888 online! | Sidvisningar idag: 66 036 | Igår: 258 926 |

www.apg29.nu


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel

Vänskapsförbundet Sverige-Israel, hotades av personer som sade sig vara palestinier, fått israelflaggor nedrivna, och dessutom har de fått besök av Nordiska motståndsrörelsen (NMR) under politikerveckan i Almedalen. 

NMR

När jag var på väg att lämna båten Elida efter ett seminarium hörde jag rop och skrän. Jag frågade om det var fotboll varav en kvinna svarade:

"Nej, det är NMR." 

Tidigare idag kom Ulf Kristensson gående, precis efter att jag hade avslutat en livevideo, med massa fotografer runt omkring sig medan NMR gick efter och ropade:

"Folkmördare!" 

Ett märkligt beteende som jag har svårt att förstå.

Kristna värdepartiet

Jag lyssnade också idag på en representant från Kristna värdepartiet.  En hel del av det han sa kan jag hålla med om, men jag tror att det inte kunde tas emot av "vanligt folk" på grund av det sätt som det framfördes. Det blir för extremt. De kommer aldrig in i Riksdagen. 

Det hade varit bättre om de hade vittnat om Jesus istället. Alla hade vunnit på det, inte minst "vanligt folk" som faktiskt inte är emot Jesus och de kristna. De behöver bara få den sanne levande Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom. 

Liverapport

Senare idag ska jag också ge en rapport om detta och mycket mer från dagens livevideo på Facebook


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 5 July 2018 20:24 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


20 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kalle

KvP fyller en funktion även om man inte kommer in i riksdagen. Denna är att man trots allt för de ofödda talan. om sedan ingen vill rösta på det, då är det folkets fel. man fyller även funktionen att visa hur ett riktigt kristet parti ser ut. KD har ju sålt själen sen länge.

Svara -   - 5/7-18 18:26 -


Katarina Hedström

Nä Kristnavärdepartiet deras inställning till invandrare som jag läste på nätet ifrån tidningen dagen! Det gillade jag inte! Jag jobbar i Östra Göteborg på ett boende. Tänk vad mycket mång kuturellt jag möter varje dag med personal ifrån bemaningen! Klanka inte på invandrarna Kristna värdepartiet!

Svara -   - 5/7-18 20:13 -


Lena Henricson

Så sant ,som Katarina Hedström skriver: Klanka inte på invandrarna Kristna Värdepartiet! MEN,som Kalle skriver för KV de ofödda barnens talan. Dessutom ser de på äktenskapet som en förening uteslutande mellan man och kvinna. Och aldrig skulle de gå i en prideparad. Låt oss be för KV att de kommer rätt i allt! 🙏

Svara -   - 5/7-18 23:32 -


Kalle

Svar till Katarina Hedström.

Prova att bo i en så kallad no go zone ett tag så får du se vad du anser sen.

Svara -   - 6/7-18 01:32 -


JL

Svar till Katarina Hedström.

Katarina, du skall få höra något som du inte hör i kyrkorna.

Detta är första budet:
Du skall icke hava några andra gudar jämte mig.
Vill du inte upprätthålla det budet, så kan du lika gärna byta religion på en gång. Inget fel med invandrare, det är fel med andra gudar. Invandring tar in en annan gud, människor som jobbar för invandring jobbar helt sonika för en annan gud. Du skall inte bli älskad av världen, du skall bli hatad av världen. För hans namns skull. Du kan inte leva i världen och vara älskad av världen samtidigt som du är kristen. Du skall icke tjäna andra gudar än Herren. Du skall tjäna Herren din Gud och vara lojal. I allt du gör.

Svara -   - 6/7-18 09:09 -


Svenne

Ja, hatet och hotet mot Israel blir allt större i Sverige och tar sig allt hårdare uttryck. Den ökade invandringen har i hög grad bidragit till det ökade motståndet mot Guds egendomsfolk.

Den sittande regeringen visar mer och mer sin antisemitiska inställning, framförallt genom utrikesminister Margit Wallström.

Låt oss be fram Sverigedemokraterna till en stark position. De är det enda parti i landet som har en israel-vänlig inställning, och som också vill flytta Svenska ambassaden från Tel-Aviv till Jerusalem.

Svara -   - 6/7-18 10:07 -


Erik S

Svar till Katarina Hedström.

Har du inte sett och hört vad som håller på att hända i landet? Och ändå bor du i Gbg? Vi ska vara barmhärtiga och hjälpa människor, men inte till den grad, att landet håller på att "gå i sönder". Kriminaliteten skenar, skjutningarna går över all vett och sans, våra flickor och kvinnor vågar snart inte vara ute ensamma, med risk att bli gruppvåldtagna.

För att klara all denna "godhetsinvandring" måste vi låna 10 miljoner/timmen-dygnet runt! Sveriges statsskuld är svindlande 1.231 miljarder! Därtill har kommunerna tvingats låna 600 miljarder för att klara bl.a "ensamkommande barn". Därtill har regeringen tvingat dom att låna ytterligare 400 miljarder, för kommande behov-eller oförutsedda händelser!

Och dom som verkligen behöver hjälp, dom kan aldrig komma hit. Ingen bryr sig om dom krakarna.

Med detta har vi fått in en annan gud i vårt samhälle, en som ingen tror jag vill ha. En gud som är emot allt vad vi som kristna tror på. Skapar inte det några bekymmer, eller?

Våra vettlösa politiker skall vi klaga på i första hand. Många församlingar är så styrda av "kristen godhet" att dom vägrar inse att det finns stora problem i samhället. Och mer kommer det att bli. Mycket märkligt.

Men Bibelns budskap får vi givetvis aldrig sluta att framföra! Det behövs mer än någonsin. Ha en fin helg alla.

Svara -   - 6/7-18 16:51 -


Larz Gustafsson

Kristna Värdepartiet är bara ännu ett fiasko, precis som KD och Ny Framtid.

Dragen ut!

Svara -   - 6/7-18 18:53 -


Leif Boman

Svar till Larz Gustafsson.

Kan du ge någon saklig anledning till varför Kristna Värdepartiet skulle vara ett fiasko Larz?

Svara -   - 6/7-18 23:12 -


Ann-Marie A.

Svar till Erik S.

Erik S, Tack det samma, ha en fin helg! Ett tips, överdriv inte, du blir mera trovärdig då.

Svara -   - 6/7-18 23:15 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Exakt hur överdriver Erik?

Svara -   - 7/7-18 09:41 -


Jessica

Svar till Kalle.

Tyvärr, överdriver inte Erik S alls.

Han är klarsynt

Svara -   - 7/7-18 10:31 -


Ann-Marie A.

Svar till Kalle.

Att de som verkligen behöver hjälp aldrig kan komma hit. Det är en överdrift. Många som verkligen behöver hjälp har lyckats ta sej hit.

Det hade många mindre bemedlade svenskar också "lyckats" med om de och deras barns liv varit i livsfara i Sverige.

Josef lyckades fly med sin lilla familj en gång. Tacksamt att de släpptes in i Egeypten.

Svara -   - 7/7-18 17:37 -


Ann-Marie A.

Svar till Ann-Marie A..

Sen är det förskräckligt för dem som är kvar i länder med krig och terror. Men visst är det många organisationer och länder som gör mycket för att försöka hjälpa dem där. Den som vill och har råd kan stödja sådana organisationer.

Att många som flytt hit tror på Allah är ledsamt, men vi kristna får inte hänga läpp för det, det är till ingen nytta för någon. Vi får visa vad vi tror på och står för. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:31 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Dom som behöver hjälpen som mest är dom som har svårast att ta sig hit, men visst är det så att en del av dom som kommer verkligen behöver hjälp.

Svara -   - 7/7-18 20:19 -


Jessica

Svar till Kalle.

Enligt Frans Timmerman, EU-kommissionens förste vice ordförande, så är 60% av alla asylsökande till EU, ekonomiska migranter, utan skyddsbehov. ( källa Samtiden.nu)

Svara -   - 7/7-18 23:02 -


Ann-Marie A.

Ja det finns alltid de som vill få det bättre. Men väldigt många flyr ju för sina liv. Förskräckligt hur dessa från NMR gör, de mår inte bra. Hoppas de får höra Sebastian Stakset vittna, eller någon annan de vill lyssna till.

Svara -   - 7/7-18 23:26 -


Jessica

Svar till Ann-Marie A..

Sebastian Staksets vittnesbörd är fantastiskt! Många blir frälsta i hans möten. Han är inte ”pastoriserad” ännu. Han talar så att alla kan förstå och ta det till sig. Det handlar verkligen om att gå från mörker till ljus.

Svara -   - 8/7-18 09:59 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Ja det är underbart!

Svara -   - 8/7-18 12:52 -


Per

Matteus 6:33

Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.

Av alla partier så ser jag bara att det är Kristna Värdepartiet som prioriterar rätt.

Svara -   - 11/7-18 18:29 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?AI - Oríkĕ itetisi - awọn asotele ti Bibeli 2000 odun seyin

Reader Mail nipa Nils 

AI - Oríkĕ oye

O ti wa ni bayi ṣẹlẹ ni breakneck iyara jẹ AI, Oríkĕ ofofo (Oríkĕ itetisi), ati ti tẹlẹ ni idagbasoke soro ki o si lerongba roboti. Levin ko yi lati idẹruba, sugbon ti a le mọ bi o jina o 2.000 odun seyin Bibeli ti anro imo idagbasoke ti ti, ki a ni eto lati fihan awọn akoko!

15

Läs allt!


UN treacherous pact ti a fọwọsi lana

UN ijira adehun gba free Iṣilọ

Photo: Free akoko. 

Lana ti a fọwọsi Iṣilọ Pact ti awọn United Nations eyi ti, ni opo, ṣii àgbegbe wọn fun free Iṣilọ. Sugbon bi awọn Nobel àse bori lana mọ itan àìdá UN guide ninu awọn media ariwo.

38

Läs allt!


A iran ti awọn ik eso ti awọn igi ti imo

igi ti imo

Reader Mail nipa Nils

Eleyi le dun Gbat, ṣugbọn yi ni Lágbára Contemporary Time Awọn kikọ a ka nipa ni yi iran ati ninu Bibeli, ati ki o gbọdọ ṣe wa si ọtun lati tumo Time!

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Kàn, kàn a!

Cross reconciles eniyan ati Olorun

Reader Mail nipa David B Laiseaniani, mobs ń kígbe pé: Kàn, kàn!, Awọn ọmọ ẹyìn Jésù ati ohun ti Jesu dúró fun. Won yoo ki o si padanu re idi ti won ko ba ko mọ ti won ti wa ni ibon ara wọn ni ẹsẹ.

11

Läs allt!


Islam tan jade pẹlu iranlọwọ ti awọn Swedish Ìjọ

Christer Åberg lọ nipasẹ diẹ ninu awọn ti agbegbe awọn iroyin. Nibẹ ni ko si iyemeji ti a ti wa ni ngbe ni kẹhin ọjọ nigba ti o ba ya diẹ ninu awọn ti awọn wọnyi iroyin.

43

Läs allt!


doomsday People

Nipa Holger Nilsson 

doomsday People

Pẹlu awọn loke ikosile, ọkan le pe gbogbo awon ti o ro wipe akoko jẹ sunmọ ati pe ki o gba awọn gaju ti o.

32

Läs allt!


Awọn mẹta ọrun ninu Bibeli

Awọn mẹta ọrun ninu Bibeli

Ni akọkọ ẹsẹ ti Bibeli ti o ti sọ ninu atilẹba ọrọ tí Ọlọrun dá ọrun ati aiye. Ọlọrun dá ọrun diẹ ẹ sii.

1

Läs allt!


Sweden owo-free laarin meta si marun years - àsọtẹlẹ Bíbélì ṣẹ

cashless

"Sweden yoo jasi jẹ awọn 'cashless' laarin meta si marun odun", wipe Igbakeji Gomina Cecilia Skingsley ni a ifowopamọ apero ni London.

24

Läs allt!


Jesu ti de ati ki o yoo wá lẹẹkansi

F.

A ti wa ni nduro fun Jesu 'keji bọ, ko ni akọkọ. Ki o si yi dide yoo ko ni le fun gun. Sugbon nigba ti Jesu ba pada si awọn paṣan, o si yoo ni pẹlu nkan ti o wà ko ni igba akọkọ ti o wá. Ǹjẹ o mọ ohun ti o le jẹ fun ohunkohun?

2

Läs allt!


Lọgan ti o ti fipamọ, nigbagbogbo ti o ti fipamọ?

Reader Mail nipa Nils

Kalvanistpstorn Aguntan John Loopez won fun Oluwa lati ri bi eke yi ẹkọ ni.

52

Läs allt!


Ìṣẹlẹ ni Alaska - Jesu asolete wa otito

Ìṣẹlẹ ni Alaska - Jesu asolete wa otito

Photo: kiakia. 

Alaska ti a ti lu nipa meji gan lagbara iwariri. Lọ daradara nigba ti o ti so a ajalu pajawiri. Jesu sọrọ ti o tobi iwariri lati ṣẹlẹ. Jẹ ki a gbadura fun nigba ti lu.

12

Läs allt!


Asotele ti awọn igbasoke ati awọn nju Nla

Rocket

Bibeli ti nsọtẹlẹ ti ti akoko kan yoo awọn Igbasoke ya ibi ati awọn ti o ti fipamọ lọ sinu iyẹwu nigba ti idanwo jẹ ni ilọsiwaju lori awọn Earth.

3

Läs allt!


O ti wa ni npe pẹlu kan chandelier

Amanda, 34, ti wa ni npe fún un chandelier

Photo: kiakia. 

Amanda Liberty wa ni npe to a chandelier ti o "fẹràn lati fi ẹnu ki o si cuddle pẹlu."

17

Läs allt!


Christian TV awọn ikanni ni Sweden

Christian TV ni Sweden

Nibẹ ni o wa ọpọlọpọ awọn ti o dara Swedish Christian TV awọn ikanni ni Sweden. Mejeeji nrin lori satẹlaiti, USB ati oju-iwe ayelujara! O awọn akojọ ti gbogbo awọn ikanni.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Ko si lati jẹ ki ninu awọn dudu

Reader Mail nipa Sigvard idà 

Light ninu òkunkun

Ni mi noya iṣẹ sí Ọlọrun ki o si, ti o ti nipa diẹ to ṣe pataki ipo ibi ti awọn mejeeji ara mi ati ọkàn mi wà ninu ewu. Iku irokeke lati Neo-Nazis nitori ti mo duro si oke ati awọn pamọ asasala, gan sunmo si tẹle ki o si sexkriminalitetens òkunkun nipasẹ monitoring igba, besvärjd ati laya to ẹmí Mubahila ti occultists.

74

Läs allt!


69-odun-atijọ fẹ lati yi awọn ọjọ ori to 49

69-odun-atijọ fẹ lati yi awọn ọjọ ori to 49

Aworan: Day. 

Awọn 69-odun-atijọ Emile Ratelband ni Netherlands fẹ lati gba won ofin ori Lile ti 49 years.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


"Jesu Kristi ti o ti fipamọ mi lati 27 years ti ilopọ"

Dafidi lagbara ẹrí ti bi o ni o ti fipamọ ati ti o ti fipamọ nipa Jesu ti 27 years ti ilopọ. Swedish ọrọ. 

- orukọ mi ni David, Emi ni 44 ọdun atijọ, ki o si yi ni a ẹrí ti bi Jesu ti o ti fipamọ mi láti ẹni ogún-ọdún meje ilopọ. Mo sọ ti ife.

11

Läs allt!


Troendedöparna iná, rì o bẹ

Ọpọlọpọ awọn ni o wa awon ti o ti jiya inunibini, ewon ati ki o pa ti o ti nṣe awọn Bibeli onigbagbo-baptismu nipa immersion.

14

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, torsdag 13 december 2018 kl. 05:56

Jesus söker: Lucia!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ìrìbọmi: Nibo, nigbati ati bi

Baptismu ni okun

Nibi ti mo ti fi fun ọ diẹ ninu awọn ko o Ìwé Mímọ on baptisi a ṣe, nigbati o ti wa ni ṣe ati bi.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ni awọn Olorun ti Bibeli kanna bi awọn Koran ká ọlọrun?

"Awon ti o beere lati nifẹ, ola ati ki o sin Ọlọrun, ma ko ni o daju pe won ko ba ko fẹ, ola ati ijosin Jesu."

5

Läs allt!


O si iyawo ẹlẹya Hatsune Miku

Iyawo rẹ ẹlẹya

Akihiko Kondo dani a puppet version of ẹlẹya Hatsune Miku ti o ti o ni iyawo. Aworan Orisun: Facebook.

A 35-odun-atijọ eniyan ni Japan ti iyawo a hologrom. Awọn igbeyawo na 160.000 crowns. A omolankidi o nsoju awọn obinrin kọmputa eto.

19

Läs allt!


Ọrun TV7 yà ni Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin ati Christer Åberg

TV nse Ruben Agnarsson, oludasile ati Aare Martti Ojares, ikanni faili Daniela Persin ati Christer Åberg.

Mo ti a ti pe lati awọn Christian tẹlifisiọnu ikanni Ọrun TV7 ká isise šiši ni Uppsala.

17

Läs allt!


Jesu meteta aye-itan gun

Reader Mail nipa Nils 

Jesu meteta aye-itan gun, Ọlọrun ebun si gbogbo awọn enia ti aye. Pe Jesu Kristi ṣe nípasẹ rẹ Ètùtù je ohun mura meteta Ìṣẹgun! Awọn ipenija wà 3 o yatọ si awọn agbegbe ti O niwaju Ọlọrun awọn adajọ adajo ati ki o to: Awọn ẹmí aye gbọdọ win.

5

Läs allt!


Alapin ilẹ jẹ unscriptural

Alapin ilẹ jẹ unscriptural

Ti o ba ka Bibeli, o le ri kedere wipe aiye yika. Ti o ba ti aiye ni ko yika ki o si Jesu yoo ti ya daradara ro nigba ti o wi pe o jẹ mejeji ọjọ ati oru lori Earth, nigbati o mu ile gbogbo awọn ti o ti fipamọ si ọrun.

23

Läs allt!


New DVD! Ibeere ati idahun nipa opin igba ati awọn oniwe-iṣẹlẹ

Nipa Holger Nilsson 

New DVD!  Ibeere ati idahun nipa opin igba

O bayi o ti ni awọn anfani lati ya apakan ninu yi titun DVD nipa opin akoko-iṣẹlẹ.

7

Läs allt!


UN fe a agbaye ijoba laarin 12 years

Nipa Mikael Walfridsson 

Agbese 2030 - UN fe kan agbaye ijoba laarin 12 years

Wolfgang Ishinger: "A n gbe ni akoko kan ibi ti awọn ilu okeere ti aye ibere collapses ọtun bayi. Ni yi igbale gbìyànjú gbogbo lati ri bi o jina ti won le lọ. Nibẹ ni a nilo fun kan ni agbaye ijoba. "

36

Läs allt!


Day ibeere Christer Åberg on rikisi imo

Day ibeere Christer Åberg on rikisi imo

Awọn irohin Day. 

Awọn irohin Awọn ọjọ ni o ni nipa Jonathan Sverker ibeere mi, ati ọpọlọpọ awọn miran lori rikisi imo ati ki o ṣe a ri to mefa ojúewé gun elaborated article.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Ti wa ni Akoso-ṣiṣe lati duro sile ijó kilasi ati yoga?

Nipa Holger Nilsson 

Ti wa ni Akoso-ṣiṣe lati duro sile ijó eko ati courses ni yoga?

Nipa Fọọmù, ara wọn igbejade bi yi: "Bilda fun Ijo ati Society, awọn kukuru fọọmu Fọọmù, eyi ti a npe kii-conformist eko sepo, jẹ ọkan ninu awọn Sweden ká mẹwa iwadi."

47

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 978 415 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 054 bloggartiklar, 92 223 kommentarer och 60 450 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp