729 online! | Sidvisningar idag: 152 751 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Madat Gay liyane

Survey nuduhake yen ana pitu kaping liyane kamungkinan duwe obatan jinis nggunakake.

4000 wong padha dites dening homo wadon lan homo Foundation (LGF) ing collaboration karo University of Central Lancashire ing Inggris, nyerat Daily Mail.

Canabis lan poppers digunakake paling. Popper digunakake ing silit lan kanggo nambah orgasme. 

Paling umum banjur, kokain, ecstasy, ketamine lan Zat amfetamin. 

Populasi sudo pengguna obatan karo umur. Antarane homo lan biseksual migunakake meh minangka akeh ing kategori umur 36 kanggo 40 obatan ing abad enom.

Ndedonga kanggo kanca-kanca homo lan biseksual kita sing padha mratobat, nampa Gusti Yésus lan disimpen lan free.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Monday 24 September 2012 15:54 | #analsex #orgasm #homosexuell #bisexuell #sex #frälst | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Artikel palsu bab Pride of apg29

Artikel apg29 Pride disusupi lan palsu

Artikel ing bangga saka apg29 iki disusupi lan palsu 2017. 

Ing sawetara kesempatan, padha apg29 disusupi 2017. Situs Blog saiki wis meh 17 000 item, supaya iku gampang kanggo kantun artikel sing dirusak lan disusupi banjur.

0

Läs allt!


Nabi saka geni kawentar saka Swedia

Reader Mail dening Nils 

wangsit

Gambar: varldenidag.se. 

Akhire! A tembung pangarep-arep saka Gusti, yen ing geni saka kawentar liwat Swedia! 

3

Läs allt!


Nyebut kula ing dinten karibedan

Reader Mail dening wide awake katty 

sun anget

Aku rumangsa yen kita kudu ndedonga kanggo korban sing wis ngungsi saka omahé. Sing padha njaluk ngerti Gusti Yésus lan duwe hubungan khusus karo wong, padha disimpen! 

2

Läs allt!


fires Forest - Gusti Allah marang Swedia?

Komentar dening Rune Johansson 

geni alas

Sapunika ngadhepi Swedia nyebar lan angel kanggo nglereni kobongan alas. Paling Writers niru iku kanggo Gusti saiki punishing kita kanggo tumindak kita minangka bangsa. Ayo kita sawetara perspektif ing acara saiki.

30

Läs allt!


rapat-rapat tarub kuwoso Jättene

Lindberg diputer supaya kanvas ngusulke

Gambar:  falkopingstidning.se . 

Ing loro rapat-rapat, kita dibukak ing rapat-rapat tarub Jättene. Sawise patemon sore pisanan kang nyebar cepet carane apik iku yen sore sabanjuré kapenuhan jemaah wong.

1

Läs allt!


Akeh ngobongi omah ing geni alas gedhé ing Swedia

15 ngobongi omah

Sak siji dina kudu 15 fires wis Jahshua ing Arboga. Dadi kabeh fires saiki raging ing bilai geni awon Swedia kang wis mangkono ora prodhuk-sebab alamiah. 

17

Läs allt!


Apa bab gerakan Pentecostal?

Reader Mail dening Sigvard Sword 

Pentecostalism

Iku ketok kanggo kabeh Pentecostals Injil historis sadar lan kasengsem, gerakan Pentecostal awit iku dadi panase FFS lan Masyarakat Pentakosta, taunan disebut PBB - wis diganti loro pengaturan, drama lan teologi. 

39

Läs allt!


Telung rapat-rapat ing Ark ing Kungsangen

Nenne Lindberg, Jennifer Josefsson, Martin Lindberg lan Christer Åberg ngunjungi Ark ing 3 rapat-rapat liwat rong dina. 14:00 lan 19:00 ana 17 Juli lan ana, 18 Juli ing 10:00.

1

Läs allt!


Dhukungan apg29 karo hadiah sukarela

support apg29

Sampeyan bisa ndhukung apg29 ing telung cara. 

1

Läs allt!


dhuwit tax Kita pendanaan latihan imam

Reader Mail dening Bertil Rosenius

A judhul ing Facebook Taufik penasaran: "Ing Autumn, Swedia pendidikan imam negara-mbiayai pisanan." Bener utawa palsu? Bener! Nanging kabeh dadi malah Samsaya Awon, nalika nyilem menyang Sajarah!

41

Läs allt!


pangowahan memala mesthi - Part 1

Miturut Holger Nilsson 

pengangkatan

A-owahan mesthi wis saiki wis digawe karo gati kanggo proklamasi Gusti Yesus teka, iki bisa duwe jalaran anduwèni dhampak gedhé.

18

Läs allt!


Almedalen - Dance & trem lan Interview karo Christer Åberg

Film Group Flip Gagal ngewawancarai kula ing Almedalen 2018th 

3

Läs allt!


Kita wis lali apa-apa?

Reader Mail dening David B

"Slamet Gusti, Dhuh nyawaku, lan lali ora kabeh keuntungan kang" Jabur. 103: 2

4

Läs allt!


nglarang Pride

CATETAN: Artikel ngandhut gambar karu saka pameran Pride beda. 

nglarang Pride

Tambah label kanggo anak sing ndeleng tontonan iki ...

Iku ora bisa lan kudu nglarang wong sistem beda nanging padha bisa nglarang iku padha bakal Panggenan ing lurung-lurung. 

97

Läs allt!


Ing wangsit saka Joel lan rojo pati darurat ing kahanan garing lan kurang Swedish

Reader Mail dening wide awake katty 

Korinta

Iki maca Kitab Suci. Nalika aku teka wacana iki saka Joel 1: 17-19: 

25

Läs allt!


Nyuwun Jimmie Åkesson

Miturut Bertil Rosenius 

Nyuwun Jimmie Åkesson

Gambar: sd.se. 

Aku aran saiki banget sing kita ngirim ndedonga sing Jimmie Åkesson ... 

188

Läs allt!


Annons


Paus pungkasan punika Antikristus - Wangsit saka mantan Yesuit Alberto Rivera

Tilas medhar wangsit Yesuit Alberto Rivera ing 1990 sing Paus Katulik Roma pungkasan bakal Antikristus Injil.

77

Läs allt!


Ngluwari saka lanang ing Tham Luang Cave

Sing lanang ing Tham Luang

Sing lanang ing Tham Luang Cave. 

Iku ora kanggo apa-apa, aku saka gedhe Bible ayat Jabur 40: 3, kang iku bab Gusti Yésus nyimpen saka pit nggegirisi nalika aku ngrambah ing lapuran saka karya ngluwari saka rolas lanang lan pelatih bal-balan ing Tham Luang Cave in Thailand.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 17:37

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jimmie Åkesson narik kawigaten akeh akeh ing Almedalen

Jimmie Åkesson narik kawigaten akeh akeh ing Almedalen 2028

Swedia Demokrat pimpinan partai Jimmie Åkesson narik kawigaten akeh akeh ing Almedalen nalika piyambakipun dhateng ing wayah wengi. 

79

Läs allt!


Senaste kommentarer


Almedalsveckan, Swedia Demokrat lan liyane Allah

Christer Åberg pungkasan urip video saka Almedalen. Swedia Demokrat, Jimmie Åkesson lan liyane Allah. 

1

Läs allt!


Kabeh iku ora palsu nanging evangelist palsu Marjoe Gortner ana

Iku kasunyatan nyathet sing evangelist Amérika Marjoe Gortner ana phony a. Panjenenganipun tedhak sak Amerika Serikat, wis rapat-rapat lan kampanye, ngedika bab Gusti Yésus, ndedonga kanggo lara, mimpin wong nganti baptisan, nanging pracaya ora ing Allah utawa Gusti Yesus.

19

Läs allt!


Ancaman kanggo Persahabatan antarane Swedia lan Israel ing Almedalen

Ancaman kanggo Persahabatan antarane Swedia lan Israel ing Almedalen

Christer Åberg kang bayangan mati ana ing Almedalsveckan. Ancaman kanggo Persahabatan antarane Swedia lan Israel, Dewan Nordic saka Resistance lan Kristen angka Party. 

20

Läs allt!


Dadi nggelaraké Injil

Gusti

Apa iki Majelis takon nalika nglumpuk? 

33

Läs allt!


Pictures of Almedalen lan Elida ana, Juli 3, 2018

Lan sawetara gambar saka prau Elida ing Almedalen Minggu ing Visby ana, 3 Juli.

Daniela Persin Langit TV7

Daniela Persin, manager saluran ing swarga TV7.  

0

Läs allt!


laporan Christer Åberg kang Almedalsveckan

Saka tarub cilik ing Gotland menehi Christer Åberg laporan iki ing pengaruh lan pengalaman saka Almedalsveckan 2018th sing 

4

Läs allt!


roket Bad ora bisa nggawa kita ngarep kanggo Yesus

On 30 Juni, roket Japanese dikirim menyang papan, nanging wis ing wiwitan nabrak menyang bledosan deafening. 

7

Läs allt!


Mr. Cools supaya anak Jancok iku saka Iblis

babakan jancok

Gambar SVT. 

On media sosial wis padhang song lawas telung taun disebut anak Jancok. Ya, iku bab iki banget subyek, lan iki diarani banyolan. Ora, iki saka Iblis lan sétan-sétan kang. teks rada luwih njijiki banget angel nggoleki.

57

Läs allt!


Saiki aku tekan Gotland lan Almedalsveckan pisanan ing gesang kawula

Desiree lan Christer Åberg

Kula putri Galaxy lan aku Christer Åberg. 

Sesuk aku menyang Gotland sak Almedalsveckan. Iku pisanan aku ing pulo. Saiki aku ana sethitik cah lanang, aku ngimpi saka siji dina arep pulo.

15

Läs allt!


Stefan Löfvens kleru statement

ngandhut

- Yen sampeyan bisa minangka bidan sing kudu bisa kanggo nindakake abortions, digunakake kudu dilakoni mergo. Iku padha kanggo para imam sing ora pengin perpetuate jinis padha, ngandika Perdhana Mentri Swedia Stefan Löfven. 

37

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 585 473 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 704 bloggartiklar, 85 428 kommentarer och 57 060 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper Creeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp