908 online! | Sidvisningar idag: 154 014 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel

Vänskapsförbundet Sverige-Israel, hotades av personer som sade sig vara palestinier, fått israelflaggor nedrivna, och dessutom har de fått besök av Nordiska motståndsrörelsen (NMR) under politikerveckan i Almedalen. 

NMR

När jag var på väg att lämna båten Elida efter ett seminarium hörde jag rop och skrän. Jag frågade om det var fotboll varav en kvinna svarade:

"Nej, det är NMR." 

Tidigare idag kom Ulf Kristensson gående, precis efter att jag hade avslutat en livevideo, med massa fotografer runt omkring sig medan NMR gick efter och ropade:

"Folkmördare!" 

Ett märkligt beteende som jag har svårt att förstå.

Kristna värdepartiet

Jag lyssnade också idag på en representant från Kristna värdepartiet.  En hel del av det han sa kan jag hålla med om, men jag tror att det inte kunde tas emot av "vanligt folk" på grund av det sätt som det framfördes. Det blir för extremt. De kommer aldrig in i Riksdagen. 

Det hade varit bättre om de hade vittnat om Jesus istället. Alla hade vunnit på det, inte minst "vanligt folk" som faktiskt inte är emot Jesus och de kristna. De behöver bara få den sanne levande Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom. 

Liverapport

Senare idag ska jag också ge en rapport om detta och mycket mer från dagens livevideo på Facebook


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Thursday 5 July 2018 20:24 | #almedalen #svpol #kristna värdepartiet #nmr | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


20 kommentarer

Kalle

KvP fyller en funktion även om man inte kommer in i riksdagen. Denna är att man trots allt för de ofödda talan. om sedan ingen vill rösta på det, då är det folkets fel. man fyller även funktionen att visa hur ett riktigt kristet parti ser ut. KD har ju sålt själen sen länge.

Svara -   - 5/7-18 18:26 -


Katarina Hedström

Nä Kristnavärdepartiet deras inställning till invandrare som jag läste på nätet ifrån tidningen dagen! Det gillade jag inte! Jag jobbar i Östra Göteborg på ett boende. Tänk vad mycket mång kuturellt jag möter varje dag med personal ifrån bemaningen! Klanka inte på invandrarna Kristna värdepartiet!

Svara -   - 5/7-18 20:13 -


Lena Henricson

Så sant ,som Katarina Hedström skriver: Klanka inte på invandrarna Kristna Värdepartiet! MEN,som Kalle skriver för KV de ofödda barnens talan. Dessutom ser de på äktenskapet som en förening uteslutande mellan man och kvinna. Och aldrig skulle de gå i en prideparad. Låt oss be för KV att de kommer rätt i allt! 🙏

Svara -   - 5/7-18 23:32 -


Kalle

Svar till Katarina Hedström.

Prova att bo i en så kallad no go zone ett tag så får du se vad du anser sen.

Svara -   - 6/7-18 01:32 -


JL

Svar till Katarina Hedström.

Katarina, du skall få höra något som du inte hör i kyrkorna.

Detta är första budet:
Du skall icke hava några andra gudar jämte mig.
Vill du inte upprätthålla det budet, så kan du lika gärna byta religion på en gång. Inget fel med invandrare, det är fel med andra gudar. Invandring tar in en annan gud, människor som jobbar för invandring jobbar helt sonika för en annan gud. Du skall inte bli älskad av världen, du skall bli hatad av världen. För hans namns skull. Du kan inte leva i världen och vara älskad av världen samtidigt som du är kristen. Du skall icke tjäna andra gudar än Herren. Du skall tjäna Herren din Gud och vara lojal. I allt du gör.

Svara -   - 6/7-18 09:09 -


Svenne

Ja, hatet och hotet mot Israel blir allt större i Sverige och tar sig allt hårdare uttryck. Den ökade invandringen har i hög grad bidragit till det ökade motståndet mot Guds egendomsfolk.

Den sittande regeringen visar mer och mer sin antisemitiska inställning, framförallt genom utrikesminister Margit Wallström.

Låt oss be fram Sverigedemokraterna till en stark position. De är det enda parti i landet som har en israel-vänlig inställning, och som också vill flytta Svenska ambassaden från Tel-Aviv till Jerusalem.

Svara -   - 6/7-18 10:07 -


Erik S

Svar till Katarina Hedström.

Har du inte sett och hört vad som håller på att hända i landet? Och ändå bor du i Gbg? Vi ska vara barmhärtiga och hjälpa människor, men inte till den grad, att landet håller på att "gå i sönder". Kriminaliteten skenar, skjutningarna går över all vett och sans, våra flickor och kvinnor vågar snart inte vara ute ensamma, med risk att bli gruppvåldtagna.

För att klara all denna "godhetsinvandring" måste vi låna 10 miljoner/timmen-dygnet runt! Sveriges statsskuld är svindlande 1.231 miljarder! Därtill har kommunerna tvingats låna 600 miljarder för att klara bl.a "ensamkommande barn". Därtill har regeringen tvingat dom att låna ytterligare 400 miljarder, för kommande behov-eller oförutsedda händelser!

Och dom som verkligen behöver hjälp, dom kan aldrig komma hit. Ingen bryr sig om dom krakarna.

Med detta har vi fått in en annan gud i vårt samhälle, en som ingen tror jag vill ha. En gud som är emot allt vad vi som kristna tror på. Skapar inte det några bekymmer, eller?

Våra vettlösa politiker skall vi klaga på i första hand. Många församlingar är så styrda av "kristen godhet" att dom vägrar inse att det finns stora problem i samhället. Och mer kommer det att bli. Mycket märkligt.

Men Bibelns budskap får vi givetvis aldrig sluta att framföra! Det behövs mer än någonsin. Ha en fin helg alla.

Svara -   - 6/7-18 16:51 -


Larz Gustafsson

Kristna Värdepartiet är bara ännu ett fiasko, precis som KD och Ny Framtid.

Dragen ut!

Svara -   - 6/7-18 18:53 -


Leif Boman

Svar till Larz Gustafsson.

Kan du ge någon saklig anledning till varför Kristna Värdepartiet skulle vara ett fiasko Larz?

Svara -   - 6/7-18 23:12 -


Ann-Marie A.

Svar till Erik S.

Erik S, Tack det samma, ha en fin helg! Ett tips, överdriv inte, du blir mera trovärdig då.

Svara -   - 6/7-18 23:15 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Exakt hur överdriver Erik?

Svara -   - 7/7-18 09:41 -


Jessica

Svar till Kalle.

Tyvärr, överdriver inte Erik S alls.

Han är klarsynt

Svara -   - 7/7-18 10:31 -


Ann-Marie A.

Svar till Kalle.

Att de som verkligen behöver hjälp aldrig kan komma hit. Det är en överdrift. Många som verkligen behöver hjälp har lyckats ta sej hit.

Det hade många mindre bemedlade svenskar också "lyckats" med om de och deras barns liv varit i livsfara i Sverige.

Josef lyckades fly med sin lilla familj en gång. Tacksamt att de släpptes in i Egeypten.

Svara -   - 7/7-18 17:37 -


Ann-Marie A.

Svar till Ann-Marie A..

Sen är det förskräckligt för dem som är kvar i länder med krig och terror. Men visst är det många organisationer och länder som gör mycket för att försöka hjälpa dem där. Den som vill och har råd kan stödja sådana organisationer.

Att många som flytt hit tror på Allah är ledsamt, men vi kristna får inte hänga läpp för det, det är till ingen nytta för någon. Vi får visa vad vi tror på och står för. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:31 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Dom som behöver hjälpen som mest är dom som har svårast att ta sig hit, men visst är det så att en del av dom som kommer verkligen behöver hjälp.

Svara -   - 7/7-18 20:19 -


Jessica

Svar till Kalle.

Enligt Frans Timmerman, EU-kommissionens förste vice ordförande, så är 60% av alla asylsökande till EU, ekonomiska migranter, utan skyddsbehov. ( källa Samtiden.nu)

Svara -   - 7/7-18 23:02 -


Ann-Marie A.

Ja det finns alltid de som vill få det bättre. Men väldigt många flyr ju för sina liv. Förskräckligt hur dessa från NMR gör, de mår inte bra. Hoppas de får höra Sebastian Stakset vittna, eller någon annan de vill lyssna till.

Svara -   - 7/7-18 23:26 -


Jessica

Svar till Ann-Marie A..

Sebastian Staksets vittnesbörd är fantastiskt! Många blir frälsta i hans möten. Han är inte ”pastoriserad” ännu. Han talar så att alla kan förstå och ta det till sig. Det handlar verkligen om att gå från mörker till ljus.

Svara -   - 8/7-18 09:59 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Ja det är underbart!

Svara -   - 8/7-18 12:52 -


Per

Matteus 6:33

Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.

Av alla partier så ser jag bara att det är Kristna Värdepartiet som prioriterar rätt.

Svara -   - 11/7-18 18:29 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Эҳтиёт барои cuckoo

Матн ва хабарнигори тарафи Reine Jonsson 

Cuckoo аз тарафи lark қубур дароз лалмӣ - Эҳтиёт барои cuckoo

Як қубур lark марғзорӣ калонсолон рӯзӣ як cuckoo. 

Вақте ки gökägget Ҳомони аз cuckoo тела берун lark ва cuckoo каме chicks камбизоат ҳастанд, пас autocrats ва неъмати ягона ҷуфти larch кард. Нест, пас, ӯ бештар ва сахттар бештар дар лона бар зидди падарону модарон шириятон ва стресс худро бо гадоӣ вай барои ғизо бештар мегардад, ки ҳамсарон доимо.

2

Läs allt!


парчамҳои Мағрурӣ дар Гетеборг барои Ислl

Нэнси Ajram

Тасвири аз Youtube Нэнси Ajram. 

Вақте, ки superstar араб Нэнси Ajram ба Гетеборг омад бударо парчамҳои ифтихори поён. Азбаски ӯ ба 99 фоиз мерасад дар ҷаҳон Moslem!

27

Läs allt!


Дар ин ҷо мӯд кудакон нав месозад тамоми ша&#

Mail боздид аз ҷониби Katty 

аспи рангубор

Расми: Facebook. 

Ин кудакон лозим аст, ки дар бораи баҳси, ки Исо фақат имон дар ҳаёти худ пайдо шунидани! Ҳатто мусбӣ тамоми тоту Мағрурӣ бо рангҳои гуногун! 

7

Läs allt!


Миссия миссионер дар Филиппин дар моҳи се

Mail боздид аз ҷониби Jorgen Милтон 

Вақте ки ман шаш сол пеш барои нахустин бор дар Ati мардумӣ Филиппин ташриф оварда, ман ба муҳаббати ман ба ин одамон даст имон намеоваранд. 

5

Läs allt!


Одам, ба шумо як хук нест!

Шарҳ аз тарафи Катрина 

Одам, ба шумо як хук нест!

Расми: Aftonbladet. 

Man сарчашма аз хукон, он бояд ба хотири он ки дар Aftonbladet мегӯяд, рост бошад.

4

Läs allt!


A моҳиятеро ба мусибати

Бо Mikael Walfridsson 

Sundial дар рег

Вақте ки мо дар бораи дарди меҳнат гап, он аст, дар ҳақиқат як омодагӣ ва огоҳинома, ки аз он китоби Ваҳй пешгӯӣ. 

5

Läs allt!


100 мошин сӯзонда дар якчанд шаҳрҳо - ҳуқуқвай

сӯхтор мошини дар Гетеборг

Frölunda Torg дар Гетеборг шоми душанбе. Расми: Zagros Hama. 

Мошинҳои оташ дар якчанд ҷойҳои дар соҳаи Гетеборг гузошт, балки низ дар Trollhättan, Lysekil ва Falkenberg. Дар бораи 100 мошин дар минтақаи сӯзонда шуд.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Чаро издивоҷ даст?

Чаро ба оиладоршавӣ маҷбур намояд?

Чаро издивоҷ даст? Оё он ки ба алоқаи ҷинсӣ ё мақсади калон вуҷуд дорад?

15

Läs allt!


Саг гирифта бастаи - буд, имзо ва исботи шахс

Як саг маљмўи аз PostNord ба ҳузур пазируфт

Расми: Aftonbladet. 

Саг Chaya бастаи дар почта аз Англия буд. Аммо ба даст овардани бастаи саг худи дошт, ба он ҷустуҷӯӣ, нишон муайян ва ба имзо бо даст худро, ки бо љавобҳо даре ранги шуда буд.

30

Läs allt!


Одам, ки шумо ҳастед, як гурба нест!

гурба

Чанд сол пеш ман дар телевизион веб Aftonbladet кард занеро дидам, ҷавон, ки гумон вай як гурба буд. 

10

Läs allt!


Оё тавба намекунанд ба Садӯм

Садӯм ва Амӯроро

Лут аз шаҳри Садӯм гуноҳи наҷот ёфт, вақте ки ӯ бо лашкари рабуда шуд. Аммо баъд аз Абром дахолат кардааст ва Лут ва хонадонашро ва мардум наҷот онҳо ба шаҳри гуноҳ баргашт. Дӯсти ман: Шумо бояд на рӯй ба Садӯм пас аз шумо наҷот ёфтаед. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Каломи китобфурӯшиҳо ҳаёт ба ҳадафҳо, бо а

Mail боздид аз ҷониби Pelle Линдберг 

Не худоёни дигар Arne Imsen

Дар китоби "Не худоёни дигар» зиёда аз дидам, буд, фурӯхта шудааст. Нашри якум аст, ки ҳоло берун. 

39

Läs allt!


Ӯ Стивен Хокинг дар дӯзах ва девҳои ҳамла п&#

Mail боздид аз ҷониби nils 

ҷаҳаннам

Субҳи рӯзи 15 апрели соли 2018, оғоз кардам, Cesar Sandova Гондурас, Худованд ва нимрӯз бипарастед. 12 Ман дидам, ки Худованд сар ба ман чизҳои нав нишон диҳад. Фикр мекард, ки Худованд давом нишон бештар аз Малакути Осмон, балки он буд, то нест. Вақте ки Худованд рӯҳи ман аз ҷисм, балки ин вақт ба макони азобу гирифт.

146

Läs allt!


Чӣ Офаридгори бузург дорем мо!

Бояд дида мешавад! Watch ин видео аз ақл нишон Офаридгори бузург ва тавонои Худо!

3

Läs allt!


Annons


Аз кадом ҷиҳат дузд шуда метавонад?

Tjiven

"Тавре ки шумо дарк хоҳад кард, ки агар соҳиби хона медонист, вақте дар шаб дузд омада, он гоҳ ӯ бедор ва имкон намедиҳад касе ба хонаи худ шикастанд.»

8

Läs allt!


Бо дарназардошти омада гей аз

Дар нур берун омада

A poignant, фикр мулоҳизаталабе ҳуҷҷатӣ оид ба осмон TV7, ки дар он мутахассисони нақл аќидањои худ ва ливотагарон собиқ нақл дар бораи худ, дар бораи хурсандӣ ва ғамгин ва дучор ҳаёти тағйир меёбад.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 17:19

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


сиёсатмадори Шветсия ва падари кӯдакони m

Ҷабраил MARAWGEH 

Зеро ки қариб як моҳ, Roni Doumit, як сиёсатмадори Сурия масеҳӣ Шветсия ва падари кӯдакони хурдсол, ки дар Лубнон дастгир шудааст пӯшида аст. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Оқибатҳои издивоҷ гей дар Массачусетс

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

ҳуҷҷатӣ бозмехариданд «Оқибатҳои издивоҷ гей дар Массачусетс оид ба осмон TV7 нигаред. 

14

Läs allt!


Christer Åberg ҳам дар бораи Исо фахр

Christer Åberg - Дар блогнависи, ки дар бораи Исо фахркунанда

Крис як блогнависи маъруф дар миёни ҳам масеҳиён ва ғайри-масеҳиён дар Шветсия мебошад. Ӯ пешниҳод Исо дар ҷавоб ба мушкилоти иҷтимоӣ ва шахсии ҷорӣ. Соҳибхоназан Daniela Persin аст.

0

Läs allt!


Christer Åberg дар Apg29 ТВ

Christer Åberg дар Apg29 ТВ.

Бо воситаҳои оддӣ ман дар хоб маро ба студияи телевизиони кардаанд! Чӣ тавр мумкин аст, ки?

2

Läs allt!


Акнун шумо мефахмед бишнавед! - Apg29 аз тарафи Christer

Акнун шумо мефахмед бишнавед! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg навозиш ва сурудхонӣ гап дар бораи Исо ва Apg29.nu.

0

Läs allt!


Дар торикиҳои Мағрурӣ

Дар торик рангину

Claphaminstitutets дар Мағрурӣ хабар медиҳанд. 

Мағрурӣ showcases рӯҳияи тасдищӣ ба маводи мухаддир, sadism, дард ва фоҳишагӣ.

13

Läs allt!


Нигоҳи васеътар

Mail хонандаи аз тарафи Дэвид B 

Худшиносӣ-Centering воизи хиҷолат Юнус дар Аҳди Қадим буд. Ӯ даъвати Худоро раҳо, аммо ақли ӯ дар охир, пас аз нобарориҳо гуногун тағйир ёфт. фирори ӯ аз ҷониби Худо дар бораи ба Ӯ ҷони худ арзиш буд. Вале ҳарчанд ки ӯ дар охир он чиро, ки Худо ба ӯ фармуда буд, то рӯҳияи ӯ-худидоракунии маркази аст.

9

Läs allt!


Aftonbladet appalled, ки издивоҷ аз иттиҳоди як мард ва зан ас&

Aftonbladet appalled, ки издивоҷ аз иттиҳоди як мард ва зан аст,

Расми: Aftonbladet.se. 

"Хорватия, Булғористон, Латвия, Литва, Лаҳистон, Словакия ва Мақдуния доранд, ҳатто сарқонунҳои, ки ба муайян издивоҷро ин иттиҳоде аз марду зан, ё дигар таҳрири конститутсионӣ, ки ба пешгирӣ издивоҷ ҳамон-ҷинс," менависад Aftonbladet дар ягон-ягон кам пок.

145

Läs allt!


Барои риоя Исо - Тео ва дӯстони ӯ

Барои риоя Исо - Тео ва дӯстони худро бар осмон TV7.

4

Läs allt!


сӯхтор доварии Шветсия маргталаб Худо боm

Як ҳавопаймои ЯЪҚ оташ ҷангал дар Trängslet дар Dalarna bombed кардаанд. 

22

Läs allt!


Аврупо 159 миллион муҳоҷирони соли 2025 қабул Би

Бӯҳрони Муњољир нақша?

Расми: voiceofeurope.com. 

Аврупо 159 миллион муҳоҷирони тарафи 2025. Ин аст, ки дар як гузориши Созмони Милали Муттаҳид аз соли 2000 нозил мегиранд.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 023 683 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 783 bloggartiklar, 87 386 kommentarer och 57 682 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp