591 online! | Sidvisningar idag: 118 302 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Har Kristi kors förlorat sin kraft idag - eller...?

Läsarmejl av nils

Om vi skall uppleva Korsets Segerkraft Idag, må vi lyssna till Paulus erfarenhet!

Han om någon, Omskuren efter 8 dgr, en Israelit av Benjamins stam, i fråga om lagen varit en farise, i nitälskan varit församlingens förföljare, i fråga om rättfärdighet i kraft av lagen varit en ostrafflig man, han må väl veta dess segerkraft. För trots sin meritlista säger han: "Men allt som var mig en Vinning det, det har jag för Kristi skull räknat som en Förlust. "

Vi känner till hans möte med den Förhärligade Jesus på Damaskusvägen som Totalt omvände honom till att bliva en Jesu efterföljare i stället för förföljare! Fariseen Paulus inte bara bad en förlåtelsebön, Nej hela karlen Blev Totalt Förvandlad!! En chockartad upplevelse måste det ha varit, som Förvandlade hela han liv!

Paulus måste byta ut sin Fariseiska Berömmelse till en helt Ny Berömmelse i Gal. 6: 14, "Men vad mig angår så vare det fjärran ifrån mig att Berömma mig av något annat än av vår Herres Jesu Kristi Kors. " Hur kunde Jesu Kristi Kors, denna Dödens och Förnedringens symbol, bliva hans Berömmelse?

Hade möjligen Paulus sett och förstått något mer än vi, dagens ytliga kristna gjort? En utmanande fråga, när vi anser att en Frälsningsbön om förlåtelse är allt som krävs. Vad händer då efter denna bön: Sker det någon Förvandling till ett Nytt Liv är frågan? Låt oss studera Paulus fortsatta vittnesbörd för att få tag på hans Sanning om Korset.

I 1Kor. 1: 18 säger han: "Ty talet om Korset är visserligen en Dårskap för de som går förlorade, men för oss som bliva Frälsta är det en Guds kraft, "en Guds Seger kraft! Hur upptäckte Paulus denna Korsets kraft och fann den i sitt liv är frågan? I Gal. 2: 19 ser vi svaret: "Ty jag för min del har genom lagen Dött bort ifrån lagen. . . Jag Är Korsfäst Med Kristus och nu lever icke mer jag utan Kristus lever i mig. "

Att Paulus såg sig själv var Korsfäst Med Kristus, måste då betyda att Paulus såg sig själv hänga på Korset i Jesus Kristus! Inte bara att Jesus dog i för honom, utan att Han Själv också Dog tillsammans med Jesus! Här må D. H. Ande öppna våra ögon att i Tro Se och Mottaga just detta Gudomliga under.

Mitt älsklingskapitel är Rom. 6 där denna sanning förklaras genom D. H. Ande. Rom. 6 står i tidsformen perfektum med hjälpverbet Har, allså något Som redan har Skett! Det passar bra med Perfektum när Guds ord redan är Perfekt i sin Uppenbarelse.

V 2: "Vi som HAVA Dött från synden, hur skulle vi ännu kunna leva i den?" V 6: "Vi veta ju detta att vår gamla människa HAR blivit Korsfäst med Honom, för att Syndakroppen skall göras om intet, så att vi inte mer tjäna synden. " V 7: "Ty den som(redan)ÄR Död han är friad från synden, "(här talas om befrielse från Syndens makt inom oss, alltså inte bara syndaförlåtelse. ) V 8: Hava vi NU(redan) Dött med Kristus så tro vi att vi ock skola Leva med Honom. "

Poängen här att Vi Alla Redan HAR DÖTT med Kristus i Hans död på Korset, och att vi får Tillräkna oss detta, likt vi gör med Hans förlåtelse och rättfärdighet! Det står också i 2Kor. 5: 14: "Ty Kristi Kärlek tvingar oss eftersom vi tänka så: En har dött för Alla(i stället för), Alltså Hava De Alla Dött, "vi ingår alltså ALLA i Jesu Död.

I Korsets Seger kunde Paulus i Gal. 6: 14 bekänna att, "Världen för mig är Korsfäst och jag för Världen. " V 24: "Och de som höra Kristus Jesus till HAR korsfäst sitt Kött tillika med dess lustar och begär, "då det skedde genom att vi Tillika med Jesus, redan BLIVIT korsfästa.

Bed och Meditera över dessa Bibelord om Korsets redan fullbordade seger just för Dig, tills D. H. Ande visar denna Verklighet, en SegerTro i ditt hjärtas innersta.

Vår uppgift när vi Ser och i Tro mottager denna Uppenbarade Seger, som Jesus Redan vunnit över Syndens makt, över lagen, över Världen, över köttet är enl. Rom. 6: 11: "Så mån ock I Hålla Före att I är Döda från synden och Lever för Gud, i Kristus Jesus. "

Att hålla Före betyder helt enkelt att Tro på och Leva i denna SegerTro på Korsets redan fullbordade verk just för dig min vän! 


nils

Läsarmejl


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 13 januari 2018 14:45 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

Halleluja!

Vilken underbar sanning, att när vi har låtit döpa oss så ska vi, enligt Rom 6:11, se oss som att vi är:

”döda från synden och lever för Gud i Kristus Jesus.”

Svara -   - 14/1-18 08:08 -


David Billström

Korset - kärlekens symbol.

"Ty så älskade Gud världen att han gav..."

Svara -   - 14/1-18 08:48 -


nils

Att inse att Jesus dog För mig,ger mig förlåtelse för mina synder och gör mig rättfärdig,vilket är en Frikännande dom från all min skuld;Jag är fri från syndaskulden!

Att inse min förening i Jesu Död,som då innebär den gamla människas död,handlar om syndanaturen,vår gamla fallna syndanatur som i Kristi dödsförening blivit dödad!
Det är då själva syndens Makt,som där Har blivit besegrad.
Detta leder då till en andliga frigörelse som Herren vill att vi som Troende skall mottaga
och leva i,befriade från synden och världens Herravälde inom oss.
Genom Andens uppenbarelse av Korsets redan fullbordade Seger får vi mottaga det och kan då leva i Andens nya liv,frihet och fullhet.
"Han som icke har skonat sin egen son,utan utgivit Honom för oss alla.hur skulle Han kunna annat än också skänka oss Allt Med Honom?" Rom.8:32 . Mvh/nils

Svara -   - 14/1-18 09:24 -


nils

Att inse att Jesus dog För mig,ger mig förlåtelse för mina synder och gör mig rättfärdig,vilket är en Frikännande dom från all min skuld;Jag är fri från syndaskulden!

Att inse min förening i Jesu Död,som då innebär den gamla människas död,handlar om syndanaturen,vår gamla fallna syndanatur som i Kristi dödsförening blivit dödad!
Det är då själva syndens Makt,som där Har blivit besegrad.
Detta leder då till en andliga frigörelse som Herren vill att vi som Troende skall mottaga
och leva i,befriade från synden och världens Herravälde inom oss.
Genom Andens uppenbarelse av Korsets redan fullbordade Seger får vi mottaga det och kan då leva i Andens nya liv,frihet och fullhet.
"Han som icke har skonat sin egen son,utan utgivit Honom för oss alla.hur skulle Han kunna annat än också skänka oss Allt Med Honom?" Rom.8:32 . Mvh/nils

Svara -   - 14/1-18 09:24 -


Lysell

Svar till nils.

Hej Nils

Om du vill så sänd mig ett meddelande på Facebook till Lennart Lysell :-)))

Svara -   - 14/1-18 11:48 -


nils

Svar till Lysell.

Jag har ej något med facebook att göra,bara Apg.29 just nu.Ring om du vill något;

0485-10028. Mvh/nils

Svara -   - 14/1-18 11:57 -


Lena Henricson

Tack Nils för fördjupning i nåden!

Svara -   - 14/1-18 19:06 -


Johan

Detta urgamla kors:

https://m.youtube.com/watch?v=mjVH71TRVh0

Svara -   - 14/1-18 19:10 -


Lasse

Svar till nils.

Tack Nils. https://youtu.be/frP4mpZ4VhA

Svara -   - 14/1-18 22:25 -


Lasse

Korsets Kung du är för evigt. https://youtu.be/4BEq-xg3jTg

Svara -   - 14/1-18 22:28 -


Lysell

Tack Nils

Det du skrev kom i rätt tid för många djupt engagerade Kristna och kan hjälpa dem att komma till klarhet i denna viktiga fråga som är grundläggande för oss Kristna. Det är min förhoppning att många läser det, och gör det på rätt sätt och som du säger "tänker över det i stillhet."

En sammanfattning:

Jesus har inte avskaffat Lagen i Gamla Testamentet, utan istället gett den gamla gudomliga uppenbarelsen i lagen ett nytt djup, och en ny klarhet i Nya Testamentet. Lagen blev given för att avslöja och fördöma synden i människan. (Som ryms i kroppen. Min anmärkning) Jesus lämnade sin plats i himmelens härlighet sittande på Gud Faderns högra sida. Han blev människa och tog sin boning ibland oss, i syndigt kötts gestalt och blev såsom en av oss. Jesu uppdrag var att vara född av en kvinna under lagen, och han var förutbestämd till att uppfylla all rättfärdighet, (Observera här ordet rättfärdighet som återkommer vid Jesu dop. Matt. 3:15a, Rom. 3:21-22.) Det som var omöjligt för människorna, dvs. att hålla lagen, i inre och yttre mening, det gjorde Gud när han sände Jesus Kristus för att uppfylla lagen. Jesus blev aldrig dömd av lagen p.g.a. någon synd. Han blev frestad i allt dock utan synd. Jesus föll aldrig för synden eller i synd, Joh. 8:46a. Därför kunde han åstadkomma rättfärdighet hos människan, genom att själv uppfylla lagens krav (genom sitt livgivande blod som gav försoning åt oss) och ge människan möjlighet, att ta emot Jesu rättfärdighet av bara nåd, genom tron på honom, 1 Petr. 1:18-20. Ingen kan komma till Gud Fadern utom genom Sonen. Älskar vi Jesus kan vi alltså älska Guds givna lag i Gamla Testamentet, men nu är vi inte längre slavar under lagen utan istället slavar under nåden. (obs vi är inte slavar det är en metafor)

Vi överträder lagen på många sätt dagligen, men nåden ger oss möjlighet att ständigt vinna seger och bättra oss från vår lekamens böjelser så att vi så småningom kan bli rena och klanderfria. Evangeliet som Jesus gav uppdrag till Paulus att sprida är det bästa som hänt denna världen. Så vi skall ta vara på den skatt vi fått.

Lysell

GVD

Nils

Svara -   - 15/1-18 00:01 -


nils

Svar till Lena Henricson.

Tack för ditt intresse att gräva djupare i ordet.

Vi må gräva tills vi finner det livgivande vattnet som släcker törsten,och kan hjälpa alla övriga som dör av andlig törst idag!
Mitt folk förgås av Brist på kunskap står det,så det är UppenBarelse-Kunskap om Jesu Redan Fullbordade verk vi Behöver!!! Mvh/nils

Svara -   - 15/1-18 08:36 -


David Billström

Kristi kors och dess verkningar för oss än idag är ju kyrkans viktigaste och kraftfullaste budskap. Utan korset - ingen frälsning.

Detta budskap är inte något mentalt/själsligt eller positivt tänkande utan kraft till förvandling. Det går djupare än det själsliga och når in i människans allra innersta väsen och förvandlar.

Låt oss studera, be och predika Kristi kors.

Det är inte tid att tona ned och skämmas för Kristi kors.

Svara -   - 15/1-18 08:55 -


David Billström

Sedan är det så att om budskapet om Kristi kors ska nå ut i världen så behöver vi förneka oss själva och ta våra kors och följa Jesus (Matt.16:24-26).

Tyvärr idag så talas det knappt om våra kors utan vi är mer förnuft och känslostyrda idag.

Både Kristi och vårt kors är stötande, men i korsets budskap/väg finns den verkliga kraften gömd.

Också Jesu ord i evangelierna tonas ofta ned. De tycks många gånger vara för radikala, tex bergspredikan. Vid en första blick så kan Jesu ord verka omöjliga men faktum är att när man sätter handling till det man läser/hör så kommer nåden (kraft) till hjälp att leva ut Jesu ord.

Må Herren hjälpa oss alla

Svara -   - 15/1-18 09:24 -


nils

Svar till Lysell.

Tack Lysell,för din kommentar,vi är nog inne på samma spår.

Denna sanning måste i stillhet,få sjunka ned i vår Invärtes i vår andliga människa.
Det räcker Ej att bara läsa,höra och i förnuftet acceptera, om det ej berör och förvandlar mitt inre och leder oss till en andlig befrielse och förlossning som Guds folk!
Paulus kom till en "förstånds-Visshet" om viktiga sanningar som också den trägne sökaren idag skall finna,"Ty den som Söker skall finna!" Mvh/nils

Svara -   - 15/1-18 11:41 -


nils

Svar till David Billström.

Tack David för dina klara tydliga kommentarer,där du ofta fokuserar på vår brist på en djupare insikt,som berör vår inre Andliga människa.

Vi är som så ytliga styrd av känslor och förnuft som du skriver,men Ej av en Sann Tro
Poletten,Guds ord måste falla ned,från huvudet ned till Hjärtat,om det skall fungera.
Vi måste Finna Sanningen i att ;"Döden är frigörelsens Hemlighet!"

Svara -   - 15/1-18 11:51 -


David Billström

Svar till nils.

Har personligen märkt flera tillfällen att när jag förkunnar Kristi kors/evangelium så är det som att det blir mer och mer tydligt och levande även för mig själv (handlar också om att man påminner sig om det man redan vet).

Så därför blir jag själv så välsignad att få predika Kristi kors.

Som du säger Nils, det handlar om andlig uppenbarelse/levandegörelse (av det redan uppenbara) inte bara ett mentalt försanthållande.

Och då blir det också en förkunnelse från ens hjärta utifrån tro, och det skapar reaktioner i andevärlden som yttrar sig på olika sätt.

Jesus är underbar.

Svara -   - 15/1-18 13:02 -


Peter Hall

Jesus sade, att den här världen håller på att försvinna och dess begär med den. Innan jag blev omvänd, så rådde synden i mitt kött. Nu vet jag att göra det rätta. Så Kristi kors har inte förlorat sin kraft. Den som vet att göra det rätta och inte gör det, för honom bliver det till synd. Alltså gör vi efter bästa förmåga det som tycks vara rätt.

Begäret då? Jag kan inte påstå att begäret helt och hållet har lämnat mig, trots att syndakroppen har gjorts om intet. Hur skulle världen ha sett ut idag, om begäret hos människan hade försvunnit helt? Vilka stordåd hade då kunnat göras?

När nu vår Herre har menat, att begäret skall försvinna, så får det bli först när Guds rike kommer till jorden. Tack och lov inga mer oregerliga människor att hantera i det riket, minsann.

Svara -   - 19/1-18 15:00 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 17:57

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 211 542 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 209 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp