706 online! | Sidvisningar idag: 43 304 | Igår: 214 650 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel

Vänskapsförbundet Sverige-Israel, hotades av personer som sade sig vara palestinier, fått israelflaggor nedrivna, och dessutom har de fått besök av Nordiska motståndsrörelsen (NMR) under politikerveckan i Almedalen. 

NMR

När jag var på väg att lämna båten Elida efter ett seminarium hörde jag rop och skrän. Jag frågade om det var fotboll varav en kvinna svarade:

"Nej, det är NMR." 

Tidigare idag kom Ulf Kristensson gående, precis efter att jag hade avslutat en livevideo, med massa fotografer runt omkring sig medan NMR gick efter och ropade:

"Folkmördare!" 

Ett märkligt beteende som jag har svårt att förstå.

Kristna värdepartiet

Jag lyssnade också idag på en representant från Kristna värdepartiet.  En hel del av det han sa kan jag hålla med om, men jag tror att det inte kunde tas emot av "vanligt folk" på grund av det sätt som det framfördes. Det blir för extremt. De kommer aldrig in i Riksdagen. 

Det hade varit bättre om de hade vittnat om Jesus istället. Alla hade vunnit på det, inte minst "vanligt folk" som faktiskt inte är emot Jesus och de kristna. De behöver bara få den sanne levande Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom. 

Liverapport

Senare idag ska jag också ge en rapport om detta och mycket mer från dagens livevideo på Facebook


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 5 July 2018 20:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


20 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

KvP fyller en funktion även om man inte kommer in i riksdagen. Denna är att man trots allt för de ofödda talan. om sedan ingen vill rösta på det, då är det folkets fel. man fyller även funktionen att visa hur ett riktigt kristet parti ser ut. KD har ju sålt själen sen länge.

Svara -   - 5/7-18 18:26 -


Katarina Hedström

Nä Kristnavärdepartiet deras inställning till invandrare som jag läste på nätet ifrån tidningen dagen! Det gillade jag inte! Jag jobbar i Östra Göteborg på ett boende. Tänk vad mycket mång kuturellt jag möter varje dag med personal ifrån bemaningen! Klanka inte på invandrarna Kristna värdepartiet!

Svara -   - 5/7-18 20:13 -


Lena Henricson

Så sant ,som Katarina Hedström skriver: Klanka inte på invandrarna Kristna Värdepartiet! MEN,som Kalle skriver för KV de ofödda barnens talan. Dessutom ser de på äktenskapet som en förening uteslutande mellan man och kvinna. Och aldrig skulle de gå i en prideparad. Låt oss be för KV att de kommer rätt i allt! 🙏

Svara -   - 5/7-18 23:32 -


Kalle

Svar till Katarina Hedström.

Prova att bo i en så kallad no go zone ett tag så får du se vad du anser sen.

Svara -   - 6/7-18 01:32 -


JL

Svar till Katarina Hedström.

Katarina, du skall få höra något som du inte hör i kyrkorna.

Detta är första budet:
Du skall icke hava några andra gudar jämte mig.
Vill du inte upprätthålla det budet, så kan du lika gärna byta religion på en gång. Inget fel med invandrare, det är fel med andra gudar. Invandring tar in en annan gud, människor som jobbar för invandring jobbar helt sonika för en annan gud. Du skall inte bli älskad av världen, du skall bli hatad av världen. För hans namns skull. Du kan inte leva i världen och vara älskad av världen samtidigt som du är kristen. Du skall icke tjäna andra gudar än Herren. Du skall tjäna Herren din Gud och vara lojal. I allt du gör.

Svara -   - 6/7-18 09:09 -


Svenne

Ja, hatet och hotet mot Israel blir allt större i Sverige och tar sig allt hårdare uttryck. Den ökade invandringen har i hög grad bidragit till det ökade motståndet mot Guds egendomsfolk.

Den sittande regeringen visar mer och mer sin antisemitiska inställning, framförallt genom utrikesminister Margit Wallström.

Låt oss be fram Sverigedemokraterna till en stark position. De är det enda parti i landet som har en israel-vänlig inställning, och som också vill flytta Svenska ambassaden från Tel-Aviv till Jerusalem.

Svara -   - 6/7-18 10:07 -


Erik S

Svar till Katarina Hedström.

Har du inte sett och hört vad som håller på att hända i landet? Och ändå bor du i Gbg? Vi ska vara barmhärtiga och hjälpa människor, men inte till den grad, att landet håller på att "gå i sönder". Kriminaliteten skenar, skjutningarna går över all vett och sans, våra flickor och kvinnor vågar snart inte vara ute ensamma, med risk att bli gruppvåldtagna.

För att klara all denna "godhetsinvandring" måste vi låna 10 miljoner/timmen-dygnet runt! Sveriges statsskuld är svindlande 1.231 miljarder! Därtill har kommunerna tvingats låna 600 miljarder för att klara bl.a "ensamkommande barn". Därtill har regeringen tvingat dom att låna ytterligare 400 miljarder, för kommande behov-eller oförutsedda händelser!

Och dom som verkligen behöver hjälp, dom kan aldrig komma hit. Ingen bryr sig om dom krakarna.

Med detta har vi fått in en annan gud i vårt samhälle, en som ingen tror jag vill ha. En gud som är emot allt vad vi som kristna tror på. Skapar inte det några bekymmer, eller?

Våra vettlösa politiker skall vi klaga på i första hand. Många församlingar är så styrda av "kristen godhet" att dom vägrar inse att det finns stora problem i samhället. Och mer kommer det att bli. Mycket märkligt.

Men Bibelns budskap får vi givetvis aldrig sluta att framföra! Det behövs mer än någonsin. Ha en fin helg alla.

Svara -   - 6/7-18 16:51 -


Larz Gustafsson

Kristna Värdepartiet är bara ännu ett fiasko, precis som KD och Ny Framtid.

Dragen ut!

Svara -   - 6/7-18 18:53 -


Leif Boman

Svar till Larz Gustafsson.

Kan du ge någon saklig anledning till varför Kristna Värdepartiet skulle vara ett fiasko Larz?

Svara -   - 6/7-18 23:12 -


Ann-Marie A.

Svar till Erik S.

Erik S, Tack det samma, ha en fin helg! Ett tips, överdriv inte, du blir mera trovärdig då.

Svara -   - 6/7-18 23:15 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Exakt hur överdriver Erik?

Svara -   - 7/7-18 09:41 -


Jessica

Svar till Kalle.

Tyvärr, överdriver inte Erik S alls.

Han är klarsynt

Svara -   - 7/7-18 10:31 -


Ann-Marie A.

Svar till Kalle.

Att de som verkligen behöver hjälp aldrig kan komma hit. Det är en överdrift. Många som verkligen behöver hjälp har lyckats ta sej hit.

Det hade många mindre bemedlade svenskar också "lyckats" med om de och deras barns liv varit i livsfara i Sverige.

Josef lyckades fly med sin lilla familj en gång. Tacksamt att de släpptes in i Egeypten.

Svara -   - 7/7-18 17:37 -


Ann-Marie A.

Svar till Ann-Marie A..

Sen är det förskräckligt för dem som är kvar i länder med krig och terror. Men visst är det många organisationer och länder som gör mycket för att försöka hjälpa dem där. Den som vill och har råd kan stödja sådana organisationer.

Att många som flytt hit tror på Allah är ledsamt, men vi kristna får inte hänga läpp för det, det är till ingen nytta för någon. Vi får visa vad vi tror på och står för. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:31 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Dom som behöver hjälpen som mest är dom som har svårast att ta sig hit, men visst är det så att en del av dom som kommer verkligen behöver hjälp.

Svara -   - 7/7-18 20:19 -


Jessica

Svar till Kalle.

Enligt Frans Timmerman, EU-kommissionens förste vice ordförande, så är 60% av alla asylsökande till EU, ekonomiska migranter, utan skyddsbehov. ( källa Samtiden.nu)

Svara -   - 7/7-18 23:02 -


Ann-Marie A.

Ja det finns alltid de som vill få det bättre. Men väldigt många flyr ju för sina liv. Förskräckligt hur dessa från NMR gör, de mår inte bra. Hoppas de får höra Sebastian Stakset vittna, eller någon annan de vill lyssna till.

Svara -   - 7/7-18 23:26 -


Jessica

Svar till Ann-Marie A..

Sebastian Staksets vittnesbörd är fantastiskt! Många blir frälsta i hans möten. Han är inte ”pastoriserad” ännu. Han talar så att alla kan förstå och ta det till sig. Det handlar verkligen om att gå från mörker till ljus.

Svara -   - 8/7-18 09:59 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Ja det är underbart!

Svara -   - 8/7-18 12:52 -


Per

Matteus 6:33

Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.

Av alla partier så ser jag bara att det är Kristna Värdepartiet som prioriterar rätt.

Svara -   - 11/7-18 18:29 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Ибодаткунандагонаш, зиддимасеҳ ва хунрез

сууд

Касоне, ки ба пайваста бар зидди ин меравам, шумо метавонед онро дилхоҳ ҷои дигаре, балки ин ҷо дар бораи Apg29. Ман ҳеҷ барномањои худ ва бидъатҳои аз Apg29 тарғибу, қабул!

4

Läs allt!


Таблиғот ҷаҳонишавӣ ҳукумати дӯстона тар

Mail боздид аз ҷониби Сабитов 

Ин аҷоиб аст, ки ҳоло нашрҳои рӯзномаи Метро бо паёми (саҳифаи пеши плюс паҳншавии пурра) ба олим сиёсӣ, ки гуфта мешавад, ки Эни Lööf метавонад кӯшиши навбатии барои ташкили ҳукумати ва табдил Сарвазири Шветсия ба даст.

12

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


бузургтарин ширкати телевизион масеҳӣ ҷа

TBN скандинавӣ дар Stockaryd

Аз рӯзи шанбе, 7 июл, 2018 ҳоло ба ВАО хонаи Дӯстони, ки шурӯъ TV2020 ки баъдан Lifely Channel, таҳти бренди TBN скандинавӣ гашт пайдо мешавад.

0

Läs allt!


маротиба рӯза барои куштори клиникаҳои шk

маротиба рӯза барои куштори клиникаҳои шведӣ

Агар ман онро дуруст, он куштор аст, ки агар касе ғайринақшавӣ Туро ба қатл расонад, дар ҳоле ки куштор ба нақша гирифта шудааст. Аз исќоти њамл банақшагирӣ, он чизе, балки куштор аст!

5

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Elida сафари Исроил

Шветсия Elida, ба Итолия мерафт ҳамбастагӣ барои ақаллиятҳои масеҳӣ ва ягона демократия дар Ховари Миёна, ташрифоваранда ба Исроил.

2

Läs allt!


Туркия сармоягузорӣ садҳо миллионҳо сохт

Moske

Ҳукумати Туркия аст, сарф садҳо миллион сохтани масҷид дар як ҳадафи дарозмуддат паҳн Ислом дар тамоми ҷаҳон. 

34

Läs allt!


Jultomten är från Djävulen


Jultomten är en ond ande som vill vilseleda människor att tro på honom istället för på Jesus.

Läs allt!


Ҳиҷоб барои кўдакон фурӯхта

Бритониё занҷири мағозаи мефурӯшад ҳиҷоб барои кӯдакони хурдсол

Дар Бритониё мағозаи занҷираи Маркс & Спенсер бозорҳои як barnhijab муносиб барои сола 6-8 сол.

24

Läs allt!


Вақте ки ба дӯзах маҳкум?

Ҳар ҷо, ки ман таваллуд шуд, то буд, пешниҳод наҷот ба Ман додааст. Ман наҷот ёфт, чунки ман дар як "кишвари масеҳӣ» таваллуд шуд, балки аз он сабаб Исо маро чустуҷӯ!

2

Läs allt!


Ҳеҷ кас наметавонад Исоро фиреб

Ҳеҷ кас наметавонад Исоро фиреб

Расми: dagen.se.

Hello табар! Аз он кард, ки ба фиреб Исо?

6

Läs allt!


Ибодаткунандагонаш - умеди муборак!

Ибодаткунандагонаш - умеди муборак!

«Ибодаткунандагонаш дигаргун намудани зиндагии мӯъминон таҷриба аст, вақте ки Худованд бозгардад, ба даст мӯъминонро ба осмон. Одамон он гоҳ хоҳад шуд, ки дигаргун шаванд, бидуни сар марг ».

6

Läs allt!


Чӣ бояд кард, то кор ба ҷаҳаннам абадӣ гум ме

7

Läs allt!


Толеънома, mindfulness ва йога динҳои Шарқӣ мебошанд

Бо Холгер Нилссон

Дар бисёр маҷаллаҳо, ва ҳатто дар рӯзномаҳо, толеънома мебошанд. Чӣ тавр ҷиддӣ матбуот наметавонем чизе чун шубҳанок албатта метавонем, бозхост мешавед интишор менамояд.

7

Läs allt!


Санаи 10 декабри соли менависад кишварҳои а&#

Санаи 10 декабри соли ҳуҷҷати барои СММ, ки асосан мекушояд, то барои муҳоҷирони озод чоп карда мешавад.

41

Läs allt!


издивоҷ ҳамон-ҷинсӣ метавонад дар Руминиn

издивоҷ ҳамон-ҷинсӣ метавонад дар Руминия манъ

издивоҷ ҳамон-ҷинсӣ метавонад дар Руминия манъ аст. Ин истироҳат, овоз кишвар ҳа ё не ба тағйир додани Конститутсия, то ки танҳо ба издивоҷ бояд иттиҳоди байни як мард ва як зан бошад.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Рӯҳулқудс аст, ки аз замин дар ибодаткунан

Шарҳ аз тарафи LelFA 

Сур дар ибодаткунандагонаш

Вобаста ба муҳокимаи дар бораи он ки "ғолиб омадан". Биёед дар матни асосии koinegrekiska назар.

56

Läs allt!


globalism аст

Шарҳ аз тарафи LelFA 

Чӣ globalism аст

Globalism аст, танҳо як ҳамла дар ҳамаи ҷанбаҳои шахсияти як миллат ба кор, ва ИА ташкилоти асосии он аст, - на камтар аз сиёсӣ дорад. 

54

Läs allt!


Яҳудӣ дар Тел-Авив, орзуи ибодаткунандаго

шавщу завщ

«Ман орзу, ки карнай карнай навохт, ва Ман назди дари идора ва назар берун. Ҳазорон нафар аз халқи Исроил ба воситаи абрҳо тартиб дода ва онҳо пӯшидани либосҳои сафед ва Ҷудоӣ дар осмон ва фаришта Ҷабраил дар осмон аст, боло ва вазанда карнай ».

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, torsdag 18 oktober 2018 kl. 04:24

Jesus söker: Lukas!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Дар қисми номатлуб чордаҳ

гӯш

Дар достони сахт парвариши то дар деҳотҷой, бо як оила мусоидат.

14

Läs allt!


Senaste kommentarer


Табрикот Malle Линдберг 89 сол

Имрӯз башоратдиҳанда достонӣ Malle Линдберг 89 сол аст! Ӯ 290,929th Malle Табрик таваллуд шуд!

11

Läs allt!


400 нафар зилзила ва сунамӣ дар Индонезия куш

Тақрибан 400 нафар аз заминларза ва сунамӣ минбаъда дар ҷазираи Sulawesi дар Индонезия кушта шуданд. Дар бораи бисёр маҷрӯҳ ва бисёр равад. 

3

Läs allt!


узви Эни Lööf Комиссияи сеҷонибаи пӯшида

Комиссияи сеҷониба

Имрӯз ошкор Ҳизби Сабз Birger Schlaug ва Malou Lindholm аз Эни Lööf раҳбари Маркази Ҳизби узви сирри ташкилот элитаи globalist, Комиссияи сеҷониба аст. 

205

Läs allt!


Хоҳад Эни Lööf сарвазир?

Хоҳад Эни Lööf сарвазир?

Тасвир: vn.se. 

Шуданд, раҳбари Маркази Ҳизби Эни Lööf даъват ба мулоқот Bilderberg дар соли 2017, ки ба вай табдил Шветсия нахуствазири навбатӣ?

21

Läs allt!


духтари 8-сола дар шаби тӯй ба ҳалокат расид&

духтари 8-сола дар шаби тӯй ба ҳалокат расидааст

Духтари мусалмон 8-сола дар шаби тӯй дар Яман ба ҳалокат расидааст! 

32

Läs allt!


Баргҳои афтода кардаанд - он ҷо хоҳад буд эҳ&

Баргҳои афтода кардаанд

Stefan Löfven буд, дар ин субҳ аз сарвазир, овоз дод. Чӣ ҳодиса рӯй дод, ва он чиро, ки дар Шветсия воқеа рӯй медиҳад? Оё одамонро ба Худо бозмегардед? Оё як эҳёи ҳаст?

35

Läs allt!


Дар номатлуб - Қисми сездаҳ

чашм

Дар ин қисми Ман ба шумо мегӯям, дар байни чизҳои дигар дар бораи рӯйдодҳои густохонае ки ман ҳеҷ гоҳ ба вай гуфт, чӣ ҳодиса рӯй дод, вақте ки ман дар мактаби миёнаи буд. Ҳама чиз ҳақ аст, вале баъзе аз номҳои одамон иваз шудаанд ё номи нест. 

7

Läs allt!


ҳаёти Оиладор

ҳаёти Оиладор

Аммо агар онҳо наметавонанд зиндагӣ avhållsamt онҳо издивоҷ, зеро он беҳтар аз сӯхтан бо хоҳиши издивоҷ аст.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


Дар номатлуб - Қисми Дувоздаҳ

Christer Åberg бо як гурба хочагии

Меомӯзем ояндаи њуљумњо силсилавии ман The номатлуб. Дар ин бахш, Ман табдил ду тӯб, зарбаи корд ва.

8

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 881 459 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 953 bloggartiklar, 90 878 kommentarer och 59 044 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp