558 online! | Sidvisningar idag: 78 812 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

Objektsexuell

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona. Hon säger att den är ”Härlig att mysa med”. Amanda Liberty anser sig vara objektsexuell. (Nytt ord att hålla reda på i hbtq-djungeln.)  

Hon dras till föremål och är förlovad med en 91 år gammal ljuskrona som heter Lumiere. 

"Jag älskar att pussas och mysa med Lumiere", säger hon.

"Öppen relation" med 25 ljuskronor

Amanda har 25 ljuskronor, som hon även namngivit och lever i en "öppen relation" med. Enligt Amanda finns det ingen avundsjuka mellan alla hennes ljuskronor, eftersom att de "vet" att Amanda älskar dem alla. 

"Jag älskar till exempel att pussas och mysa med Lumiere men jag sover med Jewel varje natt eftersom hon är portabel och härlig att mysa med", säger Amanda.

Hon ser det som att hon lever i en öppen relation med samtliga ljuskronor, skriver Daily Mail.

Människan är vilsen

Vi lever utan tvekan i den sista tiden. Människan är vilsen och tar till sig ena galenskapen efter den andra. Män gifter sig med män och kvinnor med kvinnor. 

Människor opererar sitt kön för att bli någon annan som de inte är, till och med vill någon ändra på sin juridiska ålder

Det finns de som tror att de är katter, andra gifter sig med hundar, med datorprogram eller med sig själv.

Gifte sig med tågstation

Men Amanda Liberty är tyvärr inte ensam. Det finns de som har gift sig med andra saker och föremål. Eija-Riita var gift med Berlinmuren och Carol Santa Fe från Kalifornien, USA, gifte sig med en tågstation.

Det blir så här när man har vänt bort sig från Gud. Då blir man vilsen och vet inte vad som är sanning. 

Så kommer du till insikt om sanningen

Men du kan finna sanningen igen. Allt du behöver göra är att vända dig till Jesus och ta emot honom. Då blir du frälst, alla dina synder blir förlåtna och då kommer du till insikt om sanningen.

Då kommer du inte längre att leva i lögner och förvirring.

Sådant är rätt och behagar Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor skall bli frälsta och komma till insikt om sanningen.

1 Tim 2:3-4 


Denna artikel kom till genom ett läsartips.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 27 november 2018 19:48 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Ja det här verkligen sjukt!

Svara -   - 27/11-18 20:32 -


Per

Vilsenheten verkar inte ha några gränser, varför inte gifta sig med en sko som "Nisse":
https://www.youtube.com/watch?v=UfA8_-7GTSY

Svara -   - 27/11-18 20:37 -


Stefan Jonasson

Det börjar likna lytes komik... Dom driver ju bara med folk....

Svara -   - 27/11-18 21:39 -


P. Harmakos

Det finns ju en möjlighet att det egentligen inte handlar om ljuskronan utan att det är förmedlandet av "karaktären" i sig som är själva grejen. En grej för att synas. Men om man tar emot Jesus så hamnar ju sådana saker i ett annat ljus. Jag förlovar mig hellre med en människa jag älskar för all evighet än med en bild av mig själv som visar att jag älskar föremål..

Svara -   - 27/11-18 21:51 -


Niklas Jönsson

Som jag skrev för några artiklar sedan allt möjligt konstigt kommer på rad numera utan några uppehåll, vi lever verkligheten i den sista tiden det är inte svårt att konstatera när man läser artiklarna på apg 29, sånt läste man aldrig om för mindre än 6-7 år sedan nu drösar allt in på en gång.

Svara -   - 27/11-18 22:12 -


Calle

Gifte sig med en tågstation? måste varit en tråkig bröllopsnatt!

Svara -   - 28/11-18 00:04 -


Rolf

Hur har människor med sådana böjelser och liknande som ovan i artikeln fått dessa? Jag tror det är demonpåverkan. Kusligt är det- Men utan en kristen tro är människan svag och kan lätt förvillas av den onde och dennes demoner till all slags förvirring.

Svara -   - 28/11-18 07:48 -


Roine Öberg

Som kristna är vi trolovade med Jesus.😍

I världens ögon är vi lika tossiga som dessa som artikeln beskriver. 🤪

Men som Bibeln säger är Guds rike inverterat i förhållande till världen.🙃

Det som är högt skattat i världen är inget värt i Guds rike!🤑

Bedra inte er själva. Om någon bland er tycker att han är vis i den här världen, måste han bli en dåre för att bli vis. Ty den här världens visdom är dårskap inför Gud. Det står skrivet: "Han fångar de visa i deras slughet,"🤯

Första Korintierbrevet 3:18‭-‬19 SFB98

Vid den tiden sa Jesus: ”Jag prisar dig, Fader, du som är Herre över himlen och jorden, för att du har dolt detta för de lärda och kloka, men visat det för dem som är som barn. Ja, Fader, så har du bestämt.👼

Matteus 11:25‭-‬26 NUB

Guds Frid!💝

Svara -   - 28/11-18 08:08 -


Niklas Jönsson

Det är inte lätt för de människor som hamnar i satans grepp, det bara vår herre Jesus som kan frigöra dom som hamnar där låt det ske över hela vår jord.

Svara -   - 28/11-18 13:40 -


JL

Som kristna är vi kallade att stå upp för de svaga, vi skall beskydda dem, inte hugga på dem.

Kvinnan i artikeln är utsatt för en ondska som kallas postmodernism. Det är ett psykologiskt vapen som är till för att förgöra kulturer, i detta fall den Svenska kristna kulturen. Så långt är allt klart för mig och det finns info kring detta av den före detta kbgagenten Jurij Bezmenov för den som vill läsa på. Frågan är bara hur man bryter denna psykologiska krigföring. Kanske kan bön hjälpa? Jag försöker när jag är ute bland människor som uppenbart har hamnat i ett subversivt tillstånd, att be till Gud om hans välsignelse och beskydd över dessa människor. De är alltså helt ovetande om att jag ber för dem. Det är väl en väg i brist på bättre alternativ, om någon annan har ett bättre alternativ så säg. Enligt Jurij så var det fullständigt oåterkalleligt när hjärntvätten är ett faktum.

Svara -   - 29/11-18 08:00 -


Stefan Jonasson

Vilket tråkigt ämne... Jag har sett det där förut på 📺 tv ett program om udda individer med konstiga böjelser.. Det är väl inget att hålla på att älta eller förfasas sig över.. Dom bara driver med folk och vill göra sig märkvärdiga.. Konstigt att dom inte skäms... Man kan ju rannsaka varför man tar upp dessa konstigheter är det för att man ska känna sig bättre själv när man är ganska normal i jämförelse med dom där knäppgökarna.... Det finns något som kallas.. *relativ rättfärdighet* att man jämför sig med såna människor som är värre än man själv är och anser sig vara rättfärdigare än dom.. Att man är *RELATIVT RÄTTFÄRDIG*det är vad världen håller på med när dom skvallrar och avslöjar varandras felsteg och synder.. Internet sociala medier skvallrets högborg... DET FINNS BARA EN RÄTTFÄRDIG JESUS KRISTUS OCH DOM SOM TILL RÄKNAS HANS RÄTTFÄRDIGHET GENOM TRON.. OCH HAR BEKÄNNT SINA EGNA SYNDER.... INTE ANDRAS SYNDER..

Svara -   - 29/11-18 08:28 -


AnnMarie

Det där med att jämföra sig och tävla om att vara "mest-bäst kristen"är vanligt i bland kristenheten,en åkomma som de flesta inte kan överge!

Svara -   - 29/11-18 09:22 -


JL

Svar till AnnMarie.

Jo men här handlar det inte om att vara bäst. Den här kvinnan har ett problem som går ut över henne själv. Hon är förledd, hennes förfäder frös, svalt och slet i sitt anletes svett för att just hon skulle födas och få leva. Och hon blir helt förledd av psykopatiska as som endast vill att hon skall sluta barnlös och samtidigt kunna skratta åt henne.

Nej, vår uppgift är att hjälpa, att få henne att förstå att hon är älskad och behövd, behövd av oss alla, för utan våra minsta står vi ensamma. Så Gud med dig, kvinna, måtte min Herre Jesus vara med dig och komma in i ditt liv så att du kan hjälpa andra med din livsfrukt och ära dina förfäder med din avkomma.

Svara -   - 29/11-18 15:31 -


Mikael

Det är demoner!Dom behöver drivas ut i Jesu namn så människan blir fri

Svara -   - 29/11-18 16:34 -


Stefan Jonasson

Det är väl ingen som tvivlar att det är ett riktigt general fel på dom som håller på så där... Det var bara en andlig princip jag ville förmedla om den *relativa rättfärdigheten*att inte jämföra sig med andra människor för att framställa sig själv som mer rättfärdig... Det finns tendenser även hos dom troende att göra det misstaget det finns bara en rättfärdighet inför GUD JESUS KRISTUS rättfärdighet som tillräknas den som tror och bekänner sina synder och inte döljer sin synd som adam gjorde... Att jämföra sig med hur dåliga och ruttna andra människor är är nåt som dom ofrälsta i världen 🌏 sysslar med konstant när dom skvallrar i tidningar och internet och förfasar sig över hur hemska människor det finns.. Det får dom att känna sig som goda så goda att dom inte behöver vara rädda för att möta sin skapare utan att tagit emot syndernas förlåtelse.... Sen en praktisk fråga hur man gå tillväga för att frälsa en sådan människa... Att gå fram till en sån och bara befalla demonen att lämna... Tänk om det inte är en demon utan bara en sjuk pryl som någon fått för sig... Pga ensamhet.. Svikna relationer.. Osv... Hålla på med exorsism i alla sammanhang är nog inte vishet...

Svara -   - 29/11-18 17:17 -


AnnMarie

Svar till JL.

Jag svarade på Stefans kommentar men ser att jag glömde klicka på svara.Om du läser den förstår du vad jag syftar på !😉

Svara -   - 29/11-18 18:38 -


Tomas N

Det här är sorgligt förstås. Detta är nog både demoniskt och en djupare tillstånd som har en diagnos,även om jag egentligen tror att Gud kan hela allt.

Som grund ligger också den sociala omformningen av samhället som lett till individualism och normupplösning,relativism och könskrig etc.

JL nämner sovjet som exempel på hjärntvätt där makter och media försöker styra människors värdegrund med både mjuka och hårda medel och det är defenitivt något som fungerar och har skett. Dock så kommer inte alla gå med på det,men en majoritetspåverkan uppnår man.

Här kan man jämföra med Guds folks prövningar i Egypten,Babylon och tidiga kyrkan i romarriket. Man utsätts för tryck,men skall stå emot.

Jurij bezmenov är intressant och det avslöjar mycket om politiska agendor och att styra nationer och folk med manipulation. Dock är den andliga krisföringen något som går utanpå det politiskade är inte samma sak,men det finns likheter.

Den här kvinnan behöver få mänsklig kärlek och någon som tydligt säger åt henne att hon har tappat verklighetsuppfattningen på ett kärleksfullt sätt.

Det behövs också andlig befrielse ifrån villfarelsemen sådant måste alltid ske på personens fria vilja,.

Jesus frågade alltid om personen ifråga ville bli helad.

Samhället idag dömer inte sådana här galenskaper, så det finns inget lidande som kommer ifrån det.

Vi kristna skall väl vara sädana som ser människors behov och kan hjälpa dem som Jesus gjorde. Idé hårt dömande eller sådana som undviker allt av bekvämlighet. Sanningen gör människor friamen lögnen kan ha en förförisk och lindrande effekt också tyvärr.

Svara -   - 2/12-18 09:28 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

17

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

36

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

25

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

8

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 12:21

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

30

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!


Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Som det var i Noas dagar...

AV MIKAEL WALFRIDSSON  Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet.

45

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 1

Nåd

Läsarmejl av Sigvard Svärd Man kan mänskligt sett tycka att Gud borde ha skickat iväg Kain utan något skydd. För Kain var ju en ond brodermördare, och att skydda honom verkar både ofattbart och orättvist. 

20

Läs allt!


Rädda en ödla genom att dela denna video

Frågan blir denna: Felöversatte även den Islamiske guden Allah när han uppenbarade denna historia?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 035 724 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 186 kommentarer och 61 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp