985 online! | Sidvisningar idag: 73 500 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Det här klippet är från “Ulven” och hans Youtubekanal “Den nödvändiga intoleransen” där han besöker “West Pride” i Göteborg.

Jag har klippt ner klippet som i original är längre. "Ulven" visar med sin fredliga demonstration vilket hat pride-rörelsen står för.

Han ställer sig i klungan leende och vänligt med plakatet: "Pride är ett hot mot ett sunt samhälle".

Blir attackerad

Då dröjer det inte länge förrän han blir attackerad av människor, de slår sönder hans plakat, skriker, svär och förbannar honom.

Trots att det inte är "Ulvens" fel så grips han av ordningsvakten och förs bort av polisen. En homosexuell man som försvarar "Ulvens" rätt till att ha åsikt mot Pride förs också bort av polisen. (???!!!)

Var det någon som trodde att Sverige har en åsiktsfrihet?

Sverige behöver Jesus

Nu är "Ulven" inte frälst så jag kan inte hålla med honom i allt, men han får verkligen fram i videon hur illa ställt det är i vårt land. Sverige och dess folk behöver verkligen Jesus Kristus! Det finns ingen annan som kan rädda oss!

Youtubes policy för nakenhet och sexuellt innehåll

"Ulvens" klipp lades också ut av en annan kanal, men Youtube tog bort det med motiveringen: "Det här klippet har tagits bort eftersom det strider mot Youtubes policy för nakenhet och sexuellt innehåll."

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1466257010-sexuellt-innehall.jpg

Kan det här betyda att Youtube (Google) tycker att det är för mycket naket och sex på Pridefestivalerna? Vem vill vara först med hatkampanjen mot Google? Kom igen! Mot en ensam pastor på 80 år går det ju bra! Kom igen då! Hallååå!!!???


Från Wikipedia:

Åsiktsfrihet

Åsiktsfrihet, medborgarens frihet att uttrycka åsikter utan statens ingripande.

I Sverige är åsiktsfriheten grundlagsskyddad enligt Regeringsformen där man skriver att "Varje medborgare är gentemot det allmänna tillförsäkrad...yttrandefrihet: frihet att i tal, skrift eller bild eller på annat sätt meddela upplysningar samt uttrycka tankar, åsikter och känslor", samt genom Sveriges upphöjande till lag av den europeiska konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna där det framgår att "Var och en har rätt till yttrandefrihet. Denna rätt innefattar åsiktsfrihet samt frihet att ta emot och sprida uppgifter och tankar utan offentlig myndighets inblandning och oberoende av territoriella gränser".

Yttrandefrihet omfattar en frihet att yttra och föra fram åsikter utan censur, begränsning eller någon typ av bestraffning. FN:s deklaration formulerar friheten på följande sätt: "Var och en har rätt till [...] yttrandefrihet. Denna rätt innefattar frihet för envar att utan ingripanden hysa åsikter och frihet att söka, mottaga och sprida upplysningar och tankar genom varje slags uttrycksmedel och utan hänsyn till gränser". En liknande text finns också i Europakonventionen om mänskliga rättigheter och FN:s konvention om civila och politiska rättigheter (se Artikel 19). Yttrandefrihet regleras ofta i ländernas grundlagar och handlar alltid om förhållandet mellan staten och individen, inte om förhållandet mellan individer.

Yttrandefrihet

Yttrandefrihet anses vara en av förutsättningarna för ett demokratiskt statsskick. I alla rättsstater, även de som klassas som demokratiska, finns det dock begränsningar för yttrandefriheten, varierande mellan olika länder. Till exempel har de flesta länder förbjudit hot om våld, och program mot mobbning (som även omfattar ord) finns. Även den som avslöjar militära hemligheter kan ofta straffas. Lagstiftningen varierar annars. USA har till exempel inte någon motsvarighet till Sveriges lagstiftning om hets mot folkgrupp som gör det kriminellt att hota eller uttrycka missaktning mot folkgrupper, medan den typen av budskap, däribland rasistiska budskap, är hårt reglerade i de flesta europeiska länder. Lagar mot förtal, olaga hot, spridande av konfidentiella material (militära hemligheter, sjukhusjournaler) samt uppvigling (t.ex. Genom att, som ett ofta repeterat exempel säger, ljuga om att en fara föreligger i en stor folkmassa) är ofta reglerat i så gott som alla länder, medan förhandsgranskning genom censur numera är mycket begränsad.


Källa: Åsiktsfrihet – Wikipedia, Yttrandefrihet – Wikipedia | Den nödvändiga intoleransen. - YouTube | Westpride - tokar går bananas över sanningen!(eng subs!) - YouTube


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg lördag 18 juni 2016 16:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

Någon måste ta matchen och driva detta i domstol!

Både ordningsvakter och polis handlar ju olagligt! Detta är allmän plats och den åsikten han uttryckte på sitt plakat, är långt ifrån olaglig att uttrycka!

Svara -   - 18/6-16 17:41 -


Christer F

Modig kille bland alla sinnessjuka människor men knappast att rekommendera. Ja vad skall polisen göra? De kan ju inte bura in 500 personer för "förargelseväckande beteende"? Alltså blir det den enkla lösningen. De tar den ensamma killen.

Svara -   - 18/6-16 18:08 -


nils

Att hävda sin åsiktsfrihet hjälper ej här som synes!

Deras beteende är ett Nödrop från människans djupa längtan och behov av ren och sann kärlek!

De har blivit vilseförda,så till den grad att de med Våld försvarar sitt vilsna sökande. Deras ord och tonfall av hätskhet,visar hur olyckliga de är i sina hjärtan.

Må Gud i sin NÅD få uppenbara sanningen;Att Han ÄLSKAR DEM,ja ända till DÖDEN på KORSET!

"Gud bevisar sin kärlek till oss däri att Kristus dog för oss medan vi ännu voro Syndare." "Kristus led när tiden var inne,döden för oss Ogudaktiga."Rom.5:6+8.

Svara -   - 18/6-16 19:21 -


Karin Ström

Ja, inte är det killen med skylten som är våldsam och hatisk! Det syns i blicken på de aggressivaste personerna i filmen hur förtvivlat vilse de är och hur dåligt de mår! De är så ivriga att hävda sina rättigheter och sina yttrande- och åsiktsfriheter att de missar att även de med motsatta åsikter har samma rättigheter! Arma människor! De söker, men finner inte eftersom deras sökande har ett felställt sikte! Om vi inte har siktet väl inställt så missar vi målet.

Poliserna och ordningsvakterna ser för övrigt inte ut att vara rustade med allt för stort tålamod. Vissa av dem borde inte varit i tjänst vid det aktuella tillfället.

Svara -   - 18/6-16 20:27 -


jon

Nu är det viss skillnad på åsiktsfrihet och yttrandefrihet. Här handlade det om yttrandefrihet och det är en inte helt enkel sak verkar det som.

Som jag kan se var ordningsvakternas agerande helt korrekt. Vi kan utgå från att man hade tillstånd för att hålla möte och det ska man då få göra utan att bli störd eller få sitt möte saboterat.

Jämför när högerextrema har ett möte som det sökt tillstånd till och det dyker upp motdemonstranter. Då försöker polisen köra iväg dem.

Sen måste man kunna garantera säkerheten för de närvarande på mötet. det kunde man troligen inte i det fallet och man bad den som störde ordningen att avlägsna sig. Då han inte hörsammar det så gör han sig skyldig till ohörsamhet och kan gripas.

Vill han kan han ansöka om ett eget möte och då har ingen annan rätt att förstöra mötet för honom.

Dock innebär yttrandefrihet även ett ansvar. Man får inte kränka andra eller propagera för olaglig verksamhet.

IS kan tillexempel inte hålla rekryteringsmöten. Man får inte kränka muslimer, kristna, judar eller etniska personer som grupp. Man får propagera för sitt eget men inte ge sig på andra..

Svara -   - 18/6-16 21:22 -


madeleine

Svar till jon.

Mannen gjorde rÄtt som is åfall störde ordningen. Även om lagen menar att han gjorde fel så ska vi gå emot allt sådant, vi behöver inte underordna oss vilka lagar som hälst om vi ska stå för Jesus tex, även om han inte var frälst, ja så agerade han så som vi kristna borde göra.

Svara -   - 18/6-16 21:34 -


jon

Svar till madeleine.

....vi behöver inte underordna oss vilka lagar som hälst......

Och hur tänker du dig att samhället skulle se ut om människor börjar anse sig stå över lagen??

Svara -   - 18/6-16 21:42 -


Christer F

Svar till jon.

"Och hur tänker du dig att samhället skulle se ut om människor börjar anse sig stå över lagen?"

Ungefär som idag.

Det där är ju total anarki och killens enda "störning" var att hålla upp ett plakat.

Dags att gå och sova. Jag har sett "framtiden"...

Svara -   - 18/6-16 21:52 -


Karin Ström

Svar till jon.

/Som jag kan se var ordningsvakternas agerande helt korrekt./

Jag anser att de tog till övervåld! Maktmissbruk med ett annat ord.

Svara -   - 19/6-16 00:39 -


Johanna

Svar till Johan.

Vi lever i en demokratur. Nät vänsterextrema stör möten kastar bengaler mm får de hållas så det är skillnad på folk och folk.

Svara -   - 19/6-16 08:19 -


Johan

Svar till jon.

Du har nog lite rätt ändå. Eftersom det fanns förordnade ordningsvakter på plats, så har de inte bara rätt till, utan ska upprätthålla ordningen på evenemanget.

Jag ändrar mig. Jag tror inte längre att han hade laglig rätt att uttrycka sin åsikt där och då, eftersom där fanns förordnade ordningsvakter, och det han gjorde störde ordningen. Se'n kan jag och många andra tycka att det beror på hbtq-arna. Det som avgör det enligt lagen, som jag förstår den, är att det är hbtq-arnas evenemang.

Sedan håller jag också med Karin Ström om "övervåld". De var helt klart onödigt brutala, vilket de ICKE har rätt till. Följande är vad Lagen (1980:578) om ordningsvakter säger:

"8 § För att verkställa en åtgärd får en ordningsvakt inte använda strängare medel än förhållandena kräver. Han bör i första hand söka vinna rättelse genom upplysningar och uppmaningar.

När en ordningsvakt ingriper skall han se till att åtgärden inte väcker onödig uppmärksamhet eller orsakar större olägenhet än som är oundviklig med hänsyn till dess syfte."

Svara -   - 19/6-16 10:50 -


Johan

Svar till Johanna.

Som skrev:

"Vi lever i en demokratur."

Precis!

Följande träffande citat brukar tillskrivas Voltaire:

"För att ta reda på vilka som verkligen härskar över ett samhälle, behöver du bara ställa dig denna fråga: Vem är det som jag inte får kritisera?"citat]

I Sverige är det alltså hbtq, muslimer, massinvandringsförespråkare och jämställdhets-fanatiker / feminister, som härskar.

Vilka fler ideologier och företrädare för dessa, är det man inte får kritisera.

Svara -   - 19/6-16 11:04 -


Lasse

Svar till Karin Ström.

En dag ska vi alla stå inför tronen.den dagen dömer Gud rättvist.mitt hopp är att han säger välkommen hem till mig men orolig för den dagen det är jag

Svara -   - 19/6-16 11:09 -


Thomas

Pratade med några 11-åringar precis och budskapet de hjärntvättas med är tydligt.

Homo - OK Hen - OK Islam - OK Burka - OK

Allt sådant är ok för man väljer själv vilket kön man vill identifiera sig med, homosexualitet är kärlek, islam är allas rätt att tro som de vill och Burka är något som man väljar om man vill och viktigt, det finns inga kill eller tjejfärger mm mm...

Gud - finns inte! Evolution - absolut fakta! Jesus - Haha! Heterosexualitet - nåt människan bara har hittat på.

Allt får man tro på, men inte på traditionella värderingar, moral eller kristna normer.

Suck..

Slutet är här.

Svara -   - 19/6-16 12:22 -


jon

Svar till Johan.

..."övervåld". De var helt klart onödigt brutala, vilket de ICKE har rätt till.

Nu är det inte upp till oss att bedöma om det var övervåld eller inte. Vad jag såg så slog dom eller på annat sätt misshandlade honom inte. Det är lätt att sitta bredvid och tycka men inte lika enkelt då man är i situationens hetta.

Självklart ska aldrig mer våld än nödvändigt användas men vi ska också ha respekt för dem som ska upprätthålla ordningen. Det är sekundsnabba beslut man ska ta och ett felaktigt beslut kan leda till oönskade konsekvenser.

Svara -   - 19/6-16 12:39 -


jon

Svar till Johanna.

Nät vänsterextrema stör möten kastar bengaler mm får de hållas

Har du något exempel??

Vad jag vet så brukar polisen gå rätt hårt åt dessa. Dock är det många gånger mer organiserade motaktioner vilket gör ett ingripande mer svårhanterat. Det brukar inte sällan urarta men jag tror inte du kan anklaga polisen för att låta dem hållas. Det är nog önsketänkande från dig.

Svara -   - 19/6-16 12:43 -


Johan

Svar till jon.

Som skrev:

"Nu är det inte upp till oss att bedöma om det var övervåld eller inte."

Läste du inte vad lagen säger?

""8 § För att verkställa en åtgärd får en ordningsvakt inte använda strängare medel än förhållandena kräver. Han bör i första hand söka vinna rättelse genom upplysningar och uppmaningar.

När en ordningsvakt ingriper skall han se till att åtgärden inte väcker onödig uppmärksamhet eller orsakar större olägenhet än som är oundviklig med hänsyn till dess syfte."

Vi dömer förvisso inte, men vi medborgare får naturligtvis ha en åsikt om vi tycker att de gått över gränsen eller inte. Vi har också möjlighet att försöka att driva det i domstol, om vi är övertygade om att de överträtt lagen.

Jag tror kanske inte att de blir dömda, eller att det ens blir prövat, om man försöker i detta fallet, men bara för att det inte är vi som är domare i juridisk mening, så har vi självfallet rätt att själva göra en bedömning huruvida vi tycker att det vi sett gått över gränsen, eller inte!

Jag tycker det ser ut som att de gick över gränsen och att de inte försökte tillräckligt med att först "söka vinna rättelse genom upplysningar och uppmaningar", när jag ser videon.

Det är tyvärr inte ovanligt med ordningsvakter som är alltför snabba att ta till våld!

Svara -   - 19/6-16 14:42 -


Lars-Erik Molin

Är det den nakna sanningen man censurerar?...

Svara -   - 19/6-16 14:55 -


Jeanette Aldén Wijk

De lesbiska förnedrar sig själva, genom att gå barbröstade. Hur kan de tro, att de ska få någon respekt från allmänheten, när de går omkring, som om de äger hela världen?

Och man kan ju undra...finns inte brottsrubriceringen: "Förargelseväckande beteende" kvar, i Svensk Lag?

Det svenska samhället går mot sin undergång, och vi vet ju, att snart kommer Jesus på skyarna, för att hämta hem de som tillhör Honom ❤

Svara -   - 20/6-16 06:39 -


Johanna

Svar till jon.

Nej, inget önsketänkande (varför jag nu skulle vilja det ?). Det hände på "Folkets demonstration". Det var lite lugnare sist men de är mötessabotörer som tillåts störa våra talare och möten med skrik vuvuzelor. Jag vet pensionärer som inte vågat gå på demo pga rädsla. Detta är inte ok men inte förvånande med den polischef vi har. Tror du att polisen skulle tillåta dem störa sossarnas majtal på samma sätt. SD har nu blivit så stora men har även de tidigare haft problem med dessa mötessabotörer. Problemet är att polisen har "bakbundna händer", ledningen är problemet. De riskerar bli av med sina jobb om de opponerar sig.

Svara -   - 20/6-16 08:28 -


Bengt

Poliserna kanske inte gillade Pride själva

Egentligen

Svara -   - 18/10-18 12:31 -


Calle

Vakterna gjorde fel, eftersom dom i det skedet när dom omhändertog killen så hade han ingen skylt, den hade ju pride folket rivit sönder. Han stod ju där bara tyst och det har han rätt att göra ingen motdemonstration således.

Sedan kan tillägas att vänsteraktivister ofta stör andra gruppers möten, både högt och ljudligt, ordningsmakten ingriper då inte vad jag kan se för att avhysa dessa aktivister.

Svara -   - 18/10-18 16:24 -


Bengt

Det är nog ändå rätt många som ogillar Pride egentligen

Kanske dom flesta

Svara -   - 18/10-18 17:03 -


Niklas Jönsson

Slut med demokratin tyvärr,diktaturen tar över istället!

Svara -   - 18/10-18 20:44 -


Bengt

Men dom som styr gillar pride

Svara -   - 18/10-18 21:31 -


Kattis

Det var ifrån Kungsportplatsen i Göteborg! Känner igen min stad, här bor jag, är uppvuxen i Göteborg!

Svara -   - 19/10-18 00:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Tungotalet och uttydning

Christer Åberg talar och sjunger om Jesus. I det här programmet tar han bland annat upp vad tungotalet och uttydning är för någonting.

0

Läs allt!


69-åring vill byta åldern till 49

69-åring vill byta åldern till 49

Bild: Dagen. 

Den 69-årige Emile Ratelband i Nederländerna vill få sin juridiska ålder nersatt till 49 år.

6

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


”Jesus Kristus frälste mig från 27 års homosexualitet”

Davids starka vittnesbörd om hur han blev frälst och räddad av Jesus från 27 års homosexualitet. Svensk text. 

- Mitt namn är David, jag är 44 år gammal, och det här är ett vittnesbörd om hur Jesus Kristus räddade mig från tjugosju år av homosexualitet. Jag talar i kärlek.

1

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Det skall bli ett härligt möte uti skyn

Christer Åberg spelar på sin ukulele och sjunger "Det skall bli ett härligt möte uti skyn! O, hur underbart och stort."

0

Läs allt!


Troendedöparna brändes, dränktes och halshöggs

Många är de som har lidit förföljelse, satts i fängelse och dödats som har praktiserat det bibliska troende-dopet genom nersänkning.

9

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Dopet: Var, när och hur

Dop i havet

Här ger jag dig några tydliga bibelord på var dopet sker, när det sker och hur.

4

Läs allt!


Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad

Läsarmejl av nils 

Främlingen som följde kyrkoherden på vårpromenad, sade till slut: Räck Hit Ditt Finger, Här är Mina Händer!

3

Läs allt!


Bedräglig rikedom

Läsarmejl av David B 

11

Läs allt!


Är Bibelns Gud samma som koranens gud?

”De som påstår sig älska, ära och tillbe Gud, gör i själva verket inte det om de inte älskar, ärar och tillber Jesus.”

5

Läs allt!


Europa tillbaka till Gud

Läsarmejl av David B

Europa tillbaka till Gud. David B talar.

2

Läs allt!


Han gifte sig med hologrammet Hatsune Miku

Gifte sig med sitt hologram

Akihiko Kondo håller i en dockversion av hologrammet Hatsune Miku som han gifte sig med. Bildkälla: Facebook.

En 35-årig man i Japan har gift sig med ett hologrom. Bröllopet kostade 160 000 kronor. En docka representerade det kvinnliga dataprogrammet.

19

Läs allt!


Himlen TV7 invigd i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin och Christer Åberg

TV-producent Ruben Agnarsson, grundare och vd Martti Ojares, kanalchef Daniela Persin och Christer Åberg.

Jag var inbjuden till den kristna tv-kanalen Himlen TV7:s studioinvigning i Uppsala.

17

Läs allt!


Nu har det hänt!

Över tusen prenumeranter på Youtubekanalen Apg29nu

Nu har det hänt! Youtubekanalen Apg29.Nu har fått över tusen prenumeranter. Närmare bestämt 1001 stycken!

5

Läs allt!


Jesu trefaldiga världshistoriska seger

Läsarmejl av nils 

Jesu trefaldiga världshistoriska seger, Guds gåva till all världens folk. Det Jesus Kristus utförde genom sin försoning var en oöverträffad Trefaldig Seger! Utmaningen gällde 3 olika områden som Han inför Gud den högste Domaren och inför: Andevärlden måste segra.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Platt jord är obibliskt

Platt jord är obibliskt

Läser man Bibeln så ser man tydligt att jorden är rund. Om jorden inte är rund då skulle Jesus ha tagit grundligt miste då han säger att att det både är dag och natt på jorden när han hämtar hem alla de frälsta till himlen.

20

Läs allt!


Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden och dess händelser

Av Holger Nilsson 

Ny DVD! Frågor och svar om den yttersta tiden

Du har nu möjlighet att ta del av denna nya DVD om den yttersta tidens händelser.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


FN önskar en global regering inom 12 år

Av Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - FN önskar en global regering inom 12 år

Wolfgang Ishinger: ”Vi lever i en tid där den internationella världsordningen kollapsar just nu. I detta vakuum prövar alla för att se hur långt de kan gå. Det finns ett behov av en global regering.”

36

Läs allt!


Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst

Be den här bönen om du vill ta emot Jesus och bli frälst.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 08:29

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Dagen intervjuade Christer Åberg om konspirationsteorier

Tidningen Dagen. 

Tidningen Dagen har genom Jonatan Sverker intervjuat mig och flera andra om konspirationsteorier och gjort en gedigen sex sidor lång genomarbetad artikel.

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är årsdagen av Kristallnatten

Den 9 november är det årsdagen av Kristallnatten då Förintelsen av judarna började i Nazityskland 1938.

7

Läs allt!


Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Dante, 12 år, med Downs syndrom har ett människovärde

Bild: Expressen. 

Tusentals människor letar efter den 12-årige pojken Dante som har Downs syndrom och som är förvunnen. Detta visar att han har ett stort människovärde!

15

Läs allt!


Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och yoga?

Av Holger Nilsson 

Är det Bildas uppgift att stå bakom danskurser och kurser i yoga?

Angående Bilda så är deras egen presentation så här: ”Studieförbundet Bilda för kyrka och samhälle, med kortformen Bilda, tidigare med namnet Frikyrkliga studieförbundet, är ett av Sveriges tio studieförbund.”

47

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna - Del 2

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 2.

0

Läs allt!


Dopet i Apostlagärningarna

Christer Åberg undervisar om alla bibelställen om dopet i Apostlagärningarna. Del 1.

0

Läs allt!


16 bibelord om att ta emot Jesus för att bli frälst

Ta emot Jesus

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

0

Läs allt!


Bilder från min barndom - Christer Åberg

Fantastiska bilder på Christer Åberg som barn! 

Christer Åberg fotar en ko

Här fotograferar jag en ko med en lådkamera på bondgården jag växte upp. Jag är klädd i trätofflor och i andra konstiga kläder.

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


7 skillnader mellan Jesus och Muhammed

Islams profet Mohammed, påstod sig predika samma budskap som Jesus. Men här har vi sju skillnader som visar att det inte stämmer! 

7

Läs allt!


Koranen räcker ej för översättare måste använda Bibeln för att stödja Profeten Muhammed

Läsarmejl av nils

Blir upprörd när jag ser hur Islam inte kan klara sig med sin egen Koranen, utan måste blanda in Bibeln, vår Heliga skrift för att försvara sin falska lära! Här följer några exempel.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 211 295 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 954 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp