654 online! | Sidvisningar idag: 158 680 | Igår: 178 682 |

www.apg29.nu


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel

Vänskapsförbundet Sverige-Israel, hotades av personer som sade sig vara palestinier, fått israelflaggor nedrivna, och dessutom har de fått besök av Nordiska motståndsrörelsen (NMR) under politikerveckan i Almedalen. 

NMR

När jag var på väg att lämna båten Elida efter ett seminarium hörde jag rop och skrän. Jag frågade om det var fotboll varav en kvinna svarade:

"Nej, det är NMR." 

Tidigare idag kom Ulf Kristensson gående, precis efter att jag hade avslutat en livevideo, med massa fotografer runt omkring sig medan NMR gick efter och ropade:

"Folkmördare!" 

Ett märkligt beteende som jag har svårt att förstå.

Kristna värdepartiet

Jag lyssnade också idag på en representant från Kristna värdepartiet.  En hel del av det han sa kan jag hålla med om, men jag tror att det inte kunde tas emot av "vanligt folk" på grund av det sätt som det framfördes. Det blir för extremt. De kommer aldrig in i Riksdagen. 

Det hade varit bättre om de hade vittnat om Jesus istället. Alla hade vunnit på det, inte minst "vanligt folk" som faktiskt inte är emot Jesus och de kristna. De behöver bara få den sanne levande Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom. 

Liverapport

Senare idag ska jag också ge en rapport om detta och mycket mer från dagens livevideo på Facebook


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 5 July 2018 20:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


20 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

KvP fyller en funktion även om man inte kommer in i riksdagen. Denna är att man trots allt för de ofödda talan. om sedan ingen vill rösta på det, då är det folkets fel. man fyller även funktionen att visa hur ett riktigt kristet parti ser ut. KD har ju sålt själen sen länge.

Svara -   - 5/7-18 18:26 -


Katarina Hedström

Nä Kristnavärdepartiet deras inställning till invandrare som jag läste på nätet ifrån tidningen dagen! Det gillade jag inte! Jag jobbar i Östra Göteborg på ett boende. Tänk vad mycket mång kuturellt jag möter varje dag med personal ifrån bemaningen! Klanka inte på invandrarna Kristna värdepartiet!

Svara -   - 5/7-18 20:13 -


Lena Henricson

Så sant ,som Katarina Hedström skriver: Klanka inte på invandrarna Kristna Värdepartiet! MEN,som Kalle skriver för KV de ofödda barnens talan. Dessutom ser de på äktenskapet som en förening uteslutande mellan man och kvinna. Och aldrig skulle de gå i en prideparad. Låt oss be för KV att de kommer rätt i allt! 🙏

Svara -   - 5/7-18 23:32 -


Kalle

Svar till Katarina Hedström.

Prova att bo i en så kallad no go zone ett tag så får du se vad du anser sen.

Svara -   - 6/7-18 01:32 -


JL

Svar till Katarina Hedström.

Katarina, du skall få höra något som du inte hör i kyrkorna.

Detta är första budet:
Du skall icke hava några andra gudar jämte mig.
Vill du inte upprätthålla det budet, så kan du lika gärna byta religion på en gång. Inget fel med invandrare, det är fel med andra gudar. Invandring tar in en annan gud, människor som jobbar för invandring jobbar helt sonika för en annan gud. Du skall inte bli älskad av världen, du skall bli hatad av världen. För hans namns skull. Du kan inte leva i världen och vara älskad av världen samtidigt som du är kristen. Du skall icke tjäna andra gudar än Herren. Du skall tjäna Herren din Gud och vara lojal. I allt du gör.

Svara -   - 6/7-18 09:09 -


Svenne

Ja, hatet och hotet mot Israel blir allt större i Sverige och tar sig allt hårdare uttryck. Den ökade invandringen har i hög grad bidragit till det ökade motståndet mot Guds egendomsfolk.

Den sittande regeringen visar mer och mer sin antisemitiska inställning, framförallt genom utrikesminister Margit Wallström.

Låt oss be fram Sverigedemokraterna till en stark position. De är det enda parti i landet som har en israel-vänlig inställning, och som också vill flytta Svenska ambassaden från Tel-Aviv till Jerusalem.

Svara -   - 6/7-18 10:07 -


Erik S

Svar till Katarina Hedström.

Har du inte sett och hört vad som håller på att hända i landet? Och ändå bor du i Gbg? Vi ska vara barmhärtiga och hjälpa människor, men inte till den grad, att landet håller på att "gå i sönder". Kriminaliteten skenar, skjutningarna går över all vett och sans, våra flickor och kvinnor vågar snart inte vara ute ensamma, med risk att bli gruppvåldtagna.

För att klara all denna "godhetsinvandring" måste vi låna 10 miljoner/timmen-dygnet runt! Sveriges statsskuld är svindlande 1.231 miljarder! Därtill har kommunerna tvingats låna 600 miljarder för att klara bl.a "ensamkommande barn". Därtill har regeringen tvingat dom att låna ytterligare 400 miljarder, för kommande behov-eller oförutsedda händelser!

Och dom som verkligen behöver hjälp, dom kan aldrig komma hit. Ingen bryr sig om dom krakarna.

Med detta har vi fått in en annan gud i vårt samhälle, en som ingen tror jag vill ha. En gud som är emot allt vad vi som kristna tror på. Skapar inte det några bekymmer, eller?

Våra vettlösa politiker skall vi klaga på i första hand. Många församlingar är så styrda av "kristen godhet" att dom vägrar inse att det finns stora problem i samhället. Och mer kommer det att bli. Mycket märkligt.

Men Bibelns budskap får vi givetvis aldrig sluta att framföra! Det behövs mer än någonsin. Ha en fin helg alla.

Svara -   - 6/7-18 16:51 -


Larz Gustafsson

Kristna Värdepartiet är bara ännu ett fiasko, precis som KD och Ny Framtid.

Dragen ut!

Svara -   - 6/7-18 18:53 -


Leif Boman

Svar till Larz Gustafsson.

Kan du ge någon saklig anledning till varför Kristna Värdepartiet skulle vara ett fiasko Larz?

Svara -   - 6/7-18 23:12 -


Ann-Marie A.

Svar till Erik S.

Erik S, Tack det samma, ha en fin helg! Ett tips, överdriv inte, du blir mera trovärdig då.

Svara -   - 6/7-18 23:15 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Exakt hur överdriver Erik?

Svara -   - 7/7-18 09:41 -


Jessica

Svar till Kalle.

Tyvärr, överdriver inte Erik S alls.

Han är klarsynt

Svara -   - 7/7-18 10:31 -


Ann-Marie A.

Svar till Kalle.

Att de som verkligen behöver hjälp aldrig kan komma hit. Det är en överdrift. Många som verkligen behöver hjälp har lyckats ta sej hit.

Det hade många mindre bemedlade svenskar också "lyckats" med om de och deras barns liv varit i livsfara i Sverige.

Josef lyckades fly med sin lilla familj en gång. Tacksamt att de släpptes in i Egeypten.

Svara -   - 7/7-18 17:37 -


Ann-Marie A.

Svar till Ann-Marie A..

Sen är det förskräckligt för dem som är kvar i länder med krig och terror. Men visst är det många organisationer och länder som gör mycket för att försöka hjälpa dem där. Den som vill och har råd kan stödja sådana organisationer.

Att många som flytt hit tror på Allah är ledsamt, men vi kristna får inte hänga läpp för det, det är till ingen nytta för någon. Vi får visa vad vi tror på och står för. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:31 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Dom som behöver hjälpen som mest är dom som har svårast att ta sig hit, men visst är det så att en del av dom som kommer verkligen behöver hjälp.

Svara -   - 7/7-18 20:19 -


Jessica

Svar till Kalle.

Enligt Frans Timmerman, EU-kommissionens förste vice ordförande, så är 60% av alla asylsökande till EU, ekonomiska migranter, utan skyddsbehov. ( källa Samtiden.nu)

Svara -   - 7/7-18 23:02 -


Ann-Marie A.

Ja det finns alltid de som vill få det bättre. Men väldigt många flyr ju för sina liv. Förskräckligt hur dessa från NMR gör, de mår inte bra. Hoppas de får höra Sebastian Stakset vittna, eller någon annan de vill lyssna till.

Svara -   - 7/7-18 23:26 -


Jessica

Svar till Ann-Marie A..

Sebastian Staksets vittnesbörd är fantastiskt! Många blir frälsta i hans möten. Han är inte ”pastoriserad” ännu. Han talar så att alla kan förstå och ta det till sig. Det handlar verkligen om att gå från mörker till ljus.

Svara -   - 8/7-18 09:59 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Ja det är underbart!

Svara -   - 8/7-18 12:52 -


Per

Matteus 6:33

Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.

Av alla partier så ser jag bara att det är Kristna Värdepartiet som prioriterar rätt.

Svara -   - 11/7-18 18:29 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?"Бе пул, мо дохил диктатураи рақамӣ»

Википедиа

"Бе пул, мо диктатураи рақамӣ дохил шавем», мегӯяд, Björn Eriksson, комиссари собиқи полис миллӣ. Бино ба як тадқиқоти нав, 24 марти соли 2023 ҳамчун нақд дар Шветсия номарбуте мегардад. 

11

Läs allt!


Австралия Ерусалим пойтахти Исроил эътир

Австралия Ерусалим пойтахти Исроил эътироф

Расми: sverigesradio.se. 

Бо Холгер Нилссон Австралия ҳоло Ерусалим пойтахти Исроил эътироф мекунанд.

30

Läs allt!


44 мурдагон дар тирандозӣ то ҳол дар ин сол да

Pidtol

То кунун ин сол вуҷуд дошта 44 тирандозӣ марговар дар Шветсия шудааст. Дар Китоби ки аз соли гузашта бо 43 мурдагон ҷанг аст. 

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Калисои Дастур вайрон дӯстӣ Китоби Муқадk

gayäktenskap

Ин дастурамал калисои нав нодуруст ҳикояҳои Китоби Муқаддас дохил ҳамҷинсбозӣ дар фасли издивоҷи. Онҳо мегӯянд, ки дӯстии Довуд ва Йӯнотон ва Рут ва Ноомӣ дар бораи муносибатҳои гей.

18

Läs allt!


Оё мо метавонем ба оёти мефаҳманд?

Оёт

Бо Mikael Walfridsson Бо омӯзиши аломоти замонҳоро, мо метавонем муайян дар бораи, ки мо дар анҷоми оянда зиндагӣ мекунанд. Пас аломати он аст, ки муҳим барои мо донистани ва эҳсос мо дар замони зиндагӣ аст? 

13

Läs allt!


Оё шумо ҷуръат фикр доред?

Mail хонандаи аз тарафи Дэвид B 

1

Läs allt!


AI - зеҳни сунъӣ - иҷрои Китоби Муқаддас 2000 сол пе

Mail боздид аз ҷониби nils 

AI - Зиёиёни сунъӣ

Ин аст, ки ҳоло дар суръати breakneck рӯй AI, зеҳни сунъӣ (зеҳни сунъӣ) аст, ва аллакай таҳия сухан ва фикр роботҳои. Менависад нест, ки ин ба ваҳширо, балки барои он ки мо метавонем дарк ки он то куҷо 2000 сол пеш Китоби Муқаддас пешгӯӣ рушди технологӣ шудааст, то ки мо аз ҳуқуқи ишора вақт!

19

Läs allt!


паймони маккор СММ дирӯз тасдиќ карда шуд

созишномаҳои муҳоҷират СММ имкон муҳоҷирон озод

Видео вақти Free. 

Дирӯз муҳоҷират Паймони Созмони Милали Муттаҳид, ки дар принсипи, кушодани сарҳадот худро барои муҳоҷирон озод тасдиќ карда шуд. Аммо зиёфати Нобел ғолиб дирӯз нопадид шартнома таърихан сахт СММ дар садои ВАО.

52

Läs allt!


Дар рӯъё аз меваи ниҳоӣ аз он дарахт дониш

дарахти дониши

Mail боздид аз ҷониби nils

Ин метавонад садо тира, вале ин қавитарин Time муосир The хислати мо дар ин биниш ва дар Китоби Муқаддас мехонем аст, ва бояд мо аз ҳуқуқи тафсири Time кунад!

12

Läs allt!


Маслуб кун, маслуб кун!

Салиби reconciles мард ва Худо

Mail хонандаи аз тарафи Дэвид B Албатта, издиҳоми нидо: маслуб кун, маслуб кун, ки пайравони Исо ва он чӣ ки Исо истода, барои. Онҳо пас аз сабаби худ, ки онҳо дарк намекунанд, ки онҳо тир худ дар пиёда хоҳад кард аз даст медиҳад.

11

Läs allt!


Ислом бо ёрии калисо Шветсия паҳн

Christer Åberg меравад тавассути баъзе аз ахбори мубрами. Шубҳае нест, ки мо дар охирзамон зиндагӣ, вақте ки шумо аз баъзе аз ин ахбор вуҷуд дорад.

52

Läs allt!


doomsday Одамон

Бо Холгер Нилссон 

doomsday Одамон

Бо баёни боло, яке аз метавонад ҳамаи онҳое, ки фикр мекунанд, ки вақт наздик аст даъват ва шумо бигирад оқибатҳои он.

32

Läs allt!


Се осмонро дар Китоби Муқаддас

Се осмонро дар Китоби Муқаддас

Дар ояти аввали Китоби Муқаддас аз он ки дар матни аслӣ мегӯяд, ки Худо осмонҳову заминро офаридааст. Худо осмонҳову бештар офарид.

1

Läs allt!


Шветсия-нақд ройгон дар муддати се то панҷ &#

ғайринақдӣ

«Шветсия эҳтимол шавад 'ғайринақдӣ» дар муддати се то панҷ сол », муовини Раиси Сисилия Skingsley дар як нишасти бонкӣ дар Лондон гуфт:.

24

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Исо омад ва боз хоҳад омад

пайдоиши

Вале мо мунтазирем, ки барои Исо дуюм омадани, на аввал. Ва ин ташрифи хоҳад кард ва барои дароз бошад. Лекин вақте ки Исо бармегардад ба арғамчин, Ӯ бо чизе, ки ӯ бори аввал набуд, ки ӯ накунад. Оё ту медонӣ, ки чӣ он метавонад чизе бошад?

2

Läs allt!


Пас аз захира, ҳамеша наҷот ёбад?

Mail боздид аз ҷониби nils

Kalvanistpstorn пастор Юҳанно Loopez аз ҷониби Худованд буданд, то бингарем, ки чӣ бардурӯғ ин таълимотро аст.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

4

Läs allt!


Заминларза дар Аляска - Исо пешгӯиҳои иҷро

Заминларза дар Аляска - Исо пешгӯиҳои иҷро

Аксҳо: Express. 

Метр аз тарафи ду заминларза хеле қавӣ зад шудааст. Меравад, инчунин вақте ки он дар як ҳолати фавқулодда эълон офатҳои табиӣ. Исо дар сухан заминҷунбиҳои калон меоянд. Биёед, зеро вақте ки зад дуо гӯед.

12

Läs allt!


Пешгӯиҳои аз ибодаткунандагонаш ва хунре

мушак

Дар пешгӯӣ Китоби Муқаддас, ки дар як вақт хоҳад ибодаткунандагонаш сурат мегиранд ва наҷот ба палатаҳои рафта, дар ҳоле, ки мусибати нотамом дар рӯи замин аст.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, tisdag 18 december 2018 kl. 17:45

Jesus söker: Abraham!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Вай аст, ки бо як chandelier машғул

Аманда, 34 аст, ки ба chandelier вай машғул шудан

Аксҳо: Express. 

Аманда Озодӣ аст, ки ба як chandelier, ки ӯ машғул «дӯст медорад, ба бибӯсам ва cuddle бо".

17

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


шабакаҳои телевизионии масеҳӣ дар Шветси

ТВ масеҳӣ дар Шветсия

Бисёр Шветсия шабакаҳои телевизионӣ масеҳӣ хуб дар Шветсия аст. Ҳам қадам моҳвора, сими ва Web! Ин рӯйхат ҳамаи шабакаҳои.

4

Läs allt!


Не ба бигзор дар торикӣ

Mail боздид аз ҷониби Sigvard шамшер 

Light дар торикӣ

Дар хизмати аутрич ман ба Худо, пас, он дар бораи ҳолатҳои ҷиддӣ бештар дар он ҳам ҷисми ман ва ҷони маро дар хатар буд, шуд. таҳдидҳои марги аз нео-нозиҳо, зеро ки ман бархостанд ва гурезањо, хеле наздик ба риштаи пинҳон кард ва sexkriminalitetens зулмот ба воситаи ҳолатҳои мониторинг, besvärjd ва шубҳа ба duel рӯҳонии occultists.

74

Läs allt!


69-сола, мехоҳед, ки ба тағйир додани синну соl

69-сола, мехоҳед, ки ба тағйир додани синну сол то 49

Расми: Рӯзи. 

Дар Эмил Ratelband 69-сола дар Нидерланд мехоҳед ба даст Hard синни онҳо 49 сол.

13

Läs allt!


«Исои Масеҳ маро аз 27 сол аз ҳамҷинсбозӣ наҷо

шаҳодати қавии Довуд, ки чӣ тавр ӯ наҷот гирифт ва наҷот аз тарафи Исо 27 сол ҳамҷинсбозӣ. Матни Шветсия. 

- Номи ман Довуд аст, ман 44 сола ҳастам, ва ин шаҳодати ки чӣ тавр Исо маро аз бисту ҳафт сол ҳамҷинсбозӣ наҷот аст. Ман аз муҳаббат сухан.

11

Läs allt!


Troendedöparna сӯхт, ғарк кардем ва сарашро

Бисёре аз касоне, ки таъқибот сар гузаронда, ба маҳбас ва кушта ки Китоби Муқаддас аз мӯъминон-таъмид бо таъмид амал карданд.

14

Läs allt!


Таъмид: Дар куҷо, кай ва чӣ тавр

Таъмид дар дарё

Дар ин ҷо ман ба шумо хоҳам дод баъзе аз Навиштаҳо равшан дар бораи таъмид шуд, ки онро анҷом дод ва чӣ тавр.

4

Läs allt!


Оё Худои Китоби Муқаддас ҳамон худои Қуръ

«Касоне, ки мепиндоранд, ки ба дӯст, шараф ва Худои якторо бипарастед, оё дар он аст, ки онҳо дӯст надорад, шараф ва Исо ба ибодат».

5

Läs allt!


Ӯ оиладор голограмма Hatsune Miku

Оиладор голограмма худ

Akihiko Kondo баргузории як нусхаи лӯхтак аз голограмма дар Hatsune Miku, ки ӯ издивоҷ кард. Манбаъ Акс: Facebook.

Як марди 35-сола дар Ҷопон hologrom издивоҷ кардааст. Дар тӯй арзиш дорад 160,000 афсар. Дар лӯхтак намояндаи барномаи компютерӣ зан.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Осмон TV7 назрро дар Uppsala

Рубен Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin ва Christer Åberg

истеьсолкунанда ТВ Рубен Agnarsson, муассис ва раиси Martti Ojares, мудири шабакаи Daniela Persin ва Christer Åberg.

Ман ба кушодани студияи шабакаи телевизиони масеҳӣ ба осмон TV7 дар Uppsala даъват шуд.

17

Läs allt!


Исо ба пирӯзии сегона-ҷаҳон таърихӣ

Mail боздид аз ҷониби nils 

Исо ғалаба дар ҷаҳон таърихӣ сегона, ки атои Худоро ба тамоми мардуми ҷаҳон. Ин Исои Масеҳ ба воситаи кафорат худ кард як Ғалаба сегона бесобиқа буд! Дар ҷаҳон рӯҳ бояд ғолиб: Мушкилоти 3 самтҳои гуногун, ки Ӯ пеш аз Худо довар олӣ ва пеш буд.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 459 056 503 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 064 bloggartiklar, 92 408 kommentarer och 60 585 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp