736 online! | Sidvisningar idag: 199 915 | Igår: 216 459 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Hvad med Pinsekirken?

Læser Mail ved Sigvard Sword 

Pinsebevægelsen

Det er indlysende for alle historisk bevidste og interesserede bibelske pinsebevægelsen, Pinsekirken, da det blev pinse FFS og Samfund pinse, den årlige kaldet rådet - har ændret sig både den organisatoriske, sociologiske og teologisk. 

I dette tilfælde er jeg overbevist om, at selv en uvidenskabelige vurdering lander i den ældre generation af pinsebevægelsen, i mange henseender er enige om, at en udvikling har fundet sted - som på den ene side ikke forventes, og på den anden side ikke se nogen direkte fortjeneste fra. 

At der er vidunderligt gode ting på samme tid påpege, forringer ikke værdien af ​​bekymringer. Høj dopsiffror og en vis anerkendelse af samfundet er ikke alle. Det var ikke godt med noget før, men når det er gjort betydeligt bedre nu - født tanker om de "kejserens nye klæder".

Den centrale Pinsebevægelsen officielt udpeget ledelse og relaterede mere uofficielt udnævnt rådgiver, bør nok overvejes mere ansvarlig for hvad i dag kendetegner Pinsebevægelsen på ovennævnte områder, end Pastor dage med givne emner at behandle rundt - og hvad lokale kirker i almindelighed kan bidrage. 

Og hvad sker der med Pinsekirken termin, det er også mere i hænderne på bevægelsens centrale styring af et mindre antal mennesker end de lokale sogn linjer og pinse folk i almindelighed. 

Således mener jeg ikke, at alles stemme får samme vægt. Men dem, der beslutter pinse struktur har en tendens til at være mindre. Men det er naturligt, at en foryngelse af ansvar er et relevant mål. Disse derefter nødt til at have en åndelig modenhed og mental styrke, så de ikke falder i den gamle pit med autoritære.

Det er rigtigt, at et folk kan gå, hvor det ønsker at før eller senere. Men i forhold til, hvordan det vil være med Pinsekirken i et senere tidspunkt, så er spørgsmålet nok bedst besvares af en central ledelse med mere eller mindre udvalgte konsulenter og coaches. Pinsebevægelsen er den måde, at det er kontrolleret at gå. 

Her er håbet, at Helligånden er givet den største plads og kan være den afgørende stemme, at effekten af ​​bevægelsen for at frelse sjæle, synke før Jesu genkomst. 

Forbindelse og samarbejde med andre Pinsebevægelsen retninger, som har sin internationale oprindelse, for eksempel den afrikanska- amerikanska- asiatiska- eller oceaniske kontinent, kan i mange henseender være frugtbar. 

Men en sådan sammenlægning bør overvejes nøje først, og ikke kun pragmatisk implementeret. Der kan være doktrinære forskelle i perspektiv ned til det. 

Hvad der opfattes som Pinsebevægelsen venners tros- og kirkeliv i Sverige, vil muligvis ikke blive afgjort af nogle få - der i øjeblikket indeholdt navne og er beregnet til at have beføjelser.


Sigvard Swords , Pinsebevægelsen præst

Læser Mail

---
Bemærk: Læser Mail, artikler, kommentarer og videoer, der er skrevet og lavet af andre end mig mennesker, ( Christer Åberg, grundlæggeren Apg29 ), kan have meninger, som jeg ikke altid deler.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 17 July 2018 09:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


39 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Om vi ej kan förvänta oss en andlig förändring och ett uppvaknande i hela pingströrelsen,tröstar jag dig som läser alla dystra rapporter nu i Apg.29, med Jesu ord till Sardes församling i Upp.3:4.

"Dock kunna hos dig i Sardes finnas några Få,som icke har fläckat sina kläder,och dessa skola vandra med Mig i Vita kläder,ty de är värdiga därtill."
¤¤¤
Tiden nu kräver av oss enskilda,att taga ett Personligt ansvar inför Herren med tid inför Ordet och Bönen,och ej lita enbart på pastorer eller ledare i församlingen!!

Svara -   - 17/7-18 10:59 -


Mikael W

Tack Sigvard för bra information. Det glädjer mig att läsa att det sker en föryngring på ansvarsfulla poster.

Makt och befogenheter måste alltid överlämnas från en äldre generation till en yngre......det måste bara vara så....och när det gäller andlig mognad så är det ingenting man kan kräva av den yngre generationen....den ska ju förtjänas med tiden.....det är ju helt naturligt.

Den äldre generationen måste försöka lita på den yngre, och låta de yngre få göra misstag, som ju i förlängningen leder till andlig mognad och ansvarsfullhet

Svara -   - 17/7-18 11:37 -


nils

Utifrån Holger Nilssons allvarliga beskrivning men en ny teologi där de gamla sanningarna åsidosätts,och den alltmer inriktade centralstyrning inom Pingst som sker,må vi vara bevara den enskilda församlingens suveränitet och frihet.

Det var också Pingstledaren Levi Petrus vision,som visade sig vara rätt och vitaliserade den enskilda församlingens vilja till kreativitet och ansvar!
¤¤¤
Även i de sju församlingsbreven i Upp.boken var det sju olika geografiska och självständiga församlingar,som fick sina olika brev av förmaning genom D.H.Ande!
Det får ej bli ett kollektivt styre med en eller fler ledare som skall hålla i styret,där D.H.Andes vilja och röst ej kan komma till tals,vilket lätt sker med ett kollektivt styre!
Det vare en Olycka för Jesu dyrköpta församling,om det Mänskliga styret tar över!

Svara -   - 17/7-18 12:52 -


Alf

Känner står ofrid över var pingströrelsen rör sig någonstans, en alarmerande känsla, som tyvärr lyser med sin frånvaro i ovanstående brev.

Vi måste hålla oss vakna, annars kommer Herren över oss som en tjuv.

I den vision för pingst som Daniel Alm presenterade för några månader sedan verkade det centrala vara ett socialt evangelium där den största avsikten verkar vara att hålla gott anseende i samhället och "plantera" församlingar, vad nu det innebär.

Kanske man inte vill lida förföljelse för korsets skull...

Svara -   - 17/7-18 14:31 -


Lena Henricson

Viktigt med den centrala styrningen,men vi har alla ett ansvar att gå in i Ordet och bönen mer,så att vi får frimodighet att be,säga och göra det som Anden leder oss till. Någon myntade: "Gud sänd en väckelse och börja med mig!" Det tror jag är en bra inställning.

Svara -   - 17/7-18 14:34 -


Bengt

Det som oroar är att flera av dom församlingar som man vill ha som

Moderförsamling är mindre sunda

Svara -   - 17/7-18 15:39 -


Katarina Hedström

Ja det var i Världen Idag eller tidningen Dagen! Att trettio församlingar ska starta i Sverige. Att en Moderförsamling står bakom med ett lån. Som den nya församlingen ska betala tillbaka sedan, när det har blivit en församling efter församling splanteringen.Jag tror idéer na kom ifrån Usa!

Svara -   - 17/7-18 17:33 -


Katarina Hedström

Det blir också vanligare med Apostoliska församlingar där det är en ledare/ pastor som bestämmer! Där finns inga Församling smöten som är i en vanlig Pingstförsamling! Jag föredrar en vanlig traditionell Pingstförsamling med Församlingsmöten!

Svara -   - 17/7-18 18:22 -


Katarina Hedström

Det blir också vanligare med Apostoliska församlingar där det är en ledare/ pastor som bestämmer! Där finns inga Församling smöten som är i en vanlig Pingstförsamling! Jag föredrar en vanlig traditionell Pingstförsamling med Församlingsmöten!

Svara -   - 17/7-18 18:22 -


Bengt

Jo jag håller nog med dig katarina

Svara -   - 17/7-18 18:36 -


Erik S

Svar till Alf.

Ja, pingst har länge varit ute mot ett gungfly. Det är alltför mycket "pk". Man vill hålla sig väl med "världen och samhället". Inte sticka ut för mycket, inte vara för radikala, utan bara lite så där lagom. För att inte någon skall bli stött eller förnärmad.

Det verkar som man är på väg mot samma förhållningssätt som Equmenia-och det är ett stort tyvärr! Du nämner "församlingsplantering", det verkar ha blivit på "modet" nu. Man ska starta nya församlingar lite varstans. Och vadå? Kommer det från Herren själv, att en ny församling skall startas då är det rätt. Men är det mer eller mindre människoverk, då kommer det aldrig att fungera. På min ort, skall en ny s.k "församling" startas upp nu i augusti. Tyvärr vågar man inte ha några större förhoppningar om den. Det finns flera anledningar, som jag inte vill gå in på just nu.

Hur vore det om man i stället "finge liv" i dom gamla som redan finns??!! Många äldre församlingar har fallit i slummer och kör i gamla spår och det mesta av andligt liv saknas tyvärr. Där finns mycket att göra!

Staten och politikerna skall hålla sina fingrar borta från all kristen verksamhet. Ingen församling borde ta emot bidrag från staten. Man borde klara sig på egen hand. När det snart blir hårdare klimat, så sitter vi i knäna på politikerna-det kommer vi få ångra.

Många av våra "ledare" är tyvärr alltför influerade av ersättningsteologin och annat "skräp". Måste tyvärr säga att det är inte många man har förtroende för. Det är många fina ord, men var finns kraften? Och visionerna? Den andliga auktoriteten? Mycket saknas och något helt nytt behövs. Hjälper inte med fina ord och samlingar. Inte ens med församlingsplanteringar. Du pekar på något i sista meningen, som är ack så allvarligt! Och det går ju inte om man ska anpassa sig till "världen". Nej, här har vi en del av lösningen 2 Krön. 7:14.

Svara -   - 17/7-18 19:31 -


David B

Murarna är i stora delar nedbrutna och fienden härjar och infiltrerar bland Guds folk.

Behövs en Nehemja som leder Guds folk att återbygga muren av de gamla ruinerna: (de gamla sanningarna - inga "nya sanningar" tack)

Det är möjligt och det är angeläget.

Annars duger vi bara till att trampas ner av människorna, som Jesus så om saltet som tappat sin sälta.

Låt oss unte peka finger utan att vi var och en ställer oss skuldra mot skuldra och tar vårt personliga ansvar.

Låt oss "ägna oss åt bönen och åt ordets tjänst". Apg. 6:4 Det är vad som producerar liv in i våra liv och denna världen.

Med andra ord att vi läser och lever enligt Bibeln.

Jesu frid

Svara -   - 17/7-18 20:00 -


per

SD är det nya...!

Svara -   - 17/7-18 20:18 -


Bengt

Håller med dig Erik s

Svara -   - 17/7-18 21:29 -


Roger T. W.

Jag har varit orolig för pingströrelsen sedan jag blev frälst för ungefär 30 år sedan. Herren sade att det var bråttom och att jag måste skynda mig. Sedan dess har jag sett förfallssymptom.

Svara -   - 17/7-18 22:05 -


Svenne

Jag håller med dig fullständigt, Erik S.

Pingströrelsen, (som inte är någon rörelse längre, utan ett religiöst samfund) har fullständigt förlorat kursen. I takt med att De gudagripna, andefyllda kämparna av den gamla stammen har flyttat hem till Herren har det gått bakåt för Pingst.

Det var de som med fast hand, men fyllda av Guds kärlek ledde Pingstförsamlingarna framåt och var redskap för en blomstrande verksamhet. De tillät inget världsligt att komma in i församlingarna, utan höll sådant utanför.

Det har definitivt blivit sämre efter att ungdomarna har tagit över mer och mer. Det började med arrangemanget "Ungdomens kväll" i Örebro. Efter det skulle det ordnas med särskilda "ungdomsmöten".

Nuförtiden är ungdomarna en "församling" i församlingen. De har möten för sig själva med ungdomspastorer, idrottspastorer och så vidare.

Jag tillhörde en tid en församling där ungdomarna isolerade sig totalt från den övriga församlingen. De syntes inte till varken på bönemöten eller gudstjänsterna annat än när ungdomskören medverkade.

När det gäller bildande av nya församlingar håller jag också med dig, Erik S. Det behövs inte alls nya församlingar. Man kan börja söka Herren och ropa till Honom om andligt uppvaknande och nytt liv i de församlingar som redan finns.

Men det behövs initiativförmåga och nåd från Herren för att uppnå en förändring till det bättre. Verksamheten bara rullar på i djupa nedkörda hjulspår. Allt är så inrutat, så förprogrammerat och uppgjort i förväg. Inget utrymme för den Helige Andes ledning och inspiration. Man vet långt i förväg hur mötena kommer att gestalta sig: Pastor A leder mötet, pastor B predikar och så en massa nötande med lovsånger.

Måtte Herren frälsa oss från allt detta stereotypa och inrutade i verksamheten. Vi behöver den Helige Andes inspiration och smörjelse. Halleluja!

Svara -   - 18/7-18 11:51 -


Mikael W

Svar till Svenne.

Svenne, jag måste få ta ungdomarna i försvar (eftersom jag själv är en ungdom), och som du säkerligen vet så blir sällan eleven bättre en sin läromästare. Den äldre generationen får inte intaga ett revirtänk, utan måste dela med sig av både kunskap, ansvar och befogenheter......annars dör slutligen församlingen ut....vi kan inte lyssna på Gnesta Kalle och Jokkmokks-Jockei all evighet.... :)

Svara -   - 18/7-18 13:03 -


Bengt

Hur gammal är du då Mikael ,W ?

Om jag får fråga

Svara -   - 18/7-18 13:48 -


Martin

Under alla år ord i pingst- och efkförsamlingar hörde jag inte en enda predikan om det frälsande evangeliet. Kanske ska börja där.

Svara -   - 18/7-18 14:35 -


Mikael W

Svar till Bengt.

Jag är en ungdom Bengt, men med mycket barnasinne kvar....

Åldern är ju bara en siffra......men jag får köra moppe

:)

Svara -   - 18/7-18 14:53 -


Mikael W

Svar till Martin.

Det kan nog vara en bra början Martin....hehehe :)

Svara -   - 18/7-18 15:01 -


Bengt

Då är du minst 15 i alla fall

Svara -   - 18/7-18 15:27 -


Jessica

Svar till Mikael W.

Åldern är bara en siffra, det har du rätt i. Men jag har fått för mig att du är äldre än bara moppeåldern. Är inte du också född i början på 60-talet?

Svara -   - 18/7-18 15:46 -


Lasse

Svar till Mikael W.

Vi är ju jämngamla https://media.giphy.com/media/8WJw9kAG3wonu/giphy.gif

Svara -   - 18/7-18 15:55 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Ja, Mikael W

Men om inte ungdomarna kommer till förmiddagsgudstjänsterna kan inte vi äldre dela med oss av våra erfarenheter.

Det är överhuvudtaget svårt idag för oss pastorer som har gått i pension, att komma till tals i mötena, då församlingarnas pastorer till 90 % gör allt själva och det erbjuds sällan tillfälle för fria vittnesbörd.

Allt är så inrutat i mötena: Kyrkoårets texter och särskilda teman för varje söndagsgudstjänst.

Jag fick tillfälle en gång det här året att predika. Kyrkoårets text gällde för den söndagen och det var ett visst tema. Jag struntade i det och bar fram en väckande predikan om Jesus återkomst. Efter det har jag inte fått något mer tillfälle, fast predikanten har sin semester under sommaren.

Svara -   - 18/7-18 16:14 -


Bengt

Och då är du med i en pingstförsamling ändå?

Svara -   - 18/7-18 18:07 -


Mikael W

Svar till Svenne.

Vill du starta en bibelskola ?

Behövs det inte fler evangelister?

Svara -   - 18/7-18 21:10 -


Mikael W

Svar till Svenne.

Vill du predika i November för tusen Indier i Indien?

Vill du undervisa elever i en Pakistansk bibelskola?

Vill du starta en bibelskola på din ort?

Hör i så fall av dig till mig.....allt är möjligt. Varför ska vi tänka smått när vår Gud tänker stort?

Ingen ska få tysta någon som vill sprida evangelii

Svara -   - 18/7-18 21:23 -


Mikael W

Svar till Bengt.

Bengt....ja, jag är 15+

:)

Svara -   - 18/7-18 21:25 -


Bengt

Bra att du är så positiv Mikael W

Sådana människor behövs verkligen

Svara -   - 18/7-18 22:47 -


Bengt

Bra att du är så positiv Mikael W

Sådana människor behövs verkligen

Svara -   - 18/7-18 22:47 -


Erik S

Svar till Svenne.

Ja du broder, känner igen mig i mycket av det du skriver. Du ska veta att du inte är ensam i dessa funderingar. Men vi beder för varann. Så får vi se vad Herren har i beredskap......Shalom!

Svara -   - 19/7-18 10:14 -


Mikael W

Svar till Bengt.

Tack Bengt.....vi får se om Svenne (eller någon annan) visar intresse.....jag är redo

Svara -   - 19/7-18 11:05 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Guds frid, Mikael W!

Jag kan inte åka vare sig till Indien eller Pakistan för att predika. Jag har den förhoppningen att Herren ska förändra förhållandet i den församling jag tillhör, så att det blir möjligt för mig att avge vittnesbörd och predika.

Jag kan inte fara så vida omkring på grund av att jag är handikappad. Men jag stöder ekonomiskt flera organisationer som evangeliserar utomlands och vinner många för Gud. Jag får informationsblad med bilder på enorma skaror som nås av evangeliet. Jag tänker: kan jag inte gå själv till dessa trakter, kan jag stödja dem som kan göra det.

Jag har inte blivit direkt tystad i den församling jag tillhör, men ledarskapet gör allt själva, så det erbjuds sällan tillfälle att medverka.

Jag vill inte byta församling, utan min bön till Herren är, att jag ska kunna påverka på ett eller annat sätt och att det ska bli ett uppvaknande och en förändring till det bättre.

Svara -   - 19/7-18 15:25 -


Mikael W

Svar till Svenne.

Svenne, låt oss be att du får använda dina gåvor i din församling.

Viktigt att företagsledare, pastorer, förädrar eller andra människor med ansvarfulla roller delegerar ut sitt ansvar så mycket det är möjligt......en duktig ledare är kapabel till det, och det brukar löna sig i längden.....

Svara -   - 19/7-18 15:54 -


Svenne

Svar till Mikael W.

Ja, Mikael. Jag är tacksam för hjälp i bönen. Jag ber själv mycket om öppna dörrar.

Vi brukar ha kafémöten en dag i veckan. På dessa är det mer fritt, så jag brukar medverka med musik på gitarr och munspel. I samband med min musikaliska medverkan brukar jag ta tillfälle att vittna.

Men det är många som ska medverka, så det blir bara kort vittnesbörd. Herren har välsignat det jag sagt, så det har blivit till välsignelse. Men i förmiddagsmötena är det sällan någon som får vittna, fast det är fler än jag, som skulle vilja det.

Jag förstår inte att ledarskapet är så rädda om talarstolen. Men mitt hopp står till Herren, att Han ska låta en förändring ske.

Svara -   - 19/7-18 16:12 -


Bengt

Kul att du spelar munspel svenne

Det gillar jag

Svara -   - 19/7-18 16:30 -


Mikael W

Svar till Svenne.

....varför inte boka in ett möte med Pastorn eller någon annan ledare, och berätta på samma sätt som du berättar för mig här på apg29?

Du har ju dina minnesanteckningar färdigskrivna i kommentarsfältet här....

Ibland måste vi prata med varandra och inte vara alltför försynta....telepati är en för osäker kommunikationsmodell och frimodighet brukar uppskattas

Svara -   - 19/7-18 19:24 -


Bengt

Nej telepati ska vi inte hålla på med

Svara -   - 19/7-18 21:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Trinity forklaret i en meget enkel måde

Christer Åberg forklarer i en meget enkel måde, Treenigheden og hvordan Gud sendte sin søn til verden, som til gengæld sendt Helligånden.

0

Läs allt!


høsten

Af Tage Bergman 

høsten

Tage Bergman dele interessante tanker om de forskellige høst tidspunkter, som vi ser i Bibelen. Disse høst tid på at tale på samme tid, når vi kan forvente, at bortrykkelsen af ​​forsamlingen finder sted.

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


førstegrøde

Af Tage Bergman 

førstegrøde

Hvornår vil ekstase? Vil det være før eller efter modgang? Der er mange tanker om det, og udtalelser er meget forskellige. Vi vender tilbage igen og igen til de skriftsteder, som mange synes svært at forstå. I stedet kan vi se på de rige billedsprog af Bibelen om emnet, hvilket giver et klart svar. Vi forstår ikke det grundlæggende i det profetiske ord så kan vi ikke rigtigt forstå det mere vanskeligt at fortolke kontekst.

2

Läs allt!


Gay-stop skrællen

BELL

Den homoseksuelle tidligere SVT profil Pekka Heino funktioner til kontinuerlig klager standset ringetoner kirkeklokker på Kungsholmen i Stockholm. 

0

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


Den ekstase, Antikrist og den store trængsel er let at forstå, hvis man tror på Bibelen

opstigning

De, der har til konstant at gå imod dette, kan du gøre det andre steder, men ikke her på Apg29. Jeg accepterer ingen egne dagsordener og ikke udbreder de kætterier af Apg29!

10

Läs allt!


Propaganda globalisering Skematisk venlige regering i Sverige

Læser Mail ved AJ 

Dette er interessant, nu kører avisen Metro ud med budskabet (forsiden, plus fuld spredning) til en politisk videnskabsmand, der siger, at Annie Lööf kan få det næste forsøg på at danne en regering og blive premierminister i Sverige.

16

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Verdens største kristne tv-selskab investerer i nordiske TBN i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Fra lørdag 7 juli, 2018 synes nu at mediehus venner, der startede TV2020, som så blev lifely Kanal, under varemærket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Hurtige tider for mordet på den svenske klinikker

Hurtige tider for mordet på den svenske klinikker

Hvis jeg har forstået det rigtigt, er det mord hvis du dræber nogen uplanlagt, mens mord er planlagt. Siden planlægning aborter, er det ikke noget, men mord!

6

Läs allt!


Elida besøger Israel

Svensk Elida, solidaritet sejlads for kristne mindretal og det eneste demokrati i Mellemøsten, ankommer til Israel.

2

Läs allt!


Tyrkiet investerer hundredvis af millioner på at bygge moskeer over hele verden

moske

Den tyrkiske regering er udgifterne hundreder af millioner til at bygge moskeer i et langsigtet mål om at udbrede islam i hele verden. 

34

Läs allt!


Hijab for børn solgt

Britiske varehuskæde sælger hijab til små børn

Den britiske varehuskæde Marks & Spencer markedsfører en barnhijab egnet til 6-8 årige.

24

Läs allt!


Når dømt til helvede?

Uanset hvor jeg blev født, så tilbød frelse givet mig. Jeg blev ikke gemt, fordi jeg blev født i et "kristent land", men fordi Jesus søgte mig!

2

Läs allt!


Ingen kan narre Jesus

Ingen kan narre Jesus

Billede: dagen.se.

Hej økse! Siden hvornår gjorde det for at narre Jesus?

6

Läs allt!


Den ekstase - velsignet håb!

Den ekstase - velsignet håb!

"The Rapture er omdannelsen af ​​den levende troende oplevelse, når Herren vender tilbage for at få de troende til himlen. Folk vil så opleve at blive omdannet, uden at opleve døden. "

6

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Hvad skal du gøre for at være tabt for evigt helvede?

7

Läs allt!


Horoskop, mindfulness og yoga er østlige religioner

Af Holger Nilsson

I mange magasiner, og selv i aviserne, er horoskoper. Hvor alvorlig pressen kan offentliggøre noget som mistænkelige sikkert kan sættes spørgsmålstegn ved.

7

Läs allt!


Den 10. december skriver medlemslandene i FN under den fri indvandring

Den 10. december udskrevet et dokument for FN, som dybest set åbner op for fri indvandring.

41

Läs allt!


Samme køn ægteskab kan være forbudt i Rumænien

Samme køn ægteskab kan være forbudt i Rumænien

Samme køn ægteskab kan være forbudt i Rumænien. Denne weekend, landet stemme ja eller nej til at ændre forfatningen, så det kun ægteskab skal være en union mellem en mand og en kvinde.

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, fredag 19 oktober 2018 kl. 20:20

Jesus söker: Tore, Tor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Senaste kommentarer


Helligånden er fjernet fra jorden ved bortrykkelsen

Kommentar af LelFA 

Trompet ved ekstase

Med hensyn til diskussionen om, hvem "kan overvindes." Lad os se på den koinegrekiska grundteksten.

56

Läs allt!


Hvad er globalisme

Kommentar af LelFA 

Hvad globalisme er

Globalisme er simpelthen et angreb på alle aspekter af en nations identitet at gøre, og EU er dets vigtigste organisation - i hvert fald politisk. 

54

Läs allt!


Jøde i Tel Aviv drømte om ekstase

ekstase

"Jeg drømmer, at Trompeterne lød, og jeg kører til hoveddøren og kigge ud. Tusinder af mennesker fra nationen Israel under udarbejdelse gennem skyerne og de er iført hvide klæder og himlen splittelser og englen Gabriel i himlen og blæser en trompet. "

24

Läs allt!


Den uønskede del fjorten

Ear

Den chokerende historie om at vokse op på landet med en plejefamilie.

14

Läs allt!


Tillykke Malle Lindberg 89 år

I dag er den legendariske evangelist Malle Lindberg 89 år! Han blev født 290,929th Malle Tillykke!

11

Läs allt!


400 mennesker blev dræbt af jordskælvet og tsunamien i Indonesien

Næsten 400 mennesker blev dræbt af et jordskælv og efterfølgende tsunami på øen Sulawesi i Indonesien. Om så mange sårede, og mange mangler. 

3

Läs allt!


Annie Lööf medlem af den hemmelighedsfulde Trilaterale Kommission

trilaterale Kommission

I dag afslører Grønne Birger Schlaug og Malou Lindholm centerleder partileder Annie Lööf er medlem af den hemmelige globalistiske elite organisation, den Trilaterale Kommission. 

205

Läs allt!


Vil Annie Lööf statsminister?

Vil Annie Lööf statsminister?

Billede: vn.se. 

Blev centrum partileder Annie Lööf inviteret til Bilderberg-mødet i 2017, at hun ville blive Sverige den næste statsminister?

21

Läs allt!


8-årig pige døde på bryllupsnatten

8-årig pige døde på bryllupsnatten

En muslim 8-årig pige døde på deres bryllupsnat i Yemen! 

32

Läs allt!


Bladene er faldet - der vil være en genoplivning nu?

Bladene er faldet

Stefan Löfven var i morges stemt ud som premierminister. Det, der sker nu, og hvad der sker i Sverige? Vil folk vende sig til Gud? Vil der være en vækkelse?

35

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 254 529 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 959 bloggartiklar, 90 951 kommentarer och 59 072 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp