782 online! | Sidvisningar idag: 12 321 | Igår: 336 277 |

www.apg29.nu


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

35-årige Akihiko Kondo har gift sig med ett hologram. Nu vill han att relationer mellan en människa och en animerad data-figur ska ses som en egen "sexuell minoritet".

Kostade 160 000 kronor

Bröllopsceremonin hölls i Tokyo inför runt 40 gäster och paret utbytte ringar och läste sina löften för varandra. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet. Bröllopet kostade 160 000 kronor.

Akihiko Kondo är inte formellt gift med Hatsune Miku på grund av japansk lag, men företaget som skapade Hatsune Miku har utfärdat ett äktenskapscertifikat. Där hävdar de att paret gift sig ”bortom dimensionerna”.

16-årig animerad tjej

Datorhologrammet Hatsune Miku, är en 16-årig animerad tjej med blått hår. Hon är också en figur som används av musikjätten Yamaha för att marknadsföra företagets röstsyntetiserare Vocaloid - en musikmjukvara.

Med Vocaloid kan man skriva låtar som sedan framförs av en figur, bland annat då Hatsune Miku. Och bland alla av företagets hologramfigurer är Hatsune Miku populäraste.

Utsålda konserter

Hologrammet Miku är så känd att hon sålt ut fysiska konserter i bland annat Los Angeles, Taipei och Hong Kong. Tusentals fans har vallfärdat dit för att se hologrammet uppträda.

Vigselring på Miku-docka

Till bröllopet köpte Akihiko vigselringar åt både sig själv och Miku. Men eftersom det inte går att sätta en ring på ett hologram hade han istället med en Miku-docka som han trädde på guldringen på dockans arm.

När han väl lägger sig inför natten sover han bredvid en dockversion av Miku.

"Sexuell minoritet"

Och trots att hans "äktenskap" har skapat rubriker, så tycker Akihiko att hans relation är normalt. Han vill att människor som väljer att ha relationer med animerade figurer ska ses som en egen "sexuell minoritet".

Hologrammet Miku

Hologrammet Hatsune Miku. Bildkälla: Facebook. 

Frälst genom tron på Jesus

Det är bättre att vara frälst genom tron på Jesus och hålla sig till vad han säger om äktenskap - för då blir det rätt:

Och sade: "Därför skall en man lämna sin far och mor och hålla sig till sin hustru, och de två skall vara ett kött"?

Matt 19:5


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 16 november 2018 13:54 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


19 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom är ju roliga i den världsdelen, det har man ju fått bekräftat för länge sen inte bara nu.

Svara -   - 16/11-18 17:10 -


Tom

Såg nånstans att många, typ hälften av folk under 45 inte ens har sex i japan. De lever i fantasivärldar istället

Är nog en kombination av hur samhället är uppbyggt och låga testosteronnivåer

Svara -   - 16/11-18 17:30 -


Lena Henricson

👎 🤔 🤪 😂 😏 😩 👎

Svara -   - 16/11-18 22:10 -


Per

Stackars människa att vara så vilsen. Fast man kan undra om inte de 40 gästerna som uppenbarligen spelade med är ännu vilsnare. Det står ju i bibeln om de som uppmuntrar till sådana handlingar bedöms om möjligt ännu hårdare vid domen...

Bättre att hålla sig till sanningen, Jesus.

Svara -   - 16/11-18 22:57 -


Anna Ivar

Svar till Niklas Jönsson.

Förlåt ...men vad är det som är roligt? Jag mår nästan fysiskt illa av detta sjuka beteende. Tänker på barnen som ska växa upp i detta otäcka samhälle som inte vill veta av rätt och fel och förvränger gott och ont

Svara -   - 17/11-18 00:11 -


Rolf

Otroligt vad den onde kan hitta på för att förvilla människor. Kusligt så man mår illa. Kan en människa lockas till vad som helst? Nog lever vi i den sista tiden.

Svara -   - 17/11-18 08:22 -


Svenne

Jag kunde bara se början av videon, för jag kände en så'n otäck ande. Det verkar vara helt demoniskt. Det är förfärligt att djävulen med teknikens hjälp kan få fram sådana schaktmaskiner som schaktar massor av människor till helvetet. Stackars, STACKARS ungdomar som blir så förförda. Detta är ett tidstecken som pekar mot uppryckandet.

Svara -   - 17/11-18 09:24 -


Niklas Jönsson

Svar till Anna Ivar Det var just precis det jag menade fattade du inte det, tydligen inte! Jag glömmer inte när det var os invigning i Tokyo när dom höll på och stampade i marken för att skrämma bort onda andar så stört löjligt och nu kommer dom med detta tyvärr är det ju säkert inte det sista från den hörnan av världen.

Svara -   - 17/11-18 13:06 -


vanessa

Svar till Svenne.

Svenne, varför kallar du ett hologram för en schaktmaskin som för människor till helvetet?

Får man inte gå på en konsert där det spelas musik och animerad video som kristen, eller avser du något annat som jag kanske missar?

Svara -   - 17/11-18 15:38 -


Stefan Jonasson

Tufft hologram bra gjort.. Ganska fin musik 🎶.... Jag såg inget demoniskt i det.. Killen kommer säkert att växa ifrån att leka med dockor. Tycker lite synd om honom...... Något som verkligen var demoniskt det var videon med Mary baxters helvetes resa.. Där hon beskrev hur JESUS plågade syndare... Och några andra helvetes beskrivningar tex den där Mikael Jackson dansade i helvetet... Såna beskrivningar av helvetet är verkligen demoniskt och inspirerade av djävulen...

Svara -   - 17/11-18 16:49 -


Tomas N

Man blir mest bedrövad och ledsen över sådan här vilsenhet. Köttet ioch de ofrälsta har en ganska tydlig dragning till att hånskratta åt detta och med lättnad glädjas åt de som har större problem än man själv har. Men den mentaliteten har man tack och lov blivit befriad ifrån .

Den här nyheten ger ganska oundvikligen en

Känga eller passning åt hela japanska kultureren som är mycket komplex.Inte minst på det sexuella har de haft mycket märkliga saker och där mycket kom ur samuraikulturen.

Är detta demoniskt?Ja ,det är alltid en faktor när människor utan kliniskt allvarliga störningar tänker och lever i förvirring ,villfarelser och gör märkliga saker.

Men det verkar ju tyvärr vara alltmer vanligt att leva i en virtuell/fantasivärld med alla spel och en hel värld som finns på skärmar.

Man har ju också läst en del andra galna exempel på folk som gjort ett statement av gifta sig med djur och objekt och annat.

Egoism och självupptagenhet i ett beklagansvärt rop på hjälp men med andemakter av självbedrägeri högst verksamma.

Det enda man kan göra är egentligen att skratta åt eländet,men det ärr ju synd om människorna. De behöver Jesus.

Svara -   - 17/11-18 20:46 -


AnnMarie

Svar till Stefan Jonasson .

Ja dessa då kallade syner och uppenbarelser om besök i helvetet är för mig obegripligt hur man kan gå på!Jesus plågade syndare i helvetet!??Är det ett önsketänkande för vissa kanske🤔

Svara -   - 18/11-18 07:40 -


AnnMarie

Svar till Tomas N.

Man kan ockdå bli bedrövad och ledsen av den vilsenhet många kristna lider av!

Svara -   - 18/11-18 07:42 -


Tomas N

Svar till AnnMarie.

Ann-Marie

Ja ,det kan finnas frustration. Även Jesus och Paulus visade tydliga tecken på frustration.

Men när man höjer sin röst inom gemenskapen,så bör man ju göra det i vetskap om vad man bidrar med.

Kunskap och lärarens roll ,profetens eller allmän kärlek och uppmuntran och alltid med hoppet som ledstjärna.Gud är alltid stor och mäktig oavsett och alltid finns löftet om befrielse och frälsning för den som älskar och väljer Gud och omvänder sig från det onda

Svara -   - 18/11-18 09:01 -


Svenne

Jag avskyr alla dessa uppfinningar som är designade av djävulen. Hologram och dataspel. Framför allt barn far illa av att se sådan förförisk smörja. De kan ofta inte skilja mellan fantasi och verklighet.

Barn och ungdomar spelar sina farliga dataspel och ser hur det går till att döda och hur blod flyter. Våld och sådant som är makabert är det huvudsakliga innehållet i dessa spel. Inte underligt att barn och ungdomar blir mördade när dessa vidriga företeelser lär dem att döda. Föräldrarna kanske säger: "Det är nog inte så farligt". Jo, det är inte alls så oskyldigt.

Konstruktörerna av hologram och dataspel tjänar miljarder på detta onda medan ungdomarna och barnen blir avtrubbade i sina sinnen. Tala om förförelse! Nej, ge barnen Jesus istället!

Svara -   - 18/11-18 16:28 -


vanessa

Svar till Svenne.

Nu är du överdriven svenne, när du säger att hologram och dataspel är designade av djävulen, tona ner dig lite.

Visst finns det många demoniska spel och liknande som framställs genom denna teknik, likaså finns det många trevliga och sunda spel och simulatorer som kan användas i utbildningssyfte. Du har fel och får oss kristna att framstå som fyrkantiga och oförstående.

Svara -   - 18/11-18 19:37 -


Svenne

Vi kristna har betraktats som "fyrkantiga och oförstående" i alla tider. De sant kristna (inte de som sover) har varit föraktade, hånade och förföljda i alla tider. Vi kristna är den folkgrupp, som har fått utstå den definitivt värsta förföljelsen! Hets mot folkgrupp, heter det i lagens mening.

Det är för att vi har velat ta avstånd från världens bedrägliga lockelser, nöjesliv och allt annat som emanerar från den onda andevärlden. O, vad lika världen vi har blivit! Hur toleranta vi är mot sådant som inte borde få förekomma i Kristi församling!

Vi kan inte vinna ofrälsta för Gud genom att efterlikna världen. Vi måste vara annorlunda, så att de ser, att vi har något som de saknar. Jesus älskar människorna som Han köpt med sitt dyra blod och vill inte att de ska bli förförda och bedragna av synden.

Har man gåvan att skilja mellan andar är det lätt att avslöja om hologram och hemska dataspel är av Gud eller den onde.

Jag tar inte tillbaka ett enda ord av det jag skrivit. Jag skriver det Herren manar mig att skriva.

Svara -   - 19/11-18 08:50 -


Leif

Svar till Svenne.

Jag håller med dig Svenne på de allra flesta punkter. Det är mycket idag som är designat av den onde utan att vi tänker så. Speciellt inom datans område, men! Det är ju så att också det området har haft sina mörka tekniska förelöpare under alla år för att så småningom leda hela mänskligheten mot harmagedon och gehenna.

Maskiner, motorer o.s.v är det mesta sånt som egentligen djupast sett leder både miljö, naturen och människor mot fördärv, alltså inget gott.

Däremot kan vi använda oss av det mesta för att leda andra rätt. Vi själva bör dock hålla avstånd från allt som förslavar och binder, men insikten du har Svenne borde fler ha!

Svara -   - 19/11-18 09:22 -


Svenne

Tack, broder Leif! Glädjande att någon är på samma linje som jag. Vi står för det sanna och rätta, men går emot det onda.

Svara -   - 19/11-18 16:53 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

2

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

23

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

10

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

6

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

4

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

41

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, onsdag 12 december 2018 kl. 01:14

Jesus söker: Alexander, Alexis!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Nej till att släppa in mörkret

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Lampa i mörkret

I min utåtriktade tjänst för Gud därefter, har det handlat om flera allvarliga situationer där både min kropp och min själ har varit i fara. Dödshotad av nynazister för att jag stått upp för och gömt flyktingar, mycket nära gäng- och sexkriminalitetens mörker via övervakningsärenden, besvärjd och utmanad till andlig tvekamp av ockultister.

74

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 665 774 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 053 bloggartiklar, 92 183 kommentarer och 60 435 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp