Surfar nu: 547 www.apg29.nu


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

35-årige Akihiko Kondo har gift sig med ett hologram. Nu vill han att relationer mellan en människa och en animerad data-figur ska ses som en egen "sexuell minoritet".

Kostade 160 000 kronor

Bröllopsceremonin hölls i Tokyo inför runt 40 gäster och paret utbytte ringar och läste sina löften för varandra. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet. Bröllopet kostade 160 000 kronor.

Akihiko Kondo är inte formellt gift med Hatsune Miku på grund av japansk lag, men företaget som skapade Hatsune Miku har utfärdat ett äktenskapscertifikat. Där hävdar de att paret gift sig ”bortom dimensionerna”.

16-årig animerad tjej

Datorhologrammet Hatsune Miku, är en 16-årig animerad tjej med blått hår. Hon är också en figur som används av musikjätten Yamaha för att marknadsföra företagets röstsyntetiserare Vocaloid - en musikmjukvara.

Med Vocaloid kan man skriva låtar som sedan framförs av en figur, bland annat då Hatsune Miku. Och bland alla av företagets hologramfigurer är Hatsune Miku populäraste.

Utsålda konserter

Hologrammet Miku är så känd att hon sålt ut fysiska konserter i bland annat Los Angeles, Taipei och Hong Kong. Tusentals fans har vallfärdat dit för att se hologrammet uppträda.

Vigselring på Miku-docka

Till bröllopet köpte Akihiko vigselringar åt både sig själv och Miku. Men eftersom det inte går att sätta en ring på ett hologram hade han istället med en Miku-docka som han trädde på guldringen på dockans arm.

När han väl lägger sig inför natten sover han bredvid en dockversion av Miku.

"Sexuell minoritet"

Och trots att hans "äktenskap" har skapat rubriker, så tycker Akihiko att hans relation är normalt. Han vill att människor som väljer att ha relationer med animerade figurer ska ses som en egen "sexuell minoritet".

Hologrammet Miku

Hologrammet Hatsune Miku. Bildkälla: Facebook. 

Frälst genom tron på Jesus

Det är bättre att vara frälst genom tron på Jesus och hålla sig till vad han säger om äktenskap - för då blir det rätt:

Och sade: "Därför skall en man lämna sin far och mor och hålla sig till sin hustru, och de två skall vara ett kött"?

Matt 19:5


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 16 november 2018 13:54 | #hatsune miku #hologram #äktenskap #japan #svpol #sista tiden #akihiko kondo | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

19 kommentarer

Niklas Jönsson Fri, 16 Nov 2018 17:10:37 +010

Dom är ju roliga i den världsdelen, det har man ju fått bekräftat för länge sen inte bara nu.

Svara


Tom Fri, 16 Nov 2018 17:30:30 +010

Såg nånstans att många, typ hälften av folk under 45 inte ens har sex i japan. De lever i fantasivärldar istället

Är nog en kombination av hur samhället är uppbyggt och låga testosteronnivåer

Svara


Lena Henricson Fri, 16 Nov 2018 22:10:28 +010

👎 🤔 🤪 😂 😏 😩 👎

Svara


Per Fri, 16 Nov 2018 22:57:18 +010

Stackars människa att vara så vilsen. Fast man kan undra om inte de 40 gästerna som uppenbarligen spelade med är ännu vilsnare. Det står ju i bibeln om de som uppmuntrar till sådana handlingar bedöms om möjligt ännu hårdare vid domen...

Bättre att hålla sig till sanningen, Jesus.

Svara


Anna Ivar Sat, 17 Nov 2018 00:11:07 +010

Svar till Niklas Jönsson.

Förlåt ...men vad är det som är roligt? Jag mår nästan fysiskt illa av detta sjuka beteende. Tänker på barnen som ska växa upp i detta otäcka samhälle som inte vill veta av rätt och fel och förvränger gott och ont

Svara


Rolf Sat, 17 Nov 2018 08:22:12 +010

Otroligt vad den onde kan hitta på för att förvilla människor. Kusligt så man mår illa. Kan en människa lockas till vad som helst? Nog lever vi i den sista tiden.

Svara


Svenne Sat, 17 Nov 2018 09:24:39 +010

Jag kunde bara se början av videon, för jag kände en så'n otäck ande. Det verkar vara helt demoniskt. Det är förfärligt att djävulen med teknikens hjälp kan få fram sådana schaktmaskiner som schaktar massor av människor till helvetet. Stackars, STACKARS ungdomar som blir så förförda. Detta är ett tidstecken som pekar mot uppryckandet.

Svara


Niklas Jönsson Sat, 17 Nov 2018 13:06:00 +010

Svar till Anna Ivar Det var just precis det jag menade fattade du inte det, tydligen inte! Jag glömmer inte när det var os invigning i Tokyo när dom höll på och stampade i marken för att skrämma bort onda andar så stört löjligt och nu kommer dom med detta tyvärr är det ju säkert inte det sista från den hörnan av världen.

Svara


vanessa Sat, 17 Nov 2018 15:38:54 +010

Svar till Svenne. Svenne, varför kallar du ett hologram för en schaktmaskin som för människor till helvetet?
Får man inte gå på en konsert där det spelas musik och animerad video som kristen, eller avser du något annat som jag kanske missar?

Svara


Stefan Jonasson Sat, 17 Nov 2018 16:49:32 +010

Tufft hologram bra gjort.. Ganska fin musik 🎶.... Jag såg inget demoniskt i det.. Killen kommer säkert att växa ifrån att leka med dockor. Tycker lite synd om honom...... Något som verkligen var demoniskt det var videon med Mary baxters helvetes resa.. Där hon beskrev hur JESUS plågade syndare... Och några andra helvetes beskrivningar tex den där Mikael Jackson dansade i helvetet... Såna beskrivningar av helvetet är verkligen demoniskt och inspirerade av djävulen...

Svara


Tomas N Sat, 17 Nov 2018 20:46:51 +010

Man blir mest bedrövad och ledsen över sådan här vilsenhet. Köttet ioch de ofrälsta har en ganska tydlig dragning till att hånskratta åt detta och med lättnad glädjas åt de som har större problem än man själv har. Men den mentaliteten har man tack och lov blivit befriad ifrån .

Den här nyheten ger ganska oundvikligen en

Känga eller passning åt hela japanska kultureren som är mycket komplex.Inte minst på det sexuella har de haft mycket märkliga saker och där mycket kom ur samuraikulturen.

Är detta demoniskt?Ja ,det är alltid en faktor när människor utan kliniskt allvarliga störningar tänker och lever i förvirring ,villfarelser och gör märkliga saker.

Men det verkar ju tyvärr vara alltmer vanligt att leva i en virtuell/fantasivärld med alla spel och en hel värld som finns på skärmar.

Man har ju också läst en del andra galna exempel på folk som gjort ett statement av gifta sig med djur och objekt och annat.

Egoism och självupptagenhet i ett beklagansvärt rop på hjälp men med andemakter av självbedrägeri högst verksamma.

Det enda man kan göra är egentligen att skratta åt eländet,men det ärr ju synd om människorna. De behöver Jesus.

Svara


AnnMarie Sun, 18 Nov 2018 07:40:27 +010

Svar till Stefan Jonasson .

Ja dessa då kallade syner och uppenbarelser om besök i helvetet är för mig obegripligt hur man kan gå på!Jesus plågade syndare i helvetet!??Är det ett önsketänkande för vissa kanske🤔

Svara


AnnMarie Sun, 18 Nov 2018 07:42:37 +010

Svar till Tomas N.

Man kan ockdå bli bedrövad och ledsen av den vilsenhet många kristna lider av!

Svara


Tomas N Sun, 18 Nov 2018 09:01:37 +010

Svar till AnnMarie.

Ann-Marie

Ja ,det kan finnas frustration. Även Jesus och Paulus visade tydliga tecken på frustration.

Men när man höjer sin röst inom gemenskapen,så bör man ju göra det i vetskap om vad man bidrar med.

Kunskap och lärarens roll ,profetens eller allmän kärlek och uppmuntran och alltid med hoppet som ledstjärna.Gud är alltid stor och mäktig oavsett och alltid finns löftet om befrielse och frälsning för den som älskar och väljer Gud och omvänder sig från det onda

Svara


Svenne Sun, 18 Nov 2018 16:28:17 +010

Jag avskyr alla dessa uppfinningar som är designade av djävulen. Hologram och dataspel. Framför allt barn far illa av att se sådan förförisk smörja. De kan ofta inte skilja mellan fantasi och verklighet.

Barn och ungdomar spelar sina farliga dataspel och ser hur det går till att döda och hur blod flyter. Våld och sådant som är makabert är det huvudsakliga innehållet i dessa spel. Inte underligt att barn och ungdomar blir mördade när dessa vidriga företeelser lär dem att döda. Föräldrarna kanske säger: "Det är nog inte så farligt". Jo, det är inte alls så oskyldigt.

Konstruktörerna av hologram och dataspel tjänar miljarder på detta onda medan ungdomarna och barnen blir avtrubbade i sina sinnen. Tala om förförelse! Nej, ge barnen Jesus istället!

Svara


vanessa Sun, 18 Nov 2018 19:37:38 +010

Svar till Svenne. Nu är du överdriven svenne, när du säger att hologram och dataspel är designade av djävulen, tona ner dig lite.
Visst finns det många demoniska spel och liknande som framställs genom denna teknik, likaså finns det många trevliga och sunda spel och simulatorer som kan användas i utbildningssyfte. Du har fel och får oss kristna att framstå som fyrkantiga och oförstående.

Svara


Svenne Mon, 19 Nov 2018 08:50:00 +010

Vi kristna har betraktats som "fyrkantiga och oförstående" i alla tider. De sant kristna (inte de som sover) har varit föraktade, hånade och förföljda i alla tider. Vi kristna är den folkgrupp, som har fått utstå den definitivt värsta förföljelsen! Hets mot folkgrupp, heter det i lagens mening.

Det är för att vi har velat ta avstånd från världens bedrägliga lockelser, nöjesliv och allt annat som emanerar från den onda andevärlden. O, vad lika världen vi har blivit! Hur toleranta vi är mot sådant som inte borde få förekomma i Kristi församling!

Vi kan inte vinna ofrälsta för Gud genom att efterlikna världen. Vi måste vara annorlunda, så att de ser, att vi har något som de saknar. Jesus älskar människorna som Han köpt med sitt dyra blod och vill inte att de ska bli förförda och bedragna av synden.

Har man gåvan att skilja mellan andar är det lätt att avslöja om hologram och hemska dataspel är av Gud eller den onde.

Jag tar inte tillbaka ett enda ord av det jag skrivit. Jag skriver det Herren manar mig att skriva.

Svara


Leif Mon, 19 Nov 2018 09:22:09 +010

Svar till Svenne.

Jag håller med dig Svenne på de allra flesta punkter. Det är mycket idag som är designat av den onde utan att vi tänker så. Speciellt inom datans område, men! Det är ju så att också det området har haft sina mörka tekniska förelöpare under alla år för att så småningom leda hela mänskligheten mot harmagedon och gehenna.

Maskiner, motorer o.s.v är det mesta sånt som egentligen djupast sett leder både miljö, naturen och människor mot fördärv, alltså inget gott.

Däremot kan vi använda oss av det mesta för att leda andra rätt. Vi själva bör dock hålla avstånd från allt som förslavar och binder, men insikten du har Svenne borde fler ha!

Svara


Svenne Mon, 19 Nov 2018 16:53:07 +010

Tack, broder Leif! Glädjande att någon är på samma linje som jag. Vi står för det sanna och rätta, men går emot det onda.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 26, tisdag 25 juni 2019 kl. 17:29

Jesus söker: David, Salomon!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 25 juni 2019 13:56

Fortsätt att be för att det ska lösa sig med bostad,för mig och barnen!
Behöver flytta ut från den man som plågat mig så länge!
Be att hyresvärden ger mig lägenheten,när nuvarande hyresgäster bygge

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp