739 online! | Sidvisningar idag: 107 863 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Det här klippet är från “Ulven” och hans Youtubekanal “Den nödvändiga intoleransen” där han besöker “West Pride” i Göteborg.

Jag har klippt ner klippet som i original är längre. "Ulven" visar med sin fredliga demonstration vilket hat pride-rörelsen står för.

Han ställer sig i klungan leende och vänligt med plakatet: "Pride är ett hot mot ett sunt samhälle".

Blir attackerad

Då dröjer det inte länge förrän han blir attackerad av människor, de slår sönder hans plakat, skriker, svär och förbannar honom.

Trots att det inte är "Ulvens" fel så grips han av ordningsvakten och förs bort av polisen. En homosexuell man som försvarar "Ulvens" rätt till att ha åsikt mot Pride förs också bort av polisen. (???!!!)

Var det någon som trodde att Sverige har en åsiktsfrihet?

Sverige behöver Jesus

Nu är "Ulven" inte frälst så jag kan inte hålla med honom i allt, men han får verkligen fram i videon hur illa ställt det är i vårt land. Sverige och dess folk behöver verkligen Jesus Kristus! Det finns ingen annan som kan rädda oss!

Youtubes policy för nakenhet och sexuellt innehåll

"Ulvens" klipp lades också ut av en annan kanal, men Youtube tog bort det med motiveringen: "Det här klippet har tagits bort eftersom det strider mot Youtubes policy för nakenhet och sexuellt innehåll."

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1466257010-sexuellt-innehall.jpg

Kan det här betyda att Youtube (Google) tycker att det är för mycket naket och sex på Pridefestivalerna? Vem vill vara först med hatkampanjen mot Google? Kom igen! Mot en ensam pastor på 80 år går det ju bra! Kom igen då! Hallååå!!!???


Från Wikipedia:

Åsiktsfrihet

Åsiktsfrihet, medborgarens frihet att uttrycka åsikter utan statens ingripande.

I Sverige är åsiktsfriheten grundlagsskyddad enligt Regeringsformen där man skriver att "Varje medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad...yttrandefrihet: frihet att i tal, skrift eller bild eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter och känslor", samt genom Sveriges upphöjande till lag av den europeiska konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna där det framgår att "Var och en har rätt till yttrandefrihet. Denna rätt innefattar åsiktsfrihet samt frihet att ta emot och sprida uppgifter och tankar utan offentlig myndighets inblandning och oberoende av territoriella gränser".

Yttrandefrihet omfattar en frihet att yttra och föra fram åsikter utan censur, begränsning eller någon typ av bestraffning. FN:s deklaration formulerar friheten på följande sätt: "Var och en har rätt till [...] yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser". En liknande text finns också i Europakonventionen om mänskliga rättigheter och FN:s konvention om civila och politiska rättigheter (se Artikel 19). Yttrandefrihet regleras ofta i ländernas grundlagar och handlar alltid om förhållandet mellan staten och individen, inte om förhållandet mellan individer.

Yttrandefrihet

Yttrandefrihet anses vara en av förutsättningarna för ett demokratiskt statsskick. I alla rättsstater, även de som klassas som demokratiska, finns det dock begränsningar för yttrandefriheten, varierande mellan olika länder. Till exempel har de flesta länder förbjudit hot om våld, och program mot mobbning (som även omfattar ord) finns. Även den som avslöjar militära hemligheter kan ofta straffas. Lagstiftningen varierar annars. USA har till exempel inte någon motsvarighet till Sveriges lagstiftning om hets mot folkgrupp som gör det kriminellt att hota eller uttrycka missaktning mot folkgrupper, medan den typen av budskap, däribland rasistiska budskap, är hårt reglerade i de flesta europeiska länder. Lagar mot förtal, olaga hot, spridande av konfidentiella material (militära hemligheter, sjukhusjournaler) samt uppvigling (t.ex. Genom att, som ett ofta repeterat exempel säger, ljuga om att en fara föreligger i en stor folkmassa) är ofta reglerat i så gott som alla länder, medan förhandsgranskning genom censur numera är mycket begränsad.


Källa: Åsiktsfrihet – Wikipedia, Yttrandefrihet – Wikipedia | Den nödvändiga intoleransen. - YouTube | Westpride - tokar går bananas över sanningen!(eng subs!) - YouTube


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 18 juni 2016 16:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

Någon måste ta matchen och driva detta i domstol!

Både ordningsvakter och polis handlar ju olagligt! Detta är allmän plats och den åsikten han uttryckte på sitt plakat, är långt ifrån olaglig att uttrycka!

Svara -   - 18/6-16 17:41 -


Christer F

Modig kille bland alla sinnessjuka människor men knappast att rekommendera. Ja vad skall polisen göra? De kan ju inte bura in 500 personer för "förargelseväckande beteende"? Alltså blir det den enkla lösningen. De tar den ensamma killen.

Svara -   - 18/6-16 18:08 -


nils

Att hävda sin åsiktsfrihet hjälper ej här som synes!

Deras beteende är ett Nödrop från människans djupa längtan och behov av ren och sann kärlek!

De har blivit vilseförda,så till den grad att de med Våld försvarar sitt vilsna sökande. Deras ord och tonfall av hätskhet,visar hur olyckliga de är i sina hjärtan.

Må Gud i sin NÅD få uppenbara sanningen;Att Han ÄLSKAR DEM,ja ända till DÖDEN på KORSET!

"Gud bevisar sin kärlek till oss däri att Kristus dog för oss medan vi ännu voro Syndare." "Kristus led när tiden var inne,döden för oss Ogudaktiga."Rom.5:6+8.

Svara -   - 18/6-16 19:21 -


Karin Ström

Ja, inte är det killen med skylten som är våldsam och hatisk! Det syns i blicken på de aggressivaste personerna i filmen hur förtvivlat vilse de är och hur dåligt de mår! De är så ivriga att hävda sina rättigheter och sina yttrande- och åsiktsfriheter att de missar att även de med motsatta åsikter har samma rättigheter! Arma människor! De söker, men finner inte eftersom deras sökande har ett felställt sikte! Om vi inte har siktet väl inställt så missar vi målet.

Poliserna och ordningsvakterna ser för övrigt inte ut att vara rustade med allt för stort tålamod. Vissa av dem borde inte varit i tjänst vid det aktuella tillfället.

Svara -   - 18/6-16 20:27 -


jon

Nu är det viss skillnad på åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Här handlade det om yttrandefrihet och det är en inte helt enkel sak verkar det som.

Som jag kan se var ordningsvakternas agerande helt korrekt. Vi kan utgå från att man hade tillstånd för att hålla möte och det ska man då få göra utan att bli störd eller få sitt möte saboterat.

Jämför när högerextrema har ett möte som det sökt tillstånd till och det dyker upp motdemonstranter. Då försöker polisen köra iväg dem.

Sen måste man kunna garantera säkerheten för de närvarande på mötet. det kunde man troligen inte i det fallet och man bad den som störde ordningen att avlägsna sig. Då han inte hörsammar det så gör han sig skyldig till ohörsamhet och kan gripas.

Vill han kan han ansöka om ett eget möte och då har ingen annan rätt att förstöra mötet för honom.

Dock innebär yttrandefrihet även ett ansvar. Man får inte kränka andra eller propagera för olaglig verksamhet.

IS kan tillexempel inte hålla rekryteringsmöten. Man får inte kränka muslimer, kristna, judar eller etniska personer som grupp. Man får propagera för sitt eget men inte ge sig på andra..

Svara -   - 18/6-16 21:22 -


madeleine

Svar till jon.

Mannen gjorde rÄtt som is åfall störde ordningen. Även om lagen menar att han gjorde fel så ska vi gå emot allt sådant, vi behöver inte underordna oss vilka lagar som hälst om vi ska stå för Jesus tex, även om han inte var frälst, ja så agerade han så som vi kristna borde göra.

Svara -   - 18/6-16 21:34 -


jon

Svar till madeleine.

....vi behöver inte underordna oss vilka lagar som hälst......

Och hur tänker du dig att samhället skulle se ut om människor börjar anse sig stå över lagen??

Svara -   - 18/6-16 21:42 -


Christer F

Svar till jon.

"Och hur tänker du dig att samhället skulle se ut om människor börjar anse sig stå över lagen?"

Ungefär som idag.

Det där är ju total anarki och killens enda "störning" var att hålla upp ett plakat.

Dags att gå och sova. Jag har sett "framtiden"...

Svara -   - 18/6-16 21:52 -


Karin Ström

Svar till jon.

/Som jag kan se var ordningsvakternas agerande helt korrekt./

Jag anser att de tog till övervåld! Maktmissbruk med ett annat ord.

Svara -   - 19/6-16 00:39 -


Johanna

Svar till Johan.

Vi lever i en demokratur. Nät vänsterextrema stör möten kastar bengaler mm får de hållas så det är skillnad på folk och folk.

Svara -   - 19/6-16 08:19 -


Johan

Svar till jon.

Du har nog lite rätt ändå. Eftersom det fanns förordnade ordningsvakter på plats, så har de inte bara rätt till, utan ska upprätthålla ordningen på evenemanget.

Jag ändrar mig. Jag tror inte längre att han hade laglig rätt att uttrycka sin åsikt där och då, eftersom där fanns förordnade ordningsvakter, och det han gjorde störde ordningen. Se'n kan jag och många andra tycka att det beror på hbtq-arna. Det som avgör det enligt lagen, som jag förstår den, är att det är hbtq-arnas evenemang.

Sedan håller jag också med Karin Ström om "övervåld". De var helt klart onödigt brutala, vilket de ICKE har rätt till. Följande är vad Lagen (1980:578) om ordningsvakter säger:

"8 § För att verkställa en åtgärd får en ordningsvakt inte använda strängare medel än förhållandena kräver. Han bör i första hand söka vinna rättelse genom upplysningar och uppmaningar.

När en ordningsvakt ingriper skall han se till att åtgärden inte väcker onödig uppmärksamhet eller orsakar större olägenhet än som är oundviklig med hänsyn till dess syfte."

Svara -   - 19/6-16 10:50 -


Johan

Svar till Johanna.

Som skrev:

"Vi lever i en demokratur."

Precis!

Följande träffande citat brukar tillskrivas Voltaire:

"För att ta reda på vilka som verkligen härskar över ett samhälle, behöver du bara ställa dig denna fråga: Vem är det som jag inte får kritisera?"citat]

I Sverige är det alltså hbtq, muslimer, massinvandringsförespråkare och jämställdhets-fanatiker / feminister, som härskar.

Vilka fler ideologier och företrädare för dessa, är det man inte får kritisera.

Svara -   - 19/6-16 11:04 -


Lasse

Svar till Karin Ström.

En dag ska vi alla stå inför tronen.den dagen dömer Gud rättvist.mitt hopp är att han säger välkommen hem till mig men orolig för den dagen det är jag

Svara -   - 19/6-16 11:09 -


Thomas

Pratade med några 11-åringar precis och budskapet de hjärntvättas med är tydligt.

Homo - OK Hen - OK Islam - OK Burka - OK

Allt sådant är ok för man väljer själv vilket kön man vill identifiera sig med, homosexualitet är kärlek, islam är allas rätt att tro som de vill och Burka är något som man väljar om man vill och viktigt, det finns inga kill eller tjejfärger mm mm...

Gud - finns inte! Evolution - absolut fakta! Jesus - Haha! Heterosexualitet - nåt människan bara har hittat på.

Allt får man tro på, men inte på traditionella värderingar, moral eller kristna normer.

Suck..

Slutet är här.

Svara -   - 19/6-16 12:22 -


jon

Svar till Johan.

..."övervåld". De var helt klart onödigt brutala, vilket de ICKE har rätt till.

Nu är det inte upp till oss att bedöma om det var övervåld eller inte. Vad jag såg så slog dom eller på annat sätt misshandlade honom inte. Det är lätt att sitta bredvid och tycka men inte lika enkelt då man är i situationens hetta.

Självklart ska aldrig mer våld än nödvändigt användas men vi ska också ha respekt för dem som ska upprätthålla ordningen. Det är sekundsnabba beslut man ska ta och ett felaktigt beslut kan leda till oönskade konsekvenser.

Svara -   - 19/6-16 12:39 -


jon

Svar till Johanna.

Nät vänsterextrema stör möten kastar bengaler mm får de hållas

Har du något exempel??

Vad jag vet så brukar polisen gå rätt hårt åt dessa. Dock är det många gånger mer organiserade motaktioner vilket gör ett ingripande mer svårhanterat. Det brukar inte sällan urarta men jag tror inte du kan anklaga polisen för att låta dem hållas. Det är nog önsketänkande från dig.

Svara -   - 19/6-16 12:43 -


Johan

Svar till jon.

Som skrev:

"Nu är det inte upp till oss att bedöma om det var övervåld eller inte."

Läste du inte vad lagen säger?

""8 § För att verkställa en åtgärd får en ordningsvakt inte använda strängare medel än förhållandena kräver. Han bör i första hand söka vinna rättelse genom upplysningar och uppmaningar.

När en ordningsvakt ingriper skall han se till att åtgärden inte väcker onödig uppmärksamhet eller orsakar större olägenhet än som är oundviklig med hänsyn till dess syfte."

Vi dömer förvisso inte, men vi medborgare får naturligtvis ha en åsikt om vi tycker att de gått över gränsen eller inte. Vi har också möjlighet att försöka att driva det i domstol, om vi är övertygade om att de överträtt lagen.

Jag tror kanske inte att de blir dömda, eller att det ens blir prövat, om man försöker i detta fallet, men bara för att det inte är vi som är domare i juridisk mening, så har vi självfallet rätt att själva göra en bedömning huruvida vi tycker att det vi sett gått över gränsen, eller inte!

Jag tycker det ser ut som att de gick över gränsen och att de inte försökte tillräckligt med att först "söka vinna rättelse genom upplysningar och uppmaningar", när jag ser videon.

Det är tyvärr inte ovanligt med ordningsvakter som är alltför snabba att ta till våld!

Svara -   - 19/6-16 14:42 -


Lars-Erik Molin

Är det den nakna sanningen man censurerar?...

Svara -   - 19/6-16 14:55 -


Jeanette Aldén Wijk

De lesbiska förnedrar sig själva, genom att gå barbröstade. Hur kan de tro, att de ska få någon respekt från allmänheten, när de går omkring, som om de äger hela världen?

Och man kan ju undra...finns inte brottsrubriceringen: "Förargelseväckande beteende" kvar, i Svensk Lag?

Det svenska samhället går mot sin undergång, och vi vet ju, att snart kommer Jesus på skyarna, för att hämta hem de som tillhör Honom ❤

Svara -   - 20/6-16 06:39 -


Johanna

Svar till jon.

Nej, inget önsketänkande (varför jag nu skulle vilja det ?). Det hände på "Folkets demonstration". Det var lite lugnare sist men de är mötessabotörer som tillåts störa våra talare och möten med skrik vuvuzelor. Jag vet pensionärer som inte vågat gå på demo pga rädsla. Detta är inte ok men inte förvånande med den polischef vi har. Tror du att polisen skulle tillåta dem störa sossarnas majtal på samma sätt. SD har nu blivit så stora men har även de tidigare haft problem med dessa mötessabotörer. Problemet är att polisen har "bakbundna händer", ledningen är problemet. De riskerar bli av med sina jobb om de opponerar sig.

Svara -   - 20/6-16 08:28 -


Bengt

Poliserna kanske inte gillade Pride själva

Egentligen

Svara -   - 18/10-18 12:31 -


Calle

Vakterna gjorde fel, eftersom dom i det skedet när dom omhändertog killen så hade han ingen skylt, den hade ju pride folket rivit sönder. Han stod ju där bara tyst och det har han rätt att göra ingen motdemonstration således.

Sedan kan tillägas att vänsteraktivister ofta stör andra gruppers möten, både högt och ljudligt, ordningsmakten ingriper då inte vad jag kan se för att avhysa dessa aktivister.

Svara -   - 18/10-18 16:24 -


Bengt

Det är nog ändå rätt många som ogillar Pride egentligen

Kanske dom flesta

Svara -   - 18/10-18 17:03 -


Niklas Jönsson

Slut med demokratin tyvärr,diktaturen tar över istället!

Svara -   - 18/10-18 20:44 -


Bengt

Men dom som styr gillar pride

Svara -   - 18/10-18 21:31 -


Kattis

Det var ifrån Kungsportplatsen i Göteborg! Känner igen min stad, här bor jag, är uppvuxen i Göteborg!

Svara -   - 19/10-18 00:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 16:22

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 201 106 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 209 kommentarer och 61 243 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp