516 online! | Sidvisningar idag: 104 501 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

Objektsexuell

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona. Hon säger att den är ”Härlig att mysa med”. Amanda Liberty anser sig vara objektsexuell. (Nytt ord att hålla reda på i hbtq-djungeln.)  

Hon dras till föremål och är förlovad med en 91 år gammal ljuskrona som heter Lumiere. 

"Jag älskar att pussas och mysa med Lumiere", säger hon.

"Öppen relation" med 25 ljuskronor

Amanda har 25 ljuskronor, som hon även namngivit och lever i en "öppen relation" med. Enligt Amanda finns det ingen avundsjuka mellan alla hennes ljuskronor, eftersom att de "vet" att Amanda älskar dem alla. 

"Jag älskar till exempel att pussas och mysa med Lumiere men jag sover med Jewel varje natt eftersom hon är portabel och härlig att mysa med", säger Amanda.

Hon ser det som att hon lever i en öppen relation med samtliga ljuskronor, skriver Daily Mail.

Människan är vilsen

Vi lever utan tvekan i den sista tiden. Människan är vilsen och tar till sig ena galenskapen efter den andra. Män gifter sig med män och kvinnor med kvinnor. 

Människor opererar sitt kön för att bli någon annan som de inte är, till och med vill någon ändra på sin juridiska ålder

Det finns de som tror att de är katter, andra gifter sig med hundar, med datorprogram eller med sig själv.

Gifte sig med tågstation

Men Amanda Liberty är tyvärr inte ensam. Det finns de som har gift sig med andra saker och föremål. Eija-Riita var gift med Berlinmuren och Carol Santa Fe från Kalifornien, USA, gifte sig med en tågstation.

Det blir så här när man har vänt bort sig från Gud. Då blir man vilsen och vet inte vad som är sanning. 

Så kommer du till insikt om sanningen

Men du kan finna sanningen igen. Allt du behöver göra är att vända dig till Jesus och ta emot honom. Då blir du frälst, alla dina synder blir förlåtna och då kommer du till insikt om sanningen.

Då kommer du inte längre att leva i lögner och förvirring.

Sådant är rätt och behagar Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor skall bli frälsta och komma till insikt om sanningen.

1 Tim 2:3-4 


Denna artikel kom till genom ett läsartips.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 27 november 2018 19:48 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Ja det här verkligen sjukt!

Svara -   - 27/11-18 20:32 -


Per

Vilsenheten verkar inte ha några gränser, varför inte gifta sig med en sko som "Nisse":
https://www.youtube.com/watch?v=UfA8_-7GTSY

Svara -   - 27/11-18 20:37 -


Stefan Jonasson

Det börjar likna lytes komik... Dom driver ju bara med folk....

Svara -   - 27/11-18 21:39 -


P. Harmakos

Det finns ju en möjlighet att det egentligen inte handlar om ljuskronan utan att det är förmedlandet av "karaktären" i sig som är själva grejen. En grej för att synas. Men om man tar emot Jesus så hamnar ju sådana saker i ett annat ljus. Jag förlovar mig hellre med en människa jag älskar för all evighet än med en bild av mig själv som visar att jag älskar föremål..

Svara -   - 27/11-18 21:51 -


Niklas Jönsson

Som jag skrev för några artiklar sedan allt möjligt konstigt kommer på rad numera utan några uppehåll, vi lever verkligheten i den sista tiden det är inte svårt att konstatera när man läser artiklarna på apg 29, sånt läste man aldrig om för mindre än 6-7 år sedan nu drösar allt in på en gång.

Svara -   - 27/11-18 22:12 -


Calle

Gifte sig med en tågstation? måste varit en tråkig bröllopsnatt!

Svara -   - 28/11-18 00:04 -


Rolf

Hur har människor med sådana böjelser och liknande som ovan i artikeln fått dessa? Jag tror det är demonpåverkan. Kusligt är det- Men utan en kristen tro är människan svag och kan lätt förvillas av den onde och dennes demoner till all slags förvirring.

Svara -   - 28/11-18 07:48 -


Roine Öberg

Som kristna är vi trolovade med Jesus.😍

I världens ögon är vi lika tossiga som dessa som artikeln beskriver. 🤪

Men som Bibeln säger är Guds rike inverterat i förhållande till världen.🙃

Det som är högt skattat i världen är inget värt i Guds rike!🤑

Bedra inte er själva. Om någon bland er tycker att han är vis i den här världen, måste han bli en dåre för att bli vis. Ty den här världens visdom är dårskap inför Gud. Det står skrivet: "Han fångar de visa i deras slughet,"🤯

Första Korintierbrevet 3:18‭-‬19 SFB98

Vid den tiden sa Jesus: ”Jag prisar dig, Fader, du som är Herre över himlen och jorden, för att du har dolt detta för de lärda och kloka, men visat det för dem som är som barn. Ja, Fader, så har du bestämt.👼

Matteus 11:25‭-‬26 NUB

Guds Frid!💝

Svara -   - 28/11-18 08:08 -


Niklas Jönsson

Det är inte lätt för de människor som hamnar i satans grepp, det bara vår herre Jesus som kan frigöra dom som hamnar där låt det ske över hela vår jord.

Svara -   - 28/11-18 13:40 -


JL

Som kristna är vi kallade att stå upp för de svaga, vi skall beskydda dem, inte hugga på dem.

Kvinnan i artikeln är utsatt för en ondska som kallas postmodernism. Det är ett psykologiskt vapen som är till för att förgöra kulturer, i detta fall den Svenska kristna kulturen. Så långt är allt klart för mig och det finns info kring detta av den före detta kbgagenten Jurij Bezmenov för den som vill läsa på. Frågan är bara hur man bryter denna psykologiska krigföring. Kanske kan bön hjälpa? Jag försöker när jag är ute bland människor som uppenbart har hamnat i ett subversivt tillstånd, att be till Gud om hans välsignelse och beskydd över dessa människor. De är alltså helt ovetande om att jag ber för dem. Det är väl en väg i brist på bättre alternativ, om någon annan har ett bättre alternativ så säg. Enligt Jurij så var det fullständigt oåterkalleligt när hjärntvätten är ett faktum.

Svara -   - 29/11-18 08:00 -


Stefan Jonasson

Vilket tråkigt ämne... Jag har sett det där förut på 📺 tv ett program om udda individer med konstiga böjelser.. Det är väl inget att hålla på att älta eller förfasas sig över.. Dom bara driver med folk och vill göra sig märkvärdiga.. Konstigt att dom inte skäms... Man kan ju rannsaka varför man tar upp dessa konstigheter är det för att man ska känna sig bättre själv när man är ganska normal i jämförelse med dom där knäppgökarna.... Det finns något som kallas.. *relativ rättfärdighet* att man jämför sig med såna människor som är värre än man själv är och anser sig vara rättfärdigare än dom.. Att man är *RELATIVT RÄTTFÄRDIG*det är vad världen håller på med när dom skvallrar och avslöjar varandras felsteg och synder.. Internet sociala medier skvallrets högborg... DET FINNS BARA EN RÄTTFÄRDIG JESUS KRISTUS OCH DOM SOM TILL RÄKNAS HANS RÄTTFÄRDIGHET GENOM TRON.. OCH HAR BEKÄNNT SINA EGNA SYNDER.... INTE ANDRAS SYNDER..

Svara -   - 29/11-18 08:28 -


AnnMarie

Det där med att jämföra sig och tävla om att vara "mest-bäst kristen"är vanligt i bland kristenheten,en åkomma som de flesta inte kan överge!

Svara -   - 29/11-18 09:22 -


JL

Svar till AnnMarie.

Jo men här handlar det inte om att vara bäst. Den här kvinnan har ett problem som går ut över henne själv. Hon är förledd, hennes förfäder frös, svalt och slet i sitt anletes svett för att just hon skulle födas och få leva. Och hon blir helt förledd av psykopatiska as som endast vill att hon skall sluta barnlös och samtidigt kunna skratta åt henne.

Nej, vår uppgift är att hjälpa, att få henne att förstå att hon är älskad och behövd, behövd av oss alla, för utan våra minsta står vi ensamma. Så Gud med dig, kvinna, måtte min Herre Jesus vara med dig och komma in i ditt liv så att du kan hjälpa andra med din livsfrukt och ära dina förfäder med din avkomma.

Svara -   - 29/11-18 15:31 -


Mikael

Det är demoner!Dom behöver drivas ut i Jesu namn så människan blir fri

Svara -   - 29/11-18 16:34 -


Stefan Jonasson

Det är väl ingen som tvivlar att det är ett riktigt general fel på dom som håller på så där... Det var bara en andlig princip jag ville förmedla om den *relativa rättfärdigheten*att inte jämföra sig med andra människor för att framställa sig själv som mer rättfärdig... Det finns tendenser även hos dom troende att göra det misstaget det finns bara en rättfärdighet inför GUD JESUS KRISTUS rättfärdighet som tillräknas den som tror och bekänner sina synder och inte döljer sin synd som adam gjorde... Att jämföra sig med hur dåliga och ruttna andra människor är är nåt som dom ofrälsta i världen 🌏 sysslar med konstant när dom skvallrar i tidningar och internet och förfasar sig över hur hemska människor det finns.. Det får dom att känna sig som goda så goda att dom inte behöver vara rädda för att möta sin skapare utan att tagit emot syndernas förlåtelse.... Sen en praktisk fråga hur man gå tillväga för att frälsa en sådan människa... Att gå fram till en sån och bara befalla demonen att lämna... Tänk om det inte är en demon utan bara en sjuk pryl som någon fått för sig... Pga ensamhet.. Svikna relationer.. Osv... Hålla på med exorsism i alla sammanhang är nog inte vishet...

Svara -   - 29/11-18 17:17 -


AnnMarie

Svar till JL.

Jag svarade på Stefans kommentar men ser att jag glömde klicka på svara.Om du läser den förstår du vad jag syftar på !😉

Svara -   - 29/11-18 18:38 -


Tomas N

Det här är sorgligt förstås. Detta är nog både demoniskt och en djupare tillstånd som har en diagnos,även om jag egentligen tror att Gud kan hela allt.

Som grund ligger också den sociala omformningen av samhället som lett till individualism och normupplösning,relativism och könskrig etc.

JL nämner sovjet som exempel på hjärntvätt där makter och media försöker styra människors värdegrund med både mjuka och hårda medel och det är defenitivt något som fungerar och har skett. Dock så kommer inte alla gå med på det,men en majoritetspåverkan uppnår man.

Här kan man jämföra med Guds folks prövningar i Egypten,Babylon och tidiga kyrkan i romarriket. Man utsätts för tryck,men skall stå emot.

Jurij bezmenov är intressant och det avslöjar mycket om politiska agendor och att styra nationer och folk med manipulation. Dock är den andliga krisföringen något som går utanpå det politiskade är inte samma sak,men det finns likheter.

Den här kvinnan behöver få mänsklig kärlek och någon som tydligt säger åt henne att hon har tappat verklighetsuppfattningen på ett kärleksfullt sätt.

Det behövs också andlig befrielse ifrån villfarelsemen sådant måste alltid ske på personens fria vilja,.

Jesus frågade alltid om personen ifråga ville bli helad.

Samhället idag dömer inte sådana här galenskaper, så det finns inget lidande som kommer ifrån det.

Vi kristna skall väl vara sädana som ser människors behov och kan hjälpa dem som Jesus gjorde. Idé hårt dömande eller sådana som undviker allt av bekvämlighet. Sanningen gör människor friamen lögnen kan ha en förförisk och lindrande effekt också tyvärr.

Svara -   - 2/12-18 09:28 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Australien erkänner Jerusalem som Israels huvudstad

Bild: sverigesradio.se. 

Av Holger Nilsson Australien erkänner nu Jerusalem som Israels huvudstad.

10

Läs allt!


44 döda i skjutningar hittills i år i Sverige

Pidtol

Hittills i år har det skett 44 dödsskjutningar i Sverige. Rekordet från förra året med 43 döda är slaget. 

7

Läs allt!


Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

gayäktenskap

Den nya kyrkohandboken förvränger bibliska berättelser till att gälla homosexualitet i avsnittet om vigslar. De påstår att vänskapen mellan David och Jonatan och om Rut och Noomi handlar om homosexuella relationer.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kan vi tyda tidens tecken?

Tidens tecken

Av Mikael Walfridsson Genom att studera tidens tecken, kan vi bli vissa om, att vi lever i tidens avslutning. Vad är det då för tecken som är avgörande för att vi ska veta och känna den tid vi lever i? 

12

Läs allt!


Vågar du tänka?

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

28

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

14

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

47

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

12

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

52

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 13:20

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

22

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 637 767 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 338 kommentarer och 60 515 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp