2 230 online! | Sidvisningar idag: 25 024 | Igår: 595 158 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Har Homo-maffian tagit över Pingströrelsen?

Läsarmejl

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1440414835-homosexuella.jpg
Bild: Montage.

Har Homo-maffian tagit över också i Pingströrelsen?

I söndags var vi som vanligt i vår församling och det var predikan från Rom 1:18 – 32, stället där Paulus undervisar om homosexualitet.

Predikan började med att Pastorn läste hela avsnittet i Bibeln och där står ju klart att homofili är synd, och hur fel det är när männen uppfylls av lusta till varandra och bedriver styggelse man med man.

Visste inte Paulus vad han pratade om?

Men så kom utläggningen. Och Pastorn menade att kanske Paulus inte visste vad han pratade om. Det var kanske så att det bara var när en slavägare hade homosex med sin slav som var fel, men kanske inte när homofilin bara var en krydda i tillvaron, och så vidare.

Och även homosex kunde ju vara olika fick pastorn till och han hade full förståelse för om en man fick äkta kärlekskänslor för en annan man.

Homopropagandan hade krupit in i vår församling

Vid det laget hade vi gett upp, och det som vi hoppats skulle vara ett brandtal mot homo-maffian som håller på att ta över det här landet. Blev istället ett totalt nederlag. 

Det var bara att konstatera att homopropagandan också hade krupit in i vår församling. Det var inte längre någon rakryggad ståndpunkt, som följde Bibeln.

Och när sedan Pastorn avslutade med att påminna oss att vi alla är syndare. Alla är vi syndare frälsta av nåd. Vilket vi givetvis vet. Och när han citerade, ”Den som är utan synd kastar första stenen”. Kände vi bara att det var kört. Det var vi som var fel på det, inte homofilerna.

Och givetvis, det finns frälsning också för homofiler när de omvänder sig.

Vart är den Svenska Pingströrelsen är på Väg?

Eftermötet reste sig alla och hälsade och log och såg ut som vanligt. 

Var det bara vi som kände den här totala uppgivenheten och undran var den Svenska Pingströrelsen är på Väg. Och vart man skall gå för att möte en Äkta församling som verkligen har Gud i sig och är fylld med hans Ande och Kraft.

Läsarmail


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 31 augusti 2015 21:01 | #läsarmejl. hbtq #hbt #propaganda #homolobbyn #pingströrelsen #homosexualitet #homosexuell #förförelse #sista tiden #tidstecken #homopropaganda | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


91 kommentarer

lasse

En äkta församling som lever i en relation med Jesus gör hans vilja är det viktigaste som finns. Vi går mot mörka tider i en ond värld

Svara -   - 24/8-15 14:30 -


susse

Nåt ja tycker e konstigt. Bögar får gifta sig . Men om man e fd kriminell. O vill börja om sitt liv med sina barn o tjej går d inte. För då kommer soc o tar barnen... Jo. Då e d typ omöjligt o gifta sig för att man inte vill bli av med sina barn. Hur gifter man sig utan statens samtycke? Om nu Bögar ,får gifta sig. Varför kan inte då vanligt folk börja om? O få gifta sig med den man älskar,o så som en familj ska vara ??

Svara -   - 24/8-15 14:38 -


Irene

alla kyrkor och samfund är barnen till skökan som är den katolska kyrkan är modern hoppas ni märker det själv att sodom världen är detsamma som skökan och antikrist det går allt i ett

Svara -   - 24/8-15 14:52 -


nils

Är just nu i Borgholm,den stad där Åke Green talade mot homosexualitet och dess följder och avfall.Det blev rättegång där han dock frikändes.--Har det nu redan gått så långt,INOM PINGSTKYRKAN,som detta inlägg beskriver?--Detta är en skakande beskrivning av tillståndet,och HUR FORT allt tycks raseras och gå MOT SIN UPPLÖSNING!--Nu gäller för alla trogna medlemmar att SJÄLVA BÖRJA LÄSA, och tro på BIBELNS tydliga undervisning, och dess VARNINGAR ,om VI VILL rädda våra själar!--Tydligen får vi ej lita på Pastorer,Präster i deras vilsna försök att vara ORDETS FÖRKUNNARE,och då vill vara alla till lags, och anpassar sig till DENNA TIDSÅLDERS VÄSENDE,som är JUST SYNDEN!!

Svara -   - 24/8-15 14:59 -


Sara

Jag är själv med i Pingskyrkan och blir väldigt förvånad över hur en pingstpastor kan predika så som beskrivs här. Hade det hänt i min församling hade jag varit tvungen att lämna den.

Svara -   - 24/8-15 15:07 -


josef

Tyvärr är vi nog i den tiden att det inte går att lita på någon, inte ens sig själv. Endast Gud skall vi ha vår förtröstan i.

När det gäller församlingar som gått fel inom pingst, så beror det i huvudsak på att vi gått ifrån äldstes funktion tror jag. Äldste skall leda och hjälpa församlingen, inte någon välkammad teolog med smord tunga, enligt min mening.

Pengar drar till sig ohyra. Gäller även kyrkor.

Svara -   - 24/8-15 15:17 -


Joel

Svar till Sara.

Du skrev ned mina tankar Sara.

Svara -   - 24/8-15 15:23 -


Leif Boman

Denna syndiga predikan bör omedelbart konfronteras enligt Bibelns mönsterbilder. Kanske inte alltid så lätt att tolka in exakt tillvägagångssätt.men på ett ungefär!

Först med två eller tre vittnen som lyssnat till predikan, men enskilt med pastorn. Vill han inte lyssna till detta så tar man upp detta med styrelsen och pastorn eftersom förmodligen äldste inte existerar längre.

Blir det inte gehör här heller så tar man upp det inför hela församlingen, att denna pastor omedelbart bör avsättas om han inte ändrar sin inställning, och ångrar sin syndiga predikan.

Om det inte reageras här heller så blir det givetvis svårt. Då finns det två vägar till som jag ser det. Man kan frimodigt kontakta samfundets ledarskap och se om de reagerar, om inte så lämna församlingen och sök er någon ny!

Jesu frid.....

Svara -   - 24/8-15 15:41 -


Johan

Utan att veta var någonstans detta är, så tror jag ändå att det handlar om en människa som helt enkelt är obefäst i Skriften.

Att man sedan gör sådana till ledare och kallar dem för pastorer, är ytterst olyckligt. De motsvarar inte kravspecifikationen på en församlingsledare, som finns i 1Tim 3 och Tit 1.

Att man gör så, beror på systemfelet att man ofta tar akademiker som läst på någon teologisk utbildning och gör dem till pastorer. Så gjorde inte Paulus. Han utsåg dem som utkristalliserats som ledare och som motsvarade kraven.

Så tyvärr är de, i Ordet obefästa så kallade pastorer som idag är ledare inom svensk frikyrklighet, förmodligen i majoritet. Det ser vi på flera andra områden där det släppts efter. Skilsmässa och omgifte, sambo, kvinnliga församlingsledare och så nu homosexualitet. (Visst det finns många andra områden som man också tillåter, istället för att hjälpa människor till omvändelse: girghet, lögn, avguderi osv.)

Det särskilda med homosexfrågan är att om man tappar där, så visar man att Skriften inte längre är någon auktoritet för en. Man tappar bort Skriften. Detta eftersom det står så tydligt och klart, både i GT och i NT att det är synd.

Därför tror jag att den frågan är en vattendelare inom kristenheten. Må de som verkligen vill följa Jesus, gå ut ifrån Babylon, d v s lämna all ljummen, kompromissvillig, urvattnad kristendom och söka andlig gemenskap enbart med de som faktiskt vill följa Herren!

Svara -   - 24/8-15 15:46 -


christina

Jag förvåna mig inte vad vi är på väg, för bibeln talar just om denna synd ,som var på Lots tid i Sodom och Gomorra.Nu gäller det att vi ska vara redo och leva i renhet.Sant det du säger nils,vi kan inte lita på präster och pastorer idag.Jesus kommer snart!!!!!!Lita bara på Jesus och hans ord.Vi ska vara vakna!!!!

Svara -   - 24/8-15 15:54 -


Erik S

Kan instämma med flera här-visst lever vi i den sista tiden och oron är helt befogad. Svk är ju redan förlorad till homo och vänstermaffian. Var själv i en pingstkyrka på försommaren och hörde en ganska känd förkunnare. Han uttryckte samma sak. Att vi inte får avvisa någon. Vi måste "inkludera" alla människor i våra kyrkor/församlingar och så nämner han specifikt homosexuella! Jag reagerar starkt mot detta. Men församlingspastorn tyckte det var alldeles utmärkt-han var på samma linje.

Så tydligen är något på väg att "smyga in" i pingst- kyrkorna. Det är bara att läsa Bibeln-där står det klart och tydligt vad gäller homosex. Kommer inte att vara medlem i nån kyrka som inte rätt skiljer på synd och icke synd. Dennna tid är så allvarlig, så vi måste bli helgade inför Herren och ikläda oss hela vapenrustningen, om vi ska kunna stå upp för Kristus. Dom mörka tiderna har redan börjat- avfallet inom kyrkan likaså. Den Helige Ande måste få utföra sitt hela verk!

Svara -   - 24/8-15 16:18 -


susse

Om man ha gjort fel i sitt liv tidigare så tar soc barn om man går ihop igen. Nyss börjat tro på Jesus. O nu kommer ja väll hamna i helvetet bara för ja inte vågar gifta mig på grund av soc. Men Bögar får gifta sig skaffa barn men ja kan inte gifta mig fast ja tror på Jesus o ha barn med denna man. Va e d för konstig värld vi lever i. Låt bögarna gifta sig o leva sin dröm o kasta en troende familj i helvetet. Låt d som förlåter brinna .. ska. D va så illa.. ja vill ju inte d..

Svara -   - 24/8-15 16:36 -


Monika

Guds frid. Utan att beröra ämnet som sådant: Jag förstår inte varför man sitter kvar och lyssnar färdigt på uppenbara villfarelser öht? Res er upp och gå där ifrån! Sedan ska predikanten, precis som Leif Boman säger, konfronteras i enlighet med ordet. Pastorn missade versen som är före hans predikounderlag: Rom. 16:17 Jag uppmanar er, bröder, att ge akt på dem som vållar splittring och kan bli er till fall, i strid mot den lära som ni har fått undervisning i. Vänd er bort från dem. 18 Ty sådana tjänar inte vår Herre Kristus utan sin egen buk, och med milda ord och vackert tal bedrar de godtrogna människor.

Svara -   - 24/8-15 18:02 -


Paulus

Den församlingen hade jag lämnat!

Svara -   - 24/8-15 18:25 -


Alexander Grenehed

Som medlem bör man stå upp för Ordet. Pastorn äger inte kyrkan så isf ör det han som borde sluta eller omvända sig. Något att ta upp på ert församlingsmöte eller dylikt. Jobbigt? Ja! Men tänk på David & Goliat, Herren HERREN är med. Han är den samme igår, idag och i evighet. Amen. Halleluja!! Vi har en Gud som är större än människors tankar och villfarelse. "Låt inte era hjärtan oroas. Tro på Gud och tro på mig." Jesu ord i Johan 14:1

Det Israelerna och Filisteerna (den stor massan) gjorde var att de inte gjorde någonting, de bara väntade på att någon skulle kliva fram. Herren är på den rättfärdiges sida, välsignelsen kommer på ett eller annat sätt efter ansträngningen.

Predikade just detta igår, tänk att det skulle passa så bra på denna sida :-)

Svara -   - 24/8-15 18:27 -


Anders Ekman

Lewi Pethrus skulle rotera i längdsled om han bedökte en sådan Pingstförsamling idag!

Svara -   - 24/8-15 18:38 -


ulf lennart

det aer ju inte bara Pauli ord som foerbjuder homofili. 3 Mos 18 ; 22 ; 'Du skall icke ligga hos en man saasom man ligger hos en kvinna; det aer en STYGGELSE'. FLY Alla Sodoms Skoekokyrkor.

Svara -   - 24/8-15 18:43 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

Ha Ingen del i deras Olydnad, Ondska och Orenhet!

Svara -   - 24/8-15 18:54 -


Johan

Homosexuella har sedan flera år sökt sig till frikyrkor med frågor huruvida de som lever ihop med någon av samma kön, sambo, registrerat partnerskap eller vad de nu också juridiskt får kalla för äktenskap, får lov att bli medlemmar. Det har var varit för många homosexuella som samtidigt på olika håll, gjort detta, för att det ska vara en slump. Det här är en del av gay-rörelsens aktivism för att förändra kyrkan, så att de kan leva öppet i sin synd, som inte längre ska kallas synd och samtidigt vara medlemmar i frikyrkor.

Ledningarna har haft svårt att värja sig. Detta eftersom de vet att de redan gjort kompromisser på andra områden. Dessutom består nog ledningarna ofta i dag av en brokig skara människor, med skiftande grad av att själva vara befästa eller obefästa i Skriften. De vet också att det kommer att bli strid om de vägrar låta dem gå med. Risk för mediedrev m m.

Alltså är det redan idag flera frikyrkor där öppet homosexuella är medlemmar, trots att de lever öppet i sin synd och förmodligen är det ingen som säger något. Församlingstukt förekommer knappast längre, så de här sammanhangen tycks nu fullständigt ha kapitulerat för synden.

Det enda raka hade för dessa ledningar varit att på kärleksfullt och bestämt sätt predika Evangeliet för dem som kommer och säga att de är välkomna om de vill omvända sig. Samtidigt bör de predika omvändelse även bland sina nuvarande medlemmar.

De ska stå till svars, inte som nu inför människor, utan inför Gud själv, en dag.

Hur vågar de att ge efter för synden och leda in människor på den breda vägen, samtidigt som de förvillar dem att tro att de är påväg till himlen?

Svara -   - 24/8-15 19:16 -


Caroline

Hur kan man tolka Bibeln så fel. Budskapet är tydligt: Man och kvinna, inget annat. Tyvärr så är det många präster och pastorer som vilseleder människor i tron om att de öppnar upp för fler att söka sig till kyrkan.

Vi kristna (som lever i relation med Gud) måste våga ifrågasätt och stå upp för det levande Ordet, sanningen. Människor blir vilseledda på den breda vägen istället för den smala i tron om att de vandrar i ljuset.

I dessa tider behöver vi be, läsa Bibeln och åter be, leva i en nära relation med Gud och låta den Helige Anden leda oss. Be att Gud öppnar våra ögon så vi ser klart och våga stå upp för sanningen och Ordet, så att vi kan vandra i ljuset i väntan på Jesu återkomst.

Svara -   - 24/8-15 20:46 -


Carla

Gå ur den stora skökan för att inte ta del av det onda G v d

Svara -   - 24/8-15 20:53 -


Bengt-Åke Eliasson

Ja, homomaffian tar över ALLT. Det är förutsagt om det i bibeln. Bibeln säger att de ska ske de som sker nu. Men efter efter de, så ska de bli nytt , de som ska bli nytt. Ja men så är de ju, Allt är planlagt, och Gud visste ju detta. Och folken kliar sig i huvena. Det har alltid varit så här på jorden. Och värre blir det innan Herrens dag kommer. I Jesu namn AMEN

Svara -   - 24/8-15 21:44 -


Bengt-Åke Eliasson

"Se upp så att ingen bedrar er. Många kommer att uppträda under mitt namn och säga: Jag är Messias, och de skall bedra många. Ni kommer att få höra stridslarm och krigsrykten. Se till att ni inte låter skrämma er. Sådant måste hända, men det är ännu inte slutet. Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det blir hungersnöd och jordbävning på den ena platsen efter den andra..." (Matt 24:4-7) "Det skall bli ett lidande vars like inte har funnits från världens början till denna dag och inte heller kommer att finnas. Och om inte den tiden förkortades skulle ingen människa bli räddad" (Matt 24:21-22)

Svara -   - 24/8-15 21:46 -


anonym

Svar till Johan.

Med all respekt, men var står det i Bibeln att man inte får vara församlingsledare som kvinna? Citera gärna!

Svara -   - 24/8-15 22:35 -


William

Svar till Johan.

Ja det är hemskt! Det är verkligen hatiskt att ljuga sådär, det är inte de kristna som är hatiska när de säger sanningen utan det är motsatsen.

Svara -   - 24/8-15 22:49 -


Sara

Tips Audacity från Living Waters, om att vittna för homosexuella: https://www.youtube.com/watch?v=tbPu2rtmDbY Vi måste stå fast vid sanningen, annars lurar vi människor till att gå evigt förlorade. Att säga sanningen är att älska dem, för endast genom sanningen kan de bli frälsta och försonade med Gud.

Svara -   - 24/8-15 23:11 -


ulf lennart

Svar till anonym.

'Daeremot kan jag(Paulus) icke tillstaedja en kvinna att sjaelv upptraeda som laerare, ej heller att raada oever sin man; fastmer maa hon leva i stillhet. Adam blev ju foerst skapad och sedan Eva. Och Adam blev icke bedragen, men kvinnan blev svaart bedragen och foerleddes till oevertraedelse'. 1 Tim 2; 12-14.

Svara -   - 24/8-15 23:15 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

Detta staemmer med Guds ordning.Jesu laerjungar var ju alla maen, aeven om de allra innerligaste anhaengarna var kvinnor.

Svara -   - 24/8-15 23:20 -


C H

Snart bögar som e prästar och ni som tycker att det e någ så ska Jag säga att ni som inte e i mot samkönade äktenskap och kvinnliga prästar ska inte vara i mot bögar som e prästar för dom ska också få vara det om dom vill friheten e för alla..friheten ska straffa dig som inte respekterar Guds lagar Antje Jackelén kommer leda många till helvetet

Svara -   - 24/8-15 23:20 -


Harriet Bouv in

Men bilden representerar väl inte några pingstvänner?

Svara -   - 24/8-15 23:34 -


Johan

Svar till anonym.

Tack för en riktigt ställd, bra fråga!

Vill börja med att säga att de flesta män, ska inte heller vara församlingsledare. Det är bara de fåtal män som själva som uppfyller Bibelns krav och samtidigt själva vill, som ska komma på fråga.

Detta står t ex i 1 Tim 3:1-7

"Om någon gärna vill få en församlingsledares tjänst, så önskar HAN sig en god uppgift. En församlingsledare skall vara oklanderlig, EN ENDA KVINNAS MAN, nykter, förståndig, aktad, gästfri och en god lärare. HAN får inte missbruka vin eller vara våldsam utan skall vara vänlig, fridsam och fri från penningbegär. HAN skall ta väl hand om sin familj och se till att HANS barn lyder och visar all respekt. Men om någon inte förstår att ta hand om sin egen familj, hur skall HAN då kunna ta hand om Guds församling? HAN skall inte vara nyomvänd, så att HAN blir högmodig och döms av den som förtalar HONOM. HAN skall också ha gott anseende bland dem som står utanför, så att HAN inte får dåligt rykte och fastnar i djävulens snara."

I Tit 1:5-9, står samma sak. Det ska vara "EN ENDA KVINNAS MAN" osv,

I 1 Tim 2:12 står det: "Jag tillåter inte att en kvinna undervisar eller gör sig till herre över mannen, utan hon skall leva i stillhet"

Etc, etc.

Detta handlar alltså inte om att kvinnor och män har olika värde, som världen vill få det till. Nej, det handlar om att män och kvinnor, som inför Gud har lika värde, samtidigt har olika roller. (I mansrollen ingår det alltså för några att de ska vara församlingsledare)

Den församling som lyckas att upprätta män respektive kvinnor till det som Gud har tänkt, i enlighet med Guds ordning, kommer att bli oerhört attraktiv för många!

Också med all respekt. 😊

Gud frid!

Svara -   - 24/8-15 23:42 -


Vaike Nilsson

Det är otroligt sorgligt att en s.k. Herrens tjänare förvränger Guds Ord och därmed förleder folket. Jag skulle ha rest mig och gått och aldrig kommit tillbaka. Detta är inte en församling som har Guds Ord som "lyktan på sin stig"! Förfallet ser vi nu överallt och inom alla led i samhället.

Svara -   - 25/8-15 00:06 -


antihomo

Du ska inte ligga med en man som ligger med en kvinna står det i bibel. .,jag antar att Bögar tolkar kanske det här så fel sätt ((en homo ska inte ligga med en hetero eftersom att en hetero ligger med en kvinna och en homo kan ligga med en homo eftersom han ligger inte med en kvinna)) där för del är missuppfattat det här hela och dem behöver en annat förklaring för att homo sexuelt är en synd.

Svara -   - 25/8-15 00:06 -


Eva

Maranatha predikar Guds Ord oförvanskat.

Svara -   - 25/8-15 02:08 -


Eva

Svar till Vaike Nilsson.

Mycket sorgligt

Svara -   - 25/8-15 02:11 -


Eva

Varför är det så otroligt viktigt för avvikande människor att stoltsera med sin avvikelse. Varför är det så viktigt att pålysa det överallt vart man än kommer och går. Alla vet det nu. Räcker det inte med det nu då. Se mig! Se mig! Ja, vi har sett dig/ er. Barnen har sett/ser dagligen er. Vad vill ni mera då?

Svara -   - 25/8-15 02:27 -


Eva

Vilken äcklig och oren värld vi lever i!!!! Tycker mest synd om barnen som måste växa upp här. Vuxna tar ansvar! Nä, vuxnar tar inte ett dyft ansvar. Bara gullar med. Till och med överheten gullar med i det här. Det handlar om människor som mår dåligt i grund och botten och som behöver höra sanningen ifrån Guds ord som är kärlekens ord till alla människor. Det är inte friskt i alla fall och det vet vi alla var och en och även den som lever i det. Gud skapade inte vår värld och människorna till att leva så här i sus och dus, det här vet vi om men synden har dragit ner människan och världen i sånt mörker nu och det är tack vare att vi inte följer 10 Guds bud som är för oss det bästa för vårt leverne. Allt har blivit om bakfoten. Allt är upp och nervänt. Varför måste man till och med stå och visa upp sig med att slicka på en klubba som vi ser tydligt vad den föreställer. Kan ni inte ens tänka på barnen och dom gamla åtminstone. Det är så omoget gjort tycker jag.

Svara -   - 25/8-15 02:43 -


Eva

Jag kan inte gulla med i det här. Den här bilden är bara för mycket. Jag säger min åsikt.

Svara -   - 25/8-15 02:48 -


Eva

Om ni nu pratar så mycket om kärlek visa då barnen och dom gamla respekt tycker jag. Sluta upp med era parader. Det räcker nu. Barn o gamla har sett tillräckligt så barnen växer också upp i det här "så kallade" fria samhället och gör likadant eftersom deras sinnen blir inmatade av allt som florerar nu. Ledsamt är allting😢

Svara -   - 25/8-15 02:55 -


Andy Svensson

Jag skulle vilja ställa om frågan på slutet "Vart är den Svenska Pingströrelsen på väg"? till att fråga " Vart är du som tror på Väg?". Är du en Jesu lärjunge som valt att ta korset och efterfölja Jesus Kristus? Om vi kristna tog vårt kors och blev lärjungar istället för samfundskristna så skulle det skaka om i HBTQ världen i vårt land. Vi behöver Guds kärlek istället för förakt mot dem homosexuella. Inte blir dem frälsta av att kristna visar förakt! Jag har själv tidigare haft mycket förakt mot homosexuella och råkade ut för sexuella påhopp från homosexuella män som yngre man. Det här lede till att jag även som kristen bar på förakt mot homosexuella. Gud har genom sin nåd och kärlek förvandlat mitt hjärta till att även älska dessa människor som jag tidigare har avskytt och föraktat. Bibel är tydlig att Gud skapade oss till man och Kvinna, inte till ett liv i homosexualitet vilket är synd. Gud gav sitt liv för varje homosexuell människa. Genom Jesu offer på korset kan du som lever i homosexualitet bli befriad. Gud älskar dig och har en plan för dit liv. Du är hans skapelse, skapad till ett liv med relation till Jesus Kristus. Din synd leder dig bort från sanningen och en relation med Jesus Kristus din frälsare. Gör upp med din homosexualitet idag. Bekänn dina synder och bli frälst från dessa andemakter. Jesus är svaret,vägen, sanningen och livet.

Svara -   - 25/8-15 07:55 -


Alexander Grenehed

Svar till Johan.

Johan jag kan bara säga Amen till det du skriver om församlingen. Otroligt vist och jag instämmer till fullo i dina kommentarer, så bra formulerade. Sanningar som tyvärr i stort sett försvunnit från detta land, därav Guds osynlighet. ”Sök HERREN medan han låter sig finnas, åkalla honom medan han är nära. Den ogudaktige må överge sin väg, den orättfärdige sina tankar och vända om till HERREN, så skall han förbarma sig över honom, och till vår Gud, ty han skall ge mycken förlåtelse.” ‭‭Jes‬ ‭55:6-7‬

Svara -   - 25/8-15 09:28 -


Alexander Grenehed

Svar till Andy Svensson.

Så sant broder Andy. Samfund är inte Guds tanke men däremot Antikrists. Vi kommer få se hur samfunden förändras än mer till en dåraktig ekumenik med allt möjligt. Babylon skall falla medan Israel står på en fast klippa.

Svara -   - 25/8-15 09:31 -


Mikael Hedlind

Ja man blir bedrövad när man läser detta. Känner samma längtan att hitta en gemenskap där Guds ord är vårt liv och rättesnöre.

Svara -   - 25/8-15 09:43 -


C H

Förbanad äckligt vidrig..Gud ta mig från denna äckliga värd nu hattar allt jag ser vill inte ser Mer

Svara -   - 25/8-15 09:44 -


Bertil Rosenius

Svar till Carla.

Svara -   - 25/8-15 09:49 -


Bertil Rosenius

Svar till Carla.

Håller med Carla! Och vid ett dylikt möte/predikan kan man faktiskt resa sig och lämna samlingen, som en markering.

Svara -   - 25/8-15 09:57 -


Andy Svensson

Homosexuella synder är lika allvarligt i Guds ögon som andra sexuella synder och samboförhållande. Hur ser vi på det? Vi kastar sten i glashus men kanske själva lever i uppenbar synd. Frågan måste ställas tydligare "bär du på förakt mot dem homosexuella?" eller drivs du av Guds kärlek och omsorg för deras frälsning och upprättelse? Det är som sagt mycket lätt att kasta sten i glashus och tycka sig vara rättfärdig och duktig. Men frågan är hur har du det med Jesus?

Svara -   - 25/8-15 10:14 -


Tudelu

Det handlar om att skilja på synden och syndaren. Att fördöma synden måste vi absolut göra, likt andra synder som girighet exempelvis. All synd är synd, PUNKT SLUT. Här gör pastorn i mina ögon en grov felgir. Det vi inte får glömma är att predika omvändelse och kärlek till vår nästa. Det är farligt att gå hatets väg och bli uppfylld av hat. Det är enklare sagt än gjort, men om vi söker Jesus så är det hans kärlek vi får gå i. Och då behöver jag kanske även tillägga att tillåta ALLT är INTE kärlek.

Svara -   - 25/8-15 10:58 -


Alf

Kolla Charles Lawson på youtube. Han har en bra kyrka.

Står det verkligen i bibeln att vi som omvänt oss fortfarande är syndare?

"Därför skall de ogudaktiga ej bestå i domen, ej syndarna i de rättfärdigas församling."

Psaltaren 1:5

Jag vet att vi inte är utan synd än, men syndare vet jag inte om Gud tycker att vi är.

Jag skulle vara försiktig att ta mig själv för syndare då jag inte ens tror sådana kommer in i Guds rike.

"Från Paulus och Timoteus, Kristi Jesu tjänare, till alla de heliga i Kristus Jesus som bor i Filippi, tillsammans med församlingsledarna och församlingstjänarna. "

Filipperbrevet 1:1

Heliga ska vi vara, inte syndare. Jag tror inte ens Gud hör syndares böner.

"Vi vet att Gud inte lyssnar till syndare, men om någon är gudfruktig och gör hans vilja, då lyssnar han till honom."

Johannes 9:31

STÅ UPP NI HELIGA I JESUS KRISTUS!

Svara -   - 25/8-15 11:19 -


ulf lennart

Svar till Alf.

Visst aer vi troende fortfarande syndare, vi aer INTE raettfaerdiga, vi aer bara Foerklarade Raettfaerdiga, i och med vaar TRO, vi har 'iklaett' oss Kristus, vi har 'broellopsklader, utan broelloppsklaeder kastas man ut fraan broellopsfesten om man nu slunkit in. Vi aer fraelsta enbart genom NAAD.

Svara -   - 25/8-15 12:24 -


Nina😄

I Luk 6:37 står de Döm inte så skall ni inte bli dömda. Förklara ingen skyldig så skall ni inte förklaras skyldiga. Frikänn så skall ni bli frikända detta sa Jesus till sina lärjungar

Jak 4:12 Men vem är du som dömer din nästa

Vi skall be för dem och ha ett kärleksfullt hjärta och tillrättavisa dem istället

De står klart och tydligt i Bibeln att homosexualitet är en synd men inte större än någon annan synd. Alla behöver vi rannsaka oss varje dag över hur vi lever och låta den helige ande leda oss gäller alla även mig.

Allt du säger ur din mun utan kärlek är inget annat än orent ( Markus evangeliet ) har jag för mig att det står om det

Bröder och systrar i Herren be och åter be för de homosexuella ge dem kärlek men uppmuntra dem inte i sitt leverne

Herrens härliga välsignelse till er alla

Amen 🙏

Svara -   - 25/8-15 13:08 -


Nina😄

Svar till Nina😄.

Och de är beskymmersamt att vi tillåter lite hit och dit åt alla håll och kanter i våra församlingar

Herre välsigna våra församlingar och dess ledare att hålla sitt ansikte emot dig och låta dig den helige ande styra deras ord och tankar

I Faderns Sonens och den Helige Andens namn

Amen 🙏

Svara -   - 25/8-15 13:22 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

aeven som fraelst syndar vi dagligen med tankar, ord eller gaerningar. Men med Hjaelparens stoed vaexer vaar andliga styrka saa att vaart onda koetts begaerelser alltmer kuvas. Denna strid mellan ande och koett har vi att kaempa hela vaart jordeliv,saa att vi blir alltmer helgade, blir alltmer lik Jesus. Men raettfaerdig blir nog aldrig naagon.

Svara -   - 25/8-15 13:46 -


Andy Svensson

Svar till Tudelu.

Ja vi skall skilja på synd och syndaren. Men först får vi gå till rätta med oss själva och vår egen synd. Som jag skrev "Vi kastar sten i glashus men lever själva i uppenbar synd". Ännu en gång ställer jag frågan "Hur har du det med Jesus?". Det är så lätt att kasta sten på andra och tro sig vara utan synd själv.

Svara -   - 25/8-15 13:47 -


Andy Svensson

Svar till Nina😄.

Amen säger jag till det du skriver Nina! Jag bjuder på en semla och en kopp kaffe för en bra kommentar. Tyvärr läser jag mellan raderna här hur folk skriver, och tycks uppleva av visa kommentarer en ande av förakt. Inte vinner man dem homosexuella för Jesus om man har en ande av förakt! Gud har givit sin son även för dem. Någon försvarar sig genast nu "Men man skall hata synden", ja det skall vi göra men inte visa förakt mot syndaren.. Och sedan får vi först och främst gå till rätta med oss själva och vår egen synd. Så Nina bra skrivit!

En stor kram!

Svara -   - 25/8-15 13:54 -


Nina😄

Svar till Andy Svensson.

Tack Andy de värmde 😀

Jag blir ibland så ledsen om jag sårar någon i de jag skriver vill inte de Men orden kommer bara över mig och jag kan inte va tyst

Tack för semla och kaffe 😉 de va gött

Ja vi måste börja rannsaka oss själva och säga ord med kärlek till varandra Herren har sagt att vi skall tillrättavisa varandra men inte döma utan tillrättavisa och be och åter be. Bönen har makt ibland är den seg men Herren arbetar med dem vi ber för hela tiden ibland går de fort ibland långsammare beror på människans ödmjukhet Ja tycker oxå att vi är för hårda och vräker ur oss för mycket utan kärlek Jag har varit och kan va så ibland än idag men Herren knäpper mig på fingrarna direkt och jag börjar fundera på vad jag säger.

Du har så rätt i de du skriver jag instämmer i de Gör vi narr utav den helige anden så får vi de tufft De är ju vår hjälpare och mäktigt helig .

Herrens underbara välsignelse Andy min broder i Herren många kramar till dig

Vi ber ihop du och jag var för sig om människor ödmjukhet är vi överens och enade om de ? Där två eller tre är församlade i mitt namn där är jag mitt ibland dem säger Herren så gött och veta tycker jag

Amen 🙏

Svara -   - 25/8-15 14:15 -


Jonatan Wiklund

I en församling där det predikas ett annat evangelium och en annan jesus, kan man som kristen omöjligt vara kvar i. Givetvis ska pastorn tillrättavisas av de äldste, med är dom blinda och döva så kan man inte göra mer än att lämna det sjunkande skeppet.

Har själv lämnat en församling som slagit in på rengnbågsevangeliet villoväg, där man bytt ut sanning mot den mänskliga kärleken och lögnen. De lovprisar ekumenikens villoväg, och tar bort allt vad omvändelse heter.

Pastorn övertalade de sovande och blinda "äldste" att gå in på den nya vägen, och så blev det. Man övergav den sunda läran och dragit förbannelse över sig, som Paulus tydligt talar om.

Spring medan du kan.....

Svara -   - 25/8-15 14:29 -


Caroline

Det är viktigt att visa respekt och älska alla människor, att kunna skilja på människan och synden/handling (vilken synd det än må vara) många har tyvärr svårt att göra det.

Be för människor som ännu inte har mött Jesus, för det är genom kärlek i ord och handling till andra människor som vi visar vem Jesus är och som får människor att omvända sig.

Störst av allt är kärleken, till Gud och till våra medmänniskor! Låt oss sprida det budskapet istället för att döma och hata varandra.

Amen

Svara -   - 25/8-15 14:37 -


Andy Svensson

Svar till Nina😄.

Tack Nina bra saker du tar upp och det visar på en ödmjukhet som jag älskar att se i troende. Jag kan ibland med vara hård och en dömande farisé som vill kasta sten på andra. Men så ser jag min mästare Jesus Kristus sitter där och skriver på marken "Han säger den som är utan synd kastar första stenen". Jag är emot synden homosexualiteten och ser att den liksom andra sexuella synder är allvarliga i Guds ögon. Men genom Jesus Kristus finns det helande och befrielse. Vi ber Nina för det du skrev om ödmjukhet :-)..

Var Välsignad

Svara -   - 25/8-15 16:59 -


Carro

Reagera!!!! Satan fröjdar sig när det predikas ett falskt evangelium. De onda andarna darrar och bävar inför att Jesus vunnit en evig seger på Golgata. Lämnade ingen i protest???? Pastorn påstår sig alltså vara förståndigare än Paulus. Jesus rädda din församling i Sverige!!!

Svara -   - 25/8-15 17:35 -


Nina😄

Svar till Andy Svensson.

Amen broder i Herren vi är enade

Välsignelse i Jesu namn till dig

Svara -   - 25/8-15 18:16 -


Andy Svensson

Jag kom att tänka på Jesu ord i Lukas Evangelium kap 18 som kan vara värt att tänka på...

Männen som bad på olika sätt 9 Sedan berättade han denna liknelse för några som skröt med sin egen rättfärdighet och hånade alla andra:

10 Två män gick till templet för att be. En av dem var en stolt, självgod farisé. Den andre var tullindrivare och en riktig bedragare.

11 Den stolte farisén sa mera för sig själv än till Gud: 'Tack Gud för att jag inte är en syndare som alla andra, och särskilt inte som den där bedragaren där borta! För jag lurar aldrig någon, jag är aldrig otrogen i mitt äktenskap,

12 jag fastar två gånger i veckan och jag ger Gud en tiondel av allt jag tjänar.'

13 Men den ohederlige tulltjänstemannen stod på avstånd och vågade inte ens lyfta sina ögon mot himlen då han bad, utan slog sig för bröstet i sin sorg och ropade: 'Gud, förbarma dig över mig, stackars syndare.'

14 Jag säger er att syndaren och inte farisén gick hem befriad från sin skuld! Den som framhäver sig själv ska förödmjukas, men den som inte gör det ska bli ärad.

Svara -   - 25/8-15 18:58 -


lasse

Svar till Carro.

Håller med dig Carro. Jesus är sanningen som vi ska hålla oss till Amen Guds frid Carro

Svara -   - 25/8-15 20:32 -


Jörgen

Svar till antihomo.

Så står det inte. Du glömde ett "man" efter "som". Blir liiiite annan betydelse då 😊.

Svara -   - 25/8-15 21:04 -


Jörgen

Svar till Bengt-Åke Eliasson.

Vem har planlagt detta?

Svara -   - 25/8-15 21:15 -


Curt

Svar till Johan.

Tack för ditt förtydligande av de maskulina orden i versaler. Det värmer som man att läsa. Hoppas nu kvinnorna tar detta till sig. Eller, förlåt, jag är ironisk. Hur tror du det känns för kvinnor att läsa detta? Enligt obekräftade källor är ordet "han" felöversatt. Grundtextens ord betyder "hen". Förlåt, jag var Ironisk igen... Allvarligt talat. Anledningen till att jag skämtar är att jag tycker det är ett svårt ämne för de troende, och humor kan avdramatisera och hjälpa en att prata om svåra frågor. Är fascinerad av er som kan se allt så svartvitt, men vet inte direkt om jag själv hade velat göra det. Kan man vara gudfruktig utan att vara svartvit?

Svara -   - 25/8-15 21:29 -


Mia

Till dig, som sände detta läsarmeil: Jag tror, att du har missförstått. Vi var nog på samma gudstjänst, och jag anser, att pastorn predikade mycket bra.

Svara -   - 25/8-15 21:49 -


Nisse

Det här var mycket intressant. Vi kan här se hela utvecklingen nu i kommentarerna till den här artikeln.

Det som börjad med en rak uppfattning grundad på Bibeln. Homofili är synd.

Det glider mer och mer över till ett allmänt utfesat tyckande att det är synd om homofilerna, Vi andra fördömer dem.

Så kommer det tredje steget, det är oss vanliga det är fel på. Det är vi som får obehagskänslor inför homofili, vi som tycker Bibeln budskap är klart, som är de verkliga hycklarna och syndarna, enligt vissa.

Vi kan sedan se hur vanliga människor flyr. De slutar att kommentera för det känns obehagligt. Homofili är äckligt för vanliga människor. Och givetvis det är ingen som vill fördöma någon annan.

Men likafullt är Homofili fel, och för alla vanligas skull måste vi hålla den borta från våra församlingar, och här är Bibeln klar och ger oss alltså ett klart stöd.

Vi kan välkomna homofiler in i våra församlingar när de omvänder sig och tar emot frälsning. På samma sätt som också mördarna, och tjyvarna, är välkomna in i våra församlingar när de omvänder sig och tar emot frälsning.

Som sagt det var intressant att se utvecklingen i den här kommentarspalten. Det är kanske den utvecklingens vi upplever i vårt samhälle och i våra kyrkor och församlingar.

Gud hjälpe oss och bevare vår tro obesmittad.

Svara -   - 26/8-15 06:50 -


Lars

Kasta ut pastorn

Svara -   - 26/8-15 07:09 -


Johan

Svar till Curt.

Att tro på Skriften, som det står skrivet, gjorde både Jesus och apostlarna. Om det är att vara "svartvit", så är jag gärna det.

Att vara gudfruktig är att ha gudsfruktan, vilket innebär ära och vörda Gud. Hur kan man säga att man ära och vördar Gud, om man inte håller det Han har sagt i Sitt Ord för heligt?

Människan har ända sedan syndafallet, velat ifrågasätta Guds Ord för att hitta en enklare och bekvämare väg. För att bli frälsta, måste vi tro på Jesus, så att omvänder oss från vårt oberoende och uppror och så böjer oss för Honom som Herren.

Svara -   - 26/8-15 13:58 -


Joel

Svar till Mia.

Stämmer det att han predikade så? Att homosexualitet var ok.

Svara -   - 26/8-15 16:10 -


Curt-Jörgen

Svar till Johan.

Du har rätt Johan. Om man tror att Bibeln är Guds ord, så finns det ingen annan väg att gå, än att acceptera det så som det står skrivet. Alltså måste man ifrågasätta Bibelns som Guds ord för att ha en inställning lik pastorns åsikter i artikeln. Men hur mycket kan man ifrågasätta Guds ord utan att devalvera hela skriften. Det är frågan som kristenheten måste ta på allvar, annars finns risken att man en dag står där helt utan "rättesnöre", och vad har de då kvar?

Svara -   - 26/8-15 22:17 -


Johan

Svar till Curt-Jörgen.

Du skrev: "Men hur mycket kan man ifrågasätta Guds ord..."

Påmindes om följande verser: "Den som därför upphäver ett av dessa minsta bud och lär människorna så, han skall kallas den minste i himmelriket. Men den som håller dem och lär människorna dem, han skall kallas stor i himmelriket. Jag säger er att om er rättfärdighet inte går långt utöver de skriftlärdas och fariseernas, skall ni inte komma in i himmelriket." (Mt 5:19-20)

Frid!

Svara -   - 26/8-15 23:50 -


Mia

Svar till Joel.

Nej, han predikade inte, att homosexualitet är ok.

Svara -   - 27/8-15 01:07 -


Jonatan wiklund

Är man så otydlig när man predikar, att man kan uppfatta det på två helt skilda sätt så är det alvarligt. Låter som min tidigare pastor, en riktig förvillande.

Svara -   - 27/8-15 09:53 -


Christer Åberg

Församlingen som denna predikan hölls i tar också in nya medlemmar som endast är barndöpta.

Denna församling brukar lägga ut sina predikningar på sin hemsida, men den aktuella predikan om homosexualitet lyser med sin frånvaro.

Beror det på att de inte har hunnit att lägga ut den, (en vecka har snart gått), eller beror det på någonting annat?

Svara -   - 27/8-15 12:08 -


Marcus

Saligprisningarna 5 När Jesus såg folkskarorna, gick han upp på berget. Han satte sig ner, och hans lärjungar kom fram till honom. 2 Då började han tala och undervisa dem:

3 Saliga är de som är fattiga i anden, dem tillhör himmelriket. 4 Saliga är de som sörjer, de skall bli tröstade. 5 Saliga är de ödmjuka, de skall ärva jorden. 6 Saliga är de som hungrar och törstar efter rättfärdighet, de skall bli mättade. 7 Saliga är de barmhärtiga, de skall få barmhärtighet. 8 Saliga är de renhjärtade, de skall se Gud. 9 Saliga är de som skapar frid, de skall kallas Guds barn. 10 Saliga är de som blir förföljda för rättfärdighetens skull, dem tillhör himmelriket. 11 Saliga är ni, när människor hånar och förföljer er, ljuger och säger allt ont om er för min skull. 12 Gläd er och jubla, ty er lön är stor i himlen. På samma sätt förföljde man profeterna före er.

Jordens salt och världens ljus 13 Ni är jordens salt. Men om saltet förlorar sin sälta, hur skall man då göra det salt igen? Det duger bara till att kastas ut och trampas ner av människor. 14 Ni är världens ljus. Inte kan en stad döljas, som ligger på ett berg. 15 Inte heller tänder man ett ljus och sätter det under skäppan,[a] utan man sätter det på ljushållaren, så att det lyser för alla i huset. 16 Låt på samma sätt ert ljus lysa för människorna, så att de ser era goda gärningar och prisar er Fader i himlen.

Jesus och lagen 17 Tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna. Jag har inte kommit för att upphäva utan för att fullborda. 18 Amen[b] säger jag er: Innan himmel och jord förgår, skall inte en enda bokstav,[c] inte en prick[d] i lagen[e] förgå, förrän allt har skett. 19 Den som därför upphäver ett av dessa minsta bud och lär människorna så, han skall kallas den minste i himmelriket. Men den som håller dem och lär människorna dem, han skall kallas stor i himmelriket. 20 Jag säger er att om er rättfärdighet inte går långt utöver de skriftlärdas och fariseernas, skall ni inte komma in i himmelriket.

Svara -   - 27/8-15 14:47 -


Leif Boman

Svar till Marcus.

Halleluja!

Genom HERREN Jesus Kristus har vi dött bort från våra synder och så även fullbordat lagen.

Jesu frid....

Svara -   - 27/8-15 15:24 -


Min Tro.

Det är inte klokt men samtidigt ska vi inte döma människor som har valt att leva ett liv som man och man och kvinna och kvinna

Det som vi Kristna vet är att vi ska leva som man och kvinna.

Herrens Beskydd Amen!👆🙏

Svara -   - 28/8-15 12:49 -


Min Tro.

Svar till Christer Åberg .

Du har rätt Christer.

Svara -   - 28/8-15 12:50 -


Thomas Risberg

Var är denna totalt vilsna villolärare verksam?

Svara -   - 30/8-15 19:30 -


Christer Åberg

Jag har nu lyssnat på predikan som nu är utlagd på nätet och det stämmer i stort sett vad författaren till läsarmejlet skriver.

Pastorn är skicklig i sin retorik så jag kan förstå att en del snubblar på det och inte hör vad han verkligen säger.

Skickligt lägger han upp det att vi inte skall kritiserar homosexualiteten eftersom vi "inte är bättre än de". Budskapet är solklart: Vi får inte säga någonting mot homosexualitet utan ska enbart hålla mun!

Gud älskar alla mänskliga syndare, men han älskar inte synden. Det var på grund av synden Jesus dog för människorna för att de skulle kunna bli frälsta genom tron på honom!

Vi måste se skillnad på sak och person. Det är därför evangeliet om Jesus är så fantastiskt: Till Jesus får alla människor komma och bli frälsta och förvandlade och förlåtna från synden!

Svara -   - 31/8-15 22:15 -


Thomas

Var hittar man denna villopredikan?

Svara -   - 1/9-15 11:10 -


Christer Åberg

Svar till Thomas.

Var hittar man denna villopredikan?

I Podcast i Pingstkyrkan i Lunds webbsida: http://a29.se/fx

Direktlänk till ljudfilen: http://a29.se/1hk

Svara -   - 1/9-15 11:14 -


Sven Thomsson

Så förskräckligt! Var finns urskillningsförmågan? Jag säger: "Gode Gud, vart är de kristna på väg?

Svara -   - 23/9-15 15:21 -


Jeanette Aldén Wijk

Ja, då har det gått riktigt långt!

Svara -   - 10/6-16 07:20 -


ulf lennart

Pigstkyrkan tager emot Statsbidrag. lyder och foeljer troget i husses koppel.

Svara -   - 10/6-16 08:14 -


ulf lennart

Pingstkyrkan har foerlorat sin saelta. Duger endast till att trampas ned under maenniskofoetter.

Svara -   - 10/6-16 08:23 -


Thomas

Svar till ulf lennart.

Ja, det är fruktansvärt. Kommer ihåg på 80-talet när det fortfarande fanns lite salt kvar. Nu är det enhet med allt och alla som gäller. Allah ska med.

Svara -   - 10/6-16 09:10 -


ulf lennart

Dags foer Kungen oever Sverige, bollsparkarZatan, att koepa upp aennu en pampig kyrkobyggnad?

Svara -   - 10/6-16 09:46 -


Sven

Svar till Thomas.

Allah ska med.

Klart att Gud ska med, fattas bara!

Svara -   - 10/6-16 10:50 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Folk-katolicism - Studio Apg29 med Christer Åberg

Folk-katolicism - Studio Apg29 med Christer Åberg.

0

Läs allt!


Israel fyller 70 år - Välsignar du Israel?

Hela artikeln är från Himlen TV7:s nyhetsbrev. 

Israel 70 år

Den kristna tv-kanalen Himlen TV7 hyllar den 70-åriga staten med en rad program på torsdagen.

16

Läs allt!


Frimurarna - Studio Apg29 med Christer Åberg

Frimurarna - Ett högaktuellt program med mycket sång, musik, undervisning och frälsningsbudskap med Christer Åberg.

1

Läs allt!


Profetior och hur du prövar det

Druvdalen - Profetior och hur du prövar det - Studio Apg29 med Christer Åberg.

0

Läs allt!


Vad ber du om? - Christer Åberg

Vad ber du om? - Studio Apg29 med Christer Åberg. Ett högaktuellt budskap.

0

Läs allt!


Livsfarliga Ungern? - Lars Enarson

Lars Enarson tar upp i den här intressanta videon att Ungern går emot hela etablissemanget! Kan bön förvandla ett helt lands kurs? 

70

Läs allt!


Annons


Den nya vinjetten till Apg29

Den nya vinjetten till Christer Åbergs livesändningar på Studio Apg29. Vad tycker du? 

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 16, fredag 20 april 2018 kl. 00:57

Jesus söker: Amalia, Amelie!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Drömmar om Jesu tillkommelse

Läsarmejl av annie 

Hoppa

Jag drömde på 80-talet att Jesus skulle komma tillbaka. Sedan hade jag en dröm på 2000-talet.

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Fråga Christer Åberg

Christer Åberg svarar på intressanta frågor som ställs live i programmet Studio Apg29.

18

Läs allt!


Hemliga sällskap, Syrien, Kanal 10 Norge - Christer Åberg

Hemliga sällskap, Syrien, Kanal 10 Norge - Studio Apg29 med Christer Åberg.

0

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 404 105 443 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 454 bloggartiklar, 81 186 kommentarer och 54 749 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp