919 online! | Sidvisningar idag: 154 099 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel

Vänskapsförbundet Sverige-Israel, hotades av personer som sade sig vara palestinier, fått israelflaggor nedrivna, och dessutom har de fått besök av Nordiska motståndsrörelsen (NMR) under politikerveckan i Almedalen. 

NMR

När jag var på väg att lämna båten Elida efter ett seminarium hörde jag rop och skrän. Jag frågade om det var fotboll varav en kvinna svarade:

"Nej, det är NMR." 

Tidigare idag kom Ulf Kristensson gående, precis efter att jag hade avslutat en livevideo, med massa fotografer runt omkring sig medan NMR gick efter och ropade:

"Folkmördare!" 

Ett märkligt beteende som jag har svårt att förstå.

Kristna värdepartiet

Jag lyssnade också idag på en representant från Kristna värdepartiet.  En hel del av det han sa kan jag hålla med om, men jag tror att det inte kunde tas emot av "vanligt folk" på grund av det sätt som det framfördes. Det blir för extremt. De kommer aldrig in i Riksdagen. 

Det hade varit bättre om de hade vittnat om Jesus istället. Alla hade vunnit på det, inte minst "vanligt folk" som faktiskt inte är emot Jesus och de kristna. De behöver bara få den sanne levande Jesus presenterad för sig så att de kan ta emot honom. 

Liverapport

Senare idag ska jag också ge en rapport om detta och mycket mer från dagens livevideo på Facebook


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Thursday 5 July 2018 20:24 | #almedalen #svpol #kristna värdepartiet #nmr | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


20 kommentarer

Kalle

KvP fyller en funktion även om man inte kommer in i riksdagen. Denna är att man trots allt för de ofödda talan. om sedan ingen vill rösta på det, då är det folkets fel. man fyller även funktionen att visa hur ett riktigt kristet parti ser ut. KD har ju sålt själen sen länge.

Svara -   - 5/7-18 18:26 -


Katarina Hedström

Nä Kristnavärdepartiet deras inställning till invandrare som jag läste på nätet ifrån tidningen dagen! Det gillade jag inte! Jag jobbar i Östra Göteborg på ett boende. Tänk vad mycket mång kuturellt jag möter varje dag med personal ifrån bemaningen! Klanka inte på invandrarna Kristna värdepartiet!

Svara -   - 5/7-18 20:13 -


Lena Henricson

Så sant ,som Katarina Hedström skriver: Klanka inte på invandrarna Kristna Värdepartiet! MEN,som Kalle skriver för KV de ofödda barnens talan. Dessutom ser de på äktenskapet som en förening uteslutande mellan man och kvinna. Och aldrig skulle de gå i en prideparad. Låt oss be för KV att de kommer rätt i allt! 🙏

Svara -   - 5/7-18 23:32 -


Kalle

Svar till Katarina Hedström.

Prova att bo i en så kallad no go zone ett tag så får du se vad du anser sen.

Svara -   - 6/7-18 01:32 -


JL

Svar till Katarina Hedström.

Katarina, du skall få höra något som du inte hör i kyrkorna.

Detta är första budet:
Du skall icke hava några andra gudar jämte mig.
Vill du inte upprätthålla det budet, så kan du lika gärna byta religion på en gång. Inget fel med invandrare, det är fel med andra gudar. Invandring tar in en annan gud, människor som jobbar för invandring jobbar helt sonika för en annan gud. Du skall inte bli älskad av världen, du skall bli hatad av världen. För hans namns skull. Du kan inte leva i världen och vara älskad av världen samtidigt som du är kristen. Du skall icke tjäna andra gudar än Herren. Du skall tjäna Herren din Gud och vara lojal. I allt du gör.

Svara -   - 6/7-18 09:09 -


Svenne

Ja, hatet och hotet mot Israel blir allt större i Sverige och tar sig allt hårdare uttryck. Den ökade invandringen har i hög grad bidragit till det ökade motståndet mot Guds egendomsfolk.

Den sittande regeringen visar mer och mer sin antisemitiska inställning, framförallt genom utrikesminister Margit Wallström.

Låt oss be fram Sverigedemokraterna till en stark position. De är det enda parti i landet som har en israel-vänlig inställning, och som också vill flytta Svenska ambassaden från Tel-Aviv till Jerusalem.

Svara -   - 6/7-18 10:07 -


Erik S

Svar till Katarina Hedström.

Har du inte sett och hört vad som håller på att hända i landet? Och ändå bor du i Gbg? Vi ska vara barmhärtiga och hjälpa människor, men inte till den grad, att landet håller på att "gå i sönder". Kriminaliteten skenar, skjutningarna går över all vett och sans, våra flickor och kvinnor vågar snart inte vara ute ensamma, med risk att bli gruppvåldtagna.

För att klara all denna "godhetsinvandring" måste vi låna 10 miljoner/timmen-dygnet runt! Sveriges statsskuld är svindlande 1.231 miljarder! Därtill har kommunerna tvingats låna 600 miljarder för att klara bl.a "ensamkommande barn". Därtill har regeringen tvingat dom att låna ytterligare 400 miljarder, för kommande behov-eller oförutsedda händelser!

Och dom som verkligen behöver hjälp, dom kan aldrig komma hit. Ingen bryr sig om dom krakarna.

Med detta har vi fått in en annan gud i vårt samhälle, en som ingen tror jag vill ha. En gud som är emot allt vad vi som kristna tror på. Skapar inte det några bekymmer, eller?

Våra vettlösa politiker skall vi klaga på i första hand. Många församlingar är så styrda av "kristen godhet" att dom vägrar inse att det finns stora problem i samhället. Och mer kommer det att bli. Mycket märkligt.

Men Bibelns budskap får vi givetvis aldrig sluta att framföra! Det behövs mer än någonsin. Ha en fin helg alla.

Svara -   - 6/7-18 16:51 -


Larz Gustafsson

Kristna Värdepartiet är bara ännu ett fiasko, precis som KD och Ny Framtid.

Dragen ut!

Svara -   - 6/7-18 18:53 -


Leif Boman

Svar till Larz Gustafsson.

Kan du ge någon saklig anledning till varför Kristna Värdepartiet skulle vara ett fiasko Larz?

Svara -   - 6/7-18 23:12 -


Ann-Marie A.

Svar till Erik S.

Erik S, Tack det samma, ha en fin helg! Ett tips, överdriv inte, du blir mera trovärdig då.

Svara -   - 6/7-18 23:15 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Exakt hur överdriver Erik?

Svara -   - 7/7-18 09:41 -


Jessica

Svar till Kalle.

Tyvärr, överdriver inte Erik S alls.

Han är klarsynt

Svara -   - 7/7-18 10:31 -


Ann-Marie A.

Svar till Kalle.

Att de som verkligen behöver hjälp aldrig kan komma hit. Det är en överdrift. Många som verkligen behöver hjälp har lyckats ta sej hit.

Det hade många mindre bemedlade svenskar också "lyckats" med om de och deras barns liv varit i livsfara i Sverige.

Josef lyckades fly med sin lilla familj en gång. Tacksamt att de släpptes in i Egeypten.

Svara -   - 7/7-18 17:37 -


Ann-Marie A.

Svar till Ann-Marie A..

Sen är det förskräckligt för dem som är kvar i länder med krig och terror. Men visst är det många organisationer och länder som gör mycket för att försöka hjälpa dem där. Den som vill och har råd kan stödja sådana organisationer.

Att många som flytt hit tror på Allah är ledsamt, men vi kristna får inte hänga läpp för det, det är till ingen nytta för någon. Vi får visa vad vi tror på och står för. :-)

Svara -   - 7/7-18 18:31 -


Kalle

Svar till Ann-Marie A..

Dom som behöver hjälpen som mest är dom som har svårast att ta sig hit, men visst är det så att en del av dom som kommer verkligen behöver hjälp.

Svara -   - 7/7-18 20:19 -


Jessica

Svar till Kalle.

Enligt Frans Timmerman, EU-kommissionens förste vice ordförande, så är 60% av alla asylsökande till EU, ekonomiska migranter, utan skyddsbehov. ( källa Samtiden.nu)

Svara -   - 7/7-18 23:02 -


Ann-Marie A.

Ja det finns alltid de som vill få det bättre. Men väldigt många flyr ju för sina liv. Förskräckligt hur dessa från NMR gör, de mår inte bra. Hoppas de får höra Sebastian Stakset vittna, eller någon annan de vill lyssna till.

Svara -   - 7/7-18 23:26 -


Jessica

Svar till Ann-Marie A..

Sebastian Staksets vittnesbörd är fantastiskt! Många blir frälsta i hans möten. Han är inte ”pastoriserad” ännu. Han talar så att alla kan förstå och ta det till sig. Det handlar verkligen om att gå från mörker till ljus.

Svara -   - 8/7-18 09:59 -


Ann-Marie A.

Svar till Jessica.

Ja det är underbart!

Svara -   - 8/7-18 12:52 -


Per

Matteus 6:33

Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så skall ni få allt det andra också.

Av alla partier så ser jag bara att det är Kristna Värdepartiet som prioriterar rätt.

Svara -   - 11/7-18 18:29 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Wo awọn awọn jade fun awọn cuckoo

Text ati awọn fọto nipa Reine Jönsson 

Cuckoo ni je nipa awọn ti o gbooro pipe Lark - wo jade fun awọn cuckoo

An agbalagba Meadow Lark pipe kikọ sii a cuckoo. 

Nigba ti gökägget hatched jade cuckoo ti i jade awọn talaka kekere Lark ati cuckoo oromodie ni o wa ki o si autocrats ati awọn nikan larch tọkọtaya ká ojurere. Nibẹ lẹhin, o di siwaju ati siwaju sii tougher ninu itẹ-ẹiyẹ lodi si wọn bolomo awọn obi ati wahala ni tọkọtaya nigbagbogbo pẹlu rẹ ṣagbe fun diẹ ounje.

2

Läs allt!


Igberaga awọn asia ni Gothenburg ti a ya si isalẹ fun Islam

Nancy Ajram

Aworan lati Youtube Nancy Ajram. 

Nigba ti o ti Arab gbajumọ Nancy Ajram wá si Gothenburg agesin igberaga awọn asia isalẹ. Niwon o han si 99 ogorun ninu awọn Musulumi aye!

27

Läs allt!


Nibi ni o wa ni titun awọn ọmọ wẹwẹ 'njagun ti o mu ki gbogbo nẹtiwọki lati sise

Reader Mail nipa Katty 

ya ẹṣin

Aworan: Facebook. 

Awọn wọnyi ni awọn ọmọ wẹwẹ nilo lati gbọ nipa awọn ọrọ ti Jesu le nikan ri igbagbọ ninu aye won! Ani smear gbogbo Esin igberaga pẹlu o yatọ si awọn awọ! 

7

Läs allt!


Ihinrere Missions ninu awọn Philippines ni September

Reader Mail nipa Jorgen Milton 

Nigbati mo odun mefa seyin fun igba akọkọ ṣàbẹwò Ati-eniyan ti awọn Philippines, Mo ti ko le gbagbo ni ifẹ Emi yoo gba lati awon eniyan. 

5

Läs allt!


Eniyan, o ni ko kan ẹlẹdẹ!

Ọrọìwòye nipa Katirina 

Eniyan, o ni ko kan ẹlẹdẹ!

Aworan: Aftonbladet. 

Eniyan bcrc lati elede, o gbodo je otito nitori ti o wi ninu Aftonbladet.

4

Läs allt!


A ni ṣoki sinu idanwo

Nipa Mikael Walfridsson 

Àtẹgùn ninu iyanrin

Nigba ti a ba soro nipa irora, o jẹ gan a igbaradi ati ki o kan akiyesi si wipe eyi ti awọn Iwe Ifihan asọtẹlẹ. 

5

Läs allt!


100 paati iná ni orisirisi awọn ilu - ipanilaya ẹṣẹ

Car ina ni Gothenburg

Frölunda Torg ni Gothenburg on Monday aṣalẹ. Aworan: Zagros Hama. 

Paati ṣeto lori ina ni orisirisi awọn ibiti ni Gothenburg agbegbe, sugbon tun ni Trollhättan, Lysekil ati Falkenberg. Nipa 100 paati ti a ti iná ni ekun na.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

23

Läs allt!


Idi ti gba iyawo?

Idi ti lọ lati gba iyawo?

Idi ti gba iyawo? Ṣe o lati ni ibalopo tabi ti jẹ nibẹ a tobi idi?

15

Läs allt!


Aja ni awọn package - ni lati wole ati ki o atilẹba ti o ti idanimo

Ọkan aja gba a package lati PostNord

Aworan: Aftonbladet. 

Awọn aja Chaya je kan package ni awọn mail lati England. Sugbon lati gba awọn package wà ni aja ara ní lati gba o, fi idanimọ ati ki o wole pẹlu rẹ owo ti a ti awọ pẹlu ohun inki pad.

30

Läs allt!


Enia, ti o ba ko kan o nran!

o nran

A diẹ odun seyin ni mo ri lori Aftonbladet ká ayelujara TV a ọmọ obirin ti o ro o je kan ti o nran. 

10

Läs allt!


Maa ko tan pada si Sodomu

Sodomu ati Gomorra

Loti ti a ti fipamọ lati ese ilu Sodomu nigbati o ti ni fifa nipa ogun. Ṣugbọn lẹhin Abramu ti intervened si gbà Lọọtì àti ìdílé rẹ ati awọn eniyan bi nwọn pada lọ si ilu ẹṣẹ. Ore mi: O gbọdọ tan pada si Sodomu lẹhin ti o ti a ti fipamọ. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Ọrọ ti iye ká itawe imbued pẹlu Catholic litireso

Reader Mail nipa Pelle Lindberg 

Ko si ọlọrun miran nipa Arne Imsen

Iwe "Ko si ọlọrun miran" ti ta diẹ ẹ sii ju ti mo ti lá. Ni igba akọkọ ti àtúnse ti wa ni bayi jade. 

39

Läs allt!


O ri Stephen Hawking ni apaadi ati awọn èṣu ku lori pastors

Reader Mail nipa Nils 

apaadi

Owurọ ti 15 April 2018, mo bẹrẹ, Cesar Sandova Honduras, sin Oluwa ati kẹfa. 12 Mo rí Oluwa bẹrẹ si han mi titun ohun. Ro pe Oluwa yoo tesiwaju lati fi diẹ ẹ sii ti awọn ijọba ọrun, ṣugbọn o je ko bẹ. Nigba ti Oluwa mu mi lati ara, sugbon akoko yi si ibi oró.

146

Läs allt!


Ohun nla Ẹlẹdàá ti a ni!

Gbọdọ wa ni ri! Wo yi alaragbayida fidio fifi awọn nla ati alagbara Ẹlẹdàá Ọlọrun!

3

Läs allt!


Annons


Ohun ti mu ki awọn olè?

Tjiven

"Bi o yoo ye wipe ti o ba ti ile eni mọ nigbati ni night awọn olè wá, ki o si yoo duro asitun ati ki o ko gba ẹnikẹni bu sinu ile rẹ."

8

Läs allt!


Ni imọlẹ wá awọn onibaje jade

Ni ina wá jade

A poignant, ero-si tako itan on Ọrun TV7, ni ibi ti akosemose pin wọn imọ ati ki o tele homosexuals so nipa ara wọn, nipa ayọ ati ibanuje ati aye-iyipada alabapade.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 17:19

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Swedish oloselu ati baba kekere ọmọ mu ni Lebanoni

Gabriel MARAWGEH 

Fun fere osu kan, Roni Doumit, a Siria Christian Swedish oloselu ati baba ti kekere ọmọ, ti a ti mu ni Lebanoni jẹ ibitiopamo. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Awọn gaju ti onibaje igbeyawo ni Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Wo awọn harrowing itan "The gaju ti onibaje igbeyawo ni Massachusetts 'lori Ọrun TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg si tun mã ṣogo nipa Jesu

Christer Åberg - The Blogger ti o nse fari nipa Jesu

Chris ni a mọ Blogger laarin mejeeji kristeni ati ti kii-kristeni ni Sweden. O si nfun Jesu ni esi si awọn ti isiyi awujo ati ti ara ẹni isoro. Hostess ni Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg ni Apg29 TV

Christer Åberg ni Apg29 TV.

Pẹlu awọn ọna ti mo ti ṣe lori mi yara sinu kan TV isise! Bawo ni ni wipe o ti ṣee?

2

Läs allt!


Bayi o yoo gbọ! - Apg29 nipa Christer Åberg

Bayi o yoo gbọ! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg ti ndun ati orin ati ki o sọrọ nipa Jesu ati Apg29.nu.

0

Läs allt!


Òkunkun ti awọn Igberaga

The lo ri dudu

Claphaminstitutets jabo lori Igberaga. 

Igberaga showcases ohun affirmative iwa si oògùn, sadism, irora ati panṣaga.

13

Läs allt!


A anfani irisi

Reader Mail nipa David B 

Ara-centering wà didamu preacher Jona ninu Majẹmu Lailai. O si sa asala Ọlọrun ipe, ṣugbọn yi pada ọkàn rẹ ni kẹhin lẹhin orisirisi ifaseyin. Rẹ ona abayo lati Ọlọrun je nipa lati na fun u aye re. Ṣugbọn biotilejepe o nipari ṣe ohun tí Ọlọrun paṣẹ fun u, ki rẹ iwa jẹ ara-ti dojukọ.

9

Läs allt!


Aftonbladet yanu ti igbeyawo ti wa ni awọn Euroopu ti a ọkunrin ati obinrin

Aftonbladet yanu ti igbeyawo ti wa ni awọn Euroopu ti a ọkunrin ati obinrin

Aworan: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia ati Macedonia ni ani je ti setumo igbeyawo bi a Euroopu ti ọkunrin ati obinrin, tabi awọn miiran orileede awqn ti idilọwọ kanna-ibalopo igbeyawo," Levin Aftonbladet ni a funfun, ẹru si.

145

Läs allt!


Lati fojusi si Jesu - Theo ati awọn ọrẹ rẹ

Lati fojusi si Jesu - Theo ati awọn ọrẹ rẹ lori Ọrun TV7.

4

Läs allt!


Sweden bomber idajọ Ọlọrun ina?

A Ják ofurufu ti bombed igbo iná ni Trängslet ni Dalarna. 

22

Läs allt!


Europe yoo gba 159 million awọn aṣikiri nipa 2025, ni ibamu si a UN Iroyin

Migrant Crisis ngbero?

Aworan: voiceofeurope.com. 

Europe yoo gba 159 million awọn aṣikiri nipa 2025. Eleyi ni fi han ni a UN Iroyin lati 2000.

113

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 436 023 767 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 783 bloggartiklar, 87 386 kommentarer och 57 682 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp