459 online! | Sidvisningar idag: 44 373 | Igår: 175 390 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Han fick se Stephen Hawking i helvetet och demoners angrepp på pastorer

Läsarmejl av nils 

Helvetet

Morgonen 15 April 2018 började jag, Cesar Sandova Honduras, tillbedja Herren och kl. 12 såg jag Herren började visa mig nya saker. Tänkte att Herren skulle fortsätta visa mer av himmelriket, men det var ej så. Då tog Herren min ande ut från kroppen, men denna gång till platsen av plågor.

Vi började stiga ned genom en fasansfull svart tunnel som gav fruktan i min varelse. När vi landat i botten sa jag till Herren: "Var snäll, jag önskar ej gå till denna plats, Herre det är förskräckligt. "Han sa: "Det är nödvändigt att du går och säger människorna att denna plats är Verklig!"

Efter att ha besökt fler platser och fått uppleva de förlorades pina och plågor och där också Jesus lämnade honom, frågade gråtande: "Herre varför har du lämnat mig i denna plats, vart gick du?" När Jesus då visade sig sade Han: "Jag har inte lämnat dig, Jag har varit här med dig.

Men det var nödvändigt att du känner smärtan som dessa människor känner i denna plats, så att du kan gå åter till jorden och få människor att förstå att denna plats är Verklig och Existerar!"

¤¤¤

Herren sade: "Jag skall visa dig en annan plats, Jag skall visa dig någon som var berömd på jorden. "Senare stod vi framför en cell där tjocka galler var, i bakgrunden var en man på en rullstol. Han hade ett hopkrumpet huvud, kunde inte röra sig och kunde inte tala.

Herren sade: "Denna man förnekade Min existens på jorden. När han levde gjorde han ett avtal med djävulen och kom upp med den stora Big Bang teorin. Se nu på hans öde. Han heter Stephen Hawking. På jorden sa de denna man var den mest intelligente mannen i världen, den mest intellgente vetenskapsmannen i världen. Se nu var han är!"

Jag började se och såg han var vanställd och full av maskar som åt honom. Han var i tårar men unde inte röra sig eller tala. När han såg Jesus Kristus framför sig försökte han röra sig som om han önskade stå. Han önskade komma till Herren och tala till Honom, men kunde inte tala.

Jesus sade mig: "Han frågar om Barmhärtighet men här är Ingen Barmhärtighet och ingen Nåd efter döden. Maskar är hans bädd och maskar skall täcka honom. "Herren sade: "Låt oss gå ut härifrån. "

¤¤¤

HERREN VISAR HUR SATAN ANGRIPER KYRKANS LEDARE!Herren förde mig till en annan plats där jag såg en tron framför en plattform. Den var svart och ful och på kanten fanns många demoner.

Tronen var tom men jag började att i rymden se ett mycket elegant och vackert väsen som landade där. När han landat ändrades han till en mörk, hemskt och groteskt väsen, ej länge vacker. Jag kunde ej se ansiktet av denna hemska och skrämmande karaktär mer. Det var satan, han var så mörk att jag ej kunde se honom för han var mörkret själv.

En stund senare såg jag en av demonerna på kanten av plattforme, förde en annan demon framför satans tron. Satan frågade demonen, var hans protokoll var, vad hände?De sade honom att han hade misslyckats i sitt uppdrag. På en stor skärm såg jag en kyrka i normal storlek i centrum av en stad.

I kyrkan fanns tre ledare på knä framför kyrkans talarstol, två var män och en kvinna. Sedan sade demonen framför satan: "Jag var utsedd att förgöra dessa tre ledare. Jag sände förförelse till dem och de gav ej efter, jag sände smutskastning och baktal mot dem, men de vände dövörar till. Ju mer jag stred mot dem, ju mer stred deras ande tillbaka mot mig och jag måste springa iväg från dem. "

När satan hörde denna rapport sa han till de andra: "Du måste binda och fängsla honom och plåga honom till jag ger order att befria honom. "Jag såg dessa demoner tog denne ande till en cell för att plåga honom för att han hademisslyckats att slå ned dessa pastorer.

Då började jag se en annan demon som gick mot satans tron. När han kom inför satans svarta tron, föll han ned framför honom och sade: "Fader jag har uppfyllt uppdraget du sände mig att göra. "Plötsligt visades en skärm framför tronen och en kyrka där, och såg en herde i kyrkan.

Jag såg att pastorn hade utvecklat högmod i sitt hjärta och berömde sig över allt han gjortoch började få högmod för sina prestationer. Sedan såg jag en scen där pastorn började falla i kärlek till en av de unga i kyrkan.

Omedelbart sade demonen till satan: "Fader, jag gick till jorden med det uppdrag du gav. Jag har klarat att förstöra pastorn, jag lyckades få lögn i hans mun så han talar lögn. Jag fick honom att skryta och bli högmodig över allt han hade. Fader, jag har lyckats att manipulera honom till äktenskapsbrott. "

Nä han slutat tala sade satan: "Du jorde bra, gode tjänare. " Sedan sade satan till demonen med protokollet: "Ta honom till prishallen och gåvor så han kan mottaga sin lön. "

¤¤¤

Jesus sade till mig: "Gå till jorden och säg dem allt du har sett och hört på denna plats. Om du inte säger allt du har sett kommer du i fara. Jag skall utkräva människors blod om du tiger att gå till jorden och säger allt Jag har visat och talat om denna Varelse du har sett, för han har Hat mot Mänskligheten!"


nils

Läsarmejl

---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 7 augusti 2018 23:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


146 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Det känns ännu skönare nu att man tillhör Jesus efter att ha sett denna film snutten. Den skulle de ofrälsta få se i varje stad i världen, då hade dom omvänt sig till Jesus bums utan någon tvekan.Tack Nils för att du visade det.

Svara -   - 8/8-18 00:17 -


Joel

Förskräckligt vad kristna kan fantisera ihop. Tror inte för en sekund på detta dravel.

Svara -   - 8/8-18 09:00 -


nils

Svar till Joel.

Tag dig iakt käre Joel,att inte också du missar Himlen och hamnar där nere!

Det är ett Högriskval du gör om du inte inte mottager Jesus Kristus som din frälsare Nu när du Lever, det sedan är försent att Ändra sig eller Ångra sig.
Så vad förlorar du på att mottaga Jesus Nu medan tillfäller finns,och vara Trygg inför evigheten den dag du ställs inmför den?
Med Jesus har du redan Nu vunnit allt;Hans förlåtelse ger frid och glädje redan här.
Men utan Honom,har du redan här Förlorat Allt käre vän!
"Det är människorna förelagt att en gång Dö,och sedan Dömas!" Heb.9:27. Mvh./nils

Svara -   - 8/8-18 09:16 -


SAS

Hur vet vi att det här sant? Ni lägger upp massa saker här på Apg 29 som inte har stöd i Guds ord. Är det här en kristen sida? Vem kommer till tro genom det här? Nils lägger ofta upp saker som är förvirrande...

Svara -   - 8/8-18 09:36 -


Bengt

Vi får vara försiktiga med sådana här syner

Kan göra att många tänker att det inte spelar någon roll hur jag lever

Hur mycket jag vill leva nära Gud

Jag hamnar ändå i helvetet

Svara -   - 8/8-18 10:15 -


nils

Svar till SAS.

SAS,vänligen visa mig var Sanningen om Helvetet,inte har stöd i Guds Ord!!

Problemet är att man Idag Inte predikar eller nämner Sanningen om de Eviga Straffen för att Ej oroa själarna.
Allt skall idag KLIA i Öronen,och människorna fortsätter andliga Sömn.
Då blir det Förvirrande när Jesus tom. låter människor komma till Helvetet och upplever dess fasor och vittnar om det, för att VARNA och Bekräfta att Bibeln har Rätt!
¤¤¤
Det är faktiskt Världens Frälsare Jesus själv som talade om gråt och tandagnisslan,att bli utkastad till mörkret utanför där masken aldrig där dör,om det brinnande Gehenna den breda vägen som leder till Fördärvet mm.
Tom.i den mest kända versen om Guds Kärlek i Joh.3:16 sår att de som tror på Jesus,Icke skall FÖRGÅS, dvs,komma till det eviga Helvetet!
¤¤¤
Det skulle för mig vara så Befriande om denna Bibelna mest Alvarliga sanning EJ fanns,när man möter människor Utan Jesus på den breda fördärvets Väg till helvetet.
Men samtidigt motiverar det mig att tala om Jesus för dem jag ibland möter!
Det är tid för ett Andligt Uppvaknande bland Guds Folk,om vi ej själva skall komma under Jesu Dom för vår underlåtenhet att Ej Förkunna Sanningen! Mvh/nils

Svara -   - 8/8-18 10:47 -


Nisse

Hur överlevde maskarna i helvetet? De borde ha blivit stekta.

Svara -   - 8/8-18 10:48 -


nils

Svar till Bengt.

Bengt,Jesus själv talade så allvarligt om att Människors blod skulle Utkrävas av denna broder,Om han Ej sade allt han sett och hört!!!

De som nu är Ovissa om sin Frälsning må väl göra som vi andra,att bedja tills Tron kommer,den Tro som Gud giver till de som av Hels Hjärtatsöker Honom.

Svara -   - 8/8-18 11:13 -


Lasse

Svar till nils.

Det du säger om himmelen och helvetet är sant Nils 💟 men dessa guidade resor där den onde har någon plattform och belönar eller straffar undrar jag var det finns stöd för, han skall väl plågas mest av alla? Det står ju också att det finns ett stort svalg för att ingen ska kunna ta sig däremellan, bara en undran inget påhopp på dig på något sätt Nils. Önskar dig Guds rika välsignelse Jesus älskar dig Nils 💟🙏

Svara -   - 8/8-18 11:17 -


Bengt

Precis så är det ju lasse

Precis som med profetior bör syner prövas

Det kan vara från Gud

Men är kanske inte alltid det

Och många blir kanske skrämda i onödan

Som tex tobias

Svara -   - 8/8-18 11:29 -


Bengt

Vi får inte bli lagiska heller

Även om vi behöver omvända oss kan vi

Aldrig förtjäna frälsningen i oss själva

Vi är inte duktiga i oss själva

Och kan ju inte heller bli det

Svara -   - 8/8-18 11:37 -


Lasse

Svar till Bengt.

https://youtu.be/2nLhmBcNjl4. Allt Jesus sagt kommer hända, det människor säger ska vi helt riktigt pröva Bengt 🙏☝💟

Svara -   - 8/8-18 11:38 -


Lasse

Svar till Bengt.

Behöver ju bara gå till mig själv jag har inget att komma med, nåden är det enda hoppet för mig, https://youtu.be/OUaJcpJJtk0

Svara -   - 8/8-18 11:41 -


Bengt

Vi behöver rannsaka oss varje dag

Omvända oss varje dag

Ha uppsikt så vi inte hamnar på den

Breda vägen

Svara -   - 8/8-18 11:56 -


Nisse

Svar till nils.

Att tro att helvetet existerar och att tro ordagrant på denna dröm är två helt olika saker. Förutom ett antal teologiska invändningar innehåller den dessutom sakfelet att Stephen Hawking skulle vara upphovsman till big-bang-teorin. Att helvetet skulle vara något slags satans kungarike finns det inget stöd för. Djävulen och demonerna straffas där, likväl som förtappade människor.

Svara -   - 8/8-18 12:02 -


Bengt

Ja då är det fel bara där

Svara -   - 8/8-18 12:07 -


Roger T. W.

Svar till Nisse .

Stephen Hawking hittade inte på Big Bang, men han stödde teorin och många lyssnade. Big bang föddes troligen i ett katolskt kloster för att få en startpunkt för skapelsen. Jag är skeptisk till en teori som tror sig kunna säga vad som hände för miljarder år sedan. Det finns invändningar mot den, men det får inte folket veta.

Min hypotes är att skapelsen ständigt pågår. Allt förändras från dag till dag. Tids nog får jag veta hur det ligger till.

Synen kan jag inte uttala mig om. Många följdfrågor behöver ställas för att göra det.

Svara -   - 8/8-18 12:49 -


nils

Svar till Nisse.

Det finns ingen plats för skämt eller ironi i denna Bibelns Allvarligaste fråga om Helvetet Nisse.
Det kostade Jesus Guds son Allt för att betala priset för att just Du skall kunna rädda ditt liv!
¤¤¤
Jesus sade sanningen om hur Viktigt det är att Undvika synden som leder till Gehenna;
"Om ditt öga är dig till förförelse,så riv ut det.Det är det är bättre för dig att ingå i Guds rike enögd än att ha båda ögonen i behåll och kastas i Gehenna där Deras Mask Icke Dör och Elden Icke utsläckes.Mark.9:47-48.
Om din hand är dig till förförelse,så hugg av den.Det är bättre för dig att ingå i livet lytt än att ha båda händerna i behåll och komma till Gehenna,till den Eld som icke utsläckes. Mark.9:43

Svara -   - 8/8-18 12:59 -


Bengt

Det är inte säkert att nisse skämtade

Svara -   - 8/8-18 13:07 -


Stefan Jonasson

Verkligen omoget att hela tiden frossa i dessa obibliska helvetes uppenbarelse det skadar rädda människor som tror på GUD dom som påstår att dom varit i helvetet antingen är dom lögnare som vill skada eller vill göra sig märkvärdig eller så tror dom själva på det pga psykiska problem. Vi ska inte ens befatta oss med detta det är mycket osunt och skadligt alla som påstår att dom varit i himlen eller helvetet är antingen lögnare eller mentalsjuk eller en motståndare till evangeliet nu har jag förmanat.

Svara -   - 8/8-18 13:09 -


nils

Svar till Lasse.

"Jag lever i evigheternas evigheter och har nycklarna till både Döden och Dödsriket,"

sade Jesus till johannes som föll ned såsom dör för Hans fötter. Upp.1:18.
För Herren existerar inga svalg som det gör för själarna.
Efter Jesu uppståndelse flyttades Abrahams sköte upp till Paradiset i himlen,och satan regerar i Gehenna tills domen på den yttersta dagen efter1000-års riket.
Då skall även han och hans demoner dömas efter de heligas vittnesbörd.1Kor.6:3

Svara -   - 8/8-18 13:11 -


Lasse

Svar till nils.

Jag vet att Jesus har nycklarna all makt överallt, berättelsen i övrigt har inget stöd

Svara -   - 8/8-18 13:17 -


Lasse

Svar till nils.

Jag vet att Jesus har nycklarna all makt överallt, berättelsen i övrigt har inget stöd

Svara -   - 8/8-18 13:17 -


Bengt

Jo det kan bli för mycket

Även berättelser från himlen ska vi vara

Svara -   - 8/8-18 13:26 -


Bengt

Försiktiga med

Tänk på burpos bok om besök i himlen

Den var ju påhittad det mesta

Svara -   - 8/8-18 13:30 -


Christer Åberg

Svar till Bengt.

Du tänker nog på "Pojken som kom tillbaka från himlen". Den är erkänt bluff. Burpos bok "Himlen finns på riktigt" har de ännu inte erkänt att det är bluff, vad jag vet. Men jag har läst den och det finns en hel del utombibliska uppenbarelser och även katolsk villolära.

Svara -   - 8/8-18 13:41 -


Bengt

Så det är två olika böcker

Ja mycket konstigt i den jag läste i

Alla fall

Svara -   - 8/8-18 13:45 -


Nisse

Svar till nils.

Jag ber om förlåtelse för det där med maskarna. Jag hade faktiskt alldeles missat den textraden.

Svara -   - 8/8-18 13:57 -


Katrina

Vilken Gud vill du ha

en tyrann som straffar med evigt eld eller en kärleksfull Gud Fader som älskar sina barn och vill dess bästa.

Svara -   - 8/8-18 14:00 -


nils

Svar till Katrina.

Kallar du den en Tyrann,som av Kärlek till en Upprorisk och syndig mänsklighet,Offrar sin ende son på ett Kors just för att taga också Dina synders straff och Förbannelse?

Och det enda denna Gud önskar är ett Mottagande av detta offer genom Hjärtats Tro också just för dig utgivet!
Vet och förstå,att Gud har inga som helst Krav att frälsa och rädda någon,då vi Alla har överträtt alla Hans heliga bud och vänt Honom ryggen i vårt Uppror!
Skall Rättvisa skipas,finns bara det eviga straffet då vi är Ej förtjänta av något annat!
Du tycks Ej ha insett att också du är en syndare med en Skuld inför din skapare som du Aldrig med dina "goda gärningar" någonsin kan betala!
Redan din andliga Natur är så ond,att Gud måste Föda Dig På Nytt,om du nå Himlen.

Svara -   - 8/8-18 15:39 -


Roger T. W.

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan, Paulus fick se tredje Himlen. En kristen svensk skrev om besök på båda platserna och honom litar jag på. Herren gör som det behagar Honom. Svensken fick veta dag och tid när han skulle dö och vittnena samlades. Det blev som han hade sagt. En präst i Eritrea kallades till polisen. Då sade han att han inte längre skulle vara kvar på jorden den dagen. Polisen anlände och fann en död präst. Herren gör under som vi behöver rapportera till varandra. Vi kan få besök av änglar. En sörjande änka i Finland fick besök.

Svara -   - 8/8-18 15:44 -


Anna Ivar

Svar till Nisse.

Det finns ett väntrum som heter dödsriket också. Motsvarigheten är paradiset för de frälsta.

Helvetet finns. Varför Har annars Jesus BEFALLT oss att gå ut och göra alla folk till lärljungar. Som Fadern sänt mig så sänder jag er.

Oavsett vad man tycker så är verkligheten den att ALLA folk måste få evangelium innan vårt uppdrag är slut. Det uppdraget är att rycka människor ur satans grepp.

Den tortyr människor möter överallt idag i världen är bara en mild försmak av det helvete som väntar dem som inte blivit förlåten och förlåtit alla som gjort ont emot dem. Jesus kom för att rädda från evig dom. Rädda Helvetets glöd som aldrig släcks. Att vara skiljd från Gud ger evig tlrts efter honom. Vi beöver ALLA Jesu nåd och hjälp att vara ödmjuka. Högmod går före fall och ödmjukhet går före ära.

Svara -   - 8/8-18 15:47 -


Roger T. W.

Svar till Katrina.

Katrina, jag tror att vi straffar oss själva. Herren vill oss väl och sörjer när vi syndar. Jag är inte expert på det här, men jag ser helvetet som en plats där man har förlorat kontakten med Herren pga sitt liv. Vi kan nog inte reformeras i den andliga världen om vi väljer fel.

Jag vet inte vad som hände konstnären Picasso, men jag kan berätta vad han sade när han var mycket gammal. Han hade samma sexdrift som förut, men kroppen fungerade inte längre. Han räknade in 10.000 kvinnor. Jag blev förfärad. Hans sexdrift satt i hans inre! Jag kan till min glädje rapportera att min nuvarande fysik på äldre dagar är rena befrielsen från sådant och jag tackar Herren. Sådana vittnesbörd, lite tabu, behövs också och kanske hjälper någon.

Svara -   - 8/8-18 16:04 -


Nisse

Svar till Anna Ivar.

Jag har aldrig påstått att helvetet inte finns. Att jag vänder mig mot frossandet i fasansfulla helvetesskildringar beror på att jag tror att Jesus vill att vi ska följa honom av kärlek. Inte på grund av skräck. Jesus frågar Petrus: ”Älskar du mig?”. Inte ”Är du rädd för mig?”. Skräcken som trons drivkraft leder fel, vi är kallade till ett liv i frimodighet, inte till ett liv i ångest.

Svara -   - 8/8-18 16:11 -


Roger T. W.

Svar till Anna Ivar.

Anna, det finns ett väntrum. Det har jag försökt förklara, men inte alla kan ta emot det budskapet.

Som jag förstår väntrummet tas det goda från de onda och det onda från de goda. Det är inte en skärseld. Jag har inga egna speciella kunskaper och lutar mig mot en tänkare som har varit död i hundratals år.

Det kan möjligen finnas ännu ett väntrum på en annan plats av en annan anledning, men det vågar jag inte försöka förklara. Det räcker med en enkel tro för att komma rätt. Det här får vi lära oss senare.

Svara -   - 8/8-18 16:20 -


Bengt

Sen kanske människor inte bokstavligt

Brinner i helvetet

Det kan vara symbolik

Men det viktiga är ju.att det finns både himmel och helvete

Och att inte Gud finns i helvetet

Och det är illa nog

Svara -   - 8/8-18 16:22 -


Bengt

Sen kanske människor inte bokstavligt

Brinner i helvetet

Det kan vara symbolik

Men det viktiga är ju.att det finns både himmel och helvete

Och att inte Gud finns i helvetet

Och det är illa nog

Svara -   - 8/8-18 16:22 -


Katrina

Svar till nils.

Dessa H- resor som vissa har varit med tror jag inte ett uns på.

Skriften säger om dödsriket i pred. 9

Allt vad du förmår uträtta med din kraft må du söka uträtta; ty i dödsriket, dit du går, kan man icke verka eller tänka, där finnes ingen insikt eller vishet.

Svara -   - 8/8-18 17:05 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Sexdriften är ju en del av skapelsen, hur man använder den väljer man själv, precis som tungan och övriga gåvor vi fått, allt är ett förvaltnisuppdrag 💗. Önskar dig allt gott Roger

Svara -   - 8/8-18 17:05 -


Lasse

Svar till nils.

Snälla Nils hjälp mig att förstå, passar zatan på att plåga människor i helvetet tills han själv blir dömd, vem ska plåga dom sen, tvinga Jacksson dansa baklänges plåga kvinnan som levde för sex genom att sticka henne i underlivet m.m. tacksam för svar för jag fattar inte MVH Lasse 🙏

Svara -   - 8/8-18 17:22 -


Katrina

Svar till Roger T. W..

Tja...alla har vi väl laster, gäller att dem inte ta makt över oss.

Svara -   - 8/8-18 17:23 -


Lasse

Svar till Katrina.

Jag tog en resa med bilen idag 33grader varmt, var nog 55 i bilen tur det finns luftkonditionering, https://youtu.be/7RUmWu6uhfg. Ha det gott där du är 😘

Svara -   - 8/8-18 17:27 -


shamgar schenberg

Svar till Roger T. W..

Guds ord talar inte om väntrum , guds ord talar om att insomna i Gud ..eller att dö = skiljas från Gud o hamna i dödsriket..Jesus Säger Gud Är en Gud För Levande Inte För Döda = vänt Gud Ryggen O Tagit Sista Andetaget Och Hamnat I Dödsriket . guds Sanna Ord ..läs om Lasarus O Den rike mannen så vet vi vad Jesus Har sagt ...så inga fabler o inbillningar tas en mot när vi har sanningen guds ord som avslöjar satans list.Gud vill att alla människor ska få veta sanningen o sanningen ska göra människan fri från satans lögner ..Jesus sade jag har inte kommit för att upphäva lagen o profeterna ,jag har kommit för att fullborda dem. Jesus vann seger över satan för vår skull .gjorde väl o visade vägen till Guds rike genom att tro på honom o botad o drev ut onda andar kallade lärgungar uppfyllde lagen frambar sig genom evig ande till sin fader Helig o ren bärande vår synd på sin kropp .bedjande Fadern Förlåt dem för de vet inte vad de gör här försonar Gud människorna så många som gud kallar Jesus över lämnar sig helt till sin fade o uppger andan Helig o ren till sin fade hans kropp blev lagd i graven Jesus uppstod på3 dagens morgon från graven Helig o ren Jesus har aldrig dött=skilts från gud Jesus säfer Jag oFadern ÄR ETT .=Oskiljaktiga .Allt som står i bibeln om att guds barn har dött .o att vi ska växa samman med Jesus i en lika död är katolisismens Löngner de Som va med o dömde paulus o petrus se falska bröderna som paulus varnade för som fått tag på de heliga skrifterna o ljugit om Jesus o lagt till o tagit bort guds ord Jesus och Gud Är Ett Oskiljaktiga .Har Gud Dött ??????? jesus o fadern är ett .alla dessa löngner Kommer från satan genom falska bröder som blev Vatikanen ortodoxamf kenyon läran ulf ekberg som blivit katolik mf .ta bort allt där frälsta människor sägs ha dött samt att jesus skulle ha dött så får du sanningenord GUDS ORD FRID TILL ER MINA SYSKON I HERREN JESUS .SHAMGAR SCHENBER

Svara -   - 8/8-18 17:40 -


Katrina

det är hett ute, jag undrar hur folk klarade sig förr utan ac.

Ha haa....ska du resa åk hit så blir du välkommen...

https://www.youtube.com/watch?v=mZ_nbinWkvE

Svara -   - 8/8-18 17:50 -


PT

Svar till nils.

Jag har ALDRIG bett om att bli född, varför ska jag då bli straffad?

Svara -   - 8/8-18 17:52 -


Lasse

Det var en riktig välkomsthälsning 😊

Svara -   - 8/8-18 17:53 -


nils

Svar till Nisse .

Redan1922 lades grunden om Big Bang teorin av den ryske matematikern Alexander Fridman.

1927 av den romersk katolske prästen och astronomen Georges Lemaite.
1949 myntades termen av astronomen Fred Hoyle,så det är många andra än Hawkins som sysslat med Big Bang frågan.
Hawkins sysslade med frågan om de svarta hålen där gravitationen tom.hindrar ljuset.
¤¤¤
Den viktigaste sanningen här var dock Hawkins tragiska slut som ateist, då han ej ville Erkänna Gud som universiums skapare.

Svara -   - 8/8-18 18:50 -


nils

Svar till Stefan Jonasson .

Redan Paulus påstod att han varit i 3-e himlen för snart 2000-år sedan.

Aposteln Johannes i Upp.boken,sade att han var i Himlen och fick se ända in till en Ny himmel och jord efter den Yttersta domens dag.
Profeten Hesekiel såg mycket in i den himmelska världen, och Jesaja såg Herren sitta på en upphöjd tron i himlen i Jes.6.
Daniels bok är G.T. uppenbarelsebok,ända in i vår tid och går att historiskt att bekräfta.
Jesus lovade att vi skall se syner,hava drömmar och profetera i de yttersta dagarna.Apg.2:17-18.
När jag blev andedöpt i ett tältmöte,fann jag mig själv plötsligt vara i Himlen,stående framför Guds Tron,med Jesus sittande på Guds högra sida.
¤¤¤
Jag tror när det sällan och aldrig Predikas om Bibelns allvarligaste Sanning om den Eviga Förtappelsen,måste Jesus enkla människor få Uppleva dess Verklighet för att Varna människorna som varken Tror elle Vet något om dess Verklighet!!
Tillåt mig fråga dig;När hörde du senast någon predika om denna Sanning! Mvh/nils

Svara -   - 8/8-18 19:09 -


nils

Svar till Stefan Jonasson .

Redan Paulus påstod att han varit i 3-e himlen för snart 2000-år sedan.

Aposteln Johannes i Upp.boken,sade att han var i Himlen och fick se ända in till en Ny himmel och jord efter den Yttersta domens dag.
Profeten Hesekiel såg mycket in i den himmelska världen, och Jesaja såg Herren sitta på en upphöjd tron i himlen i Jes.6.
Daniels bok är G.T. uppenbarelsebok,ända in i vår tid och går att historiskt att bekräfta.
Jesus lovade att vi skall se syner,hava drömmar och profetera i de yttersta dagarna.Apg.2:17-18.
När jag blev andedöpt i ett tältmöte,fann jag mig själv plötsligt vara i Himlen,stående framför Guds Tron,med Jesus sittande på Guds högra sida.
¤¤¤
Jag tror när det sällan och aldrig Predikas om Bibelns allvarligaste Sanning om den Eviga Förtappelsen,måste Jesus enkla människor få Uppleva dess Verklighet för att Varna människorna som varken Tror elle Vet något om dess Verklighet!!
Tillåt mig fråga dig;När hörde du senast någon predika om denna Sanning! Mvh/nils

Svara -   - 8/8-18 19:09 -


nils

Joshua Munn,som just läst om hur Stephen Hawkins kom till Helvetet skriver;Jag såg Stephen Hawkin i helvetet också.

Jesus visade mig honom den dag han dog,och det var förkrossande.
Jag hade just sett han hade dött på Google och Herren sade mig;"Han är ej med Mig."
Jag kände redan Hawking som en ateist så jag visste han hade kommit tillhelvetet.
Men jag kommer ihåg Herren visade mig Hawking och de två stora kolsvarta demoner som bar honom och förde honom runt.
Han trodde på Lögnen av evolutionen i stället för Kristus.
Jag såg hans ansikte och såg han kunde ej reagera eller ens gråta eller gnissla tänderna eller tala genom sin ALS-sjukdom på jorden.

Svara -   - 8/8-18 19:37 -


Roger T. W.

Svar till Bengt.

Bengt, jag tror det var församlingen i Thyatira som fick löftet om morgonstjärnan i Uppenbarelseboken. Det ser jag som förstånd på Herrens återkomst. Det finns mycket symbolik i Bibeln.

Vem är han som kommer från Basra (i Irak)? Han trampar Guds vredes vinpress och nämns också i Uppenbarelseboken. Hur ska man tolka det?

Johannes och Daniel föll till marken eller golvet när de fick fint besök. Jag förstår precis.

Jag ser havet som en symbol för mänskligheten, men det är bara som jag förstår det. Jag läser just Uppenbarelseboken igen. Det nya Jerusalem kan uppifrån ge oss det tredje templet på ett oväntat sätt.

Svara -   - 8/8-18 19:47 -


Lasse

Det här blir värre och värre, min Gud är större än det här kärleken personfierad, men absolut Han är Helig och dömer rättvist och det gäller att man förankrar vad man skriver, gäller givetvis mig med, jag skulle i alla fall inte fantisera ihop något, men det finns ju förvirrade sjuka människor, jag hoppas få en hörnplats i himmelen jag är inte värd det men med nåden och Jesu kärlek hopas jag på det

Svara -   - 8/8-18 20:41 -


Bengt

Synen låter mycket tveksam

Oavsett hur det är med den bör vi ge

Akt på hur vi lever och hålla oss mycket

Nära Gud och vara beredda på Jesu återkomst

Svara -   - 8/8-18 21:16 -


Nina😄

Såhär sa folket till David Wilkersons om hans bok Synen oxå bluff båg han är inte klok läs den så får ni se hur mycket som slått in och är på väg att så göra

Blir skrämd när jag läser att guds folk säger att de inte tror på helvetet de står ju massor utav gånger att få brinna i en eld utav svavel som aldrig har sitt slut

Psalm 37:20 Men de gudlösa går under och som i en glödande ugn försvinner herrens fiender försvinner som rök

Matteus 3:12 Han har kastkoveln i handen och skall rensa den tröskade säden och samla vetet i sin lada men agnarna skall han bränna i en eld som aldrig slocknar

Ja lilla gud du är så snäll och gullig och pluttinutti inte kan väl du sända oss dit

Hallo vi har fått en fri vilja Ja eller Nej = Himmel eller Helvete han varnar för detta ställe på flera ställen i ditt ord

Vad är de inte vi förstår att lura människor och säga att de inte finns ett helvete de är lika med att medvetet vilseleda människor bort ifrån han som skapat oss och gett oss ordet som talar om det flera gånger

Försköna inte herren och gör honom till en snäll liten gubbe den dagen hans vrede kommer över oss vill vi inte vara med om de har tom jag fattat

Han är hård och mycket rättvis och enormt kärleksfull de visade han genom att sända sin son som tog våra synder på sig och vann fullständig seger på Golgata kors

Tack Tack snälla älskade Jesus för det i Jesu namn amen

Jesu frid och gränslösa kärlek till er alla

Svara -   - 8/8-18 21:27 -


nils

Svar till Katrina.

Helt rätt är hans insikt,att om du kommer till dödsriket kan du inte längre verka eller tänka ty där härskar Mörkret,både Andligt och fysiskt för satan regerar där..
Redan Jesus talade om den rike mannen och Lasarus och hur de kom till olika platser,Abrahams sköte eller till Dödsriket med dess plågor och eviga törst.Luk.16:20.
Hoppas att du då tror på denna Jesu beskrivning och Hans varningar till oss!
¤¤¤
Men med Jesus Kristus kom det sanna,fulla Ljuset också i Evighetsfrågorna och dess Lösning; Ett Evigt Liv för var och En som Tror på honom!
Jesus som ju är världens Ljus låter sitt Ljus gå upp i våra hjärtan,och ger oss ett Evigt liv,vilket ju är det Viktigaste. Mvh/nils

Svara -   - 8/8-18 21:42 -


vanessa

Svar till nils.

Nils... nu känns det som att du bortförklarar predikaren kapitel 9, och försöker förklara det på ett sätt som ska passa in i din bild av hur det är. Läs kapitlet och förstå det som det står, det är inga symboliska eller poetiska ordalag.

Svara -   - 8/8-18 21:54 -


Lasse

Svar till Nina😄.

Du kan väl inte jämföra David wilkersson med alla möjliga som du inte har en aning om vad det är för några, är väl ingen här som vill förminska gud som skapat himmelen och jorden allsmäktig störst

Svara -   - 8/8-18 21:58 -


Lasse

Svar till vanessa.

Jag orkar inte skriva mer precis som du säger plockas det verser så det passar in

Svara -   - 8/8-18 22:01 -


Lasse

Svar till nils.

Bar dom runt honom åkte han inte rullstol nyss? Jesus sa vad kommer det dig vid följ mig, det är det viktigaste var nära Jesus i en relation hoppas det är allas vårat mål mvh Lasse

Svara -   - 8/8-18 22:05 -


nils

Svar till Nina😄.

Tack Nina, du som fruktar Gud och Tror på Hans Ord av varningar och de Eviga straffen.

Den Andliga nivån bland Troende visar sig i mångas kommentarer där man tom.vill förneka och ej vill Tro på Helvetets existens,även när Herren Jesus sänder människor som varit där och kan Bekräfta Guds Ords Sanning!
De har också ibland sett sina nära och bekanta som redan dött,vara där!!!
Då kan de väl inte heller Tro på Himlen,för samme Jesus talade om de båda platserna.
Samma ord Evig används både om Himlen och Förtappelsen,alltså en obegränsad Tid!!
När Herren Jesus talade om Gehenna och de eviga straffen,var det i första hand de Troende Han varnade,vilket borde få oss att tänka till!

Svara -   - 8/8-18 22:08 -


Nina😄

Svar till Lasse.

Har jag pratat om att förminska Gud och hans skapelse va väl inte det handlade om

Nej utan betvivla helvetet och dess existens = mycket farligt

Endast de jag pratar om inget annat

Har inte sagt att detta är rätt inte heller fel

Svara -   - 8/8-18 22:37 -


Nina😄

Svar till nils.

Tack broder i Herren jag kan inget annat än hålla med dig jag är enad i de du säger

Nils men vi ska ju oxå granska och sålla säger Herren eller hur och ibland kan de låta to much och vi blir fundersamma men de betyder inte att de är fel och inte skett så är de själv tror jag säkert att de kan va så och de måste ju vara hemskt för dem som ser sånt och få se sina egna i denna eld

Jag minns att ett syskon par ej frälsta fick se sina föräldrar i en dröm vara i den brinnande elden utan mat vatten och inget slut de blev frälsta och åkte runt i USA och vittna om detta tänk och berätta om att fått se sina föräldrar i denna eld

Jesu gränslösa välsignelse och kärlek till dig och alka andra

Svara -   - 8/8-18 22:46 -


Stefan Jonasson

Jag menar inte att kalla någon mentalsjuk som påstår sig ha varit i himlen jag menar bara att jag inte kan förstå hur någon kan komma med speciella uppenbarelser som inte bekräftas i bibeln. Apostlarnas och profeternas grund GUD bekräftade ordet med tecken och under. Och stadfäste ordet inget bör läggas till eller dras ifrån i det ord som en gång för alla meddelats till dom heliga. Det som finns uppenbarat i bibeln om livet efter döden har vi en liten aning om men vem kan förstå vad evighet är 5 mosebok 29:29 DET FÖRDOLDA HÖR HERREN, VÅR GUD TILL MEN DET UPPENBARADE GÄLLER FÖR OSS OCH VÅRA BARN TILL EVIG TID FÖR ATT VI SKALL FÖLJA ALLA ORD I DENNA LAG. Jag är bara bekymrad för extra uppenbarelser som inte finns i bibeln man kan börja bygga skadliga doktriner se bara på mormonernas profet vilken lära det blev. Jag vill helst inte prata om det här men jag hörde en kvinna som var tillbedjare till den onde hon beskrev helvetet som att hon skulle vara där tillsammans med demonerna och regera över syndiga kristna och tortera dom. förstår ni vilken lögnaktig heresi dom tror på. Jag hittade ett kassett band med någon som hette Mary baxter hennes helvetes uppenbarelse jag kännde direkt att det var en djävulsk lögn men jag plågade mig igenom budskapet för jag vill verkligen förstå hur någon som tror på JESUS kan tala så och utmåla JESUS som obarmhärtigt.

Svara -   - 8/8-18 22:53 -


Lasse

Svar till Nina😄.

Har inte heller sagt att du förminskat något eller? Tror både på himmel och helvete, det jag menade är wilkerssons trovärdighet en ödmjuk och fin person absolut inget påhopp på dig Nina, vill inte ha några stridigheter eller konflikter, men dessa påhittade historier känns inte bra när jag prövat dom mot ordet.

Svara -   - 8/8-18 23:09 -


Nina😄

Svar till Lasse.

Lasse jag strider inte emot dig nej nej och säger att du inte tror på himmel som helvete men de finns de som tyder i sina ord att gud är gullig och inte vill sända oss dit klart han inte vill han vill ha med oss till Guds rike tyvärr blir de inte så och vi ska ha väldigt klart för oss att han är inte gullig och pluttinutti den dagen han kommer åter och vi vänt honom ryggen då är de helvetet som gäller för oss

om de känns fel för dig detta som sagts då går jag inte emot det vi ska läsa granska pröva och sålla de säger Herren men vi får inte heller se att allt är fel

Kanske gick lite för hårt åt med att jämnfördelat med David Wilkerson men de fanns de som tyckte han var galen läst detta artikel från David W själv

Bra att vi båda tror på guds himmel även den eld som aldrig slutar brinna

Amen broder i herren Jesu välsignelse till dig

Svara -   - 8/8-18 23:25 -


Lasse

Svar till Nina😄.

Till dig med Nina jag ber om ursäkt till dig med Gud är helig och man gör inte hur man vill med Honom, precis nu slog blixten ner i närheten rutorna skakade brandlarmet gick igång jag insåg vad liten och svag man är, vi ber för Varandra ikväll Nina, våra motståndare är onden, Jesus har redan krossat och vunnit över allting som finns, sov gott Nina 🤗

Svara -   - 8/8-18 23:38 -


Calle

Som jag förstår uppenbarelse boken så är helvetet tomt idag, men det finns förberett i väntan på slutliga domen när dödsriket skall kastas i helvetet. Som jag blev lärd inom pingst i min ungdom så hamnar människor först i dödsriket, ingen trevlig plats heller, och frästa i paradiset en förgård till himlen. Vad jag kan se utifrån bibel ordet befinner sig inte satan i dödsriket eller helvetet idag, utan på jorden, hur kunde han annars fresta Jesus i öknen, de var ju inte i helvetet.

Svara -   - 9/8-18 00:01 -


Nina😄

Svar till Lasse.

Amen Lasse amen

Oj då jo man leker inte med den heller hihihi mäktiga krafter

Ja så underbart tack Jesus sov gott du med Lasse broder i herren.

Svara -   - 9/8-18 00:22 -


nils

Svar till vanessa.

Jag instände i denna bibelvers du skrev.

Men med Jesus kom de fulla,det Ljus som Inte predikaren då ägde.
Därför sätter jag Jesus,Guds Son högre,än predikarens ord. Mvh/nils

Svara -   - 9/8-18 09:47 -


nils

Svar till PT.

Gud skapade aldrig människan för ett evigt helvete,utan säger i Matt.25:41 till de på vänstra sidan vid domen att den eviga elden,är tillredd åt Djävulen och hans änglar.

¤¤¤
Det gick snett i syndafallet,när människan i olydnad lät sig frestas ,detta Trots Guds Skarpa Varning, och de utvisades från paradiset.
Människan hade då fått kunskapen om gott och ont,om Synden och blev Andligt Åtskilda Från Gud!! Guds ängel Stängde vägen till Livets Träd!
Strax därefter skedde det första mordet då Kain mördade Abel.
¤¤¤
Vi lever under samma betingelser som de varningens ord Gud sa Kain före mordet;
"Om du har gott i sinnet,då ser du Frimodigt upp;men om du icke har gott i sinnet då lurar Synden vid dörren.Till dig står hennes åtrå,Men Du Bör Råda Över Henne!"
¤¤¤
Likt Adam har vi alla den Fria Viljans Valmöjlighet,mellan Lydnad eller Olydnad.
En Frihet under Ansvar,för vi skapades Ej till Robotar utan med friheten att kunna Välja.
Det är vår Kärlek Gud söker,en kärlek som kräver ett Fritt Val för att vara äkta.
¤¤¤
Du har den fördelen att din Syndaskuld har Gud genom Jesu offer redan borttagit,och Han föder din Ande som var död På Nytt till Nytt Liv och gemenskap med Herren.
Men endast Om Du Själv Väljer att du Vill Älska Herren av din Fria vilja!
Sedan väntar en Evig härlighet i Guds himmel i en salig gemenskap med alla andra Heliga i tillbedjan av Honom som av Kärlek offrade sig för Dig! Mvh/nils

Svara -   - 9/8-18 10:24 -


SAS

Svar till nils.

På det sätt som det här beskrivs finner du inget stöd i Bibeln. Du får vara mer uppmärksam på vad för inlägg du lägger upp på Apg 29. Så själva inlägget har ej bibliskt stöd liksom flertalet andra inlägg du har publicerat på Apg 29

Svara -   - 9/8-18 10:35 -


nils

Svar till nils.

Förlåt om jag missade huvudfrågan,att du aldrig bett om att bli född,varför skall jag då straffas!

Upp.4:11 ger en enkel men absolut förklaring;"Du vår Herre och Gud är värdig att mottaga pris och ära och makt,Ty Du har skapat Allting och därför att så var Din VILJA,kom det till och BLEV SKAPAT!"
Vi böjer inför den Allsmäktiges Vilja och Beslut i ödmjukhet och tacksägelse!!

Svara -   - 9/8-18 11:00 -


Lasse

Svar till nils.

Förlåt Nils men min fråga kvarstår, men du behöver ju inte svara mig! Ha det gott Nils 💟

Svara -   - 9/8-18 11:26 -


Katrina

Svar till nils.

Undrar varför man tog bort detta som jag skrev som svar till Nils :

”När människan dör, hamnar han i Sheol (de dödas plats ) och enligt GT

vilade de döda i stoftet, orörliga, utan känsel och medvetande där och

om man är var god eller ond spelade ingen roll.

(Ps 63:10, Job 21:26)

Vår Herre Jesus Kristus har nycklarna till dödsriket och kan uppväcka oss när tiden är kommen.

Sen att den andra döden , är helt annat (Tusen år efter Jesu återkomst Upp 20:15- , därifrån finns ingen uppståndelse från det döda.

Hoppas du förstått mig.

Sov gott,

Frid ”

Vi ska prova allt och kontrollera att det är bibel enligt.

Detta togs bort andra gången...så jag tar tredje ggr. Få se hur länge denna är kvar.

Svara -   - 9/8-18 12:09 -


nils

Svar till SAS.

Helvete är enligt Guds Ord beskrivning följande:

En sjö av Eld-Upp.20:15.
Enbottenlös grop-Upp.20:1.
En fruktansvärd storm-Ps.11:5.
En förtärande brand-Jes.33:15.
En plats av sorger-Ps.18:5.
En plats av gråt-Matt.18:5.
En brinnande ugn-Matt.13:41-42.
En plats av lågor-Luk.6:23
Där de jämra sig-Matt.13:42.
En plats för mörker-Matt.5:30.
Där de skriker om nåd-Luk.16:24.
Där de aldrig kan omvända sig-Matt.12:32
¤¤¤
En plats för evigt straff-25:46.
Där de gnager sina tungor-Upp.16:1.
Där de känner Guds Vrede-Upp.14:1.
En plats för undergång-2Tess.1:9.
En plats för djävulen och hans änglar-Matt.25:41.
Där Elden Aldrig släcks ut-Mark.9:48.
Där masken aldrig dör-Mark.9:46.
En Evigt Brinnande plats-Jes.33:141-1.
Där de inte vill att deras älskade skall komma-Luk.16:28.
Där Gud förbannas-Heb.6:11
Där det finnes ingen vila-Upp.14:11.
¤¤¤
Som jag tidigare sagt;Vi Är och Blir Herren Jesus skyldiga inför Hans Domstol, att vi Undanhållit människorna denna Bibelns mest Allvarliga Sanning,om Helvetets Verklighet!!
När Han i sin stora Nåd nu låter människor med Honom Sjäkv får besöka och dessvärre Uppleva dess fasor,skall vi då i Otro och Tvivel förneka trovärdigheten om den då inte stämmer med vår Begränsade Uppfattning och förstånd? Mvh/nils

Svara -   - 9/8-18 12:13 -


Bengt

Vissa kan nog ha sett syner både från

Himlen och helvetet

Men precis som med profetior är inte alla

Sanna

Alla stämmer inte

Ja kanske dom flesta inte stämmer

Jag vet inte

Visst behövs varningar kanske

Men i vissa fall kan dom kanske göra

Mer skada än nytta

Svara -   - 9/8-18 13:13 -


Lasse

Svar till Bengt.

Det viktigaste är ju att hjälpa dom som behöver oss Matteus 25: 35-40 jag själv skulle kunna göra mer faktiskt, blir berörd av denna sång https://youtu.be/WzIVrNQmuRo

Svara -   - 9/8-18 13:31 -


marie

Svar till Joel.

Man blir uppriktigt ledsen att läsa sådant. Jag har varit troende under ett antal år, men sådant vill jag helt klart inte läsa. Varför skrämma bort folk, det finns ändå så mycket svåra händelser i livet som man måste ta sig igenom.

S. Hawking var ingen ond människa han, utan en mycket klok och intelligent människa!

Svara -   - 9/8-18 13:32 -


Bengt

Vi är alla onda i oss själva

Den godhet vi får del av får vi.från.Gud

Inte från oss själva

Svara -   - 9/8-18 13:41 -


Roger T. W.

Svar till shamgar schenberg .

Jag hittar inget väntrum i Bibeln. En kristen tänkare säger att gott och ont inte får finnas i nästa värld. Han säger att vi befrias från vårt onda innan vi släpps in i Himmelen. Några är redo och släpps in direkt. De som döms förlorar vad gott de kan ha haft. För oss kristna är hans tankar en uppmuntran. Jag vill inte ha kvar mina avigsidor i Himmelen. Så småningom får vi veta vad som händer. Jag är varken präst, pastor eller profet. Egentligen ingen att lyssna på.

Jag tror att många hemligheter har dolts och att vi har mycket att lära senare.

Svara -   - 9/8-18 14:26 -


nils

Svar till marie.

marie;Skrämde Herren Jesus själv Människorna med sådana Sanningar som;

Den trånga porten som inte ens Alla kan ta sig genom,Luk-13:24,och den som säger till sin broder;Du dåre,är hemfallen åt det Brinnande Gehenna.
Att det är bättre att ingå i livet lytt,än att ha båda händerna i behåll och komma ill Gehenna,till den Eld som icke utsläckes.
Detsamma sade Jesus om ögats förförelse,att det är bättre att ingå i Guds rike enögd än att ha båda ögonon i behåll;och kastas i Gehenna,där deras mask Icke Dör och Elden icke Utsläckes!
Herren skall på den dagen betyga;Jag har aldrig känt eder.Gå bort ifrån mig ni ogärningsmän.
Varför sade Jesus till fariseerna;I ormar,Ni huggormars avföda hur skall Ni kunna söka undgå att Dömas till Gehenna?
¤¤¤
marie,Jesus Skrämde aldrig människor,HAN VARNADE DEM vilket dessa vittnesbörd om Helvetets existens också vill göra;ATT VARNA MÄNNISKORNA!!! Mvh/nils

Svara -   - 9/8-18 14:33 -


Roger T. W.

Svar till nils.

Tack för ditt vittnesbörd, Nils. Vi behöver många sådana. De bygger upp oss och det är bibliskt. De första kristna samlades tidigt söndag morgon och delade med sig. Alla kunde bidra och det fanns inga präster.

Svara -   - 9/8-18 14:34 -


Roger T. W.

Jag tackar Nina och Nils för klara besked om helvetet. Det måste predikas. Jag tackar också Nina för arameiskan.

Jag är en knöl i ryggen på en deltagare på apg, dvs jag ber för den personen. En av många som söker och vill tro. Be ni andra också. Det är svårt att komma rätt i vår tid.

Vi har ett hopp som Paulus och måste tänka på vad vi gör och säger. Bättringen behöver predikas. Jag tycker att fler och fler dörrar stängs. Var predikas helvetet?

Be också för Christer. Han är ett fyrtorn på ett stormigt hav. Det stora hav där Herren fiskar människor.

Svara -   - 9/8-18 15:11 -


nils

Tack Roger T.W.tack för din uppmuntran till oss små i den föraktade skaran!

Du också är en av Få,som tycks Tro på hela Jesu Undervisning om Sanningen som skall göra oss verkligt Andligt Frigjorda.
V har Idag skalat av det som Ej gillas bland den religiösa massan,och blivit så själiskt Anpassade till Världens Väsende att vi Ej längre är det Salt och Ljus vår kallelse är .
Vidare har Herren har redan sagt mig att Församlingen är ej redo För uppryckelsen!

Svara -   - 9/8-18 15:34 -


Gerdt Malm

Vad sysslar vi med egentligen?. Nu vet vi alla att Stephen Hawking är i Helvetet. Vilken information!! Hade han inte nog med helvete under hans tid på jorden med sjukdomen? Så vi har profeter till höger och vänster som vi mer tror på än något annat. Är det inte bra om någon förståndig kan tala om vart kung Saul befinner sig? Eller Judas Iskariot för den delen också!? Är de i helvetet? Ska vi placera dem som ateister i helvetet också? Vad vet vi vad som hände i dödsögonblicket på alla dessa människor som har gått före? Vi vet i alla fall att vi har en Gud som har talat om för oss att Stephen Hawking är i Helvetet. Jag betackar mig för den guden. Så vi har fått en sådan information som skall leda oss till frälsning? Det är absolut inte den Gud jag känner. Så Stephen var vis och förståndig och lärd? Kung Salomo, var han inte den visaste? Var är han nu? I paradiset? Vi kan fortsätta så här i evigheter att placera människor i antingen helvetet eller himmelen. Salomo gjorde också mycket galet. Tänk om han är i helvetet p.g.a. att han förnekade Gud i dödsögonblicket? Vad vet vi? En sak är säker : Gud är inte sådan att han ger oss den informationen. Det här har gått över styr som mycket annat ! Det enda jag kan säga är : SE TILL ATT INGENTING FÖRVILLAR ER !

Svara -   - 9/8-18 15:40 -


Ingemar B

Om helvetet - igen.

Jag har tagit upp det tidigare, men jag ser att det råder stor förvirring bland kristna om detta ord. Det främsta skälet till det är sannolikt att ordet ”helvete” varken finns i den hebreiska eller grekiska grundtexten.

Orden ”Sheol”, ”Hades”, ”Gehenna” översätts alla på olika ställen och i olika bibelversioner med ”helvete”. Det kan verka mycket förvirrande för bibelläsaren, men förklaras av likheten i plågorna. Översättningarna förvirrar, men grundtexten är klar. Sedan tillkommer andra ord med samma betydelse.

I NT är det främst Hades och Gehenna som man blandar ihop. Anledningen är mycket enkel: Gehenna och den del av Hades där den rike mannen befann sig ( Luk.16: 19-31), översätts båda med ”helvetet”.

Den rike mannen kom inte till Hades (”helvetet”) med sin kropp. Domen har ju ännu ej skett. Det finns alltså folk i Hades som pinas och plågas i elden NU.

Efter domen kastas Hades i eldsjön (Upp. 20:14).

Efter domen, när kropparna har uppstått, blir det en annan situation… ”Det är bättre för dig att en av dina lemmar går förlorad än att hela din kropp kastas i Gehenna” (helvetet) (Matt. 5:29).

”Var inte rädda för dem som dödar kroppen men inte kan döda själen. Frukta i stället honom som kan fördärva både själ och kropp i Gehenna” (helvetet) (Matt.10: 28).

”Sedan skall han säga till dem som står på den vänstra sidan: Gå bort ifrån mig, ni förbannade, till den eviga elden som är beredd åt djävulen och hans änglar” (Matt. 25:41).

”Och djävulen som hade bedragit dem, kastades i sjön av eld och svavel, där också vilddjuret och den falske profeten är. Och de skall plågas dag och natt i evigheternas evigheter” (Upp.20:10).

Det betyder att de som ”besökt” och sett släktingar och andra brinna i ”helvetet”, plågade av djävulen, kan inte ha gjort det med helvetet definierad som Gehenna, ”den eviga elden” eller ”eldsjön”.

Som framgår av dessa bibelcitat finns ingen chans för djävulen att plåga någon på denna plats (Gehenna-helvetet).

Men i Hades-”helvetet” kan situationen vara annorlunda…

Svara -   - 9/8-18 16:14 -


Leif

Svar till Gerdt Malm.

Angående Judas Iskariot så finns det faktiskt en antydan från Jesus Själv om att Judas gick till Gehenna och därmed evigt förlorad.

(Matt 26:24‭-‬25) Människosonen går bort som det står skrivet om honom, men ve den människa genom vilken Människosonen blir förrådd! Det hade varit bättre för den människan att aldrig ha blivit född." Judas, han som skulle förråda honom, sade: "Rabbi, det är väl inte jag?" Jesus svarade: "Du har själv sagt det."

Jag ser inte dessa Jesu egna ord som något annat än att det var kört för Judas! Däremot Saul och Salomo har jag inte direkt sett något säkert uttalande om.

Jesu frid...

Svara -   - 9/8-18 16:16 -


Solveig Rundqvist

Den dagen har inte kommit än, då Jesus ska skilja mellan fåren o getterna. Både de då levande o de uppväckta avsomnade. Mellan frälsta o ofrälsta. Jag kan i vart fall inte se annat än att deenna dagen ligger i framtiden.

Svara -   - 9/8-18 16:23 -


Lasse

Svar till Leif.

Det är svåra frågor och funderingar, en medlem som inte orkade längre är det begravning för imorgon, själv vet jag inte hur länge jag kan kämpa till, det börjar ta stopp, ha det gott Leif 💟 Jesus är i centrum och han älskar oss lika mycket oavsett, precis varenda en av oss. https://youtu.be/j7KziW1FXO0

Svara -   - 9/8-18 16:45 -


Bengt

Ge inte upp lasse

Gud vill hjälpa dig

Dag för dag

Du behövs vännen

Svara -   - 9/8-18 16:51 -


Bengt

Skada inte dig själv på något sätt

Var rädd om dig

Svara -   - 9/8-18 16:52 -


Gerdt Malm

Svar till Leif.

Du verkar inte se poängen alls. Ser du inte lite av ironi i denna text. Jag vill inte ha en antydan hit eller dit om den eller den personen. Du kan inte placera Judas Iskariot i helvetet lika lite som du kan placera Stephen Hawking där. (Det blev kört för honom) Den befogenheten har inte vi. Det enda vi vet är att han gick till den plats som var hans. Ser du nu vart jag vill komma. Vi kristna har svar på varenda grej. Vi kan allt och vet allt t.o.m. om vart olika människor hamnar. Profeter hit pch profeter dit. Vi är alla profeter verkar det som....!

Svara -   - 9/8-18 16:55 -


Lasse

Svar till Gerdt Malm.

Finns det verkligen rullstolar i helvetet och demoner som är personliga assistenter och bär runt på dom som inte kan gå?

Svara -   - 9/8-18 16:59 -


Lasse

Svar till Bengt.

Tack Bengt 🙏 men min situation både kroppsligt och psykiskt är för komplex jag tror och hoppas att Jesus släpper in lilla mig, jag tycker om er alla här på Apg 💗

Svara -   - 9/8-18 17:06 -


Katrina

Svar till Lasse.

Var vid gott mot, jag hoppas innerligt att ditt namn är skrivet i Livets Bok. 🙏

Frid var med dig 💗

Svara -   - 9/8-18 17:20 -


Katrina

Varvid gott mod ...ska det stå...

Svara -   - 9/8-18 17:21 -


Lasse

Svar till Katrina.

Tack Katrina 😊 det hoppas jag ochså 💝🙏

Svara -   - 9/8-18 17:28 -


Leif

Svar till Gerdt Malm.

Om Jesus säger att det är bättre att inte alls bli född än det Judas gjorde så är poängen ganska tydlig, jag tror inte alls att Jesus ironiserar i detta allvarliga läge, sådan är inte min Herre Jesus i så allvarliga frågor som evigheten. Nej du, Jesus Är Sanningen och det betyder att något mycket tragiskt väntar speciellt den som förrådet Människosonen.

Ser du inte det själv? Hade Judas haft en god framtid att vänta så hade det ju varit fantastiskt att ha blivit född, men så var inte denna gång..

Jesu frid...

Svara -   - 9/8-18 17:44 -


Gerdt Malm

Svar till Leif.

Du ser fortfarande inte min poäng. Vad är det för mening alls att ens föra ett meningsutbyte när du placerar en människa där. Du har inte den befogenheten. Vilka mer placerar du där?? Jag behöver inget svar.De kristna kan allt och vet varje svar.....!?

Svara -   - 9/8-18 17:52 -


Lasse

Svar till Gerdt Malm.

Vem har placerat en rullstol där?

Svara -   - 9/8-18 18:00 -


marie

Svar till nils.

Nils: Jag har aldrig sagt att Jesus skrämt mig!! Pga. min starka tro på Jesus blev jag "arg" när jag läste om drömmen. Skriv i stället om vad Jesus gjort för oss och uppmuntra människorna hellre än skrämma bort dem på sin vandring i denna mörka och onda värld... för detta som skrivs och formuleras SKRÄMMER folk som inte hunnit få en tro på Jesus.Dessutom namnges S. Hawkins vid namn, ärligt sagt tror jag den drömmen inte kommer från himlen...men däremot helvete......Ingen kan påstå att S.Hawkins hade hamnat i helvete !! Vad vet du Nils vad han kände i sitt hjärta??

Svara -   - 9/8-18 18:19 -


Martin

Jag undrar... var finns evangelium i denna berättelse?

Svara -   - 9/8-18 18:24 -


Mikael W

Sverige

Vem har placerat en rullstol där?

Förmodligen samma kille som tog fotot av H-vetet, som bifogats insändarmejlet

Svara -   - 9/8-18 18:25 -


Roger T. W.

Svar till nils.

Nils, man kan kalla mig gammelkristen. Jag är påverkad av kristna tänkare som levde för länge sedan. När jag berättar om dem får jag mothugg. Deras budskap förmedlas inte längre. Luther skrev om bättring/goda gärningar i sina teser. Hur många vet det? Vi blir frälsta av tro, inte av gärningar, men den som tror ska ju börja lyda. Vi upptäcker våra fel allteftersom över tid (allt görs inte på en gång, det har jag fått lära mig). Helvetet har predikats i århundraden, men nu ska det vara ett svalt budskap. Varken kallt eller varmt. Under våra första protestantiska århundraden förkunnades bättringen i soldathandboken och vanligt folk förstod sig på den, men inte alla präster.

Jag har själv vittnat om vad Herren gjorde för mig och välkomnar ditt vittnesbörd. Vi ska dela med oss av Herrens mäktiga gärningar.

Jag undrar varför det behagar Herren att tillåta församlingarnas förfall. Planerar Han ett nytt budskap? En stor väckelse på annat sätt? Jag läste hela Uppenbarelseboken igen igår och försökte hitta svaret. Johannes fick inte skriva ned allt han såg. Allt får vi inte veta. Jag tror att vi står inför stora överraskningar.

Herren har full kontroll över sina församlingar. De är viktiga för Honom. Om Han låter dem falla så har Han ett syfte med det.

Församlingarna i Turkiet evangeliserade inte på landsbygden och arianerna i Arabien kom med en felaktig teologi. Då tillät Herren islam. Den Allsmäktige gör vad Han vill.

Svara -   - 9/8-18 18:30 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Lasse, se på ryggen. Då ser du en stor knöl som heter Roger. Jag ber för dig varje dag och har gjort det länge. Jag ber också i en annan bön för de många som har tagit livet av sig bara i min bekantskapskrets. Varje dag. Vi förlorar unga som i krig och vi förlorar också gamla.

Problemet är att vi inte kan reformeras i nästa liv. Att avsluta sitt liv med en synd är förskräckligt. Håll ut och invänta Herrens hjälp. Han hjälpte mig när det såg ut att vara kört.

Han hjälpte mig, Han hjälpte mig, när allting hopplöst var Jesus hjälpte mig.

Så sjöng vi på gamla Nalen, men jag kan inte hitta sången på youtube.

Svara -   - 9/8-18 18:51 -


Leif

Svar till Gerdt Malm.

Du har tyvärr ingen poäng utan endast ett önsketänkande om att det ändå skulle kunnat gå bra för Judas, och dessutom sa jag tidigare att det endast är detta enda ställe om Judas jag sett att det står så här tydligt om. Det är inte bra att förråda Människosonen vad du än säger Gerdt, då är risken stor att man som Judas hamnar i helvetet!

Jesu frid...

Svara -   - 9/8-18 18:58 -


Leif

Svar till Lasse.

Kämpa på broder!

(Hebreerbrevet 12:2‭-‬3)

Och låt oss ha blicken fäst på Jesus, trons upphovsman och fullkomnare. För att nå den glädje som låg framför honom uthärdade han korset, utan att bry sig om skammen, och sitter nu på högra sidan om Guds tron. Tänk på honom som fick utstå sådan fiendskap från syndare, så att ni inte tröttnar och tappar modet.

😘

Svara -   - 9/8-18 19:26 -


Bengt

Det finns en mening med att just DU finns

Lasse
Du är värdefull
Du behövs
Gud vill bära dig när du inte orkar mer

Svara -   - 9/8-18 19:29 -


Bengt

Jag kan be för dig lasse

Det behövs livsmod i vår värld idag

Glädje mitt i sorgen

Och det kan vi få

Vi kan få livskraft

Läs gärna psaltaren

Om hur Gud griper in

Svara -   - 9/8-18 19:32 -


Harald

Vad folk grubblar över på dagarna avspeglas i nattens drömmar.

Svara -   - 9/8-18 19:34 -


Harald

Vad folk grubblar över på dagarna avspeglas i nattens drömmar.

Svara -   - 9/8-18 19:34 -


nils

Svar till Lasse.

Lasse,helvetet nu är satans rike där han regerar nu med sina demoner,och njuter genom att plåga och tortera själarna.

Han är Ej ännu dömd,men efter att ha fängslats under 1000-års riket kommer även han enl Upp.20:10 att dömas;
"Och djävulen som förvillade de,bliver kastad i samma sjö av Eld och Svavel dit vilddjuret och den falske profeten blivit kastade.
Och de skola där Plågas Dag och Natt i Evigheternas Evigheter."
( Upp.19:20;"Och vilddjuret blev gripet därjämte den falske profeten....Båda blevo de levande kastade i Eldsjön som brann med svavel.")
¤¤¤
När det står att de Plågas måste det betyda att Guds Dom har nått även satan och hans rike med de fallna änglarna,demonerna!
I Upp.20:14 sägs slutligen;"Och Döden och Dödsriket blev kastade i den Brinnande sjön; Detta den brinnande sjön är den Andra Döden."
Detta är det Definitiva,Eviga och totala Slutet för djävulen och hans rike!
Lovad vare Herren,ära lov och pris att mänsklighetens förgörare då blivit Dömd.
Jes.14:11;"Ned till dödsriket har din härlighet måst fara och dina harpors buller; Förruttnelse är bädden under dig,och maskar äro ditt täcke."

Svara -   - 9/8-18 19:37 -


Stefan Jonasson

Som jag förstår är läran om helvetet ett kärt ämne bland dom troende men jag måste än en gång betona och FÖRMANA om man inte kan förstå att denna helvetes vision är direkt demonisk och mycket skadlig den svartmålar JESUS och påstår att hans försoning offer inte är tillräckligt för att borttagna synderna hos en pastor eller ledare som fallit i synd. GUD KAN TA BORT HÖGMODET FRÅN SINA TJÄNARE DET ÄR HAN FULLT KAPABEL TILL. HAN GÖR OSS ÖDMJUKA UTAN ATT 💔 KROSSA OSS HAN HAR OFFRAT SIG EN GÅNG FÖR ALLA FÖR ATT BORTAGS SYNDERNA heb 1:3 SONEN UTSTRÅLAR GUDS HÄRLIGHET OCH UPPENBARAR HANS VÄSEN OCH UPPEHÅLLER ALLT GENOM SITT MÄKTIGA ORD OCH SEDAN HAN UTFÖRT EN RENING FRÅN SYNDERNA, SITTER HAN PÅ FADERNS HÖGRA SIDA I HÖJDEN. *GUDSBILDEN*vem GUD verkligen är finns i JESUS när ateisten säger jag tror inte på GUD då ska man fråga vilken GUD tror du inte på? Där skiljer sig människor åt.. Alla har en egen uppattning om GUD den som kommer med en sådan hemsk bild av GUD i helvetesuppenbarelsen skadar evangelium tänk själv Hawkins skapas av GUD och får leva hela sitt liv förlamad och har säkert lidit mycket sedan när han dör så har GUD sett till så att han ska torteras och sedan brännskadas i all evighet är detta bilden av JESUS vi vill ge dom förlorade och plågade i världen 🌏 INGEN KAN SÄGA ELLER HAR RÄTT ATT SÄGA DEN OCH DEN PERSONEN ÄR I HELVETET. GUD ÄR DEN SOM ENSAM ÄR DOMAREN. MIN ÄR HÄMDEN SÄGER HAN OCKSÅ. puh det vart mycket nu FÖRMANING..................... OCH SÅ VIDARE............

Svara -   - 9/8-18 19:46 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Det blev fel. Han frälste mig ska det vara. Här kan man också höra om Christers uppväxt. Jag hade det också svårt som ung och som vuxen innan Herren förbarmade sig. Jag blev sönderslagen och äktenskapet sprack.

Han frälste mig - Christer Åberg med ukulele

https://www.youtube.com/watch?v=pE2JlAco4V8

Svara -   - 9/8-18 20:18 -


marie

Svar till marie.

Jag rekomenderar varmt att läsa andra andliga bloggar som "DEN YTTERSTA TIDEN" och naturligtvis APG29

Svara -   - 9/8-18 21:37 -


Bengt

Tack för tipset marie

Svara -   - 9/8-18 21:45 -


Anna Ivar

Svar till Nisse .

Jag håller med om att det är kärleken till Jesus som ska vara drivkraften och att vi ska vara glada och tacksamma över den frälsning och frihet vi fått genom Jesus genom hans lydnad intill döden på korset. Jag menar att om vi inte förstår att Gehenna är en så grym plats och att det inte finns ett slut så är det lätt att glömma vad människor ska frälsas ifrån. Om man lever gott här i tiden som den rike mannen och den fattige Lasarus Jesus talar om, så glömmer vi frälsta lätt vad vi räddas ifrån och vad människor måste bli räddade från Visst vill man bara ha Jesus i blickfånget men även Jesus påminde oss om valet människan har. Tro kommer av predikan i kraft av Kristi ord."Gläd er inte över att andarna är er underdåniga utan att era namn är skrivna i Livets bok". Jesus ÄR Livet.

Vi måste varna den ogudaktige för vägen han går på. Konsekvensen av ett liv som annars slutar i evig eld.

Bara i Andens kraft kan vi fullfölja uppdraget och glädjas över de som låter sig varnas och låter Jesus "ta över rodret" i sitt liv. Vi ska fröjdas och vara glada varje dag och tacka Gud under alla livets förhållanden. Som Paulus undervisar oss.

Svara -   - 9/8-18 23:50 -


Anna Ivar

Svar till Nisse .

Jag håller med om att det är kärleken till Jesus som ska vara drivkraften och att vi ska vara glada och tacksamma över den frälsning och frihet vi fått genom Jesus genom hans lydnad intill döden på korset. Jag menar att om vi inte förstår att Gehenna är en så grym plats och att det inte finns ett slut så är det lätt att glömma vad människor ska frälsas ifrån. Om man lever gott här i tiden som den rike mannen och den fattige Lasarus Jesus talar om, så glömmer vi frälsta lätt vad vi räddas ifrån och vad människor måste bli räddade från Visst vill man bara ha Jesus i blickfånget men även Jesus påminde oss om valet människan har. Tro kommer av predikan i kraft av Kristi ord."Gläd er inte över att andarna är er underdåniga utan att era namn är skrivna i Livets bok". Jesus ÄR Livet.

Vi måste varna den ogudaktige för vägen han går på. Konsekvensen av ett liv som annars slutar i evig eld.

Bara i Andens kraft kan vi fullfölja uppdraget och glädjas över de som låter sig varnas och låter Jesus "ta över rodret" i sitt liv. Vi ska fröjdas och vara glada varje dag och tacka Gud under alla livets förhållanden. Som Paulus undervisar oss.

Svara -   - 9/8-18 23:50 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Tack snälla Roger vad underbar du är, som ber för mig ändå du själv har det så svårt💗 önskar dig ett så bra liv du kan ha 😘 Jesus är vid din sida dag och natt 💖 Lasse

Svara -   - 10/8-18 00:15 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

https://youtu.be/Plpnv-c2Zhk

Svara -   - 10/8-18 00:21 -


Lasse

Svar till nils.

Tack för svaret Nils 💟 jag föraktar dig inte, tycker du har bra inlägg många gånger, förstår att du bara vill väl, samt lever i en relation med Herren, men personer som vi inte känner eller vet deras agenda syfte, skall vi pröva mot ordet, vi har ju samma mål Nils🙏💝 PS vems är rullstolen i helvetet

Svara -   - 10/8-18 00:30 -


Lasse

Svar till Bengt.

Tack Leif Bengt Katrina och alla andra som ber o tänker på mig 💗💗💗🙏🙏ni är så underbara//Lasse 😊

Svara -   - 10/8-18 00:32 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Och åker man inte rullstol så blir man buren, verkar inte som det finns problem med assistans där, behöver man beställa en dag i förväg?? Läkarintyg ?!!

Svara -   - 10/8-18 00:37 -


Katrina

Svar till Lasse.

Den som åker rullstol där måtte väl vara ormen som fick sitt huvud krossad av kvinnans sed ;)

Svara -   - 10/8-18 11:59 -


Lasse

Svar till Katrina.

😘 absolut, men vem har ställt dit rullstolen ? Hjälpmedelscentralen ? Vilka arbetstider har dom som bär ? Högkostnadsskydd? Så många frågor Katrina 😊 ha det fint idag 💝

Svara -   - 10/8-18 12:14 -


Katrina

Svar till Lasse.

Tyvärr kan jag inte svara på alla dessa frågon, jag är inte bekant med domdär och känner dem inte heller.

Skulle gissa att det är brannmedelscentralen och arbetstiderna gäller tills man stupar , och högkonstatsskydd saknas men gott om pyromaner.

Svara -   - 10/8-18 14:35 -


Lasse

Svar till nils.

Tack för ditt svar Nils 💟 vi är ju på samma sida🙏 skickar en lovsång till dig som handlar om att ha Jesus i sitt hjärta 💗 https://youtu.be/j-cMelhODnY

Svara -   - 10/8-18 14:45 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Tack, Lasse, och håll ut.

En av mina dagliga böner lyder som följer. I Dina händer och med din hjälp, under Din ledning och Ditt beskydd. Då blir allt bra och jag kan göra någon liten nytta, som du kan godkänna, trots att jag ingenting är, Du som är allt och tack att jag vet det. Jag är Herren din läkare, säger du i Bibeln och jag är så tacksam för dina Ord. Du säger alltid vad du menar och håller alltid vad du lovar. Amen.

Herren helar till det inre och till det yttre.

Idag har jag så mycket att göra att jag måste be i minst fyra timmar för att orka, sade Luther en gång. Bön förbinder oss med Herren.

Svara -   - 10/8-18 14:46 -


Lasse

Svar till Katrina.

😎😊

Svara -   - 10/8-18 14:46 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Bönen är viktig, vi kan ju be i alla situationer vi befinner oss i under dagen, Jesus lyssnar alltid till ett ärligt och längtande hjärta 💗🙏 ha det så gott du kan Roger

Svara -   - 10/8-18 14:49 -


Stefan Jonasson

Prästen och busschauffören stod vid himla porten sankte per sade till busschauffören kom in välkommen. Sedan kom prästen då sa sankte per nej nej du kommer inte in. Varför det sa prästen jag har predikat hela mitt liv buss chauffören kom ju in han har ju bara kört buss. Jo du förstår när du predikade då sov alla mrn när busschauffören körde buss då bad alla.

Svara -   - 10/8-18 14:59 -


Katrina

Svar till Stefan Jonasson .

Ha ha haaaaaaaaaaaaa....den är toppen :) :)

Svara -   - 10/8-18 15:07 -


marie

Svar till nils.

nils.....så illa detta inlägg är för folk som är sökare, som vill finna Jesus ...skulle jag befinna mig i deras ställe, skulle jag förlora all tro på en Skapare!

Svara -   - 10/8-18 17:20 -


Bengt

Något att tänka på för förkunnare

Att predikan inte får folk att somna

Svara -   - 10/8-18 18:53 -


nils

Svar till Lasse.

Du har ett ungdomligt sinne Lasse,(jämfört med mig, )som hänger med bland ungdomarnas sång och musikstil.

Det är bland dem det ju brukar börja och i Livets Ord har så många unga blivit fyllda mad D.H.Ande sedan våren.
I de gamla Trästockarna tar det lite tid för elden att ta sig! Mvh/ nils

Svara -   - 10/8-18 19:35 -


Bengt

Det som händer på livets ord kan nog.ha

Att göra med att Joakim Lundqvist bad

Om förlåtelse för de synder man begått

Man börjar tydligen.rannsaka sig själva

Kanske även lärorna

Svara -   - 10/8-18 20:03 -


Lasse

Svar till nils.

Tack Nils, jag gillar att vara både med barn ungdomar jämngamla och äldre, gillar olika musikstilar men dom nya lovsångerna har så fina texter, som upphöjer vår kung Jesus 💝 som i Hillsongs hosanna (vi ser hur allt förnyas när vi faller ner på knä) allting för ditt rike och inte mitt, 👌

Svara -   - 10/8-18 21:31 -


Lasse

Svar till Bengt.

Det är jätteviktigt att bekänna sina synder för varandra, och be Jesus om förlåtelse, Bengt jag har funderat på hur däcken på rullstolen klarar sig i elden och hettan,😨

Svara -   - 10/8-18 21:35 -


Bengt

Ja det kan man undra

Svara -   - 10/8-18 22:59 -


Nina😄

Svar till Roger T. W..

Tack Roger broder i Herren blir lite less på mig själv ibland som går på men Jesus talar till mig och jag kan inte tiga lika väl som himlen finns så finns helvetet de talar herren mer om i ordet än himlen

Han varnar mycket för den platsen och att vi kommer dit om vi vänder honom ryggen så är det

Absolut vill vara med i bön för denna person vi lägger personen i fråga inför vår älskade Yesue och ber att den helige ande leder denne till tro

Vi ber för Christer de gör vi han är en dagens lärjunge han med fler och de behövs

Vi ska oxå be för Lars Enarsson som ska åka runt i Sverige fr Norr till Söder och sprider evangeliet om Israel mm Herrens beskydd och välsignelse över Israel guds folk

Aboon Dbashmayo Netthcadash shmokh teethe malkoothokh nehwe sebyonokh aykano Dbashmayo off bar’o

Hab lan lahmo dsoonconan yawmono waskbook lan howbain wahtohain aykano doff hnan shbakn ill hayobain lo thaalan il nessyoono elo fasson men beesho metool ddeelokhee malkootho ou haylo ou Teshbohto loalam olmen Amin

Jesu gränslösa och underbara välsignelse vi är enade din syster i Herren

Till dig med Nils nu kämpar vi i kamp och strid

Svara -   - 11/8-18 00:56 -


SAS

Svar till Stefan Jonasson .

Bra Stefan😃👍🏼. Problemet med Nils är att han har mer fokus på helvetet än himlen.

Svara -   - 11/8-18 08:49 -


Bengt

Vad var det för språk Nina?

Svara -   - 11/8-18 09:15 -


Nina😄

Svar till Bengt.

Hej Bengt

De är Fader vår på arameiska

Svara -   - 11/8-18 12:08 -


Nina😄

Svar till SAS.

Det är inget problem det är bibelns sanning

Herren pratar och varnar mycket för denna plats om vi inte vänder vårt ansikte till honom i sin bok livets bok

Svara -   - 11/8-18 15:58 -


Roger T. W.

Svar till Lasse.

Lasse, Herren hör mig bättre när jag ber för någon annan än mig själv.

Svara -   - 11/8-18 18:25 -


Lasse

Svar till Roger T. W..

Tack för att du ber för mig 🙏💟

Svara -   - 11/8-18 18:40 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

0

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

1

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

35

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, tisdag 19 februari 2019 kl. 08:15

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 335 101 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 212 kommentarer och 62 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp