513 online! | Sidvisningar idag: 78 600 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

35-årige Akihiko Kondo har gift sig med ett hologram. Nu vill han att relationer mellan en människa och en animerad data-figur ska ses som en egen "sexuell minoritet".

Kostade 160 000 kronor

Bröllopsceremonin hölls i Tokyo inför runt 40 gäster och paret utbytte ringar och läste sina löften för varandra. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet. Bröllopet kostade 160 000 kronor.

Akihiko Kondo är inte formellt gift med Hatsune Miku på grund av japansk lag, men företaget som skapade Hatsune Miku har utfärdat ett äktenskapscertifikat. Där hävdar de att paret gift sig ”bortom dimensionerna”.

16-årig animerad tjej

Datorhologrammet Hatsune Miku, är en 16-årig animerad tjej med blått hår. Hon är också en figur som används av musikjätten Yamaha för att marknadsföra företagets röstsyntetiserare Vocaloid - en musikmjukvara.

Med Vocaloid kan man skriva låtar som sedan framförs av en figur, bland annat då Hatsune Miku. Och bland alla av företagets hologramfigurer är Hatsune Miku populäraste.

Utsålda konserter

Hologrammet Miku är så känd att hon sålt ut fysiska konserter i bland annat Los Angeles, Taipei och Hong Kong. Tusentals fans har vallfärdat dit för att se hologrammet uppträda.

Vigselring på Miku-docka

Till bröllopet köpte Akihiko vigselringar åt både sig själv och Miku. Men eftersom det inte går att sätta en ring på ett hologram hade han istället med en Miku-docka som han trädde på guldringen på dockans arm.

När han väl lägger sig inför natten sover han bredvid en dockversion av Miku.

"Sexuell minoritet"

Och trots att hans "äktenskap" har skapat rubriker, så tycker Akihiko att hans relation är normalt. Han vill att människor som väljer att ha relationer med animerade figurer ska ses som en egen "sexuell minoritet".

Hologrammet Miku

Hologrammet Hatsune Miku. Bildkälla: Facebook. 

Frälst genom tron på Jesus

Det är bättre att vara frälst genom tron på Jesus och hålla sig till vad han säger om äktenskap - för då blir det rätt:

Och sade: "Därför skall en man lämna sin far och mor och hålla sig till sin hustru, och de två skall vara ett kött"?

Matt 19:5


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 16 november 2018 13:54 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


19 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Niklas Jönsson

Dom är ju roliga i den världsdelen, det har man ju fått bekräftat för länge sen inte bara nu.

Svara -   - 16/11-18 17:10 -


Tom

Såg nånstans att många, typ hälften av folk under 45 inte ens har sex i japan. De lever i fantasivärldar istället

Är nog en kombination av hur samhället är uppbyggt och låga testosteronnivåer

Svara -   - 16/11-18 17:30 -


Lena Henricson

👎 🤔 🤪 😂 😏 😩 👎

Svara -   - 16/11-18 22:10 -


Per

Stackars människa att vara så vilsen. Fast man kan undra om inte de 40 gästerna som uppenbarligen spelade med är ännu vilsnare. Det står ju i bibeln om de som uppmuntrar till sådana handlingar bedöms om möjligt ännu hårdare vid domen...

Bättre att hålla sig till sanningen, Jesus.

Svara -   - 16/11-18 22:57 -


Anna Ivar

Svar till Niklas Jönsson.

Förlåt ...men vad är det som är roligt? Jag mår nästan fysiskt illa av detta sjuka beteende. Tänker på barnen som ska växa upp i detta otäcka samhälle som inte vill veta av rätt och fel och förvränger gott och ont

Svara -   - 17/11-18 00:11 -


Rolf

Otroligt vad den onde kan hitta på för att förvilla människor. Kusligt så man mår illa. Kan en människa lockas till vad som helst? Nog lever vi i den sista tiden.

Svara -   - 17/11-18 08:22 -


Svenne

Jag kunde bara se början av videon, för jag kände en så'n otäck ande. Det verkar vara helt demoniskt. Det är förfärligt att djävulen med teknikens hjälp kan få fram sådana schaktmaskiner som schaktar massor av människor till helvetet. Stackars, STACKARS ungdomar som blir så förförda. Detta är ett tidstecken som pekar mot uppryckandet.

Svara -   - 17/11-18 09:24 -


Niklas Jönsson

Svar till Anna Ivar Det var just precis det jag menade fattade du inte det, tydligen inte! Jag glömmer inte när det var os invigning i Tokyo när dom höll på och stampade i marken för att skrämma bort onda andar så stört löjligt och nu kommer dom med detta tyvärr är det ju säkert inte det sista från den hörnan av världen.

Svara -   - 17/11-18 13:06 -


vanessa

Svar till Svenne.

Svenne, varför kallar du ett hologram för en schaktmaskin som för människor till helvetet?

Får man inte gå på en konsert där det spelas musik och animerad video som kristen, eller avser du något annat som jag kanske missar?

Svara -   - 17/11-18 15:38 -


Stefan Jonasson

Tufft hologram bra gjort.. Ganska fin musik 🎶.... Jag såg inget demoniskt i det.. Killen kommer säkert att växa ifrån att leka med dockor. Tycker lite synd om honom...... Något som verkligen var demoniskt det var videon med Mary baxters helvetes resa.. Där hon beskrev hur JESUS plågade syndare... Och några andra helvetes beskrivningar tex den där Mikael Jackson dansade i helvetet... Såna beskrivningar av helvetet är verkligen demoniskt och inspirerade av djävulen...

Svara -   - 17/11-18 16:49 -


Tomas N

Man blir mest bedrövad och ledsen över sådan här vilsenhet. Köttet ioch de ofrälsta har en ganska tydlig dragning till att hånskratta åt detta och med lättnad glädjas åt de som har större problem än man själv har. Men den mentaliteten har man tack och lov blivit befriad ifrån .

Den här nyheten ger ganska oundvikligen en

Känga eller passning åt hela japanska kultureren som är mycket komplex.Inte minst på det sexuella har de haft mycket märkliga saker och där mycket kom ur samuraikulturen.

Är detta demoniskt?Ja ,det är alltid en faktor när människor utan kliniskt allvarliga störningar tänker och lever i förvirring ,villfarelser och gör märkliga saker.

Men det verkar ju tyvärr vara alltmer vanligt att leva i en virtuell/fantasivärld med alla spel och en hel värld som finns på skärmar.

Man har ju också läst en del andra galna exempel på folk som gjort ett statement av gifta sig med djur och objekt och annat.

Egoism och självupptagenhet i ett beklagansvärt rop på hjälp men med andemakter av självbedrägeri högst verksamma.

Det enda man kan göra är egentligen att skratta åt eländet,men det ärr ju synd om människorna. De behöver Jesus.

Svara -   - 17/11-18 20:46 -


AnnMarie

Svar till Stefan Jonasson .

Ja dessa då kallade syner och uppenbarelser om besök i helvetet är för mig obegripligt hur man kan gå på!Jesus plågade syndare i helvetet!??Är det ett önsketänkande för vissa kanske🤔

Svara -   - 18/11-18 07:40 -


AnnMarie

Svar till Tomas N.

Man kan ockdå bli bedrövad och ledsen av den vilsenhet många kristna lider av!

Svara -   - 18/11-18 07:42 -


Tomas N

Svar till AnnMarie.

Ann-Marie

Ja ,det kan finnas frustration. Även Jesus och Paulus visade tydliga tecken på frustration.

Men när man höjer sin röst inom gemenskapen,så bör man ju göra det i vetskap om vad man bidrar med.

Kunskap och lärarens roll ,profetens eller allmän kärlek och uppmuntran och alltid med hoppet som ledstjärna.Gud är alltid stor och mäktig oavsett och alltid finns löftet om befrielse och frälsning för den som älskar och väljer Gud och omvänder sig från det onda

Svara -   - 18/11-18 09:01 -


Svenne

Jag avskyr alla dessa uppfinningar som är designade av djävulen. Hologram och dataspel. Framför allt barn far illa av att se sådan förförisk smörja. De kan ofta inte skilja mellan fantasi och verklighet.

Barn och ungdomar spelar sina farliga dataspel och ser hur det går till att döda och hur blod flyter. Våld och sådant som är makabert är det huvudsakliga innehållet i dessa spel. Inte underligt att barn och ungdomar blir mördade när dessa vidriga företeelser lär dem att döda. Föräldrarna kanske säger: "Det är nog inte så farligt". Jo, det är inte alls så oskyldigt.

Konstruktörerna av hologram och dataspel tjänar miljarder på detta onda medan ungdomarna och barnen blir avtrubbade i sina sinnen. Tala om förförelse! Nej, ge barnen Jesus istället!

Svara -   - 18/11-18 16:28 -


vanessa

Svar till Svenne.

Nu är du överdriven svenne, när du säger att hologram och dataspel är designade av djävulen, tona ner dig lite.

Visst finns det många demoniska spel och liknande som framställs genom denna teknik, likaså finns det många trevliga och sunda spel och simulatorer som kan användas i utbildningssyfte. Du har fel och får oss kristna att framstå som fyrkantiga och oförstående.

Svara -   - 18/11-18 19:37 -


Svenne

Vi kristna har betraktats som "fyrkantiga och oförstående" i alla tider. De sant kristna (inte de som sover) har varit föraktade, hånade och förföljda i alla tider. Vi kristna är den folkgrupp, som har fått utstå den definitivt värsta förföljelsen! Hets mot folkgrupp, heter det i lagens mening.

Det är för att vi har velat ta avstånd från världens bedrägliga lockelser, nöjesliv och allt annat som emanerar från den onda andevärlden. O, vad lika världen vi har blivit! Hur toleranta vi är mot sådant som inte borde få förekomma i Kristi församling!

Vi kan inte vinna ofrälsta för Gud genom att efterlikna världen. Vi måste vara annorlunda, så att de ser, att vi har något som de saknar. Jesus älskar människorna som Han köpt med sitt dyra blod och vill inte att de ska bli förförda och bedragna av synden.

Har man gåvan att skilja mellan andar är det lätt att avslöja om hologram och hemska dataspel är av Gud eller den onde.

Jag tar inte tillbaka ett enda ord av det jag skrivit. Jag skriver det Herren manar mig att skriva.

Svara -   - 19/11-18 08:50 -


Leif

Svar till Svenne.

Jag håller med dig Svenne på de allra flesta punkter. Det är mycket idag som är designat av den onde utan att vi tänker så. Speciellt inom datans område, men! Det är ju så att också det området har haft sina mörka tekniska förelöpare under alla år för att så småningom leda hela mänskligheten mot harmagedon och gehenna.

Maskiner, motorer o.s.v är det mesta sånt som egentligen djupast sett leder både miljö, naturen och människor mot fördärv, alltså inget gott.

Däremot kan vi använda oss av det mesta för att leda andra rätt. Vi själva bör dock hålla avstånd från allt som förslavar och binder, men insikten du har Svenne borde fler ha!

Svara -   - 19/11-18 09:22 -


Svenne

Tack, broder Leif! Glädjande att någon är på samma linje som jag. Vi står för det sanna och rätta, men går emot det onda.

Svara -   - 19/11-18 16:53 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

17

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

36

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

25

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

8

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 12:19

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

30

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!


Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Som det var i Noas dagar...

AV MIKAEL WALFRIDSSON  Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet.

45

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 1

Nåd

Läsarmejl av Sigvard Svärd Man kan mänskligt sett tycka att Gud borde ha skickat iväg Kain utan något skydd. För Kain var ju en ond brodermördare, och att skydda honom verkar både ofattbart och orättvist. 

20

Läs allt!


Rädda en ödla genom att dela denna video

Frågan blir denna: Felöversatte även den Islamiske guden Allah när han uppenbarade denna historia?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 035 512 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 186 kommentarer och 61 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp