439 online! | Sidvisningar idag: 41 539 | Igår: 149 115 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

2

Läs allt!


Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

28

Läs allt!


New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

45

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

8

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

2

Läs allt!


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

13

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!


Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, onsdag 23 januari 2019 kl. 06:31

Jesus söker: Frej, Freja!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



kontrol Antikristus ing China

kontrol Antikristus

Miturut Holger Nilsson Ana saiki kasunyatan ing China bisa mbokmenawa paling ora nggawa ing - iku sistem kontrol sing mbokmenawa oleh wis bisa mbayangno.

37

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Muslim di resiki munggah bengi taun baru nanging iki ora Islam

Muslim reresik

Gambar: svt.se. 

Muslim ngresiki munggah ing lurung-lurung Göteborg bengi Enggal kang wis boten apa karo Islam. Kesimpulan Aku kudu njupuk amarga wis tansah krungu "iki ora Islam" sawise terrorism Muslim getih - sanadyan Muhammad loro dhawuh lan digawa metu tumindak teroris ing jeneng Allah.

2

Läs allt!


kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

0

Läs allt!


Padha arep njajah Mars nanging ora lelungan menyang rembulan

Musk lan Mars

Gambar: di.se. 

perusahaan mobil listrik ngedegaken Tesla lan CEO Elon Musk planning kanggo ngirim wong liya kanggo Mars lan ngimpi koloni planet. 

29

Läs allt!


Homoseksualitas lan padha-jinis sesambetan - Stefan Gustavsson

Punapa Kitab Suci bab homoseksual? Alkitab teks lan pitakonan nyoto murup ing cara banget dhasar, ing kuliah apik banget dening Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Disimpen kanggo swarga

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Cohabitation ora, wis tau lan ora bakal marriage

1495636808-lamb-brollop.jpg

Kanggo ngganti menyang partner ngandika marang nuroni saben liyane, iku padha karo sing sing nikah kanggo saben liyane. Nanging iki ora konsisten karo Kitab Suci.

4

Läs allt!


kéwan Bible

kéwan Bible

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!

2

Läs allt!


Ing latar mburi kanggo nggoleki kasukman wong kang

jendhela bidik

Saka Sigvard Sword Ing nulis mugia sunnat sandi iki, aku sijine pasemon Gusti Yesus bab "ilang putra / återvunne" (Yohanes 15) minangka latar mburi ilustrasi, lan afterimage saka acara abad-lawas sadurungé. 

0

Läs allt!


Ilegal kanggo nuduhake yen wong wadon padha nigas dening Muslim

Iku ilegal kanggo nuduhake bebener kanggo loro turis wadon ing Maroko padha nigas dening Hyang.

12

Läs allt!


Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Ana wong wadon loro pirang enom saka Skandinavia padha nigas dening Muslim nalika padha pasang kémah ing Maroko. Iku nyebut Rajapati wanita, aksi terorisme, kang mesthi iku, nanging istilah liyane akurat iku iku rojo pati Islam motivasi parane inspirasi dening Al Qur'an.

11

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 961 980 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 131 bloggartiklar, 93 344 kommentarer och 61 376 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp