729 online! | Sidvisningar idag: 25 198 | Igår: 336 277 |

www.apg29.nu


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

Ingen vill bli uthängd för att vara mindre intelligent eller ha lågt IQ. På det sättet kväser de effektivt all kritik mot homosexualitet. Detta är faktiskt ett fruktansvärt tillvägagångssätt att tysta ner sanningen. 

Så här skriver Nyheter24:

"Du har säkert kunna räknat att homofober inte är de vassaste knivarna i lådan. Men nu säger också forskning detsamma. Homofober har lägre intelligens än andra." 

Vidrig retorik

Får man egentligen skriva så? Det är en vidrig retorik. Dessutom är det inte särskilt svårt att förstå att det är en ren lögn. 

Det är inte heller svårt att förstå vad som hade hänt om denna förrädiska retorik hade används på andra folkgrupper eller på människor som har muslimsk tro. 

Rädd för homosexuella? 

Jag har aldrig träffat någon som är rädd för homosexuella. Så att kalla någon för homofob är sannerligen intelligensbefriat och inte ett uns verklighetsbaserat! 

Så blir du intelligent

Om du verkligen vill vara smart och intelligent ska du ta emot Jesus och tro på honom. Då blir du frälst och får alla dina synder förlåtna. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 November 2018 11:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


12 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

Världens vishet...

Svara -   - 1/11-18 13:59 -


Lena Henricson

Den som inte förstår att Gud har skapat människan till man och kvinna,som kompletterar varandra,är den som är knäpp. 😀

Svara -   - 1/11-18 14:40 -


Nisse

De som tror sig vara smartast brukar vara de som har kommit över nivån omedvetna men som ännu inte uppnått verklig vishet. Det är därför alla ungdomar tycker sig vara så säkra på allting. Lyssna på ”My back pages” av förra årets nobelpristagare i litteratur, gärna i Roger McGuinns version (han är kristen nuförtiden förresten). Den är tänkvärd.

Svara -   - 1/11-18 17:29 -


Bengt

Håller med dig lena

Det är också ovist och dumt att leva med

Någon.av.samma kön

Förutom att det är synd också

Svara -   - 2/11-18 15:18 -


Sam G Ö

Det var den mest korkade och knäppaste forskning om intelligens jag läst om homofober.

Svara -   - 3/11-18 13:03 -


Katrina

Forskningen visade att smartare personer tar mer hänsyn och bryr sig mer om HBTQ-personer än vad personer med lägre IQ gör.

Svara -   - 3/11-18 14:28 -


Katrina

Ps.

Jag kan bevisa genom forskning att glass är farligt att äta, det bidrag till utomhusvåldtäcker, det är allmänt kännt att våldtäckter ökar när glassförsälningen ökar.

Svara -   - 3/11-18 15:19 -


Ansreas

Världen kan gladeligen kalla mig då som homofob jag ruckar inte på guds ord. Om Gud har fördömt homosexualitet då gör jag också det. Jag älskar alla homosexuella och visar dom kärlek mem när de gäller deras synd är jag tydlig med att deras levnadssätt är synd. Men eftersom dom hävdar att vi bibeltrogna har lägre IQ så kan jag sitta lugnt i båten då Gud redan har dömt att världens vishet är dårskap. Säger som Albert Einstein att inte tro på en skapare är dårskap. Men ateister kanske hävdar att Einstein också hade låg IQ, eller???

Svara -   - 5/11-18 01:06 -


Andreas

”Världens vishet är dårskap för Gud”

För mig spelar de ingen roll om världen anser att vi kristna homofober anses som mindre intelligenta. Jesus säger klart och tydligt att jag har inte kommit för att upphäva lagen utan för att fullfölja den. Mose lag gäller ännu homosexualitet är en synd. Att inte tro på en levande Gud de är för mig dårskap. De räcker med att ta en promenad och se hur vacker vår natur är. Bara det att varje människa har ett eget specifikt fingeravtryck visar på hur unik varje människa är. Ska vi gå på ett djupare plan så titta bara på människans anatomi hur fint kroppen är byggt ända in i varje DNA molekyl helt fantastiskt. Tittar vi in i fysikens värld så blir Gud ännu mer påtaglig detta hävdade t.om Einstein och Newton sol trodde på en högre makt. Bara de att vi uppfattar ett objekt med våra ögon så sker de 40 kemiska processer som är så invecklade bara detta är ett mirakel. Vår känslor och sinnen visar på ett högre väsen och en skapare. Att man inte tror Gud är skaparen till detta är bristen på låg IQ eller i varje fall dårskap som Gud nämner.

Svara -   - 5/11-18 01:39 -


New-IFB-Baptist

I Romarbrevet kan vi läsa om hur folk som inte vill ha med Gud att göra till slut blir förkastade av Gud, oförmögna att tro evangelium. Sodomi är ett av attributen när man blivit förkastad av Gud, men alla som är förkastade är dock inte sodomiter ännu. Sedan radar bibeln upp en lång rad attribut som dessa Gudshatare sammanlänkas med.

Kort klipp som visar varför sodomiter inte kan bli frälsta: https://www.youtube.com/watch?v=aSCJRDRmdls

Svara -   - 5/11-18 02:31 -


Tommy

Jag tycker hela tiden, man sköljs över med Homo Kultur. Så vi får räkna med att de är ju inte direkt neutrala skallar som räknar ut sånt här. "Homofobi har gått flitigt." Och tycker man, något annat än dessa, så trycker de en in i ett hörn, Homofobi. Nu går de längre och talar om att de är Ointelligenta. "Det här är Livsfarlig Proppaganda". Det påminner mig om en Forskning om ras fråga en gång i tiden, på 60 talet. Då man lurade en Skolklass att blå ögda var intelligentare. Och de blåögda stod då högst i kurs, skulle få alla fördelar, medan brun ögda och andra var Ointelligenta. Men går de ut med dessa saker i Skolan undervisning, så är vi där , att då Kristna är mindre Intelligenta som läser en Helig Skrift, och tror på Gud, och "trycks in att vara Homofobiska Ointelligenta varelser". Trots att de aldrig lyft en endaste liten Sten mot dem. Utan bara talar om sin Tro högst.

Svara -   - 11/11-18 03:18 -


Petter G

Ordet "homofob" har blivit ungefär som "rasist". Ett skällsord som man använder emot de som är det minsta kritiska emot en viss grupp personer. Det gör det så svårt att på ett sansat sätt ta om dessa grupper, om man inte är 100% positiv till dem.

Svara -   - 11/11-18 15:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?AI - штучний інтелект - виконання Біблії 2000 рокі&

Читач пошти по Nils 

AI - Штучний інтелект

Це зараз відбувається на шаленій швидкості є AI, штучний інтелект (штучний інтелект), і вже розробив говорити і думати робот. Пише це не налякати, але ми розуміємо, наскільки це 2000 років тому Біблія передбачила технологічні розробки були, тому ми маємо право вказати час!

2

Läs allt!


зрадницьку угоду ООН був затверджений вчl

угоди про міграцію ООН дозволити вільний імміграцію

Фото: Вільний час. 

Вчора був схвалений Immigration пакт Організації Об'єднаних Націй, який, в принципі, відкрити свої кордони для вільної імміграції. Але переважав Нобелівський банкет вчора зникли історично серйозний контракт ООН в шумі ЗМІ.

24

Läs allt!


Бачення остаточних плодів дерева пізнанн

древо пізнання

Читач пошти по Nils

Це може здатися похмурим, але це найсильніший Contemporary час Характер ми читаємо в цьому баченні і в Біблії, і повинні зробити нам право Interpreting час!

10

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Розіпни, розіпни його!

Хрест примиряє людини і Бога

Читач пошти від David B Безсумнівно, моби кричачи: Розіпни, розіпни, послідовники Ісуса і те, що Ісус стоїть. Потім вони втрачають свою причину, по якій вони не розуміють, що вони стріляють собі в ногу.

6

Läs allt!


Іслам поширювався за допомогою шведської

Крістер Оберг проходить через деякі актуальні новини. Існує ніяких сумнівів в тому, що ми живемо в останні дні, коли ви приймаєте деякі з цих новин.

41

Läs allt!


кінець світу люди

За Holger Nilsson 

кінець світу люди

З урахуванням зазначених вище вираз, можна було б назвати всіх тих, хто вважає, що час близько, і що ви приймаєте наслідки цього.

32

Läs allt!


Три неба в Біблії

Три неба в Біблії

У першому вірші Біблії говориться в оригінальному тексті, що Бог створив небо і землю. Бог створив небеса більше.

1

Läs allt!


Швеція безготівкові протягом трьох-п'яти

безготівковий

«Швеція, ймовірно, буде" безготівковий "протягом трьох-п'яти років», сказав віце-губернатор Сесілія Skingsley на банківській конференції в Лондоні.

24

Läs allt!


Ісус прийшов і знову прийде

прихід

Ми чекаємо Ісуса другого пришестя, а не перший. І це прихід не буде довго. Але коли Ісус повертається до канатів, він буде з чимось, що він був не перший раз, коли він прийшов. Ви знаєте, що це може бути що-небудь?

2

Läs allt!


Після збереження, завжди зберігається?

Читач пошти по Nils

Kalvanistpstorn Пастор Джон Loopez були дані Господом, щоб побачити, як брехливі це вчення.

52

Läs allt!


Землетрус на Алясці - Ісус пророцтва збува

Землетрус на Алясці - Ісус пророцтва збуваються

Фото: Експрес. 

Аляска була вражена двома дуже сильних землетрусів. Їде добре, коли він оголосив надзвичайний стан лиха. Ісус говорив про великі землетрусів відбувається. Помолимося при ударі.

12

Läs allt!


Пророцтво про Rapture і Великої Скорботи

ракета

Пророцтва Біблії про те, що час буде вознесіння протікають і збережені йдуть в камери під час скорботи знаходиться в процесі на Землі.

3

Läs allt!


Вона займається з люстрою

Аманда, 34, займається її люстрою

Фото: Експрес. 

Аманда Свобода заручилася з люстрою, що вона «любить цілуватися і обніматися з.»

17

Läs allt!


Християнські телеканали в Швеції

Christian TV в Швеції

Є багато хороших шведських християнських телевізійних каналів в Швеції. І ходити на супутник, кабель і Інтернет! У ньому перераховані всі канали.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Ні, щоб в темряві

Читач пошти по Sigvard Sword 

Світло в темряві

У моєму аутріч служіння Богу те, що було про більш серйозних ситуаціях, коли і моє тіло і моя душа була в небезпеці. Смертельні погрози з боку неонацистів, тому що я встав і ховав біженець, дуже близько до нитки і sexkriminalitetens темряви через випадки моніторингу, besvärjd і кинув виклик духовної дуелі окультистів.

74

Läs allt!


69-річний хочуть змінити вік до 49 років

69-річний хочуть змінити вік до 49 років

Картина: День. 

69-річний Еміль Ratelband в Нідерландах хочуть отримати свій юридичний вік горішок 49 років.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


«Ісус Христос врятував мене від 27 років гомо

сильне свідчення Давида про те, як він був врятований і врятований Ісусом 27 років гомосексуалізму. Шведський текст. 

- Мене звуть Девід, я 44 років, і це є свідченням того, як Ісус врятував мене від двадцяти семи років гомосексуалізму. Я говорю про любов.

11

Läs allt!


Troendedöparna спалений, втоплений і обезголовлений

Багато з них є ті, хто піддавався переслідуванням, тюремному ув'язненню і вбили, хто практикував біблійний віруючих-хрещення зануренням у воду.

14

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, onsdag 12 december 2018 kl. 02:40

Jesus söker: Alexander, Alexis!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Хрещення: Де, коли і як

Хрещення в море

Тут я даю вам деякі ясні Письма про хрещення було зроблено, коли це буде зроблено і як.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Чи є Бог Біблії такої ж як Бог Корану?

«Ті, хто претендує на любов, честь і поклоніння Богу, не в тому, що вони не люблять, честь і поклоніння Ісусу.»

5

Läs allt!


Він одружився на голограму Hatsune Miku

Одружився його голограма

Акіхіко Kondo проведення лялькової версії голограми Hatsune Miku, який він одружився. Джерело зображення: Facebook.

35-річний чоловік в Японії вийшла заміж за hologrom. Весілля коштувало 160000 крон. Лялька, що представляє жіночу комп'ютерну програму.

19

Läs allt!


Небо TV7 освячений в Упсалі

Рубен Agnarsson Мартті Ojares, Даніела Персен і Крістер Оберг

телепродюсер Рубен Agnarsson, засновник і президент Мартті Ojares, менеджер каналу Daniela Персен і Крістер Оберг.

Я був запрошений в студію відкриття християнський телеканал TV7 Heaven в Упсалі.

17

Läs allt!


Ісус потрійна всесвітньо-історична перем

Читач пошти по Nils 

Ісус потрійна всесвітньо-історична перемога, Божий дар для всіх людей світу. Те, що Ісус Христос зробив через Його Спокута була безпрецедентна Потрійна Перемога! Завдання полягало в 3 різних областях, що Він перед Богом вищого судді і раніше: Духовний світ повинен перемогти.

5

Läs allt!


плоский Писанню

плоский Писанню

Якщо ви читаєте Біблію, ви можете ясно бачити, що земля кругла. Якщо земля не кругла, то Ісус взяв би повністю помиляється, коли він говорить, що це як день і ніч на Землі, коли він принесе додому все врятований на небо.

23

Läs allt!


Новий DVD! Питання і відповіді про кінець часі

За Holger Nilsson 

Новий DVD!  Питання і відповіді про кінець часів

Тепер у вас є можливість взяти участь в цьому новому DVD про кінець часу подій.

7

Läs allt!


ООН хоче глобальне уряд протягом 12 років

За Мікаеля Walfridsson 

Порядок денний 2030 - ООН хоче глобальне уряд протягом 12 років

Вольфганг Ishinger: «Ми живемо в той час, коли міжнародний світопорядок руйнується прямо зараз. У цьому вакуумі намагається все, щоб побачити, як далеко вони можуть піти. Існує необхідність глобального уряду ".

36

Läs allt!


День інтерв'ю Крістер Оберг на теоріях змо

День інтерв'ю Крістер Оберг на теоріях змови

Газета День. 

Газета день має Джонатан Sverker мене інтерв'ю і кілька інших на теорії змови і зробила солідну шість сторінок розробленої статті.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Формується задача стояти за заняття танцn

За Holger Nilsson 

Формується задача, щоб стояти за уроки танців і курси з йоги?

Що стосується форми, то їх власне уявлення, як це: «Bilda для Церкви і суспільства, в короткій формі формі, колишня назва нонконформістське освітньої асоціації, є один з десяти вивчення Швеції.»

47

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 678 651 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 053 bloggartiklar, 92 184 kommentarer och 60 435 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp