Surfar nu: 776 www.apg29.nu

Hotet från Ryssland har ökat

Hotet från Ryssland har ökat

Av HOLGER NILSSON.

– Hoten mot Sverige är mer omfattande än någonsin, säger Säpochefen Klas Friberg.

Bilden är en skärmdumpning från Dagens Nyheter.

Då säkerhetspolisen redovisade sin årsrapport i mars konstatera man alltså att hotet mot Sverige har ökat och faktiskt är mer omfattande nu än någonsin.

Från artikeln i Dagens Nyheter återger vi också detta:

”Ryssland sticker ut

– De vet att Sverige är sårbart och har kartlagt information som gör att de – i ett skede då de så bedömer lämpligt – kan påverka kritisk infrastruktur i Sverige, säger Friberg som nämner kommunikationer, digital trafik och kraftförsörjningen.

Samtidigt pågår som tidigare ryska krigsförberedelser mot Sverige?

– Det pågår, absolut, svarar Klas Friberg som understryker hur hotet breddats.”

Tydliga signaler

Trots klara tydliga signaler från Säkerhetspolisen kommer detta inte att väcka Sverige folk, det är bara att konstatera. Först när Rysslands militärer står på svenskt territorium kan man inse hur förblindad man var för hotet.

Inte ens profetiska varningar har förmått att väcka Guds folk heller – och det kanske är det mest allvarliga, att kristna inte heller ser och förstår.


HOLGER NILSSON

Källa: Hotet från Ryssland har ökat

Artiklar och video som är gjorda av andra än Apg29.nu kan ha åsikter som bloggsajten inte delar.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 20 mars 2019 05:00 | #holger nilsson #ryssland #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

36 kommentarer

Tom 20/3-2019, 07:47

Samtidigt så är det starka krafter(vapenindustri, militärer) som jobbar för att vi ska vara rädd för andra människor. Men det kan ju även vara så att gud kommer att använda ryska armen som en dom över vårt land som tappat mycket gudfruktighet på sista ~70åren

Svara


AnnMarie 20/3-2019, 08:05

Svar till Tom.

Då kan man ju undra vilket land Gud sen använder för att döma Ryssland? Ska vi gissa?

Svara


JL 20/3-2019, 08:37

Alla varnar för ryssland när islam redan tagit över landet.

Svara


Leif 20/3-2019, 10:08

Svar till AnnMarie.

Det ordnar sig vid Harmagedon AnnMarie, sen har inte ryska folket hamnat i lika mycket avgudadyrkan och högmod som det svenska folket, så det behöver inte komma att se riktigt likadant ut för Ryssland som för Sverige.

Svara


Holger 20/3-2019, 20:19

Svar till Thomas.

Ja, visst, men straffet för detta kan komma att utföras av ett annat land. det ser vi när det gäller Israel historia. Kunde Gud göra så mot sitt utvalda folk, kan vi räkna med att han kan göra det mot Sverige, världens kanske mest sekulariserade land

Svara


Lena Henricson 20/3-2019, 22:54

Låt oss be om en stark väckelse i Sverige och närliggande länder! Och Guds beskydd över oss! 🙏🙏🙏

Svara


JL 21/3-2019, 06:47

Svar till Holger.

världens kanske mest sekulariserade land

Sverige är inte längre så sekulariserat, islam har ändrat på det. Läser du i mosebok om förbannelser så skickar ju gud ett folk som straff. Ordet alah översätts passande till förbannelse till hebreiska.

Svara


Nisse 21/3-2019, 11:55

Största hotet mot Sverige är interna motsättningar och växande kriminalitet. Alltfler undrar vart skattepengarna går när man får vänta åtta månader på en ögonundersökning hos specialist till exempel. Järnvägsnät som rasar samman. Sex mil till närmaste polispatrull. Kaos på lektionerna i skolan, väktare på skolgården, väktare på Ica, väktare i simhallen, väktare på biblioteket, väktare på akutmottagningen, väktare på järnvägsstationen. Sverige har aldrig varit tryggare sägs det. Varför känns det då inte så?

Svara


Bengt 21/3-2019, 20:54

Men en rätt stor del av muslimerna är sekulära
Muslimer
Och tre miljoner i Sverige håller på med new age
Fler än som är muslimer

Svara


Lukas 21/3-2019, 21:44

Vi behöver be organiserat. Uppmanar alla att gå med i Sverige 7:14 och be för landet!

Svara


Bengt 21/3-2019, 22:14

Islam har inte tagit över Sverige helt ändå

Än finns det hopp

Men bed käre j l

Bed för vårt land

Du också

Svara


JL 21/3-2019, 23:04

Svar till Bengt.

Men det är ju inte bönen det hänger på. Det är vårt handlande. Nu får vi skörda vad vi sått.

Svara


Bengt 21/3-2019, 23:16

Jo det är säkert både och

Vill du inte be för Sverige?

Svara


Nisse 21/3-2019, 23:42

Islam tog ännu en poängseger idag i och med Ebbas eftergifter för SD. Flyktingarna (muslimerna) är de goda enligt mediasverige och kristna är de onda. Det känns bittert idag, att kämpa för att afghanska konvertiter ska få stanna, samtidigt som det parti som åtminstone påstår sig företräda kristna, går full nazi. 👎

Svara


JL 22/3-2019, 07:00

Svar till Nisse .

Vad är det för skit du skriver Nisse? Vet du ens vad nazism är?

Hade ni haft lika mycket glöd för er Gud som ni har för afganer, så hade vi inte varit i denna situation. Afganerna är skickade medvetet till Sverige för att islamisera landet. Att göra Jihad. Istället för att släppa in alla andra gudar bland oss, skulle vi hållit det första budet och våra missionärer skulle fightats på fiendeland.

Men våra missionärer är inte villiga att dö för vår Gud,därför är det bekvämare att släppa in fienden bland fåren så fåren får vara sköldar. Ett tag.

Det kostar att vara kristen. Gruppen afganer som ni har frälst och vurmar för, har fått allt som de pekar på. Är de kristna, så är de lika bortskämda som deras ledare.

Svara


Nisse 22/3-2019, 08:41

Svar till JL.

De afghaner jag känner är inte här för att islamisera Sverige. Tvärtom, de har mött Jesus, och ser ingen realistisk möjlighet att återvända. De vill ha frihet att tro och fira gudstjänst, de vill att deras flickor ska få gå i skolan, lära sig ett yrke, slippa slöja, och inte riskera att bli bortgifta med någon talibansk krigsherre som behöver en extra liten fru osv.

Svara


AnnMarie 22/3-2019, 09:55

Svar till JL.

Det är ju naturligtvis inte fel att be och det ska vi göra men jag reagerar på detta "nu måste alla kristna be nu måste vi tjata på Gud varje dag helst i flera timmar,vi kör med utmattningsmetoden mot Gud och tror att vi blir bönhörda för våra många ords skull."

Svara


Bengt 22/3-2019, 10:09

Det är som du skriver nisse
En stor del av muslimerna är trötta på islam
Vilket inte är konstigt

Svara


Leif 22/3-2019, 10:20

Svar till Nisse.

Det ligger mycket i det du skriver Nisse! Jag känner också en Afghan som blev härligt frälst när han kom hit, men!

Hade de invandrarfientliga fått som de vill hade denne mans och många fler flyktingars frälsningsprocess blivit stoppad och eventuellt istället hade de blivit avrättade när de tvingats tillbaks där de flytt ifrån.

Sen finns det givetvis problem med kriminella och fanatiska islamister som kommer som falska flyktingar, men, det skulle kunna hanteras på mycket bättre sätt än nu. Det skulle förstås vara nolltolerans mot allt av krigiskhet på nätet, eller att kriga för andra nationer om man vill bo i Sverige, och det skulle vara nolltolerans och omedelbar utvisning mot våldtäkter, brott och våldsamheter överhuvudtaget för dem som vill få asyl och svenska medborgarskap.

Men, återigen!

Dilemmat är inte islam utan svenska folkets olust till Jesus!

Svara


JL 22/3-2019, 10:57

Svar till Nisse.

De vill ha frihet att tro och fira gudstjänst

Detta vill jag också ha. Men människor som du struntar totalt i andra kristna. Ni bryr er om de som är "frälsta" och sedan kör ni ert race. Om ex antal år kommer islam vara så stort att Sverige har samma problem som Palestina. Det beror på att ni inte har lyssnat på Guds ord och hållit det första budet. Istället har ni tolkat bibeln och fått hybris. Så ert "vinnande" kanske inte tolkas på samma sätt av Gud. Var med på detta.

Hade vi hållit det första budet och inte släppt in alla dessa afganer, syrier, somalier, så hade Sverige fortfarande varit kristet. Som det varit i 1000 år.

Och kom inte och prata om medmänsklighet. Den är ni långt borta ifrån. I dagsläget finns det 5,9 miljoner etniska Svenskar kvar, en minskning från 8,4 miljoner på 80 talet. Detta är ett folkmord på kristna där våra möjligheter att skaffa barn förhindras till max. Vi skall bytas ut.

Svara


Nisse 22/3-2019, 11:36

Svar till JL.

Det socialismen som har sekulariserat Sverige, inte flyktingarna. Men församlingarna måste få upp ögonen för att vanliga svenssons också behöver Jesus, just nu snackas det bara om flyktingar, missbrukare, EU-migranter och andra ”utsatta”. I trettio år har vi bara satsat på dessa grupper och inte gjort något för att nå ”vanliga svenskar”.

Svara


Bengt 22/3-2019, 12:36

Alla människor behöver bli frälsta j l

Det vet du nog egentligen

Svara


JL 22/3-2019, 23:47

Svar till Nisse.

Nils, du behöver nog inte oroa dig för de vanliga Svenskarna längre. De finns knappt kvar. De som finns kvar är överklassen. Inom 30 år har nästan alla ensamstående etniska Svenskar från underklassen dött ut. Barnlösa. Fråntagna sin framtid.

Visste du du som vurmar för afganer, att Sverige har högre dödlighet bland 25 åringar än afganistan? Folk tar livet av sig i horder. De knarkar ihjäl sig för de har tappat modet. De får höra att de inte duger, att de är rasister, precis som du tjatar i tidigare kommentarer. De blir skuldlagda utav media, förbisedda och förminskade. Därefter får de världens högsta skattetryck kastat i ansiktet som skall gå till alla andra än sig själva och deras barn. Detta är en utrotning värdig hitler.

Och hur tror du nu dina afganska kompisar skall känna sig i framtiden? Hur skall de förhålla sig till att de kostade i snitt 1 miljon per skalle, pengar som gick raka vägen till sådana som Bert, pengar som togs av fattiga kristna och gavs de de rika? Kommer de känna sig tillfreds tror du? I så fall är de inga riktiga kristna. Jag tror riktiga kristna har nöd för det Svenska folket, det är vad jag tror.

Svara


Bengt 23/3-2019, 12:12

Men att vara kristen innebär ju att man är frälst

Pånyttfödd och omvänd

Att man är ett Guds barn

Och utvecklingen kan ju stoppas

Eller hur ?

Svara


Bengt 23/3-2019, 12:15

Har du en hemsida j l ?

Svara


JL 23/3-2019, 17:13

Svar till Bengt.

Nej Bengt. Inga hemsida.

Svara


Bengt 23/3-2019, 21:56

Jag har inte heller det

Svara


Tessy 23/3-2019, 23:13

Be och återigen be för Sverige som aldrig förr!!!!

Svara


Bengt 23/3-2019, 23:23

Håller med dig tessy

Svara


David Ström 24/3-2019, 02:37

Vart tog er tro vägen? Började lärjungarna att oja sig redan innan de klev i båten? De väckte inte Jesus fören de trodde att de skulle gå under. Vad vill Gud med detta land? Kom åter till mig så ska landet åter bli härligt att leva i. Finns det tio rättfärdiga i varje stad så ska staden skonas eller vad tror ni? Finns en pastor som full av tro ger sig in i Vivalla. Ska han lyckas att ge frihet åt de fängslade kan man undra? Vad skiljer en framgångsrik kristen från en som inte får något gjort? Det är tron och att lita på Gud som förflyttar berg. Du skall älska Herren din Gud och du skall älska din nästa. Tänk om de goda kristna blir uppryckta och vi blir kvar? Men är vi ens värdiga att håva in den andra skörden av alla förtappade? Verklig frid kommer av tro. När man litar till att Herren är klippan och att han efter sin vilja vallar de styvnackade med en stav av järn. Kommer ryssen så är det Guds vilja. För de allra flesta så tar det emot att ropa på Gud innan man är skräckslagen.

Svara


JL 24/3-2019, 07:58

Vad vill Gud med detta land?
Det står att läsa i första budet. Sedan att bibelbroilers vänt på det är en annan sak.

Svara


AnnMarie 24/3-2019, 12:05

Svar till David Ström.

Menar du att en pastor ensam ska besöka Vivalla för att dra människor till sin församling ?🤔🙄

Svara


Nisse 24/3-2019, 16:08

Svar till David Ström.

Varför just Vivalla? Själv tror jag Gamla Enskede Villastad eller Näsby Park i Täby är minst lika torra öknar andligt sett. Trots att de som bor där har det bra ekonomiskt sett och inte roar sig med att vara ute och skjuta varandra om nätterna. De kristna i Sverige är på god väg att göra sig själva irrelevanta genom att ensidigt satsa i förorten. En dag kommer muslimen att undra: Varför vill du att jag ska tro på din Jesus, när du inte ens bryr dig om ifall dina egna grannar, vänner och släktingar gör det?

Svara


Bengt 24/3-2019, 16:52

Mycket tänkvärt nisse

Svara


Leif 24/3-2019, 17:25

Svar till AnnMarie.

Jag känner en pastor som verkar mitt i Vivalla idag! 👍

Svara


Gerdt Malm 26/3-2019, 07:47

Nu är Holger Nilsson framme igen. Ett större hot är nu Ryssland. Holger förnekar sig aldrig. Han har fått pippi på Ryssland. Medan USA attackerar Europa och väst med att placera B 52:or överallt mot Ryssland. Frågan är : Hur länge ska Ryssland tåla provokationer från väst och det inkluderar Sverige (med Holger i ledet)? Jag har fortfarande noll förtroende för sådana som Holger Nilsson. När man är så enögd så man inte ser vad USA håller på med, det är så man baxnar. Aldrig att det kommer en artikel om att USA anfaller eller provocerar. USA har världen under kontroll med alla sina soldater och CIA: are. Holger har jag som sagt noll förtroende för.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, tisdag 17 september 2019 kl. 11:29

Jesus söker: Hildegard, Magnhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 17 september 2019 07:32

Bed att det ska bli en bra dag på jobbet för dottern.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp