/9-18 23:19 -


Katrina

Svar till Lasse.

Natti natti och sov gott i söta lilla örat ❤️

GVD

Svara -   - 13/9-18 23:27 -


JL

Svar till Kalle.

Nja Kalle, man kan kanske kalla dem för antikristna kristna? Jobbar man för det antikristna riket här på jorden så har man nog gjort sitt val tror jag.

Svara -   - 14/9-18 00:10 -


JL

Svar till ingegerd.

Ingegerd,

hela västvärlden går under nu. Det beror ju på att de kristna har inte brytt sig eller tappat tron. Det blir alltså följden för en nation som lämnar Gud, det är precis vad som står i mosebok. Lämnar man Gud, tar Gud bort skyddet som han haft. Då kommer fienden att ta över länderna. Eller så vänder man tillbaka till Gud och håller Gud helig. Men vägen dit känns lång just nu. De som är kristna är ju inte beredda att hålla Gud för helig, istället hittar man på massor av ursäkter att bli accepterade av andra gudar.
Så ja. Sverige och Tyskland är körda. Det finns absolut inget som kan vända detta nu.

Svara -   - 14/9-18 00:32 -


Johanna

Svar till Leif.

Mycket bra skrivet Leif!

Svara -   - 14/9-18 07:49 -


Leif

Svar till Johanna .

Tack Johanna!

Svara -   - 14/9-18 08:09 -


Bengt

Jag tror inte att Sverige måste vara kört

Men det måste till en vändning snarast i

Vårt land

Svara -   - 14/9-18 10:17 -


Kalle

Svar till JL.

Vi säger väl så då herr antikristen kristen. Ser du inte vad du själv gör?

Svara -   - 14/9-18 12:00 -


JL

Skall komma ifrån en som försvarat namnet allah i kyrkorna. Kalle, ditt sinne är så förvrängt att du kan göra precis vad som helst för det antikristna riket.

Svara -   - 14/9-18 13:11 -


JL

Svar till Bengt.

Bengt, det är nu över. Globalisterna vann detta. Förmodligen vann de redan tidigare. Dock får man ju ta sig av hatten, för maken till propagandaapparat får man leta efter. Nu kommer det forsa in invandrare i Sverige, muslimska sådana, till den milda grad att Svenskar kommer bli till minoritet ganska snabbt. Därmed även kristendomen. När det händer så blir det otrevligt i Sverige.

Svara -   - 14/9-18 13:28 -


Jessica

Svar till Bengt.

Vilka var det som påtalade detta för länge, länge sedan???

Svara -   - 14/9-18 16:21 -


Bengt

Det kan ändå bli en stor väckelse i vårt land

Även bland muslimer

Be broder

Be

Svara -   - 14/9-18 20:40 -


Bengt

Sen vet vi inte än vad det blir för regering

Det är obibliskt att bara ge upp tycker jag

Svara -   - 14/9-18 20:43 -


Kaj

vi får det styre vi förtjänar oavsett parti eller partier .

Svara -   - 14/9-18 23:23 -


Kaj

vi får det styre vi förtjänar oavsett parti eller partier .

Svara -   - 14/9-18 23:23 -


Bengt

Om inte obibliskt så fel i alla fall

Vi måste våga tro på en vändning

Svara -   - 15/9-18 11:49 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Har du mod att bli en kristen? Del 2

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

0

Läs allt!


Live! Har du mod att bli en kristen?

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

0

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

5

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

0

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

2

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

33

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

3

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

175

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

7

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

17

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


Annons


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

9

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, tisdag 18 september 2018 kl. 23:03

Jesus söker: Orvar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Riskerade sitt liv för en Bibel

Läsarmejl av nils 

Bibel

Han kunde utstå tortyren och svälten, men kunde inte utstå en dag utan sin Bibel. 

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dalai lama förfalskades i media

Dalai Lama förfalskades i media

Bild: Googles cachade version av GP-artikeln. 

Igår publicerade i flera tidningar en TT-artikel där Dalai lama uppmanade Europas flyktingar att återvända hem. Nu har tidningarna DN och GP raderat artikeln. Istället har de publicerat en ny artikel där Dalai lama framstår som hyllare av EU!

86

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del nio

Christian Åberg 7 år

Skolan är ett sorgligt kapitel. Den grunden som nu skulle läggas i mitt liv som skulle hålla för framtiden skulle jag mista helt och hållet.

19

Läs allt!


Vad händer efter döden?

Läsarmejl av David B

Och såsom det är bestämt om människorna att en gång dö och sedan dömas" Hebr. 9:27

3

Läs allt!


Håll inte på med politiskt käbbel

Och du som är frälst: Håll inte på med sakpolitiskt käbbel! Kristna syskon håller på att käbbla mot varandra. Och blir arga om de röstar på det och det och det. Vad är det för dumheter? 

66

Läs allt!


Är du ständigt upptagen?

Av Holger Nilsson 

Är du ständigt upptagen?

Något som är förödande för det andliga livet är att alltid hålla på med något.

10

Läs allt!


Världsevangelist kan portas från Storbritannien på grund av protest från muslimska rådet

Världsevangelist kan portas från Storbritannien pga protest från muslimska rådet

Bild: Dagen. 

Billy Grahams son Franklin Graham kan portas från Storbritannien på grund av landets muslimska råd kräver att regeringen stoppar honom från att tala under en kristen evangelisationskampanj.

18

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del åtta

Stig Johansson och Christian Åberg

Mitt fosterhem var inget kristet hem. Visst, mina fosterföräldrar hade gift sig i en kyrka, de hade också konfirmerat sig, men de var inte kristna. 

11

Läs allt!


Stödet för sossarna är störst där det brinner flest bilar

Stödet för sossarna är störst där det brinner flest bilar

Tänkvärt...

44

Läs allt!


Live! Sexualmoralens förfall

Livesändning just nu med Christer Åberg från Apg29.nu!

0

Läs allt!


Märkliga händelser i valet 2018

Kommentar av Erik S 

Valet 2018

Ja det verkar inte bättre, faktiskt. Flera har också anmält händelser till både valmyndigheten och till EU. Förutom att valsedlar saknades på många platser - efter att folk protesterat plockades dom fram - så har kuvert med röstsedlar lagts utanför valurnorna i högar, på nåt ställe har dom kastats på golvet.

33

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 440 816 946 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 876 bloggartiklar, 89 318 kommentarer och 58 342 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp