Surfar nu: 576 www.apg29.nu


Här blir den ena blonda kvinnan halshuggen av muslimer

Här blir den ena blonda kvinnan halshuggen av muslimer

Två unga blonda kvinnor från Skandinavien blev halshuggna av muslimer när de tältade i Marocko. Man kallar mordet på kvinnorna terroristdåd, vilket det naturligtvis är, men en mera riktig benämning är att det är ett religiöst motiverat muslimskt mord som är inspirerat från Koranen.

Dubbelmordet på två unga skandinaviska kvinnorna i Marocko beskrivs som ett terrordåd. Det är naturligtvis sant, men en mer riktig benämning är att det är ett religiöst motiverat muslimskt mord som är inspirerat från Koranen.

Halshuggna

De båda kvinnorna, den 24-åriga danskan Louisa Vesterager Jespersen och den 28-åriga norskan Maren Ueland blev båda halshuggna av muslimska jihadister i Marocko. De båda blonda skandinaviska kvinnorna hittades senare vid sitt tält utan huvuden.

I marockansk media har det publicerats videomaterial från mordet på kvinnorna. Av videon framgår att är flera män med macheter överföll dem när de hade lagt sig för att sova i tältet.

Blodigt videoklipp

Det mycket blodiga och hemska klippet visar tydligt hur en av kvinnorna får hela sitt huvud avskuret från sin kropp medan hennes dödsskrik hörs. 

Det hörs ett otäckt väsande ljud från henne när man ser att mannen skär loss hela hennas huvud. 

Därefter tar en man tag i det blonda och blodiga håret och slänger omkring det avskurna huvudet bland packning och stormkök. Ena kvinnan hittades mördad och avhuvad inne i tältet medan den andra hittades utanför.

I det fasansfulla filmklippet hörs muslimska män skrika ”Det är Allahs vilja, och ”Det här är för Syrien” med anledning av västländers bombningar i Syrien. 

Två kvinnor mördade i Marocko

Bilder på kvinnorna och deras mördare och knivarna. Bildkälla: gellerreport.com

Muslimskt motiverat dåd

Kanske reagerar någon över att jag skriver att det är muslimer som har begått det hemska mordet mot de båda skandinaviska kvinnorna. Men det är ju muslimer som har begått det hemska dådet! Det var inte kristna, buddhister eller från någon annan religion som gjorde det. 

Dessutom var det inte bara några vanliga galningar som utförde det utan någon som helst motivation eller ledning från någon religion eller ideologi. Dådet utfördes med motivation, ledning och inspiration från koranen och den muslimska religionen islam. I koranen står det ju att muslimer skall halshugga de som inte är muslimer. 

När mördarna utför sin bestialiska dåd så åberopar de Allah. De utför morden i Allahs namn! Det är alltså ett islamskt motiverat dåd utfört av troende muslimer som utför Allahs vilja såsom det är nedskrivet i koranen.

Brittiska Daily Mail skriver om det hemska dubbelmordet

”Fanatiska islamister kallar de skandinaviska tjejerna i 20-årsåldern för ”Guds [Allahs] fiender” medan de filmar sig själva skära halsen av en av kvinnorna i Marocko - och publicerar filmen som svär trohet till Islamiska Staten.”

Citerar koranen

Daily Mail berättar också om ett annat filmklipp: Det är fyra män som är misstänkta för morden sitter framför en svart-vit flagga och läser verser ur islamiska texter.

En man börjar med att recitera Al Fatiha, som är en koranvers som alla muslimer ska kunna citera utantill för att bevisa att han är troende. 

Därefter en annan vers: Bekämpa de som är otrogna (inte tror) hädanefter och säg ”Det finns ingen gud utom Allah och att jag är hans profet och om de säger så, ska de göra sitt blod och sina pengar tillgängliga för oss”.

Mot slutet av videon viftar en av männen en machete i luften, de svär trohet till IS-ledaren Abu Bakr el Bhaghdadi och ropar Allahu Ahkbar innan de höjer pekfingrarna i ett tecken för trohet mot IS.

Bevisen är tydliga: Det är ett religiöst muslimskt motiverat mord. De mördade för att de var troende muslimer och ville följa islam och koranen, och inte för att de var vanliga galningar utan någon som helst religion eller ideologi.

Bibelns Gud är kärlekens Gud

Bibelns Gud är inte som Allah. Bibelns Gud är kärlekens Gud som sände sin son Jesus Kristus till världen för att frälsta och rädda människor. Koranens gud Allah mördar, slaktar, stjäl och förstör. Det är två helt olika gudar och har ingenting gemensamt med varandra.

Bibelns Gud älskar dig! Han vill dig inget ont. Han vill att du ska bli frälst och räddad och få alla dina synder förlåtna. Hur blir du det? Du blir frälst och förlåten då du tar emot Jesus Kristus som din Herre i ditt liv!

Gud bevisade sin kärlek till dig då Jesus dog för dina synder på korset som var rest på Golgata kulle. Här försonade Jesus dig med Gud genom sitt blod som han göt.

Tron på Jesus är ingen våldets religion. Utan här handlar det om att man av fri vilja tar emot Jesus som Herren och då blir man frälst, räddad och förlåten.

Jesus är till för alla människor. Han kom för alla människor. Han dog för alla människor. Han försonade alla människor med Gud. För att nu bli försonad behöver du ta emot försoningen i Kristus Jesus. Du behöver ta emot Jesus!

Gud är inte emot någon människa. Han är för alla människor!

Låt dig försonas med kärlekens Gud som älskar dig så mycket!

Be för anhöriga och mördarna

Be för kvinnornas anhöriga. Be att Gud ska hjälpa och trösta dem i sorgen. Be att de tar emot Jesus och blir frälsta om de inte redan är det. Be också för mördarna att de tar emot Guds sanna kärlek i Jesus Kristus och blir frälsta.

Det är bara Jesus som kan frälsa och rädda oss människor!

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. (Joh 3:16)

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 22 december 2018 16:04 | #marocko #islam #mord #muslimer #koranen #allah | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

10 kommentarer

Niklasjönsson 22/12-2018, 17:40

Fruktansvärt hemskt att läsa,stackars människor tur att Jesus har besegrat detta hemska med sin kropp för att vi ska få evigt liv.

Svara


Kattis 22/12-2018, 17:49

Ja det var ruggigt och läsa. Stackars kvinna vilken smärta hon fick gå igenom!

Svara


Lukas 22/12-2018, 20:17

Två unga skandinaviska kvinnor reser omkring och tältar på marockanska landsbygden - i västvärlden är man totalt naiv när det gäller islam, religiöst och historiskt. Man ids inte ens kolla i koranen och haditherna vad det står utan lever i en drömvärld. Likaså om att turkarna d v s muslimer hotade Europa på 1600-talet. Man kan t o m bli åtalad av någon research-grupp om man skriver sanningen om islams hot. Supernaiva Svenska kyrkans riksmöte beslutade t o m att man vill sprida Allahs kärlek. Jag frågade en iransk man om folk verkligen skulle döda en släkting om den blivit kristen varpå han svarade att det gör man i allmänhet inte men att det finns alltid någon tillräckligt fanatisk som kan göra det.

Svara


David Ström 22/12-2018, 20:36

Svar till JL.

Förstår du inte den svenska mentaliteten JL? Anledningen till att värdegrunden är så viktig för våra politiker är att folk verkligen anser att det är vi som är riktiga människor, mer värda och mer upplysta med en högre moral än andra folk. Vi vet hur man ska behandla både djur och barn. Vi är genetiskt goda och rättvisa. Dessutom är vi oskyldiga till all världens ondska. Kanske är det arvet efter 200 år av fred. Men det går bra att exportera vapen och död och i varje konflikt så hittar man svenska vapen. Men det räcker med ett beslut och en händelse för att ge fienden en mycket bra anledning att ge sig på kristna. Det var avsättandet av Khadaffi. Det slutade med kaos och en hel nation som föll ihop.

Svara


JL 23/12-2018, 09:25

Svar till David Ström. Det heter ju att högmod går före fall.
Återigen vill jag peka på det första budet. Hade kvinnorna följt det, så hade de varit i livet nu.

Svara


Stefan Jonasson 23/12-2018, 10:16

Hur kan du veta vad dom har följt för bud eller inte.... Dom kanske var frälsta... Eller så frälste GUD dom innan dom dog... Dom kanske blev martyrer... Muslimerna som gjorde det som följde Muhammeds exempel och koranens lära kommer att hamna i helvetet.... Islam är hatets och våldets religion...

Svara


Stefan Jonasson 23/12-2018, 10:49

Ibland förstår man kommentarer... Man kanske inte läser ordentligt... Eller så har man sitt fokus på nåt annat än det som diskuteras..... Högmod är orginalsynden.... Dom där gossarna är uppfyllda av högmod över hur rättfärdiga och lydiga mot GUD dom har skapat sig en inre bild av vem GUD är... Dvs en avgud som passar deras blodtörst och högmod.... En avgud behöver ju inte bara vara en bildstod.. Utan någon inre bild man skapat med sin fantasi... Som passar det man vill... Dom som är hängivna allah..... Älskar att vara självrättfärdiga hycklare... Ondskans fariseer i kvadrat....

Svara


JL 23/12-2018, 13:02

Svar till Stefan Jonasson . Stefan,
Hur kan du veta vad dom har följt för bud eller inte
Som kristen skall man inte ha med islam att göra. Det är det första budordet. Det följde de inte. En av deras mammor hade varnat dem för att göra det som de gjorde, istället skulle de visa för sina mammor att islam inte var så farligt. Det enda man skall ha med muslimer att göra som kristen, det är att förklara att Jesus är Guds son och fråga om de vill konvertera till kristendomen. Vill de inte ta emot Jesus som Guds son, håll dem borta från er. Upprätthåll det första budet. Som det står i Galaterbrevet:
Svara mig, ni som vill stå under lagen: har ni inte hört vad lagen säger? 22Där står skrivet att Abraham fick två söner, en med sin slavinna och en med den fria kvinnan. 23Men hans son med slavinnan var född efter naturens ordning, sonen med den fria kvinnan tack vare ett löfte. 24Häri ligger en djupare innebörd: de två kvinnorna är två förbund. Det ena kommer från berget Sinai och föder sina barn till slavar, det är Hagar. 25Sinai är ett berg i Arabien men svarar mot det nuvarande Jerusalem, som ju lever i slaveri tillsammans med sina barn. 26Men det Jerusalem som finns i himlen är fritt; det är vår moder, 28Ni, bröder, är löftets barn, liksom Isak. 29Den gången förföljde han som var född efter naturens ordning den andre som var född på ett andligt sätt, och så är det också nu. 30Och skriften säger: Driv bort slavinnan och hennes son.
Jag vet att det inte är vad som lärs ut i frikyrkorna samt Svenska kyrkan, för där är det tvärt om. Man lär människor att inkludera andra gudar. Och de gör det lagiskt. Vilket får följder. I kvinnornas fall fick de huvudet avhugget, i Sveriges fall kommer det med största sannolikhet bli inbördeskrig. Grejen är att frikyrkorna drivs av högmod. Precis som de 2 kvinnorna. De ville ha världen och fick den. Frikyrkorna vill också ha världen och det kommer de att få. Man bryter inte det första budordet utan att det blir konsekvenser. Att bryta lagen får följder i detta liv. Dock som du säger så är de säkert martyrer nu. Om de dog, för att de ansågs kristna så dog de i Herren. Det ger förlåtelse för alla synder. Som det står skrivet:
Och jag hörde en röst från himlen som sade: ”Skriv: saliga de döda som härefter dör i Herren. Ja, säger Anden, de skall få vila efter sina mödor, ty deras gärningar följer med dem.

Svara


Lukas 23/12-2018, 15:51

Måste poängteras att vi numera har 2000 våldsextrema i Sverige, de flesta jihadister. Och de har ökat med 10 ggr på bara 7 år! Det är ett fullständigt misslyckande för regeringarna Reinfeldt och Löfven men bara den senare har fattat att "vi har varit naiva". Sverige driver sedan länge som ett redlöst skepp efter de rådande vindarna. Och ingen gör någonting. Inte ens en regering har man fått ihop efter 100 dagar. Det lär hålla på så ända tills Annie Lööf kommit ner på jorden.

Svara


Bengt 23/12-2018, 19:41

Det sista är mycket viktigt

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, onsdag 21 augusti 2019 kl. 05:33

Jesus söker: Jon, Jonna!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 20 augusti 2019 23:03

Min man är utförsäkrad.Vi ropar om hjälp från Gud! Önskar såklart hälsa för honom i första hand men även att Vårherre förser oss med mat o pengar till räkningar! Tack för all hjälp vi fått hittills!!


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp