536 online! | Sidvisningar idag: 104 742 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Hyllning till djävulen slutade med döden

Av Holger Nilsson 

Satan hyllades innan de dödades.

En hel värld förfasade sig över attentaten i Paris och det som hände på konserthuset La Bataclan i november 2015. Men inte så många ha reagerat över själva konserten som innehöll en hyllning till djävulen.

I konserten spelade det amerikanska bandet Eagles of Death Metal. Så här säger Wikipedia om denna musikform: ”Death metal (på svenska ofta benämnt dödsmetall) är en extrem subgenre till heavy metal.”

Det handlar alltså om död, och det handlade det verkligen om vid konserten i Paris.

Det handlade inte bara om död, det handlade också om djävulen. En form av hyllningssång till honom sjöngs just när attentatsmännen började sitt nedskjutande av människor i konserten.

Under det att bandet sjöng sången Kiss the devil skedde attentatet och 89 människor kastades in i evigheten. Sången sjöngs och publiken fick sjungande besvara frågorna i sången. Dessvärre fick de sin önskan uppfylld på ett fasanfullt sätt.

Så här lyder texten översatt till svenska av sången:

Kiss the devil

Vem kommer att älska djävulen ? ...

Vem ska sjunga hans sång ? ...

Vem kommer att älska djävulen och hans sång ? ...

Jag kommer att älska djävulen ! ...

Jag ska sjunga hans sång ! ...

Jag kommer att älska djävulen och hans sång ! ...

Vem kommer att älska djävulen ? ...

Vem ska kyssa hans tunga ? ...

Vem kommer att kyssa djävulen på tungan? ...

Jag kommer att älska djävulen ! ...

Jag ska kyssa hans tunga ! ...

Jag kommer att kyssa djävulen på tungan! ...

Vem kommer att älska djävulen ? ...

Vem ska sjunga hans sång ? ...

Jag kommer att älska djävulen och hans sång ! ...

Vem kommer att älska djävulen ? ...

Vem ska kyssa hans tunga ? ...

Jag kommer att kyssa djävulen på tungan...

Vem kommer att älska djävulen ? ...

Vem ska sjunga hans sång ? ...

Jag ska älska djävulen och sjunga hans sång!

Precis som Gud finns, så är djävulen en verklighet. Det ser vi inte bara på Bibelns blad utan all erfarenhet som människor tiderna igenom har omvittnat bekräftar att så är fallet. Antingen tillhör man djävulen eller Gud och får tillbringa evigheten på de två olika ställena där dessa finns. 

Den som tror att det är något glamoröst med djävulen kommer att inse att det är helt fel. Tag avstånd från denne despot som bara vill människor det värsta, vänd dig till Jesus och du blir från djävulen.

Och i ingen annan finnes frälsning; ej heller finnes under himmelen något annat namn, bland människor givet, genom vilket vi kan bli frälsta. Apostlagärningarna 4:12.


Holger Nilsson

http://www.flammor.com


---
OBS: Läsarmejl och artiklar som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar, vilket också gäller kommentarerna. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 7 november 2017 11:48 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

Jepp, det är tänkvärt! Först hyllar de djävulen och sjunger att de älskar honom, och sedan dyker han upp och låter dem få veta vad han har för känslor för dem...

Svara -   - 7/11-17 12:19 -


bengt

många av dom visste kanske inte vad dom
gav sig in på
tragiskt och sorgligt

Svara -   - 7/11-17 12:39 -


Tom

"Djävulen går runt som ett lejon i skuggorna och bara väntar på att få döda".

I dagens läge med lättillgängliga maskingevär, bomber och granater(snart även kärnvapen i fel händer) så har djävulen goda tider
Kombinera det med att sinnet hos majoriteten tas över av mörka krafter(läs tex 2a timoteus 3 beskrivning av den yttersta tidens människa)
När folk lämnar Gud kommer domarna!
Titta hur det profetiska pusslet allt snabbare faller på plats dag för dag så är det inte svårt att fatta att allt som bibelns profetior varnar för kommer att ske
Det är tyvärr bara genom svår nöd som kan få de flesta människor till Jesus.

Svara -   - 7/11-17 13:30 -


Prinsen

Holger, vad tror du om Romerska kyrkan och dess aktiviteter som det fjärde odjuret, hemskare än de andra, som det lilla hornet som smädar Gud?

Ser du också vad jesuiterna sysslar med, för att vilseleda de blinda och de som saknar kunskap och/eller insikt?

Det är allvarliga tider!

https://youtu.be/XmbSYq7WKDc

Svara -   - 7/11-17 14:28 -


Prinsen

Holger, vad tror du om Romerska kyrkan och dess aktiviteter som det fjärde odjuret, hemskare än de andra, som det lilla hornet som smädar Gud?

Ser du också vad jesuiterna sysslar med, för att vilseleda de blinda och de som saknar kunskap och/eller insikt?

Det är allvarliga tider!

https://youtu.be/XmbSYq7WKDc

Svara -   - 7/11-17 14:28 -


Johan

Svar till bengt.

Av brist på uppenbarelse förgås folket! (Hos 4:6).

Du har säkert rätt i att många på konserten, inte ens trodde på djävulens existens. De tyckte bara det var häftigt med ett upproriskt och djävulsdyrkande band. Ändå hade djävulen tillåtelse att beskjuta dem och döda många av dem. Det visar hur allvarligt det de höll på med är! Deras beskydd vek därmed bort, så att djävulen hade möjlighet att attackera och döda många av dem.

Svara -   - 7/11-17 16:09 -


Lena Henricson

Denna fashionation av djävulen och det han står för i vår tid är oerhört farlig. Tyvärr börjar ju detta redan hos de små barnen. Må vi be om en Jesusväckelse!

Svara -   - 7/11-17 16:40 -


Mikael

så otroligt tragiskt,tänk om människor kunde börja förstå att den onde är en verklighet ibland oss!!Man ska inte leka med dom här sakerna.

Svara -   - 7/11-17 17:08 -


Svenne

Holger skriver, att de som hyllade djävulen "fick sin önskan uppfylld på ett fasansfullt sätt". Det instämmer jag helt och fullt i.

När rockband och publik uppträder på det sättet utmanar de djävulen. Det ledde till, att han skickade sina hantlangare till att utföra detta fruktansvärda illdåd.

Det är mycket farligt att utmana ondskans andemakter. Då leker man med elden riktigt. Man kan bli intagen och besatt av Satans demoner.

Det är Jesus som ska hyllas och ingen annan. Bara Han är värdig vår tillbedjan, hyllning och lovsång.

Svara -   - 7/11-17 18:15 -


Vovin

Svar till Johan.

"Ändå hade djävulen tillåtelse att beskjuta dem och döda många av dem."

Vem gav tillstånd i så fall?

Svara -   - 7/11-17 20:38 -


Johan

Svar till Vovin.

Människans eget syndande, kan göra så att djävulen får rätt att attackera oss. Det handlar om andliga lagar.

Att så håna Gud, genom att tillbe och hylla själafienden, är en mycket allvarlig synd!

Svara -   - 7/11-17 21:17 -


Vovin

Svar till Johan.

"Människans eget syndande, kan göra så att djävulen får rätt att attackera oss. Det handlar om andliga lagar."

Men vem ger djävulen tillstånd att attackera oss?

Svara -   - 7/11-17 22:26 -


Johan

Människan själv, genom att hon syndar! En människa kan själv öppna upp för att bli attackerad!

Söker man och hyllar det onda, så är det ondska man kommer att få.

Svara -   - 7/11-17 22:35 -


Tessy

Kristna mördas och förföljs som aldrig förr. Vi är inte förskonade från den onde. Tvärtom är vi det största hotet för honom och måste därmed förintas. Den onde har större anledning att mörda kristna än djävulsdyrkare som han kan ha nytta av här på jorden.

Svara -   - 8/11-17 09:35 -


AnnMarie

Vovin

Jag förstår din fråga .Min fråga är vem som gav tillstånd till att så många dödades i baptistkyrkan i Texas för de var nog inga djävulsdyrkare (men frågan ska nog inte du svara på)utan den riktar sig till de som "vet"hur det hänger ihop.

Svara -   - 8/11-17 10:19 -


Johan

Svar till Tessy.

"Tjuven [=djävulen] kommer bara för att stjäla, slakta och döda. Jag har kommit för att de skall ha liv, ja, liv i överflöd." Joh 10:10

Djävulen är en mördare! Och ja, om han kunde så skulle han naturligtvis mörda alla sanna kristna (och samtidigt har han vissa av sina egna hantlangare som erhåller ett visst demoniskt beskydd, så länge han har nytta av dem). Men, kom ihåg att djävulen har förlorat mot den som kom för att ge oss "liv i överflöd"!

Visst, om han hade rätt att attackera Jesus själv (se t ex Mt 4), så har han också rätt att ibland attackera även kristna. Men, djävulen är begränsad i vad han har rätt att göra. Om en kristen blir dödad för sin tro, d v s blir martyr, så är det något som är givet av Gud och inget den onde själv kan bestämma att det ska ske. Detta kan vara svårt att förstå, för vissa. Men det var det inte för de första kristna! För dem stod det klart att martyrkronan var det högsta man kunde erhålla som kristen, och att den är given av Gud.

Frid!

Svara -   - 8/11-17 10:20 -


Johan

Svar till AnnMarie .

Den frågan är svårare att svara på. I synnerhet om man inte känner till förhållandena i "baptistkyrkan i Texas".

Jag erkänner v g detta att jag inte vet om de kommer att räknas som martyrer inför Gud, eller om de i själva verket var ett avfälligt sammanhang som därför levde i en sådan synd att det var p g a det som det kunde hända.

Svara -   - 8/11-17 10:31 -


AnnMarie

Då kanske det är på sin plats att uppmana alla kristna i vårt land som "sitter"kvar i avfälliga kyrkor och församlingar att "fly" såvida de inte är kallade att vara martyrer?

Svara -   - 8/11-17 11:24 -


Johan

Svar till AnnMarie .

Alla som lever i synd borde känna fruktan och omvända sig, så att de inte hamnar i helvetet! Även om de kanske inte råkar ut för en galen mördare med maskingevär, så är det ingen av oss som vet hur länge till vi får leva. Vem som helst av oss kan dö innan den här dagen är slut.

Se till att omvända er från all synd, och tro på den uppståndne Herren Jesus Kristus!

Att tro på Honom betyder inte bara att man håller det för sant att Han dog för våra synder på korset och sedan uppstod och besegrade döden. Det betyder att man litar på Honom, så som man litar på en fallskärm. Det betyder också att man vill lyda Honom, ty man tror att hans vilja alltid är det bästa! Hans vilja finns i Bibeln. Läs Bibeln dagligen, ty människan lever av Guds Ord (Mt 4:4).

Svara -   - 8/11-17 11:58 -


jessica

Svar till Tessy.

Du har rätt Tessy! Vi är inte förskonade från den onde. Det är inte så svart eller vitt. Det finns saker som vi inte kan förklara. Det är inte helt enkelt. Jag tänker på den bibelklass med ungdomar som omkom i Estonia. Det var säkert många många som hade bett att den resan skulle gå bra. Kristna missionärer korsfästs och slaktas i många länder.Det finns många som har lagt ner sina egna liv för att be för sjuka människor över hela världen, vars make/maka har dött i tex cancer. Jag vet flera exempel. Det finns inga enkla svar! Jag tror inte någon kan svara på varför! Kanske vi får svaren en gång när vi möter Jesus i himlen. Vi vet dock en sak, att sjukdom och död är ifrån djävulen.

Svara -   - 8/11-17 13:28 -


BrorK

Bilden är ett kollage. Strax efter dådet cirkulerade det en bild tagen från högra balkongen där man tydligt kunde se släpmärken av blodiga kroppar inkl. torkat blod, vilket indikerade att kropparna flyttats dit under mer än en timmas tid?!

En kvinna ur publiken förhördes av "polisen" och var sedan med bland de döda, trots att hon klarat sig tillsammans med sin pojkvän (källa: mexikansk tv)!

Svara -   - 8/11-17 14:12 -


Hans P Lindblad

Vad står "kristna death metal" band för?

Jag vet att det finns kristna ungdomar som spelar sådan musik. Musikstilen är en sak, men vad står de för?

Det som jag reagerar på är att de ofta har dödsskallar som symbol, hur kan man som kristen försvara det?

Jag vill inte vara snabb med fördömande om något som jag vet väldigt lite om, jag själv gillade rock när jag var ung och rock ansågs vara synd.

Svara -   - 8/11-17 23:08 -


Alf

Har själv varit på rock konserter och slängt upp djävulstecknet. Jag kan bara säga att jag hade ingen aning vad jag då gjorde, gjorde det för det kändes coolt att göra så.

Svara -   - 10/11-17 09:36 -


Gautr

Eagles of Death Metal spelar ju inte ens dödsmetall. Det tycks vara så att Holger vanemässigt far med osanningar här.

Svara -   - 12/11-17 11:23 -


JL

Det som slår mig angående "dödsmetallen" är hur klena texterna är. Jämför tex med Dire Straits som är ett världsligt rockband. Där är texterna är målande och språket är vackert utformat till musiken. Eller för den del många av de gamla Svenska psalmerna som så vackert hyllar Gud, nästan som poesi. Vi kan även ta en Svensk sångare som Magnus Uggla, som använder sina låtar för att tillverka helt otroligt träffsäkra häcklingar om allt och alla. Det är hög intellektuell nivå.

Medan den här dödsmetallen har en nivå på språket som är minst sagt klent. Musiken är rörig och temat är samma hela tiden. Texten ovan, från Eagels är ju något av det enklaste språkmässigt som ens går att utforma. Frågan är ju hur människor ens kan välja att lyssna på något i den nivån.
Dire Straits
These mist covered mountains

Are a home now for me

But my home is the lowlands

And always will be

Someday you'll return to

Your valleys and your farms

And you'll no longer burn

To be brothers in arms

Psalm 411

Gud har omsorg om vårt släkte,

han har sett vår ensamhet.

Han har skapat man och kvinna,

han har styrt i hemlighet,

deras vägar till ett möte

där de livets källa fann.

Kärlek ger han oss att räcka

som en blomma åt varann.

Gud är gränslös i sin kärlek,

i sin skaparfantasi.

Fågelns dun och solens kärna,

är hans verk och så är vi.

När det mörknar över jorden

när det skymmer i vårt hem,

skaparkraft vill herren ge oss,

mod och lust att tända ljus.Gud har omsorg om vårt släkte,

han har sett vår ensamhet.

Han har skapat man och kvinna,

han har styrt i hemlighet,

deras vägar till ett möte

där de livets källa fann.

Kärlek ger han oss att räcka

som en blomma åt varann.

Gud är gränslös i sin kärlek,

i sin skaparfantasi.

Fågelns dun och solens kärna,

är hans verk och så är vi.

När det mörknar över jorden

när det skymmer i vårt hem,

skaparkraft vill herren ge oss,

mod och lust att tända ljus.

Magnus Uggla (passande just nu)

Joey Killer, våldets gud, ett heavy metal freak

Som ruskar så sexigt med håret på scenen

Spottar fräser på sin publik

Men allra ballast när han juckar i sin

Noppriga trikå

Han spelar på guran med tunga och tänder

Ålar på golvet, trippar på tå

Han ylar som en skadad svan

En låt om när han skövlar stan

Men mitt i den sången hörs från sceningången

Hallå, hallå, hallå Joey

Och där står mamma med bullar och rykande choklad

Hon kramar och gullar, ser till att han mår bra

Ingen, så smart ser så klart

Svara -   - 12/11-17 13:54 -


bengt

hårdrockarna kanske inte alltid har.så

mycket i huvudet

Svara -   - 12/11-17 14:50 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

2

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:33

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 760 631 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 705 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp