473 online! | Sidvisningar idag: 25 158 | Igår: 162 847 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

Ingen vill bli uthängd för att vara mindre intelligent eller ha lågt IQ. På det sättet kväser de effektivt all kritik mot homosexualitet. Detta är faktiskt ett fruktansvärt tillvägagångssätt att tysta ner sanningen. 

Så här skriver Nyheter24:

"Du har säkert kunna räknat att homofober inte är de vassaste knivarna i lådan. Men nu säger också forskning detsamma. Homofober har lägre intelligens än andra." 

Vidrig retorik

Får man egentligen skriva så? Det är en vidrig retorik. Dessutom är det inte särskilt svårt att förstå att det är en ren lögn. 

Det är inte heller svårt att förstå vad som hade hänt om denna förrädiska retorik hade används på andra folkgrupper eller på människor som har muslimsk tro. 

Rädd för homosexuella? 

Jag har aldrig träffat någon som är rädd för homosexuella. Så att kalla någon för homofob är sannerligen intelligensbefriat och inte ett uns verklighetsbaserat! 

Så blir du intelligent

Om du verkligen vill vara smart och intelligent ska du ta emot Jesus och tro på honom. Då blir du frälst och får alla dina synder förlåtna. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 November 2018 11:27 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


12 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

Världens vishet...

Svara -   - 1/11-18 13:59 -


Lena Henricson

Den som inte förstår att Gud har skapat människan till man och kvinna,som kompletterar varandra,är den som är knäpp. 😀

Svara -   - 1/11-18 14:40 -


Nisse

De som tror sig vara smartast brukar vara de som har kommit över nivån omedvetna men som ännu inte uppnått verklig vishet. Det är därför alla ungdomar tycker sig vara så säkra på allting. Lyssna på ”My back pages” av förra årets nobelpristagare i litteratur, gärna i Roger McGuinns version (han är kristen nuförtiden förresten). Den är tänkvärd.

Svara -   - 1/11-18 17:29 -


Bengt

Håller med dig lena

Det är också ovist och dumt att leva med

Någon.av.samma kön

Förutom att det är synd också

Svara -   - 2/11-18 15:18 -


Sam G Ö

Det var den mest korkade och knäppaste forskning om intelligens jag läst om homofober.

Svara -   - 3/11-18 13:03 -


Katrina

Forskningen visade att smartare personer tar mer hänsyn och bryr sig mer om HBTQ-personer än vad personer med lägre IQ gör.

Svara -   - 3/11-18 14:28 -


Katrina

Ps.

Jag kan bevisa genom forskning att glass är farligt att äta, det bidrag till utomhusvåldtäcker, det är allmänt kännt att våldtäckter ökar när glassförsälningen ökar.

Svara -   - 3/11-18 15:19 -


Ansreas

Världen kan gladeligen kalla mig då som homofob jag ruckar inte på guds ord. Om Gud har fördömt homosexualitet då gör jag också det. Jag älskar alla homosexuella och visar dom kärlek mem när de gäller deras synd är jag tydlig med att deras levnadssätt är synd. Men eftersom dom hävdar att vi bibeltrogna har lägre IQ så kan jag sitta lugnt i båten då Gud redan har dömt att världens vishet är dårskap. Säger som Albert Einstein att inte tro på en skapare är dårskap. Men ateister kanske hävdar att Einstein också hade låg IQ, eller???

Svara -   - 5/11-18 01:06 -


Andreas

”Världens vishet är dårskap för Gud”

För mig spelar de ingen roll om världen anser att vi kristna homofober anses som mindre intelligenta. Jesus säger klart och tydligt att jag har inte kommit för att upphäva lagen utan för att fullfölja den. Mose lag gäller ännu homosexualitet är en synd. Att inte tro på en levande Gud de är för mig dårskap. De räcker med att ta en promenad och se hur vacker vår natur är. Bara det att varje människa har ett eget specifikt fingeravtryck visar på hur unik varje människa är. Ska vi gå på ett djupare plan så titta bara på människans anatomi hur fint kroppen är byggt ända in i varje DNA molekyl helt fantastiskt. Tittar vi in i fysikens värld så blir Gud ännu mer påtaglig detta hävdade t.om Einstein och Newton sol trodde på en högre makt. Bara de att vi uppfattar ett objekt med våra ögon så sker de 40 kemiska processer som är så invecklade bara detta är ett mirakel. Vår känslor och sinnen visar på ett högre väsen och en skapare. Att man inte tror Gud är skaparen till detta är bristen på låg IQ eller i varje fall dårskap som Gud nämner.

Svara -   - 5/11-18 01:39 -


New-IFB-Baptist

I Romarbrevet kan vi läsa om hur folk som inte vill ha med Gud att göra till slut blir förkastade av Gud, oförmögna att tro evangelium. Sodomi är ett av attributen när man blivit förkastad av Gud, men alla som är förkastade är dock inte sodomiter ännu. Sedan radar bibeln upp en lång rad attribut som dessa Gudshatare sammanlänkas med.

Kort klipp som visar varför sodomiter inte kan bli frälsta: https://www.youtube.com/watch?v=aSCJRDRmdls

Svara -   - 5/11-18 02:31 -


Tommy

Jag tycker hela tiden, man sköljs över med Homo Kultur. Så vi får räkna med att de är ju inte direkt neutrala skallar som räknar ut sånt här. "Homofobi har gått flitigt." Och tycker man, något annat än dessa, så trycker de en in i ett hörn, Homofobi. Nu går de längre och talar om att de är Ointelligenta. "Det här är Livsfarlig Proppaganda". Det påminner mig om en Forskning om ras fråga en gång i tiden, på 60 talet. Då man lurade en Skolklass att blå ögda var intelligentare. Och de blåögda stod då högst i kurs, skulle få alla fördelar, medan brun ögda och andra var Ointelligenta. Men går de ut med dessa saker i Skolan undervisning, så är vi där , att då Kristna är mindre Intelligenta som läser en Helig Skrift, och tror på Gud, och "trycks in att vara Homofobiska Ointelligenta varelser". Trots att de aldrig lyft en endaste liten Sten mot dem. Utan bara talar om sin Tro högst.

Svara -   - 11/11-18 03:18 -


Petter G

Ordet "homofob" har blivit ungefär som "rasist". Ett skällsord som man använder emot de som är det minsta kritiska emot en viss grupp personer. Det gör det så svårt att på ett sansat sätt ta om dessa grupper, om man inte är 100% positiv till dem.

Svara -   - 11/11-18 15:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?IS наречена хоче повернутися в Англію і отри&

IS нареченої

Shamima Бегум був 15 років, коли вона вступила в стан Халіфату ісламського мати народжують IS-терорист. Вона народила двох дітей, які були бездоглядності та померли. Тепер вона народила третю дитину 19 років і хоче повернутися в Англію.

14

Läs allt!


Небажана - Частина 21

небажаний

Мої продовження і зворушлива історія мене, як маленький хлопчик небажані. 

3

Läs allt!


тому і землі Місяця на тому ж зображенні

Місяць і Земля

Китайський супутник Longjiang-2 сфотографував Місяць і назад землю на тому ж зображенні.

83

Läs allt!


Небажана - Частина 20

небажаний

Продовження несамовитої історії мого дитинства як небажана дитина.

5

Läs allt!


LGBTQ школа вчить, що, будучи людиною не

LGBTQ школа вчить, що, будучи людиною не

Новий Dagbladet. 

перший коледж LGBT Швеції передбачає щорічне навчання для ЛГБТ і фемінізму в порушення норм. 

22

Läs allt!


Тепер жінки можуть зробити аборт під час в

Як це було в дні Ноя ...

Мікаель Walfridsson  В той же день, кривава місяць сяяла в небі над Нью-Йорк, взяв місто, що тепер ви можете виконати аборт, які застосовуються у всій вагітності жінки.

45

Läs allt!


Восторг або скорбота?

Восторг або скорбота?

За Holger Nilsson Я був би не так і важко Скорбота спалахує, я відразу ж заявити, що це пророче виконання, і ми повинні відвернутися від антихриста, і ми повинні пройти величезні страждання. Але якщо я прав, а всі інші, хто так думає, - що Ісус може прийти в будь-який час і зробити це - то ті, хто не не проповідує його немає можливості виправити їх повідомлення, що ми можемо зробити.

18

Läs allt!


Небажана - Частина 19

Небажана - Частина 19

У цій частині я розповім вам дуже тяжке подія, що сталося з Майклом, як я побився з останньою частиною.

4

Läs allt!


«Christian» реппер арештований за згвалтування жін&

Я думаю, що, звичайно, ні слова про те, що постукування медсестра, якщо він винен у згвалтуванні жінки-інваліда, християнина.

6

Läs allt!


Захоплення віруючого - Частина 4

Крістер Оберг інтерв'ю вдома Holger Nilsson про захоплення віруючого. Частина 4 з 10.

0

Läs allt!


Російські військові літаки літали на терl

Російські військові літаки літали на території Швеції без дозволу

Фото: Aftonbladet. 

Три російські військові літаки літали без дозволу на короткий час на території Швеції в суботу. А SIGINT літаки, і два військові літаки літали над Карлсхамн.

12

Läs allt!


помилковий бог ісламу не мій

помилковий бог ісламу не мій

Читач пошти по Stefan Еліассоном

Християни і мусульмани поклоняються одному Богу? Іслам вчить, що Коран є останнім з Божих одкровень, які замінили колишні писання, тобто в Торі і Біблії. Це означає, що схожість в християнстві та ісламі має бути комплексним. Якщо ви вивчаєте тему незабаром виявляє, що вимога не може бути більше помилковим.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Небажана - Частина 18

Крістер Оберг небажана

Вісімнадцятому частина мого серіалу про моє дитинство. Ми прийшли до середньої школи, коли я почав в сьомому класі. Ця частина вас здивує, що він зробив для мене, коли це сталося.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Міграційна задавати неправильні питання

test2

Більшість з 12 питань міграційного ради абсолютно неможливо відповісти, а також абсолютно неефективні, коли він насправді потрібен тільки питання, щоб визначити, чи є хтось християнин чи ні.

32

Läs allt!


Нове століття відкриває шлях для антихриl

Нове століття відкриває шлях для антихриста

За Holger Nilsson  У 1980-ті роки, ми все більше і більше зустріти термін «New Age». Проте це так, проте, багато розмірковують над тим, що нове століття щось, не дивлячись на те, що мільйони людей в усьому світі були порушені, постраждалих і беруть участь в цьому напрямку в даний час радикальні вперед. Наприклад, в кінці року 1986-87, напередодні Нового року, це мільйони людей, які пішли в медитацію, транс і ритуальних дій. Це було не випадково, що це сталося, але це скоординовані зусилля людей нового століття в усьому світі.

46

Läs allt!


Чи буде той, хто змінив секс на небо?

транссексуал

Чи будуть люди в небо, який змінив стать хірургічним шляхом?

9

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Vecka 08, fredag 22 februari 2019 kl. 04:02

Jesus söker: Pia!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud. - Joh 1:12-13"

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Грішники?

друзі

Читач пошти від David Білльстрём Ісус є нашим основним зразком для наслідування, щоб звернутися до людей, які не є віруючими. Коли Ісус ходив по землі, він знав, що відбувається в тих, хто прийшов до нього. Він такий же сьогодні.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Розп'ятий музей McJesus в Ізраїлі

Розіпни McJesus

Фото: СВТ. 

Протести в Ізраїлі проти Яни LEINONEN «витвори мистецтва» McJesus із зображенням розп'ятого Рональда Макдональда.

6

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Крістер Оберг Вітайте

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Мовчання Ісус - Людина, яка убила голос Божи&

римський солдат

Ханс Янссон, Уппсала Ірод Антипа зустрітися з нами знову в біблійній історії. На цей раз він стоїть перед Ісусом. Потім вона вже три роки з відсіканням голови Іоанна Хрестителя.

2

Läs allt!


Зла список - Людина, яка убила голос Божий - Чk

солдат

За Ганса Янссон , Упсала Існує щось «розумне» і зло дій Ірода в контексті ми описуємо. Це підводить мене до того, що написано в книзі Буття.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

14

Läs allt!


«Бог благословляє аборт і Сполучені Штати 

Читач пошти по Nils 

Аборт - Мама

Жінка в даний час була програма Netflix повітря, де вона віддає данину аборт, і закінчується словами: «Бог благословить Аборт і Сполучені Штати Америки», і співати і танцювати з нею.

38

Läs allt!


У пеклі, мучили грішників

Якщо ви йдете в пекло, ти мучив. Ось що пекло для. Подібно до того, як багата людина в Луки 16, ви будете мучитися у вогні. Всі грішники потрапляють в пекло, і вони йдуть туди, щоб мучитися.

103

Läs allt!


Новонароджені вже «колишній»

Новонароджені вже колишній

Фото: Скріншот з Facebook. 

Жителі Нью-Йорка тепер можуть змінити свою стать без медичної довідки. Крім того, вони можуть навіть змінити стать своєї новонародженої.

5

Läs allt!


Якщо ви народилися в неправильному тілі, в

Loui Пісок

Фото: СВТ. 

Луїза Nelum Санда Малі «Loui» Sand, 26, є шведська гандбол зірка, яка в даний час перестає грати гандбол бути досліджені на гендерної дисфорії. 

2

Läs allt!


Крістіан Бейл: Дякую Сатана натхнення

Читач Mail: Пелле Ліндберг 

Крістіан Бейл: Дякую Сатана натхнення

Фото: З TV4. 

Ціна за кращу чоловічу роль пішла актор Крістіан Бейл в Vice фільму, який подякував йому натхнення: сатана.

43

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp