DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Bönesidan Chatt Kristen media Om Info Skrivklåda

Direkt från Apg29

Hur jag upplever att vara sjuk i coronaviruset

Där tog en fullt utrustad sjuksköterska Corona-prov på mig. Hon förde in en lång tops i näsan och det var mycket obehagligt.

Hur jag upplever att vara sjuk i coronaviruset

Här hemma är jag helt isolerad. Får inte träffa några människor, vilket betyder att jag inte kan gå ut och handla eller gå till apoteket.

Av: Christer Åberg
tisdag 2 juni 2020 17:18📧

Igår kväll kom jag hem från sjukhuset i Eksjö efter att ha blivit röntgad som jag hade hoppats. Enligt röntgen hade jag inga proppar i lungorna. De skickade med mig tio sprutor som jag själv ska ta en varje kväll klockan 20.00. Sprutorna ska motverka lungproppar. Igår kväll tog jag den första sprutan och det gick bra.

Det finns de som undrar hur jag kan ha blivit smittad av Corona, någon sa att jag är ju mest i studion, men jag vet inte hur jag har blivit smittad. Jag har som jag har skrivit tidigare varit sjuk i en vecka, men jag visste inte att det var coronaviruset covid-19. I söndags blev jag jättedålig.

Efter att ha ringt 1177 bestämdes det att jag skulle åka in till Eksjö infektionsmottagning. Där tog en fullt utrustad sjuksköterska Corona-prov på mig. Hon förde in en lång tops i näsan och det var mycket obehagligt.

Jag blev rädd och försökte putta henne ifrån mig men hon rörde sig inte en millimeter! Provet lyckades och hon berömde mig för att jag hade klarat av att ta det. Själv bad jag om ursäkt att jag hade försökt knuffa bort henne. Provet skickades till Jönköping i söndags och på eftermiddagen fick jag veta att jag var sjuk i Covid-19.

Några har undrat hur det känns att ha coronaviruset. Det är svårt att svara på och jag vet inte riktigt vad jag ska jämföra det med. Närmast är väl svaret att det känns som en kraftig influensa. Jag har haft feber, illamående och hostat en hel del. Sedan har jag känt smärta i mitt bröst och i sidan. Men just det är svårt att avgöra eftersom jag har kärlkramp. 2012 hade jag hjärtinfarkt och fick två stenter inopererad i mitt hjärta.

Folk hör också av sig och undrar hur jag mår. Det är inte heller så lätt att svara på. Varje gång jag nu hostar får jag ont i kroppen och orkar inte göra så mycket. I dag har jag mest legat i sängen med min iPad. Men trots att jag hostar, har ont och orkar inte så mycket så känns det ändå bra. Jag andas fritt och är vid gott mod.

Sen i söndags tycker jag att jag har blivit bättre och bättre. Detta har jag först varit förundrad över, men sen kom jag att tänka på att det är ju så många som ber för mig. Vad jag kan konstatera efter alla hundratals kommentarer på Facebook, och även kommentarer på min bloggsajt, så är det kanske tusentals som ber. Tack alla kära vänner som ber för mig! Det är fantastiskt vilken kärlek ni visar!

En del tycker att det är konstigt att sjukhuset skickade hem mig, men jag känner mig inte orolig. Det går bra och skulle det behövas kontaktar jag vården. Här hemma är jag helt isolerad. Får inte träffa några människor, vilket betyder att jag inte kan gå ut och handla eller gå till apoteket.

Jag tror att denna isolering ska pågå så länge jag har kvar symtomen. En smittskyddsläkare ska snart ringa till mig så jag kommer då få veta allt jag behöver. Min dotter som bor hos en grannfamilj ser till att jag får matkassarna framsatta till dörren. Första leveransen fick jag igår. Två matkassar stod utanför dörren när jag tittade ut.

Christer Åberg

#Coronaviruset #Covid-19 #Christer Åberg


Ditt stöd behövs

Stöd Apg29 genom att swisha in 29 kronor till 072 203 63 74.

Tack!


Respons

Ställ en fråga om artikeln


Förkorta länk | Antal tecken kvar: 300


ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


DAGENS

Dagens datum

Vecka 19, lördag 15 maj 2021 kl. 13:58

Dagens bibelord

“Liksom du inte vet vart vinden far eller hur benen bildas i moderlivet, så förstår du inte heller Guds verk, hur han gör alltsammans.” (Ecclesiastes 11:5)

Dagens namn

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också . Jag ber att människor ska ta emot Jesus och bli frälsta. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!Fadern, Sonen och den Helige Ande är ett

Dessa tre är ett

Bibeln är mycket tydlig. Fadern, Sonen och den helige Ande är tre - och dessa tre är ett!


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade

Om Christer Åberg


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 15 maj 2021 08:58
Jesus hjälp,kom med din frid. I Jesu namn.Amen!💛🙏

Senaste kommentarer

Christer Åberg:


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

Translate

↑ Upp